PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ K750

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

babak1363
24-05-2007, 23:10
من میخوام برای کا 750 قفل بذارم همون قفل تلفن ولی پسورد میخواد در حالی که من پسوردی برای گوشی ندادم چیکار باید بکنم ؟

n_yaghmaei
25-05-2007, 00:55
من میخوام برای کا 750 قفل بذارم همون قفل تلفن ولی پسورد میخواد در حالی که من پسوردی برای گوشی ندادم چیکار باید بکنم ؟

عدد 0000 را وارد کن

n_yaghmaei
25-05-2007, 01:01
:19: سلام گوشيم مشكل بهم زده خفن با بلوتوث كليپ نمي گيرد :41:

يك خراب كاري ام كردم كه ديگه دوربينش كار نمي كنه ميگه درپوش لنزو بازكن در هر دو صورت :41:

:18: :18: :18: :18: :18: :18: كمممممممممممك

برای بر طرف شدن این مشکل اول امتحان کن ببین از طریق اینفرارد کلیپ می گیره یا نه
اگر نگرفت مموری گوشیتو فرمت کن و گوشیتو دو بار پی در پی مستر ریستارت کن مشکلت بر زرف می شه ولی اگه دوباره گوشی یا مموریتو به کامپیوتر وصل کنی این مشکل به وجود می یاد
برای اون خرابکاریتم بهتره ببری پیش سرویسکار

amin-se
25-05-2007, 15:15
سلام
البته ببخشيد ها
اون كم تجربه ها انتيويروس نصب مي كنن
ويروس وقتي درست ميشه خودشو تو ريجستري به اينجا كپي مي كنه
hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\run
حالا انتي ويروستو پاك كن بعد چيز هايي كه اينجا هست حفظ كن اگه شك كردي كه كامپيوترت ويروس داره همه چيز را مثل اول در صورت لازم پاك كن
انتي ويروس تو شرايطي لازمه كه هيچ راهي نيست

کم تجربه ها آنتی ویروس نصب میکنن ؟؟؟؟
بابا تو آخرشی ...

masoud_ac
25-05-2007, 19:29
بيش از 5 درايور معروف دنيا براي K750i.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايور ها در گوشي K750i تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soltanmahdi
26-05-2007, 07:35
با سلام خدمت دوستان.
من برای گوشیم مموری 1 گیگ خریدم. تا الان که حدود 3 هفته است خریدن حدود 6 یا 7 بار گوشی هنگ کرده . امکان داره که از مموری باشه؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

emp-ehsan
26-05-2007, 08:11
دو تا سوال دارم که لطف کنید جواب بدید ممنون می شم.از یکی شنیدم که گوشی ها سونی اریکسون چون جاوا هست ویروس نمیگیره درسته؟اگه غلطه لطفا یک آنتی ویروس معرفی کنید

ashkan1360
26-05-2007, 09:11
دو تا سوال دارم که لطف کنید جواب بدید ممنون می شم.از یکی شنیدم که گوشی ها سونی اریکسون چون جاوا هست ویروس نمیگیره درسته؟اگه غلطه لطفا یک آنتی ویروس معرفی کنید

ویروس رو که مطمئن باش نمیگیره
اگه تونستی ویروسی برای جاوا بنویسی ، فکر میکنم براش جایزه هم گذاشتن (یعنی چی ؟ یعنی اینکه جاوا ویروس نمیگیره)

mostafa_khan
26-05-2007, 10:09
با سلام خدمت دوستان.
من برای گوشیم مموری 1 گیگ خریدم. تا الان که حدود 3 هفته است خریدن حدود 6 یا 7 بار گوشی هنگ کرده . امکان داره که از مموری باشه؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

مموريت چه ماركيه؟مال se هستش؟چه رنگيه؟

soltanmahdi
26-05-2007, 11:08
مموريت چه ماركيه؟مال se هستش؟چه رنگيه؟

مارک و تمام متنی که روی باکس مموری نوشته:
sony
memory stick PRO Duo
high speed
MAGICGATE
MSX-M1GN
رنگش مشکی است.
دیگه بقیش با شما.
ممنون.

بهاره_عباس
26-05-2007, 13:08
سلام
amin_se ممنون الان داره دانلود ميشه نمي دونم كار ميده يا نه ولي يه جا ديگم اينو خونده بودم بازم ممنون راسي يه سئوال ديگم داشتم:11:
چه جوري ميشه كنار اسمم عكس بذارم:43:
:40: :40: :40:

amin-se
26-05-2007, 13:35
سلام
amin_se ممنون الان داره دانلود ميشه نمي دونم كار ميده يا نه ولي يه جا ديگم اينو خونده بودم بازم ممنون راسي يه سئوال ديگم داشتم:11:
چه جوري ميشه كنار اسمم عكس بذارم:43:
:40: :40: :40:

خواهش میکنم :46:
برای گذاشتن عکس کنار اسمت : وقتی با اسم کاربری وارد سایت شدی برو به قسمت تنظیمات کاربر و بعدش هم قسمت ویرایش آواتر ...
عضویت در خانواده ی پی سی ورد رو تبریک میگم ...

emp-ehsan
26-05-2007, 16:13
پس اینکه میگن بلوتوس گوشیتو روشن نذار ویروس می گیره مال چیه؟ و آیا روشن گذاشتن بلوتوس برای گوشی مشکلی ایجاد می کنه؟

amin-se
26-05-2007, 16:41
پس اینکه میگن بلوتوس گوشیتو روشن نذار ویروس می گیره مال چیه؟ و آیا روشن گذاشتن بلوتوس برای گوشی مشکلی ایجاد می کنه؟

بلوتوث گوشی هیچ ربطی به ویروس نداره. این که میگن بلوتوث رو روشن نزار به خاطر اینه که افرادی که در اطراف شما هستن بوسیله ی بلوتوث برای شما ویروس ارسال میکنن که شما هم اگه قبول کنی (YES بزنی) ویروس وارد گوشی میشه.شما میتونی بلوتوث گوشیتو هر وقت که بخوای و هر جا که بخوای روشن بزاری و به ارسال هایی که نمیدونی چی هستن جواب مثبت ندی ... البته این مطلب در مورد گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین هست و گرنه گوشی هایی مثل کا 750 و ... که اصلا ویروس نمیگیرن ...

navid_ice_heart_128
26-05-2007, 23:17

اقا تو فقط ويروس را براي من تعريف كن با اينكه به كا 750 ويروس نميوفته ولي اگه بگي كاره ويروس چيه من قبول ميكنم
تو هم مثل داداش من ميگه گوشي را زياد دستكاري نكن ويروس ميوفته
چرا ويروس را كسي كه نميدونه چيه همش ازش حرف ميزنن فقط ميدونن ويروس چيز خوبي نيست
اقا تو كا750 اجازه ي دسترسي برنامه به فايلهاي سيستمي نيست
مثل اينكه كامپيوتر به برنامه اجازه ي ورود و دستكاري به درايو c را نميده اگه نده فكر مي كني باز هم ويروس به كامپيوتر مي افته من اين را 800 بار تو همين تاپيك گفتم دوستان هم گفتن :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

ashkan1360
27-05-2007, 08:19
اقا تو فقط ويروس را براي من تعريف كن با اينكه به كا 750 ويروس نميوفته ولي اگه بگي كاره ويروس چيه من قبول ميكنم
تو هم مثل داداش من ميگه گوشي را زياد دستكاري نكن ويروس ميوفته
چرا ويروس را كسي كه نميدونه چيه همش ازش حرف ميزنن فقط ميدونن ويروس چيز خوبي نيست
اقا تو كا750 اجازه ي دسترسي برنامه به فايلهاي سيستمي نيست
مثل اينكه كامپيوتر به برنامه اجازه ي ورود و دستكاري به درايو c را نميده اگه نده فكر مي كني باز هم ويروس به كامپيوتر مي افته من اين را 800 بار تو همين تاپيك گفتم دوستان هم گفتن :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

کاملا" درسته

emp-ehsan
27-05-2007, 22:45
از توضیحاتتون ممنونم.آیا راهی هست که بدون اجازه طرف رو گوشیش از طریق بلوتوس چیزی بفرستی؟

بهاره_عباس
28-05-2007, 08:34
سلام
از كمك و راهنمايتون خيلي خيلي ممنون هم پسورد جواب داد هم عكس:46:
------------------------------------------------------
ما كه مي ترسيم از هجرت دوست
كاش مي دانستيم ،روزگاري كه به هم نزديكيم چه بهايي دارد
و چرا مرغ مهاجر وقت پرواز به خود مي لرزد....

ashkan1360
28-05-2007, 11:07
از توضیحاتتون ممنونم.آیا راهی هست که بدون اجازه طرف رو گوشیش از طریق بلوتوس چیزی بفرستی؟

نه ، تا آنجایی که من دیدم که باید طرف اجازه بده
اگه کسی نظری غیر از این داره بدگه

2299
28-05-2007, 13:28
برای بر طرف شدن این مشکل اول امتحان کن ببین از طریق اینفرارد کلیپ می گیره یا نه
اگر نگرفت مموری گوشیتو فرمت کن و گوشیتو دو بار پی در پی مستر ریستارت کن مشکلت بر زرف می شه ولی اگه دوباره گوشی یا مموریتو به کامپیوتر وصل کنی این مشکل به وجود می یاد
برای اون خرابکاریتم بهتره ببری پیش سرویسکار

چه جوري مموري فرمت كنم

ashkan1360
28-05-2007, 13:49
چه جوري مموري فرمت كنم

برو توی file manager اونجا دکمه راست یعنی more رو بزن و گزینه فرمت رو انتخاب کن
لازم نیست بگم قبلش فایل هاتو کپی کنی که ؟:19:

2299
28-05-2007, 20:58

دستت درد نكنه :10: :46:

ساميان
29-05-2007, 00:13
من مي خوام رو كا 750 خودم يه منشي داشته باشم . از هر كجا و هر كي سوال كردم جواب منفي بوده . مگه ميشه براي اين گوشي منشي وجود نداشته باشه . اگه هست يا ميشه لطفا راهنمايي كنيد .

s_n
29-05-2007, 00:18
سلام میخوام گوشیمو فلش بزنم چنچ هست کجا مراجعه کنم در ضمن میخوام صداش هم افزایش پیدا کنه

merlin_magic
29-05-2007, 01:51
سلام
خواهرم هفته پيش يك گوشي k750 خريد ولي صداش به نسبت k750 هاي ديگه ضعيفتره
حتي بعضي آهنگ ها رو با صداي خش خش پخش مي كنه
اشكالش كجاست؟؟
چي كارش كنيم؟؟

Hidden-H
29-05-2007, 02:19

البته فرمت اکسترنال مموری رو.

Hidden-H
29-05-2007, 02:20
سلام
اشكالش كجاست؟؟
چي كارش كنيم؟؟

اکولایزرشو دست کاری کن!
در ضمن اون آهنگی رو که با خش می خونه رو توی گوشی های دیگه هم امتحان کن! ممکنه مشکل از اون آهنگ باشه.

Hidden-H
29-05-2007, 02:22
سلام میخوام گوشیمو فلش بزنم چنچ هست کجا مراجعه کنم در ضمن میخوام صداش هم افزایش پیدا کنه

هر جا که اینکارو می کنن. پاساژ علاعدین!
واسه اضافه کردن صداش هم اکولایزرشو دست کاری کن وگرنه یه سری روشهای جور واجور هست که اکثرا جواب نمی دن مخصوصا گوشی شما که چنجه.

