ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ K750

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

2299
26-04-2007, 22:37
برنامه اي هست كه بشه فولدرها را قفل كرد

2299
26-04-2007, 22:55
بك برنامه مي خواستم براي قفل كردن فولدر اصلي مثل قسمت vido جان من كمك كنيد لازم دارم اساسي

ICEBOYS
26-04-2007, 22:58
سلام

راستش من اصلا يا ميشه گفت بلد نيستم با سوني اريكسون كار كنم

من چنتا سوال دارم

ميخواستم بدونم چطور ميشه بازي و يا برنامه هاي جاوا روي k750 نصب كرد

من سي دي كه تو جعبه گوشي بود را گذاشتم و برنامه pc suite هم نصب كردم ولي با اين برنامه موفق به نصب بازي نشدم

و حتي فايل هاي بازي يا برنامه مورد نظر را به وسيله كابل و همچنين رم ريدر انتقال دادم و از داخل گوشي هم موفق به نصب نشدم و وقتي بر روي فايل مربوطه ميرم گزينه جز ارسال فايل وجود ندارد

لطفا راهنمايي كنيد

چنتا سوال ديگه هم هست بعدا ميپرسم:31: :31: :31: :31: :31:

Alire7_a
27-04-2007, 00:02
به نظرتون اين K 750 جوات نشده ؟؟
هركي رو مي بيني K 750 داره

M A T I N
27-04-2007, 12:43
برنامه اي هست كه بشه فولدرها را قفل كرد

بك برنامه مي خواستم براي قفل كردن فولدر اصلي مثل قسمت vido جان من كمك كنيد لازم دارم اساسي

اونجوری که شما میگی من تا حالا ندیدم ...ولی یه نرم افزار هست که میتونی یه پوشه رو انتخاب کنی و اون روی همه ی فایل های داخلش رمز میزاره...
من از GETJAR دانلودش کردم که سایتش برای من فیلتره ...نمی تونم لینکش رو برات بزارم...اگه خواستی بگو برات آپلودش کنم ...

سلام

راستش من اصلا يا ميشه گفت بلد نيستم با سوني اريكسون كار كنم

من چنتا سوال دارم

ميخواستم بدونم چطور ميشه بازي و يا برنامه هاي جاوا روي k750 نصب كرد

من سي دي كه تو جعبه گوشي بود را گذاشتم و برنامه pc suite هم نصب كردم ولي با اين برنامه موفق به نصب بازي نشدم

و حتي فايل هاي بازي يا برنامه مورد نظر را به وسيله كابل و همچنين رم ريدر انتقال دادم و از داخل گوشي هم موفق به نصب نشدم و وقتي بر روي فايل مربوطه ميرم گزينه جز ارسال فايل وجود ندارد

لطفا راهنمايي كنيد

چنتا سوال ديگه هم هست بعدا ميپرسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل بازی یا نرم افزار رو که باید پسوندش Jar باشه رو بریز توی یکی از پوشه های گوشیت بعد با خود موبایل اون رو اجرا کن...

به نظرتون اين K 750 جوات نشده ؟؟
هركي رو مي بيني K 750 داره

شدیدا موافقم ....اون وقتی که من K750 خریدم با اینکه هنوز یه سال نشده فقط یه نفر رو میشناختم که این رو داره..
ولی الان فقط تو کلاسمون 6 نفر + 2 تا از معلم ها رفتن k750 خریدن....
من که میخوام اینو بفروشم یه W810 بگیرم شایدم N80 ....

...موفق باشید...

S A M
27-04-2007, 18:50
خواهش ميكنم يكي به من بد بخت كمك كنه
من برنامه هاي توي سي دي اين گوشيو همه رو نصب كردم
ولي بلد نيستم چيجوري دقيقا برنامه رو از پي سي به موبايل بريزم جون من يكي خلي كامل و خوب توضيح بده خواهش ميكنم
منتظرم

2299
27-04-2007, 21:24
[quote=M A T I N;1041068]اونجوری که شما میگی من تا حالا ندیدم ...ولی یه نرم افزار هست که میتونی یه پوشه رو انتخاب کنی و اون روی همه ی فایل های داخلش رمز میزاره...
من از GETJAR دانلودش کردم که سایتش برای من فیلتره ...نمی تونم لینکش رو برات بزارم...اگه خواستی بگو برات آپلودش کنم ...

matin جان اگر ميشه اينكار را كن وبا آموزش :11: مرسي

2299
27-04-2007, 21:27
متين جان يك پيشنهاد برات دارم w810 نگير يكي ازدوستام داره بدرد نمي خوره

Alire7_a
27-04-2007, 22:47
w810 عاليه
مشكلي هم نداره

amir255
27-04-2007, 23:09
سلام
از دوستان كسي ميدونه كه ميشه از هندزفري w900 براي k750 استفاده كرد همون كه يك ريموت كنترل پخش موسقي داره

mostafa_khan
27-04-2007, 23:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 مقاله از شبکه گرفته تا وازه نامه(وای فای...وایرلس لن و.....)در این صفحه قرار دادم
هدیه امشب من به شما دوستان امیدوارم خوشتون بیاد

mobin
28-04-2007, 15:56
ولي بلد نيستم چيجوري دقيقا برنامه رو از پي سي به موبايل بريزم جون من يكي خلي كامل و خوب توضيح بده خواهش ميكنم
منتظرم

منم خيلي موضوعات رو بلد نبودم . برو بچه هاي انجمن هم اكثرا جواب نمي دادن . خودم انقدر به سيستم ور رفتم تا ياد گرفتم.
ولي بدون شوخي اگه بلد نيستي بگو تا در حد توان كمكت كنم.

rammmy
28-04-2007, 16:03
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه...گوشی brwon را به red تبدیل کرد..من شنیدم با far میشه اما بلد نیستم....

M A T I N
28-04-2007, 18:21
matin جان اگر ميشه اينكار را كن وبا آموزش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسي

بعد از این که رو گوشیت نصبش کردی و تو برنامش رفتی باید بری تو Setting و بهش نشون بدی که پوشه های عکس و
فیلمت کجاست و یه رمز انتخاب میکنی...از این به بعد هر وقت خواستی یه پوشه رو قفل کنی Encrypt Image
یا Encrypt video رو انتخاب میکنی و برای برداشتن قفل هم اون دو تا گزینه ی دیگه...
البته اگه یکی که از موبایل سرش میشه بیاد گوشیتو برداره یه جورایی میتونه قفل های روی فایل ها رو برداره...
بهر حال از هیچی بهتره...

متين جان يك پيشنهاد برات دارم w810 نگير يكي ازدوستام داره بدرد نمي خوره

چرا .... تو همین انجمن W810 پرطرفدارترین گوشیه ... تنها ایرادشم جاواشه ...
ولی من خودم دلم میخواد گوشیم سیمبیان داشته باشه....

منتظرم

عزیز شما فقط Sony Ericsson PC Suite رو نصب کن ....بعد با یکی از بخش های این نرم افزار که اسمشSony Ericsson File Manager هست راحت میتونی فایل هاتو ترنسفر کنی...

از دوستان کسی میدونه چطوری میشه...گوشی brwon را به red تبدیل کرد..من شنیدم با far میشه اما بلد نیستم....

میشه یه کم بیشتر توضیح بدید .....
برای کدوم قسمت K750 هست...؟

...موفق باشید....

2299
28-04-2007, 21:20
matin جان ايول قوربون دستت:10:

omidia
29-04-2007, 01:05
mazerat mikham ke english minevisam man mikham ye rame 1gig vase k750 bekharam mishe begid kodom mark asli va khobe

2299
29-04-2007, 10:50
matin جان اين برنامهاي كه برام گزاشتي كارنكرد

saeid_linker
29-04-2007, 11:45
java جديد چي دارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeid_linker
29-04-2007, 11:47
پلير winamp براي java اومده !!!

saeid_linker
29-04-2007, 11:47
كي داره؟ ؟؟

M A T I N
29-04-2007, 14:48
matin جان اين برنامهاي كه برام گزاشتي كارنكرد

لینکش یا خودش ... ؟

java جديد چي دارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تاپیک براش هست : برنامه های مخصوص جاوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما هم لطف کنید به جای چند تا پست همه رو توی یه پست بنویسیدکه اینجا شبیه چت نشه....

....موفق باشید....

iman_s
30-04-2007, 01:33
متین جان برنامه خیلی خوبی بود و خیلی به کارم اومد.دستت درد نکنهراستی چی میشد این انجمن دکمه تشکر داشت تا بیخودی پست اضافی نزنیم.

Mehrdad.007
30-04-2007, 01:49
سلام دوستان

Mehrdad.007
30-04-2007, 01:55
ببخشید کسی میدونه key lock واسه k750 هست یا نه ؟؟

Amir_5693
30-04-2007, 02:40
به جز حالت قفل استاندارد گوشی
من چیز دیگه ای مثل یه نرم افزاری چیزی ندیدم!!!!!

H A M A S
30-04-2007, 10:50
کسی نمیدونه چه جوری اس ام اس هارو از طریق بلوتوس چه جوری میشه فرستاد؟

Alire7_a
30-04-2007, 11:28
k750 نقره اي داره؟
من توي پاساژ قائم يه گوشي ديدم عين K750 ولي نقره اي
منتها پاينش به جاي quick share نوشته vodafone
كسي اطلاعي داره دربارش؟

H A M A S
30-04-2007, 11:35

کسی بلدنیست

Razel
30-04-2007, 13:15
آقا من یه رمز به Phoneluck دادم حالا یادم رفته. الان هر وقت بخوام Master reset یا Format کنم از من رمز میخواد. هرچیم میزنم قبول نمیکنه. اون قفل رو هم گذاشتم رو off ولی بازم میخواد.
آیا راهی برای ریسیت کلی وجود داره؟ البته بدون باز کردن پشت گوشی. یا راهی برای بازیابی پسورد.

لطفا کمکم کنید که خیلی بهش نیاز دارم.

2299
30-04-2007, 22:26
matin جان وقتي ريختمش روي گوشي يك علامت لوزي آبي آمد كنارش

Mehrdad.007
01-05-2007, 00:15
سلام عزیز من یه مدلشو بلدم
وارد منوی اصلیه گوشی میشیم بعد وارد گزینه ء organizer میشیم بعد notes رو انتخاب میکنیم بعد new note رو انتخاب می کنیم و اس ام اس رو اونجا مینویسیم بعد save ش میکنیم روی همون نوشته more رو میزنیم و send رو انتخاب میکنیم بعدشم که بلوتث و فرستادن
من اینجوریشو بلد بودم دیگه اگه مدل دیگه ای هست شرمنده

s_n
01-05-2007, 00:31
وارد منوی اصلیه گوشی میشیم بعد وارد گزینه ء organizer میشیم بعد notes رو انتخاب میکنیم بعد new note رو انتخاب می کنیم و اس ام اس رو اونجا مینویسیم بعد save ش میکنیم روی همون نوشته more رو میزنیم و send رو انتخاب میکنیم بعدشم که بلوتث و فرستادن

تایید میشه:12:

s_n
01-05-2007, 00:33
آقا من یه رمز به Phoneluck دادم حالا یادم رفته. الان هر وقت بخوام Master reset یا Format کنم از من رمز میخواد. هرچیم میزنم قبول نمیکنه. اون قفل رو هم گذاشتم رو off ولی بازم میخواد.
آیا راهی برای ریسیت کلی وجود داره؟ البته بدون باز کردن پشت گوشی. یا راهی برای بازیابی پسورد.

ببر علائدین 8 هزار بده واست درست میکنه

s_n
01-05-2007, 00:36
k750 نقره اي داره؟
كسي اطلاعي داره دربارش؟

آره داداش نقره ای داره و یه کم قدیمیه یعنی زمان جام جهانی اومده به بازار و جدیدا زرشکی هم اومده اگه بری جمهوری میبینی

javad2625
01-05-2007, 01:15
>کسی نمیدونه چه جوری اس ام اس هارو از طریق بلوتوس چه جوری میشه فرستاد؟

فكر نمي كنم راهي داشته باشه.

>K750 نقره اي داره؟
>من توي پاساژ قائم يه گوشي ديدم عين K750 ولي نقره اي
>منتها پاينش به جاي quick share نوشته vodafone
>كسي اطلاعي داره دربارش؟

من فقط ميدونم كه K750 نقره اي هم داريم كه بهش ميگن ودافن. ولي نميدونم چه فرقي با مشكي داره.

Razel
01-05-2007, 01:49
ببر علائدین 8 هزار بده واست درست میکنه
اینو خودمم میدونم ولی میخواستم خودم این کارو انجام بدم.

iman_s
01-05-2007, 02:37

با برنامه فون ایکس یا XS++ میشه.فقط کافیه گوشی به برنامه متصل بشه.بعد از قسمت پایین برنامه گزینه GDFS رو انتخاب می کنی و در بالای صفحه Phone Lock رو میزنی .قفل موبایل رو نشون میده.

Razel
01-05-2007, 03:08
با برنامه فون ایکس یا XS++ میشه.فقط کافیه گوشی به برنامه متصل بشه.بعد از قسمت پایین برنامه گزینه GDFS رو انتخاب می کنی و در بالای صفحه Phone Lock رو میزنی .قفل موبایل رو نشون میده.
دوست عزیز یک دنیا ممنوم ازت.
مشکلم با روشی که گفتید حل شد.

موفق باشید.

H A M A S
01-05-2007, 07:28

از جوابت ممنونم ولی من مثلا 20 یا 30 تا اس ام اس ذخیره شدا تو گوشیم داشتم میخوستم ببینم میشه اینها رو با بلوتوس برای گوشی دوستم فرستاد خب اینجوریکه شما عرض کردی میتونم

Memarzadeh
01-05-2007, 12:19
دوستان سلام
من الان يك ماهه منتظرم تا بتونم يه كا 750 اصلي بخرم و هنوز موفق نشدم. حتي راضي شدم برم سراغ دبليو 810 ولي بازم نشد. هر دو تا تو بازار ناياب شدن. هر كي هم داره حاضر نيست به شرط اصل بودن بفروشه. يا چنج شده است يا ليبل خورده. ديگه خسته شدم . به نظر شما من چي كار كنم؟
آيا از نمايندگي سيتادل مي تونم بخرم؟ يعني اصليش گير مياد؟
اگه اينطوره لطف كنيد و آدرس چند تا نمايندگي تو تهران را با شماره تلفن بدين

M A T I N
01-05-2007, 17:39
متين جان برنامه خيلي خوبي بود و خيلي به کارم اومد.دستت درد نکنهراستي چي ميشد اين انجمن دکمه تشکر داشت تا بيخودي پست اضافي نزنيم.

خواهش ميکنم...
ولي يه چيزي رو يادم رفت بگم ... اينکه اون قسمتي گفتم بايد يه پسورد انتخاب کنيد اشتباهه ...( بايه نرمافزار ديگه اشتباه گرفتم...)

ببخشيد کسي ميدونه key lock واسه k750 هست يا نه ؟؟

فکر نکنم براي جاوا همچين نرمافزاري باشه...

نقره اي داره؟
كسي اطلاعي داره دربارش؟

منظورتون اينه....؟

قيمتش مثل اينکه يه کمي گرون تره.....توضيحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

matin جان وقتي ريختمش روي گوشي يك علامت لوزي آبي آمد كنارش

اون لوزی یعنی فایل برای گوشی ناشناخته هست....
اگه شما همین لینک رو دانلود کرده باشید نباید مشکلی باشه ...چون یکی دیگه از دوستان که این لینک رو دانلود کرده براشون کار میکنه...

