ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این اتاق رو چطوری با جزئیاتش بسازم؟

ALI V8
12-06-2013, 10:25
این اتاق رو در مایا چطوری با جزئیاتش بسازم؟

دوستان این عکس رو استاد داده گفته با جزئیاتش بسازید....که البته بخاطر امتحانات دانشگاه من نتونستم روش خوب کار کنم و در واقه جزئیات رو توانایی ندارم که بسازم...کسی میتونه کمک کنه...فردا هشت صبح باید تحویل بدم پروژه رو....نمیدونم چیکار کنم :(

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zenoos
12-06-2013, 12:14
چرا اینقدر دیر... ولی اگه از همین الان شروع کنی شاید تا فردا بتونی یه کار در حد معمولی انجام بدی ... البته اگه بخوای همشو خودت مدل کنی:n10: .. سعی کن اول اتاق رو بسازی بعد بقیشو خدا کریمه:n02:

ALI V8
12-06-2013, 12:26
چرا اینقدر دیر... ولی اگه از همین الان شروع کنی شاید تا فردا بتونی یه کار در حد معمولی انجام بدی ... البته اگه بخوای همشو خودت مدل کنی:n10: .. سعی کن اول اتاق رو بسازی بعد بقیشو خدا کریمه:n02:

اصن بعضی جاها رو نتونستم به نظرم دانشم کمه مخصوصا او ن آرکهای بالا ستونها....اتاق رو نمیخواد استاد همین نما رو میخواد با جزئیات وسایلش..هر چی هم میگیم بابا امتحاناته....گوش نمیکنه..من تازه دیروز آخرین امتحانم بود...خیلی خستم...ولی سعی میکنم میدونم خوب نمیشه...ولی راهیه که شروع کردیم.

ALI3DMAXAMATOR
12-06-2013, 12:50
از استاد بخواه خودش بسازه ببین مینونه :n07::n02:

ALI V8
12-06-2013, 12:59
از استاد بخواه خودش بسازه ببین مینونه :n07::n02:
خودش که خیلی حرفه اییه..تهدید کرده کار نیارید کلاس رو کنسل میکنم :")))))))منم که اصن حسش نیست رو آیکون مایا کلیک کنم!واقعا خستم از امتحانات...:n27:

J@viD
12-06-2013, 18:11
عجب استاد نامردیه
پیشنهاد میکنم از مدلهای اماده تو نت استفاده کنی

ALI V8
12-06-2013, 18:25
عجب استاد نامردیه
پیشنهاد میکنم از مدلهای اماده تو نت استفاده کنی

نه اونقدرام نامرد نیست دیگه...خوبه....ولی چون تدریسش مصادف شد با امتحانات ...هی هفته به هفته من عقب افتادم....الانم فهمیدم کار بیهوده ایی یه روزه بخوام با جزئیات این اتاق رو در بیارم...ممنون از توجهت...مدلهای آماده فکر نکنم خیلی شباهت داشته باشه بتونی پیدا کنی

Lord-Voldemort
12-06-2013, 20:57
چند میخوای شرط ببندیم که استاد هم نمی تونه این کار رو درست کنه :n09:

TheGnomonWorkshop
13-06-2013, 15:04
اگه الان شروع کنی ایشالا 4 ماه دیگه آماده میشه :n02:

ALI3DMAXAMATOR
13-06-2013, 15:25

اخ دلم :n08:واقعا این کار انجامش واسه یه حرفه ای زمانبره ولی واسه مبتدی واقعا حتی نمیتونه انجامش

ALI V8
19-06-2013, 12:36
چند میخوای شرط ببندیم که استاد هم نمی تونه این کار رو درست کنه :n09:

بابا خودش خیلی حرفه ایه..درست کرده....قبول دارم خیلی برای ما که شروع کردیم سخته... :))