Hidden-H
29-05-2007, 02:23
من مي خوام رو كا 750 خودم يه منشي داشته باشم . از هر كجا و هر كي سوال كردم جواب منفي بوده . مگه ميشه براي اين گوشي منشي وجود نداشته باشه . اگه هست يا ميشه لطفا راهنمايي كنيد .

آره می شه نداشته باشه! جاوا نداره. باید بیخیالش بشی.

navid_ice_heart_128
29-05-2007, 07:53

سلام بايد بري اين سايت و اونجا اموزش كامل همه چيز هست:10: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بايد عضو بشي كه خيلي سخته اشكالي هم نداره كه چنج هستش ماله من هم چنج هستش تو اونجا اموزش خوندم كه خيلي راحت فلش كردم:2: :2:

navid_ice_heart_128
29-05-2007, 07:58

اره فقط ميتوني ياداشت بفرستي اونم از organizer<note بايد چيزي بنويسي وذخيره كني كلمه ي كوچك مثل سلام بعد از ذخيره بفرستي اونم ميوفته رو صفحه اول يارو فقط همين:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:

mostafa_khan
29-05-2007, 10:17
مارک و تمام متنی که روی باکس مموری نوشته:
sony
memory stick PRO Duo
high speed
MAGICGATE
MSX-M1GN
رنگش مشکی است.
دیگه بقیش با شما.
ممنون.

مشكيه؟:18:

mostafa_khan
29-05-2007, 10:23
يكي از دوستان مي گه امور مشتركين واست منشي ميگذاره...يه سري يه امور مشتركين بزن

مي شه بگي واسه چي مي خواهي فلش كني؟
فقط اگه از طريق روشهاي نرم افزاري صداش رو خواستي بال ببري بعدش اگه فلش كني...همهي اون تغييرات هيچي مي شه ها....

ashkan1360
29-05-2007, 10:56

مگه باید چه رنگی باشه؟
مال منم مشکیه

ashkan1360
29-05-2007, 10:56
البته فرمت اکسترنال مموری رو.

درسته
ولی آخه مگه غیر از این گزینه فرمت ، فرمت دیگه ای هم هست؟

ashkan1360
29-05-2007, 10:57

برنامه ای در این خصوص نیست ، نگرد ، ما گشتیم ، نبود
ولی مثل اینکه مصطفی خان میگه مخابرات میده!
اگه بود ، ما رو هم خبر کن

merlin_magic
29-05-2007, 12:58
اکولایزرشو دست کاری کن!
در ضمن اون آهنگی رو که با خش می خونه رو توی گوشی های دیگه هم امتحان کن! ممکنه مشکل از اون آهنگ باشه.

اكولايزرشو قبلاً دستكاري كردم درست نشد
همه آهنگها رو با خش خش مي خونه
تو گوشي ديگه هم چك كردم
آهنگش سالمه

littledemon
29-05-2007, 13:08
سلام
بابا این چهارمین پست .....خفه شدم ..چرا کسی محل نمیزاره ؟ باید چه جوری باشم که یکم محل بزارید؟ ای بابا نکنید همچین خوب حداقل بگید اصلا میشه یا نه....
کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟

در ضمن منظور من Smile های متحرک بود...مثل همین یاهو . و و.......؟

من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....

چرا ؟ فایل ها مخصوص هستند ؟

amin-se
29-05-2007, 13:45
سلام
بابا این چهارمین پست .....خفه شدم ..چرا کسی محل نمیزاره ؟ باید چه جوری باشم که یکم محل بزارید؟ ای بابا نکنید همچین خوب حداقل بگید اصلا میشه یا نه....
کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟

من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....

فکر کنم من یک بار به شما جواب دادم ...
پسوند این فایل هایی که میگید چیه ؟?

beh.d
29-05-2007, 15:55
سلام.منوي مخفي چي هست؟
به چه درد ميخوره؟
ممنون
براي سالم بودن گوشي در هنگام خريد

gole yaas
29-05-2007, 19:45
سلام
تاپیک خیلی مفیدی دارید. من از گوشی چیز زیادی نمی دونستم ولی با خوندن این تاپیک اطلاعات خوبی گرفتم. دستتون درد نکنه.
من تازه گوشی ک750 خریدم.البته قبلش تمام پستهای این تاپیک رو خوندم ولی ریجستر اصلی پیدا نکردم.چنج شده خریدم.
گوشی قبلیم امکانات زیر رو داشت ولی تو این گوشی نتونستم این امکانات رو پیدا کنم.
اگه داره ممنون می شم برام توضیح بدین که چطور می تونم ازش استفاده کنم.
1.تغییر سایز قلم برای نوشتن اس ام اس(مثلا حروف درشت تر نوشته بشه)
2.رینگ تون برای افراد ناشناس با افرادی که تو فون بوک هستن فرق کنه(تا جایی که من می دونم میشه برای تک تک افراد یه رینگ تون تعیین کرد ولی من می خوام هر گروهی که تعریف میکنم یه رینگ تون داشته باشه مثلا گروه دوستان یه زنگ داشته باشه و افراد ناشناس که تو گوشیم شمارشون سیو نیست یه زنگ دیگه )
و آخریش
برای تبدیل فیلم هایی که با گوشی می گیرم- و با کوییک تایم پلیر باز میشه-به وی سی دی نرم افزاری هست؟
می خوام فیلمها تو وی سی دی پخش بشه.
ببخشید سوال هام زیاد شد.
ممنون می شم جوابم رو بدین.:11:

s_n
29-05-2007, 23:20
يكي از دوستان مي گه امور مشتركين واست منشي ميگذاره...يه سري يه امور مشتركين بزن

مي شه بگي واسه چي مي خواهي فلش كني؟
فقط اگه از طريق روشهاي نرم افزاري صداش رو خواستي بال ببري بعدش اگه فلش كني...همهي اون تغييرات هيچي مي شه ها....
از دستم شوت شده آنتن دهیش خیلی اومده پایین آنتن پره ها ولی نه اس ام اس میره نه آنتن میده ؟
میخوام صداشو تقویت کنم

navid_ice_heart_128
30-05-2007, 00:25
سلام
تاپیک خیلی مفیدی دارید. من از گوشی چیز زیادی نمی دونستم ولی با خوندن این تاپیک اطلاعات خوبی گرفتم. دستتون درد نکنه.
من تازه گوشی ک750 خریدم.البته قبلش تمام پستهای این تاپیک رو خوندم ولی ریجستر اصلی پیدا نکردم.چنج شده خریدم.
گوشی قبلیم امکانات زیر رو داشت ولی تو این گوشی نتونستم این امکانات رو پیدا کنم.
اگه داره ممنون می شم برام توضیح بدین که چطور می تونم ازش استفاده کنم.
1.تغییر سایز قلم برای نوشتن اس ام اس(مثلا حروف درشت تر نوشته بشه)
2.رینگ تون برای افراد ناشناس با افرادی که تو فون بوک هستن فرق کنه(تا جایی که من می دونم میشه برای تک تک افراد یه رینگ تون تعیین کرد ولی من می خوام هر گروهی که تعریف میکنم یه رینگ تون داشته باشه مثلا گروه دوستان یه زنگ داشته باشه و افراد ناشناس که تو گوشیم شمارشون سیو نیست یه زنگ دیگه )
و آخریش
برای تبدیل فیلم هایی که با گوشی می گیرم- و با کوییک تایم پلیر باز میشه-به وی سی دی نرم افزاری هست؟
می خوام فیلمها تو وی سی دی پخش بشه.
ببخشید سوال هام زیاد شد.
ممنون می شم جوابم رو بدین.:11:

من فقط منظوره سومي را فهميدم
اون نرم افزاره im too 3gp هستش ولي بايد گوشي درايور دوربينش را اپديت كني تا بتوني خوب فيلم بگيري اگه اپديت كني كه تنها از طريق هك گوشي ممكنه اگه باور كني درست فيلم برداريش مثل هندي كم ميشه

Hidden-H
30-05-2007, 01:53
اكولايزرشو قبلاً دستكاري كردم درست نشد
همه آهنگها رو با خش خش مي خونه
تو گوشي ديگه هم چك كردم
آهنگش سالمه
پس حتما از بلند گوشه دیگه!
من چیز دیگخه ای به ذهنم نمی رسه.

Hidden-H
30-05-2007, 01:54
درسته
ولی آخه مگه غیر از این گزینه فرمت ، فرمت دیگه ای هم هست؟

مموری داخلی

iman_s
30-05-2007, 03:41
سلام

این کار امکان نداره.چون باید این اسمایلها تو گوشی طرف هم باشه.در واقع وقتی شما دارید یک اسمایل مثلا به شکل خنده رو میفرستید خود عکس فرستاده نمیشه بلکه کد عکس فرستاده میشه مثلا (: و گوشی گیرنده پس از مشاهده کد، شکلک را در متن جایگزین کد میکند.حتی در یاهم هم همینطوری هست.حالا اگه شما بتونی مسیر ذخیره سازی این اسمایلها رو تو گوشیت پیدا کن میتونی اسمایلهای خودتو جایگزینشون کنی ولی این شکلکها فقط تو گوشی خودت قابل مشاهده هستند.

iman_s
30-05-2007, 04:01
سلام
اشكالش كجاست؟؟
چي كارش كنيم؟؟
حتما گوشی رو ببر پس بده و یکی دیگه بگیر.یکی از دوستای منم با همین مشکل مواجه بود و برد گوشی رو عوض کرد. اسپیکر این گوشیها ایراد داره و وتی یک کم ولوم را بالا میبریم به طرز فجیعی شروع به خش خش میکنه.

soltanmahdi
30-05-2007, 06:50

مصطفی خان تو خط های پایین پست قبلی نوشتم که مشکیه.

ashkan1360
30-05-2007, 08:23
مموری داخلی

اگه بری توی file manager و دکمه راست یعنیmore رو بزنی فقط یه گزینه مربوط به فرمت است که اون هم مربوط به مموری اکسترنال میشه عزیزم!!!
حالا فرمت مموری داخلی گوشی کجاشه ! ما که ندیدیم
کسی دیده؟:18:

Hidden-H
30-05-2007, 11:24
نه من اشتباه کردم.
شرمنده.

merlin_magic
30-05-2007, 12:39
حتما گوشی رو ببر پس بده و یکی دیگه بگیر.یکی از دوستای منم با همین مشکل مواجه بود و برد گوشی رو عوض کرد. اسپیکر این گوشیها ایراد داره و وتی یک کم ولوم را بالا میبریم به طرز فجیعی شروع به خش خش میکنه.

