PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ K750

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

iman_s
11-03-2007, 03:52
[QUOTE=javad007;916487]سلام بر مدير محترم بخش موبايل

غرض از مزاحمت مي خواستم بپرسم چگونه مي توان نرم افزار هاي داراي پسوند class را بر روي K750i از طريق کابل usb نصب کرد چون بنده يک سري نرم افزارهاي جاوا با پسوند class دارم اما طريقه نصب آن را بلد نيستم يا در حالت کلي طريقه نصب نرم افزارهاي با پسوند class بر روي K750i چگونه مي باشد اگر لطف کنيد توضيح کامل دهيد بي نهايت متشکر خواهم شد.

بابا اي ول کسي تو اين بخش نيست که به سوال فوق پاسخ کامل دهد دوستان مجرب از شما بيش از اين انتظار داشتم و....:angry: :angry:

اولا فکر نکنم لازم باشه برای یک سوال چند تا پست بزنید.
بعد فایلهای Class قابل نصب بر روی هیچ نوع گوشی نیستند یعنی اصلا برنامه کاملی نیستند.فایلهای با پسوند Class تابعهای زبان جاوا میباشند که همراه با چند فایل دیگر یک فایل جاوا رو میسازند.احتمالا شما فایلی که دانلود کردید رو با برنامه Winzip یا winrar باز میکنید و به این مشکل بر میخورید.برای حل مشکل خودتون به نکات زیر دقت کنید حتما مشکلتون حل میشه.
1- اگر فایلی که دارید دارای پسوند jar یا jad هست آنها را روی گوشی ریخته و نصب کنید.(آموزش کامل در قسمت مقالات هست).
2- اگر فایل شما دارای پسوند Zip یا Rar هست.با برنامه Winzip یا Winrar باز کنید.اگر داخل فایل شما فایل دیگری با پسوند jar یا jad بود آنرا Extract کنید و زوی گوشی بریزید.
3- اگر فایل شما با پسوند Zip بود و وقتی با Winzip یا Winrar بازش کردید و دیدید که توش چند تا فولدر و فایل اکثرا با پسوند Class بود.ابتدا Winzip یا winrar را ببندید.به My Computer برید و از منوی Tools گزینه Folder Option رو انتخاب کنید. حالا به(tab) سربرگ View بروید و تیک جلوی گزینه Hide Extension..... رو بردارید و Ok کنید. حالا فایل رو انتخاب کنید و کلید F2 رو برای تغییر نام بزنید و پسوند فایل رو به Jar تغییر بدید.مثلا اگر فایل شما به این صورت بود aaa.zip . اونو به aaa.jar تغییر نام بدید و روی گوشی بریزید و نصب کنید

iman_s
11-03-2007, 05:34
با سلام خدمت اساتيد و کارشناسان خبره اين بخش

دوستان بنده به عنوان يک فرد مبتدي در زمينه داشتن يک گوشي سوني اريکسون k750i چند سوال داشتم خواهشمندم به طور کامل و قابل فهم به ترتيب به سوالات پاسخ دهيد :

1- چگونه و به کمک چه نرم افزارهايي مي توان بر روي k750i نرم افزارهاي گوناگون يا بازيهاي مخصوص اين گوشي را نصب کرد .

2- آيا نرم افزارهاي قوي اي براي پخش فايلهاي صوتي اين گوشي مانند (نرم افزارRealplayer ) و پخش فايلهاي تصويري اين گوشي و نظيري مانند آنها وجود دارد که بتوان آنها را بر روي اين گوشي k750i نصب کرد تا از کيفيت آنها لذت برد.

3- بهترين داريور صدا و دوربين براي k750i چه مي باشد تا بتوان بهترين کيفيت را داشت .

4- آيا در هنگام شارژ باتري گوشي را بايستي به طور کامل خاموش کرد يا نه در همان حالت standby کافي هست وضرري به باتري وارد نمي شود.

5- چگونه مي توان تشخيص داد که گوشي ام حالت اتوفوکوس دارد يا خير ؟

با تشکر

1- احتیاجی به نرم افزار نداره.فقط کافیه فایلهای بازی یا برنامه (با پسوند jar یا jad) رو توی فولدر Other بریزید و از گوشی داخل فولدر شده و گزینه Install رو برای هر فایل بزنین.
2- جاوا مثل سیمبان نیست که برنامه های زیادی داشته باشه ولی همون مدیاپلیر برای پخش موزیک و فیلم خیلی خوبه. برای افزایش صدا همه گزینه های اکولایزر رو تا آخر بالا ببرید.
3-بهترین درایور صدا به نظر من فایل اگوستیک W810 هستش و درایور دوربین هم ورژن 1.81 که 17 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکنه(البته به نظر من).
4- تا اونجایی که من می دونم باطریهای جدید اکثرا هوشمند هستند و نیازی به این کارها نیست.(زیاد مطمئن نیستم).تو یه جا خوندم وقتی شارژ به 20% رسید بزارید 2 ساعت تو شارژ باشه تا شارژش کامل بشه.بعضی ها هم میگن وقتی پیغام باتری ضعیف است اومد این کار رو بکنید.
5- گوشی K750 اتوفوکوس داره.هم روی درب دوربین نوشته Auto Focus هم روی جعبه(علامت اتوفوکوس که عکس یه دوربینه روش نوشته AF) هم ................

javad2625
11-03-2007, 21:16
قرار بود چك كنم ببينم كجاي گوشي k750 بنده نوشته كه ساخت كجا هست. امروز چك كردم. هيچ جاي گوشي چيزي ننوشته. فقط روي باتري نوشته Made in China. نميدونم چرا جديداً اكثر مارك هاي معروف‌، ديگه نام كشور سازنده دستگاه ها رو روي دستگاه حك نمي كنند. يا برچسب مي چسبونند يا روي يكي از قطعات جانبي و يا روي كاتالوگ مي نويسند.

techno
11-03-2007, 23:05
قرار بود چك كنم ببينم كجاي گوشي k750 بنده نوشته كه ساخت كجا هست. امروز چك كردم. هيچ جاي گوشي چيزي ننوشته. فقط روي باتري نوشته Made in China. نميدونم چرا جديداً اكثر مارك هاي معروف‌، ديگه نام كشور سازنده دستگاه ها رو روي دستگاه حك نمي كنند. يا برچسب مي چسبونند يا روي يكي از قطعات جانبي و يا روي كاتالوگ مي نويسند.

برای من روی جعبش نوشته ساخت چین!

jamal.p
11-03-2007, 23:58
سلام

من گوشی خودم نوکیا هست. می خوام یه گوشی k750 برای یه نفر بگیرم. یه سوال دارم:
انتقال عکس های گرفته شده تو این گوشی چه جوریه. من برای گوشی خودم یه رم ریدر گرفتم. کار باهاش خیلی راحته. می خوام ببینم برای k750 هم میشه این کار رو کرد یا حتما باید با واسطه ی خود گوشی، کابل و داریور های مخصوصش باشه؟

سلام
رم ریدر به k750 می خوره البته اگر مموری sony باشه ولی سان دیسک ها را من امتحان کردم به رم ریدر نمی خوره:)

Null
12-03-2007, 08:45
سلام
من جدیدن یه k750 خریدم
می خواستم براش یه رم 1 گیگ بخرم ولی یکی از دوستام گفت که هنگ می کنه
و یه رم 500 مگابایت بخرم بهتره
می خواستم بدونم کسی رم 1 گیگ رو k750 گذاشته و اگر استفاده کرده چطوره
و تا چند مگ پرش کنم هنگ می کنه ؟؟؟؟

javad2625
12-03-2007, 09:59
من هم به خاطر ترس از همين موضوع، 512‌ گرفتم. اما فروشنده ميگفت كه تا 4 گيگ مشكلي نداره.

