ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ K750

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

lover_pc_games
30-06-2007, 17:55
این کا750 تا چقدر رم قبول میکنه ؟
من شنیدم تا 512 بیشتر نمیشه ! درسته ؟

Farbod_h
30-06-2007, 18:02
ا گیگ رو که مطمئنم

2299
30-06-2007, 18:22
تا 1 گيگ هست ولي از يكي شنيدم سرعتش كم ميشه

hossein021
30-06-2007, 18:31
با سلام من یک 750 گرفتم ولی نه رو خودش نه رو جعبش نزده ساخت کجاست چه جوری میتونم بفهمم ساخت کجاست

D E V I L
30-06-2007, 19:14
با سلام من یک 750 گرفتم ولی نه رو خودش نه رو جعبش نزده ساخت کجاست چه جوری میتونم بفهمم ساخت کجاست
اگه هيچ كجاش ننوشته باشه كه ساخت كجاست بدل هست زود عوضش كن و الا يه ماه نشده يا صفحه كليدش از كار ميفته ويا جوي استيك ويا....

matlab76
30-06-2007, 20:23
يه بار گوشيتو ريست كلي كن بعد از اون مموريتو فرمت كن با خوده گوشي

با تشکر مجدد مشگل حل شدو دريافت بلوتوس امکان پذير شد.
اما اقا نويد، يه مشگل ديگه هم وجود داره هر از گاهی علامت شرکت مخابرات مهو شده وپيام Emergence call only نمایش داده میشود . وبعد از مدتی که به گوشی ور میرم درست میشه اگر شما یا دوستان دیگری در این باره اطلاعی دارند ،ممنون میشم راهنمایی کنند.

hossein021
30-06-2007, 20:36
اگه هيچ كجاش ننوشته باشه كه ساخت كجاست بدل هست زود عوضش كن و الا يه ماه نشده يا صفحه كليدش از كار ميفته ويا جوي استيك ويا....

یعنی چی بدله
نمیدونم چرا من بدبخت شانس ندارم تازه 2روز نشده خریدمش یعنی تا یه ماهم باسه ما کار نمیکنه

hkh321
30-06-2007, 22:03
این یک عکس 2 مگ که با 750 گرفتم البته حجمشو کم کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).JPG

alikhodayar
01-07-2007, 02:05
کسی میتونه به من کد مستر گیشی سونی اریکسون رو بده؟

s_n
02-07-2007, 00:35
کسی میتونه به من کد مستر گیشی سونی اریکسون رو بده؟
4 تا صفر:40:

navid_ice_heart_128
02-07-2007, 00:35
با تشکر مجدد مشگل حل شدو دريافت بلوتوس امکان پذير شد.
اما اقا نويد، يه مشگل ديگه هم وجود داره هر از گاهی علامت شرکت مخابرات مهو شده وپيام Emergence call only نمایش داده میشود . وبعد از مدتی که به گوشی ور میرم درست میشه اگر شما یا دوستان دیگری در این باره اطلاعی دارند ،ممنون میشم راهنمایی کنند.

این بیشتر رو سیم کارت ایران سل میاد وقتی گوشی انتن نمیده مینویسه تماسهاس ضروری فقط emergency calls only
یعنی گوشی شبکه خودشو پیدا نکرده ولی شبکه ی دیگه پیدا کرده که فقط میتونی 110 رو بگری یعنی irtci به ایرانسل اجازه میده تا فقط 110 یا 112 رو بگیری البته اگه هیچی پیدا نکنه از سیستم ems استفاده میکنه اونم که همه میدونن یه سیستم رادیوی هستش که هرجا امواج رادیویی باشه میتونی به 110 زنگ بزنی
اونم خودش یه دستگاهها ی خاصی هستن که از اون قدیمیا تا الان همشون دارن اگه اون دستگاه ems رو گوشی تعبیه نشه استاندارد به حساب نمیاد:5:

s_n
02-07-2007, 00:36

ساپورت میکنه ولی اگه نندازی بهتره چون گوشیت بعد از چند وقت داغون میشه واسه من غیر قابل تعمیر شد!!!:40:

navid_ice_heart_128
02-07-2007, 00:39

اونی که اینو گفته یا نوکیا داشته یا موبایل فروش بوده و مونده دست 512
اگه کا750 چهار گیگا ساپورت نکنه 2 گیگا رو حتما ساپورت میکنه که البته باید اصل باشه مموری یه تاپیک هست که در مورد اصل بودن مموری توضیحاتی داده شده
w810 چهار گیگا ساپورت میکنه:5:

navid_ice_heart_128
02-07-2007, 00:43
ساپورت میکنه ولی اگه نندازی بهتره چون گوشیت بعد از چند وقت داغون میشه واسه من غیر قابل تعمیر شد!!!:40:

میشه بگی چرا غیر قابل تعمییر شد
:46: نصفه شبی بیکاری 3 دقیقه زود تر از من پست دادی:27:

ye_mosafer
02-07-2007, 03:36
سلام دوستان- من با کابل يو اس بي کا 750 مشکل دارم واون اينه که : وقتي کابل رو به گوشيه خاموش وصل ميکنم گوشي خودکار روشن ميشه -مثلا موقعي که بخوام با فار منجر کار کنم يا گوشي رو اپديتش کنم گوشي بايد خاموش باشه که به يو اس بي وصل شه اما خودکار روشن ميشه ميشه راهنماييم کنين ممنون ميشم

soltanmahdi
02-07-2007, 06:54
با سلام خدمت دوستان.
برای فعال کردن Mms چی کار باید بکنم؟

rameshk
02-07-2007, 10:20
سلام دوستان- من با کابل يو اس بي کا 750 مشکل دارم واون اينه که : وقتي کابل رو به گوشيه خاموش وصل ميکنم گوشي خودکار روشن ميشه -مثلا موقعي که بخوام با فار منجر کار کنم يا گوشي رو اپديتش کنم گوشي بايد خاموش باشه که به يو اس بي وصل شه اما خودکار روشن ميشه ميشه راهنماييم کنين ممنون ميشم

سلام...
در موقع اتصال کابل به گوشی دکمه c رو نگه دار، اگر بازم مشکلت حل نشد احتمالاً درایو usb flash رو نصب نکردی...

h128mk
02-07-2007, 13:07
k750 تا 4 گیگ و ساپورت میکنه .
من الان رم 1 گیگ دارم . هیچ مشکلی هم نیست
سر عتش هم اصلا کم نمیشه .

Mahsa_883
02-07-2007, 17:20
با سلام خدمت دوستان.
برای فعال کردن Mms چی کار باید بکنم؟

یه سر به سایت ایران سل بزنید اونجا توضیح داده!

2299
02-07-2007, 19:49
k750 تا 4 گیگ و ساپورت میکنه .
من الان رم 1 گیگ دارم . هیچ مشکلی هم نیست
سر عتش هم اصلا کم نمیشه .

من گفتم شنيدم كي گفتم ديدم
شنيدن كي بود مانند ديدن

milad_888
02-07-2007, 19:54
اقا من در به در دتبال رنگ قرمزشم ایا تو بازار هست؟

matlab76
02-07-2007, 22:40
این بیشتر رو سیم کارت ایران سل میاد وقتی گوشی انتن نمیده مینویسه تماسهاس ضروری فقط emergency calls only
یعنی گوشی شبکه خودشو پیدا نکرده ولی شبکه ی دیگه پیدا کرده که فقط میتونی 110 رو بگری یعنی irtci به ایرانسل اجازه میده تا فقط 110 یا 112 رو بگیری البته اگه هیچی پیدا نکنه از سیستم ems استفاده میکنه اونم که همه میدونن یه سیستم رادیوی هستش که هرجا امواج رادیویی باشه میتونی به 110 زنگ بزنی
اونم خودش یه دستگاهها ی خاصی هستن که از اون قدیمیا تا الان همشون دارن اگه اون دستگاه ems رو گوشی تعبیه نشه استاندارد به حساب نمیاد:5:

با تشکر از توضیحات آقا نوید،ولی سیم کارت من... 9122 هستش وایرانسل نیست وقتی داخل گوشی نوکیا بودچنین چیزی سابقه نداشت،بعد از مدتی که روی k750 کارکرده چنین پیامی هرچند روز یکبار ظاهر میشود.
به نظر شما همان عدم دسترسی به شبکه میتونه باشه یا اشکال از گوشی است ؟

Mahsa_883
03-07-2007, 00:17
با تشکر از توضیحات آقا نوید،ولی سیم کارت من... 9122 هستش وایرانسل نیست وقتی داخل گوشی نوکیا بودچنین چیزی سابقه نداشت،بعد از مدتی که روی k750 کارکرده چنین پیامی هرچند روز یکبار ظاهر میشود.
به نظر شما همان عدم دسترسی به شبکه میتونه باشه یا اشکال از گوشی است ؟

مشکل از گوشی نیست مشکل از انتن دهی گوشیه!
گوشی نوکیا emergency call رو نشون نمیده ولی سونی اریکسون نشون میده!

Mahsa_883
03-07-2007, 00:23
اقا من در به در دتبال رنگ قرمزشم ایا تو بازار هست؟

من شنیدم رنگ قرمزش تو بازار هست ولی 20 تومن گرون تره!

navid_ice_heart_128
03-07-2007, 01:11
من شنیدم رنگ قرمزش تو بازار هست ولی 20 تومن گرون تره!

نه من وقتی داشتم میخریدم 5 هزار گرون تر از مال من (سیاه) بود ولی چون دخترونه بود نخواستم
البته قرمز نبود زرشکی بود:27:

ye_mosafer
03-07-2007, 05:24
دوست عزيز دکمه C رو موقع اتصال کابل يو اس بي گرفتم اما باز گوشي روشن شد - سوالم اينه که درايور فلش يو اس بي تو خوده سي دي گوشيه يا بايد از جايي بگيرم -در ضمن من توي سي دي گوشي رفتم G:\Install\USB-Driver\Setup.exe و اين درايور رو نصب کردم اما بازم هنگام اتصال گوشي روشن ميشه راهنماييم کنين -ممنون ميشم

navid_ice_heart_128
03-07-2007, 12:00
دوست عزيز دکمه C رو موقع اتصال کابل يو اس بي گرفتم اما باز گوشي روشن شد - سوالم اينه که درايور فلش يو اس بي تو خوده سي دي گوشيه يا بايد از جايي بگيرم -در ضمن من توي سي دي گوشي رفتم G:\Install\USB-Driver\Setup.exe و اين درايور رو نصب کردم اما بازم هنگام اتصال گوشي روشن ميشه راهنماييم کنين -ممنون ميشم

اخه باید اینو رو main فلش کنی با sx
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
بهد با فار وصل شی

2299
03-07-2007, 12:39
نويد جان شايد شما بتونيد كمك كنيد ديروز مي خواستم يك sms بفرستم هركاريكردم نرفت بخدا مي خواستم
گوشي رو پرت كنم تو ديوار ولي بي خيالش شدم
فقط براي sms اين طوري نيستها براي زنگ زدنم هين گ...... شيطونه ميگه يه چيزي بگما

rameshk
03-07-2007, 16:00

سلام..
شما در اتصال با فار مشکل دارید یا ++xs ؟
اگر با فار مشکل دارید که آقا نوید گفتند چی کاری انجام بدید ( در ضمن آموزش هک هم به دقت بخونید)
اگر هم با ++xs مشکل دارید USBFlashDriver رو اینجا براتون آپ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matlab76
03-07-2007, 18:12

از مهسا هم تشکر می کنم، قضیه کاملاً برای من جا افتاد.ازهردوشما(هم مهسا هم نوید یک دنیا ممنونم.

2299
03-07-2007, 21:08
اينقدر كسي جواب نداد كه گوشي رو زدم زمين حلا لق شده

Mahsa_883
03-07-2007, 21:58
اينقدر كسي جواب نداد كه گوشي رو زدم زمين حلا لق شده

خوب شما اشتباه کردی حتما مشکل از خط بوده فکر نمیکنم به گوشی ربطی داشته باشه!:46:

Mahsa_883
03-07-2007, 22:02
از مهسا هم تشکر می کنم، قضیه کاملاً برای من جا افتاد.ازهردوشما(هم مهسا هم نوید یک دنیا ممنونم.

خواهش می کنم دوست من!:46:

2299
03-07-2007, 22:51
خوب شما اشتباه کردی حتما مشکل از خط بوده فکر نمیکنم به گوشی ربطی داشته باشه!:46:

دوست من آخه هرروز ديگه قاطي كردم

navid_ice_heart_128
04-07-2007, 00:10
نويد جان شايد شما بتونيد كمك كنيد ديروز مي خواستم يك sms بفرستم هركاريكردم نرفت بخدا مي خواستم
گوشي رو پرت كنم تو ديوار ولي بي خيالش شدم
فقط براي sms اين طوري نيستها براي زنگ زدنم هين گ...... شيطونه ميگه يه چيزي بگما

اگه سیم کارتت ایرانسل هستش این کارا طبیعیه چون ایرانسل دولتی نیست هر وقت دلش میخاد قطع میکنه وصل میکنه هیچکی سر در نمیاره اس ام اس فرستادنی هم گزارش نمیده اگه که ایرانسل نباشه شاید با یه بار خاموش روشن کردن درست میشه بعضی وقتها هم ریست کلی بعضی از فایل های اصلی که read only نکردی میبره
شاید هم یکی از فایلهای اصلیت پاک شده:41:

ye_mosafer
04-07-2007, 04:05
سلام..
شما در اتصال با فار مشکل دارید یا ++xs ؟
اگر با فار مشکل دارید که آقا نوید گفتند چی کاری انجام بدید ( در ضمن آموزش هک هم به دقت بخونید)
اگر هم با ++xs مشکل دارید USBFlashDriver رو اینجا براتون آپ کردم:

ببخشين که دوباره ميپرسم اين درايور رو چجوري بايد نصبش کنم ؟
چون setup نداره بعدشم اينکه تو دوايس منجر سيستم دوباره با همين درايور اپديتشون کردم اما نميشناسه
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc data modem
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc modem
روي همه universal serial bus controller
هم امتحان کردم اپديت درايور رو اما نشناخت بازم- من مشکلم اينه که حتي در حالت عادي هم که گوشي خاموش رو وصل ميکنم باز هم روشن ميشه

soltanmahdi
04-07-2007, 06:38
یه سر به سایت ایران سل بزنید اونجا توضیح داده!