بابا اينا مار خورده افعي شدن!!
عوض نمي كنند كه! :41:

masoud_ac
30-05-2007, 14:28
بهترين درايور دوربين براي گوشي K750i بدون از بين رفتن چنج گوشي
عكس هايي در حد 3.2MP و فيلم هايي در حد هنديكم داشته باشيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ashkan1360
30-05-2007, 18:10
بهترين درايور دوربين براي گوشي K750i بدون از بين رفتن چنج گوشي
عكس هايي در حد 3.2MP و فيلم هايي در حد هنديكم داشته باشيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسعود جان این همه درایوری که گفتی کدومش بهترینه و این کارایی رو که گفتی البته برای K750 انجام میده؟
آموزش کار هم که فکر نکنم دلت بیاد ندی ، نه؟؟

emp-ehsan
31-05-2007, 07:43
آقا مسعود عزیز اگه لطف کنید و آموزش نصب این درایور ها رو هم بزاری عالی می شه

babak1363
31-05-2007, 22:06
وقتی من عکس میگیرم دیگه اون عکس سیو نمیشه و میره صفحه منو
نمیدونم مشکل ازکجاست
میشه کمکم بکنید

navid_ice_heart_128
01-06-2007, 16:15
سلام اولا بلد نبودم با حروفه بزرگ بنويسم اينطوري نوشتم شما بايد بريد تو بخش هك گوشي هاي سوني اريكسون تا بدونين چطوري كپي كنين از شما هم ممنون مسعود جان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جواب شما كه ميگيد چطوري درايور رو گوشي كپي كنم:40:

mamo
01-06-2007, 18:56
سلام دوستان

چطوری میتونم نوی k750i روی صدا ها و تصاویر و فیلم ها و ......... رمز بذارم ؟

برنامه ای واسه این کار هست ؟ یا نه ؟ ( با آموزش لطفا )

navid_ice_heart_128
03-06-2007, 00:04
سلام دوستان

چطوری میتونم نوی k750i روی صدا ها و تصاویر و فیلم ها و ......... رمز بذارم ؟

برنامه ای واسه این کار هست ؟ یا نه ؟ ( با آموزش لطفا )

بايد رو گوشيت پچ بريزي نگو كه اونم بلد نيستي اگه نيستي برو تو قسمت هك گوشي

soltanmahdi
03-06-2007, 15:36
مصطفی خان تو خط های پایین پست قبلی نوشتم که مشکیه.

یکی نیست بگه مشکل من کجاست؟!

2299
03-06-2007, 21:35

شرمنده ها اين قسمت هك گوشي كجاست:31:

D E V I L
03-06-2007, 21:39
آقا نويد اين پچي كه ميگي روي قسمت هاي مختلف رمز ميزاره رو ميشه يه جا آپلود كني ما هم ازش استفاده كنيم.
يه توضيحي هم در مورد طرز كارش بدي خيلي خوب ميشه
ممنون:11:

navid_ice_heart_128
04-06-2007, 00:17
شرمنده ها اين قسمت هك گوشي كجاست:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اينجا از هيچ چي هم نترس خيلي ميگن تمامه مسيوليت ها با خودتون ولي هيچ چي نميشه:10:

navid_ice_heart_128
04-06-2007, 00:25
آقا نويد اين پچي كه ميگي روي قسمت هاي مختلف رمز ميزاره رو ميشه يه جا آپلود كني ما هم ازش استفاده كنيم.
يه توضيحي هم در مورد طرز كارش بدي خيلي خوب ميشه
ممنون:11:
سلام خوبي توحيد جان
بايد فريم ويور گوشيتو بگي اگه اشتباهي بگي يه باره ديگه هم مجبور ميشي بري پيشه رسانا ولي اگه بري تو اين سايت عضو بشي همه چي به راحتي ميتوني دانلود كني ديگه اينجوري نيست كه يكي دانلود بشه يكي نشه همه دانلود ميشن
بعد از اون به اينجا برو سايت تخصصي موبايل > گوشي هاي موبايل > Sony Ericsson > آرشیو دانلود
تو اينجا هرچي كه تو خواب ديدي و تو بيداري شندي تو اينترنت تماشا كردي برا هك گوشي هاي سوني اريكسون پيدا ميشه خودشم مرتب فقط اگه بتوني عضو شي خيلي خوب ميشه:10: :40:

D E V I L
04-06-2007, 12:36
سلام خوبي توحيد جان
بايد فريم ويور گوشيتو بگي اگه اشتباهي بگي يه باره ديگه هم مجبور ميشي بري پيشه رسانا ولي اگه بري تو اين سايت عضو بشي همه چي به راحتي ميتوني دانلود كني ديگه اينجوري نيست كه يكي دانلود بشه يكي نشه همه دانلود ميشن
بعد از اون به اينجا برو سايت تخصصي موبايل > گوشي هاي موبايل > Sony Ericsson > آرشیو دانلود
تو اينجا هرچي كه تو خواب ديدي و تو بيداري شندي تو اينترنت تماشا كردي برا هك گوشي هاي سوني اريكسون پيدا ميشه خودشم مرتب فقط اگه بتوني عضو شي خيلي خوب ميشه:10: :40:
ممنون از راهنماييت.همين الان عضو ميشم.مثل اينكه سايت خوبيه:10:

nima_949
04-06-2007, 13:53
علت هنگ زیاد گوشی کا 750 چیه البته برنامه هام روی مموری زیاده

navid_ice_heart_128
04-06-2007, 13:59
علت هنگ زیاد گوشی کا 750 چیه البته برنامه هام روی مموری زیاده
سلام دليل دقيقا هموني كه خودت گفتي بايد اهنگها و بقيه ي چيزها را از رو گوشي پاك كني و برنامه و بازي تو گوشي بريزي البته شايد theme هم سنگينه ها:40:

2299
04-06-2007, 15:40
برو اينجا از هيچ چي هم نترس خيلي ميگن تمامه مسيوليت ها با خودتون ولي هيچ چي نميشه:10:
دستت درد نكنه :11:

2299
04-06-2007, 19:41
از كجا ميشه فهميد cidچيه :41: جان من جواب بدين

D E V I L
04-06-2007, 21:15
از كجا ميشه فهميد cidچيه :41: جان من جواب بدين

همون xs++ تو قسمت چپش مينويسه كه cid گوشي چنده.
با داوينچي هم ميشه

2299
05-06-2007, 11:47
همون xs++ تو قسمت چپش مينويسه كه cid گوشي چنده.
با داوينچي هم ميشه
اگه مي شه زير ديپلوم حرف بزنيد:19: :31:

D E V I L
05-06-2007, 11:57
اگه مي شه زير ديپلوم حرف بزنيد:19: :31:
فايل زير رو دانلود كن.كمكت ميكنه
فايل pdf آموزش هك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2299
05-06-2007, 12:07
فايل زير رو دانلود كن.كمكت ميكنه
فايل pdf آموزش هك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بايد چي كار كنم

amin2000
05-06-2007, 12:37

online-amir
05-06-2007, 16:39
سلام... .

کسی یه برنامه MP3 Player ردیفی برای کا 750 داره...!؟ ( با فرمت Jar )

ممنون... .

D E V I L
05-06-2007, 18:45
بايد چي كار كنم
يعني چي؟!
مگه سواد نداري؟:18:
اين يه فايل PDF هست كه بايد بخونيش.نگو كه نميدوني PDF چيه:18:
با برنامه acrobat reader بازش كن.:11:

2299
05-06-2007, 19:10
يعني چي؟!
مگه سواد نداري؟:18:
اين يه فايل PDF هست كه بايد بخونيش.نگو كه نميدوني PDF چيه:18:
با برنامه acrobat reader بازش كن.:11:
دستت درد نكنه من زياد ازين اصطلاح ها سر در نمي آورم:37: :37:

2299
05-06-2007, 19:30
بازم شرمنده برنامه فار منيجر براي سي آي دي 49 ندارين :20:

navid_ice_heart_128
05-06-2007, 21:32
بازم شرمنده برنامه فار منيجر براي سي آي دي 49 ندارين :20:

سلام
يه سايت بود كه بد بختانه (ف ي ل ت ر) شده خيلي خوب بخوص به درد تو ميخورد
كسي نميدونه چرا ----- شده :41: :19:

navid_ice_heart_128
05-06-2007, 21:40
سلام اينم يه ساته ديگه كه مثل اون موبايلستان جونم بود ولي به اون نميرسه :28:
ولي من زبونشو نميفهمم :45:
انشا الله خدا يه فكري به حاله ما بيچاره ها بكنه :42:
اينم سايت هر چي لازم دارين بردارين چون شايد فردا هم همون بلا رو سرش بيارن

navid_ice_heart_128
05-06-2007, 21:43
سلام... .

کسی یه برنامه MP3 Player ردیفی برای کا 750 داره...!؟ ( با فرمت Jar )

ممنون... .

سلام تو هم برو اينجا ولي بازم به موبايلستان نميرسه :37:

pesarkhaleee
06-06-2007, 10:18
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2299
06-06-2007, 13:04
سلام اينم يه ساته ديگه كه مثل اون موبايلستان جونم بود ولي به اون نميرسه :28:
ولي من زبونشو نميفهمم :45:
انشا الله خدا يه فكري به حاله ما بيچاره ها بكنه :42:
اينم سايت هر چي لازم دارين بردارين چون شايد فردا هم همون بلا رو سرش بيارن

اين چرا اين جوري ؟:18:

mjtb_mer30ful
07-06-2007, 17:47
یه سوال داشتم اونم اینکه چه جوری می تونم تاریخ میلادی K750i رو به صورت تاریخ شمسی داشته باشم.فکر می کنم باید برنامه خاصی روش نصب کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.مرسی

2299
07-06-2007, 20:29
سلام برهمهگي من ميخام ريوي گوشيم منوي جديد بزارم ولي با برنامه phone-sx ميگه filed open با برنامه far هم همين رو ميگه
ترو خدا كمممممممممممممممممممممممم ممممك كنيد

sise
08-06-2007, 00:26
یه سوال داشتم اونم اینکه چه جوری می تونم تاریخ میلادی K750i رو به صورت تاریخ شمسی داشته باشم.فکر می کنم باید برنامه خاصی روش نصب کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.مرسی
تنها یه راه الکی هست! برداری و تاریخشو بذاری مثلا 17/3/1986 خب چون دو رقم اول سال هم نمیفته از لحاظ بصری هم خوب میشه! ولی باید بیخیال تقویم و ...شی

sise
08-06-2007, 00:34
سلام برهمهگي من ميخام ريوي گوشيم منوي جديد بزارم ولي با برنامه phone-sx ميگه filed open با برنامه far هم همين رو ميگه

منوی جدید چیه؟ برا من بیسواد توضیح میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 01:31

سلام
بايد از طريق نصب تقويم كاري بشه فقط تنها راهه:10: :40:

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 01:32

مشخصات كامل گوشيتو بگو
cid
color
frimware
cda
.....:11:

B L A S T E R
08-06-2007, 11:50
اقا گوشی برادر من هرچی مسیج براش میاد پاک میشه باید چی کار کنم؟
باتشکر .........

2299
08-06-2007, 13:53
منوی جدید چیه؟ برا من بیسواد توضیح میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا كه من از همه بي سواد ترم:41: مسخره نكنيد:19:

بهنازی
08-06-2007, 20:01
با سلام من یه K 700دارم بعد چند وقتیه وقتی میخوام عکس بگیرم میگره ومیگه سیو شده ولی میری که نگاه کنی هیچ اثری از عکسه نیست ولی موقع عکس گرفتن میگه در حال سیو کردن.
ممنون میشم جواب بدین.

ali_chenger
08-06-2007, 20:19
باتشکر .........
دوست من شاید ظرفیت inbox گوشی پر شده ودیگه save نمیکنه:20:

بهنازی
08-06-2007, 22:10
منتظر جوابم.

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 23:53
باتشکر .........