راستي يه سوال دارم:
يكي از دوستان ميگفت كه گوشي W810 داره و به محض وصل كردن اين گوشي به كامپيوتر، MemoryStick گوشي مثل يه FlashMemory شناخته ميشه و نيازي به نصب سي دي هم نداره. در حالي كه من با k750 و w700 كه امتحان كردم بدون نصب سي دي، اصلاً شناخته نميشه. مي خواستم بپرسم آيا اين موضوع به مارك MemoryStick ربط داره يا نه؟ يعني اگه MemoryStick رو عوض كنم ممكنه به طور خودكار شناخته بشه؟

اصلاً كسي گوشي K750‌ داره كه با وصل شدن به كامپيوتر مموري اون به طور خودكار شناخته بشه و بشه مثل FlashMemory ازش استفاده كرد؟

خيلي ممنون

Mar$hal
12-03-2007, 14:41
درخواست فریمور جدید K750 راستی این فریمور رو با کابل همراه گوشی میشه آپدیت گرد . چطوری

iman_s
13-03-2007, 02:30
من هم به خاطر ترس از همين موضوع، 512‌ گرفتم. اما فروشنده ميگفت كه تا 4 گيگ مشكلي نداره.

راستي يه سوال دارم:
يكي از دوستان ميگفت كه گوشي W810 داره و به محض وصل كردن اين گوشي به كامپيوتر، MemoryStick گوشي مثل يه FlashMemory شناخته ميشه و نيازي به نصب سي دي هم نداره. در حالي كه من با k750 و w700 كه امتحان كردم بدون نصب سي دي، اصلاً شناخته نميشه. مي خواستم بپرسم آيا اين موضوع به مارك MemoryStick ربط داره يا نه؟ يعني اگه MemoryStick رو عوض كنم ممكنه به طور خودكار شناخته بشه؟

اصلاً كسي گوشي K750‌ داره كه با وصل شدن به كامپيوتر مموري اون به طور خودكار شناخته بشه و بشه مثل FlashMemory ازش استفاده كرد؟

خيلي ممنون

من خودم K750 دارم و بدون نصب هیچ برنامه و درایوری مموری استیک رو به عنوان یه درایو میشناسه.این بستگی به سیستم عامل(ویندوز) شما داره.اینکار روی Win XP SP2 نیاز به هیچ نرم افزاری نداره و مموری توسط کامپیوتر شناخته میشه.

Mehran NZ
13-03-2007, 08:18
اقا چرا سي دي نصب k750 روي ويستا نصب نمي شه چيكار كنم؟

H A M A S
13-03-2007, 08:44
برای تقویت صدا و بر طرف شدن زردی عکس باید چکار کرد؟شارز (اشتباه) استاندارد چقدره؟ میگن 750 باتری خوره اش زیاده؟

mohammadflash2006
13-03-2007, 21:33
گوشي خيلي خوبيه ولي بازهم به nokia نميرسه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SHS_908
13-03-2007, 22:47
سلام رفقا
من میخوام یه بلوتوث بخرم آخه خسته شدم از بس این کابل یو اس بی رو زدم و کشیدم واسه همین چند تا سوال داشتم
چه بلوتوثی خوبه؟
چه تفاوت هایی دارن که قیمتشون فرق میکنه؟
کدومشو توصیه میکنید؟
ایا اصلا کاره درستی هست یا کاربرد زیادی نداره؟

SHS_908
13-03-2007, 22:51
در مورد رم هم کمک کنید یکی میگه 1 گیگ ویکی میگه هنگ میکنه بالاخره کدوم رو باور کنیم 1 یا 512

s_n
14-03-2007, 00:16
داداش من یک گیگ انداختم راستش 700 تاش هم پر بود یه روز باهاش ور رفتم اما هنگ نکرد و رفتم خریدم ولی یه کوچولو سرعت رو پایید آورده

s_n
14-03-2007, 00:17
بچه ها این کپسول که میگن تقویته صدا میکنه جریانش چیه

Null
14-03-2007, 01:29
javad2625 و s_n دستتون بابت راهنمایی تون درد نکنه
یه 1 گیگ می خرم

iman_s
14-03-2007, 02:57
من رم 2 گیگ انداختم و الان بدون مشکل دارم ازش استفاده میکنم.

SHS_908
14-03-2007, 16:13
ممنون از عزیزانی که پاسخ دادن
اگه اطلاعاتی در مورد بلوتوث آداپتور هم دارید به اون سوال هم پاسخ بدید

Null
14-03-2007, 21:43
من رم 2 گیگ انداختم و الان بدون مشکل دارم ازش استفاده میکنم.

2 گیگ :blink: ؟؟؟؟؟؟؟
ای ول حال دادی :biggrin:
راستی چقدر ازش رو پر کردی و سرعت گوشی پایین اومده

Null
15-03-2007, 01:58
سلام بچه ها
می خواستم بدونم چطور برای گوشیم رمز بزارم

Hidden-H
15-03-2007, 12:07
سلام بچه ها
می خواستم بدونم چطور برای گوشیم رمز بزارم

تا انجا که من می دونم نمی شه

Hidden-H
15-03-2007, 12:09
سلام رفقا
من میخوام یه بلوتوث بخرم آخه خسته شدم از بس این کابل یو اس بی رو زدم و کشیدم واسه همین چند تا سوال داشتم
چه بلوتوثی خوبه؟
چه تفاوت هایی دارن که قیمتشون فرق میکنه؟
کدومشو توصیه میکنید؟
ایا اصلا کاره درستی هست یا کاربرد زیادی نداره؟

سلام
خوب هی کابل رو ننزنین و نکنین
بزاذین همون پشت بمونه
بلوتوث سرعت انتقال اطلاعاتش پائینتره

SHS_908
15-03-2007, 19:44
سلام
خوب هی کابل رو ننزنین و نکنین
بزاذین همون پشت بمونه
بلوتوث سرعت انتقال اطلاعاتش پائینتره

با سلام خدمت دوست عزیز
منظورم این بود که به گوشی کابل وصل نکنم نه به کام
به هر حال ممنون از راهنماییتون

Geeksboy
15-03-2007, 20:54
سلام...
من یه کدی میخوام که وقتی بزنی بگه شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد.
خواهشن نگین نیست...دوستم جلوی خودم امتحان کرد.

n_yaghmaei
16-03-2007, 00:35
سلام...

احتمالا هست ولی راحتترین کار اینه که
1- بدون خاموش کردن گوشی باتری گوشی رو در بیارین گوشی خاموش می شه ولس می گه مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد
2- گوشیتو لای کاغذ آلومینیم بپیچی اون موقع هم می گه مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد

Hidden-H
16-03-2007, 01:27
سلام...

سلام
خوب دوست عزیز گوشیتو به یه شماره مثل 091210000 دایورد کن(divert if busy) بعد اگه کسی زنگ بزنه و شما رد تماس کنین میره روی اون خط و می گه در شبکه نیست.
ممنون

SHS_908
16-03-2007, 02:01
ما زو هم دریابین
مردم از انتطار

iman_s
16-03-2007, 02:09
2 گیگ :blink: ؟؟؟؟؟؟؟
ای ول حال دادی :biggrin:
راستی چقدر ازش رو پر کردی و سرعت گوشی پایین اومده

حدود 1.5 گیگ رو پر کردم و سرعتم فقط بعضی وقتها هنگام باز کردن فایل منیجر یه خورده کم میشه و مشکل دیگه ای نداره.

shahpour
16-03-2007, 22:01
مدیر محترم و قابل توجه دیگر عزیزان

باسلام :اگر فروشنده گوشی سونی اریکسونk 750 باگارانتی که قیمت مناسب بدهد را میشناسید لطفا تاساعت 9صبح اعلام فرمائید(معرفی نمائید)
با تشکر وسپاسگزاری

Null
17-03-2007, 20:09
iman_s جان دستت درد نکنه
همین کار رو می کنم رم 1 یا 2 گیگ می خرم
اما بچه ها کسی نمی دونه چطور برای گوشیم رمز بزارم
اگه بر نامه ای هم می شناسید معرفی کنید برای گوشی می خوام رمز بزارم
نه برای فایل هاش

Hidden-H
17-03-2007, 21:18
iman_s جان دستت درد نکنه
همین کار رو می کنم رم 1 یا 2 گیگ می خرم
اما بچه ها کسی نمی دونه چطور برای گوشیم رمز بزارم
اگه بر نامه ای هم می شناسید معرفی کنید برای گوشی می خوام رمز بزارم
نه برای فایل هاش

سلام
تا اونجا که من می دونم نمیشه

iman_s
18-03-2007, 00:45
Null جان خواهش میکنم.بالاخره تو این سایت عضو شدیم که تجربیاتمونو در اختیار دیگران قرار بدیم.
در مورد رمز گذاشتن برای گوشی یک پچ جدید اومده (برای K750 و W800) که روی منو رمز میذاره ولی به نظر من اعصاب خرد کنه چون هر بار که بخوای وارد منو بشی رمز میخواد.البته برای گوشیهای w800 میشه رمز خواستن رو فعال یا غیر فعال کرد ولی برای K750 نه.