دوستان سلام
من الان يك ماهه منتظرم تا بتونم يه كا 750 اصلي بخرم و هنوز موفق نشدم. حتي راضي شدم برم سراغ دبليو 810 ولي بازم نشد. هر دو تا تو بازار ناياب شدن. هر كي هم داره حاضر نيست به شرط اصل بودن بفروشه. يا چنج شده است يا ليبل خورده. ديگه خسته شدم . به نظر شما من چي كار كنم؟
آيا از نمايندگي سيتادل مي تونم بخرم؟ يعني اصليش گير مياد؟
اگه اينطوره لطف كنيد و آدرس چند تا نمايندگي تو تهران را با شماره تلفن بدين

شما لازم نیست که اصل بخرید همین الان بیشتر از نصف (خیلی بیشتر ) گوشی های سونی غیر اصل هست...
مثل برای خودم...

...موفق باشید...

2299
01-05-2007, 18:04
اون لوزی یعنی فایل برای گوشی ناشناخته هست....
اگه شما همین لینک رو دانلود کرده باشید نباید مشکلی باشه ...چون یکی دیگه از دوستان که این لینک رو دانلود کرده براشون کار میکنه...

matin جان يك بار دگه هم امتحان كردم باز همون لوزي مياد

Alire7_a
01-05-2007, 18:53
متين جان ممنون
بچه ها به نظرتون اين K750 نقره اي هم خز شده يا اين خوبه؟؟
خداييش هيچ گوشي با اين قيمت امكانات k750 رو نداره

iman_s
02-05-2007, 03:14
متين جان ممنون
به نظر من که خیلی قشنگتره.ولی من گوشی دوستم که نقره ای بود رو با گوشی خودم مقایسه کردم یه مقدار صداش کمتر بود.البته یادت باشه وقتی میخوای نقره ای بخری(Vodafone) شارژر باید سه شاخه باشه وگرنه عوضش کردند.

iman_s
02-05-2007, 03:20
من امتحان کردم جواب داد و خیلی به دردم خود.
در مورد مشکل شما : فایل که دانلود می کنی باید پسوند Jar داشته باشه.اگه پسوندش Jar نبود عوضش کن.بعد تو فولدر Other مموری کارتت بریز بعد از طریق فایل منیجر گوشی در کاربردها نصب کن.بقیه اش هم که متین کامل توضیح داده.

mohammadnasri
02-05-2007, 06:35
با سلام

گوشي من فارسيه ولي حروف ( گ ژ پ چ ) را نداره . چرا؟ چطور درستش كنم ؟ ممنون

javad2625
02-05-2007, 10:53
با سلام

بايد بديد آپگريدش كنند.

2299
02-05-2007, 11:46
iman _s چجوري به jar تبديلش كنم

M A T I N
02-05-2007, 15:13

فکر نکنم مشکل از فایل باشه چون کامل آپلود شده بود ...برای محکم کاری دوباره آپلود کردم...
فایل خودش Jar هست ...پس فقط کافیه بریزی روی گوشیت و با گوشیت اجراش کنی...

متين جان ممنون

نقره ای هنوز خز نشده ...
اگه قیمتش همون قیمتی که تو سایته نوشته هست باشه میتونی با همون پول ( یه 20 تومن گرونتر) W810 بخری..که هیچی از K750 کم نداره .
به جز اینکه از سری W هست ظاهرش هم خیلی قشنگ تره ...

...موفق باشید....

mghj51
02-05-2007, 15:34
اقايان مهندسين سلام عليكم
من تازه به دارندگان اين گووشي پرطرفدار پيوسته ام و يكي هم من خريده ام .
يك مشكل كوچك دارم
ويبره موبايل من كار نمي كند .تنظيمات آن را كنترل كرده ام ولي متوجه شدم چراغ ويبره روشن است يعني حالت on
ولي بازهم گوشي نمي لرزد !! چكار كنم ؟؟؟آيا گوشي مشكل دارد ؟؟ يا ويبره خراب است؟؟ يا ...

M A T I N
02-05-2007, 19:01
اقايان مهندسين سلام عليكم
من تازه به دارندگان اين گووشي پرطرفدار پيوسته ام و يكي هم من خريده ام .
يك مشكل كوچك دارم
ويبره موبايل من كار نمي كند .تنظيمات آن را كنترل كرده ام ولي متوجه شدم چراغ ويبره روشن است يعني حالت on
ولي بازهم گوشي نمي لرزد !! چكار كنم ؟؟؟آيا گوشي مشكل دارد ؟؟ يا ويبره خراب است؟؟ يا ...منظورتون از چراغ ویبره چیه...؟
شما یه بار گوشیتون رو خاموش روشن کنید اگه موقع روشن شدن نلرزید به احتمال زیاد ویبرش مشکل داره ...
بهتره به اونی که ازش خریدید نشونش بدید...

...موفق باشی...

Alire7_a
02-05-2007, 21:18
فکر نکنم مشکل از فایل باشه چون کامل آپلود شده بود ...برای محکم کاری دوباره آپلود کردم...
فایل خودش Jar هست ...پس فقط کافیه بریزی روی گوشیت و با گوشیت اجراش کنی...

نقره ای هنوز خز نشده ...
اگه قیمتش همون قیمتی که تو سایته نوشته هست باشه میتونی با همون پول ( یه 20 تومن گرونتر) W810 بخری..که هیچی از K750 کم نداره .
به جز اینکه از سری W هست ظاهرش هم خیلی قشنگ تره ...

...موفق باشید....

آخه اون قيمت رجيستر شدشه
اون قيمتي كه شما از w ميدي رجيستر چنجشه

H A M A S
03-05-2007, 06:52
با سلام

فقط موقع تایپ * نگه دار تا t9 خاموش بشه حالا تایپ کن

کسی بلد نبود sms رو با بلوتوس بفرسته؟

sia_fozool
03-05-2007, 09:39
فکر میکنم با easy jack بتونی این کار رو بکنی ولی :
1- احتمالا نتونی فارسی بنویسی
2- بعد از متنی که مینویسی اسم برنامه هم اضافه میشه

برای اینکار device search رو بزن بقیش راحته

sia_fozool
03-05-2007, 09:50
اینم برنامش :

reza3600
03-05-2007, 23:40
سلام
من یه گوشی کا 750 گرفتم فروشنده به من گفت که دست اول هستش اما وقتی بردم خونه دیدم توی گوشی فیلم های ناجور هستش برای همین رفتم پس دادم. میخاستم بدونم راهی هست که بشه دونست گوشی کار کرده هست یا نه لطفا هرچه زود تر بگید چون من تا شنبه باید برم یه گوشی بخرم.
ممنون

n_yaghmaei
04-05-2007, 00:04
سلام
من یه گوشی کا 750 گرفتم فروشنده به من گفت که دست اول هستش اما وقتی بردم خونه دیدم توی گوشی فیلم های ناجور هستش برای همین رفتم پس دادم. میخاستم بدونم راهی هست که بشه دونست گوشی کار کرده هست یا نه لطفا هرچه زود تر بگید چون من تا شنبه باید برم یه گوشی بخرم.
ممنون

1- شارژ گوشی باید ناقص باشد گوشی شارژ پر حتما قبلا استفاده شده
2- اسم بلوتوث باید اسم اورجینال باشه K750i در غیر اینصورت گوشی قبلا استفاده شده
3- کلیه میانبر ها باید به حالت اورجینال باشه
راست = خالی
چپ = نوشتن پیغام جدید
بالا = پیام نگاری
پایین = مخاطبین
4-از همه مهمتر اینه که کد زیر رو وارد کن
< = جهت راست
> = جهت چپ
<*>>*>*
در اینجا یک منو باز می شه
به قسمت service tests برو و از آنجا گزینه total call time رو انتخاب کن باید در قسمت داخل آن عددی بین 0:0:0 تا 1:0:0 نشون بده اگر از این عدد بیشتر بود 100% کار کرده است
5- با گوشی یک عکس بگیر و بعد به قسمت گالری عکسهای گرفته شده برو اسم عکس به دو قسمت تقسیم می شود که از یک عدد 3 رقمی و یک عدد چهار رقمی تشکیل شده عدد چهار رقمی باید 0001 باشد
این کارهایی که گفتم اکثرا با یک مستر ریستارت به حال اولیه بر می گردند (بجز گزینه 4 ) برای اینکه مطمئن بشی گوشی ریست شده نیست در منو به قسمت entertainment برو گزینه آخر به نام demo tour رو اجرا کن اگر یک ویدئو باز شد گوشی ریست نشده است
کار های دیگری هم هست که دونستنش بد نیست اما توضیحشون خیلی طولانیه ولی همینا رو بدونی هیچ کس نمی تونه k750i دست دوم رو به جای نو به شما غالب کنه

M A T I N
04-05-2007, 16:19
- شارژ گوشی باید ناقص باشد گوشی شارژ پر حتما قبلا استفاده شده
2- اسم بلوتوث باید اسم اورجینال باشه K750i در غیر اینصورت گوشی قبلا استفاده شده
3- کلیه میانبر ها باید به حالت اورجینال باشه
راست = خالی
چپ = نوشتن پیغام جدید
بالا = پیام نگاری
پایین = مخاطبین
4-از همه مهمتر اینه که کد زیر رو وارد کن
< = جهت راست
> = جهت چپ
<*>>*>*
در اینجا یک منو باز می شه
به قسمت service tests برو و از آنجا گزینه total call time رو انتخاب کن باید در قسمت داخل آن عددی بین 0:0:0 تا 1:0:0 نشون بده اگر از این عدد بیشتر بود 100% کار کرده است
5- با گوشی یک عکس بگیر و بعد به قسمت گالری عکسهای گرفته شده برو اسم عکس به دو قسمت تقسیم می شود که از یک عدد 3 رقمی و یک عدد چهار رقمی تشکیل شده عدد چهار رقمی باید 0001 باشد
این کارهایی که گفتم اکثرا با یک مستر ریستارت به حال اولیه بر می گردند (بجز گزینه 4 ) برای اینکه مطمئن بشی گوشی ریست شده نیست در منو به قسمت entertainment برو گزینه آخر به نام demo tour رو اجرا کن اگر یک ویدئو باز شد گوشی ریست نشده است
کار های دیگری هم هست که دونستنش بد نیست اما توضیحشون خیلی طولانیه ولی همینا رو بدونی هیچ کس نمی تونه k750i دست دوم رو به جای نو به شما غالب کنه

خیلی جالب بود دوست عزیز ...
بیشتر شون رو نمیدونستم...

...موفق باشی...

mostafa_khan
04-05-2007, 17:09

سلام دوست عزیز اموزشش تو تاپیک مرجعی از نکات اولیه قبل و بعد خرید هست
شما برو صفحه ی اول تاپیک دنبال این عنوان باش:بلوتوث کردن SMS
لطفا قبلا سرچ کنید و بعد.....ممنون
شاد باشید:20:

shahpour
04-05-2007, 19:48
باسلام

لطفا در مورد گوشیk750که ثبت نشده است با گوشی ثبت شده که تفاوت قیمت دربازار دارد اعلام نظر گردد

ایا میتوان گوشی های ثبت نشده راخریداری کرد یا خیر؟ باتشکر

M A T I N
05-05-2007, 19:19
باسلام

لطفا در مورد گوشیk750که ثبت نشده است با گوشی ثبت شده که تفاوت قیمت دربازار دارد اعلام نظر گردد

ایا میتوان گوشی های ثبت نشده راخریداری کرد یا خیر؟ باتشکر

اگه پولشو دارین بهتره که ثبت شدش رو بخرین اگه ندارین هم ....
به نظر خودم زیاد فرقی نمیکنه .... فقط اگه خاصتی آپدیتش کنی یکم مشکل به وجود میاد...
برای خودم هم ثبت نشده هست ...

....موفق باشی....

2299
05-05-2007, 22:35
توجه توجه

قابل توجه همگي وبا عرض پوزش

اسم k750 به k جوات
تغيير يافت:21: :21: :21: :31:

2299
05-05-2007, 22:36
matin جان نشد دستت درد نكنه بي خيالش

2299
05-05-2007, 22:42

يك برنامه دارم كه ميشه باهاش فارسي هم نوشت فقط بلد نيستم بزارمش اينجا:41:

navid_ice_heart_128
06-05-2007, 01:26
توجه توجه

اسم k750 به k جوات

كدوم k را مي گي k310 ,k510,k700,k800,k810,k750 اگه منظورت k750 بايد بگي كا هفت صدو پنجاه اي جاوات:5:

navid_ice_heart_128
06-05-2007, 01:32

عزيزه من من تو تاپيك هاي ديگه هم گفتم چون سيستم عامل نيست نميتوني از داخل inbox sms را بفرستي ولي اگه بخواهي تو خود گوشي قسمت organizer وبعد nots:10: خودت تايپ كني و بفرستي

navid_ice_heart_128
06-05-2007, 01:37
فکر میکنم با easy jack بتونی این کار رو بکنی ولی :
1- احتمالا نتونی فارسی بنویسی
2- بعد از متنی که مینویسی اسم برنامه هم اضافه میشه

برای اینکار device search رو بزن بقیش راحته

بابا easy jack همون كاري را مي كنه كه من تو با لا گفتم با خود گوشي مي كنه ديگه هركيeasy jack را نوشته فكر كرده خيلي كار بزرگي كرده :19:

rasool222
06-05-2007, 07:45
توجه توجه

اسم k750 به k جوات
مسخره ي لوس

Admiral
06-05-2007, 08:06
سلام
مدتيه گوشي من قاطي كرده.وقتي عكس يا فيلم ميگيرم بيشتر وقت ها درست ذخيره نميشه و موقع باز كردن اونها پيغام Can not open thid file ميده!!!
فرمت فايل ها رو به هم ريخته و هيچكدوم باز نميشن.
حتي وقتي با بلوتوث از گوشي دوستم فايلي رو ميگيرم نمي تونم اجراش كنم.
در كل گوشيم توي ذخيره سازي فايل ها به مشكل خورده.
اول فكر كردم مشكل از مموري كارتم باشه چون اخيراً يه كارت 1 گيگ انداختم روش
ولي بعد ديدم وقتي كه عكس ها رو روي Phone Memory هم ذخيره ميكنم همين مشكل وجود داره.
عكس ها توي كامپيوتر هم نشون داده نميشه.در واقع تعداد زيادي خطا در بيت هاي تشكيل دهنده فايل ها بوجود مياد.چون فايل ها رو با يه Hex Editor باز كردم و ديدم فرمت شون كلاً به هم ريخته!!!
كسي به اين مشكل برخورده ؟
كسي ميدونه راه حلش چيه ؟(غير از فلش كردن)
ممنون

mostafa_khan
06-05-2007, 09:12
يك برنامه دارم كه ميشه باهاش فارسي هم نوشت فقط بلد نيستم بزارمش اينجا:41:
اقاق جان صالا نیازی به نرم افزار نیست...من که توضیح دادم قبلا:13:

عزيزه من من تو تاپيك هاي ديگه هم گفتم چون سيستم عامل نيست نميتوني از داخل inbox sms را بفرستي ولي اگه بخواهي تو خود گوشي قسمت organizer وبعد nots:10: خودت تايپ كني و بفرستي

بله تا حدی درست گفتی...اما فقط اول حرفات درسته....لازم نیست با دست بنویس..باید کپی بشن:
تو تاپیک نکات مرجع...بخش فهرست مطالب...اینم لینکش:

بلوتوش کردن sms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nel
06-05-2007, 12:22
مسخره ي لوس

خیلی هم خوب گفت
البته پیاز داغش کم بود
اسمش کا خز و خیل است

2299
06-05-2007, 21:52
مسخره ي لوس[/quote]