عزیز از راهنماییت ممنونم

2299
04-07-2007, 12:41
اگه سیم کارتت ایرانسل هستش این کارا طبیعیه چون ایرانسل دولتی نیست هر وقت دلش میخاد قطع میکنه وصل میکنه هیچکی سر در نمیاره اس ام اس فرستادنی هم گزارش نمیده اگه که ایرانسل نباشه شاید با یه بار خاموش روشن کردن درست میشه بعضی وقتها هم ریست کلی بعضی از فایل های اصلی که read only نکردی میبره
شاید هم یکی از فایلهای اصلیت پاک شده:41:

1 نويد جان دستت درد نكنه
2 سيم كارتم معموليه هميشه براي اين كهدرست بشه دارم خواموشش ميكنم
3 باريست كردن هم هيچ چيز درست نشد
4 فكر نكنم چيز را دليت كرده باشم

راستي روز مادر بر همه مبارك

rameshk
04-07-2007, 15:16
ببخشين که دوباره ميپرسم اين درايور رو چجوري بايد نصبش کنم ؟
چون setup نداره بعدشم اينکه تو دوايس منجر سيستم دوباره با همين درايور اپديتشون کردم اما نميشناسه
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc data modem
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc modem
روي همه universal serial bus controller
هم امتحان کردم اپديت درايور رو اما نشناخت بازم- من مشکلم اينه که حتي در حالت عادي هم که گوشي خاموش رو وصل ميکنم باز هم روشن ميشه

شما آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49که active_277 عزیز زحمتشو کشیدن رو تا آخر نخوندید ... قسمت آخرشو دوباره براتون میزارم:

USBFlash Driversرو به طریقه زیر نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین

اگه بازم نشد، سوکت یو اس بی رو از پشت کیس جابجا کنید ( معمولاً دوتا سوکت برای یو اس بی تعبیه شده)
اگه بازم نشد، ویندوزتون عوض کنید یا روی یه سیستم دیگه چک کنید
موفق باشید

javad2625
04-07-2007, 22:43
سلام
اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
در ضمن رفتم يه يه فروشنده هم مشكلم رو گفتم، يه كابل ديگه داد، اما باز هم پيغام Charging ميومد ولي شارژ نميشد در نتيجه كابل رو پس دادم.
پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
با تشكر

navid_ice_heart_128
05-07-2007, 01:31
من هم مشکل پست بالایی رو دارم بعضی وقتها کابل شارژ میکنه ولی بعضی وقتها نه اولا اصلا شارژ نمیکرد ولی تازهگیا بیشتر شارژ میکنه

amiran12
05-07-2007, 08:58

ممکنه که گوشیت چنج باشه یعنی سریالش اصلی نیست

Mahsa_883
05-07-2007, 09:44
ممکنه که گوشیت چنج باشه یعنی سریالش اصلی نیست

این موضوع اصلا ربطی به چنج بودن یا نبودن گوشی نداره و مربوط به خطه!

nkhdiscovery
05-07-2007, 13:49
نوشته شده توسط Mahsa_883 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عزیزم آخه نوکیا .....؟؟!!!

amiran12
05-07-2007, 14:56
ببین مهسا اولا که من بهش گفتم ممکنه نگفتم صد در صد بعدش هم وقتی می گه با نوکیا مشکلی نداشته یعنی اینکه اشکال از خطوط نیستش و کرم از خود گوشیشه من دو ساله که کا 750 دارم و انتن دهی گوشی من مشکلی نداشته نتیجه اینکه گوشی این دوستمون یه چیزیش میشه

Mahsa_883
05-07-2007, 15:15
ببین مهسا اولا که من بهش گفتم ممکنه نگفتم صد در صد بعدش هم وقتی می گه با نوکیا مشکلی نداشته یعنی اینکه اشکال از خطوط نیستش و کرم از خود گوشیشه من دو ساله که کا 750 دارم و انتن دهی گوشی من مشکلی نداشته نتیجه اینکه گوشی این دوستمون یه چیزیش میشه

بله امکان داره!:46:

javad2625
05-07-2007, 16:14
هيچكس نيست جواب اين موضوع رو بدونه؟
خيلي مهمه برام!

arash2006
06-07-2007, 00:48
]چرا هيچ كس جواب منو نميده بابا بخدا به كمك احتياج دارم:42:
من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید

فقط اين رو هم بگم كه اگر كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه زنگ زد بصورت نديد
حتي ميشه موسيقي گزاشت چون همه منوشو حفظم ميتونم باهاش موسيقي هم بزارم ولي تصوير ندارم سفيد سفيد

ميدونم بايد گوشيم فلش بشه ترو خدا يكي بهم فايل هاي مورد نياز براي فلش K750I را همينجا برام بزاره
خواهشا آدرس يه تاپيك ديگه را نديد والا تاپيك آموزش تصويري را ديدم ولي براي من كه آماتورم دركش سخته همش ديپلم به بالا تو صحبت شده
خواهشا فايل MAIN و FS و برنامه مورد نياز مربوط به گوشيم را بزاريد همينجا الان يه 2 هفته اي هست من دارم اين تاپيك اون تاپيك ميكنم همش هم ميترسم فايل كه دانلود ميكنم به گوشيم نخوره و اشتباه باشه تو سايت سوني هم ثبتنام كردم ولي از اون سايت هم چيزي سر در نياوردم
خواهشا كمكم كنيد ممنون

nachia
06-07-2007, 01:39
سلام میبخشید من یک سرس پچ گرفتم که فرمت vkp داره ولی نمیدونم چطوری باید وارد گوشیش کنم و به چه دردی میخورن میشه یکی منو راهنمایی کنه

javad2625
06-07-2007, 01:45
]چرا هيچ كس جواب منو نميده بابا بخدا به كمك احتياج دارم:42:
من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید

فقط اين رو هم بگم كه اگر كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه زنگ زد بصورت نديد
حتي ميشه موسيقي گزاشت چون همه منوشو حفظم ميتونم باهاش موسيقي هم بزارم ولي تصوير ندارم سفيد سفيد

ميدونم بايد گوشيم فلش بشه ترو خدا يكي بهم فايل هاي مورد نياز براي فلش K750I را همينجا برام بزاره
خواهشا آدرس يه تاپيك ديگه را نديد والا تاپيك آموزش تصويري را ديدم ولي براي من كه آماتورم دركش سخته همش ديپلم به بالا تو صحبت شده
خواهشا فايل MAIN و FS و برنامه مورد نياز مربوط به گوشيم را بزاريد همينجا الان يه 2 هفته اي هست من دارم اين تاپيك اون تاپيك ميكنم همش هم ميترسم فايل كه دانلود ميكنم به گوشيم نخوره و اشتباه باشه تو سايت سوني هم ثبتنام كردم ولي از اون سايت هم چيزي سر در نياوردم
خواهشا كمكم كنيد ممنون
سلام
به نظر من يه تم نمي تونه گوشي رو خراب كرده باشه. شما اگه منوها رو حفظ هستيد، به قسمت تم ها بريد و يه تم ديگر رو انتخاب كنيد. ان شاء الله كه درست ميشه.
در ضمن يه بار هم خاموش كنيد، باتري رو در بياريد و ربع ساعتي صبر كنيد و بعد دوباره اون رو توي گوشي بگذاريد شايد حل شد.

در ضمن لطفاً‌ هر كي جواب اينو ميدونه بگه. ممنون ميشم:

سلام
اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
در ضمن رفتم يه يه فروشنده هم مشكلم رو گفتم، يه كابل ديگه داد، اما باز هم پيغام Charging ميومد ولي شارژ نميشد در نتيجه كابل رو پس دادم.
با تشكر

amir-hossein
06-07-2007, 04:45
برنامه ای هست که روی k750i بتونه فایل pdf باز کنه.
اگه هست لطفا تست شده باشه . ممنونم:46:

amiran12
06-07-2007, 09:23
آقا آرش 2006: برای ریست کردن گوشیت اول وارد منو شو بعدش دکمه ی # رو بزن تا وارد ستینگ بشی دکمه ی جوی استیک رو یک بار بده بالا و بعد انتخابش کن (همون دکمه ی جوی استیک رو یک بار به داخل فشار بده) الان تو توی مستر ریست گوشیت هستی اولین گزینه مال ریست تنظیمات هستش و دومی مال ریست کامل یه بار اولین گزینه رو انتخاب کن بعد از تو میپرسه که میخوای این کار رو انجام بدی وشما بالا یی ترین دکمه ی سمت چپ گوشی خودتو فشار میدی بعد از شما پین کد میخواد و شما بهش 0000(چهار تا صفر) رو وارد می کنی بعد صبر میکنی تا گوشی خاموش ودوباره روشن بشه اگه درست نشد گزینه ی دوم که همون ریست کلی هست رو انتخاب کن ودوباره مراحل بالا رو انجام بده ولی مموری رو از گوشی در بیا میدونم که تو هیچ کدوم از این مراحل رو نمی بینی ولی امیدوارم که موفق بشی

D E V I L
06-07-2007, 13:34
تو تاپيك نرم افزارهاي جاوا دنبالش بگرد ولي فكر نكم همچين برنامه اي باشه

hbk360
06-07-2007, 17:01
چه جوری کیفیت فیلم وعکس رو بالا ببرم

D E V I L
06-07-2007, 17:38
چه جوری کیفیت فیلم وعکس رو بالا ببرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2299
06-07-2007, 17:52
tohid جان شما كه بلدي واستاد هستي ميشه بگي ازكجا بفهمم گوشي فرانسه است يا چيني اين چيزي هم
ميگي (اگه بگي) ميشه روي گوشي p990 امتحان كرد
اگه جواب بدي ممنون ميشم

D E V I L
06-07-2007, 17:59
tohid جان شما كه بلدي واستاد هستي ميشه بگي ازكجا بفهمم گوشي فرانسه است يا چيني اين چيزي هم
ميگي (اگه بگي) ميشه روي گوشي p990 امتحان كرد
اگه جواب بدي ممنون ميشم
سلام
من زياد تو خط خريد و فروش نيستم ولي فكر كنم واسه همين موضوع تاپيك زده باشن يه سرچ بزن پيدا ميكني
در ضمن منظورت از حرفي كه اگه بگم چي هست؟درست متوجه نشدم
موفق باشيد

2299
06-07-2007, 18:08
سلام
من زياد تو خط خريد و فروش نيستم ولي فكر كنم واسه همين موضوع تاپيك زده باشن يه سرچ بزن پيدا ميكني
در ضمن منظورت از حرفي كه اگه بگم چي هست؟درست متوجه نشدم
موفق باشيد

اول كه دستت درد نكنه گفتم شايد مثل بقيه جا ها كسي جوابرو نده
حلا به دل نگير

arash2006
07-07-2007, 00:35
سلام
به نظر من يه تم نمي تونه گوشي رو خراب كرده باشه. شما اگه منوها رو حفظ هستيد، به قسمت تم ها بريد و يه تم ديگر رو انتخاب كنيد. ان شاء الله كه درست ميشه.
در ضمن يه بار هم خاموش كنيد، باتري رو در بياريد و ربع ساعتي صبر كنيد و بعد دوباره اون رو توي گوشي بگذاريد شايد حل شد.

آقا آرش 2006: برای ریست کردن گوشیت اول وارد منو شو بعدش دکمه ی # رو بزن تا وارد ستینگ بشی دکمه ی جوی استیک رو یک بار بده بالا و بعد انتخابش کن (همون دکمه ی جوی استیک رو یک بار به داخل فشار بده) الان تو توی مستر ریست گوشیت هستی اولین گزینه مال ریست تنظیمات هستش و دومی مال ریست کامل یه بار اولین گزینه رو انتخاب کن بعد از تو میپرسه که میخوای این کار رو انجام بدی وشما بالا یی ترین دکمه ی سمت چپ گوشی خودتو فشار میدی بعد از شما پین کد میخواد و شما بهش 0000(چهار تا صفر) رو وارد می کنی بعد صبر میکنی تا گوشی خاموش ودوباره روشن بشه اگه درست نشد گزینه ی دوم که همون ریست کلی هست رو انتخاب کن ودوباره مراحل بالا رو انجام بده ولی مموری رو از گوشی در بیا میدونم که تو هیچ کدوم از این مراحل رو نمی بینی ولی امیدوارم که موفق بشی

ممنون
من خودم بصورت حفظي تم را عوض كردم ولي نشد ميدونم كه آخرين راه فلش است ميخوام خودم فلش كنم تا ياد بگيرم نهايت خراب ميشه از دستش راحت ميشم

iman_s
07-07-2007, 02:09
اقا آرش شما اگه میتونی یکبار هم درایور صفحه نمایش گوشی رو عوض کن شاید درست بشه.یا با فار منیجر برو اون تم رو از روی گوشی پاک کن.

javad2625
07-07-2007, 03:13
سلام
با تشكر
سلام
از اين همه جوابي كه به سوالم نداديد ممنونم.