ALI V8
19-06-2013, 12:38

خیلی ممنون از امیدواری! :(

ALI V8
19-06-2013, 12:41
اخ دلم :n08:واقعا این کار انجامش واسه یه حرفه ای زمانبره ولی واسه مبتدی واقعا حتی نمیتونه انجامش

چرا میشه انجامش داد....ولی کار اصلی سر اینه که جزئیات چطوری بتونی انجام که به مدل واقعی تو عکس نزدیک بشه..وگرنه انجام دادم ولی واقعا کارم خیلی خوب نیست و تو جزئیات مشکل اساسی دارم...نخند! :))))

ALI V8
19-06-2013, 12:41
دوستان حالا مدلهای آماده رو از کجا میشه دانلود کرد؟مثل: آباژور..پیانو...میز کار...ستون ....و اینا ممنون...

Lord-Voldemort
19-06-2013, 16:30
بابا خودش خیلی حرفه ایه..درست کرده....قبول دارم خیلی برای ما که شروع کردیم سخته... :))

عین این اتاق رو توی جهان اگه خوش بینانه حساب کنیم 50 نفر می تونن درست کنند که استاد شما نیست :n09:

برای دانلود فایل ها آماده از این سایت
استفاده کن

ALI V8
19-06-2013, 16:42
عین این اتاق رو توی جهان اگه خوش بینانه حساب کنیم 50 نفر می تونن درست کنند که استاد شما نیست :n09:

استفاده کن

بابا چقدر امیدواری میدی :)))))..خودت تری دی کاری؟!!؟ ممنون از سایت...تو این سایت چقدر کارها حرفه اییه....یه کار ساده باید پیدا کنم...ممنون رفیق :)

ALI V8
19-06-2013, 17:03

استفاده کن

حالا با این پسوند مایا باز میکنه آبجکت رو؟

hes25
19-06-2013, 17:37
سلام

ساختش خیلی مشکل نیست به قول دوستان یکم زمان بره
من برا یه بنده خدایی که رشته شهر سازی می خوند طرح شبیه سازی (ماکت) یه شهر و براش در یه شبانه روز ضربتی زدم! (حالا یکم کمتر بیشتر) بزرگ هم بود نسبتا...نمره 16 هم گرفت (تازه سه سال پیش بود)
الان شاید اینو سه روزه بتونم درستش کنم (البته بدون اون آدمیزاد ها منظورم هست و الا اونطوری شاید یه سال هم نتونم!! )

ALI V8
19-06-2013, 17:42
سلام

ساختش خیلی مشکل نیست به قول دوستان یکم زمان بره
من برا یه بنده خدایی که رشته شهر سازی می خوند طرح شبیه سازی (ماکت) یه شهر و براش در یه شبانه روز ضربتی زدم! (حالا یکم کمتر بیشتر) بزرگ هم بود نسبتا...نمره 16 هم گرفت (تازه سه سال پیش بود)
الان شاید اینو سه روزه بتونم درستش کنم (البته بدون اون آدمیزاد ها منظورم هست و الا اونطوری شاید یه سال هم نتونم!! )

ممنون از توجهت...نه آدما رو کاری نداره...فقط وسایل صحنه با حداکثر جزئیات...تا اونجا که از دستت بر میاد....برای من مشکلش اون آرکه سقفهاست میز آباژور هم سخته...همینطور پیانو! کلن سخته!! :))))))))))

abs-j
19-06-2013, 17:44
سلام
علی جان نمونه ای رو که خودت درست کردی ولی میگی خوب نشده، میتونی یه عکس ازش بزاری

ALI V8
19-06-2013, 17:48
سلام
علی جان نمونه ای رو که خودت درست کردی ولی میگی خوب نشده، میتونی یه عکس ازش بزاری