چرا:41:

2299
06-05-2007, 21:53
من اين را گفتم چون واقا دست هركسي كه مي بينم هست توي شيراز كه خيليها دارن

mostafa_khan
06-05-2007, 22:25
سلام
مدتيه گوشي من قاطي كرده.وقتي عكس يا فيلم ميگيرم بيشتر وقت ها درست ذخيره نميشه و موقع باز كردن اونها پيغام Can not open thid file ميده!!!
فرمت فايل ها رو به هم ريخته و هيچكدوم باز نميشن.
حتي وقتي با بلوتوث از گوشي دوستم فايلي رو ميگيرم نمي تونم اجراش كنم.
در كل گوشيم توي ذخيره سازي فايل ها به مشكل خورده.
اول فكر كردم مشكل از مموري كارتم باشه چون اخيراً يه كارت 1 گيگ انداختم روش
ولي بعد ديدم وقتي كه عكس ها رو روي Phone Memory هم ذخيره ميكنم همين مشكل وجود داره.
عكس ها توي كامپيوتر هم نشون داده نميشه.در واقع تعداد زيادي خطا در بيت هاي تشكيل دهنده فايل ها بوجود مياد.چون فايل ها رو با يه Hex Editor باز كردم و ديدم فرمت شون كلاً به هم ريخته!!!
كسي به اين مشكل برخورده ؟
كسي ميدونه راه حلش چيه ؟(غير از فلش كردن)
ممنون

فکر نکنم جز فلش و تغییر ورزن نرم افزار گوشیت راه دیگه ایی باشه:13:

2299
06-05-2007, 22:52
اگر قاب گوشي را عوض كني تعميري به حساب مياد:weird:

masoud_ac
06-05-2007, 23:15
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده

rasool222
07-05-2007, 08:05
اقاق جان صالا نیازی به نرم افزار نیست...من که توضیح دادم قبلا:13:

بله تا حدی درست گفتی...اما فقط اول حرفات درسته....لازم نیست با دست بنویس..باید کپی بشن:
تو تاپیک نکات مرجع...بخش فهرست مطالب...اینم لینکش:

بلوتوش کردن sms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا مصطفي وقتي فوروارد ميكني و وقتي مور رو ميزني گزينهاي به اسم اديت وجود نداره

mostafa_khan
07-05-2007, 08:56
آقا مصطفي وقتي فوروارد ميكني و وقتي مور رو ميزني گزينهاي به اسم اديت وجود نداره

این امکان نداره...تو فوروارد...این گزینه ها باید باشه:
add symbol/add item/edit....
دوستان دیگه هم تو این تاپیک نظر بدن...شاید 750 نداره!!!بعید می دونم:18:

sia_fozool
07-05-2007, 20:36
گوشی منم EDIT یا COPY نداره
K750 i quick share

reza3600
07-05-2007, 21:09
سلام
چه طوری میتونم قابلیت اتو فوکوس رو در کا 750 خاموش کنم و اینکه اگه گوشی روشن باشه میشه کارت حافظه خارجیشو در اورد یکی دیگه زد. راستی برای اتصال به کامپیوتر ایا باید اول گوشی رو به کامپیوتر بزنم و بعد کامپیوتر رو روشن کنم.

و در اخر اینکه من وقتی میخام از صفحه مونیتور کامپیوترم فیلم بگیرم فیلم توی گوشی پر پر میزنه چرا؟
ممنون

2299
07-05-2007, 21:46
چجوري ميشود تعداد مسيج هاي سيو مسيج را افزايش داد

iman_s
08-05-2007, 01:58
سلام
چه طوری میتونم قابلیت اتو فوکوس رو در کا 750 خاموش کنم و اینکه اگه گوشی روشن باشه میشه کارت حافظه خارجیشو در اورد یکی دیگه زد. راستی برای اتصال به کامپیوتر ایا باید اول گوشی رو به کامپیوتر بزنم و بعد کامپیوتر رو روشن کنم.

و در اخر اینکه من وقتی میخام از صفحه مونیتور کامپیوترم فیلم بگیرم فیلم توی گوشی پر پر میزنه چرا؟
ممنون

در مورد خاموش کردن اتوفوکوس فکر میکنم این کار فقط روی دزایور 16x انجام میشه.حالا چرا میخوای خاموشش کنی.من فقط به خاطر اینکه W700 اوتوفوکوس نداشت K750 گرفتم.در مورد تعویض مموری استیک میشه وقتی گوشی روشنه اونو خارج کرد و یکی دیگه جاش گذاشت ولی سعی کن هیچ برنامه ای به خصوص مدیا پلیر و فایل منیجر باز نباشه.البته اینکار توصیه نمیشه.برای اتصال هم چون با کابل USB به کامپیوتر وصل میشی نیازی نیست اول کابل رو وصل کنی بعد کامپیوتر رو روشن کنی و اگه کامپیوتر روشن باشه هم میشه گوشی رو وصل کرد.

iman_s
08-05-2007, 02:07
چجوري ميشود تعداد مسيج هاي سيو مسيج را افزايش داد

اگه منظورت از گزینه Saved Message خود گوشیه که این گزینه پیامها رو روی سیمکارت ذخیره میکنه و محدودیت پنجاه تایی داره.ولی میشه اونا رو به عنوان Template به تعداد نامحدود ذخیره کرد.
در ضمن میشه با دستکاری فایلهای سیستمی گوشی مسیجها رو روی حافظه داخلی ذخیره کرد.

Amin_0913
08-05-2007, 07:37
اقا من یه مشگل دارم و اونم اینه که وقتی عکس میگیرم ذخیره نمیکنه (البته بعضی وقتها)

Hidden-H
08-05-2007, 13:59
اقا من یه مشگل دارم و اونم اینه که وقتی عکس میگیرم ذخیره نمیکنه (البته بعضی وقتها)

یه بار خاموش کن روشن کن خوب می شه!

dark night
08-05-2007, 17:55
یکی نیست که تم قشنگ بده!

navid_ice_heart_128
08-05-2007, 21:05
اگه منظورت از گزینه Saved Message خود گوشیه که این گزینه پیامها رو روی سیمکارت ذخیره میکنه و محدودیت پنجاه تایی داره.ولی میشه اونا رو به عنوان Template به تعداد نامحدود ذخیره کرد.
در ضمن میشه با دستکاری فایلهای سیستمی گوشی مسیجها رو روی حافظه داخلی ذخیره کرد.

سلام پيامهاي template هم محدوديت داره من هم اول مثل شما فكر مي كردم ولي محدوديت داره راستي ميشه بگي auto focus چيه كه همه ميگن
يه سوال ديگه قيمت k750 تو تهران وشهر هاي ديگه چنده ميشه لطفا بگين:5:

navid_ice_heart_128
08-05-2007, 21:18
مصطفي خان شما كه گفتين وقتي forward رامي زني در پنجره اي كه باز ميشه edit هست ولي نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafa_khan
08-05-2007, 22:32
مصطفي خان شما كه گفتين وقتي forward رامي زني در پنجره اي كه باز ميشه edit هست ولي نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به حرف شما و چند تا دوستان دیگه که کا 750 دارن انگار این امکان رو کا 750 نداره...که واسه من خیلی عجیبه:18: حالا باید خودمم یه نگاهی بندازم ببینم...خوب واقعا بده که کا 750 نداره ادیت رو :13:

igi_2305
09-05-2007, 00:56
باسلام
دو تا سوال داشتم
مموری 512 بخرم یا 1 (آخه میگن 1 گیگ سرعت گوشی رو پایین میاره)
سوال دوم: مموری ریدر توجیبی برای memory stick duo وجود داره یا نه(کوچیک بودنش برام خیلی مهمه)

iman_s
09-05-2007, 01:08
سلام پيامهاي template هم محدوديت داره من هم اول مثل شما فكر مي كردم ولي محدوديت داره راستي ميشه بگي auto focus چيه كه همه ميگن
يه سوال ديگه قيمت k750 تو تهران وشهر هاي ديگه چنده ميشه لطفا بگين:5:
شاید تو گوشیه من اینطور باشه.چون من ظرفیت SMS رو افزایش دادم.البته الان تو تمپلت چیزی ندارم چون به اندازه کافی جا دارم ولی قبل از اینکه ظرفیت SMS رو زیاد کنم از این روش استفاده میکردم.
در مورد اتوفوکوس هم یک تاپیک بود که توضیح کامل داده بود.اگه لینکشو پیدا کردم میذارم.اینم بگم که موقع عکسبرداری اگه فاصله جسم مورد نظر با گوشی تنظیم نباشه عکس تار میفته که اتوفوکوس این فاصله رو اتوماتیک تنظیم میکنه و باعث میشه عکسها تار نشه و کیفیت بهتری میده.موقع عکسبرداری این قضیه معلوم میشه که وقتی دکمه عکسبرداری رو میزنی تصویر شما اول تار میشه بعد واضح میشه.در حقیقت در این فاصله اتوفوکوس این فاصله رو پیدا میکنه و لنز رو تنظیم می کنه.

rasool222
09-05-2007, 07:25
با توجه به حرف شما و چند تا دوستان دیگه که کا 750 دارن انگار این امکان رو کا 750 نداره...که واسه من خیلی عجیبه:18: حالا باید خودمم یه نگاهی بندازم ببینم...خوب واقعا بده که کا 750 نداره ادیت رو :13:
پس عزيزم تا از چيزي مطمين نشدي نگو

mostafa_khan
09-05-2007, 09:05
پس عزيزم تا از چيزي مطمين نشدي نگو

عزیزم من اشتباه نگفتم که ماخذه می کنی من رو...تمامیه مطالبی که من نوشتم و می گم حالت کلی دارن...بیکار نیستم بشینم یکی یکی همه ی گوشی های se رو نگاه کنم که...همه ی گوشی های تقریبا جدید ادیت رو دارن...اینکه ادیت نداره مشکل من نیست مشکل گوشی شماست:19: ...پرسیدن چطور می شه sms بلوتوث کرد منم تنها راهش رو گفتم...بقیش به من مربوط نمی شه:41: :13:

nel
09-05-2007, 10:51
تو سایت ir-tci.org تبدیل کا750 یه و800 هست یرید حال کنید

borna_booroojak
09-05-2007, 11:50
سلام به برو بچه های این فروم.دم همتون گرم .
راستش برای نصب تم روی مدیا پلیر K750 به یه مشکلی برخورد کردم . تم به صورت کامل نصب می شه اما وقتی چند بار وارد برنامه میشم و بعد خارج ، یه دفه تم میپره .و برای لود مجدد نیازه که حتما گوشی دوباره خاموشو روشن بشه.
لطفا اگه امکان داره برای رفع این مشکل اگه راه حلی هست بگید.:41: :41: :19: :19: :19:

ashkan1360
09-05-2007, 11:51
تجربیاتتون راجع به زمین زدن 750 را بگید

The End
09-05-2007, 11:57
راستش برای نصب تم روی مدیا پلیر K750 به یه مشکلی برخورد کردم . تم به صورت کامل نصب می شه اما وقتی چند بار وارد برنامه میشم و بعد خارج ، یه دفه تم میپره .و برای لود مجدد نیازه که حتما گوشی دوباره خاموشو روشن بشه.
لطفا اگه امکان داره برای رفع این مشکل اگه راه حلی هست بگید.:41: :41: :19: :19: :19:

همه ی تمها اینطوری هست یا فقط همینی که ریختی؟

The End
09-05-2007, 12:01
باسلام
دو تا سوال داشتم
مموری 512 بخرم یا 1 (آخه میگن 1 گیگ سرعت گوشی رو پایین میاره)
سوال دوم: مموری ریدر توجیبی برای memory stick duo وجود داره یا نه(کوچیک بودنش برام خیلی مهمه)

بله 1 گیگ کمی سرعت گوشی رو پایین میاره (اونهم درصورتی هست که فضای 1 گیگ شما تقریبا پر باشه )
مموری ریدر کوچیم هم هست تقربیا طولش یه 7-8 cm حدود 4.5-5 هزار تومان قیمت دارم

mansoor750
09-05-2007, 12:09
:19: :19:

والا همه تم های مدیا پلیر مشکل دارن و به صورت ثابت نمیمونن و به حالت اول بر میگرده البته گفتم بعد از
خاموش و روشن کردن درست میشه

:19: :19: :40:

mansoor750
09-05-2007, 12:10
من همون borna_booroojak هستما.:40: :40: :40: :11: :11:

mostafa_khan
09-05-2007, 16:41
:19: :19:

والا همه تم های مدیا پلیر مشکل دارن و به صورت ثابت نمیمونن و به حالت اول بر میگرده البته گفتم بعد از
خاموش و روشن کردن درست میشه

:19: :19: :40:

زبان گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟اگه فارسیه به انگلیش برش گردون و ببین چی می شه....بعضی وقتها همچین مشکلاتی با تم به خاطر زبان گوشیه
نشد...گوشیت رو مستر ریست کن...هر چند بعید می دونم با مستر ریست این مسئله درمان بشه!!:19:

2299
09-05-2007, 18:12
ميگن اگه قاب گوشي عوض بشه تغميري به حساب مياد راسته:13:

2299
09-05-2007, 18:16
:20: از كجا ميشه فهميد گوشي cdi 36 هست :20:

ashkan1360
09-05-2007, 18:18
من یه مشکل جدید دارم تازگی ها هر از گاهی عکس های رو مموریمو درست نشون نمیده که با درـوردن مموری و جازدن و یا خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه
چشه ؟
در ضمن بگم که مموری یک است و خفن هم پره و چند هزار تایی در کل عکس روشه

online-amir
09-05-2007, 22:45
من یه مشکل جدید دارم تازگی ها هر از گاهی عکس های رو مموریمو درست نشون نمیده که با درـوردن مموری و جازدن و یا خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه
چشه ؟
در ضمن بگم که مموری یک است و خفن هم پره و چند هزار تایی در کل عکس روشه

مال پر بودن مموري ات هست...بايد 20 مگ خالي اش كني تا درست بشه... .

تجربیاتتون راجع به زمین زدن 750 را بگید

حرف پسر خاله توي فيلم كلاه قرمزي...!

يه مورچه اگر صد دفعه بخوره زمين بازم پا ميشه...چه برسه به K750 ...!
گذشته از شوخي ...كلن گوشي هاي سوني اريكسون براي زمين خوردن ساخته شدن...!

ميگن اگه قاب گوشي عوض بشه تغميري به حساب مياد راسته

بده دست استاد كارش...بلده برات چكار كنه كه از روز اول نو تر بشه...!

بله 1 گیگ کمی سرعت گوشی رو پایین میاره (اونهم درصورتی هست که فضای 1 گیگ شما تقریبا پر باشه )

اين رو قبول دارم چون مال رفيقم هم اين اتفاق افتاده... .

فعلن...!

Spak
09-05-2007, 23:31
سلام...

وقتی میخوام باهاش فیلم بگیرم صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه خارج میشه .
مشکلش چیه ؟:41:
چیکار باید بکنم ؟

لطفا کمکم کنید ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

ممنون ..

iman_s
10-05-2007, 00:33
تم مدیا پلیر؟؟؟:18:
اگه منظورت Skin برای مدیا پلیر هست که با استفاده از فار یا XS روی گوشی میریزی این مشکل هست. یکبار مستر ریست کن مشکل حل میشه.اینو خودم امتحان کردم.

igi_2305
10-05-2007, 00:39
مموری ریدر کوچیم هم هست تقربیا طولش یه 7-8 cm حدود 4.5-5 هزار تومان قیمت دارم
پس با این اوصاف همون 512 میگیرم .مموری سیاه رنگ sony اصله یا آبی (قیمت هم بدین اگه ممکنه)
در ضمن میشه یه عکس از این مموری ریدری که گفتید بزارید

online-amir
10-05-2007, 08:55
سلام...