حالا يه سوال ديگه دارم، اگه ممكنه جواب بديد:
همونطور كه مي دونيد در k750 امكان پخش فايل هاي Mp3 وجود داره، اما امكان عقب و جلو كردن فايل ها وجود نداره و فقط گزينه هاي Play/Stop داريم (يعني گزينه هايي مثل Forward/Backward براي رفتن به قسمت دلخواه از يك فايل صوتي) نداريم. خواستم بدونم آيا سري w هم همينطور هست يا اينكه در اون سري دكمه ها (گزينه ها)ي مذكور وجود داره؟

اميدوارم واضح گفته باشم.
با تشكر

aloalexa
07-07-2007, 07:39
سلام

همونطور كه مي دونيد در k750 امكان پخش فايل هاي Mp3 وجود داره، اما امكان عقب و جلو كردن فايل ها وجود نداره و فقط گزينه هاي Play/Stop داريم (يعني گزينه هايي مثل Forward/Backward براي رفتن به قسمت دلخواه از يك فايل صوتي) نداريم. خواستم بدونم آيا سري w هم همينطور هست يا اينكه در اون سري دكمه ها (گزينه ها)ي مذكور وجود داره؟

اميدوارم واضح گفته باشم.
با تشكر

در سری دبلیو وقتی از مدیا پلیر استفاده کنی هم میتونی فایل صوتی mp3 رو عقب جلو کنی و هم میتونی کلیپ ها رو با حرکت آهسته ببینی

arash2006
07-07-2007, 17:59
اقا آرش شما اگه میتونی یکبار هم درایور صفحه نمایش گوشی رو عوض کن شاید درست بشه.یا با فار منیجر برو اون تم رو از روی گوشی پاک کن.

ممنون از پاسخگويي شما:10:
ولي من چجوري بايد درايور صفحه نمايش را عوض كنم مشكل اينجاست اگه ميشه نرم افزار مورد نياز و فايل هاي مودر نياز را همينجا برام بزاري دانلودكنم خيلي ممنون ميشم :40:

Mahsa_883
07-07-2007, 18:13
سلام

اميدوارم واضح گفته باشم.
با تشكر

تو K750 هم امکان جلو یا عقب بردن MP3 هست!
شما اگر joy stick گوشی رو به راست نگه دارید اهنگ میره جلو و اگه به چپ نگه دارید اهنگ میره عقب!:20:
(در ضمن مطمینا کسی جواب اون سوالتون رو نمی دونسته وگرنه حتما دوستان جواب می دادن !:46: )

amiran12
07-07-2007, 21:02
آقا جواد وقتی تو بخش file manager هستی نمیتونی این کار رو انجام بدی باید بری توی بخش media player سری W هم همین طور هستن

javad2625
07-07-2007, 21:17
تو K750 هم امکان جلو یا عقب بردن MP3 هست!
شما اگر joy stick گوشی رو به راست نگه دارید اهنگ میره جلو و اگه به چپ نگه دارید اهنگ میره عقب!:20:
(در ضمن مطمینا کسی جواب اون سوالتون رو نمی دونسته وگرنه حتما دوستان جواب می دادن !:46: )
از مهسا خانم و aloalexa ي عزيز ممنونم
راستي من نمي دونستم با k750 هم ميشه آهنگ ها رو عقب جلو كرد. آخه تا حالا از Media Player استفاده نكرده بودم. دست شما درد نكنه. جالب بود.

حالا يه سوال ديگه دارم:
همونطور كه مي دونيد كيفيت ضبط صداي اكثر گوشي هاي موبايل، خيلي بالا نيست. يعني به پاي ضبط صوت ها و mp3 player هايي كه ميكروفون external بهشون وصل ميشه نميرسه. آيا گوشي موبايلي هست (چه SonyErricsson چه مارك ديگه) كه بشه بهش ميكروفون وصل كرد؟

با تشكر

Amir_5693
07-07-2007, 22:00
از مهسا خانم و aloalexa ي عزيز ممنونم
راستي من نمي دونستم با k750 هم ميشه آهنگ ها رو عقب جلو كرد. آخه تا حالا از Media Player استفاده نكرده بودم. دست شما درد نكنه. جالب بود.

حالا يه سوال ديگه دارم:
همونطور كه مي دونيد كيفيت ضبط صداي اكثر گوشي هاي موبايل، خيلي بالا نيست. يعني به پاي ضبط صوت ها و mp3 player هايي كه ميكروفون external بهشون وصل ميشه نميرسه. آيا گوشي موبايلي هست (چه SonyErricsson چه مارك ديگه) كه بشه بهش ميكروفون وصل كرد؟

با تشكر

خب ببین عزیز همون هندزفری یه جور میکروفن خارجی حساب می شه!
کیفیت ضبط صداشم توی k750 خیلی خوبه!:11:

freeman
07-07-2007, 23:03
چطور میشه حافظه گوشی رو برای دریافت اس ام اس افزایش داد؟ گوشی من رم 1 گیگ داره....

UP-2-DATE
07-07-2007, 23:05
یکی از مزایای این گوشی دوربین 2 مگاپیکسل اون هست که کیفیت خیلی خوبی داره.

باتری این گوشی هم کیفیت خوبی داره.

در کل تناسب بین قیمت و امکاناتش فوق العاده هست و هیچ گوشی ای با این امکانات و همین قیمت نمی تونید پیدا کنید.

کا 750 جزو گوشی های جاوا بوده و سیستم عامل نداره یعنی سیمبین نیست.

بعضی این موضوع رو یک نقص میدونن ولی این کاملاً یک مورد سلیقه ای هست مثلاً خود من فعلاً ترجیح میدم از گوشی های سیمبین استفاده نکنم.

این گوشی تا 2 گیگابایت رم رو ساپورت میکنه.

راستی کد منوی مخفی گوشی کا 750 و سری های مشابه اون اینه :

راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

جهت های چپ و راست رو با جوی استیک ( یا Arrow Key ) بزنید.

موفق و پیروز باشید.

به نظر من اصلا هم گوشی خوبی نیست یعنی بود ها ولی از وقتی که اوومد زیر 200 تومان دیگه بد جور جواد شد.

UP-2-DATE
07-07-2007, 23:08
چطور میشه حافظه گوشی رو برای دریافت اس ام اس افزایش داد؟ گوشی من رم 1 گیگ داره....

من که تا حالا راه حلی برای این مشکلش پیدا نکردم چون اصولا این گوشی های از حافظه فون (phone memory) برای ذخیره اس ام اس استفاده میکنن و هیچ کاریش نمیشه کرد.

UP-2-DATE
07-07-2007, 23:11

نه متاسفانه باز کردن این فایل ها در سونی اریکسون ها مخصوص سری P هست. و در نوکیا هم N73 به بالا

Mahsa_883
07-07-2007, 23:15

از طریق هک گوشی به راحتی می شه این کار رو انجام داد!:46:

UP-2-DATE
07-07-2007, 23:21
سلام

اگه اون تم رو کارت مموری ریختی مموری کارتتو فرمت کنی / باید مشکلت حل بشه

UP-2-DATE
07-07-2007, 23:26

یکی از دوستام 1 گیگ انداخته بود مشکلی هم نداشت

iman_s
08-07-2007, 00:41
ممنون از پاسخگويي شما:10:
ولي من چجوري بايد درايور صفحه نمايش را عوض كنم مشكل اينجاست اگه ميشه نرم افزار مورد نياز و فايل هاي مودر نياز را همينجا برام بزاري دانلودكنم خيلي ممنون ميشم :40:
به تاپیک هک و نفوذ به گوشیها یک سر بزن.درایور هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر.

ye_mosafer
08-07-2007, 05:32
شما آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49که active_277 عزیز زحمتشو کشیدن رو تا آخر نخوندید ... قسمت آخرشو دوباره براتون میزارم:

اگه بازم نشد، سوکت یو اس بی رو از پشت کیس جابجا کنید ( معمولاً دوتا سوکت برای یو اس بی تعبیه شده)
اگه بازم نشد، ویندوزتون عوض کنید یا روی یه سیستم دیگه چک کنید
موفق باشید
دوست عزيز ممنون عمل کرد:11:

ye_mosafer
08-07-2007, 05:57
من با نرم افزار فار منجر مشکل دارم و مشکلم اينه که عمليات اتصال رو مو به مو انجام ميدم اما وقتي ميخوام روي
FS اينتر کنم تا باز شه eror ميده eroresh هم اينه: ( script fs_mode execution eror ! EROR CODE :0 اين موقعي که اول اتصال به فار منجر CID_36 رو انتخاب ميکنم در صورتي که گوشيمو توي (++XS )کا 750 _ RED_ CID49 ميشناسه اما وقتي موقع انتخاب گوشي اول فار منجر K750-W800 CID49 رو ميزنم گوشي رو ميشناسه اما باز تا
روي FS اينتر کنم گوشي خودکار روشن ميشه و فار منجر هنگ ميکنه .ممنون ميشم اگه کمکم کنين

navid_ice_heart_128
08-07-2007, 20:29
نه متاسفانه باز کردن این فایل ها در سونی اریکسون ها مخصوص سری P هست. و در نوکیا هم N73 به بالا

چرا رو 6630 دوست نصب بود
میتونه این برنامه واسه جاوا ها هم وجود داشته ولی گاو نر میخاهد بز کهن (یه همچین چیزی یادم نیست)
تا برنام شو بنویسه

hbk360
08-07-2007, 22:55
اقا چرا وقتی میخواد یکی بهم زنگ بزنه بوق اشقال میزنه
چی کار کنم

mostafa_khan
09-07-2007, 00:51
2 مقالهی بسیار زیبا از اصطلاحات و عبارات هک و فلش به زبان بسیار شیوا و ساده
این مقالات در صفحه ی شمارهی 37 تاپیک مرجعی از نکات قرار داده شد

از خوندش امیدوارم لذت ببرین:20:

navid_ice_heart_128
10-07-2007, 00:05
اقا چرا وقتی میخواد یکی بهم زنگ بزنه بوق اشقال میزنه
چی کار کنم

برو تو قسمت accept calls اون قسمت all callers رو انتخاب کن

hbk360
10-07-2007, 17:39
ممنون

اقا گوشی من چنجه من میخوام درایو دوربین رو بریزم وگوشیم رو هم اپدیت کنم حالا من اول چی کار کنم
راستی اگر اپدیت کنی چه چیزایی به گوشی اضافه میشه

navid_ice_heart_128
11-07-2007, 01:37
سلام
من امروز رو گوشیم پچ ریختم k750_r1ca021_system_files.vkp
این پچ کل tpa رو برد تو other حالا ریمو پچ کردم نشد یعنی وقتی چیز مثلا یکی از ای... های منو رو از تو other >preset >system>menu پاک میکنم همون ای...و تو منوی اصلی نشون نمیده باتوجه به این که remove pach کردم حالا باید فلش کنم یا نه اصلا هم دوست ندارم فایلهای سیستمیم دیده شن

nachia
11-07-2007, 21:22
یکی پیدا بشه جواب منو بده
سلام میبخشید من یک سرس پچ گرفتم که فرمت vkp داره ولی نمیدونم چطوری باید وارد گوشیش کنم و به چه دردی میخورن میشه یکی منو راهنمایی کنه

Mahsa_883
11-07-2007, 22:04
یکی پیدا بشه جواب منو بده

كلوپ Patch براي گوشيهاي سوني اريكسون

ye_mosafer
12-07-2007, 02:02
yیکی نیست جواب منو بده:41:

من با نرم افزار فار منجر مشکل دارم و مشکلم اينه که عمليات اتصال رو مو به مو انجام ميدم اما وقتي ميخوام روي
FS اينتر کنم تا باز شه eror ميده eroresh هم اينه: ( script fs_mode execution eror ! EROR CODE :0 اين موقعي که اول اتصال به فار منجر CID_36 رو انتخاب ميکنم در صورتي که گوشيمو توي (++XS )کا 750 _ RED_ CID49 ميشناسه اما وقتي موقع انتخاب گوشي اول فار منجر K750-W800 CID49 رو ميزنم گوشي رو ميشناسه اما باز تا
روي FS اينتر کنم گوشي خودکار روشن ميشه و فار منجر هنگ ميکنه .ممنون ميشم اگه کمکم کنين

iman_s
12-07-2007, 02:25
یکبار دیگه USB FLASH رو حذف/نصب کن.اگر نشد پورت Usb رو عوض کن.باز هم اگر نشد فار رو پاک کن و دوباره از اوا به همراه پلاگینها نصب کن.به احتمال زیاد از پلاگینها باشه.

Admiral
13-07-2007, 08:59
سلام
من یه رم یک گیگ (آبی رنگ و ساخت چین) گرفتم ولی وقتی نصفش پر میشه گوشی قاطی میکنه !!!

می خواستم بدونم رم های مشکی رنگ که ساخت ژاپن هستن بهتر هستن ؟!

hbk360
13-07-2007, 09:07
باید512 میخریدی 1گیگ هنگ میکنه
راستی چند خریدی

navid_ice_heart_128
14-07-2007, 01:20
سلام
من یه رم یک گیگ (آبی رنگ و ساخت چین) گرفتم ولی وقتی نصفش پر میشه گوشی قاطی میکنه !!!

می خواستم بدونم رم های مشکی رنگ که ساخت ژاپن هستن بهتر هستن ؟!