دوست من شاید ظرفیت inbox گوشی پر شده ودیگه save نمیکنه:20:
نه اگه ظرفيت پر شه و پيام بياد ميگه اول يكي از پيامها رو پاك كن تا نشون بدم فكر كنم يه بار فلش كنه درست ميشه:13:

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 23:55
با سلام من یه K 700دارم بعد چند وقتیه وقتی میخوام عکس بگیرم میگره ومیگه سیو شده ولی میری که نگاه کنی هیچ اثری از عکسه نیست ولی موقع عکس گرفتن میگه در حال سیو کردن.
ممنون میشم جواب بدین.
يه بار ريست كلي كن ببين درست ميشه يا نه:13:

navid_ice_heart_128
09-06-2007, 00:05
كسي ميدونه صداي كا750 زياده يا p990 اگه بگين ممنون ميشم

amin-se
09-06-2007, 00:12
صدای کا 750 بیشتره ... 100 %

D E V I L
09-06-2007, 09:16
ممنون میشم جواب بدین.
یه بار ریست کن اگه جواب نداد باید فلش بشه.البته ممکن با ریختن دوباره درایو دوربین مشکلت حل بشه ولی اگه اطلاعی در مورد هک کردن گوشی نداری همون فلش کردن رو بهت پیشنهاد میکنم:11:

dark night
09-06-2007, 12:42
صدای کا 750 بیشتره ... 100 %
درسته .تو سونی اریکسون ها فقط w550 صداش بیشتر از k750 است.

s_n
09-06-2007, 16:47
درسته .تو سونی اریکسون ها فقط w550 صداش بیشتر از k750 است.

فکر کنم و300 از 750 صداش بلند تر باشه اما 750 واضح تر پخش میکنه

mamo
09-06-2007, 17:09
سلام کا 750 من دوربینش مشکل داره یا مال همه اینطوریه ؟
آقا من وقتی زوم میکنم از 1.0 تا 2.5 ز.م میکنه ولی از 2.5 نا 4.0 دیگه زوم نمیشه .
مشکل چیه و چطوری میشه حلش کرد ؟

M A T I N
09-06-2007, 17:24
سلام کا 750 من دوربینش مشکل داره یا مال همه اینطوریه ؟
آقا من وقتی زوم میکنم از 1.0 تا 2.5 ز.م میکنه ولی از 2.5 نا 4.0 دیگه زوم نمیشه .
مشکل چیه و چطوری میشه حلش کرد ؟

سه تا اندازه تصویر داره ...
رو حالت بزرگ اصلا زووم نمیکنه.
رو حالت متوسط از 1 تا 2.5
رو حالت کوچک از 1 تا 4
برای شما هم چون روی وسطی هست بیشتر نمیشه برای زووم بیشتر باید اندازه تصویر رو کم کنید ...

....موفق باشی....

بهنازی
09-06-2007, 21:24
با تشکر از دوستان مستر ریست چیه وچجوری باید این کار و کرد.

s_n
10-06-2007, 00:27
با تشکر از دوستان مستر ریست چیه وچجوری باید این کار و کرد.
داخل منو،ستینگ،اگه مثل کا 300 باشه تو ستینگ بری 6 یا 7 تا گزینه هست فکر کنم یکی مونده یه آخری که ازت کد هم میخواد اگه عوض نکردی 4 تا صفر هستش

mehdi_mahan
10-06-2007, 00:43
داخل منو،ستینگ،اگه مثل کا 300 باشه تو ستینگ بری 6 یا 7 تا گزینه هست فکر کنم یکی مونده یه آخری که ازت کد هم میخواد اگه عوض نکردی 4 تا صفر هستش
البته اونم دو جور ریست میکنه که تو یه حالت حتی یه مقدار از تم ها و زنگها و عکسهای فابریک گوشی هم پاک میشه!

iman_s
10-06-2007, 04:08
باتشکر .........

نه اگه ظرفيت پر شه و پيام بياد ميگه اول يكي از پيامها رو پاك كن تا نشون بدم فكر كنم يه بار فلش كنه درست ميشه:13:
احتمالا گوشی شما برای افزایش حجم SMS ها دستکاری شده.که اینکار روی W810 جواب نمیده.اگه اینطوره باید یکبار FS فلش بشه.

بهنازی
10-06-2007, 10:10
با تشکر از دوستان در هنگام چند نوع ریست داریم وچجوری انجام میشه ودر هر کدوم چه مقداری از اطلاعات پاک میشه و کدوم اطلاعات؟
با تشکر از شما.

babak1363
10-06-2007, 12:23
من وقتی میرم روی یه اهنگی قسمتی هست با نام
استفاده به عنوان
وقتی این و میزنم گوشی ریست میکنه
مشکل از چیه ؟

D E V I L
10-06-2007, 14:33
من وقتی میرم روی یه اهنگی قسمتی هست با نام
استفاده به عنوان
وقتی این و میزنم گوشی ریست میکنه
مشکل از چیه ؟
بزارش رو فارسي درست ميشه مال همه همينطوره به غير از من!:31:
از تمهاي اورجينال هم استفاده كني درست ميشه.
موفق باشيد

s_n
11-06-2007, 00:44
با تشکر از دوستان در هنگام چند نوع ریست داریم وچجوری انجام میشه ودر هر کدوم چه مقداری از اطلاعات پاک میشه و کدوم اطلاعات؟
با تشکر از شما.

دو نوع ریست داریم یکی کل حافظه گوشیتو ریست می کنه که ریست آل نام داره یکی هم فقط تنظیمات گوشیتو ریست میکنه که ریست ستینگ نام داره خوبه دیگه نبود؟

2299
11-06-2007, 21:09
مشخصات كامل گوشيتو بگو
cid
color
frimware
cda
.....:11:
ميشه برنامه داوين چي برام بزاري داخل شيراز هرچه گشتم پيدا نكردم
ممنون ميشم

ShayToOn Bala
12-06-2007, 01:37
سلام ببخشيد اين سوال و اينجا ميكنما
ولي من برنامه ي قفل و پنهان كردن پوشه ها رو تو گوشيم ريختم ولي نمي دونم چي كار كنم نصب بشه
من خيلي به اين نرم افزار نياز دارم
مي شه بگيد چيكار كنم
واقعا ممنون [

گوشيمم k750

navid_ice_heart_128
12-06-2007, 01:51
ميشه برنامه داوين چي برام بزاري داخل شيراز هرچه گشتم پيدا نكردم
ممنون ميشم
داونجي

mamo
12-06-2007, 12:08
سه تا اندازه تصویر داره ...
رو حالت بزرگ اصلا زووم نمیکنه.
رو حالت متوسط از 1 تا 2.5
رو حالت کوچک از 1 تا 4
برای شما هم چون روی وسطی هست بیشتر نمیشه برای زووم بیشتر باید اندازه تصویر رو کم کنید ...

....موفق باشی....

مرسی متین جون

2299
12-06-2007, 17:59
داونجي
دستت درد نكنه خيلي خيلي زحمت كشيدي :11:

2299
12-06-2007, 18:31
navid_ice_heart_128 جان وقتي ميرم داخل داوينچي ميگhold c button and plung usb cable من c رو نگه مي دارم كابل و وسل ميكنم ولي هرچقدر صبر مي كنم هيچ چيز نمي شه چه كار كنم

ali_chenger
12-06-2007, 18:45
سلام ببخشيد اين سوال و اينجا ميكنما
ولي من برنامه ي قفل و پنهان كردن پوشه ها رو تو گوشيم ريختم ولي نمي دونم چي كار كنم نصب بشه
من خيلي به اين نرم افزار نياز دارم
مي شه بگيد چيكار كنم
واقعا ممنون [

گوشيمم k750
دوست من روشش بسیار سادست برنامه مورد نظر را از طریق کابل usb در پوشه other ریخته وسپس کابل را جدا کرده به پوشه other میروید و روی برنامه مورد نظر رفته و install میکنید وبرنامه به راحتی نصب میشه:20:

بهنازی
12-06-2007, 19:58
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟
پس pc suite واسه چیه؟
این مدل pc suite مموری میخوره؟
با تشکر

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 00:46
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟
پس pc suite واسه چیه؟
این مدل pc suite مموری میخوره؟
با تشکر

سلام تا اونجايي كه من ميدونم تو سوني اريكسون اين گوشيها بدون نرم افزار به كامپيوتر وصل ميشن w810 k510 k310 ولي بايد به كا750 پيسي سويت باشه تا وصل شه:13:

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 00:51
navid_ice_heart_128 جان وقتي ميرم داخل داوينچي ميگhold c button and plung usb cable من c رو نگه مي دارم كابل و وسل ميكنم ولي هرچقدر صبر مي كنم هيچ چيز نمي شه چه كار كنم

سلام شما درايور فلش نصب كردين يا نه از divice manger
contorol panel>system>harware>divice manger
برو اينجا وقتي كه دستتو رو c گذاشتي ببين روي فلش درايور علامت سوال هستش اگه باشه مشكل همونه
:11: :40:
راستي اسمم نويد هستش

ShayToOn Bala
13-06-2007, 01:36
خيلي ممنون كه جوابمو داديد
خجالتمون دادين

ashkan1360
13-06-2007, 08:30
سلام تا اونجايي كه من ميدونم تو سوني اريكسون اين گوشيها بدون نرم افزار به كامپيوتر وصل ميشن w810 k510 k310 ولي بايد به كا750 پيسي سويت باشه تا وصل شه:13:

برای شناختن external memory نیازی به pc suit نیست ولی برایمموری داخلی گوشی باید pc suit یا برنامه هایی مشابه را نصب کرد ولی قدر مسلم این است که بدون برنامه نمیشه مموری داخلی را استفاده کرد ولی external رو میشه
for K750i

بهنازی
13-06-2007, 10:52
این مدلها k300,k310 مموری میخوره؟و رم داخلیشون چقدره؟
با تشکر

بهنازی
13-06-2007, 11:53
با تشکر از جوابهای شما
منظور k300 , k310 بود که مموری میخوره؟
بعدش میشه در مورد mass storage یکم توضیح بدین؟
اوصلا برای دیدن محتویات داخل گوشی بدون استفاده از برنامهایی مثل pc suite چه باید کرد؟

2299
13-06-2007, 12:52
سلام شما درايور فلش نصب كردين يا نه از divice manger
contorol panel>system>harware>divice manger
برو اينجا وقتي كه دستتو رو c گذاشتي ببين روي فلش درايور علامت سوال هستش اگه باشه مشكل همونه
:11: :40:
راستي اسمم نويد هستش

نيمد حلا چه كارش كنم ؟

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 13:01
نيمد حلا چه كارش كنم ؟

سلام شما اصلا usb flash driver را نصب كردين يا نه :18:

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 13:06
برای شناختن external memory نیازی به pc suit نیست ولی برایمموری داخلی گوشی باید pc suit یا برنامه هایی مشابه را نصب کرد ولی قدر مسلم این است که بدون برنامه نمیشه مموری داخلی را استفاده کرد ولی external رو میشه
for K750i

سلام گوشي من k750i هستش تا زماني كه نرم افزار سوني اريكسون را نصب نكنم بعد از نصب ويندوز جديد به هيچ وجه نه مموري داخلي نه external memory رو ميشناسه ولي بهk510 نيازي به نصب نرم افزار نيست و w810 كه خودش 2 تا درايو تو my computer باز ميكنه يكي واسه حافظه ي داخلي و ديگش واسه خارجي
يه سوال يعني شما بدون نصب نرم افزار گوشيتونو مموري خارجيشو ميشناسه:18: :18: :18:

2299
13-06-2007, 14:09
سلام شما اصلا usb flash driver را نصب كردين يا نه :18:
هرچي ميخوسته نصب كردم:19:

sabasistem_co
13-06-2007, 16:10

يه بار ديگه سعي كن

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 16:57
مطمين هستي كه كابلت سالمه يعني ميتوني باهاش فايل كپي كني عكس و فيلم اگه كابلت سالم باشه ديگه من نميدونم:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 17:05