مشکلش چیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
چیکار باید بکنم ؟

لطفا کمکم کنید ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

ممنون ..

مطمئن شو كه رمت پر نشده حداقل 20 مگش بايد خالي باشه...اگر باز هم همين مشكل بود...رم جانبي ( هر چقدر كه هست) رو بردار و اونوقت فيلم بگير...مشكل رم جانبي شماست... . از يه رم ديگه مثلن رم رفيقت استفاده كن ببين چطوري ميشه... .

پس با این اوصاف همون 512 میگیرم .مموری سیاه رنگ sony اصله یا آبی (قیمت هم بدین اگه ممکنه)

يه تاپيك در اين مورد تازگي ها داشتيم كه بدرد اغلب بچه ها ميخورد... . در مورد رم اصلي و تقلبي...!
هر كي ميدونه بگه تا ما هم فيض ببريم...!

rasool222
10-05-2007, 09:39
منم فكر كنم همون 512 بهترين گزينه ميتونه باشه
آبي رنگش بهتره اما گير نمياد
قيمت هم 13 تومن

Spak
10-05-2007, 10:03
مطمئن شو كه رمت پر نشده حداقل 20 مگش بايد خالي باشه...اگر باز هم همين مشكل بود...رم جانبي ( هر چقدر كه هست) رو بردار و اونوقت فيلم بگير...مشكل رم جانبي شماست... . از يه رم ديگه مثلن رم رفيقت استفاده كن ببين چطوري ميشه... .

...!

همین کارهارو کردم ولی جواب نداد ...

اشکال از کجاست ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif

فیلمهای رو هم که رفیقم با دوربینش گرفته بود توی cam.video گوشیم نشون نمیده وcan not میزنه ؟

online-amir
10-05-2007, 12:02
همین کارهارو کردم ولی جواب نداد ...

اشکال از کجاست ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif

فیلمهای رو هم که رفیقم با دوربینش گرفته بود توی cam.video گوشیم نشون نمیده وcan not میزنه ؟

ديگه چيزي به سرم نميرسه...!!!!
مستر ريست كن...! چاره اي نداري...!

ashkan1360
10-05-2007, 12:45
مال پر بودن مموري ات هست...بايد 20 مگ خالي اش كني تا درست بشه... .

حرف پسر خاله توي فيلم كلاه قرمزي...!

يه مورچه اگر صد دفعه بخوره زمين بازم پا ميشه...چه برسه به K750 ...!
گذشته از شوخي ...كلن گوشي هاي سوني اريكسون براي زمين خوردن ساخته شدن...!

بده دست استاد كارش...بلده برات چكار كنه كه از روز اول نو تر بشه...!

اين رو قبول دارم چون مال رفيقم هم اين اتفاق افتاده... .

فعلن...!

مموریم کخ میگم پره نه اینکه تا خرخره . یه 100 تایی خالیه هنوز
حالا 750 بیفته چقدر آسیب میبینه؟

ashkan1360
10-05-2007, 12:46
این مسئله پایین آمدن سرعت با مموری 1 گیگ دو مقوله داره:
1-با مموری یک گیگ خالی سرعت تفاوتی نداره
2-با مموری یک گیگ پر خوب صد البته که خواندن این حجم نه چندان کم از اطلاعات کمی زمانبر تر میشود بنابراین کاهش سرعت ربطی به خود مموی نداره
گرفتید چی شد؟؟؟؟؟

Spak
10-05-2007, 13:04
ديگه چيزي به سرم نميرسه...!!!!
مستر ريست كن...! چاره اي نداري...!

کدش چیه ؟

بعد از فرمت مشکلی به هم نمیزنه ؟

مموری هم فرمت میشه ؟

چند درصد اعتباری بهش هست که درست بشه ؟

Admiral
10-05-2007, 15:00
کدش چیه ؟
از توی Settings و قسمت General گزینه Master Reset رو بزن

بعد از فرمت مشکلی به هم نمیزنه ؟
منظورت رو نمی فهمم !

مموری هم فرمت میشه ؟
نه

چند درصد اعتباری بهش هست که درست بشه ؟

دقیقاً صفر درصد

من هم هیمن مشکل رو دارم و هر راهی رو امتحان کردم درست نشد که نشد!
همین روزا میخوام ببرم گوشی رو فلش کنم.
حدوداً 5 یا 6 هزار تومن برات آب میخوره.

i Am War Baz
10-05-2007, 16:34
دوستان یه چیز مسخره :)
من پین کد گوشی مو عوض کردم و الان یادم نمییاد چی گذاشتم
لطفا اگه میشه بگید باید چی کار کنم
مغز نیست که :))

navid_ice_heart_128
10-05-2007, 16:34
بابا اخرش يكي نگفت قيمت k750 تو تهران و شهر هاي ديگه چنده

mostafa_khan
10-05-2007, 16:59
سلام...

مشکلش چیه ؟:41:
چیکار باید بکنم ؟

ممنون ..

شما برو تو منو مخفی گوشیت...دوربینش رو بیار ببین دوربین مشکلی داره یا نه....اگه دوربین مشکلی نداشته باشه..مشکل نرم افزاری و باید نرم افزار گوشیتو عوض کنی...فلشش کنی

akharwarbaz
10-05-2007, 22:00
دوستان تو خدا کمک کنید
من برای گوشی pin code گذازشتم کدشو یادم رفته و الان گوشی رو که خاموش کردم وروشن کردم کد رو میخواد
و من یادم رفته کد رو چی کار کنم
ترو خدا کمک کنید اگه کسی بلده!!!!

n_yaghmaei
10-05-2007, 23:33

من هم یک زمانی این مشکل تو رو داشتم و بعد فهمیدم از مموری کارتمه
به طور موقت مموری کارتتو عوض کن و تست کن اگر دیدی با مموری کارت دیگه هم این مشکلو داره ببر به تعمیرر کار نشون بده ولی اگه بر طرف شد مموری کارتتو عوض کن

n_yaghmaei
10-05-2007, 23:38
دوستان یه چیز مسخره :)
من پین کد گوشی مو عوض کردم و الان یادم نمییاد چی گذاشتم
لطفا اگه میشه بگید باید چی کار کنم
مغز نیست که :))

پوک کد سیم کارتتو از توی سند سیم کارت بردار اگر هم نداری برو از مخابرات بپرس
پین کد رو سه بار اشتباه بزن از تو پوک کد می خواد پوک کد رو وارد کن و بعد از اون رمز جدیدی رو که می خوای بدی رو وارد کن
به همین راحتی ولی هواست باشه اگه 7 بار پوک کد رو اشتباه وارد کنی سیم کارتت سوخته

n_yaghmaei
10-05-2007, 23:48
[QUOTE=navid_ice_heart_128;1063885]كدوم k را مي گي k310 ,k510,k700,k800,k810,k750 اگه منظورت k750 بايد بگي كا هفت صدو پنجاه اي جاوات:5: [/QUOTE
گوشی درجه یک همیشه جوات می شه نه گوشی آشغال
هنوز اگه توی یک فروشگاه گوشی گوشی 6600 رو ببری تاییدش می کنند اما هیچ کس 7610 رو تایید نمی کنه

soltanmahdi
11-05-2007, 07:17
با سلام خدمت دوستان.
با اجازه دوستان من هم حدوده یک هفته است که این گوشی زیبا رو خریدم. الان هم دارم تمام پست های این تاپیک رو می خونم تا یک وقتی سوال تکراری نپرسم. ولی چیزی که هست و مهم برای پرسیدن اینه که چند روزه وقتی برام sms میاد توی inbox به ترتیب ذخیره نمی شه و یک جایی اون وسط ها جا خوش می کنه. برای رفع این مشکل چی کار باید بکنم.
یک سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه باتری این گوشی در حالت silent و حالت دیگه چه مدت کار می کنه. آخه من فکر می کنم که گوشیم زود به زود شارژش تموم می شه.
ممنون.

Spak
11-05-2007, 09:48
من هم هیمن مشکل رو دارم و هر راهی رو امتحان کردم درست نشد که نشد!
همین روزا میخوام ببرم گوشی رو فلش کنم.
حدوداً 5 یا 6 هزار تومن برات آب میخوره.

اگر درست شد لطفا یه خبری هم به ما بده ....
ممنون ...

akharwarbaz
11-05-2007, 11:10
plz کمکم کنید من برای خود گوشی قفل گذاشتم وقتی گوشی رو روشن میکنم مینوسیه
phone lock code الان یادم رفته چی گذاشته بودم plz help mE

morghabi khial
11-05-2007, 11:21
سلام
بچه ها من ميخوام 1)مستر ريست كنم اما نميدونم كدي كه ازم ميخواد چيه البته كدهايي رو كه قبلا به هر دليلي داده بودم رو امتحان كردم اما جواب نداد
2)تن صداي مكالمه من هم تا اخر زياده اما صداي مكالمه خيلي ضعيفه البته چند روزه اينجوري شد

autramiar
11-05-2007, 14:14
آياk750 ممورري 2gb را ساپورت ميكند؟

morghabi khial
11-05-2007, 14:22

بله عزيزم ساپورت ميكنه

autramiar
11-05-2007, 14:26
ممنون.ميدوني مموري 2gb اصل قيمتش چنده؟

akharwarbaz
11-05-2007, 17:50
کسی جواب مارو نمیده !!

M A T I N
11-05-2007, 18:03
با سلام خدمت دوستان.
با اجازه دوستان من هم حدوده یک هفته است که این گوشی زیبا رو خریدم. الان هم دارم تمام پست های این تاپیک رو می خونم تا یک وقتی سوال تکراری نپرسم. ولی چیزی که هست و مهم برای پرسیدن اینه که چند روزه وقتی برام sms میاد توی inbox به ترتیب ذخیره نمی شه و یک جایی اون وسط ها جا خوش می کنه. برای رفع این مشکل چی کار باید بکنم.

به احتمال 90% تاریخ گوشیتون درست نیست .... بهتره درستش کنید....

یک سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه باتری این گوشی در حالت silent و حالت دیگه چه مدت کار می کنه. آخه من فکر می کنم که گوشیم زود به زود شارژش تموم می شه.
ممنون.

رو حالت سایلنت میشه گفت هیچ فرقی با معمولی نداره ....
در اصل اگه درست شارژ شده باشه باید 9 ساعت کار کنه (به گفته سازندش ) ولی برای خودم فکر نکنم بالای 6 ساعت کار کرده باشه... تاحالا...

....موفق باشی....

iman_s
12-05-2007, 01:51
اگه یه نگاهی به چند صفحه قبل مینداختی جوابتو داده بودم.
حالا اگه به PhoneXS دسترسی داری گوشی رو وصل کن(امیدوارم بلد باشی).بعد از شناختن گوشی توسط نرم افزار در سمت راست پایین صفحه دکمه GDFS رو بزن و در صفحه جدید دکمه PhoneLock رو بزن تا نرم افزار این کد رو بهت بده.

iman_s
12-05-2007, 02:03
سلام
بچه ها من ميخوام 1)مستر ريست كنم اما نميدونم كدي كه ازم ميخواد چيه البته كدهايي رو كه قبلا به هر دليلي داده بودم رو امتحان كردم اما جواب نداد
2)تن صداي مكالمه من هم تا اخر زياده اما صداي مكالمه خيلي ضعيفه البته چند روزه اينجوري شد

کد پیش فرض گوشی 0000 (4 تا صفر)اگه کد قفل گوشی رو عوض نکرده باشی جواب میده.اگر کد رو عوض کردی در پست قبلی جواب دادم.در مورد صدای مکالمه هم اینو بگم اگه بلدی درایور صدای The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2 رو روی گوشیت بریز تا هم صدای مکالمه بیشتر بشه هم صداهای دیگه گوشی(مخصوصا موقع مکالمه با هندزفری مجبوری صدا رو کم کنی وگرنه به پرده گوشت سیب میرسه).البته صدای زنگ کمتر میشه.برای پیدا کردن این درایور همین اسمی که برات گذاشتم رو تو گوگل سرچ کن.چون چند ورژن داره که اینی که من گذاشتم به نظرم بهترینه.

iman_s
12-05-2007, 02:06
در اصل اگه درست شارژ شده باشه باید 9 ساعت کار کنه (به گفته سازندش ) ولی برای خودم فکر نکنم بالای 6 ساعت کار کرده باشه... تاحالا...

....موفق باشی....

مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟:18:

navid_ice_heart_128
12-05-2007, 02:08

آرههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

navid_ice_heart_128
12-05-2007, 02:13
بابا نامردها اخرش يكي نگفت قيمته k750 تو تهران وشهراي ديگه چنده

soltanmahdi
12-05-2007, 07:01
به احتمال 90% تاریخ گوشیتون درست نیست .... بهتره درستش کنید....

....موفق باشی....

با سلام خدمت دوستان.
برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
آقا متین دست گلت درد نکنه.
ممنون

rasool222
12-05-2007, 09:30
توي كرمانشاه الان 165000 تومنه تهران رو نميدونم

royaye_talkh55
12-05-2007, 10:59
من یه سوال دارم

من وقتی کوشی رو خریدم یارو گفت: سریال اصلی هست
و تست هم کردم که هر سه تا سریال داخل /پشت و روی کارتن می خواند
ولی حقیقت امر اینست که یه جایی خوندم که بعضی ها این برچسب ها رو هم عوض می کنند و با سریال داخل گوشی که چنج شده عوض می کنند !
حالا من میخوام گوشیمو آپدیت کنم و از اونجایی که می دونم اگه سریال چنج باشه گوشی از کار می افته وباید 10-15 تومن خرج کنیم تا به حالت اولش برگرده
حالا کسی نمی دونه که از کجا 100درصد مطمئن بشم که برچسب ها قانونیه و سریال اصلیه؟
ممنون
گوشی من w700i هست

soltanmahdi
12-05-2007, 13:31

من تو مشهد 169.000 تومان خریدم.البته 170 و 178 هم بود که از بورس موبایل فروشی خریدم که ارزون تر شد.

amin-se
12-05-2007, 17:00
من یه سوال دارم

ولی حقیقت امر اینست که یه جایی خوندم که بعضی ها این برچسب ها رو هم عوض می کنند و با سریال داخل گوشی که چنج شده عوض می کنند !
حالا من میخوام گوشیمو آپدیت کنم و از اونجایی که می دونم اگه سریال چنج باشه گوشی از کار می افته وباید 10-15 تومن خرج کنیم تا به حالت اولش برگرده
حالا کسی نمی دونه که از کجا 100درصد مطمئن بشم که برچسب ها قانونیه و سریال اصلیه؟
ممنون
گوشی من w700i هست

این سریال ها هم دردسری شده هاااا !!!