سلام حتما تغلبی هستش چون تا 4 گیگا ساپورت میکنه بدون هیچ مشکل هر کی هم که میگه بیخودی میگه برو اینجا ببین کدوم مموری کارتت اینجا میتونی بفهمی اصل هستش یا نه

Hidden-H
14-07-2007, 02:22
باید512 میخریدی 1گیگ هنگ میکنه
راستی چند خریدی

سلام
کی گفته هنگ می کنه؟
من خودم مشکیشو زدم پره پره هیچ تغییری هم نکرده سرعتش.

shahinfarasystem
14-07-2007, 17:40
سلام

من واسم كيفيت بالاي ضبط و پخش صدا خيلي مهمه . چون فايل هاي زبان رو براي تقويت listening

گوش ميدم و همچنين بعضي جاها موقعيت برام پيش مي آد كه صدا ضبط كنم. براي همين كيفيت پخش كننده و

ضبط كننده فايل كه بتونه صداهاي اشخاص كه صحبت مي كنند برام واضح پخش كنه برام اهميت داره.البته

منظورم صداي بلند اسپيكر نيست بلكه همون طور كه گفتم كيفيت پخشه . سري w هم بهم پيشنهاد شده ولي

به خاطر قيمتش نمي تونم بخرمشون . حالا مي خواستم بدونم K750 جواب كارمو ميده .اگه بتونيد يه خرده

سريعتر جوابمو بدين ممنون مي شم آخه يه خرده عجله دارم
:46: :46:

arash2006
14-07-2007, 18:44
با سلام
من يه مخاطبم را اشتباهي پاك كردم و الان شمارش را لازم دارم چطوري ميتونم برش گردونم

badterojan
15-07-2007, 00:37
من نمي فهمم اين خزعولات چيه سر هم مي كنيد. چطو ميشه اين كا خزو خيل با يك هك و فلش و اين جور كوفت و زهرمارا بشه دبليو فلان. آخه مگه سوني اريكسون احمقه به خاطر يه نرم افزار جينگيلي يه محصولش رو 70 80 تومن گرون تر بده كه چي؟ با با جون يه شركت به پولي كه از دست من و شما مي گيره زندس نه به اسمي كه بين من و شما در مي كنه! من به انداختن و انداختم كاري ندارم. اونايي كه افتخار مي كنن كه اين كا جوات رو با يه كلكي به يه دبليو بيسار تبديل كردن و يه قاب فلان براش انداختن برن در پشت هر دو گوشي رو باز كنن ببينن نوع بلند گو، مدار كشي، اسم آي سي ها و خازن ها، رنگ بندي مقاوت ها، كابل كشي به ال سي دي و هزار جور ديگه از اين مشخصات اين دو تا كاملا با هم برابره؟ آخه برادر من نديد بهت مي گم نيستن. اگه خيلي فكر مي كني زرنگي كردي با 70 80 تومن ارزون تر يك گوشي دبليو خريدي اين كار رو بكن. براي روكم كني هم شده مدار هر دو تا رو بزار بقل هم يه عكس هاي رزولوشن ازشون بگير و آپلود كن طوري كه اسم آسي ها و اون هزار جور كوفت و زهرمار ديگه اي كه گفتم رو قشنگ نشون بدي. فقط نامردي نكن از يه گوشي دو بار عكس نگير. كار شما ها مثل اينه كه يه عكس با فرمت jpeg و bitmap رو با هم به يه ناشي نشون بدي و بگي اين دو تا با هم فرق دارن؟ آره جونم مطمئن باش از رو ناشي گريت هستش اين دو تا رو با هم يكي مي دوني وگرنه تو همين بازار گوشي خودمون هم حرفه اي هاش راحت مچت رو مي گيرن. هي الكي بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين گوشي رو كه با هزار دنگ و فنگ خريدن هك كنن. اون وقت آقا تازه جوانمردي نشون مي ده و اول كار مي گه اگه گوشي تون به ملكوت اعلي پيوست منو سننه. بابا جوانمرد. من خودم تا حالا گوشي هك نكردم كه ضربه خوده باشم ولي اينقدر با اين اراجيف بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين كه آدم عصباني ميشه ديگه.
ببخشيد تند اومدم. منتظر رو كم كني هستم. :3::4::32::34::evil:

cully_4u
15-07-2007, 00:43
لطفا یکی کمک کنه

من میخواستم گوشی k750i رو فارسی کنم . آیا از طریق برنامه far manager این امکان وجود داره ؟
اگه میشه لطف کنید روش و فایل فارسی سازش رو برام بزارید ...

یه سوال دیگه :
توی تاپیکها آموزش تبدیل k750 به w800 وجود داره ; میخواستم بدونم امکانش هست که k750 ىو به w810 هم تبدیل کرد ؟

iman_s
15-07-2007, 02:00
بدتروجان شما یکجا حرفتو بزن همونجا هم جواب بگیر اینجوری فقط کاری میکنی که مدیران پستها شما رو پاک کنن و تو خودتو بیخودی علاف میکنی.برو اینجا جوابتو دادم.بقیه دوستانه هم مطمئننا حرفی برای گفتن دارند.هرچند که اینکارا باعث میشه عملکرد سایت از روند خودش خارج بشه ولی برای امثال شما لازمه.

iman_s
15-07-2007, 02:04
سلام

من واسم كيفيت بالاي ضبط و پخش صدا خيلي مهمه . چون فايل هاي زبان رو براي تقويت listening

گوش ميدم و همچنين بعضي جاها موقعيت برام پيش مي آد كه صدا ضبط كنم. براي همين كيفيت پخش كننده و

ضبط كننده فايل كه بتونه صداهاي اشخاص كه صحبت مي كنند برام واضح پخش كنه برام اهميت داره.البته

منظورم صداي بلند اسپيكر نيست بلكه همون طور كه گفتم كيفيت پخشه . سري w هم بهم پيشنهاد شده ولي

به خاطر قيمتش نمي تونم بخرمشون . حالا مي خواستم بدونم K750 جواب كارمو ميده .اگه بتونيد يه خرده

K750 هم کارت رو راه میندازه البته هک شدش خیلی بهتر.مخصوصا شما که زیاد به صدای گوشی توجه میکنین میتونین درایور Mega Agostic V1.6 یا درایور WoW Black Ice رو روی گوشیت بریزی که دومی تو هندزفری بهتر جواب میده.

shahinfarasystem
15-07-2007, 05:16
K750 هم کارت رو راه میندازه البته هک شدش خیلی بهتر.مخصوصا شما که زیاد به صدای گوشی توجه میکنین میتونین درایور Mega Agostic V1.6 یا درایور WoW Black Ice رو روی گوشیت بریزی که دومی تو هندزفری بهتر جواب میده.

ايمان جان ممنون از جوابت ولي چند تا ابهام:

1) وقتي مي گي كارمو راه ميندازه هك و درايور براي چي هست ديگه؟

2) شرايط لازم براي هك كردن گوشي چيه؟

3)و آيا نصب درايور فقط با ارتقاي نرم افزار موجب افزايش كيفيت صدا ميشه؟

iman_s
16-07-2007, 00:48
باید درایور رو عوض کنی تا تفاوت رو احساس کنی اینجوری نمیشه توضیح داد. شرایط هم فقط یک کم صبر و حوصله و چند تا نرم افزاره.بله نصب درایور هم فقط نرم افزاریه.

mostafa_khan
17-07-2007, 10:00
خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.........

یعنی صفحه ی38 تاپیک مرجعی از نکات
شاد باشید...مطلب و خوندین اگه راضیتون کرد...نظر فراموشتون نشه:10: :20:

H A M A S
18-07-2007, 09:40
دوستان سلام
با توجه به نواسان شدید بازار و همچنین آزادشدن رجیستری قیمت یک K750i بسیار تمیز در حد صفر+سریال اصلی بدون هیچ وسیله جانبی(هندزفری بلوتوث و رم بالا و...) بدون هیچ مشکل (فقط باطری گوشی هم خرابه و روزی یه بار باید شارز بشه) توی بازار مشهد بین چند تا چند فی میخوره؟من دو ماه قبل عید خریدم 225 تومن:37: حالا چند بفروشم خوبه؟

BRonaldo
18-07-2007, 14:41
سلام
بهترین انتی ویروس واسش چیه یکی بزارین با تشکر

yarihaker
18-07-2007, 19:34
hich kas
:21:

shahinfarasystem
18-07-2007, 19:43
من امروز يه K750 گرفتم ولي چند تا ابهام توش برام هست:

1)فروشنده گفت براي K750 از رم ريدر براي انتفال اطلاعات استفاده كن نه از كابل USB چون كار با USB گوشي K750 كار هر كسي نيست و بايد بلد باشي چي كار كني؟

راستي برادرم هم يه K510 گرفت فروشنده گفت شما با Usb بزني مشكلي نيست

2)چند ساعت براي شارژ اوليه تو برق باشه بسه؟

3) براي تنظيم دقيق صداش چه كارهايي بايد بكنم كه كيفيت عالي صدا رو با همين امكانات فعلي نه درايور و .. بهم بده؟

ممنون :10: :46:

hastie
19-07-2007, 05:41
اگه براي شارز اوليه اش 24 ساعت باشه باطريت بهتر جواب ميده.من خودم هفته ايي يه بار اين كارو ميكنم.دسته كم ماهي يه دفعه.برام اثبات شده باطريش ديرتر خالي ميكنه.در مورد كابل هم بايد بگم براي استفاده كردن مشگلي نيست.من خودم از يه بي سيميش استفاده ميكنم.يه سي دي هست كه بعده نصب اون رو كامپيوترت ميتوني فايلهاتو از گوشي به كامپيوتر وبر عكس انجام بدي

hastie
19-07-2007, 05:50
سلام

k750رو بيخيال شو چون هر چقدر كه كيفيت عكسش و فيلمش خوبه اما ضبط و پخش صداش افتضاست.من چند سالي كه ازين گوشي استفاده ميكنم اما اصلآ كيفيت صداشو در مقابل گوشيهاي مدل پايينترم حتي نميپسندم.

ali_chenger
19-07-2007, 15:48
سلام
بهترین انتی ویروس واسش چیه یکی بزارین با تشکر
دوست عزیز گوشیهای جاوا که ویروس نمیگیرن:20:

H A M A S
19-07-2007, 16:28
نگفتین گوشیم رو چند بفروشم؟

iman_s
20-07-2007, 01:36
k750رو بيخيال شو چون هر چقدر كه كيفيت عكسش و فيلمش خوبه اما ضبط و پخش صداش افتضاست.من چند سالي كه ازين گوشي استفاده ميكنم اما اصلآ كيفيت صداشو در مقابل گوشيهاي مدل پايينترم حتي نميپسندم.
میشه بگین شما با چه گوشیهایی مقایسه کردید و به این نتیجه رسیدید؟

hastie
20-07-2007, 03:37
میشه بگین شما با چه گوشیهایی مقایسه کردید و به این نتیجه رسیدید؟
با خود سئني اريكسون مثلآk700.من كه اصلآ از صداش راضي نيستم و با گوشيهاي ديگه نوكيام كه مقايسه اش ميكردم اصلآ حرفي براي گفتن تو صدانداشت.دوستاي ديگه امم كه اين گوشي رو دارن همينو ميگن

iman_s
20-07-2007, 04:12
اگه بلدی هک کن و اگوستیک جدید بریز توش اونوقت برو با N73 کل بنداز.

mehdisiavashian
20-07-2007, 22:40
با سلام
مموری گوشی من 1 گیگ است. حداقل 400 مگابایت هم جای خالی داره ولی بیش از 30 ثانیه نمی تونم فیلمبرداری

کنم. تنظیم هم کردم که روی مموری ذخیره کنه. فکر کردم شاید مشکل از فیرم ور است آون رو هم آپدیت کردم و لی حالا تنها 10 ثانیه :27: فیلم برداری میکنه:44:

به نظر شما مشکل از کجاست؟ تمام تنظیمات آن رو هم چک کردم ولی ......؟؟؟
با تشکر

h128mk
20-07-2007, 23:04
من امروز يه K750 گرفتم ولي چند تا ابهام توش برام هست:

1)فروشنده گفت براي K750 از رم ريدر براي انتفال اطلاعات استفاده كن نه از كابل USB چون كار با USB گوشي K750 كار هر كسي نيست و بايد بلد باشي چي كار كني؟

راستي برادرم هم يه K510 گرفت فروشنده گفت شما با Usb بزني مشكلي نيست

2)چند ساعت براي شارژ اوليه تو برق باشه بسه؟

3) براي تنظيم دقيق صداش چه كارهايي بايد بكنم كه كيفيت عالي صدا رو با همين امكانات فعلي نه درايور و .. بهم بده؟

ممنون :10: :46:
اتفاقا کار با کابل usb خیلی راحت تره .
8 ساعت
اکولایزر و بزن بره بچسبه به سقف :31:

h128mk
20-07-2007, 23:13
من امروز به یه مشکل تعجب برانگیزی برخورد کردم .
امروز 2 تا از آهنگایی که تو هارد کام دارم ریختم تو مموری گوشیم
موقعی که پلی (play) رو میزنم پیغام میده § نمیتونم این آهنگ و اجرا کنم §
Cannot play this sound
هر آهنگی که میریزم اجرا میکنه
الا این 2 تا آهنگ و
فرمتشون هم ام پی تریه . . .
رینیم کردم حجمشون و کم کردم نشد که نشد
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده ؟!؟!؟!

hastie
21-07-2007, 00:02

Cannot play this sound
الا این 2 تا آهنگ و

فكرنكنم به حجم بستگي داشته باشه.بيشتر مربوط ميشه به فرمت اون آهنگ.دوباره از پي سي تون با چك كردن فرمت بريزيد تو گوشي.گاهي براي منم پيش مياد كه اينطوري ميشه ويكباررو يه آهنگ اينگونه تجربه اش كردم كه جواب داد.بعضي آهنگهام زيپ شده اندكه بايد تمهيدات خاصشون صورت بگيره تا به فايلي قابل شناسايي براي گوشي در بياد.مموري منم بعضي وقتا قات ميزنه و بعضي عكسهايي كه قبلآ ميديدمشون غير قابل نشون دادن اعلام ميكنه و با يكبار خاموش كردن گوشي و جابجايي باطري ومموري جواب ميگيرم.

hastie
21-07-2007, 00:09
با سلام
مموری گوشی من 1 گیگ است. حداقل 400 مگابایت هم جای خالی داره ولی بیش از 30 ثانیه نمی تونم فیلمبرداری