پاک میکنم از اول میسازم....الان دوازده بار پاک کردم کلش رو از اول ساختم....
دیگه وقتی ندارم...فردا هشت صبح کلاس دارم....بشینم بسازمش هر چی شد....البته زیاد اصرار به جزئیات قوی ندارم....ولی خیلی هم نباید ساده باشه

abs-j
19-06-2013, 17:55
سریعترین کار همینه که از مدل های آماده استفاده کنی از اون سایتی که رفیقمون لینکش رو گذاشته نهایت استفاده رو بکن. فکر کنم مایا فرمت 3ds رو بخونه.اگه مایا بلد بودم کمکت می کردم. :n11:

ALI V8
19-06-2013, 17:59
سریعترین کار همینه که از مدل های آماده استفاده کنی از اون سایتی که رفیقمون لینکش رو گذاشته نهایت استفاده رو بکن. فکر کنم مایا فرمت 3ds رو بخونه.اگه مایا بلد بودم کمکت می کردم. :n11:

ممنون از توجهت...ولی آبجکتها حرفه اییه...استاد فکر کنم راحت بفهمه من نزدم...سعی میکنم فقط ازشون ایده بگیرم....حالا حتما نمیخواد کامل کامل باشه سعی میکنم یه کار خوبی باشه هر چند که خیلی جاهاش ایراد دارم..به مرور برطرف میشه...ولی کند هستم و باید بیشتر تمرین کنم....

hes25
19-06-2013, 18:17
خب ببین از همین جا بهت کمک میکنیم درستش کنی

برای زدن اون ارک ها از دستور Arc حود مایا استفاده کن... دوتا بزن
بعد هم می تونی Birail کنی و یکم ویرایش، تا اونحایی که شبیه ش بشه... آسونه
مرحله بعد به پلی گن تبدیلش می کنی تا برای بافت دهی آماده بشه

اون میز و اینا خیلی اسون هست ده دقیقه بیشتر وقت نمیگیره

من مشغول یه پروژه ام و الا کمکت میکردم البته خوت باید کار کنی تا دستت روون بشه

حالا تو فعلا همین و بزن ببینم چکار می کنی

ALI V8
19-06-2013, 18:22
خب ببین از همین جا بهت کمک میکنیم درستش کنی

برای زدن اون ارک ها از دستور Arc حود مایا استفاده کن... دوتا بزن
بعد هم می تونی Birail کنی و یکم ویرایش، تا اونحایی که شبیه ش بشه... آسونه
مرحله بعد به پلی گن تبدیلش می کنی تا برای بافت دهی آماده بشه

اون میز و اینا خیلی اسون هست ده دقیقه بیشتر وقت نمیگیره

من مشغول یه پروژه ام و الا کمکت میکردم البته خوت باید کار کنی تا دستت روون بشه

حالا تو فعلا همین و بزن ببینم چکار می کنی

اوکی..مرسی...البته این دستورات رو نداده هنوز....حتما میخواد مجبورم کنه با دستوراتی که یاد داده به یه چیزی شبیهش برسیم....کار رو میزنم خوب که شد میذارم نظرتون رو بدید...ممنون از توجهتون :)

hes25
19-06-2013, 21:04
سلام

ببین من یه بیست دقیقه ای رو مدلت کار کردم باید تا خدودی اینطوری بشه (اون مدل ارکی که گفته بودی)

ALI V8
19-06-2013, 22:30
سلام

ببین من یه بیست دقیقه ای رو مدلت کار کردم باید تا خدودی اینطوری بشه (اون مدل ارکی که گفته بودی)

چقدر خوب شده رفیق...عمرا با چیزایی که یاد گرفتم بتونمک اینطوری در بیارم......خیلی کارت خوبه....چه کارایی کردی؟

ALI V8
19-06-2013, 22:34
البته ستونش به دردم میخوره؟اگر مشکلی نیست میشه پروژه اشو بدید؟...البته 9 جلسه هست که مایا رو شروع کردیم

hes25
19-06-2013, 23:10
سلام

خیلی آسون بود
اول یه آرک زدم که بعدا ازش دوتا کپی گرفتم (به مرکزیت قاعده ستون چرخوندم و کپی کردم)