navid_ice_heart_128
12-05-2007, 18:16
مرسي كه به من جواب داديد :42:

reza3600
12-05-2007, 18:52
سلام
من وقتی با گوشیم که چند روزه خریدم و سریال اصلی هست وقتی توی اتاق با نور کافی عکس میگیرم عکسش کیفیت نداره و توی عکس دونه های رنگی وجود داره . من با تمام گزینه های که برای دوربین موجود بود عکس گرفتم ولی باز عکسی که توی اتاق میگیرم کیفیت نداره. وقتی هم که بیرون توی روز روشن عکس میگیرم کیفیت عکس خوبه ولی من وقتی عکس هایی که بقیه با کا 750 گرفتن و رو اینترنت گذاشتن رو دیدم فهمیدم که باز کیفیت دوربینم به خوبی اون عکسها نیست. کسی میدونه چرا این جوری هست. لطفا کمک کنید.
در ضمن فقط وقتی کیفیت عکسی که میگیرم عالی هست که از فاصله 10 سانتیمتری گرفته میشه.
ممنون

masoud_ac
12-05-2007, 19:23
سلام
من وقتی با گوشیم که چند روزه خریدم و سریال اصلی هست وقتی توی اتاق با نور کافی عکس میگیرم عکسش کیفیت نداره و توی عکس دونه های رنگی وجود داره . من با تمام گزینه های که برای دوربین موجود بود عکس گرفتم ولی باز عکسی که توی اتاق میگیرم کیفیت نداره. وقتی هم که بیرون توی روز روشن عکس میگیرم کیفیت عکس خوبه ولی من وقتی عکس هایی که بقیه با کا 750 گرفتن و رو اینترنت گذاشتن رو دیدم فهمیدم که باز کیفیت دوربینم به خوبی اون عکسها نیست. کسی میدونه چرا این جوری هست. لطفا کمک کنید.
در ضمن فقط وقتی کیفیت عکسی که میگیرم عالی هست که از فاصله 10 سانتیمتری گرفته میشه.
ممنون

اگه میخوای با گوشی عکس بگیری بورو K800 یا... بگیر.
اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
تو صدا رقیب نداره(کدوم گوشی باس و صدای خاننده رو به خوبی و وضوح بالا و بدون نویز نشون میده).
آنتن دهی که یکی . دوتا از K750i بالا تره .
ظاهر خشکل تره (K750i هم خشکله).
دوستان منم K750i دارم.

masoud_ac
12-05-2007, 19:26
K750i ها درایور W810i رو روی گوشیشون آپ نکنن چون بازر گوشی رو میسوزونه .
K750i صداش همینجوری بلند هست و اگه به زور بلند ترش کنن بازر گوشی نمیکشه و میسوزه من واسه هر کی این درایور رو آپ کردم آورد پیشم و نفری 25/ 30 هزار تومن ضرر کردم.
این درایور روی W800 و W810i هیچ مشکلی به وجود نمیاره .
بازر W810i قدرت پخش صدای خاننده به صورت واقعی و بدون نویز و اجرای باس را دارد و باس را به راحتی نشان میدهد و این درایور فقط روی W810i مشکل به وجود نمی آورد اسم درایور هم W810i هست.
این مطلب گفته ی سازنده ی درایو هست.

amin-se
12-05-2007, 20:22
اگه میخوای با گوشی عکس بگیری بورو K800 یا... بگیر.
اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
تو صدا رقیب نداره(کدوم گوشی باس و صدای خاننده رو به خوبی و وضوح بالا و بدون نویز نشون میده).
آنتن دهی که یکی . دوتا از K750i بالا تره .
ظاهر خشکل تره (K750i هم خشکله).
دوستان منم K750i دارم.

گوشی من کا 750
گوشی دوستم w810
همین چند شب پیش توی همین اتاقی که حالا نشستم با هم عکس گرفتیم
کیفیت عکس گوشی من (کا 750) بهتر بود . (توی کامپیوتر) :5: حتی این رو خود دوستم هم قبول داشت. با یه w800 هم انداختم باز هم کیفیت عکس گوشی خودم بهتر بود (توی کامپیوتر) .:5: در این مورد هم صاحب گوشی قبول داشت.
البته گوشیمو فلش کردم به این ورژن : r1ca021
اصلا هم این که گفتی آنتن دهی w810 بهتره درست نیست !! :2: روی چه حسابی این حرف رو میزنی ؟؟:41: واقعا خنده داره !!! :8:
ظاهر هم که سلیقه ای هست.به نظر من کا 750 از w800 و w700 و w810 خوشگلتره.از روی تعصب نمیگم.طرفداره کا 750 هم نیستم.(همین امشب میخوام برم n71 بگیرم:11: )

amin-se
12-05-2007, 20:31
این عکس رو هم با گوشی خودم توی باغ خونمون گرفتم : ببین :::

reza3600
12-05-2007, 23:15
این عکس رو هم با گوشی خودم توی باغ خونمون گرفتم : ببین :::

کیفیت عکس شما از عکسی که من میگیرم بیشتره. من توی نور روز اگه هوا افتابی باشه وقتی عکس میگیرم کیفیتش خوبه ولی توی اتاق با اینکه تمام چراغ ها روشنه کیفیت خوب نیست.
من چه جوری میتونم مثل شما درایور گوشیمو ارتقا بدم.
راستی چرا خود کارخونه وقتی داشت گوشی رو میزد این درایوری که کیفیت دوربین شما رو بالا برده رو نزده.

Hunter Man
13-05-2007, 00:48
به نظر من گوشی فوق العاده خوبیه با قیمت کمی که نسبت به بعضی از گوشی ها داره ولی کارایی خیلی بالایی داره و از خیلی از مدلهای سری نوکیا که قیمت بیشتری دارند بهتره !

navid_ice_heart_128
13-05-2007, 01:02
سلام
ممنون

night mode را فعال كن يا همو حالت شب ولي در اين حالت دستت اصلا نبايد تكون بخوره چون در اين حالت لنز نور اضافي جمع ميكنه مطمين باش جواب مي ده چون من هم مشكل تو را داشتم :21:

navid_ice_heart_128
13-05-2007, 01:11
به نظر من گوشی فوق العاده خوبیه با قیمت کمی که نسبت به بعضی از گوشی ها داره ولی کارایی خیلی بالایی داره و از خیلی از مدلهای سری نوکیا که قیمت بیشتری دارند بهتره !

شركت سوني بيش از چند ساله كه داره دوربين عكاسي ميسازه ولي شايد نوكيا اصلا دوربين نساخته باشه حالا تو دوربييناين دوتا گوشي را با هم مقايسه مي كني راستي بگم كه دوربين و وساييل جانبي گوشي هاي سوني اريكسون طراحيش با شركت سوني هستش به خاطر همين كيفيت دوربين اين گوشيا بهتره:5:

rasool222
13-05-2007, 07:20
در كل بعد از k800 گوشي k750 بهترين دوربين رو داره

ashkan1360
13-05-2007, 09:08
گوشی من کا 750
گوشی دوستم w810
کیفیت عکس گوشی من (کا 750) بهتر بود . (توی کامپیوتر) :5: حتی این رو خود دوستم هم قبول داشت. با یه w800 هم انداختم باز هم کیفیت عکس گوشی خودم بهتر بود (توی کامپیوتر) .:5: در این مورد هم صاحب گوشی قبول داشت.
اصلا هم این که گفتی آنتن دهی w810 بهتره درست نیست !! :2: روی چه حسابی این حرف رو میزنی ؟؟:41: واقعا خنده داره !!! :8:
ظاهر هم که سلیقه ای هست.به نظر من کا 750 از w800 و w700 و w810 خوشگلتره.از روی تعصب نمیگم.طرفداره کا 750 هم نیستم.(همین امشب میخوام برم n71 بگیرم:11: )

من هم موافقم
من 750 و همکارم 810 داره ولی کیفیت عکس های من بهتره

ashkan1360
13-05-2007, 09:08
گوشی من کا 750
گوشی دوستم w810

دوست عزیز با این فلش کردنت چه خصوصیاتی گیرت اومد؟

ashkan1360
13-05-2007, 09:11
کیفیت عکس شما از عکسی که من میگیرم بیشتره. من توی نور روز اگه هوا افتابی باشه وقتی عکس میگیرم کیفیتش خوبه ولی توی اتاق با اینکه تمام چراغ ها روشنه کیفیت خوب نیست.
من چه جوری میتونم مثل شما درایور گوشیمو ارتقا بدم.
راستی چرا خود کارخونه وقتی داشت گوشی رو میزد این درایوری که کیفیت دوربین شما رو بالا برده رو نزده.

بروبچز حرفه ای ارتقاء درایو کمی توضیح بدهید.......

Admiral
13-05-2007, 09:58
اگر درست شد لطفا یه خبری هم به ما بده ....
ممنون ...
مشکل از مموری کارت بود.
وقتی خود مموری 64 اصل گوشی رو گذاشتم درست شد!

reza3600
14-05-2007, 01:01
چرا کیفیت دوربین من پایینه
کمممممممممک

iman_s
14-05-2007, 01:17
به نظر من کیفیت دوربین درایور 1.81 (همونی که میگن 17 فریم فیلمبرداری میکنه) از همه بهتره.مخصوصا تو شب.
من خودم از این درایور استفاده می کنم و از کیفیتش راضیم فقط یه مقدار حجم عکسها زیاد میشه(هر عکس بین 400 تا 500 کیلو بایت)

ashkan1360
14-05-2007, 09:14
به نظر من کیفیت دوربین درایور 1.81 (همونی که میگن 17 فریم فیلمبرداری میکنه) از همه بهتره.مخصوصا تو شب.
من خودم از این درایور استفاده می کنم و از کیفیتش راضیم فقط یه مقدار حجم عکسها زیاد میشه(هر عکس بین 400 تا 500 کیلو بایت)

این درایور رو گوشیت بوده یا نصب کردی؟
اگه نصب کردی ، توضیح بده

mostafa_khan
14-05-2007, 09:39
من یه سوال دارم

ممنون
گوشی من w700i هست

متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس:13:

mostafa_khan
14-05-2007, 09:44
من یه سوال دارم

ممنون
گوشی من w700i هست

گوشی من کا 750
گوشی دوستم w810

اولا این مقایسه می تونه درست نبوده باشه...احتمالا گوشیه 810 دوستتون اصلا تنظیم نبوده دوربینش..من خودم همه ی 2 تا گوشی رو تنظیم کردم عکس گرفتم و مقایسه کردم...این بحثم خیلی قدیمیه...810 بهتره...اما کلا خیلی فرق محسوسی ندارن..منم دنبال درد سر نمی گردم...اگه قبول نمی کنید باید بگم..اره...750 بهتره:19:

دوما شما اگه اطلاعات کافی ندارید...به جای خندیدن کمی غصه بخورید بهتره فکر کنم...خندیدن به حرف مردم وقتی اطلاعات کافی ندارید اصلا جالب نیست و از ادب به دوره
منم نمی گم چیز زیادی می دونم اما محض اطلاعتون انتن دهی با sar سنجیده می شه یا میزان تشعشع...که مال 810 بالا تره و بیشتر از 750 هست به روایت از معتبر ترین سایت ها و ریریو ها..
ان 710 هم مبارکت باشه
شاد باشید

mostafa_khan
14-05-2007, 09:51
سلام
ممنون

اها عکسهاتون تاره؟خوب وقتی می گی عکسهای با فاصله کم خوب می شن دلیللش معلوم می شه...دوربین شما رو حالت macro تنظیم هست حتما...وقتی رو این حالت باشه...عکسهای نزدیک کمتر از 30 اسنتی متر و خوب می گیره...اما عکس ها و حتی فیلم های با فاصله ی بیشتر رو بد جوری کم کیفیت می کنه...واسه خودم تجربه شد که یه بار یادم نیود از حالت ماکرو درش بیارم یه فیلم 10 دقیقه ایم قشنگ تار و خراب شد:41:
دوست عزیز تا÷یک مرجع نکات اولیه اگه خاطرم باشه حداقل 2 تا مقاله درباره ی دوربین و تنظیماتش داره...به فهرست تا÷یک مراجعه کنید و مطالعه کنید تا بهتر بتونید با دوربین کار کنید

مرجع نکات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم بعد تنظیمات سوالی موند در خدمتیم من و سایر دوستان:20:

royaye_talkh55
14-05-2007, 12:44
متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس
ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
واقعا تاسف باره !

stam
14-05-2007, 12:46
میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند
خیلی کوچیک فیلم میگیره آیا با ریختن درایور جدید دوربین این مشکل درست میشه؟

killer_boy_end
14-05-2007, 13:46
لطفاً جواب بدین

M A T I N
14-05-2007, 14:22
مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟

با سلام خدمت دوستان.
برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
آقا متین دست گلت درد نکنه.
ممنون

آره دیگه همون مدت مکالمه...
اگه توضیحات موبایل ها رو خونده باشی پایینش نوشته که چقدر در حال صحبت کردن کار میکنه ...
ولی اگه یه سره باهاش کار کنی این زمان تقریبا 1/3 میشه...(شایدم کمتر)

دوربین K750 و W810 یکی هست و هیچ فرقی هم نداره...

ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
واقعا تاسف باره !

درسته...

...موفق باشید....

mansoor750
14-05-2007, 15:25
سلام بچه ها
یک سوال دارم:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
فریمور گوشی من r1ca021 بود و بعد مشکل پیدا کرد دادن درستش کنند گوشی فلش شد وحالا فریم ور من r1bc002 به این تبدیل شده حالا به نظر شما بهتر شده یا بدتر:18: :18:

ashkan1360
14-05-2007, 16:47
میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند

اگه کسی میدونه ورژن درایور و طرز آپ کردن و ریسک احتمالی رو هم بگه

navid_ice_heart_128
14-05-2007, 18:03
در كل بعد از k800 گوشي k750 بهترين دوربين رو داره
........................ 101 %:21:

navid_ice_heart_128
14-05-2007, 18:10
اقافلش گوشي من را ويندوز ميشناسه اما نرم افزار هاي far manager و client نميشناسه وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c وصل مي كنم مي نويسه سخت افزاره جديد پيدا شده ولي هيچ كدوم از اين نرم افزار ها نميشناسه ميتونه از نرم افزار سوني اريكسون با شه يا به چيزه ديگه اي ربط داره بعد از 60 ثانيه هم گوشي خود به خود روشن ميشه تورو خدا يكي جواب بده من تو كف اين skin‌ هاي مديا پلير موندم :42:

navid_ice_heart_128
14-05-2007, 18:11
اگه کسی میدونه ورژن درایور و طرز آپ کردن و ریسک احتمالی رو هم بگه

ريسكش اينه كه در عرض 2 دقيقه برق خونتون بره فقط همين:18:

reza3600
14-05-2007, 22:03
یکی نیست کمک کنه
چرا کیفیت دوربین من پایینه وقتی عکس میگیرم دونه های رنگی توی عکس ظاهر میشه با هر تنظیماتی که بگی عکس گرفتم ولی باز همین طوریه فقط در صورتی که عکس رو از فاصله خیلی نزدیمک مثلا 10 سانتی بگیرم کیفیت عکس خوبه
کممممممممممممممممممک

navid_ice_heart_128
14-05-2007, 23:36
یکی نیست کمک کنه
چرا کیفیت دوربین من پایینه وقتی عکس میگیرم دونه های رنگی توی عکس ظاهر میشه با هر تنظیماتی که بگی عکس گرفتم ولی باز همین طوریه فقط در صورتی که عکس رو از فاصله خیلی نزدیمک مثلا 10 سانتی بگیرم کیفیت عکس خوبه
کممممممممممممممممممک

دوست عزيز من جواب شما را در پست قبلي دادم و اينكه شما بايد دستتان را كمي يواش روي دگمه ي شاتر فشار دهيد تا صداي تن ضعيف بيايد بعد دگمه را تا ته فشار دهيد بعد از گرفتن عكس كمي دوربين را در همان حالت بگير تا تكون نخوره مخصوصا در حالت شب حالا ميتوني با كيفيت سوني حال كني
راستي:2: كسي جواب ما رو نميده 2 پست بالا تر

stam
14-05-2007, 23:43
ريسكش اينه كه در عرض 2 دقيقه برق خونتون بره فقط همين:18:

حالا اگه برقا نره چی درست میشه کیفیت فیلمبرداریش؟

reza3600
15-05-2007, 01:25
دوست عزيز من جواب شما را در پست قبلي دادم و اينكه شما بايد دستتان را كمي يواش روي دگمه ي شاتر فشار دهيد تا صداي تن ضعيف بيايد بعد دگمه را تا ته فشار دهيد بعد از گرفتن عكس كمي دوربين را در همان حالت بگير تا تكون نخوره مخصوصا در حالت شب حالا ميتوني با كيفيت سوني حال كني
راستي:2: كسي جواب ما رو نميده 2 پست بالا تر

عزیز دل برادر این کارهایی رو که گفتی از همون اولش انجام میدادم ولی بلز فایده نداره.