Hidden-H
18-03-2007, 02:30
Null جان خواهش میکنم.بالاخره تو این سایت عضو شدیم که تجربیاتمونو در اختیار دیگران قرار بدیم.
در مورد رمز گذاشتن برای گوشی یک پچ جدید اومده (برای K750 و W800) که روی منو رمز میذاره ولی به نظر من اعصاب خرد کنه چون هر بار که بخوای وارد منو بشی رمز میخواد.البته برای گوشیهای w800 میشه رمز خواستن رو فعال یا غیر فعال کرد ولی برای K750 نه.

سلام
خوب همونی رو که می گین از کجا میشه گیر آورد؟

mohammadflash2006
18-03-2007, 12:42
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 225000
گارانتی اصلی ( نیکاتل ) 246000
جدول مشخصات گوشي

مشخصات
نام گوشي: K750
تاريخ معرفي : سه ماهه اول سال 2005
باند فركانس:
باند :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 99 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 100 عرض : 46 ضخامت : 20.5
رنگ بندي گوشي : مشکی

--------------------------------------------------------------------------------

مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 176x 220 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد

--------------------------------------------------------------------------------

مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و حالت ماکرو
قابليت بزرگنمايي: 4 برابر
ابعاد عكس : 1632x1224 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد 176x144 , 128 x 96
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد

مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد

مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3/AAC

مشخصات حافظه حافظه گوشي: 38 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابایت کارت Memory Stick Duo Pro
دفترچه تلفن: 500 نام
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد

ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : ندارد
: 3G
ندارد
Wireless LAN: ندارد

بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود

مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : ندارد

ساير مشخصات
messaging : SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: دارد استفاده از نور فلاش
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و QuickShare و Sync ML

مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-36)
زمان مكالمه مداوم: 9 ساعت
زمان آماده به كار: 400ساعت

وسايل جانبي هندزفري: مدل HPS-60 و مدل HPM-70 و مدل HPB-60
هندزفري بلوتوث: مدل HBH-PV705 ومدل HBH-GV435 ومدل HBH-PV700 و مدل HBH-IV835 و مدل HBH-610 ومدل HBH-608 و مدل HBH-662 ومدل HBH-300 و مدل HBH-600و مدل HBH-35و مدل HBH-600 و مدل HBH-200و مدل HBH-35
كاركيت:
كاركيت بلوتوث: مدل HCB-300و مدل HCB-700 و مدل HCB-100
كابل: مدل DCU-60
هلدر: مدل HCH-61
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر: مدل CST-60
شارژر فندكي: مدل CLA-60

iman_s
19-03-2007, 01:10
سلام
خوب همونی رو که می گین از کجا میشه گیر آورد؟

تو انجمنهای موبایلستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیدا کردم.الان سایتش بالا نمیاد.هروقت سایتش درست شد براتون اینجا میزارم.

iman_s
19-03-2007, 02:31
اینم از پچ قفل گذاری رو منو برای K750 با فریم وار R1ac021 .

Password K750 Menu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*نکته1: فقط روی گوشی با مشخصات بالا نصب بشه.
**نکته2: با تصب این پچ هر بار که میخوای وارد منو بشی پسورد میخواد و امکان کنسل کردن نداره.مگه اینکه کلا پچ را حذف کنیم.
***نکته3: هر چی خواستم تو همین سایت آپلود کنم نتونستم یعنی بلد نبودم :41: هرکی بلده بگه یا لینک آموزشش رو بذاره.تو انجمنهای دیگه بلدم ولی اینجا !!!

mohammad k750i
19-03-2007, 13:11
اینم از پچ قفل گذاری رو منو برای K750 با فریم وار R1ac021 .

Password K750 Menu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*نکته1: فقط روی گوشی با مشخصات بالا نصب بشه.
**نکته2: با تصب این پچ هر بار که میخوای وارد منو بشی پسورد میخواد و امکان کنسل کردن نداره.مگه اینکه کلا پچ را حذف کنیم.
***نکته3: هر چی خواستم تو همین سایت آپلود کنم نتونستم یعنی بلد نبودم :41: هرکی بلده بگه یا لینک آموزشش رو بذاره.تو انجمنهای دیگه بلدم ولی اینجا !!!

سلام ایمان جان میشه مال w800 ش هم بدی ما استفاده کنیم؟:46:

SHS_908
19-03-2007, 18:07
آقا کسی میدونه جریان این زوم چیه؟
اگه برخورد کرده باشید یه سری از این 750 ها رو حالت بزرگ عکی تا 4 زوم میکنند
یه سری نا 2 زوم میکنند
یه سری هم وقتی زوم رو میزنی میگه در حالت بزرگ زوم امکان پذیر نمی باشد
هر سه این گوشی هایی که من دیدم سریال اصلی هم بودن فرقشون چیه کسی میدونه؟

mohammad k750i
19-03-2007, 19:55
به فریم ور ها بستگی داره تو فریم ور های قبلی میشد اما جدیدا نه

iman_s
20-03-2007, 02:31
سلام ایمان جان میشه مال w800 ش هم بدی ما استفاده کنیم؟:46:

راستش برای اینکه نظم تاپیک به هم نخوره باید تو کلوپ W800 بذارم ولی با اجازه مدیر محترم برای اینکه دوستمون ناراحت نشه همینجا میذارم.بعدا هر کی وقتشو داشت لینکشو تو کلوپ W800 هم بذاره.راستی کسی طریقه آپلودکردن فایل همراه با پست تو این سایت رو بلد نیست.

اینم پچ پسوردگذاری روی منوی W800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ با زدن دکمه ولوم در کنار گوشی فعال/غیرفعال میشود.

mohammad k750i
20-03-2007, 16:46
راستش برای اینکه نظم تاپیک به هم نخوره باید تو کلوپ W800 بذارم ولی با اجازه مدیر محترم برای اینکه دوستمون ناراحت نشه همینجا میذارم.بعدا هر کی وقتشو داشت لینکشو تو کلوپ W800 هم بذاره.راستی کسی طریقه آپلودکردن فایل همراه با پست تو این سایت رو بلد نیست.