کنم. تنظیم هم کردم که روی مموری ذخیره کنه. فکر کردم شاید مشکل از فیرم ور است آون رو هم آپدیت کردم و لی حالا تنها 10 ثانیه :27: فیلم برداری میکنه:44:

با تشکر
با توجه به اينكه تنظيمات رو رو مموري قرار داديد و حجم قابل توجهي هم فضاي خالي داريد نبايد اين مشگل پيش بياد ولي مدتي قبل منم دچار اين مشگل شدم و زموني رو اختصاص دادم به فيلمبرداري اوايل روي زموني محدود فيلمبرداري قطع ميشد ولي با تكرار اين كار گوشيم درست شد اما بازم نفهميدم چرا اينطوري شده بود.شايد دليلش حجم زياد مموري باشه كه باعث اين عوامل ميشه.اميدوارم مشگلتون حل شه.

hastie
21-07-2007, 00:31
اگه بلدی هک کن و اگوستیک جدید بریز توش اونوقت برو با N73 کل بنداز.
از هك كردن گوشي كمي واهمه دارم اما از راهنماييهاي شما بسيار ممنوم

iman_s
21-07-2007, 01:53
با سلام

با تشکر
وقتی وارد فیلمبرداری میشید دکمه * رو نگه دارید تا در سمت راست به جای عکس پاکت نامه عکس ستاره بیاد.

iman_s
21-07-2007, 01:57
Cannot play this sound
الا این 2 تا آهنگ و

احتمالا بیت ریت(Bit Rate) این آهنگها برای گوشی قایل شناسایی نیست. با برنامه هایی مثل JetAudio یکبار دیگه اینها رو به Mp3 (از Mp3 به Mp3) تبدیل کنید.

reza3600
21-07-2007, 03:24
Cannot play this sound
الا این 2 تا آهنگ و

من وقتی با نرم افزار vcd cutter یه فایل صوتی رو با پسوند ام پی تری از یه فایل تصویری جدا میکنم این فایل ام پی تری توی گوشیم پخش نمیشه. همون طور که دوست قبلی گفت با jet audio دوباره به ام پی تری تبدیل کن. مشکل من که این طوری حل شد

h128mk
21-07-2007, 16:28
فكرنكنم به حجم بستگي داشته باشه.بيشتر مربوط ميشه به فرمت اون آهنگ.دوباره از پي سي تون با چك كردن فرمت بريزيد تو گوشي.گاهي براي منم پيش مياد كه اينطوري ميشه ويكباررو يه آهنگ اينگونه تجربه اش كردم كه جواب داد.بعضي آهنگهام زيپ شده اندكه بايد تمهيدات خاصشون صورت بگيره تا به فايلي قابل شناسايي براي گوشي در بياد.مموري منم بعضي وقتا قات ميزنه و بعضي عكسهايي كه قبلآ ميديدمشون غير قابل نشون دادن اعلام ميكنه و با يكبار خاموش كردن گوشي و جابجايي باطري ومموري جواب ميگيرم.

احتمالا بیت ریت(Bit Rate) این آهنگها برای گوشی قایل شناسایی نیست. با برنامه هایی مثل JetAudio یکبار دیگه اینها رو به Mp3 (از Mp3 به Mp3) تبدیل کنید.

من وقتی با نرم افزار vcd cutter یه فایل صوتی رو با پسوند ام پی تری از یه فایل تصویری جدا میکنم این فایل ام پی تری توی گوشیم پخش نمیشه. همون طور که دوست قبلی گفت با jet audio دوباره به ام پی تری تبدیل کن. مشکل من که این طوری حل شد
ممنون از تمام دوستان که وقت گزاشتن جواب دادن
با تشکر از آقا ایمان و آقا رضا
من با برنامه McFun Audio تبدیل کردم درست شد .

shahinfarasystem
21-07-2007, 17:04
سلام

1)من وقتي يه فايل صوتي رو ميخام به عنوان مثلا زنگ sms بزارم وقتي تو بخش مديريت فايل ها وارد بخش فايل هاي

صوتيميشم و گزينه بيشتر را براي انتخاب گزينه "قرار دادن به عنوان" انتخاب مي كنم گوشيم ريست ميشه مشكل از

كجاست؟

2)براي استفاده حداكثر از صداي گوشي با قابليت هاي داخلي آن چه تنظيماتي و از كجا بايد انجام دهم؟

3) براي نصب برنامه و بازي دقيقا بايد فايل مربوطه رو كجا كپي كنم؟(سرچ كردم جواب نگرفتم)

ممنون بخشيد اگه سوالام مبتديانست:46::46::10:

ali_chenger
21-07-2007, 19:14
سلام

1)من وقتي يه فايل صوتي رو ميخام به عنوان مثلا زنگ sms بزارم وقتي تو بخش مديريت فايل ها وارد بخش فايل هاي

صوتيميشم و گزينه بيشتر را براي انتخاب گزينه "قرار دادن به عنوان" انتخاب مي كنم گوشيم ريست ميشه مشكل از

كجاست؟

2)براي استفاده حداكثر از صداي گوشي با قابليت هاي داخلي آن چه تنظيماتي و از كجا بايد انجام دهم؟

3) براي نصب برنامه و بازي دقيقا بايد فايل مربوطه رو كجا كپي كنم؟(سرچ كردم جواب نگرفتم)

ممنون بخشيد اگه سوالام مبتديانست:46::46::10:
1_فکر کنم منو گوشیت فارسی باشه انگلیسی کنی درست میشه
2_برید به قسمت موزیک پلیر گوشیتون بعد قسمت اکولایزر برید اونجا صدا را به صورت دلخواه تنظیم کنید
3_برنامه وبازی را در قسمت other گوشی کپی کنید و سپس اینیستال کنید
موفق باشید:10:

shahinfarasystem
21-07-2007, 21:41
1_فکر کنم منو گوشیت فارسی باشه انگلیسی کنی درست میشه
2_برید به قسمت موزیک پلیر گوشیتون بعد قسمت اکولایزر برید اونجا صدا را به صورت دلخواه تنظیم کنید
3_برنامه وبازی را در قسمت other گوشی کپی کنید و سپس اینیستال کنید

دوست عزيز ممنون از جواب هاي مختصر و مفيدت زدي تو خال:10:

hastie
22-07-2007, 17:46

هنگام كپي كردن بازيها خودش ميره به پوشه( بازيها)و برنامه 9اتون ميره به پوشه (كاربردها).

TAZ
22-07-2007, 21:21
سلام دوستان.
یکی بهم بگه چطور صدای K750 رو زیاد کنم؟؟؟؟؟
صداش خیلی کمه.

amir8527
22-07-2007, 21:42
با سلام 2تا سوال داشتم
1_باتوجه به اینکه هندز فری k750i از w810i بزرگتره اذیت نمیکنه؟
2_چینی بودن k750i از لحاظ کیفیت مشکلی به وجود نمی آره؟

navid_ice_heart_128
23-07-2007, 00:30
با سلام 2تا سوال داشتم

1: اذیت نمیکنه ولی اگه کرد یه دونه ماله واکمن بگیر 3500 تومنه
2: چینی بگیر ماله کشورای دیگه تغلبی هستن یه چیز بگیر که روش mad in china i باشه

barname
23-07-2007, 05:47
سلام به همه دوستان
من یه مموری 1gb خریدم ولی وقتی بیشتر از 400 ، 500mb آهنگ روش می ریزم اطلاعات کپی میشه ولی وقتی فیش Usb رومیکشم بیشتر اونا پاک میشن.
لطفا من رو راهنماییم کنید و بگید مشکل از کجاست؟

hastie
23-07-2007, 07:42
با سلام 2تا سوال داشتم
1-گوش منو كه اذيت ميكنه.وكلآازش خوشم نمياد.
2-در هنگام خريدن اگه پشت باطري رو ببيني نوشته ساخت چين.كه تو اين گوشي چين بهترينه.بعضيهاتوخودكشورمو بي نام ونشون مونتاز ميشن و اين عبارت پشت باطريشون نيست.

Havbb
23-07-2007, 08:48
سلام
من ميخوام اين گوشي را بخرم آيا براي راديو گوش دادن نياز به وصل كردن هدفون است؟
آيا وقتي آنرا به w800 تبديل ميكنيم واقعا كيفيت W800 را دارد؟

TAZ
23-07-2007, 11:01
سلام دوستان.
صداش خیلی کمه.

هیچ کی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟:13:

masoud_ac
23-07-2007, 11:49
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.

masoud_ac
23-07-2007, 13:58
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
ممنون اگه بزاریدش.

D E V I L
23-07-2007, 15:01
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.

masoud_ac
23-07-2007, 15:25

ممنون tohidshamspour جان.
++XS قسمت flash main firmware این و ساپورت میکنه؟
چون من هرچی فایل که آدرسش رو به این قسمت میدادم MBN. بودن نه BIN. .
ممنون اگه اینم به من و دوستان بگی.

iman_s
24-07-2007, 04:25
نه باید با فار فلش کنی.

pesarkhaleee
24-07-2007, 06:07
نه اقا هیچ فرقی نمیکنه تازه به نظره من K750 بهتر از W800 هست

hastie
24-07-2007, 09:17
نه اقا هیچ فرقی نمیکنه تازه به نظره من K750 بهتر از W800 هست
تآييدميشه.پول اضافه اش بابت كارت جانبيشه و حالت واكمن بودنش و كيفيت هندزفريش.

hastie
24-07-2007, 09:18
[quote=Havbb;1340113]سلام
بله به هندزفري نيازهست.

TAZ
24-07-2007, 10:31
سلام دوستان.
صداش خیلی کمه.

هیچ بلد نیست صدای K750 رو بیشتر کنه.

navid_ice_heart_128
24-07-2007, 12:25
هیچ بلد نیست صدای K750 رو بیشتر کنه.

ToShaRa_Mega_Acoustic_v1[1].6_High_Quality_A.zip
این تو این مسیر بریز چیز های دیگه هم هست ولی بهترینشه
fs/ifs/setting/acuostic

mehdisiavashian
25-07-2007, 01:53
وقتی وارد فیلمبرداری میشید دکمه * رو نگه دارید تا در سمت راست به جای عکس پاکت نامه عکس ستاره بیاد.

با تشکر از پاسخ شما ... بعدا در جایی مطلبی خواندم که مشکلم را رفع کرد دکمه 0 (عدد صفر) را در حالت فیلمبرداری باید نگه داشت تا به حالت فیلمبرداری high quality برود. (به جای عکس پاکت نامه عکس ستاره ظاهر شود)

hbk360
25-07-2007, 08:21
من میخوام تو کافی نت یه فیلم دانلود کنم با کابلusb بریزم تو گوشی میشه یانه

amir8527
25-07-2007, 11:14
کیفیت فیلم برداری n70 بهتره یا k750 ؟ کیفیت پخش موزیک چی ؟ بی طرفانه بگین.

amir8527
25-07-2007, 11:15
از این بیشتر؟ دوست داری بلند گوشو بسوزونی

amir8527
25-07-2007, 11:18
از این بیشتر؟ دوست داری بلند گوشو بسوزونی

barname
25-07-2007, 11:49
سلام به همه دوستان
من یه مموری 1gb خریدم ولی وقتی بیشتر از 400 ، 500mb آهنگ روش می ریزم اطلاعات کپی میشه ولی وقتی فیش Usb رومیکشم بیشتر اونا پاک میشن.اگر هم چندتا آهنگ بیشتر کپی بشن قابل خوندن نیستند.
لطفا من رو راهنماییم کنید و بگید مشکل از کجاست؟

ali_chenger
26-07-2007, 12:15
کیفیت فیلم برداری n70 بهتره یا k750 ؟ کیفیت پخش موزیک چی ؟ بی طرفانه بگین.
کیفیت فیلمبرداری ان70 از کا750 بهتره اما کیفیت پخش موزیک 2 تاشون برابره :20:در اما عکس کا750 خیلی از ان70 بهتره

من میخوام تو کافی نت یه فیلم دانلود کنم با کابلusb بریزم تو گوشی میشه یانه
اگه گوشیتون حافظه داشته باشه حتما میشه
در ضمن سی دی گوشیت را هم ببر چون وقتی کابل را وصل میکنی کامپیوتر فقط با سی دی گوشیت را میشناسه:20:

alimirrezaei
26-07-2007, 14:18
من گوشيم k750i هست چطوري ميشه فريمور گوشيمو كه الان R1AA008 هست رو به R1CA021 كه جديدتره تغيير بدم كه فارسي هم باشه

fariborz@shiraz
27-07-2007, 06:16
سلام به همگی
گوشیم چند وقتی هنگام کار با بلوتوث قفل میکنه و حتما باید باتریش رو در بیارم تا درست بشه
البته همیشه اینجوری نیست و تصادفی این اتفاق می افته
یعنی مال چیه؟

با تشکر از مهندسین مشاور

Sharingan
27-07-2007, 11:39
سلام به همگی
گوشیم چند وقتی هنگام کار با بلوتوث قفل میکنه و حتما باید باتریش رو در بیارم تا درست بشه
یعنی مال چیه؟

با تشکر از مهندسین مشاور

به احتمال زياد مشكل از memory card شماست. مموري كارت رو عوض كنيد، شايد درست شد. (با استناد به تجربه قبلي)

navid_ice_heart_128
28-07-2007, 00:43
سلام به همگی
یعنی مال چیه؟

با تشکر از مهندسین مشاور

یا ته بیخ پر کردی مموریتو یا اون ویروسو داری که خودشو همه جا کپی میکنه از تابعی استفاده شده توش که کل مموری کارتو به هم میزنه
راستی میدونستی اون ویروسی که تو کامپیوتر همه هست یکی از بچه های همین فوروم نوشته تو بخش ویروس نویسی:8::8::8::8::8:

kamkar
28-07-2007, 10:54
اینجاست که من وارد میشم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- کسی پیغام گیر نداره؟
2- بیشترین ظرفیتی که میخوره چنده؟ یعنی کارت چند مگابایتی
3- قیمتش چنده؟

ali_chenger
28-07-2007, 15:30
اینجاست که من وارد میشم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- کسی پیغام گیر نداره؟
2- بیشترین ظرفیتی که میخوره چنده؟ یعنی کارت چند مگابایتی
3- قیمتش چنده؟
1_نه نداره
2_تا 1 گیگ ساپورت میکنه
3_من 160 قیمت داشتم

iman_s
29-07-2007, 00:47
اگه 2 گیگ اصل بندازین به خوبی جواب میده. من 3-4 ماهه که دارم استفاده می کنم و تا خرخره هم پره و هیچ مشکلی هم نداشتم.

hastie
29-07-2007, 06:17
دوستان اين گوشي با اين همه كارآييه مفيدش چرااينقدرخزشده.آدم خجالت ميكشه كسي دستش ببينه.