یه مشکل دیگه برام پیش اومده این گوشی لا مصب رو میخاستم اپدیت کنم اپدیت رو نرم افزار مربوطه دانلود کرد و شروع کرد به اپدیت گوشی ولی وقتی که رفت روی 100 درصد یدفه برگشت به صفحه شروع اپدیت و بعد از اون وقتی گوشیم رو روشن میکنم میگه سیم کارت درست رو وارد کن باتری رو هم دراوردم و دوباره جا زدم فایده نداشت. چیکار کنم گوشیم نابود شد یه هفته نیست خریدمش

iman_s
15-05-2007, 01:54
این درایور رو گوشیت بوده یا نصب کردی؟
اگه نصب کردی ، توضیح بده
این درایور مربوط به گوشی W900 هستش که به درایور 17فریم یا 1.81 معروف هست.اینو خودم نصب کردم.طریقه نصب رو تو تاپیک آموزش کامل هک و نفوذ به گوشیهای سونی اریکسون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست.درایور هم میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی فقط باید یکبار در سایت ثبت نام کنی.به غیر از این درایور چندین درایور دیگر برای دوربین و صدا و منوهای متنوع و ... هست.اگه میخوای گوشیتو دستکاری کنی حتما به لینک زیر یه سر بزن و فایلهای مورد نیازت هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.
از این لینک می تونید به تمام آموزش های داده شده درباره تغييرات در گوشيهاي سوني اريكسون دسترسی سریع تر داشته باشید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معین طلا
15-05-2007, 10:26
سلام خسته نباشید همگی...
من جدیدا k750 گرفتم اندازه ی دوربین که رو حالت بزرگ میزارم دیگه دوربین زوم نمیکنه!
کسی علت شو نمیدونه؟
میشه کاری کرد که زوم کنه؟

rasool222
15-05-2007, 11:39
سلام خسته نباشید همگی...
من جدیدا k750 گرفتم اندازه ی دوربین که رو حالت بزرگ میزارم دیگه دوربین زوم نمیکنه!
کسی علت شو نمیدونه؟
میشه کاری کرد که زوم کنه؟
سلام
آره فقط در حالت متوسط و كوچك زومش فعاله
نه راه حلي نداره
(اينم از 100امين پست)

navid_ice_heart_128
15-05-2007, 12:00
این درایور مربوط به گوشی W900 هستش که به درایور 17فریم یا 1.81 معروف هست.اینو خودم نصب کردم.طریقه نصب رو تو تاپیک آموزش کامل هک و نفوذ به گوشیهای سونی اریکسون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست.درایور هم میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی فقط باید یکبار در سایت ثبت نام کنی.به غیر از این درایور چندین درایور دیگر برای دوربین و صدا و منوهای متنوع و ... هست.اگه میخوای گوشیتو دستکاری کنی حتما به لینک زیر یه سر بزن و فایلهای مورد نیازت هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.
از این لینک می تونید به تمام آموزش های داده شده درباره تغييرات در گوشيهاي سوني اريكسون دسترسی سریع تر داشته باشید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام سياوش جون گفته بايد نرم افزار FarManager170DevPack.rar را هم دانلود منيد ولي هيچ استفاده اي نكرده تو اموزش هاشاگه كرده بگيد كجا ممنون ميشم:13:

ashkan1360
15-05-2007, 15:47

من بدم نمیاد به گوشیم ور برم و به اون نفوذ کنم ولی میترسم

mostafa_khan
15-05-2007, 17:48
واقعا تاسف باره !

متاسفانه همين طوره...اين مسئله بيشتر واسه سوني هست تا برندي مثل نوكيا
به هر حال موقع خريد بايد دقت خاصي داشت

كلا فيلم برداري نوكيا بهتر از سوني هست...تو عكس برداري برتري با سوني اريكسون

لطفاً جواب بدین

دوست عزيز اگه درست متوجه شده باشم...راه حل با برنامه ماي فون اكسپلورر هست
تو گوگل يه سرچ كني پيدا مي كني
اما اگه اموزشش رو مي خواهي من دوباره گويي نمي كنم...شما برو تاپيك نكات مرجع تو فهرست...myphone explorer رو قشنگ بخون بازم سوالي بود بپرس.....

سلام بچه ها
یک سوال دارم:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
فریمور گوشی من r1ca021 بود و بعد مشکل پیدا کرد دادن درستش کنند گوشی فلش شد وحالا فریم ور من r1bc002 به این تبدیل شده حالا به نظر شما بهتر شده یا بدتر:18: :18:

فكر مي كنم اگه تو تاپيك هاي هك اپديت و كلا بچه هايي كه رو بورس هك كردن هستن بپرسي زود تر نتيجه بگيري.....
شاد باشيد:10:

mostafa_khan
15-05-2007, 17:52
اقافلش گوشي من را ويندوز ميشناسه اما نرم افزار هاي far manager و client نميشناسه وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c وصل مي كنم مي نويسه سخت افزاره جديد پيدا شده ولي هيچ كدوم از اين نرم افزار ها نميشناسه ميتونه از نرم افزار سوني اريكسون با شه يا به چيزه ديگه اي ربط داره بعد از 60 ثانيه هم گوشي خود به خود روشن ميشه تورو خدا يكي جواب بده من تو كف اين skin‌ هاي مديا پلير موندم :42:

تو تاپيك افزايش صدا 810 حميد جان هستن..خيلي تو اين كارا وارده...سوالاتون رو انجا ازش بپرسيد...ضمن اينكه جواب اين سوالت رو فكر كنم تو اين تاپيكي كه گفتم قبلا ديدم

یکی نیست کمک کنه
کممممممممممممممممممک

شما علاقه دارين سوال رو چند بار بپرسين؟
منم كه گفتم...قرار بود شما نظر بيدن بگيد چه جورياست...ايا حالت ماكرو فعاله؟و .....
:19:

mostafa_khan
15-05-2007, 17:56

اگه گوشيتون چنج نيست ترسي نداره...فقط خيلي خوب بايد مطالب رو دنبال كرده باشي يه جورايي مراحل رو حفظ بشي...خوب نخونده طرفش نرو.......

reza3600
15-05-2007, 22:41
سلام
من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه.

در مورد دوربینم من سه تا عکس رو که در هر سه مورد حالت ماکرو و فلاش و حالت کم نور فعال بوده رو گرفتم و اپلود کردم دوستان در مورد کیفیت عکسها نظر بدن به نظر خودم که عکسها دارای دانه هایی هست که کیفیت عکس رو خراب کرده در واقع به نظر من عکسها نویز دارن در ضمن وقتی عکس ها رو میگرفتم دستم کاملا بی حرکت بوده و تا ذخیره شدن عکس بی حرکت مونده

khodaye_eshgh
15-05-2007, 23:34
salam kasi inja hast

navid_ice_heart_128
16-05-2007, 00:33
سلام
من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه.

در مورد دوربینم من سه تا عکس رو که در هر سه مورد حالت ماکرو و فلاش و حالت کم نور فعال بوده رو گرفتم و اپلود کردم دوستان در مورد کیفیت عکسها نظر بدن به نظر خودم که عکسها دارای دانه هایی هست که کیفیت عکس رو خراب کرده در واقع به نظر من عکسها نویز دارن در ضمن وقتی عکس ها رو میگرفتم دستم کاملا بی حرکت بوده و تا ذخیره شدن عکس بی حرکت مونده

بابا خوب نور كمه ديگه اگه با يه نوكيا مقايسه كني در همان نوره كم مي فهمي:5:

iman_s
16-05-2007, 00:53
سلام سياوش جون گفته بايد نرم افزار FarManager170DevPack.rar را هم دانلود منيد ولي هيچ استفاده اي نكرده تو اموزش هاشاگه كرده بگيد كجا ممنون ميشم:13:

فولدر SEFP این برنامه رو با محتویات پوشه SEFP پلاگین مربوط به گوشی(Red یا Brown) یکی کرده و در مسیر پلاگینهای فار میریزیم.

iman_s
16-05-2007, 00:55
فوقش میدی برات یه بار فلش میکنن.ولی اگه طبق آموزشها پیش بری مشکلی نیست.البته با ترس به هیچ جایی نمیرسی.

mobin
16-05-2007, 06:12
تعدادي تصاوير سياه و سفيد ميخوام كه بشه با اس ام اس فرستاد كسي سراغ داره ؟
در يه سري تصاوير با فرمت ota دانلود كردم ولي باز نميشه . اين فرمت رو چطرري ميشه تبديل به فرمتهاي رايج كرد؟

navid_ice_heart_128
17-05-2007, 06:41
فوقش میدی برات یه بار فلش میکنن.ولی اگه طبق آموزشها پیش بری مشکلی نیست.البته با ترس به هیچ جایی نمیرسی.

مثل من كه مال من cid 49 red بود در داخل fs و flash هيچي نبود با phone sx دستكاري كردم دوباره هيچي نبود وگوشيم هم روشن نشد دادم بيرون درست كردن 10000 تومان ولي من پلاگين هايي كه تو سايتي كه اموزش ديدم دانلود نكردم پلاگين هاي اينجارا گذاشتم ميتونه مشكل از اون باشه؟؟؟؟:46:

soltanmahdi
17-05-2007, 11:02
با سلام خدمت دوستان.
گوشی من برای voice call و voice control کار نمی کنه یعنی وقتی می گه بعد از شنیدن صدای بوق اسم را بگو و اسم را می گویی، خنگ می گه دوباره بگو . نمی دونم چرا این جوری .
اگه می شه روش درست کار را بگویید.
ممنون.

boy iran
17-05-2007, 13:44
یک سوال

این دکمه شاسی وقتی خراب میشه چیکار باید کرد

البته k700 چون تاپیک نداشت اینجا گفتم؟

reza3600
17-05-2007, 14:43

توی این عکس چراغ اتاق روشن بود و فلاش هم همین طور و حالت کم نور روشن بود ولی باز عکس خرابه

من وقتی توی افتاب عکس میگرم عکس خوبه ولی اگه هوا کمی ابری باشه و یا توی اتاق عکس بگیرم با هر تنظیماتی عکس نویز داره میخام بدونم برای بقیه همین طوره. من توی سایت gsm.ir خوندم که کیفیت کا 750 از ان 70 بهتره ولی وقتی مقایسه کردم دیدم برعکسه برای همین تو شک افتادم که نکنه گوشیم خرابه

reza3600
17-05-2007, 14:46

توی این عکس چراغ اتاق روشن بود و فلاش هم همین طور و حالت کم نور روشن بود ولی باز عکس خرابه

من وقتی توی افتاب عکس میگرم عکس خوبه ولی اگه هوا کمی ابری باشه و یا توی اتاق عکس بگیرم با هر تنظیماتی عکس نویز داره میخام بدونم برای بقیه همین طوره. من توی سایت gsm.ir خوندم که کیفیت کا 750 از ان 70 بهتره ولی وقتی مقایسه کردم دیدم برعکسه برای همین تو شک افتادم که نکنه گوشیم خرابه

کسی جواب این سوا رو داره

من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه
خواهش میکنم من عجله دارم.

reza3600
17-05-2007, 14:47

کسی جواب این سوال رو داره

من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه

ali_chenger
17-05-2007, 16:57
با سلام خدمت دوستان.
گوشی من برای voice call و voice control کار نمی کنه یعنی وقتی می گه بعد از شنیدن صدای بوق اسم را بگو و اسم را می گویی، خنگ می گه دوباره بگو . نمی دونم چرا این جوری .
اگه می شه روش درست کار را بگویید.
ممنون.
باید اسمی که می خوای بگی کوتاه باشه در ضمن در یک محیط آرام باید این کار را انجام بدی:5:

littledemon
17-05-2007, 19:08
منم همینطوره نمی فهمه ..
راستی دوستان
سلام
کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟

در ضمن منظور من Smile های متحرک بود...مثل همین یاهو . و و.......؟

من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....

چرا ؟ فایل ها مخصوص هستند ؟

amin-se
17-05-2007, 20:44

سلام.گوشی من کا750 ست و کیفیت عکس های گوشی شما رو قبول ندارم.
من هم گوشیم سریال اصلی بود.فلش کردم.کیفیت دوربین خیلی خیلی بهتر شد.
ورژن فریمور فعلی گوشی من : r1ca021
خیلی راحت و به جرات میگم گوشی من بهتر از گوشی شما عکس میگیره. و اما جریان ان 70 :
یکی از دوستای من که ان 70 داشت پیشنهاد مقایسه ی دوربین ها رو داد که بعد از نظر دادن 5 ، 6 نفر در مورد عکس ها (که در شرایط مختلف مثل شب،هوای آفتابی،ابری،توی سایه،تاریکی مطلق و ... ) گرفته شده بود به این نتیجه رسیدیم که کیفیت دوربین کا 750 بهتر از ان 70 هستش ...
و یه چیزه دیگه : شما حالت مایکرو رو روشن کردید و عکس گرفتید در صورتی که این حالت برای عکاسی در فاصله ی 30 سانتی متری هست در صورتی که فاصله ی شما از سوژه بیشتر از این حد بود.
وقتی هم حالت نور کم (Night Mode ) رو روشن میکنید حتی حرکات کوچک دست شما در کیفیت عکس تاثیر داره.
این عکس رو با گوشی خودم و روشن بودن حالت مایکرو گرفتم.ببین :

mansoor750
17-05-2007, 22:19
سلام من یک مشکل بزرگ پیدا کردم خواهش میکنم کمکم کنید؟
وقتی که با دوربین کار مکنم بدون اینکه saveکنه از دوربین خارج میشه و اکثر عکسهای تو picture بصورت ناشناخنه است و نشون داده نمیشه لطف کنید بگید مشکل چی و چطوری خل میشه .
دوستون دارم یک عالمه.

mansoor750
17-05-2007, 23:14
:40: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :40:
بچه خواهش میکنم منا راهنمایی کنید:41:

دوربین نه عکسها را ونه فیلمها را ذخیره نکرده خارج میشه .
وقتی اینجوری میشه توی فایل منیجر تو قسمت پیکچر هم عکسها ناشناخته میشه ونشون داده نمیشه
در ضمن گوشی cid49وbrown و فریم ورش هم r1bc002 ولی قبلا 021 بود (k750i)
من منتظر کمکتون هستم بچه ها حنما راهنماییم کنید.
خواهش میکنم کمکم کنید چرا اینجوری شده و چه جوری درست میشه
:40: دوستون دارم یک عالمه:40:

navid_ice_heart_128
18-05-2007, 02:11

وقتی اینجوری میشه توی فایل منیجر تو قسمت پیکچر هم عکسها ناشناخته میشه ونشون داده نمیشه