اقا جون شما داوينجي گفتيد يا فار براي داوينجي بايد دكمه ي red cid /test cable
رو بزني بعد دستتو روي c نگه داري و كابلو وصل كني خوب از اول ميگفتي ديگه
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::2 4::24:

matlab76
13-06-2007, 20:38
سلام گوشی من k750i هست چند وقت پيش ازنوکيا N70 یک عکس به گوشی من بلوتوس کردنداز آن به بعد ديگه نمی تونم بلوتوس دريافت کنم , بعضی ها ميگن بايد فلشش کنی بعضی ميگن یه کد هست باید بهش بدی درست میشه اگه کسی در این باره اطلاعی داره یااون کد را میدونه ممنون میشم کمکم کنه با تشکر

بهنازی
13-06-2007, 22:03
پس به من جواب نمیدین؟

H A M A S
13-06-2007, 23:02
چه طوري ميتونم اس ام اس ها رو توي مموري ذخيره کنم؟

navid_ice_heart_128
14-06-2007, 00:35
سلام گوشی من k750i هست چند وقت پيش ازنوکيا N70 یک عکس به گوشی من بلوتوس کردنداز آن به بعد ديگه نمی تونم بلوتوس دريافت کنم , بعضی ها ميگن بايد فلشش کنی بعضی ميگن یه کد هست باید بهش بدی درست میشه اگه کسی در این باره اطلاعی داره یااون کد را میدونه ممنون میشم کمکم کنه با تشکر

يه بار گوشيتو ريست كلي كن بعد از اون مموريتو فرمت كن با خوده گوشي

navid_ice_heart_128
14-06-2007, 00:36
چه طوري ميتونم اس ام اس ها رو توي مموري ذخيره کنم؟

تو سوني اريكسون فقط با ريختن پچ ميشه :21:

s_n
14-06-2007, 01:08
سلام من میخوام یه قاب اصلی بگیرم بندازم کلا عوض کنم یعنی بدم بیرون بدم یا نه میگن ضرر داره؟

s_n
14-06-2007, 01:13
این مدلها k300,k310 مموری میخوره؟و رم داخلیشون چقدره؟
با تشکر

نه مموری نمی خوره و حدود 10 مگا بایت هم حافظه داخلی دارن

mostafa_khan
14-06-2007, 10:15
بعدش میشه در مورد mass storage یکم توضیح بدین؟

babak1363
14-06-2007, 12:39
اقا قسمت اس ام اس های من قرو قاطی شده
وقتی یه مسیج جدید میاد میره وسط اونایی که تو لیست بودن
قبلا اولش نگه میداشت ولی نمیدونم چیکارش کردم این طوری شده
راهنمایی کنید

omidia
14-06-2007, 13:17
سلام به همه. یه مشکل جدی ونیاز به کمک فوری >>دوستان اگه میشه توضیح بدین چه جوری میشه وقتی یه نفر به گوشی زنگ میزنه اسمش بیفته ولی شمارش نیفته خواهشن اگه کسی میدونه هر چه سریعتربه من جواب بده اخه خیلی فوریه (ممنون و متشکر از همه زحماتتون)

shahinfarasystem
14-06-2007, 17:16
باسلام

چند تاسوال در مورد k750 داشتم

آیا نرم افزارهایی وجود دارند که:

1)بتوانند سایز فیلم گرفته شده توسط موبایل را بزرگ کنند؟

2)بتواند روی قسمت های مختلف گوشی مثلا sms ها پسوورد گذاشت یا یه جوری محافظتش کرد؟

3)بشه باهاش pdf خواند؟

ممنون:46: :46: :46:

2299
14-06-2007, 20:51
نويد جان هم از كابل گوشي خودم استفاده كردم هم مال خواهرم دوتاش سالم چه كار كنم

navid_ice_heart_128
15-06-2007, 00:21
باسلام

چند تاسوال در مورد k750 داشتم

آیا نرم افزارهایی وجود دارند که:

1)بتوانند سایز فیلم گرفته شده توسط موبایل را بزرگ کنند؟

2)بتواند روی قسمت های مختلف گوشی مثلا sms ها پسوورد گذاشت یا یه جوری محافظتش کرد؟

3)بشه باهاش pdf خواند؟

1:با ريختن درايور دوربين ميشيه
2:باريختن پچ ميشه
3: هنوز واسه سوني اريكسون نرم افزارش در نيومده فقط واسه زيمنس هستش و سيستم عاملهاي سيمباين

navid_ice_heart_128
15-06-2007, 00:24
نويد جان هم از كابل گوشي خودم استفاده كردم هم مال خواهرم دوتاش سالم چه كار كنم

پست 1131 همين تاپيكو نگاه كن:21:

navid_ice_heart_128
15-06-2007, 00:29
سلام من میخوام یه قاب اصلی بگیرم بندازم کلا عوض کنم یعنی بدم بیرون بدم یا نه میگن ضرر داره؟

سلام اگه كه پولشو داري از نظر من بهتره كه ماله w800 بگيري هيچ ضرري هم نداره بغير از قابهاي غير فابريك كه 3 هزار تومانه و پلاستيكي هستن تو انتن دهي تاثيير ميزاره ولي اصلها هيچي نميشه ولي اگه بلد نيستي خودت عوض نكن چون كابل صفحه كليد خيلي حصاصه
فكر كنم يه جا غلط املايي دارم:27: :27: :27:

s_n
15-06-2007, 02:27
سلام اگه كه پولشو داري از نظر من بهتره كه ماله w800 بگيري هيچ ضرري هم نداره بغير از قابهاي غير فابريك كه 3 هزار تومانه و پلاستيكي هستن تو انتن دهي تاثيير ميزاره ولي اصلها هيچي نميشه ولي اگه بلد نيستي خودت عوض نكن چون كابل صفحه كليد خيلي حصاصه
فكر كنم يه جا غلط املايي دارم:27: :27: :27:

سلام فوقش 20 تومن میشه دیگه اونوقت اگه قاب و800 بندازم موقع فروش به مشکل نمی خورم؟

D E V I L
15-06-2007, 10:29
1:با ريختن درايور دوربين ميشيه
2:باريختن پچ ميشه
3: هنوز واسه سوني اريكسون نرم افزارش در نيومده فقط واسه زيمنس هستش و سيستم عاملهاي سيمباين

سلا آقا نويد
ببخشيد ميشه بگيد با كدوم درايو دوربين سايز فيلم برداري بزرگ ميشه؟
من بيشتر از 20 تا درايو دوربين عوض كردم ولي هيچكدوم همچين كاري نميكنه.:13:
ممنون

shahinfarasystem
15-06-2007, 12:41
سلا آقا نويد
ممنون

نوید جان ممنون از جوابت

ولی هنوز چند تا چیز برام مجهوله

یکیش همون سوال دوست عزیز thidshamspour هست؟

و دومی منظور از ریختن پچ رو دقیق تر میتونی بگی یعنی چی؟

سوم یعنی هیچ راه حلی نیست که بتونم PDF یا فرمت های دیگه متن رو حتی با تغییر فرمت و یه سری کار های اینجوری تو k750 بخونم؟

ببخشید اگه سوالام یه خورده پیش پا افتاده است
آخه تو زمینه موبایل خیلی اطلاعات ندارم

ممنون:46:

reza3600
15-06-2007, 16:51
سلام
من وقتی برنامه ای مثل برنامه های قفل گذاری رو توی گوشیم نصب میکنم در حین اجرا گوشی همش میپرسه که به این برنامه اجازه خواندن یا نوشتن اطلاعات رو بدم یا نه. من رفتم توی تنظیمات گوشی قسمت موارد مجاز ولی برای هر قسمت دو تا گزینه بیشتر نیست یا گزینه هرگز هست که به برنامه اجازه کار نمیده یا همیشه پرسیده شود. چی کار کنم لطفا دوستان سریعتر راهنمایی کنن.
ممنون

D E V I L
15-06-2007, 17:04
سلام
من وقتی برنامه ای مثل برنامه های قفل گذاری رو توی گوشیم نصب میکنم در حین اجرا گوشی همش میپرسه که به این برنامه اجازه خواندن یا نوشتن اطلاعات رو بدم یا نه. من رفتم توی تنظیمات گوشی قسمت موارد مجاز ولی برای هر قسمت دو تا گزینه بیشتر نیست یا گزینه هرگز هست که به برنامه اجازه کار نمیده یا همیشه پرسیده شود. چی کار کنم لطفا دوستان سریعتر راهنمایی کنن.
ممنون

براي حل ابن مشكل بايد رو گوشيت پچ نصب كني.تو لينك زير هم پچ هست و هم آموزش نصبش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد

2299
15-06-2007, 17:57
پست 1131 همين تاپيكو نگاه كن:21:
بازم نشد:41:

navid_ice_heart_128
16-06-2007, 01:20
سلا آقا نويد
ممنون
سلام توحيد جون عزيز
بلاخره اومدي
اگه اون pdf هايي كه تو تاپيك هك گوشي ها بود دانلود كني يه درايور دوربين معرفي كرده كه تو انتخاب اندازهي تصوير همون عد ها هستش ولي كيفيت واقعا عالي ميشه اگه با quick time صفحه رو بزرگ كني ميفهمي چي ميگم به اميد ديدار:10: :10: :11: :11:

navid_ice_heart_128
16-06-2007, 01:21
سلام فوقش 20 تومن میشه دیگه اونوقت اگه قاب و800 بندازم موقع فروش به مشکل نمی خورم؟

اين يكي رو نميدونم ديگه:13: :13:

navid_ice_heart_128
16-06-2007, 01:27
نوید جان ممنون از جوابت

ولی هنوز چند تا چیز برام مجهوله

یکیش همون سوال دوست عزیز thidshamspour هست؟

و دومی منظور از ریختن پچ رو دقیق تر میتونی بگی یعنی چی؟

سوم یعنی هیچ راه حلی نیست که بتونم PDF یا فرمت های دیگه متن رو حتی با تغییر فرمت و یه سری کار های اینجوری تو k750 بخونم؟

ببخشید اگه سوالام یه خورده پیش پا افتاده است
آخه تو زمینه موبایل خیلی اطلاعات ندارم

ممنون:46:
شما بهتره اين فايل رو دانلود كنيد و كامل بخونيد
و در مورد pdf شما ميتونيد با نرم افزار به jpg تبديل كنيد و مثل عكس ببينيد يا htm بايد cd بگيري چون زياده نميتونم اپ كنم واست با اين اينتر نت گازوييلي:11:

shahinfarasystem
16-06-2007, 15:49
شما بهتره اين فايل رو دانلود كنيد و كامل بخونيد
و در مورد pdf شما ميتونيد با نرم افزار به jpg تبديل كنيد و مثل عكس ببينيد يا htm بايد cd بگيري چون زياده نميتونم اپ كنم واست با اين اينتر نت گازوييلي:11:

دوباره سلام

ممنون از لینکی که برام گذاشتی ولی فکر کنم خرابه ..

جای دیگه رو وب هست تا دانلودش کنم؟

راستی اون نرم افزاری که PDF رو به عکس یا صفحه وب تبدیل می کنه میتونی اسمشو بگی

D E V I L
16-06-2007, 22:14
سلام توحيد جون عزيز
بلاخره اومدي
اگه اون pdf هايي كه تو تاپيك هك گوشي ها بود دانلود كني يه درايور دوربين معرفي كرده كه تو انتخاب اندازهي تصوير همون عد ها هستش ولي كيفيت واقعا عالي ميشه اگه با quick time صفحه رو بزرگ كني ميفهمي چي ميگم به اميد ديدار:10: :10: :11: :11:
خيلي ممنون نويد جون
تست كردم حق با تو بود.
:10:

babak1363
16-06-2007, 23:56
راهنمایی کنید

navid_ice_heart_128
17-06-2007, 00:04
راهنمایی کنید

سلام يه بار من هم همين مشكلو داشتم ولي ريست كردم درست شد ماله من وقتي به كسي زنگ هم ميزدي ميرفت رو وسطا يا اخر فكر كنم اين يه باگ كوچولو باشه تو k750:8:

navid_ice_heart_128
17-06-2007, 00:10
دوباره سلام

ممنون از لینکی که برام گذاشتی ولی فکر کنم خرابه ..