H.M.D
29-07-2007, 14:01
من نمیدونم چرا هرچی فایل موزیک از رو کامپیوتر میریزم تو رم گوشیم وقتی میخوام با گوشی اون رو اجرا کنم میگه cannot play this file
حتی تم موبایل هم که میریزم اجرا نمیشه!

واقعا نمیدونم مشکل از کجاس!

kami85
29-07-2007, 18:08
سلام اساتيد
اگه مي شه به من بد بخت كمك كنيد؟
من 1 هفته است اين گوشي رو گرفتم چرا صداش مثل بقيه k750 ها نيست؟
چي كار كنم؟ k750دوستم صداش عاليه من بخاطر صداش خريدم؟
چي كار كنم؟
اسپيكر رو عوض كنم خوب مي شه؟

ali_chenger
29-07-2007, 18:40
سلام اساتيد
چي كار كنم؟
دوست عزیز میشه یه کمی بیشتر توضیح بدی؟

hastie
29-07-2007, 19:04
سلام اساتيد
چي كار كنم؟
شايدمربوط به تنظيمات اكولايزرش باشه.در ضمن روي صداي اين گوشي زيادنميشه حساب كرد.در ضمن صدارو يكي به آخربذاروتا آخربلندش نكن چون خس خس ميكنه.

hastie
29-07-2007, 19:06
سلام به همگی
یعنی مال چیه؟

با تشکر از مهندسین مشاور
من از وقتي گوشيم ضربه خورد اين مشگل برام پيش اومده.شايدانداختين يا صدمه بهش زديد.

hastie
29-07-2007, 19:10
من نمیدونم چرا هرچی فایل موزیک از رو کامپیوتر میریزم تو رم گوشیم وقتی میخوام با گوشی اون رو اجرا کنم میگه cannot play this file
حتی تم موبایل هم که میریزم اجرا نمیشه!

واقعا نمیدونم مشکل از کجاس!
حتمآفرمتشودرست مناسب گوشيتون وارد نكردين تا قابل خوندن توسط گوشيتون باشه

Nabakhshoode
29-07-2007, 21:49
سلام اساتيد
چي كار كنم؟

بعضی از K750 ها اینجورین آخه چندین سری ازین گوشی زده شده ...! صدای سری های اولیش بلندتر بود ! مثلا صدای K750 خاله ی من از گوشی قبلیم ( W810 ) کمتر بود ...اما واسه یکی از دوستام بلندتر بود !

navid_ice_heart_128
30-07-2007, 00:52
سلام الان یه چیز جالب تو سایت موبالستان دیدم خیلی با حال بود
همان طور که میدانید مخابرات چک کردن IMEI گوشیها را از سیستم خودش برداشت و حالا هر گوشی میتواند با سریال خودش در شبکه فعال شود. برای برگرداندن سریال چنج شده به اصلی میتوانید از باکس استفاده کنید و یا از نرم افزارهای فلش.

که مورد دومی را من امتحان کردم که خیلی هم جالب بود و با موفقیت این کار انجام شد.

اول MAIN را به تنهایی فلش کردم که پیغام مشهور سیم کارت درست را وارد کنید را داد که فهمیدم با فلش کردن MAIN به تنهایی به سریال اصلی برنمیگردد.

دوم گوشی k750 را با XS++ 1.2 فلش کردم اول FS بعد کاستومایز و بعد MAIN . از این فایلها استفاده کردم :

K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn
و با CDA 102337/6-R5A کاستوم کردم

گوشی روشن شد ولی روی PLEASE WAIT ماند.

گوشی را با فار هک کردم به مسیر زیر رفتم tpa\preset\custom
تمام فایلها را پاک کردم ( به جز پوشه drm و فایلهای درون آن )
فایلهای که در ضمیمه هست را در پوشه custom کپی کردم.

بعد به مسیر زیر رفتم tpa\preset\system\language
در داخل پوشه language به جز ar.t9 و fa.lng تمام زبانهای دیگر را پاک کردم.

بعد از خارج شدن از فار گوشی را روشن کردم و این بار با کمال تعجب پروسه Please Wait رد شد و گوشی با سریال خودش کار کرد. (سریال را چک کردم مال خودش بود)

بعد از این کار گوشی را به W800 تبدیل کردم و بدون اینکه مرحله قبلی را تکرار کنم بعد از فلش با XS دیگر روی Please Wait گیر نکرد و مثل دسته گل کار کرد.

خودم هم دلیل این کار را ندانستم ولی چون جواب گرفتم تو این تاپیک مطرح کردم
این ها رو کاربر مسعود 57 نوشته امتحان کنین ببینین درسته یا نه

talot
30-07-2007, 01:43
منم گوشیم این مدله رمشم یک گیگابایت اما هنگ میکنه گفتم از رمشه
صداشم خرابه صدا ها رو با خش پخش میکنه

Havbb
30-07-2007, 07:45
سلام
لطفا" جواب بديد

H.M.D
30-07-2007, 08:18
حتمآفرمتشودرست مناسب گوشيتون وارد نكردين تا قابل خوندن توسط گوشيتون باشه

نه بابا
فرمت همه اهنگها اینه: mp3

حالا گیریم اصلا فرمت آهنگ مشکل داشته باشه
دیگه چرا theme هایی که توش میریزم رو باز نمیکنه!!!

ali_chenger
30-07-2007, 22:59
سلام
لطفا" جواب بديد
1_آره باید وصل باشه
2_نه دوست عزیز من خودم این کار را کردم صداش هیچ تغییری نکرد
ولی با هک این گوشی صداش بلندتر میشه :20:

shahinfarasystem
31-07-2007, 09:24
سلام

چند تا سوال :

1)باطري من با ديدن حدود 10 دقيقه فيلم از 100% به 70 % مي رسه ايا طبيعيه؟

2)با نصب چه برنامه اي صداي گوشيمو بالا تر ببرم كه ضرر نداشته باشه؟

3)چرا هدستش اينقدر خس خس ميكنه ؟

4)بهترين هدست براي ايزوله كردن و وايسادن تو گوش چيه؟

ممنون

hbk360
31-07-2007, 09:36
چه جور میشه کاری کرد که وقتی یک دکمه رو میزنی ال سی دی و چراق کیبورد سریع تر خاموش شه

talot
31-07-2007, 13:39
بچه ها یکی بیاد جوابمونو بده من واقعا با گوشیم مشکل دارم
چیکار کنم
هنگ میکنه خاموش روشم میشه خود به خود

talot
31-07-2007, 13:43
بچه ها یکی بیاد جوابمونو بده من واقعا با گوشیم مشکل دارم
چیکار کنم
هنگ میکنه خاموش روشم میشه خود به خود
باطریشم زودخالی میشه

S126
31-07-2007, 15:54
اقا راست میگن تولید k750 قطع شده

navid_ice_heart_128
01-08-2007, 00:45
سلام

چند تا سوال :

2)با نصب چه برنامه اي صداي گوشيمو بالا تر ببرم كه ضرر نداشته باشه؟

3)چرا هدستش اينقدر خس خس ميكنه ؟

4)بهترين هدست براي ايزوله كردن و وايسادن تو گوش چيه؟

ممنون

1:من spider man3 را کامل تو گوشیم نگاه کردم باطری از 90٪ به 15 ٪ رسید
2:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loud ness این بهترینشه که با همین پوز n73 و 3250 نوکیارو زدم
3:میتونی یه دونه ماله واکمن بگیری که کیفیت و صداش بلنده سه هزارو پونصد تومانه
4: همون ماله واکمن

LOVEMT
02-08-2007, 06:12

اگه درست باشه بايد كلوپتون رو تعطيل كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان اگه ميشه لينك مستقيم برنامه Theme Creator 3.0 رو برام بزارين .. با تشكر

reza3600
02-08-2007, 12:29
1:من spider man3 را کامل تو گوشیم نگاه کردم باطری از 90٪ به 15 ٪ رسید
2:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loud ness این بهترینشه که با همین پوز n73 و 3250 نوکیارو زدم
3:میتونی یه دونه ماله واکمن بگیری که کیفیت و صداش بلنده سه هزارو پونصد تومانه
4: همون ماله واکمن

شما مطمئنی که با ریختن یه نرم افزار میتونی اونقدر صدای کا750 رو بالا ببری که پوز n73 و 3250 رو بزنی؟!!! مطمئنی پوز گوشی رو که زدی 3250 و n73 بود؟!! یعنی زیاد بودن قیمت این گوشی نسبت به کا750 کشکه و فقط به خاطر سیستم عاملشه؟!! زیاد بودن صدای یه گوشی رابطه مستقیم با نوع بلندگوش داره و شما هر چقدر که بخای از لحاظ نرم افزاری این گوشی رو دستکاری کنی باز صداش به پای اون دو تا نمیرسه چون بلندگوی اون دو تا با کا750 فرق داره و قدرت بیشتری داره. من خودم کا750 دارم و اون طور که مقایسه کردم صدای اون دو تا گوشی خیلی بیشتر از کا750 هستش و با اطمینان کامل میگم با هیچ روش نرم افزاری امکان نداره که صدای کا750 به پای اون دوتا برسه چون این یه مسئله سخت افزاری هست.

mg74
02-08-2007, 13:01
همتون5700 بگیرید حال کنید

hastie
02-08-2007, 20:02
اگه صحت داشته باشه كه چه بهتر.

hastie
02-08-2007, 20:05
اگه درست باشه بايد كلوپتون رو تعطيل كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينطورفكرنميكنم.برعكس قيمت گوشيابالا ميره و ازيني كه هست خزتر نميشه.

hastie
02-08-2007, 20:11
سلام

چند تا سوال :

ممنون
هفته ايي يه بار يا دسته كم ماهي يه بار گوشيتو 24 ساعت بذارش تو شارز و وقتي كاملآخالي شد شارزش كن.من كه خيلي جواب گرفتم و ديرتر خالي ميكنه.در ضمن موقع فيلمبرداري يا پخش فيلم و موسيقي و استفاده از بلوتوث بيشترين استفاده از ذخيره باطري داره و طبيعيه.

H.M.D
04-08-2007, 08:12
میشه یه برنامه دیکشنری واسه K750 اینجا بزارید؟

مرسی.

heidary_sh
04-08-2007, 13:09
سلام
براي خريد k750 دقت كنيم فريمور آن چي باشد
با تشكر r1ca021 خوب است؟

heidary_sh
04-08-2007, 13:22
آيا برنامه اي براي گذاشتن پسورد روي فولدر ها يا مخفي كردن آنها در k750 است؟

talot
04-08-2007, 15:49
رم گوشیمو میخوام عوض کنم چی بخرم بهتره قبلی sonyبود یک گیگابایت میگن کشش نداره
میشه بگید میشه رم یه گیگ گداشت یا نه
چه مارکی باشه بهتره

hastie
04-08-2007, 18:48
رم گوشیمو میخوام عوض کنم چی بخرم بهتره قبلی sonyبود یک گیگابایت میگن کشش نداره
میشه بگید میشه رم یه گیگ گداشت یا نه

يك گيگ مشگلي ايجادنميكنه فقط اگه تا آخرش پربشه رو فيلم ممكنه اگه پشت سرهم فايلاتوببيني گوشيت هنگ كنه كه اين مورد در مورد مموريهاي پايينتر هم به همين نحوه.فقط پرپرش نكن.

ali_chenger
04-08-2007, 22:36
میشه یه برنامه دیکشنری واسه K750 اینجا بزارید؟

مرسی.