اینم پچ پسوردگذاری روی منوی W800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ با زدن دکمه ولوم در کنار گوشی فعال/غیرفعال میشود.
آقا دستت درد نکنه فقط این رمزش چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SHS_908
22-03-2007, 00:16
یه سری نا 2 زوم میکنند

آق یکی نیست جواب ما رو بده

SHS_908
22-03-2007, 00:17
در مورد مموری 2 تا مارک تو بازار زیاده یکی سان دیسک و دیگری سونی کدومشون بهتره؟

mts_hacker_2006
22-03-2007, 08:39
سلام من يه مشكلي دارم اينه كه گوشيم k750 بعد هركي به من sms ميزنه در inbox ميره آخر چيكارش كنم كه همون اول بياد

mehdi_mahan
22-03-2007, 10:05
سلام من يه مشكلي دارم اينه كه گوشيم k750 بعد هركي به من sms ميزنه در inbox ميره آخر چيكارش كنم كه همون اول بياد

چاره ای نداری جز اینکه تمام مسیج های داخل Inbox رو پاک کنی!

mehdi_mahan
22-03-2007, 10:08
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 225000
گارانتی اصلی ( نیکاتل ) 246000
جدول مشخصات گوشي

مشخصات
نام گوشي: K750
تاريخ معرفي : سه ماهه اول سال 2005
باند فركانس:
باند :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 99 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 100 عرض : 46 ضخامت : 20.5
رنگ بندي گوشي : مشکی

مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 176x 220 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد

مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و حالت ماکرو
قابليت بزرگنمايي: 4 برابر
ابعاد عكس : 1632x1224 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد 176x144 , 128 x 96
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد

مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد

مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3/AAC

مشخصات حافظه حافظه گوشي: 38 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابایت کارت Memory Stick Duo Pro
دفترچه تلفن: 500 نام
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد

ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : ندارد
: 3G
ندارد
Wireless LAN: ندارد

بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود

مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : ندارد

ساير مشخصات
messaging : SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: دارد استفاده از نور فلاش
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و QuickShare و Sync ML

مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-36)
زمان مكالمه مداوم: 9 ساعت
زمان آماده به كار: 400ساعت

وسايل جانبي هندزفري: مدل HPS-60 و مدل HPM-70 و مدل HPB-60
هندزفري بلوتوث: مدل HBH-PV705 ومدل HBH-GV435 ومدل HBH-PV700 و مدل HBH-IV835 و مدل HBH-610 ومدل HBH-608 و مدل HBH-662 ومدل HBH-300 و مدل HBH-600و مدل HBH-35و مدل HBH-600 و مدل HBH-200و مدل HBH-35
كاركيت:
كاركيت بلوتوث: مدل HCB-300و مدل HCB-700 و مدل HCB-100
كابل: مدل DCU-60
هلدر: مدل HCH-61
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر: مدل CST-60
شارژر فندكي: مدل CLA-60

دوست عزیز K750 بدون گارانتی هم 190000 تومان قیمتشه!

hossein-p30-f
22-03-2007, 20:01
سلام
میشه کاری کرد که وقتی کسی زنگ میزنه فقط اسم طرف نمایش داده بشه و شماره رو نشون نده ((هردو با هم نمایش داده نشه:27: )){k750}
ممنون

sise
23-03-2007, 01:35
مگه غیر از اینه؟

ashkan1360
23-03-2007, 02:40
سلام
من تازه 750 خريدم
چند تا سوال دارم
يكي اينكه كه به عنوان اصلي با گارانتي سيتادل به من فروختند 220 تومن از كجا مطمئن شوم كه رجيستر شده است؟
دوم اينكه وقتي تو فايل منيجر روي صدا ها ميرم و روي يه آهنگ ميزنم "استفاده به عنوان... " صفحه خاموش و روشن ميشه
هميشه هم همينطور ميشه و ديگه كار نميكنه و ميره به صفحه اوليه ولي براي تصوير درست كار ميكنه
ديگه اينكه چطوري بايد تنظيم كرد كه خودش فلاش بزنه آيا بايد اول چراغ رو با زدن * روشن كنم تا فلاش بزنه؟
باز هم اينكه آيا با مموري 1 گيگ مشكلي وجود داره؟
يك منشي تلفني و ويكشنري هم ميخوام اگه كسي سراغ داره ممنون ميشوم
لينكه هاي ديكشنري توي فروم همه اكسپاير شده هستند و كار نميكنند
ممنون از همه

Hidden-H
24-03-2007, 14:46
سلام
من تازه 750 خريدم
چند تا سوال دارم
يكي اينكه كه به عنوان اصلي با گارانتي سيتادل به من فروختند 220 تومن از كجا مطمئن شوم كه رجيستر شده است؟
دوم اينكه وقتي تو فايل منيجر روي صدا ها ميرم و روي يه آهنگ ميزنم "استفاده به عنوان... " صفحه خاموش و روشن ميشه
هميشه هم همينطور ميشه و ديگه كار نميكنه و ميره به صفحه اوليه ولي براي تصوير درست كار ميكنه
ديگه اينكه چطوري بايد تنظيم كرد كه خودش فلاش بزنه آيا بايد اول چراغ رو با زدن * روشن كنم تا فلاش بزنه؟
باز هم اينكه آيا با مموري 1 گيگ مشكلي وجود داره؟
يك منشي تلفني و ويكشنري هم ميخوام اگه كسي سراغ داره ممنون ميشوم
لينكه هاي ديكشنري توي فروم همه اكسپاير شده هستند و كار نميكنند
ممنون از همه

*#60#
از راست بزن
شماره ای که میاد باید با پشت جعبه و داخل گوشی یکی باشه. البته 2 رقم آخر اگه یکی نباشه مشکلی نداره
چون از یه تمی استفاده می کنین که با فارسی مشکل داره. برای این کار گوشی رو در حالت انگلیسی بزارین
بله. فلاش اتوماتیک نداره. خوتون باید روشن کنید.
من که هیچ مشکلی با 1 گیگ ندارم.
منشی تلفنی واسه جاوا وجود نداره.
دیکشنری توی همین انجمن هست. ( توی بخش برنامه ها)

mehdi_mahan
25-03-2007, 00:21
در یک کلام واقعا سالاره!

iman_s
25-03-2007, 00:55

واسه منم همینطور شده بود.به خاطر تغییر تاریخ در آغاز سال جدیده. برای رفع این مشکل تاریخ گوشی خودتونو دوباره تنظیم کنید درست میشه.

hossein-p30-f
25-03-2007, 06:42
مگه غیر از اینه؟

بله هم شماره وهم اسم طرف رو نشون میده:13:

SHS_908
26-03-2007, 01:19
یه سری نا 2 زوم میکنند

یعنی کسی تا الان به این موضوع برخورد نکرده
چرا هیچکس جواب ما رو نمیده؟

Hidden-H
26-03-2007, 01:30
یعنی کسی تا الان به این موضوع برخورد نکرده
چرا هیچکس جواب ما رو نمیده؟

سلام
من که تا بحال ندیدم.
فکر نکنم چنین چیزی باشه.
ممنون.:5:

E2
26-03-2007, 02:09
با سلام به همه من از ساعت 11 تا ساعت 2:12 ار صفحه اول تا صفحه آخر موبه مو نشستم همه رو خوندم خیلی زیاد بود گردنمداره خورد میشه فقط بگین ایا میشه مثل نوکیا پسورد گوزاشت روش که اگه طرف خواست با گوشی کار کنه ازش پسورد بخواهد مثل همون قفل بزرگی که وقتی نوکیا رو قفل می کنی رو صفحه میاد

ashkan1360
26-03-2007, 12:57
*#60#
از راست بزن
شماره ای که میاد باید با پشت جعبه و داخل گوشی یکی باشه. البته 2 رقم آخر اگه یکی نباشه مشکلی نداره
چون از یه تمی استفاده می کنین که با فارسی مشکل داره. برای این کار گوشی رو در حالت انگلیسی بزارین
بله. فلاش اتوماتیک نداره. خوتون باید روشن کنید.
من که هیچ مشکلی با 1 گیگ ندارم.
منشی تلفنی واسه جاوا وجود نداره.
دیکشنری توی همین انجمن هست. ( توی بخش برنامه ها)