بعد یه سطح مقطع ساده بازم از دستور ARC زدم و یکم وسطش رو برامده کردم
سه دستور اکسترود رو اعمال کردم تا کمان طاق درست شد

مرحله بعدیم ویرایش می کنیم و کانورت به پلی گن

همین

-------------

اون ستون که از آرکه آسون تره خودت بزنی یاد بگیری بهتر هست

ولی به دونه کمان و من با زاویه 45 درجه حول محور دایره ای چند بار کپی گرفتم
بعد از پروفایل آماده شده یه کپی گرفتم بردم بالاتر و این دوتا منحنی رو با هم loft کردم

در کل باید خودت بزنی البته تنهایی ادم سردرگم میشه رفیق داشته باشی خیلی خوبه زود پیشرفت میکنی

می خوای تاصبح کل اتاق و برات بزنم! :n02:

ALI V8
19-06-2013, 23:16
سلام

خیلی آسون بود
اول یه آرک زدم که بعدا ازش دوتا کپی گرفتم (به مرکزیت قاعده ستون چرخوندم و کپی کردم)

بعد یه سطخ مقطع ساده بازم از دستور ARC زدم و یکم وسطش رو برامده کردم
سه دستور اکسترود رو اعنال کردم کمان طاق درست شد

مرحله بعدی ویرایش می کنیم و سپس کانورت به پلی گن

همین

-------------

اون ستون که از آرکه آسون تره خودت بزنی یاد بگیری بهتر هست

ولی به دونه کمان و من با زاویه 45 درجه حول محور دایره ای چند بار کپی گرفتم
بعد از پروفایل آماده شده یه کپی گرفتم بردم بالاتر و این دوتا منحنی رو با هم loft کردم

در کل باید خودت بزنی البته تنهایی ادم سردرگم میشه رفیق داشته باشی خیلی خوبه زود پیشرفت میکنی

می خوای تاصبح کل اتاق و برات بزنم! :n02:

خوب تو حرفه ایی هستی...ولی از یه دستوراتی استفاده کردی من اسمشو نشنیدم فیلن....فعلا با پولی گون...اینسرت ادج لوپ...اکسترود....و یه سری دستورات تو ادیت مش باید کار کنم....ولی کارت خوب بود....
کلن هر قطعه ایی که منو بندازه جلو استقبال میکنم و اجازه میده یه چند ساعتی بخوابم...وگرنه تا صبح باید بیدار باشم...
هر چند خیلی علاقمند شدم...اولش نمیفهمیدم چی به چیه خیلی اعصابم خورد میشد...الان یه اتاق و میز و صندلی و آباژور ساختم پا شدم دور افتخار زدم! :))))))))))

hes25
19-06-2013, 23:26
نه من که حرفه ای نیستم متوسطم

کلا برای مدلینگ مسیر زیر طی میشه

اول ترسیم با منحنی ها
مدلینگ نربز با همون منحنی هایی که ساختیم
سوم کانورت به پلی گون و کار با دستورات edit mesh

من تا صبخ بیدارم تو بشین بزن کمکت میکنم تموم کنی

ALI V8
19-06-2013, 23:30
نه من که حرفه ای نیستم متوسطم

کلا برای مدلینگ مسیر زیر طی میشه

اول ترسیم با منحنی ها
مدلینگ نربز با همون منحنی هایی که ساختیم
سوم کانورت به پلی گون و کار با دستورات edit mesh

من تا صبخ بیدارم تو بشین بزن کمکت میکنم تموم کنی

ممنون از همراهیت...میدونم تموم بشه خواهی خندید!....بریم...البته چند باری زدم پاک کردم....ولی خب...باید شروع کرد...انتظار نیست خیلی دقیق باشه ولی بعد از 9 جلسه یه کمی سر و شکل آبجکتها باید بهتر بشه باز هم ممنون