آيا برنامه اي براي گذاشتن پسورد روي فولدر ها يا مخفي كردن آنها در k750 است؟
دوستان عزیز برید به بخش برنامه های کاربردی هم برنامه قفل فایل هست هم دیکشنری:20:

Havbb
05-08-2007, 01:54
سلام
دوستان لطف كنيد برنامه هاي درخواستي خودتون را در قسمت مخصوص درخواست برنامه كاربردي مطرح كنيد.
ضمنا" برنامه هاي جاوا همشون به اين گوشي ميخوره

Havbb
05-08-2007, 02:07
يعني اگه يه k750 داشته باشي كه تبديل به w800 شده باشه با يه گوشي w800 اصل هيچ فرقي نميكنه؟ فرقش چيه؟؟؟؟

mehdi9352
05-08-2007, 22:35
سلام من گوشيمو دادم فلشش كنن فريمور قبلي R1CA021 بود ولي الانr1aa008 شده ميخواستم ببينم اين فريمور جديده يا قديميه

hastie
05-08-2007, 23:07
يعني اگه يه k750 داشته باشي كه تبديل به w800 شده باشه با يه گوشي w800 اصل هيچ فرقي نميكنه؟ فرقش چيه؟؟؟؟
تا اونجايي كه من اطلاع دارم فرقشون در كارت حافظه جانبي 512 مگابايتشه و كيفيت هدفونش كه تبليغ زيادي روش كردن.در ضمن اين گوشي در حالت آف به واكمن تبديل ميشه.

fariborz@shiraz
06-08-2007, 07:50
salam
یه برنامه می خواهم که احتمال 90% نیست چون تو سایت های خارجی هم زیاد گشتم ئلی خب بگم شاید بر و بچز یه چیزی تو این مایه ها سراغ داشتند

برنامه نماش فول اسکرین عکس طرف تماس کیرنده:41::5::13:

mg74
06-08-2007, 12:37
فقط 5700 5700 5700 5700 5700

iman_s
07-08-2007, 01:46
salam
یه برنامه می خواهم که احتمال 90% نیست چون تو سایت های خارجی هم زیاد گشتم ئلی خب بگم شاید بر و بچز یه چیزی تو این مایه ها سراغ داشتند

برنامه نماش فول اسکرین عکس طرف تماس کیرنده:41::5::13:
برای گوشی K750 این 90% میشه 100% پس دنبالش نگرد.مگه همینجوری چشه؟

iman_s
07-08-2007, 01:48
فقط 5700 5700 5700 5700 5700
امان از دست پیامهای بازرگانی

heidary_sh
08-08-2007, 14:15
3 تا مموري 1 گيگ براي k750 گرفتيم همه ايراد داشت:
1- اولي بيش از 500 مگ جا نمي گرفت
2- 1 گيگ كپي مي شد ولي اكثرا اجرا نمي شدند
3- گوشي بسيار كند شده بود.
نظرتان چيست چه بايد كرد؟

mostafa_khan
08-08-2007, 14:35
3 تا مموري 1 گيگ براي k750 گرفتيم همه ايراد داشت:
1- اولي بيش از 500 مگ جا نمي گرفت
2- 1 گيگ كپي مي شد ولي اكثرا اجرا نمي شدند
3- گوشي بسيار كند شده بود.
نظرتان چيست چه بايد كرد؟

دوست عزیز امشب یه نوشته درباره ی فرق اصل و تقلبی و اینکه چگونه تشخیص بدیم از همدیگه میگذارم...کمی صبر ....:46:

amirse
09-08-2007, 05:33
خبر داغ داغ داغ
:18:
باور نمي كنيد و اتفاق افتاد k750 ويروس گرفت

Virus scan
----------
Scanned: 2311
Detected: 3
Untreated: 0
Start time: 2006/08/09 06:04:58 ب.ظ
Duration: 00:02:59
Finish time: 2006/08/09 06:07:57 ب.ظ

Detected
--------
Status Object
------ ------

deleted: virus Virus.Win32.Perlovga.a File: H:\copy.exe//PE_Patch//MEW

deleted: Trojan program Trojan-Dropper.Win32.Small.apl File: H:\host.exe

deleted: virus Worm.SymbOS.Comwar.a File: H:\MSSEMC\Media files\other\wf0rgvf.sis

همانطور كه ميبينيد 3 تا ويروس با كسپر اسكاي ديتكت شد سوميش sis وبراي گوشي هاي نوكياست اما باعث فاطي كردن گوشي ميشه 2 تاي اولي باعث كندي گوشي و عدم استفاده آهنگ هاي مختلف به عنوان رينگ تن ميشن اين ويروس ها داخل فايل thm . قرار گرفته بودند به صورت مخفي همانطور كه مي دانيد فايل هاي تم به صورت فشرده شده هستند و موقع نصب روي گوشي extrack ميشن اينجا ست دست ادم باز ديگه اين ويروس روي ساير فايل هاي تم توي گوشي تاثير ميزاره البته نه همش
پس حسن خطر ناك حسن
به فكر آنتي ويروس باشيد :5:

pp8khat
09-08-2007, 10:50
خبر داغ داغ داغ

Virus scan
----------

Detected
--------
Status Object
------ ------

deleted: virus Worm.SymbOS.Comwar.a File: H:\MSSEMC\Media files\other\wf0rgvf.sis

همانطور كه ميبينيد 3 تا ويروس با كسپر اسكاي ديتكت شد سوميش sis وبراي گوشي هاي نوكياست اما باعث فاطي كردن گوشي ميشه 2 تاي اولي باعث كندي گوشي و عدم استفاده آهنگ هاي مختلف به عنوان رينگ تن ميشن اين ويروس ها داخل فايل thm . قرار گرفته بودند به صورت مخفي همانطور كه مي دانيد فايل هاي تم به صورت فشرده شده هستند و موقع نصب روي گوشي extrack ميشن اينجا ست دست ادم باز ديگه اين ويروس روي ساير فايل هاي تم توي گوشي تاثير ميزاره البته نه همش
پس حسن خطر ناك حسن

من نمیفهمم شما چه جوری روی سونی اریکسون اونم کا 750 آنتی ویروس نصب کردی که حالا اون آنتی ویروس ویروس ها رو تشخیص داد!؟
شاید کاسپر اسکی می خواسته بازار گرمی کنه و بگه که من توی کا 750 هم ویروس پیدا کردم...والا!!
در ضمن من گوشیم تا یه تکون کوچولو می خوره خاموش میشه؟کسی می دونه چرا(بازی ها 45 تا (البته حالا شد 17 تا) برنامه ها 32 تا و 169 مگ هم دیتا)

mostafa_khan
09-08-2007, 11:26
خبر داغ داغ داغ
[SIZE=3][COLOR=Blue]باور نمي كنيد و اتفاق افتاد k750 [COLOR=Red]ويروس [COLOR=Blue]گرفت
[/

[COLOR=Black][SIZE=3]همانطور كه ميبينيد 3 تا ويروس با كسپر اسكاي ديتكت شد سوميش sis وبراي گوشي هاي نوكياست اما باعث فاطي كردن گوشي ميشه 2 تاي اولي باعث كندي گوشي و عدم استفاده آهنگ هاي مختلف به عنوان رينگ تن ميشن اين ويروس ها داخل فايل thm . قرار گرفته بودند به صورت مخفي همانطور كه مي دانيد فايل هاي تم به صورت فشرده شده هستند و موقع نصب روي گوشي extrack ميشن اينجا ست دست ادم باز ديگه اين ويروس روي ساير فايل هاي تم توي گوشي تاثير ميزاره البته نه همش
پس حسن خطر ناك حسن

عزیزم قبلا در این باره زیاد صحبت شد...این صحبت شما هم جدید نیست...ببین درسته جاوا پلتفرمه و سیستم عامل نیست...اما به اینهاش توجه نکن...وقتی شما با کابل یا هر چی گوشیتو وصل می کنی به سیستم ایی که ویروسیه..این عجیب یا جدیده اگه ویروس رو این داریو جدید هم بیاد بشینه؟
توجه کنید لطفا جاوا ویروس نگرفته..رم هست که ویروس روش نشسته....حافظه هاست که روش ویروس می شینه...چاره ی این کار هم همین کاسپر هست

من نمیفهمم شما چه جوری روی سونی اریکسون اونم کا 750 آنتی ویروس نصب کردی که حالا اون آنتی ویروس ویروس ها رو تشخیص داد!؟
شاید کاسپر اسکی می خواسته بازار گرمی کنه و بگه که من توی کا 750 هم ویروس پیدا کردم...والا!!
در ضمن من گوشیم تا یه تکون کوچولو می خوره خاموش میشه؟کسی می دونه چرا(بازی ها 45 تا (البته حالا شد 17 تا) برنامه ها 32 تا و 169 مگ هم دیتا)

پس حل شد دیگه؟جاوا ویروس نمی گیره که انتی ویروس بخواد...کسایی که ویروس می نویسن....اصلا جاوا رو ادم حساب نمی کنن که بخوان واسش فکر کنن چه برسه به نوشتن ویروس.....
از کی اینجوری شده؟ضربه خورده؟گوشیتو خاموش کن...قشنگ باطری رو در بیار بعد جا بزن.....

fariborz@shiraz
10-08-2007, 04:04
بچه ها بدون هک گوشی میشه صدای بلوتوث رو تغییر داد!!!!!!!!
تو یکی از تایپیک ها نوشته با کد مخفی میشه!!!!!!
شاخم درآومد!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

axilbam
10-08-2007, 07:14
سلام من k750i دارم چند روز پیش رفته بودم مشهد دیدم زیر نام شبکه مثلاً IR-TCI یه چیزای دیگه هم مینویسه مثلاً هر جای مشهد تو هر خیابان که میریم اسم همون خیابانو مینویسه من مجبور شدم به خاطر یه مشکل دیگه گوشیمو رست کنم ولی بعد از رست دیگه این نوشتهه رو گوشیم نشون نداد ولی مال دوستم همچنان اونو نشون میداد، چون مخابرات شهر ما از این ژانگولر بازیا نداره میخواستم بدونم چرا بعد از رست گوشی دیگه از او نوشته ی زیر نام شبکه تو حالت آماده به کار خبری نبود؟

fearboy
10-08-2007, 11:15
سلام دوستان:

من نرم افزار ضبط مکالمات تلفنی برای k750 میخواستم دارید بزارید لطفا

amirse
10-08-2007, 13:39
مصطفي خان شما درست ميگي اما اين سه تا ويروسي كه با كسپر پيدا شد توي مموري بود اما اين ويروسها روي فايل هاي تم كه روي حافظه گوشي قرار دارند تاثير ميزاره به عنوان نمونه نمي تونه رينگ تن رو عوض كني بعد مجبوري تمام فايل هاي آلوده رو پاك كني

fearboy
10-08-2007, 13:55
چطور با K750 صدای مکالکه رو ضبط کنم.

hastie
10-08-2007, 14:47
چطور با K750 صدای مکالکه رو ضبط کنم.
در قسمت سرگرمي وارد ميشيد.ضبط صدا رو ميزنيد و فقط يادتون باشه بعدش حتمآذخيره اش كنيد تا پاك نشه.

hastie
10-08-2007, 14:49
سلام دوستان:

من نرم افزار ضبط مکالمات تلفنی برای k750 میخواستم دارید بزارید لطفا
اين نرم افزار روي خود گوشي نصبه و نيازي به نصب مجددش نيست.

hastie
10-08-2007, 14:52
سلام من k750i دارم چند روز پیش رفته بودم مشهد دیدم زیر نام شبکه مثلاً IR-TCI یه چیزای دیگه هم مینویسه مثلاً هر جای مشهد تو هر خیابان که میریم اسم همون خیابانو مینویسه من مجبور شدم به خاطر یه مشکل دیگه گوشیمو رست کنم ولی بعد از رست دیگه این نوشتهه رو گوشیم نشون نداد ولی مال دوستم همچنان اونو نشون میداد، چون مخابرات شهر ما از این ژانگولر بازیا نداره میخواستم بدونم چرا بعد از رست گوشی دیگه از او نوشته ی زیر نام شبکه تو حالت آماده به کار خبری نبود؟
در نقاط مرزي ممكنه شبكه تغيير كنه .شما مطمئنيد اسم خيابونها رو مشخص ميكرد؟احتمال اختلال با ايرانسل رو هم كه نميشه داد.تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم.

hastie
10-08-2007, 14:56
منظورتون از صداي بلوتوث چيه؟

hastie
10-08-2007, 15:01
دوستان مدتيه گوشي من وقتي يه دونه زنگ ميخوره خاموش ميشه و خيلي دير روشن ميشه .همه كاري كردم .تازگي يه تكون كوچيك كه ميخوره خاموش ميشه.علتش به نظرتون چيه؟

hushang
10-08-2007, 22:30
درود!
من یه مموری 1 گیگ واسه k750 خریدم. مارکش سونی هست. روشم نوشته high speed. اما....
اما نسبت به اون مموری 64 اصلی خیلی کندتره. مشکل مهمتر اینکه وقتی عکس میگیرم یه سری از عکس ها خراب میشن. یعنی تو گوشی که شطرنجی نشون میده. تو کامپیوتر هم که باز نمیشه. اما وقتی با فتو شاپ بازشون میکنم بعد از یه error عکسی باز میشه که حدود 3 سانتیمتر از پایین اون خراب هست و مابقی سالم.
وقتی عکس ها رو با یه مموری دیگه (همون 64) و یا مموری خود phone میگیرم این مشکل بوجود نمیاد.
تکلیف چیست اساتید؟

mehdi9352
10-08-2007, 22:55
برو تو قسمت مسيج وبعدش قسمت تنظيم هاو بعدش قسمت اطلاعات محلي وقسمت دريافت واطلاعات سلول رو روشن كن:11:

reza3600
10-08-2007, 23:36
تفاوت درایور دوربین فرمور r1ca021 با r1db001 چیه؟ کسی میدونه؟ لطفا دقیق توضیح بدید.

axilbam
11-08-2007, 00:17
برو تو قسمت مسيج وبعدش قسمت تنظيم هاو بعدش قسمت اطلاعات محلي وقسمت دريافت واطلاعات سلول رو روشن كن:11:

دستت درد نکنه، نکته جالبی بود.

n_yaghmaei
11-08-2007, 01:10
خبر داغ داغ داغ

Virus scan
----------

Detected
--------
Status Object
------ ------

پس حسن خطر ناك حسن

دوست عزیز این ویروس کامپیوتر بوده و در حین تولید تم وارد تم شده و اون مورد آخر هم هیچ ربطی به گوشی شما نداره من خودم حدود 13 مگابایت ویروس نوکیا با پسوند sis دارم ولی هنوز مشکلی را متوجه نشده ام

n_yaghmaei
11-08-2007, 01:15
در نقاط مرزي ممكنه شبكه تغيير كنه .شما مطمئنيد اسم خيابونها رو مشخص ميكرد؟احتمال اختلال با ايرانسل رو هم كه نميشه داد.تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم.