اول از همه اينکه ممنون
دوم اينکه من تمم رو عوض کردم حل شد ولي روي اکثر تم ها مشکل داره
روي معدودي درست کار ميکنه
حالا سوال اينکه ايراد از چيه؟
از گوشي است ؟
ببرم سراغ فروشنده؟

ashkan1360
26-03-2007, 13:29
البته اینو هم من اضافه کنم گوشی های رجیستر دستی در صورتی که سرقت شوند هیچ گونه سندی مبنی بر اینکه گوشی مال شماست ندارید و گوشی رد یابی نمی شود
گوشی های رجیستر دستی زمانی که آپدیت بشوند رجیستر آنها از بین می رود ولی وقتی رجیستر اصلی باشد رجیستر آنها سالم می ماند
گوشی های رجیستر اصلی به راحتی فلش می شوند ولی رجیستر دستی باید دوباره رجیستر شود
پس گوشی رجیستر اصلی بهتره

ممنون از اين همه توضيح
حالا يه سوال:
من رجيستر اصلي خريدم ولي از کجا بايد مطمئن شوم به صرف يکي بودن شماره هاي روي قوطي ، خود گوشي و زير باطري بايد مطمئن بود؟

ashkan1360
26-03-2007, 13:50
چند وقتی از این گزینه استفاده نکن بعد از 2 ماه خوب می شه

من هم اين مشکل رو دارم
دليل منطقي چيه؟
آيا صدمه به گوشي ميزنه؟

ashkan1360
26-03-2007, 13:51
به نظر من ورژن 8.53 بهترین درایور برای دوربین است. البته کار کردن با این درایور کمی مشکل است و شما تقریبا باید یک عکاس حرفه ای باشید چون دوربین گوشی را تبدیل به یک دوربین حرفه ای می کند. لازم به ذکر است که این درایور در محیط های کم نور عکسهای فوق العاده ای می اندازد و ...
من با فار این درایور را بر روی گوشی ریختم و برای رجیستر هم مشکلی به وجود نیامد.

با تشکر بابک آنلاین

جيگرت برم
لينک بده
دستورالعمل هم بده
آيا کيفيت فيلمبرداري هم خوب ميشه؟

ashkan1360
26-03-2007, 14:01
اقا دست درد نکنه. اما تاریخ شمسی فایل jar نبود .zip بود که extract که میکنم jar نداره. چی کنم؟

آيا فرقي داره که اول jar رو نصب کني يا jad ؟

Hidden-H
26-03-2007, 22:30
اول از همه اينکه ممنون
دوم اينکه من تمم رو عوض کردم حل شد ولي روي اکثر تم ها مشکل داره
روي معدودي درست کار ميکنه
حالا سوال اينکه ايراد از چيه؟
از گوشي است ؟
ببرم سراغ فروشنده؟

سلام.
نه مشکل از گوشی نیست.
بعضی از تمها با فونت فارسی مچ نیستند و به همین جهت این مشکل بوجود می یاد.
احتمالا تمهایی که شما ریختین همه خارجی بوده و با فارسی مشکل دارن.
ممنون.

SHS_908
27-03-2007, 00:06
سلام
من که تا بحال ندیدم.
فکر نکنم چنین چیزی باشه.
ممنون.:5:

با سلام
اول از همه ممنون که بالاخره یکی جواب ما رو داد بازم ای ول به همشهریه خودمون
در مورد این زوم گوشی داداشه من تو حالت بزرگ زوم نمیکنه ولی ماله دوستم تو بزرگترین حالت بازم 4 تا زوم داره واسه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sise
27-03-2007, 00:18
با سلام
اول از همه ممنون که بالاخره یکی جواب ما رو داد بازم ای ول به همشهریه خودمون
در مورد این زوم گوشی داداشه من تو حالت بزرگ زوم نمیکنه ولی ماله دوستم تو بزرگترین حالت بازم 4 تا زوم داره واسه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در هر حالت (چه عکس و چه فیلم) و در هر سایز(کوچک بزرگ متوسط) دوربین باید بتواند 4 برابر زوم کند. اینکه چرا از مال شما اینجور نیست نمیدانم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
27-03-2007, 00:23
با سلام به همه من از ساعت 11 تا ساعت 2:12 ار صفحه اول تا صفحه آخر موبه مو نشستم همه رو خوندم خیلی زیاد بود گردنمداره خورد میشه فقط بگین ایا میشه مثل نوکیا پسورد گوزاشت روش که اگه طرف خواست با گوشی کار کنه ازش پسورد بخواهد مثل همون قفل بزرگی که وقتی نوکیا رو قفل می کنی رو صفحه میاد

نه دوست عزیز نمیشه!! و این یکی از معدود عیبهای(؟) این گوشی است.

arash_a
27-03-2007, 00:44

نه دوست عزیز .
اگه شما اهل هک گوشی هستید یه پکی واسه K750 بود که واسه ورود که منو و مسیج ها و ... ازتون پسورد می خواست .
نحوه ی اکتیو و دی اکتیو کردنش هم دکمه ی پائین ولوم بود .
( من خودم الان دارم ازش استفاده می کنم . )
اگه رو هارد پیداش کردم اینجا می زارمش .

arash_a
27-03-2007, 00:51
در هر حالت (چه عکس و چه فیلم) و در هر سایز(کوچک بزرگ متوسط) دوربین باید بتواند 4 برابر زوم کند. اینکه چرا از مال شما اینجور نیست نمیدانم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا یه سری از گوشی های K750 جدید ( که به احتمال زیاد هم تقلبی هستند ) که اومدند دوربینشون
در اندازه 2مگاپیکسلی زوم نداره .
این متاسفانه یه مشکل سخت افزاریه و قابل حل نیست .
دوستان موقع خرید گوشی K750 اگه می خواند که گوشی بدون مشکل و کاملی داشته باشند حتما موقع
خرید این گوشی به این نکته دقت بکنند .
اگه اهل هک و آپدیت گوشی هم هستید حتما گوشی شماره درست بگیرید .

sise
27-03-2007, 00:55
نه دوست عزیز .
اگه شما اهل هک گوشی هستید یه پکی واسه K750 بود که واسه ورود که منو و مسیج ها و ... ازتون پسورد می خواست .

خب! من در حالت عادی و استاندارد گوشی اینرا گفتم.
ممنون میشم اگر پکی را که گفتید برای دانلود بزارید تا بقیه هم استفاده کنند.

Hidden-H
27-03-2007, 01:27

سلام
اما من تا بحال هر 750 یی که دیدم در حالت 1632*1124 زوم نداشتند. ولی بعد از گرفتن عکس شما می تونین تا 32 برابر زوم کنید و در همون حالت هم سیو نمایید.
ممنون.

sise
27-03-2007, 01:32
سلام
اما من تا بحال هر 750 یی که دیدم در حالت 1632*1124 زوم نداشتند. ولی بعد از گرفتن عکس شما می تونین تا 32 برابر زوم کنید و در همون حالت هم سیو نمایید.
ممنون.

خب! پس چرا مال من داره؟! نکنه دروغ میگم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman_s
27-03-2007, 01:47
خب! پس چرا مال من داره؟! نکنه دروغ میگم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیز دلم واسه منم نداره.
اگه میشه شما نسخه فریم وار و ورژن نرم افزار دوربینتو بنویس.

ashkan1360
27-03-2007, 10:42
سلام.
نه مشکل از گوشی نیست.
بعضی از تمها با فونت فارسی مچ نیستند و به همین جهت این مشکل بوجود می یاد.
احتمالا تمهایی که شما ریختین همه خارجی بوده و با فارسی مشکل دارن.
ممنون.

ممنون
پس اين مسئله يعني ريست شدن گوشي مشکلي براي گوشي ايجاد نميکنه؟

E2
27-03-2007, 13:08
نه دوست عزیز .