جای دیگه رو وب هست تا دانلودش کنم؟

راستی اون نرم افزاری که PDF رو به عکس یا صفحه وب تبدیل می کنه میتونی اسمشو بگی

pdf to html اسم نرم افزاره كه ور‍ن 1.6 خوبترينشه
اون رو هم ميتو از تاپيك اموزش كامل هك سوني اريكسون تو اولين صفحه هست دانلود كني

H A M A S
17-06-2007, 09:03
راهنمایی کنید

تاريخ گوشيت تنظيم نيست درست تنظيم کن بعدش يه ريست

soltanmahdi
17-06-2007, 11:29
راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز.
من خودم با این مشکل قبلا مواجه شده بودم . برای این به این وضع در اومده بود که اومده بودم تاریخ شمسی رو با سال میلادی قاطی کرده بودم . همون طور که دوستمون گفتند تاریخ رو دقیق تنظیم کن درست می شه.

pp8khat
17-06-2007, 12:36
سلام
آقا میشه که وقتی داری رادیو گوش میدی صداشو ضبط کنی؟اگه نرم افزاری هست اسمشو بنویسین.ممنونم

sunrise07
17-06-2007, 19:31
لطفا اگه ميشه لينك درايور دوربيني كه كيفيت فيلمو افزايش ميده بزاريد ممنون

navid_ice_heart_128
18-06-2007, 00:07
سلام كسي ميدنه اين باطري هاي اصل كه فلزي هستن تو مقدار شارژ با اين پلاستيكي ها چه فرقي ميكنه
در مورد قيمت هم ميدونين بگين ممنون

babak1363
18-06-2007, 01:10
اقا ممنونم از راهنماییتون مشکل حل شد
یه سوال دیگه داشتم
ایا فرستادن بلوتوث زیاد با گوشی مشکلی در گوشی به وجود میاره ؟
مثلا قطعی از گوشی خراب بشه ؟
چون یه همچین چیزی شنیده بودم

navid_ice_heart_128
18-06-2007, 23:23
اقا ممنونم از راهنماییتون مشکل حل شد
یه سوال دیگه داشتم
ایا فرستادن بلوتوث زیاد با گوشی مشکلی در گوشی به وجود میاره ؟
مثلا قطعی از گوشی خراب بشه ؟
چون یه همچین چیزی شنیده بودم

اقا جون تو فقط به گوشيت ضربه وارد نشه يا از دستت نيوفته بعدش هر بلايي سرش بيياري هيچي نميشه به خصوص سوني اريكسون
حالا شايد حرف تو تو نوكيا اتفاق بيوفته

sise
18-06-2007, 23:45
سلام
آقا میشه که وقتی داری رادیو گوش میدی صداشو ضبط کنی؟اگه نرم افزاری هست اسمشو بنویسین.ممنونم

1- نه
2- نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad2625
18-06-2007, 23:48
با سلام
مدتيه وقتي گوشي رو به كابل USB وصل مي كنم علامت Charging روي گوشي ظاهر ميشه اما اصلاً شارژ نميشه. (درايور گوشي رو هم روي ويندوز نصب نكردم). علت شارژ نشدن چيه؟ آيا كابل خرابه يا مشكل نرم افزاريه يا چي؟

با تشكر

ye_mosafer
19-06-2007, 04:19
salam doostan bebakhshin ke fingilish type mikonam _man ham ba inke drivere goshiro nasb kardam roye pc ama vaghty cable usb ro vasl mikonam alamate sharg miad ama sharg nemikoneh
2_moshkele digamam ine ke vaghty goshiro khamosh mikonam ta ba narmafzare (far maneger) dokme C ro begiram va be goshi vasl sham goshi khodkar roshan mishe va ( far maneger ham eror cable usb mide mishe komakam konin mamnon misham.

javad2625
19-06-2007, 10:09
salam doostan bebakhshin ke fingilish type mikonam _man ham ba inke drivere goshiro nasb kardam roye pc ama vaghty cable usb ro vasl mikonam alamate sharg miad ama sharg nemikoneh
2_moshkele digamam ine ke vaghty goshiro khamosh mikonam ta ba narmafzare (far maneger) dokme C ro begiram va be goshi vasl sham goshi khodkar roshan mishe va ( far maneger ham eror cable usb mide mishe komakam konin mamnon misham.
من جواب مشكل دومتون رو مي دونم.
بايد دكمه C رو قبل از وصل كردن كابل USB به گوشي پايين نگه داريد.
در ضمن بايد USB Flash Driver رو هم براي گوشيتون نصب كرده باشيد.

lover_pc_games
19-06-2007, 11:23
دوستم میخواد k750 بگیره !
فنلاندیش بهتره یا چینی ! و از کجا میشه فهمید که گوشی و قطعات داخل جعبه اصل هستن یا نه !
اگر عکس از قطعات اصلی هم بذارید ممنون میشم !
فقط عجله دارم ... (تا عصر) ...
پیشاپیش ممنون از کمکتون .

matlab76
19-06-2007, 13:45
نوید جان:
باتشکر از راهنمائی که کردی فرمان اجرا شد ,چون هنوز وقت نشده بلوتوس بگیرم خواستم تادیرنشده حسابی تشکر کرده باشم .موفق باشی

matlab76
19-06-2007, 14:09
يه بار گوشيتو ريست كلي كن بعد از اون مموريتو فرمت كن با خوده گوشي

نوید جان:
باتشکر از راهنمائی که کردی فرمان اجرا شد ,چون هنوز وقت نشده بلوتوس بگیرم خواستم تادیرنشده حسابی تشکر کرده باشم .موفق باشی

nkhdiscovery
19-06-2007, 15:07
آقایون شرمنده توی کلوپ دبلیو 800 هیچکی نیست و چون کا750 هم همینطوریه این سوال رو اینجا میپرسم هر چند تو تاپیک های دیگه هم جواب نداد. چه جوری میشه متن رو کپی و پیست کرد ( از sms ها به notes )

sunrise07
19-06-2007, 15:14
آقایون شرمنده توی کلوپ دبلیو 800 هیچکی نیست و چون کا750 هم همینطوریه این سوال رو اینجا میپرسم هر چند تو تاپیک های دیگه هم جواب نداد. چه جوری میشه متن رو کپی و پیست کرد ( از sms ها به notes )
نمي دونم ولي فكر ميكنم دبليو 800 و كا750 همچين امكاني ندارند دبليو810 داره

sunrise07
19-06-2007, 15:15
لطفا اگه ميشه لينك درايور دوربيني كه كيفيت فيلمو افزايش ميده بزاريد ممنون
كسي نيست جواب مارو بده؟

nkhdiscovery
19-06-2007, 16:38
نمي دونم ولي فكر ميكنم دبليو 800 و كا750 همچين امكاني ندارند دبليو810 داره
نه دوست من اینو همه میگن اما با +یا- و>یا< متن سلکت میشه من هم شنیده ام با یه ترفند میشه (با چند تا دکمه است) دنبالش میگردم .دوستم توی همین سایت خونده بود اما نمیدونست کجا تو کدوم تاپیک.. ممنونم .اگه پیدا کردم هم یه تاپیک میزنم.تشکر

javad2625
19-06-2007, 18:43
سلام
من تا حالا نشنيدم copy/paste توي موبايل امكان پذير باشه. ولي خودم اينجور كارها رو با وصل كردن موبايل به PC و استفاده از نرم افزار MyPhoneExplorer انجام ميدم. اگه ميخوايد لينك دانلود بدم. چيز خوبيه.

amirradmard
19-06-2007, 19:12
ايا k750 ريموت كنترل تلويزيون داره؟

amirradmard
19-06-2007, 19:18
جواب بدين!

navid_ice_heart_128
19-06-2007, 20:10

سلام يه چيزه جالب اوني كه تو ميگي فقط تو سري w هستش تو k نيست حالا ميگيم :27:
وقتي مثلا تو اس ام اس متن تايپ ميكني more را بزن بعد edit بعد copy all بعد ببند اونجارو بيا تو نت يه جديدشو بكن بعد more بعد edit بعد past حالا اگه ميخوايي اس ام اس هاي اين باكس رو كپي كني بايد بري اس ام اس ها رو ويرايش ميكني بعدش مراحل بالا :27:

navid_ice_heart_128
19-06-2007, 20:13
ايا k750 ريموت كنترل تلويزيون داره؟

اقا جون اون ريموت كنترل براي كنترل كامپيوتر از راه دوره نه كنترل تلويزيون يا موبايل ديگه

navid_ice_heart_128
19-06-2007, 20:15
سلام كسي ميدنه اين باطري هاي اصل كه فلزي هستن تو مقدار شارژ با اين پلاستيكي ها چه فرقي ميكنه
در مورد قيمت هم ميدونين بگين ممنون

كسي نميخاد چيزي بگه:18:

ebi_dar
20-06-2007, 10:50
سلام به همه ی بچه های P30 world
یکی از دوستام رمز فون گوشیش(Phone Lock) رو فراموش کرده...
و حالا نمیتونه گوشیش رو خاموش کنه(اگرم خاموش کنه.....)
میخواستم بدونم راهی هست که بتونه رمز گوشیش رو گیر بیاره؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
موفق باشید

majid16367
20-06-2007, 11:02
سلام
من در مقایسه دوربین این گوشی با گوشیهایی مثل p990i متوجه کیفیت بالای دوربینش شدم و با اینکه خودم نوکیا دارم تصمیم به خرید 750 گرفته ام . اما علت این تفاوت چیه که در سری 2 مگاپیکسلها سرتر نشون میده؟

ebi_dar
20-06-2007, 14:10
موفق باشید
یکی نیست جواب مارو بده!!!

iman_s
20-06-2007, 16:21
موفق باشید
قبلا تو همین تاپیک چند بار توضیح دادم.یک سرچ کوچولو بعضی وقتها خیلی به درد میخوره.
گوشی رو به XS++ وصل کن.از سمت راست گزینه GDFS رو انتخاب کن. دکمه Phone Lock رو بزن. در سمت چپ کد قفل گوشی رو ببین.

ebi_dar
20-06-2007, 18:25
ایمان جان ممنون از جوابی که دادید....
ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین(من تا حالا با سونی اریکسون کار نکردم).....
ببخشید شاید این سوالم یکمی آماتور باشه منظور از (گوشی رو به Xs++ وصل کن) چیه؟؟؟؟؟
منظورم اینه که باید دکمه c رو نگه دارم!!!
بازم معذرت میخوام!
موفق باشید

shahinfarasystem
20-06-2007, 21:48
یه چیزی تو k750 امروز دیدم برام عجیب بود
یکی از آشناها بهم توصیه کرد که این گوشی رو نخرم
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

1) کیفیت ضبط و پخش صداش خیلی بد است
2) Load کردن بخش های مختلفش کند است
3) گاهی اوقات پیغام ریست میده که مجبوریم دوباره تمام قسمت ها رو تنظیم کنیم

حالا می خواستم بدونم واقعا اینطوریه یا گوشی اون بنده خدا ایراد داشت
چون کیفیت ضبط و پخش MP3 واسم خیلی مهمه

ali_chenger
20-06-2007, 23:22
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