نه آنتن هایی که می تواند شبکه GPRS را پشتیبانی کند نام گذاری می شود و این نامگذاری بر روی تلفن همراه نمایش داده می شود
چون آنتنها را باید اپراطور اول عوض کند تا بتواند از این سرویس استفاده کند اپراطور تصمیم گرفته اول شهر مشهد و در تابستان آنتن شهر های کوچک را تعویض نماید
قبل از ایجاد این امکان ما حدود یک هفته با مشکل آنتن دهی تلفن همراه روبرو بودیم که ناگهان متوجه شدیم عبارت محل در زیر آن نمایش داده می شود
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشه

axilbam
11-08-2007, 02:16

فقط گوشی من اینطر نبود مال دوستمم همینو نشون میداد ، مثلا وقطی رفتیم خیابان شهید چمران زیر
IR-MCI مینوشت چمران.
کلاً هدفم از سوال این بود که چرا بعد از رست کردن گوشی این نوشته رفتو دیگه بر نگشت ،که دوستمون در بالا جوابشو داده، الان من تو مشهد نیستم ببینم درسته یا نه ولی به احتمال زیاد درسته.:20:

H.M.D
11-08-2007, 07:25
من میخوام یه رم یه گیگ واسه گوشیم بگیریم...

میشه بگید بهترین مارک واسه خرید چیه؟

قبلا یه رم یه گیگ داشتم ولی خیلی زود خراب شد!!!

mostafa_khan
11-08-2007, 09:44
من میخوام یه رم یه گیگ واسه گوشیم بگیریم...

میشه بگید بهترین مارک واسه خرید چیه؟

قبلا یه رم یه گیگ داشتم ولی خیلی زود خراب شد!!!

اگخ بتونی کینگ استون اصل گیر بیاری عالیه

hastie
11-08-2007, 14:29
من يه مشگل با گوشيم پيدا كردم.ميشه راهنمايي كنيد؟
موقعي كه گوشيمو شارزش ميكنم تا نيم ساعت اول 60% شارز ميشه اما بعده 24 ساعت رو 99% ميمونه.علتش چيه؟

hossein_fatemi
11-08-2007, 22:24
من یه رم 1 گیگ سونی واسه گوشیم خریدم
وبه جای اینکه سرعت گوشیم بیاد پایین سرعتش بالاتر رفته......
باور کنید......!!!!!!!1

hossein_fatemi
11-08-2007, 22:28
موقعي كه گوشيمو شارزش ميكنم تا نيم ساعت اول 60% شارز ميشه اما بعده 24 ساعت رو 99% ميمونه.علتش چيه؟

باطری گوشیتون رو عوض کنید مشکل حل می شه.........
باور کنید.......!!!
این مشکل واسه خودم هم افتاد.

hossein_fatemi
11-08-2007, 22:32
اینم یه وبلاگ توپ واسه هر چی در مورد k750می خواهید
برنامه,بازی,ترفند و .................
باور کنید........!!!!

hossein_fatemi
11-08-2007, 22:32
اینم یه وبلاگ توپ واسه هر چی در مورد k750می خواهید
برنامه,بازی,ترفند و .................
باور کنید........!!!!

mostafa_khan
11-08-2007, 22:43

حالا شما به این میگی مشکل؟اینکه شارز روی 99 درصد بمونه بده؟همه ناراحته این هستن سارز گوشیشون زود خالی میشه...شما گلایه می کنی چرا شارزم رو 99 می مونه؟!!!

fariborz@shiraz
12-08-2007, 03:37
منظورتون از صداي بلوتوث چيه؟

صدای که موقع نمایش نام بلوتوث طرف و خواستن اجازه دریافت فایل پخش میشه

fariborz@shiraz
12-08-2007, 03:45
دوستان مدتيه گوشي من وقتي يه دونه زنگ ميخوره خاموش ميشه و خيلي دير روشن ميشه .همه كاري كردم .تازگي يه تكون كوچيك كه ميخوره خاموش ميشه.علتش به نظرتون چيه؟

اول یه بار بزار شارژ گوشی تا آخر تمام بشه اگر درست نشد باید یه باتری نو بگیری
البته قبل از خرج اضافی امتحان باتری دوستان هم پیشنهاد میشه

00DUST
12-08-2007, 06:40
سلام
من یه گوشی k750دارم که دو مشکل داره
1-سرعت سیستم خیلی کم هست
2-وقتی باهاش عکس می گیرم عکس ها رو دون دونی می گیره
اگه کسی می تونه مشکل من رو حل کنه لطفا جواب بده

hushang
12-08-2007, 09:28
سلام
من یه گوشی k750دارم که دو مشکل داره
1-سرعت سیستم خیلی کم هست
2-وقتی باهاش عکس می گیرم عکس ها رو دون دونی می گیره
اگه کسی می تونه مشکل من رو حل کنه لطفا جواب بده

این مشکل رو من هم دارم. وقتی تنظیم میکنم روی مموری phone عکس ها رو save کنه این اشکال پیش نمیاد. یا اینکه همون مموری اصلی گوشی. (64 mb)
برادرا خواهرا یه نگاهی هم به سوال ما مینداختین. تو صفحه قبلی.
:13:

ahwaz_k750
12-08-2007, 13:56
ba salam.dostan man alan k750 daram mikhastam bedonam ke be nazare shoma k750 behtae ya 6300 nokia?

Aries_son
12-08-2007, 16:41

مشکل اول رو نمیدونم! اما واسه دومی که گفتی " يه تكون كوچيك كه ميخوره خاموش ميشه " جای سیم کارتت رو چک کن ، اگه سیم کارتت شل و ول باشه یعنی تو جاش بازی کنه این اتفاق میفته ، یه خورده لبه های که سیم کارت رو سر جاش نگه میداره به پایین فشار بده که سیم کارت رو محکم نگه داره.

rabinhood87
13-08-2007, 01:50
salam dostan
man ye soal dashtam ye goshie k750 daram ke modatie vaghti ram ro tosh mazaram reset mikone
be tazegi ham hamash hang mikone
dige kalafe shodam mamnoon misham age betonid rahnamaeem konid
:11:

H.M.D
13-08-2007, 08:06
اگخ بتونی کینگ استون اصل گیر بیاری عالیه

قیمتش حدودا چقدره؟

بعد اینکه از کجا میشه فهمید اصله یا نه؟

fariborz@shiraz
13-08-2007, 08:27
مشکل اول رو نمیدونم! اما واسه دومی که گفتی " يه تكون كوچيك كه ميخوره خاموش ميشه " جای سیم کارتت رو چک کن ، اگه سیم کارتت شل و ول باشه یعنی تو جاش بازی کنه این اتفاق میفته ، یه خورده لبه های که سیم کارت رو سر جاش نگه میداره به پایین فشار بده که سیم کارت رو محکم نگه داره.

فکر نمی کنم چون در این صورت error سیم کارت میده و شبکه رو پشتیبانی نمیکنه

این جوری که شما میگی بدون سیم کارت گوشی نباید روشن شه

fariborz@shiraz
13-08-2007, 08:33

صدای که موقع نمایش نام بلوتوث طرف و خواستن اجازه دریافت فایل پخش میشه

چی شد بچه ها کسی نمی دونه:18::18::18::42::18::18:

axilbam
14-08-2007, 00:34
یه موقع گوشیتو با یو اس بی کامپیوتر شارژ نمی کنی ، گوشیتو خاموش میکنی یا همینطور روشن میزنی به شارژ؟
اگه با یو اس بی یا به طور روشن شارژ میکنی این 99% موندنش عادیه.

dariush75
14-08-2007, 01:05
دوست عزیز این ویروس کامپیوتر بوده و در حین تولید تم وارد تم شده و اون مورد آخر هم هیچ ربطی به گوشی شما نداره من خودم حدود 13 مگابایت ویروس نوکیا با پسوند sis دارم ولی هنوز مشکلی را متوجه نشده ام
دوست عزیز میشه کلی بگید اگر ویروسی باشه چطور میشه اون رو پاک کرد با انتی ویروس مخصوص گوشی و یا غیره بنده درست همین مشکل رو دارم.:41:

iman_s
14-08-2007, 02:44
چی شد بچه ها کسی نمی دونه:18::18::18::42::18::18:
اگه بلدی به گوشی نفوذ کنی به آدرس زیر برو و فایل صدای بلوتوث رو پیدا کن و صدایی رو که دوست داری به جاش بزار:
FS\tpa\preset\system\sound

iman_s
14-08-2007, 02:54
دوست عزیز میشه کلی بگید اگر ویروسی باشه چطور میشه اون رو پاک کرد با انتی ویروس مخصوص گوشی و یا غیره بنده درست همین مشکل رو دارم.:41:
فقط کافیه مموری کارتتو با نرم افزارهای رایج ویروس کشی کنی مثل کاسپر.

fariborz@shiraz
14-08-2007, 03:29
اگه بلدی به گوشی نفوذ کنی به آدرس زیر برو و فایل صدای بلوتوث رو پیدا کن و صدایی رو که دوست داری به جاش بزار:
FS\tpa\preset\system\sound

ممنون ولی اگه پست رو خونده باشی گفتم بدون هک(نفوذ به گوشی)

fariborz@shiraz
14-08-2007, 03:33
یه موقع گوشیتو با یو اس بی کامپیوتر شارژ نمی کنی ، گوشیتو خاموش میکنی یا همینطور روشن میزنی به شارژ؟
اگه با یو اس بی یا به طور روشن شارژ میکنی این 99% موندنش عادیه.

من به صورت روشن شارژ می کنم ولی 100% می شه:5:
اما وقتی فیش رو می کشم 99 98 % میشه

magical
14-08-2007, 07:02
سلام
1-گوشیمو 10 شب گذاشتم شارژ بعد از این که 100% شد از شارژ گرفتم صبح روز بعد بدونه هیچ استفاده ی کنم شارژش رو 90% ایستاد البته گوشی و باتری چینی هستش برای همه همینطورییه؟
2-اگه بخوام باتری گوشیمو عوض کنم چی باشه خوبه و چه قدر تاثیر داره؟

zstamin24
14-08-2007, 10:14
سلام
k750و w550i دارم ولي نمي تونم فايل تصويري روش بريزم- لطفا برام يك نرم افزار convertor براي تبدل به mp4 بفرستيد-
با تشكر

hushang
14-08-2007, 10:33
سلام
k750و w550i دارم ولي نمي تونم فايل تصويري روش بريزم- لطفا برام يك نرم افزار convertor براي تبدل به mp4 بفرستيد-

سلام
اولا اینجا که کلوپ نرم افزار نیست.
دوما نرم افزار xilisoft video convertor را از سایت download.com بگیرید. هر چی که دلت یخواد تبدیل میکنه. حتی گلابی به 3gp !!!! پسوردش رو هم از سایت ---------------- بگیرید. بهترین نرم افزاریه که من تا حالا دیدم.
سوما اگه استادان پاسخ پرسش ما را نمیدانند بگویید تا آن را در سایت دیگری بپرسیم.

nemanaldin
14-08-2007, 11:28
گوشی k750 دوستم اصلا روشن نمیشه حتی به کامپیوتر هم وصل نمیشه یکی کمک کنه؟؟؟

dariush75
14-08-2007, 14:36
سلام به همه دوستان گوشی یکی از دوستانم رو امروز دزدیدند اگر کسی راهی داره که خود گوشی رو پیدا کنیم .ممنون میشم بگوید.البته به جز سوزاندن سیم کارت:41:

hushang
14-08-2007, 14:40
سلام به همه دوستان گوشی یکی از دوستانم رو امروز دزدیدند اگر کسی راهی داره که خود گوشی رو پیدا کنیم .ممنون میشم بگوید.البته به جز سوزاندن سیم کارت:41:

اگه گوشی دوستت رجیستر اصلی باشه باید بری مخابرات برات پیداش میکنن که گوشیت کجای این کره ی خاکیه.
اما اگه رجیستر دستی باشه اگه بری مخابرات یهو میبینی که 1000 تا گوشی با سریالی که دادی پیدا میشه.
متئاسفم.

dariush75
14-08-2007, 17:06
اگه گوشی دوستت رجیستر اصلی باشه باید بری مخابرات برات پیداش میکنن که گوشیت کجای این کره ی خاکیه.
اما اگه رجیستر دستی باشه اگه بری مخابرات یهو میبینی که 1000 تا گوشی با سریالی که دادی پیدا میشه.
متئاسفم.

سلام دوست عزیز ممنون از توجهی که کردی دوست عزیز میشه این رو هم بگی که چطور میشه فهمید ریجستر اصل هست.
اگر منظور شما این هست که شماره IME با گوشی و کارتن ست باشد که همینگونه هست . و اگر جور دیگه هست ممنون میشم بگی.
در ظمن من یک لوگ با هاش گرفتم میگذارم
Return
PHONE INFO
DBID: d b2010
OTP CID : 49
EROM CID : 49
EROM color : Red
IMEI:
Phone : K750
Operator : EMEA_6
CDA : CDA102338/37 R6A
Firmware : R1CA021
EROM : n/a

sabasistem_co
14-08-2007, 17:28
سلام دوست عزیز ممنون از توجهی که کردی دوست عزیز میشه این رو هم بگی که چطور میشه فهمید ریجستر اصل هست.
اگر منظور شما این هست که شماره IME با گوشی و کارتن ست باشد که همینگونه هست . و اگر جور دیگه هست ممنون میشم بگی.
در ظمن من یک لوگ با هاش گرفتم میگذارم
Return
PHONE INFO
DBID: d b2010
OTP CID : 49
EROM CID : 49
EROM color : Red
IMEI:
Phone : K750
Operator : EMEA_6
CDA : CDA102338/37 R6A
Firmware : R1CA021
EROM : n/a

بله درست هست
باید IMEI روی جعبه موبایل با IMEI پشت گوشی و خود گوشی یکی باشد

hushang
15-08-2007, 18:33
چه طوری میشه java premissions را در مورد برنامه ی kd player حذف کرد؟
البته بدون هک و مک!