با تشکر از شما ممنون می شم اگه بگذارید خدانگهدار

E2
27-03-2007, 13:14

با سلام شما دوست عزیز ممنون که جواب من رو دادین یه سوال دیگه دارم من می خواهم فیلم بریزم تو گوشی این گوشی یعنی K750 چه فایل هایی رو پشتیبانی می کنه و یه نرم افزار معرفی کنید که فایل های تصویری رو به این پسوند تبدیل کنه راستی من کلی فیلم باحل 3gp دانلود کردم می خواهم اونا رو تبدیل کنم که K750 بتونه پخشش کنه ولی فکر کنم K750 پسوند 3gp رو پشتیبانی کنه ممنون می شوم هر شما یا هر فردی که در این ظمینه اطلاع دارد من رو راهنمایی کنه نمیدونم این تایپیک بود یا یه انجمن دیگه یه این جور چیزی بود ولی یادم نمیاد ممنون خدانگهدار

royaye_talkh55
27-03-2007, 14:00
اين 3gpرو که همه گوشي ها مي شناسن همينجوري بريز رو گوشي

E2
27-03-2007, 19:35
با سلام یه دنیا از شما یعنی آقای royaye_talkh55 متشکرم چون همش در این فکر بودم که برای انتقال فایل ها چه باید بکنم و از چه نرم افزاری باید استفاده کنم این حرف شما کلی من رو شاد کرد و دیگه به فکر هیچ چیزی نستم چون من هر چی فیلم دارم 3gp هست دستت درد نکنه

Hidden-H
27-03-2007, 20:00
ممنون
پس اين مسئله يعني ريست شدن گوشي مشکلي براي گوشي ايجاد نميکنه؟

خوب موقع عوض کردن تم گوشی رو در حالت انگلیسی بزارین.

iman_s
28-03-2007, 01:14
E2Group جان گوشیهای سونی اریکسون از جمله K750 فرمتهای 3gp و Mp4 رو پشتیبانی می کنند.اگه کلیپ با فرمتهایی غیر از اینا داری میتونی با نرم افزارهای مختلفی تبدیل کنی از جمله Total Video Convertor که واقعا همه کارست و Virtual Dub و ....
در ضمن کلیپهایی که با دوربین این گوشی ضبط میشه با فرمت 3gp هستش.

SHS_908
28-03-2007, 03:30

فکر میکنم شما خیلی وقته که این گوشی رو دارید چون تا اونجایی گه من تحقیق کردم این ویژگی ماله گوشی های سری اوله و با فریم ویر و اینجور چیزا قابل حل نیست

sina sinaie
28-03-2007, 09:58
گوشی من هم در این حالت زوم میکنه و یک سال پیش خریدمش.

H A M A S
28-03-2007, 10:12
چه جوری حروف گ -چ-پ رو بنویسم؟کسی میدونه؟

lahij_web
28-03-2007, 10:23
بچه ها يه سوال دارم .
وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست ! :18:
سوال بعديم هم اينه كه چطوري ميتونم حالت فيلمبرداري رو از 9 ثانيه 9 ثانيه به مدت دار تبديل كنم ؟ مشكل جاي ديگه ست ؟
ممنون از راهنماييتون .

H A M A S
28-03-2007, 11:18
بچه ها يه سوال دارم .
وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست ! :18:
سوال بعديم هم اينه كه چطوري ميتونم حالت فيلمبرداري رو از 9 ثانيه 9 ثانيه به مدت دار تبديل كنم ؟ مشكل جاي ديگه ست ؟
ممنون از راهنماييتون .

تنظیم ها-حالت تصویر برداری-فیلمبرداری با کیفیت (فیلمبداری مدت دار)
کسی نمیدونه حروف گ چ پ

lahij_web
28-03-2007, 12:53
تنظیم ها-حالت تصویر برداری-فیلمبرداری با کیفیت (فیلمبداری مدت دار)
کسی نمیدونه حروف گ چ پ

شما ميتوني به قسمت نوشتن يك پيغام متني بري و گزينه بيشتر يا More را انتخاب كن و سپس واژه نامه T9 رو خاموش كني و زبان نوشتن رو بزاري روي عربي . حالا حروف گ . ژ . پ . چ رو ميتوني بنويسي . :46:

بابت جوابت ممنون ...

اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست
براي شما پيش نيومده ؟

ashkan1360
28-03-2007, 14:04
بچه ها يه سوال دارم .
ممنون از راهنماييتون .

وقتي برنامه سوني اريکسون پي سي سوئت را نصب نکني فقط مموريت رو نشون ميده و اگه نصب کني حافظه گوشي هم در دسترس قرار ميگيره

lahij_web
28-03-2007, 15:21
وقتي برنامه سوني اريکسون پي سي سوئت را نصب نکني فقط مموريت رو نشون ميده و اگه نصب کني حافظه گوشي هم در دسترس قرار ميگيره

Sony Ericson Pc Suite رو سيستمم نصبه . فكر ميكنم از زبان گوشيه . به نظر شما ممكنه چون رو فارسي گذاشتم نتونه بشناسه ؟ چون جاي مموري چند تا علامت سوال ميزاره . نخواستم ديگه عوضش كنم .
درسته ؟

H A M A S
28-03-2007, 16:18
دوباره برنامه پی سی سوئیت رو نصب کن
برای دیدن برنامه های ویدیویی به برنامه کویک تایم نیازه که تو خود پی سی سیوئیت هست

lahij_web
28-03-2007, 21:44
دوباره برنامه پی سی سوئیت رو نصب کن
برای دیدن برنامه های ویدیویی به برنامه کویک تایم نیازه که تو خود پی سی سیوئیت هست

Quick Time روي سيستم هست . مشكل من نديدن اطلاعات توي رمه .

akharwarbaz
29-03-2007, 19:57
سلام به همگی
کسی هست که با k750i رفته باشه تو اینترنت(یا ایرانسل)
اگه کسی رفته میشه تنظیماتشو بگید ما هم بریم چون برای من هیچی نفرستاده
ممنون میشم اگه بزارید

E2
30-03-2007, 00:23
سلام عزیزم شما باید این متن رو به شماره 2225 با همون خط اس ام اس کنی بعد رات تنظیمات میاد که تایید کن به بزرگ یا کوچک بودن حروف زیر توجه کن اگه گوشیت رو نشناخت که 100% باید بشناسه IMEI لخساهف قخ ذث شمار بالا بفرست امیدوارم کارت راه بیوفته بای
S Sony Ericsson K750i

E2
30-03-2007, 00:25
سلام
میتونید بجای مدل و مارک گوشی که نوشتنش سخته شماره سریال گوشی رو بنویسید (که یک عدد 15 رقمی است)
مثال :
S 123456789012345
برای بدست آوردن شماره سریال گوشی هم که میدونید باید بزنید #06#*
موفق

sise
30-03-2007, 01:06
بچه ها يه سوال دارم .
ممنون از راهنماييتون .
شما برای دیدن محتویات رم گوشی بهتر است از برنامه " MyPhoneExplorer" روی کامپیوتر استفاده کنید که برنامه خیلی جالبی است. با این برنامه اطلاعات کامل گوشی شما قابل در یافت است. این هم لینکش:

برای سوال دوم هم بروید قسمت تنظیمات فیلم و گزینه "فیلمبرداری با کیفیت بالا " را انتخاب کنید.

akharwarbaz
30-03-2007, 11:08
سلام عزیزم شما باید این متن رو به شماره 2225 با همون خط اس ام اس کنی بعد رات تنظیمات میاد که تایید کن به بزرگ یا کوچک بودن حروف زیر توجه کن اگه گوشیت رو نشناخت که 100% باید بشناسه IMEI لخساهف قخ ذث شمار بالا بفرست امیدوارم کارت راه بیوفته بای
S Sony Ericsson K750i

ممنون فرستادم خداکنه بفرسته:5:

akharwarbaz
30-03-2007, 21:52
نفرستاد :( چی کار کنم
یه سوال دیگه بچه ها به نظر شما اشتباه کردم w810 نگرفتم چون میخواستم اول 810 بگیرم :؟

mojtaba_18843
31-03-2007, 22:41
سلام عزيزان دل يه سوال داشتم كا750 حداكثر با چه مقدار كارت حافظه درست كار مي كنه من يكي از دوستام يه رم 512 گذاشته بود روش گوشي كامل هنگ مي كرد بعد با يه 256 عوضش كرد بازم گوشي هنگ مي كرد البته يه خورده كم تر .گوشه هم ساخت چين بود مثل گوشي ما.