من ابن گوشی را داشتم و قسمت 1 پست شما را قبول دارم صدای این گوشی بلنده ولی کیفیتش تعریفی نداره:13:

2299
21-06-2007, 00:11
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

نه اين جوري نيست:18: حداقل مال من نيست:20:

fearboy
21-06-2007, 00:51
سلام بچه ها صدای k750 من کمه نمیشه یه طوری زیادش کرد

navid_ice_heart_128
21-06-2007, 01:40
سلام
من در مقایسه دوربین این گوشی با گوشیهایی مثل p990i متوجه کیفیت بالای دوربینش شدم و با اینکه خودم نوکیا دارم تصمیم به خرید 750 گرفته ام . اما علت این تفاوت چیه که در سری 2 مگاپیکسلها سرتر نشون میده؟

سلام ميشه بگي معني كلمه ي سرتر چيه

navid_ice_heart_128
21-06-2007, 01:49
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

سلام
فكر كنم كه فاميلنون نوكيا داره
چون يارو از هيچي سر در نمياره ميره ان 93 ميخره هيچ نميدونه چه امكاناتي داره فقط ميبينه گرونه فكر ميكنه خوبه ديگه
اما اگه مهندسا و خود موبايل فروشهايي كه سر درميارن از موبايل نه دريپيتي ها اكثرا سري p سوني اريكسون دارن:10:
كيفيت صدا صد در صد مخصوصا پخش از ان 70 بهتره حالا ضبط را امتحان نكردم
اماده كردن قسمتها و ورود به برنامه از نوكيا تند تره چون فايلهاي سيستمي را مثل دروازه به روي نرم افزار باز نميكنه تا هر نرم افزاري كه دلش خواست يه چيزي تو فايل هاي سيستمي بنويسه و باعث كند شدن بشه( اين دليل باعث نيوفتادن ويروس ميشه) :19: :19:
پيغام ريست كه من تاحالا نديدم و نه تو اين تاپيك نه جايي ديگه شنديم:18: :18:

AliROCK
21-06-2007, 12:00
چه جوری از شماره ها backup میگیرن

shahinfarasystem
21-06-2007, 12:34
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

دوستان نظر دیگه ای ندارید

در ضمن یه نکته دیگه
یه صدای کوچیک با k750 ضبط کردیم موقع پخش صداش به زور در می اومد

من که گیج شدم واقعا k750 چطوریه :41:

2299
21-06-2007, 14:17
گوشي من يكبار رفته تعمير براي فروش قيمتش چنده

majid16367
21-06-2007, 18:56
سلام ميشه بگي معني كلمه ي سرتر چيه

یعنی وضوح تصویر و کیفیت بالای آن ! از این واضح تر دوست من ؟!

ali_chenger
21-06-2007, 22:33
سلام بچه ها صدای k750 من کمه نمیشه یه طوری زیادش کرد
دوست من کا750 صدای بلندی داره :20:

navid_ice_heart_128
22-06-2007, 00:05

فكر كنم 70 هزار تومان

navid_ice_heart_128
22-06-2007, 00:11
یعنی وضوح تصویر و کیفیت بالای آن ! از این واضح تر دوست من ؟!

سلام فكر كنم مال p خوبتر باشه ولي اگه درايور بريزي به كا شايد اونم بهتر باشه شايدم كا بهتره نميدونم ولي يه درايور هست كه خيلي وا سه كا خوبه فيلم برداري مثل هنديكمه حالا دروغ نشه كمي كمتر:10:
Kopritis v35.5
برو تو تاپيك درايور دوربين كه توحيد جون زحمت كشيدن دانلود كن

Razel
22-06-2007, 00:15
چه جوری از شماره ها backup میگیرن
برنامه my phone explorer یه قسمت برای backup گرفتن از فایلها،شماره ها و ... داره. یه سرچ تو تاپیک بزن برنامشو پیدا میکنی.

2299
22-06-2007, 00:23
فكر كنم 70 هزار تومان

اگه اين جوري بيخيالش همين خيلي خوبه

javad2625
22-06-2007, 00:38
در ضمن یه نکته دیگه
یه صدای کوچیک با k750 ضبط کردیم موقع پخش صداش به زور در می اومد

من که گیج شدم واقعا k750 چطوریه

تا حالا كيفيت ضبط صداشو امتحان نكردم. اما مي دونم اكثر دستگاه هايي كه ضبط صداي ديجيتال دارند، ميكروفون قوي اما اسپيكر ضعيفي دارند. يعني صداشو اگه با كامپيوتر گوش كنيد خيلي قوي تر از خود موبايل هست.
در ضمن روي هم رفته همينطور كه ميگيد ولوم صداي K750 هر چند خوب هست، ولي به پاي سري w نمي رسه.

بستگي داره چه جور تعميري رفته باشه و درجه سلامت كنونيش چقدر باشه. اگه كاملاً سالم باشه و كمتر از 1 سال هم عمر كرده باشه حدودا! 60% قيمت خريد مي تونيد بفروشيدش. اگه عمرش زياد باشه يا سالم نباشه يا بخوايد به مغازه دار بفروشيد يه مقدار كمتر ازتون مي خرند.

danyel
22-06-2007, 04:13
بچه ها كسي كا 750 سلامت برا فروش نداره؟

soltanmahdi
22-06-2007, 07:56
با سلام خدمت دوستان.
چطوری می شه وقتی کسی زنگ می زنه به جای این که جواب بدیم یک فایل صوتی پخش بشه.

2299
22-06-2007, 11:41
بستگي داره چه جور تعميري رفته باشه و درجه سلامت كنونيش چقدر باشه. اگه كاملاً سالم باشه و كمتر از 1 سال هم عمر كرده باشه حدودا! 60% قيمت خريد مي تونيد بفروشيدش. اگه عمرش زياد باشه يا سالم نباشه يا بخوايد به مغازه دار بفروشيد يه مقدار كمتر ازتون مي خرند.

دست شما درد نكنه براي اطلاعاتي كه دادين

M A T I N
22-06-2007, 16:24
با سلام خدمت دوستان.
چطوری می شه وقتی کسی زنگ می زنه به جای این که جواب بدیم یک فایل صوتی پخش بشه.

رو K750 فکر نکنم بشه .... اینجور کار ها با گوشی های Symbian شدنیه ....

.... موفق باشی.....

shahinfarasystem
22-06-2007, 18:35
سلام

دوستان ممکنه یکی رو k750 یه صدا ضبط کنه بعد میزان بلندی صداشو برام بزنه چقدره

لپ کلام برای ضبط صدای خبرنگاری جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahsa_883
22-06-2007, 20:54
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

احتمالا اشنای شما در K750 رو با یه گوشی دیگه اشتباه گرفته چون شاید کیفیت صداش از سری w پایین تر باشه ولی اصلا بد نیست چون برای من هم کیفیت صدا خیلی مهمه اگه بد بود نمی خریدم! :20:

ebi_dar
23-06-2007, 17:03
سلام به همگی
بچه من میخواستم Phone Lock گوشی دوستم رو پیدا کنم...
برنامه XS++ رو هم دارم ولی هر چی استارت میزنم ارور میده و Opening Failed میزنه!
گوشیشم K750i هستش.
من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

M A T I N
23-06-2007, 17:38
گفت به خاطر 3 تا دلیل:

چون واسم خیلی مهمه

برای من که اصلا این جوری نیست ..
اگه کیفیت ضبط و پخش براتون مهمه از سری W بگیرید بهتره ....

....موفق باشی....

amonesary
24-06-2007, 20:02
سلام.
من خودم k750 دارم.از یکی از دوستام که w810 داره شنیدم که کابل اتصال به تلویزیون داره که میشه آهنگای توی گوشی رو از اسپیکر توی تلویزیون یا اسپیکر کامپیوتر گوش کرد.
3 تا سوال داشتم:
اول اینکه این کابلو داره یا نه نداره؟
اگه آره ، میشه از این کابل روی k750 هم استفاده کرد و آهنگای روی گوشی رو با اسپیکر پخش کرد؟
سوم اینکه این کابل، تو بازار به صورت تکی فروخته میشه؟ اگه آره قیمتشو میدونید؟
جواب هر کدوم از سوالا رو اگه میدونید، بگبد خوشحالم میشم.
ممنون

ali_chenger
24-06-2007, 23:04
سلام.
من خودم k750 دارم.از یکی از دوستام که w810 داره شنیدم که کابل اتصال به تلویزیون داره که میشه آهنگای توی گوشی رو از اسپیکر توی تلویزیون یا اسپیکر کامپیوتر گوش کرد.
3 تا سوال داشتم:
اگه آره ، میشه از این کابل روی k750 هم استفاده کرد و آهنگای روی گوشی رو با اسپیکر پخش کرد؟
ممنون
1_داره دوست عزیز2_ کا750 هم این کابل بهش وصل میشه
3_من یکی دو جا این کابل را دیدم که به قیمت 5000 هزار تومان میفروختن خودم هم خریدم برای گوشیم:8:
البته فکر کنم فروشنده این کابل را از توی جعبه 810 برداشته بود

ali_chenger
24-06-2007, 23:21
احتمالا اشنای شما در K750 رو با یه گوشی دیگه اشتباه گرفته چون شاید کیفیت صداش از سری w پایین تر باشه ولی اصلا بد نیست چون برای من هم کیفیت صدا خیلی مهمه اگه بد بود نمی خریدم! :20:
دوست من اشتباه میکنی چون کیفیت صدای کا750 اصلا خوب نیست و قزقز زیاد میکنه:41:

s_n
25-06-2007, 13:43
بچه ها كسي كا 750 سلامت برا فروش نداره؟
سلام ممن دارم در حد نو هست 2 ماه کار کرده خواستی بگو رمشم یک گیگ هنسفریشم واسه سری دبیلو هست

SIMON137
26-06-2007, 10:17
سلام به تمامی دوستان عزیزم

نمی دونم توی انجمن یا در همین تاپیک چنین موردی گفته شده یا نه(که صد در صد گفته شده)چون من اصلا نگشتم.

ببخشید اگر ممکنه یک برنامه برای کا 750 می خواستم که با روشن بودن بلوتوث بشود شماره رو برداشت.

اگر همچین برنامه ای بود اگر ممکنه سالم باشه (جواب بده و تست شده باشه) بگذارید ممنون می شوم.

بعد شما یک راه حل پیشنهاد می کنید که ما برای اجرای بعضی برنامه ها همش yes رو نزنیم و این پیغام برود؟

ممنون و متشکرم از همه ی شما...

badboys_87
26-06-2007, 14:12
سلام من یه گوشی k750 ساخت چین گرفتم همین امروز .میخواستم بدونم برای اولین بار چقدر باید تو شارژ بزارم دفتر چه راهنما شو کامل مطالعه کردم نوشته بود برای اولین بار باید باتری رو کاملا" شارژ کرد ولی دوستام میگن باید 8 الی 12 ساعت تو شارژ باشه . ولی باتری 1 ساعته شارژش کامل میشه نمیدونم چیکار کنم از طرفی شارژ زیاد باعٍ خورده شدن باتری میشه خواهش میکنم راهنمایی کنید

Mahsa_883
26-06-2007, 16:44
سلام به تمامی دوستان عزیزم

نمی دونم توی انجمن یا در همین تاپیک چنین موردی گفته شده یا نه(که صد در صد گفته شده)چون من اصلا نگشتم.

ببخشید اگر ممکنه یک برنامه برای کا 750 می خواستم که با روشن بودن بلوتوث بشود شماره رو برداشت.