يك بار خاموش و روشن كن ببين نشد بگو

navid_ice_heart_128
18-05-2007, 02:24

اخه عزيز من اين فلاشي كه اين داره واسه فاصلهي 30 سانتي متري بهتره نه 400 كيلومتري راستي حالا با ايني مدلي كه من ميگم عكس بگير اينا رو روشن كن macro , night mode , light يعني به ترتيب كيليد هاي 4 7 # را بزن از فاصلهي 30 سانتي متري عكس بگير از قيافه ي يكي يا از يكي از همين كتابها كتابي كه جلدش براق نباشه اينجا بهت ميگم كه موبايلت سالمه يا نه:10:

reza3600
18-05-2007, 02:37
اخه عزيز من اين فلاشي كه اين داره واسه فاصلهي 30 سانتي متري بهتره نه 400 كيلومتري راستي حالا با ايني مدلي كه من ميگم عكس بگير اينا رو روشن كن macro , night mode , light يعني به ترتيب كيليد هاي 4 7 # را بزن از فاصلهي 30 سانتي متري عكس بگير از قيافه ي يكي يا از يكي از همين كتابها كتابي كه جلدش براق نباشه اينجا بهت ميگم كه موبايلت سالمه يا نه:10:
وقتی با این مشخصاتی که گفتی عکس میگیرم همون طور که قبلا گفتم کیفیت عکس عالیه ولی توی هوای ابری از فاصله 2 متری با هر تنظیماتی که باشه عکس نویز داره

فریم ور گوشیم هم r1db001 هستش

راستی کسی منو برای کا 750 نداره

iman_s
18-05-2007, 04:21
از برنامه Noiseware Professional Edition استفاده کنید فقط با یک کلیک کلیه نویزهارو از رو عکس پاک میکنه.تو همین انجمن هم معرفی شده بود یه سرچی کنید پیدا می کنید.
در مورد منو برای K750 هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو.

navid_ice_heart_128
18-05-2007, 10:48
وقتی با این مشخصاتی که گفتی عکس میگیرم همون طور که قبلا گفتم کیفیت عکس عالیه ولی توی هوای ابری از فاصله 2 متری با هر تنظیماتی که باشه عکس نویز داره

فریم ور گوشیم هم r1db001 هستش

راستی کسی منو برای کا 750 نداره

همه ي k750 ها همينه كه تو داره اگه با چيز هايي كه من گفتم تو هواي تاريك هم خوب بيوفته ديگه نميتوني بيشتر از اين انتظار داشته باشي مگر اينكه يه k810 بگيري:31:

srouhzadeh
18-05-2007, 17:10
بچه ها من از اين گوشي هاي سريال چنج شده گرفتم كه دوربينش يه مشكلي داره در جال عادي سالمه ولي وقتي از يه منظره تاريك مثلا يه نفر با لباس سياه عكس مي گيرم خودش خوب مي افته ولي لباسش پر از نويز آبي رنگ هستش يعني وقتي با دست جلوي لنز رو مي گيرم بجاي اينكه سياه باشه پر از نويزهاب آبي هست . چكار كنم
كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــك

amin-se
18-05-2007, 20:50

من تا حالا به چند مورد از این گوشی ها برخورد کردم که در نهایت درستشون کردم :8:
مشکل از مموری اونها بود.یه ویروس توی کامپیوتر هایی که گوشی رو به اونها متصل میکردن بود که فولدر آپشن رو پاک میکرد و وقتی شما از پورت usb وسیله ای رو به اونها وصل میکردین ویروس یه نسخه او خودش رو توی اون کپی میکرد و تکثیر میشد.از mp3 player گرفته تا گوشی و فلش مموری.همه ویروسی میشد و حتی اگه اونها رو به سیستم دیگه ای متصل میکردین ویروس به اون سیستم هم سرایت میکرد و ....
من اون گوشی ها رو به کامپیوتر خودم که با آخرین آپدیت نود محافظت میشه وصل میکردم و مموری اونها رو با آنتی ویروس سرچ میزدم و وقتی تموم میروس ها پاک شد، دیگه گوشی درست میشد.
البته در بعضی موارد مجبور به فرمت کردن مموری و درست کردن دوباره ی پوشه های اون میشدم...
ولی در نهایت گوشی درست میشد.راستی اون گوشی ها صدا هم ضبط نمیکردن.مال شما هم همینطوره؟

soltanmahdi
19-05-2007, 07:00
باید اسمی که می خوای بگی کوتاه باشه در ضمن در یک محیط آرام باید این کار را انجام بدی:5:

دوست عزیز والا اسم هایی که می گم کوتاه اند. تو خیابون که امتحان نمیکم که سرو صدا زیاد باشه تو خونه امتحان می کنم.
فکر نمی کنم مشکل اون باشه.

littledemon
19-05-2007, 19:03
سلام جواب ما رو ندادید ها .....کسی نمی دونه بابا ایها الناس.!!!!
کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟

من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....

Mohsen6558
19-05-2007, 19:41
با سلام می خواستم ببینم می شه تو گوشی W700 اس ام اس ها رو توی رم خارجی ذخیره کرد
ظرفیت رم داخلی پر شده و هر وقت اس ام اس جدید می اد باید یه اس ام اس رو پاک کنم تا بتونم اس ام اس جدید رو بخونم با Ercisson Suiteble می شه ؟؟؟؟
مرسی

The End
19-05-2007, 19:45
با سلام می خواستم ببینم می شه تو گوشی W700 اس ام اس ها رو توی رم خارجی ذخیره کرد
ظرفیت رم داخلی پر شده و هر وقت اس ام اس جدید می اد باید یه اس ام اس رو پاک کنم تا بتونم اس ام اس جدید رو بخونم با Ercisson Suiteble می شه ؟؟؟؟
مرسی

Mohsen6558
19-05-2007, 19:54
این که شما گذاشتی واسه K750 هستش مطمینی واسه W700 هم گار می کنه ؟؟

The End
19-05-2007, 20:04
اصلا دقت نکردم چون عنوان تاپیک کلوپ K750 بود

Mohsen6558
19-05-2007, 20:15

اوه اوه چه سوتیییی
ندیدمش ببخشید
حالا به نظر خودت کار می کنه یا نه ؟؟

amin-se
19-05-2007, 20:22
سلام جواب ما رو ندادید ها .....کسی نمی دونه بابا ایها الناس.!!!!

پسوندشون چیه ؟ تازه اگه gif هم باشه فکر نمیکنم بشه اونها رو ارسال کرد.

The End
19-05-2007, 20:49
اوه اوه چه سوتیییی
ندیدمش ببخشید
حالا به نظر خودت کار می کنه یا نه ؟؟

والا باید ببینی CID گوشی چی هست

navid_ice_heart_128
20-05-2007, 01:25
من تا حالا به چند مورد از این گوشی ها برخورد کردم که در نهایت درستشون کردم :8:
مشکل از مموری اونها بود.یه ویروس توی کامپیوتر هایی که گوشی رو به اونها متصل میکردن بود که فولدر آپشن رو پاک میکرد و وقتی شما از پورت usb وسیله ای رو به اونها وصل میکردین ویروس یه نسخه او خودش رو توی اون کپی میکرد و تکثیر میشد.از mp3 player گرفته تا گوشی و فلش مموری.همه ویروسی میشد و حتی اگه اونها رو به سیستم دیگه ای متصل میکردین ویروس به اون سیستم هم سرایت میکرد و ....
من اون گوشی ها رو به کامپیوتر خودم که با آخرین آپدیت نود محافظت میشه وصل میکردم و مموری اونها رو با آنتی ویروس سرچ میزدم و وقتی تموم میروس ها پاک شد، دیگه گوشی درست میشد.
البته در بعضی موارد مجبور به فرمت کردن مموری و درست کردن دوباره ی پوشه های اون میشدم...
ولی در نهایت گوشی درست میشد.راستی اون گوشی ها صدا هم ضبط نمیکردن.مال شما هم همینطوره؟

من اصلا حرف شما را تاييد نمي كنم چون ويروسها معمولا با پسوند exe هستن و موبايل هم exe نميشناسه تا نزاره فايلي ذخيره شه از اون گذشته كه k750 جاوا هستش ولي امكان اينكه ويروس نزاره تو كامپيوتر عكس نشون داده نشه هست ولي ويروس هيچ ربطي به گرفتن عكس يا نشون دادن عكس تو خود موبايل نداره
كسي هست حرفه من را تاييد كنه؟:5:

navid_ice_heart_128
20-05-2007, 01:30
بچه ها من از اين گوشي هاي سريال چنج شده گرفتم كه دوربينش يه مشكلي داره در جال عادي سالمه ولي وقتي از يه منظره تاريك مثلا يه نفر با لباس سياه عكس مي گيرم خودش خوب مي افته ولي لباسش پر از نويز آبي رنگ هستش يعني وقتي با دست جلوي لنز رو مي گيرم بجاي اينكه سياه باشه پر از نويزهاب آبي هست . چكار كنم
كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــك

night mode را روشن كن من قبلا هم چند پست بالا تر گفتم:19:

iman_s
20-05-2007, 03:31

من یکبار جوابتو نوشتم ولی نمیدونم چرا حذف شد.
منم همین مشکل رو داشتم.با خاموش و روشن کردن هم حل نمیشد.یکبار گوشی رو مستر ریست کردم درست شد.یه چیز دیگه هم طبق تجربه ای که داشتم وقتی کارتون با دوربین تموم میشه اول با دکمه بازگشت از برنامه دوربین خارج بشین بعد درپوش لنز رو ببندید.چون احتمال داره دفعه بعد که وارد دوربین میشید عکس یا فیلمتونو Save نکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنید.

rasool222
20-05-2007, 07:28
خيلي جالب بود

soltanmahdi
20-05-2007, 07:32
با سلام خدمت دوستان.
مهندسان k750 یکی نیست با این voice control کار کرده باشه که به ما هم بگه چی کار باید بکنیم.(36 تا منت هم ضمیمه این پست شد:31: ).

ashkan1360
20-05-2007, 09:26
با سلام خدمت دوستان.
مهندسان k750 یکی نیست با این voice control کار کرده باشه که به ما هم بگه چی کار باید بکنیم.(36 تا منت هم ضمیمه این پست شد:31: ).

برو یک contact رو edit کن ، بعد توی تبی که میتونی عکس طرف رو بزاری اون پایینش گزینه voice command رو داره که یتونی برای هر شماره یه voice ذخیره کنی بعد save کن و بیا بیرون
برای شماره گیری با voice باید دکمه کم یا زیاد صدا رو چند لحظه بگیری تا پنجره voice بیاد ، اسم رو بگو تا برات بگیردش (منظورم شمارش بود):5:

mostafa_khan
20-05-2007, 09:48
من اصلا حرف شما را تاييد نمي كنم چون ويروسها معمولا با پسوند exe هستن و موبايل هم exe نميشناسه تا نزاره فايلي ذخيره شه از اون گذشته كه k750 جاوا هستش ولي امكان اينكه ويروس نزاره تو كامپيوتر عكس نشون داده نشه هست ولي ويروس هيچ ربطي به گرفتن عكس يا نشون دادن عكس تو خود موبايل نداره

نه اقا...مموري ويروسي مي شه...اگه به يه سيستم الوده وصل بشه...خيلي ها مي گن جاوا ويروس مي گيره ...نمي گيره و فلان...اما من تجربه هامو مي گم نه حرف اين و اون....
مموريم هم تروجان گرفته هم ويروس....
بگم فايل سيس رو سرعت مموريم تاثير گذاشت باورتون مي شه؟؟به دوستي هست...گوشيش مشكل داره....به شكل توماتيك ويروس هاشو رو گوشي هايي كه بلوتوث روشن داشته باشن مي فرسته....منم اوايل فكر نمي كردم مشكلي ايجاد كنه...يكي دو تا از اين ويروس هاي سيس امده بود تو other گوشيم...هي مي گفتم خدايا چرا سرعت مموريم اينقدر كم شده...تا يه روز وقتي پاك كردم...سرعت مثل قبل شد....اين حرف درباره ي ويروسي مثل new folder هم صادق هست و همه ي ويروس ها....اگه مموريتون الوده شد...نگيد جاوا ويروس نمي گيره ....اون يه بحث ديگه هست....مموريتون رو سريع با انتي ويروسي مثل كاسپر پاك كنيد

amin-se
20-05-2007, 17:44

عزیزم من که نگفتم گوشی ویروس میگیره.گوشی ویروس نمیگیره.اون ویروسی که توی مموری گوشی هست جوری طراحی شده که ار ورود اطلاعات به مموری جلوگیری میکنه.من وقتی میخواستم به اون گوشی ها فایل بلوتوث کنم با اینکه مموری فضای کافی داشت ولی میگفت مموری پره ...

navid_ice_heart_128
20-05-2007, 23:38
عزیزم من که نگفتم گوشی ویروس میگیره.گوشی ویروس نمیگیره.اون ویروسی که توی مموری گوشی هست جوری طراحی شده که ار ورود اطلاعات به مموری جلوگیری میکنه.من وقتی میخواستم به اون گوشی ها فایل بلوتوث کنم با اینکه مموری فضای کافی داشت ولی میگفت مموری پره ...

مي شه از اين ويروسها چند تا واسه من بزاريد تا باورم شه

navid_ice_heart_128
20-05-2007, 23:51
نه اقا...مموري ويروسي مي شه...اگه به يه سيستم الوده وصل بشه...خيلي ها مي گن جاوا ويروس مي گيره ...نمي گيره و فلان...اما من تجربه هامو مي گم نه حرف اين و اون....
مموريم هم تروجان گرفته هم ويروس....
بگم فايل سيس رو سرعت مموريم تاثير گذاشت باورتون مي شه؟؟به دوستي هست...گوشيش مشكل داره....به شكل توماتيك ويروس هاشو رو گوشي هايي كه بلوتوث روشن داشته باشن مي فرسته....منم اوايل فكر نمي كردم مشكلي ايجاد كنه...يكي دو تا از اين ويروس هاي سيس امده بود تو other گوشيم...هي مي گفتم خدايا چرا سرعت مموريم اينقدر كم شده...تا يه روز وقتي پاك كردم...سرعت مثل قبل شد....اين حرف درباره ي ويروسي مثل new folder هم صادق هست و همه ي ويروس ها....اگه مموريتون الوده شد...نگيد جاوا ويروس نمي گيره ....اون يه بحث ديگه هست....مموريتون رو سريع با انتي ويروسي مثل كاسپر پاك كنيد

باورت ميشه الان 8 تا از اون فايلها رو مموريم تو other دارم من هر وقت تو خيابون بلوتثم بازه و هميشه با اسم هاي عجيب و غريب ميان ولي من yes مي زنم تا بياد اونها را cut كردم تو كامپيوتر سرعت اصلان فرق نكرد اگه كمي فكر كني مي توني بفهمي كه يه چيزي كه گوشي اصلا نميشناسه ولي به گوشيايه ديگه چون سرعتشون مياد پايين ميتونه سرعت اين گوشي رو هم بياره پايين :18:
اومدن سرعت گوش پايين به وسيله ي ي برنامه زمانه ممكنه كه خود گوشي اجازه ي دسترسي به فايل هاي سيستمي را بده كه دسترسي به اين فايلها زماني ممكنه كه اونم نه با برنامه ي موبايل با كامپيوتر و برنامه farmanager و خاموش كردن گوشي راستي وقتي كه دستت را مي زاري روي دكمهي c يعني به موبايل مي گي من راضيم كه كامپيوتر به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشه ولي اگه تو نوكيا نگاه كني(سيستم عامل سيم باين ) فايلهاي سيستمي مثل دروازه به روي برنامه بازه
البته ببخشيد ها تا زماني كه سازنده گوشي سوني اريكسون نياد حرف شما را تاييد كنه من عمرا باور كنم كه سرعت مموريت با وجود فايلهاي سيس امده پايين :10:

iman_s
21-05-2007, 04:11
navid_ice_heart_128 جان منم یه مدت همین مشکل رو داشتم و سرعت گوشیم کم شده بود.به نظر من علتش میتونه این باشه.وقتی فایل منیجر گوشی میخواد وارد یک فولدر بشه ابتدا کل فولدر رو چک می کنه و آیکونهای متناسب با هر فایل رو کنارش میذاره.مثلا برای فایلهای EXE یک آیکون لوزی میاد.فایلهایی که پسوندشون آشناست توسط گوشی شناخته میشند ولی فایلهای عجیب غریب یک مقدار وقت گوشی رو میگیرند که باعث میشه سرعت گوشی پایین بیاد .برای امتحان هم که شده شما هم 2-3 تا فایل EXE توی چندتا فولدر گوشیت بریز و نتیجه رو ببین.

soltanmahdi
21-05-2007, 06:41
با سلام خدمت دوستان.
من تو این تاپیک سرچ زدم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم. می خواستم بدونم فلش کردن یعنی چه و به چه دردی می خوره که اینقدر در موردش صحبت می شه؟
ممنون

iman_s
22-05-2007, 03:31
با سلام خدمت دوستان.
من تو این تاپیک سرچ زدم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم. می خواستم بدونم فلش کردن یعنی چه و به چه دردی می خوره که اینقدر در موردش صحبت می شه؟
ممنون
فلش کردن یه جورایی به نصب ویندوز جدید روی موبایل شباهت داره.یعنی گوشیت از اول برنامه ریزی میشه و اینجوری یکسری مشکلات گوشیت حل میشه.برای فلش کردن همیشه سعی کن جدیدترین فریم وار رو روی گوشی فلش کنی.

ashkan1360
22-05-2007, 08:42
فلش کردن یه جورایی به نصب ویندوز جدید روی موبایل شباهت داره.یعنی گوشیت از اول برنامه ریزی میشه و اینجوری یکسری مشکلات گوشیت حل میشه.برای فلش کردن همیشه سعی کن جدیدترین فریم وار رو روی گوشی فلش کنی.

آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟

mostafa_khan
22-05-2007, 09:26
آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟

فلش می شه بدون باکس هم انجام بشه...اما واقعا ریسک داره... و تبحر خاصی می خواد...به هر حال این نوع اموزش رو بخواهی تو انجمن بگرد هست
فلش با باکس هم که اموزشش رو تو این جور جاها نیست...حتی اموزشگاههای مثلا معتبر هم اموزش کار با باکس رو کامل نمی گن...می خواهی یاد بگیری باید تجربی یاد بگیری از کسی که این کاره هست....
باکسم خیلی گرونه..یه مارکشو خاطرم هست 200 تومن بود...فقط به درد کسی می خوره که کارشه

mostafa_khan
22-05-2007, 09:30
با سلام خدمت دوستان.
ممنون

شما مطمئنی سرچ کردی دقیق؟فکر نکنم حتی فهرست تا÷یک مرجع نکات رو یه نگاهم نکردی شما..

به هر حال لینکش رو می گذارم:

فلش...باکس و مارک های معروف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mostafa_khan
22-05-2007, 09:35
تعدادي تصاوير سياه و سفيد ميخوام كه بشه با اس ام اس فرستاد كسي سراغ داره ؟
در يه سري تصاوير با فرمت ota دانلود كردم ولي باز نميشه . اين فرمت رو چطرري ميشه تبديل به فرمتهاي رايج كرد؟

ببخش دوست عزیز کمی دیر شد...در گیر دار بودم.....
اینم اموزش دوست خوبم مهدی...از مرجع نکات:

خودتون عکس sms ایی بسازید(wbmp) و برای دوستانتون بفرستید و انها رو شگفت زده کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mostafa_khan
22-05-2007, 09:40
باورت ميشه الان 8 تا از اون فايلها رو مموريم تو other دارم من هر وقت تو خيابون بلوتثم بازه و هميشه با اسم هاي عجيب و غريب ميان ولي من yes مي زنم تا بياد اونها را cut كردم تو كامپيوتر سرعت اصلان فرق نكرد اگه كمي فكر كني مي توني بفهمي كه يه چيزي كه گوشي اصلا نميشناسه ولي به گوشيايه ديگه چون سرعتشون مياد پايين ميتونه سرعت اين گوشي رو هم بياره پايين :18:
اومدن سرعت گوش پايين به وسيله ي ي برنامه زمانه ممكنه كه خود گوشي اجازه ي دسترسي به فايل هاي سيستمي را بده كه دسترسي به اين فايلها زماني ممكنه كه اونم نه با برنامه ي موبايل با كامپيوتر و برنامه farmanager و خاموش كردن گوشي راستي وقتي كه دستت را مي زاري روي دكمهي c يعني به موبايل مي گي من راضيم كه كامپيوتر به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشه ولي اگه تو نوكيا نگاه كني(سيستم عامل سيم باين ) فايلهاي سيستمي مثل دروازه به روي برنامه بازه
البته ببخشيد ها تا زماني كه سازنده گوشي سوني اريكسون نياد حرف شما را تاييد كنه من عمرا باور كنم كه سرعت مموريت با وجود فايلهاي سيس امده پايين :10:

این با خود شماست...من معمولا از خودم کمتر حرف می زنم...حرفهام از روی تجربست....من فقط چیزی که لمسش کردم و تجربه دارم و می گم...بقیش به خودت ربط داره که قبول کنی یا نه:13: ...در ضمن هر فایلی که ویروس نیست...خوب وقتی ویروس نیست معلومه که تاثیری نداره...اما اونی که گفتم...تمامیه فایلها ویروس بودن.مسئله ایی نیست..شما یه new folder وارد گوشیت کن...بعد همه چیز معلوم می شه

ashkan1360
22-05-2007, 12:49
شما مطمئنی سرچ کردی دقیق؟فکر نکنم حتی فهرست تا÷یک مرجع نکات رو یه نگاهم نکردی شما..

به هر حال لینکش رو می گذارم:

فلش...باکس و مارک های معروف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون از مقاله ات و راهنمایی پست قبلی
پس به این نتیجه رسیدیم که خودمون فلش نکنیم بلکه ببریم مغازه
حالا چند تا سوال :
1-از کجا بفهمیم که ورژن firmware گوشیمون چنده
2-جدیدترینورژن رو از کجا بفهمیم تا در مغازه که میریم به این مغازه دارهای اوشگول بگیم کدوم ورژن رو بریزند
3-از کجا میشه پیدا کرده که what is new in this version ؟

navid_ice_heart_128
22-05-2007, 19:13
navid_ice_heart_128 جان منم یه مدت همین مشکل رو داشتم و سرعت گوشیم کم شده بود.به نظر من علتش میتونه این باشه.وقتی فایل منیجر گوشی میخواد وارد یک فولدر بشه ابتدا کل فولدر رو چک می کنه و آیکونهای متناسب با هر فایل رو کنارش میذاره.مثلا برای فایلهای EXE یک آیکون لوزی میاد.فایلهایی که پسوندشون آشناست توسط گوشی شناخته میشند ولی فایلهای عجیب غریب یک مقدار وقت گوشی رو میگیرند که باعث میشه سرعت گوشی پایین بیاد .برای امتحان هم که شده شما هم 2-3 تا فایل EXE توی چندتا فولدر گوشیت بریز و نتیجه رو ببین.

اگه واقعا اين طور باشه اين ميتونه دليل قانع كننده باشه پس به غير از فايل هاي sis فايل هاي ديگه مثل bat, doc, pdf , lnk ,و اونايي كه موبايل نميشناسه ميتونه سرعت گوشي را بياره پايين نه تنها exe,sis :27:
ممنون به خاطر اطلاعاتت:40:

navid_ice_heart_128
22-05-2007, 19:15
این با خود شماست...من معمولا از خودم کمتر حرف می زنم...حرفهام از روی تجربست....من فقط چیزی که لمسش کردم و تجربه دارم و می گم...بقیش به خودت ربط داره که قبول کنی یا نه:13: ...در ضمن هر فایلی که ویروس نیست...خوب وقتی ویروس نیست معلومه که تاثیری نداره...اما اونی که گفتم...تمامیه فایلها ویروس بودن.مسئله ایی نیست..شما یه new folder وارد گوشیت کن...بعد همه چیز معلوم می شه

مگه من چيز بدي گفتم كه ناراحت شدي ميتونه مشكل پست بالايي باشه :8: ولي اگه درست باشه

navid_ice_heart_128
22-05-2007, 19:18
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد
از مصطفي خان و mrmostafa وبزرگان سايت مي خوام به من كمك كنيد

navid_ice_heart_128
22-05-2007, 19:27
ممنون از مقاله ات و راهنمایی پست قبلی
پس به این نتیجه رسیدیم که خودمون فلش نکنیم بلکه ببریم مغازه
حالا چند تا سوال :
1-از کجا بفهمیم که ورژن firmware گوشیمون چنده
2-جدیدترینورژن رو از کجا بفهمیم تا در مغازه که میریم به این مغازه دارهای اوشگول بگیم کدوم ورژن رو بریزند
3-از کجا میشه پیدا کرده که what is new in this version ؟

از اينجا مي توني firware گوشيتو با زدن اين دكمه ها بفهمي
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
بعد برو تو قسمت service info بعد software info را كه زدي اولين چيز firwae گوشيته
حالا من يه سوال دارم از همينجا ميشه red,brown و cid گوشي را فهميد اخه بعضس چيز ها هستش كه معلوم نيست چيه:11:

alibeigi
22-05-2007, 21:16
سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟

بهاره_عباس
22-05-2007, 21:53
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم خلاصه هوامو داشته باشین
یه برنامه می خوام واسه مخفی کردن فایلها یا فلدرها بیشترم عکسا تو گوشیم خیلیم حیاتیه ممنون
(رجیستر شده باشه تضمینیا)
بازم ممنون

پرواز به چشم افرادی که آن را نمی شناسند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی/g]

Razel
22-05-2007, 23:41
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم خلاصه هوامو داشته باشین
یه برنامه می خوام واسه مخفی کردن فایلها یا فلدرها بیشترم عکسا تو گوشیم خیلیم حیاتیه ممنون
(رجیستر شده باشه تضمینیا)
بازم ممنون

پرواز به چشم افرادی که آن را نمی شناسند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی/g]
دوست عزیز اولا ورودت رو به بهترین انجمن دنیا تبریک میگم.
ثانیا اگر در کل انجمن یا تو همین تاپیک جستجو بکنی شاید نزدیک به 100 پست و تاپیک در این مورد خواهی دید و تماما به این نتیجه رسیدن که چنین چیزی در گوشیهای جاوا امکان پذیر نیست مگر اینکه کارخانه سازندش چنین چیزی براش بذاره که در گوشی k750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون این امکان وجود نداره.

تنها راه استفاده از برنامه moby explorer هست که از طریق برنامه فقط میشه رو فایل پسورد گذاشت و فقط از طریق برنامه میشه پسوردش رو عوض کرد.
امکان مخفی کردن یا همون hidden در این برنامه وجود داره ولی متاسفانه در k750 جواب نمیده و باید به همین پسورد گذاری اکتفا کرد.

کار این برنامه اینطوریه که یه جورایی پسوند فایلها رو عوض میکنه که برای گوشی ناشناس باشه و نشه اجراش کرد.

نسخه 3 این برنامه موجوده ولی درست کرک نشده و مرتب سوال میپرسه. پیشنهاد من نسخه 2.1 این برنامه هست که ایرادات نسخه جدید رو نداره و با تنظیماتی که داره استفاده ازش رو خیلی راحت میکنه.

شما میتونید از این لینک دانلودش کنید در ضمن نحوه تنظیمش رو هم داخل فایل قرار دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

ashkan1360
23-05-2007, 08:33
سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟

دوست عزیز توی تاپیک های بازی پیداش میکنی ، بگرد !

amin-se
23-05-2007, 16:36

فایل های سیس هیچ تاثیری در سرعت گوشی های جاوا ندارند.البته نه تنها در سرعت بلکه در هیچ چیزه دیگه ای تاثیر ندارند.چون این گونه فایل ها اصلا بوسیله ی گوشی شناخته نمیشن و برای جاوا تعریف نشدن ...

amin-se
23-05-2007, 16:40
مي شه از اين ويروسها چند تا واسه من بزاريد تا باورم شه

شرمنده من نود دارم روی کامپیوترم.از این ویروس ها توی سیستم من پیدا نمیشه ولی وقتی میره توی هر پوشه ای میشه هم اسم همون پوشه .
مثلا ویروس amin توی پوشه ی amin

amin-se
23-05-2007, 16:43
دوست عزیز اولا ورودت رو به بهترین انجمن دنیا تبریک میگم.
ثانیا اگر در کل انجمن یا تو همین تاپیک جستجو بکنی شاید نزدیک به 100 پست و تاپیک در این مورد خواهی دید و تماما به این نتیجه رسیدن که چنین چیزی در گوشیهای جاوا امکان پذیر نیست مگر اینکه کارخانه سازندش چنین چیزی براش بذاره که در گوشی k750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون این امکان وجود نداره.

تنها راه استفاده از برنامه moby explorer هست که از طریق برنامه فقط میشه رو فایل پسورد گذاشت و فقط از طریق برنامه میشه پسوردش رو عوض کرد.
امکان مخفی کردن یا همون hidden در این برنامه وجود داره ولی متاسفانه در k750 جواب نمیده و باید به همین پسورد گذاری اکتفا کرد.

کار این برنامه اینطوریه که یه جورایی پسوند فایلها رو عوض میکنه که برای گوشی ناشناس باشه و نشه اجراش کرد.

نسخه 3 این برنامه موجوده ولی درست کرک نشده و مرتب سوال میپرسه. پیشنهاد من نسخه 2.1 این برنامه هست که ایرادات نسخه جدید رو نداره و با تنظیماتی که داره استفاده ازش رو خیلی راحت میکنه.

شما میتونید از این لینک دانلودش کنید در ضمن نحوه تنظیمش رو هم داخل فایل قرار دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

ممنون ....

2299
23-05-2007, 23:13
:19: سلام گوشيم مشكل بهم زده خفن با بلوتوث كليپ نمي گيرد :41:

يك خراب كاري ام كردم كه ديگه دوربينش كار نمي كنه ميگه درپوش لنزو بازكن در هر دو صورت :41:

:18: :18: :18: :18: :18: :18: كمممممممممممك

amin-se
24-05-2007, 18:17
این که در لنز باز باشه و بگه در لنز رو باز کن مربوط میشه به یه زبونه که بر اثر تکون خوردن قاب (تکون شدید گوشی یا تعویض بد قاب) از کار افتاده و گاهی اوقات با چند ضربه (با چکش) به قسمت پشتی گوشی درست میشه و اگه نشد باید بدی یه تعمیر کار ماهر گوشی رو باز کنه ...

navid_ice_heart_128
24-05-2007, 20:38
شرمنده من نود دارم روی کامپیوترم.از این ویروس ها توی سیستم من پیدا نمیشه ولی وقتی میره توی هر پوشه ای میشه هم اسم همون پوشه .
مثلا ویروس amin توی پوشه ی amin

سلام
البته ببخشيد ها
اون كم تجربه ها انتيويروس نصب مي كنن
ويروس وقتي درست ميشه خودشو تو ريجستري به اينجا كپي مي كنه
hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\run
حالا انتي ويروستو پاك كن بعد چيز هايي كه اينجا هست حفظ كن اگه شك كردي كه كامپيوترت ويروس داره همه چيز را مثل اول در صورت لازم پاك كن
انتي ويروس تو شرايطي لازمه كه هيچ راهي نيست