iman_s
01-04-2007, 00:16
در مورد رم قابل پشتیبانی سونی اریکسون من قبلا هم یه بار گفتم که مثل گوشیهای نوکیا نیست که با افزایش رم سرعت گوشی پایین بیاد.من خودم روی K750 به قول شما چینی رم 2 گیگ انداختم و بدون مشکل کار میکنم.فقط موقع باز کردن فایل منیجر در دفعه اول (بعد از روشن کردن گوشی) یه کم مکث میکنه که ولی دفعه های بعد درست میشه. اگه گوشی با رم بالا میخواین فقط سونی اریکسون بگیرین.مخصوصا سری W که میتونی رم رو پر از فایلهای Mp3 با کیفیت بالا کنید و از موسیقی با کیفیت و صدای عالی لذت ببرید.

mojtaba_18843
01-04-2007, 14:05
يه سوال ديگه ميگن دو جور كا 750 داريم يكي چيني يكه ديگه هم نمي دونم مال كجا هستش اينا چه تفاوتي با هم دارن؟

Amir_5693
01-04-2007, 14:42
سلام
من k750 دارم امروز یه کارت 1 گیگ گرفتم
رم رو با رم ریدر پر می کنم جوری که مثلا 50 مگ خالی باشه
بد وقتی رم رو می زارم تو گوشی یه دفه گوشی می گه 400 مگ فضای خالی رو رم هست!!!
دوباره رم رو تو رم ریدر گذاشتم دیدم که 300 مگ از اطلاعات رم پاک شده!!!!!
این مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟

بهنازی
01-04-2007, 15:14
با سلام
من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.

شیدا
01-04-2007, 16:16
سلام
چطور میتونیم اس ام اس ها را در مموری ذخیره کنیم
من اونارو سیو کردم الان مینویسه 100% فول شده!!!
البته زیاد نیست حدود 15 -16 تاست.

Amir_5693
01-04-2007, 16:44
سلام
من k750 دارم امروز یه کارت 1 گیگ گرفتم
رم رو با رم ریدر پر می کنم جوری که مثلا 50 مگ خالی باشه
بد وقتی رم رو می زارم تو گوشی یه دفه گوشی می گه 400 مگ فضای خالی رو رم هست!!!
دوباره رم رو تو رم ریدر گذاشتم دیدم که 300 مگ از اطلاعات رم پاک شده!!!!!
این مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟

رم مارک sony روش زده ساخت ژاپن و اینارم پشتش نوشته:
msx-m1gn
D438y1A
compeies canada
ICES/NMB-00
made in japan
و دیگه اینکه هولوگرام هم داره!

E2
01-04-2007, 17:26
شیدا جان سلام ببین خود گوشی فقط 201 البطه من کا 750 رو میگم می تونه SMS تو inbox قرار بدی ولی من علان گوشی رو هک کردم و گوشیم با توجه به مقدار فضای خالی رم گوشیم همون مموری استیک یا یه این جور چیزی بهم فشای SMS میده مثلا رو گوشی من علا 17 MB فضا خالی هست و وقتی با برنامه My Phone Explorer 1.5.9 مقدار فضای SMS گوشی رو نگگاه می کنم شده 31758 تا حسابش رو بگن اگه یه رم 2 گیگ بندازم تو گوشی چی میشه برو تو انجمن سونی اریکسن تو تاپیک آموزش هک گوشی های 00000 100% به نتیجه می رسی اگه مشکلی بود بگو

javad2625
01-04-2007, 19:50
سلام
چطور میتونیم اس ام اس ها را در مموری ذخیره کنیم
من اونارو سیو کردم الان مینویسه 100% فول شده!!!
البته زیاد نیست حدود 15 -16 تاست.

با نرم افزار MyPhoneExplorer ميتوني كل محتواي گوشي رو شامل تمامي sms هاي ارسال و دريافت شده، دفترچه تلفن و... تبديل كني به فايل Word, Excel يا به صورت فايل قابل شناسايي توسط خود برنامه MyPhoneExplorer. اونها رو در مكان دلخواه (از جمله مموري استيك) export كني. بعد هم ميتوني در صورت دلخواه، اونها رو مجدداً به حافظه گوشي import كني. اين نرم افزار رو ميتوني از سايت myk750 دانلود كني. فكر كنم آدرسش يكي از اين دو تاست:

اگه پيدا نكردي بگو تا سرچ كنم آدرس دقيق رو بهت بگم.

بهنازی
01-04-2007, 22:12
با سلام

من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.

majid510
02-04-2007, 00:21
سلام . فکر کنم اگه mp3 هاتونو تو Removable disk\MP3 کپی کنید مشکل حله

majid510
02-04-2007, 00:22
سلام . فکر کنم اگه mp3 هاتونو تو Removable disk\MP3 کپی کنید مشکل حله

iman_s
02-04-2007, 02:33
يه سوال ديگه ميگن دو جور كا 750 داريم يكي چيني يكه ديگه هم نمي دونم مال كجا هستش اينا چه تفاوتي با هم دارن؟

اکثر گوشیهای K750 که توایران هست ساخت چین یا مالزی هستش و تا اونجایی که من دیدم چینیها بهتر از مالزیها هستند.

my_consort_is_my_life
02-04-2007, 02:38
تا اونجایی که من دیدم چینیها بهتر از مالزیها هستند.

دوست من فكر نمي كني داري اشتباه مي كني؟:13:

s_n
02-04-2007, 02:56
نه چینی خیلی بهتره از نظر کیفیت و خیلی چیزا

H A M A S
02-04-2007, 07:03
دوستان شما با تم ها یی که از اینترنت استفاده میکنید مشکلی ندارید من بعد از دانلود چند تا تم از اینترنت
گوشی ریست میکرد. دقیقترش اینکه بعد از اتخاب منو>صداها> و انتخاب یک آهنگ >بیشتر>استفاده بعنوان گوشی ریست میکرد حالا با تم های استاندارد گوشی هست و مشکل گوشی حل شد کسی نمیدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi_mahan
02-04-2007, 10:10
دوستان شما با تم ها یی که از اینترنت استفاده میکنید مشکلی ندارید من بعد از دانلود چند تا تم از اینترنت
گوشی ریست میکرد. دقیقترش اینکه بعد از اتخاب منو>صداها> و انتخاب یک آهنگ >بیشتر>استفاده بعنوان گوشی ریست میکرد حالا با تم های استاندارد گوشی هست و مشکل گوشی حل شد کسی نمیدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی با بعضی از تم ها سازگاری نداره که اگه یکی از اون تم ها رو انتخاب کنی گوشیت تند تند ریستارت میکنه! که البته این ایراد از تم نه از گوشی!

بهنازی
02-04-2007, 11:09
با سلام

توی mp3 هم ریختم نشد تو رو خدا کمکم کنید.انگار گوشی مموری رو نمیشناسه ولی وقتی بلوتوث میکنی میره تو مموری.

javad2625
02-04-2007, 13:58
سلام

ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:

1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.

مشكل از كجاست؟

متشكرم

saeed_111
02-04-2007, 20:23
che jore mishe rar be jar tabdil kard

Amir_5693
02-04-2007, 22:27
che jore mishe rar be jar tabdil kard

اول انکه داداش فارسی بنویس
دوم هم اینکه بعضی وقتها فایل هایی که به عنوان نرم افزار های java دانلود می کنی با آیکن نرم افزار win rar نشون داده می شن که بازشونم که بکنی یه سری فایل با پسوند مثلا .calas می بینی در این جور موارد با خود windows نام فایلی رو که دانلود کردی مثلا بزار a.jar این jar. رو که آخر نام فایل بزاری حل داداش
بعد بریز رو گوشی و install رو تجرا کن:46:

lahij_web
03-04-2007, 00:02
بچه ها يه سوال دارم .
ممنون از راهنماييتون .

