مشاهده نسخه کامل
: ال اي دي تا سقف 2.5 ميليون
ksoshianet
12-06-2013, 23:17
بين برندهاي موجود تنها به لحاظ كيفيت و قيمت چه مدلي از رو پيشنهاد ميكنيد؟
هوشمند بودن و تريدي بودن برام اهميت كمي داره
سپاس
با این کاری که پاناسونیک کرده و قیمت ها رو تقریبا نصف کرده می تونید با 2.5 ET5 پاناسونیک بخرید 42 اینچ مونتاژ مالزی .
misam5526
13-06-2013, 12:03
با این کاری که پاناسونیک کرده و قیمت ها رو تقریبا نصف کرده می تونید با 2.5 ET5 پاناسونیک بخرید 42 اینچ مونتاژ مالزی .
ممنون از شما که اطلاعاتت رو در اختیار دیگران قرار میدی.
این نصف شدن قیمت پانا سونیک که می فرمایید تازگی ها اتفاق افتاده و شمال چه مدلهایی میشه؟
راستش منم بین 2.5-3 میلیون میخوام برای led هزینه کنم... با این پول 40 اینچ 6960 و 8300xو nx720 به نظر میرسه قابل دستیابی باشه و البته LG هم هست که گفتند چون پسیو هست کیفیت دوبعدی ضعیفتری داره ...
راستش معیار من اول از همه کیفیت تصویر برای شبکه های داخلی و فیلمهای ویدئویی و کیفیت پنل هست و بعد 3D ... اینترنت هم بود بهتر نبود هم نبود !
نمیدونم اگه فارغ از تفاوت قیمت دلار در بازار داخلی یکی دو ماهی صبر کنم در تابستان مدلهای جدیدتر که گویا در ابعاد بزرگتر کاهش قیمت داشته در ایران هم خواهند اومد و کاهش قیمت روی ابعاد 46 هم صورت میگیره یا نه؟؟
خیلی دوست دارم یه 46 بگیریم ولی با 3 تومن چیز درست و حسابی به نظر نمیاد گیر بیارم:n03:
matinpour
13-06-2013, 13:01
ممنون از شما که اطلاعاتت رو در اختیار دیگران قرار میدی.
این نصف شدن قیمت پانا سونیک که می فرمایید تازگی ها اتفاق افتاده و شمال چه مدلهایی میشه؟
راستش منم بین 2.5-3 میلیون میخوام برای led هزینه کنم... با این پول 40 اینچ 6960 و 8300xو nx720 به نظر میرسه قابل دستیابی باشه و البته LG هم هست که گفتند چون پسیو هست کیفیت دوبعدی ضعیفتری داره ...
راستش معیار من اول از همه کیفیت تصویر برای شبکه های داخلی و فیلمهای ویدئویی و کیفیت پنل هست و بعد 3D ... اینترنت هم بود بهتر نبود هم نبود !
نمیدونم اگه فارغ از تفاوت قیمت دلار در بازار داخلی یکی دو ماهی صبر کنم در تابستان مدلهای جدیدتر که گویا در ابعاد بزرگتر کاهش قیمت داشته در ایران هم خواهند اومد و کاهش قیمت روی ابعاد 46 هم صورت میگیره یا نه؟؟
خیلی دوست دارم یه 46 بگیریم ولی با 3 تومن چیز درست و حسابی به نظر نمیاد گیر بیارم:n03:
دوست عزیز
اگر 46 با کیفیت خوب و کارایی درست می خواهید این مدل را به شما پیشنهاد می کنم و در ضمن هر چه دستگاه پخش شما منظور دی وی دی و یا م- ا- ه - و-ا-ر-ه و غیره کیفیت بالای در پخش داشته باشند به همان اندازه شما می توانید از تلویزیونتان انتظار داشته باشید چو ن آنها با هم رابطه مستقیم دارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2,820,000تومان
46EH6930 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ال ای دی 46EH6930 سامسونگ ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misam5526
13-06-2013, 13:41
ممنون جناب متین.
راستش این مدل سامسونگ طبق نظرات قبلی دوستان خیلی کیفیت (تصوسر ،هرتز و ...) بالایی نداره و من کیفیت برام مهمتره از ابعاد ...
برای همینم سوالم در مورد پاناسونیک و کاهش قیمتش این بود که شامل مدل 47 اینچش هم میشه کاهش؟ یعنی 47ET5 هم نصف شده تقریباً قیمتش؟
که اگه این اتفاق افتاده باشه باید حدود 3200 شده باشه ... (اطلاعی از قیمتا ندارم متاسفانه ... اینجا هم کمی طول میکشه قیمتای جدید اعمال بشه)
matinpour
13-06-2013, 14:31
ممنون جناب متین.
راستش این مدل سامسونگ طبق نظرات قبلی دوستان خیلی کیفیت (تصوسر ،هرتز و ...) بالایی نداره و من کیفیت برام مهمتره از ابعاد ...