اگر همچین برنامه ای بود اگر ممکنه سالم باشه (جواب بده و تست شده باشه) بگذارید ممنون می شوم.

بعد شما یک راه حل پیشنهاد می کنید که ما برای اجرای بعضی برنامه ها همش yes رو نزنیم و این پیغام برود؟

ممنون و متشکرم از همه ی شما...

اگه منظورتون از برداشتن شماره, شماره کسیه که bluetooth فرستاده رو میگین تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیشه!
در مورد سوال دوم باید روی گوشیتون patch بریزید! برای این کار به این قسمت برید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_ice_heart_128
27-06-2007, 02:03
سلام من یه گوشی k750 ساخت چین گرفتم همین امروز .میخواستم بدونم برای اولین بار چقدر باید تو شارژ بزارم دفتر چه راهنما شو کامل مطالعه کردم نوشته بود برای اولین بار باید باتری رو کاملا" شارژ کرد ولی دوستام میگن باید 8 الی 12 ساعت تو شارژ باشه . ولی باتری 1 ساعته شارژش کامل میشه نمیدونم چیکار کنم از طرفی شارژ زیاد باعٍ خورده شدن باتری میشه خواهش میکنم راهنمایی کنید

سعی کن حد اکثر بزاری اگه تونستی تو اویلین با یه روز کامل بزار

navid_ice_heart_128
27-06-2007, 02:05
دوست من اشتباه میکنی چون کیفیت صدای کا750 اصلا خوب نیست و قزقز زیاد میکنه:41:

درایور صدای
w800 رو بریز ببین باز هم همون جوری میشه:10:

navid_ice_heart_128
27-06-2007, 02:08
سلام.
3 تا سوال داشتم:
ممنون

اره از این کابل میتونی صدا رو از تو tv بشنوی که این کابل روی تمایی گوشیهای که ته جای شارِژرشون مثل کا750 هستش کار میکنن مثل کا310
قیمت فکر کنم 7 هزاره

shahinfarasystem
27-06-2007, 15:28
سلام

دوستان ممکنه یکی رو k750 یه صدا ضبط کنه بعد میزان بلندی صداشو برام بزنه چقدره

لپ کلام برای ضبط صدای خبرنگاری جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟

يه جوونمرد نيست كار ما رو راه بندازه!!!!!!!!!:33: :33: :33:

MOSHAVER AMIN
27-06-2007, 22:43
گوشی های آب خورده چه باید کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)

s_n
28-06-2007, 00:12
يه جوونمرد نيست كار ما رو راه بندازه!!!!!!!!!:33: :33: :33:

اصلا صدارو خوب ضبط نمیکنه حداقلش واسه من که اینطوریه...

pp8khat
28-06-2007, 11:47
سلام.
آقا من شنیدم که k750 گوشیه جواد شد!
آیا این خبر درسته؟
اگه درست باشه این واقعه غم انگیز را به همه k750 داران تسلیت عرض می نمایم.
حق همون 6600 بود که جواد باشه...

s_n
28-06-2007, 11:59
سلام.
آیا این خبر درسته؟

کجای کاری عمو یک ساله که جوات شده!!!!

ebi_dar
28-06-2007, 12:03
سلام به همه
دوستان من برنامه XS++.rar(همون هک گوشی)رو می خواستم که K750i رو هم ساپورت کنه....
در ضمن در قسمت درخواست برنامه هم مطرح شد ولی به پیشنهاد دوستان اینجا مطرح کردم.
موفق باشید

بیلچه
28-06-2007, 21:30
آقا یه سوال فنی !!!!!!!!!!

چجوری کا 750 را فورمت می کنن. اصلا این کار شدنیه ؟

من واقعیتش برای کا 510 می خوام ولی حالا کسی در مورد این دو گوشی اطلاعی داره ؟

ممنون.

D E V I L
28-06-2007, 23:09

ممنون.

اين كاربران فعال بعضي وقتها سوالاي عجيبي ميپرسن!
خوب برو تو file manager و بعد more رو انتخاب كن و بعد هم format ext.mem رو بزني كار تمومه
ولي براي 510 فكر نميكنم همچين باشه چون مموري كارد نداره

navid_ice_heart_128
29-06-2007, 01:43
سلام.
آیا این خبر درسته؟

همین کارا باعث فرق ما با کاناداییه شده دیگه اونجا همه 1100 و شبیه اون دارن و هیچ کس هم به گوشی دیگری نگاه نمیکنه تا ببینه جاوات هستش یا نه عزیز من اونایی که فکر میکنن خیلی با کلاسن و فرهنگ دارن همین کارا رو میکنن:13: اگه زیاد هم بخای از دست این با کلاسهای بی فرهنک راحت شی یه قالب w800 بنداز روش

navid_ice_heart_128
29-06-2007, 01:47

ممنون.

اصلا باورم نمیشه که شما استاد ما این سوال عجیب غریب بپرسی
یکمی هم جمله بندیت فکر کنم درست نیست:41:

H A M A S
29-06-2007, 13:40
چند وقته ساعت و تاریخ گوشیم تند تند بهم میخوره باطری هم زود خالی میکنه فکر کنم باید باطری اون رو عوض کنم نظر شما چیه

SuB
29-06-2007, 13:44
میشه روی k750، سیمبین نصب کرد؟

D E V I L
29-06-2007, 14:51
:18: :18: :18: :18: :18:
مگه سيمبيان برنامه هست كه روش نصب كني!!!
نه عزيز نميشه:41: :41: :41:
اگه به اين سادگي بود خود سوني اريكسون نصبش ميكرد:31: :31: :31:

navid_ice_heart_128
29-06-2007, 14:54
چند وقته ساعت و تاریخ گوشیم تند تند بهم میخوره باطری هم زود خالی میکنه فکر کنم باید باطری اون رو عوض کنم نظر شما چیه

باطری فلزی بگیر تا اخر عمرت باهات بمونه:27:

M A T I N
29-06-2007, 15:03

نه..... شدنی نیست .....

....موفق باشی.....

ebi_dar
29-06-2007, 17:09
سلام به همگی
کسی نیست جواب ما رو بده!!!!!
من XS++ رو میخوام که k750i رو هم ساپورت کنه!
موفق باشید

ebi_dar
29-06-2007, 17:13
راستی دوستان نمیشه از طریقFar Manager رمز گوشی رو بدست آورد؟؟؟؟

paarsehsoft
29-06-2007, 20:46
کسی می تونه نحوهی تنظیم دستی Gprs و Mms ایرانسل رو برام بگه؟

2299
29-06-2007, 21:27
کسی می تونه نحوهی تنظیم دستی Gprs و Mms ایرانسل رو برام بگه؟

من قبلا ايرانسل داشتم رفتم توي سايتش ثبت نام كردم بعدش يك sms برات ميفرسته كه خودش ميگه بايد چه كار كني

2299
29-06-2007, 21:31
اقا من گوشيم به كل قاطي كرده هرچي sms ميفرستم ميگه پيام ارسال نشد هرچي زنگ ميزنم وسط كار قطع ميشه كمك كنيد
راستي paarsehsoft عزيز من به قسمتي كه گفته بودي دستي توجه نكردم شرمنده

paarsehsoft
29-06-2007, 21:54
بعضی وقتا این جوری می شه البته این چند روز مخابرات قاطی کرده اگه ایرانسل داری با اون امتحان کن ببین چی می شه:5:

یعنی تو این تاپیک هیچکی از چطور دستی تنظیم کردن ام ام اس خبر نداره؟؟؟؟!!!!!!!!
عجب!!!!!!!:41:

Razel
30-06-2007, 00:16
اقا من گوشيم به كل قاطي كرده هرچي sms ميفرستم ميگه پيام ارسال نشد هرچي زنگ ميزنم وسط كار قطع ميشه كمك كنيد
راستي paarsehsoft عزيز من به قسمتي كه گفته بودي دستي توجه نكردم شرمنده
من 2-3روز قبل به یه موبایل ایرانسل sms زدم ولی پیغام ارسال نشد رو میداد. باور کنید بیشتر از 100 بار کلید ارسال رو زدم دستم رو روش نگه داشته بودم و ول کن نبودم ولی همشون پیغام not send میداد.
ولی وقتی طرف رو دیدم متوجه شدم که همشون رسیده بوده دستش. باور کنید تا روز بعدش هی براش از طرف من sms میومد. خدا این دوره به دادم برسه...

navid_ice_heart_128
30-06-2007, 02:03
راستی ایرانسل هم گزارش درست و حسابی واسه پیغام نمیده
خدماته اولیش که خوب بود ولی خیلی اشغال کرده تازه گیا

navid_ice_heart_128
30-06-2007, 02:05
راستی دوستان نمیشه از طریقFar Manager رمز گوشی رو بدست آورد؟؟؟؟

نه ǿ

arash2006
30-06-2007, 11:32
با سلام من گوشي k750i دارم و به مشكل زير برخوردم كه جوابش را هم ميدونم در فقط ميمونه يه چيز من طريقه فلش كردن را بلد نيستم و نميدانم چه برنامه هايي لازم است اگر امكان داره لينك دانلود برنامه هاي مورد نياز و آموزش مختصر بديد

خيلي ممنون منتظر جوابتون ميمونم

8- من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید:

پاسخ :
همه تمها به همه گوشيها نميخوره و چون برنامه هاي جاوا از يك source بالا برخوردارند به همين دليل گاهي با ريختن برنامه اشتباه گوشي هنگ ميكنه .
اگر هر کاری انجام داده باشید و بازم گوشیتون مورد داشته ، حتما باید
گوشیتونفلش بشه. تا درست بشه.

2299
30-06-2007, 13:08
من 2-3روز قبل به یه موبایل ایرانسل sms زدم ولی پیغام ارسال نشد رو میداد. باور کنید بیشتر از 100 بار کلید ارسال رو زدم دستم رو روش نگه داشته بودم و ول کن نبودم ولی همشون پیغام not send میداد.
ولی وقتی طرف رو دیدم متوجه شدم که همشون رسیده بوده دستش. باور کنید تا روز بعدش هی براش از طرف من sms میومد. خدا این دوره به دادم برسه...

دستتوندرد نكنه ولي من كه حالا ايرانسل ندارم خط معمولي دارم اصلا ايرانسل تو محله ما كار نمي كنه

arash2006
30-06-2007, 15:53
با سلام من گوشي k750i دارم و به مشكل زير برخوردم كه جوابش را هم ميدونم در فقط ميمونه يه چيز من طريقه فلش كردن را بلد نيستم و نميدانم چه برنامه هايي لازم است اگر امكان داره لينك دانلود برنامه هاي مورد نياز و آموزش مختصر بديد

خيلي ممنون منتظر جوابتون ميمونم

8- من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید:

پاسخ :
همه تمها به همه گوشيها نميخوره و چون برنامه هاي جاوا از يك source بالا برخوردارند به همين دليل گاهي با ريختن برنامه اشتباه گوشي هنگ ميكنه .
اگر هر کاری انجام داده باشید و بازم گوشیتون مورد داشته ، حتما باید
گوشیتونفلش بشه. تا درست بشه.

لطفا جواب بديد خيلي مهم هست
اگه راهي داره كه تم را بردارم بگيد چون ميدونم تم به گوشيم نخورده و باعث شده گوشي سفيد بشه تصويرش
كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه بدون اينكه بينم آهنگ بزارم ولي اصلا تصوير ندارم و سفيد است نميشه تمپ را با كامپيوتر حذف كرد از داخل گوشي تمپش ما w810 بود