برای همینم سوالم در مورد پاناسونیک و کاهش قیمتش این بود که شامل مدل 47 اینچش هم میشه کاهش؟ یعنی 47ET5 هم نصف شده تقریباً قیمتش؟
که اگه این اتفاق افتاده باشه باید حدود 3200 شده باشه ... (اطلاعی از قیمتا ندارم متاسفانه ... اینجا هم کمی طول میکشه قیمتای جدید اعمال بشه)
دوست عزیز
شما این مبنای قیمت را از کجا آوردید چون قیمت این مدلی را که شما دادید با همان اینچ در برج دو حدود 5 میلیون خرده ای بوده و آلان در بانه مارکت 4940000 هزارتومان است و اگر در تهران باشد همان 5 میلیون به بالاست
تلویزیون ال ای دی سه بعدی اسمارت سری جدید پاناسونیکPanasonic Smart Viera 47ET5 LED3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
49,400,000 ريال
misam5526
13-06-2013, 14:47
دوست عزیز
شما این مبنای قیمت را از کجا آوردید چون قیمت این مدلی را که شما دادید با همان اینچ در برج دو حودود 5 میلیون خرده ای بوده و آلان در بانه مارکت 4940000 هزارتمان است و اگر د تهران باشد همان 5 میلیون به بالاست
تلویزیون ال ای دی سه بعدی اسمارت سری جدید پاناسونیکPanasonic Smart Viera 47ET5 LED3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
49,400,000 ريال
دوست گرامی شما پست دوم این تاپیک رو مطالعه بفرمایید :
با این
کاری که پاناسونیک کرده و قیمت ها رو تقریبا نصف کرده
می تونید با
2.5
ET5 پاناسونیک بخرید 42 اینچ مونتاژ مالزی .
پست من سوال از جناب hapalii بود که آیا این کاهش قیمتی که می فرمایند شامل 47ET5 هم شده یا نه؟ (با توجه به کاهش 42ET5 تا 2.5 میلیون تومن)
ksoshianet
13-06-2013, 16:17
1. يعني مدل ET5 پاناسونيك واقعا از همتايان ال جي و سامسونگش برتره؟
2.ميشه مدلهاي مقايسه اي ال جي و سامسونگ رو توي اين قيمت معرفي كنيد؟
قیمت های پاناسونیک رو دقیقش رو اگر خاطر بمونه حتما فردا میارم ET5 قبلا 47 اون با یک سینمای خانگی حدود 7.5 بود الان تقریبا با همان سینما 4.5 البته تقریبا باید بدونه گارانتی حساب کنید چون ظاهرا شرکت داره جمع می کنه البته خیلی جاها هنوز پاناسونیک رو نمی فروشند چون قیمتهاش کمی عجیب غریبه مثلا همین امروز یکی 42E5 رو با یک سینمای خانگی 3.070.000 خرید ارزش سینما حدود 800 تومان حالا اگر از قیمت بالا کم کنیم تقریبا میشه 2.300 این قیمت الان قیمت 40 اینچ 5960 در صورتی که پاناسونیک مونتاژ مالزی و خیلی سر تره .
قیمتها یک کم اینروزها زیاد تغییر می کنه مثلا همین دیروز سامسونگ همه پلاسما ها رو 10 % گرون کرد در صورتیکه من می دونم سری F تقریبا از 20 تیر به بعد وارد بازار میشه و اصولا با توجه به پیش رو بودن ماه رمضان و خالی کردن انبار ها باید قیمتها شکسته بشه نه اینکه بالا بره ولی خوب بازی های تو بازار هست که توضیح دادنش کمی سخته و از حوصله اینجا خارج
درمورد پاناسونیک من خودم متاسفانه چندو روز جمهوری نرفتم نمی تونم مطمئن بگم و تلفنی از یکی از فروشگاه ها قیمت کردم اونها هم قیمت رو کم کرده بودند اما گفتند قیمت دقیق چند روز دیگه قیمتهای که می گم مال فروشگاهی که این قیمتهای جدید رو اعمال کرده اما چیزی هم نمی فروشه فعلا مگر به همکار یا دوستی چیزی .
samira_googleOne
17-06-2013, 14:51
بین مدلایی که گفتی من le8300x sharp و nx720 sony رو پیشنهاد میکنم . هردوشون پنل ژاپنی دارن و کیفیت تصویرشون خیلی خوبه . کیفیت تصویر سه بعدیشونم حرف نداره . فقط توی یه سری امکانات جانبی باهم متفاوتن . مثلا" nx720 اسمارته . le8300 قابلیت پخش همه جور فرمتی با usb داره و پنلش هم 4 رنگه و رنگهارو طبیعی تر نشون میده .
ksoshianet
17-06-2013, 20:55
من جواب سئوال دوممو نگرفتما .. كمك كنيد:n24:
با نزدیک 2.500 اگر 3 بعدی بخواهید این ها رو می شه خرید 64100 ال جی 42 اینچ 2.800 یا 6950 سامسونگ با حدود قیمت 2.650 و یا 6930 سامسونگ با قیمت حدود 2.300 البته 58000 ال جی هم هست که 42 اینچ حدود 2.300 2 تا مدل اول اسمارت هم هستند و دو تا مدل بعدی فقط 3D دارند
saeed afshar
06-07-2013, 15:30
46 اینچ جدید ایکس ویژن هم هست. 46KD40 xvision حدود 2600 تومنه.
دارای گیرنده دیجیتال داخلی
قابلیت پخش انواع فرمتها
مجهز به ماشین زمان
قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون
full hd
فرکانس 120 هرتز و مناسب برای بازی و تماشای فیلمهای اکشن و فوتبال
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.