بچه ها مشكل منو كسي نداشته ؟ حل نشدني كه نيست !

iman_s
03-04-2007, 01:35
دوست من فكر نمي كني داري اشتباه مي كني؟:13:

به نظر خودم که اشتباه نمی کنم چون خودم تجربه استفاده از هر دو نوع رو داشتم. یه چرخی هم تو انجمن بزنی میبینی که اکثر دوستان با من هم عقیده اند.:11:

javad2625
03-04-2007, 01:54
نوشته شده توسط lahij_web
بچه ها يه سوال دارم .
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست !
ممنون از راهنماييتون .

بچه ها مشكل منو كسي نداشته ؟ حل نشدني كه نيست !

شما با نرم افزار خود گوشي (PC-Suite) به قسمت File Manager> My Sony Ericson> Phone Memory بريد همه چيزهايي كه دنبالش مي گرديد همونجا موجود هست. از نرم افزار MyPhoneExplorer هم ميتونيد استفاده كنيد. دانلودش روي اين سايت توي قسمت Software‌ هست:

سلام

ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:

2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.

مشكل از كجاست؟

حالا يكي بياد اين مشكل ما رو حل كنه ↑

arash2006
03-04-2007, 10:38
سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه
بعد چند تا سوال برام پيش اومده
1:ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
set up now
كه پايينش هم يه yes , no داره
اين پيغام را در اكثر جاي هاي ديگه هم ميده
آيا نياز به برنامه اي داره يا نه راديو هم كار نميكنه و ...
2: فرستادن اس ام اس فارسي هم سخته يعني اينجوري نيست كه ب را 2 تا بزنم بشه ت
3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
مرسي

javad2625
03-04-2007, 13:14
سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه

اگه نو باشه، خوب خريدي.

2: براي ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
set up now

اگه سيمكارت شما غير از ايرانسل باشه فعلاً نميتونيد MMS (پيام تصويري) بفرستيد. اگر هم ايرانسل باشه، جهت آگاهي از تنظيمات MMS به قسمت مباحث ايرانسل مراجعه كنيد.

تا حالا چند بار توضيح داده شده.

اگه توي تنظيمات SMS تون ديكشنري رو Off كنيد مشكلي نخواهيد داشت.

3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد

در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريد. بعد هم سي دي گوشي رو نصب كرده و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر متصل كنيد. اون حافظه اضافي، به عنوان آخرين درايو شناخته شده و در قسمت My Computer با نام Removable Disk قابل دسترسي خواهد بود. البته با رم ريدر هم بايد بدون نياز به سي دي بتونيد ازش استفاده كنيد نميدونم چرا ميگيد نميشه.

در ضمن، براي دسترسي به حافظه اصلي گوشي، بايد از طريق نرم افزار PC Suite و منوي File Manager اقدام كنيد.

سلام

مشكل از كجاست؟

حالا يكي بياد سوال ما رو جواب بده.

pinkpink
03-04-2007, 16:18
سلام

روی کا 750 چطور میشه فارسی نصب کرد که بشه اس ام اس فارسی فرستاد؟ منوی فارسی مهم نیست فقط میخوام قابلیت تایپ فارسی داشته باشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

:20:

javad2625
03-04-2007, 17:29
صورتي جان همين الآن توضيح دادم ديگه. زبان نوشتن رو بگذاريد روي Arabic (عربي) مشكل حله. در ضمن ديكشنري رو هم Off كنيد.

lahij_web
03-04-2007, 21:02
شما با نرم افزار خود گوشي (PC-Suite) به قسمت File Manager> My Sony Ericson> Phone Memory بريد همه چيزهايي كه دنبالش مي گرديد همونجا موجود هست. از نرم افزار MyPhoneExplorer هم ميتونيد استفاده كنيد. دانلودش روي اين سايت توي قسمت Software‌ هست:

دوست خوبم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نميدونم. چون تنظيمات من فارسيه نشون نميده ؟

SATpt
03-04-2007, 22:22
3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريددوست عزيز اون اصلا رم نيست بلكه شما ميتوني از طريق قرار دادن رمت توي اون قطعه و قرار دادن اون قطعه توي رم ريدر، رم اصلي گوشيت رو به كامپيوتر بشناسوني(البته اين ايده براي زماني خوب بود كه رم ريدرها از رمهاي سوني اريكسون پشتيباني نميكردند)
البته اينو هم با ترديد ميگم كه شايد بتوني بعد از قرار دادن رم توي اون قطعه از رمت در دستگاههاي ديجيتال ديگه نيز استفاده كني مثل دوربين هاي ديجيتال.

javad2625
04-04-2007, 00:50
Lahij Web عزيز.
همون قسمتي كه براي شما ؟؟؟؟؟ گذاشته روي PC من عبارت «حافظه تلفن» نوشته شده. و وقتي كه زبان گوشي رو انگليسي مي كنم، در همونجا عبارت Phone Memory نوشته ميشه. شما يا روي ويندوزتون زبان فارسي رو فعال كنيد يا زبان گوشي رو انگليسي كنيد مشكل حل ميشه. تا وقتي ويندوز شما قادر به خوندن اون كاراكتر ها نباشه، پوشه مربوطه رو باز نمي كنه.

javad2625
04-04-2007, 00:52
اين چهارمين باره كه سوالم رو تكرار مي كنم. هيچ كس جواب اينو نميدونه؟

سلام

مشكل از كجاست؟

arash2006
04-04-2007, 09:55
يعني من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم من 1100 نوكيا داشتم ميزدم نميشه گزينشو داره دوباره ميپرسم :
set up now
2 تا سوال در مورد اس ام اس دارم
1:چطوري ميتونم فايل هاي با پسوند
ota
را ببينم مثلا اين فايل را
nazanin&bahram.ota
دوم اينكه چطوري ميتونم اين جك هاي اس ام اسي را به درون گوشي كپي كنم كجا بايد بريزم
مثلا ميخوام همين متني كه الان تايپ كردم را به درون گوشي بريزم مرسي

ashkan1360
04-04-2007, 12:31
سلام
دو تا سوال دارم
یکی اینکه هک گوشی رو کی تا حالا انجام داده و نتیجه گرفته و ریسکش چقدره آیا ممکنه گوشی بسوزه؟
دوم اینکه برنامه های رو که نیاز به مجوز خواندن و نوشتن اطلاعات کاربر دارند رو چطوری میشه برای همیشه مجوز دار کرد که همیشه نپرسه
از تو منوی مربوط به اطلاعات برنامه دو گزینه داره که یکی میگه همیشه بپرس یکی هم که دسترسی رو قطع میکنه
پس چکار باید کرد؟
یه سوال دیگه هم یادم اومد و اینکه خیلی مسخره است که گوشی فلش داشته باشه ولی به صورت اتوماتیک فلش نزنه آیا واقعا" هیچ راهی نیست
این فلش هایی که به دوربین وصل میشه قیمتش چنده من پرسیدم میگن 12 ولی فکر کنم زیاد میگفت
و آیا این فلش ها اتومات فلش میزنن و یا مثل فلش خود گوشی باید روشنش کرد؟

javad2625
04-04-2007, 16:07
يعني من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم من 1100 نوكيا داشتم ميزدم نميشه گزينشو داره دوباره ميپرسم :
set up now
2 تا سوال در مورد اس ام اس دارم
1:چطوري ميتونم فايل هاي با پسوند
ota
را ببينم مثلا اين فايل را
nazanin&bahram.ota
دوم اينكه چطوري ميتونم اين جك هاي اس ام اسي را به درون گوشي كپي كنم كجا بايد بريزم
مثلا ميخوام همين متني كه الان تايپ كردم را به درون گوشي بريزم مرسي

آرش جان
من كه جوابتو در مورد اس ام اس تصويري و اس ام اس فارسي تو پست 621 دادم كه. ولي شما نگفتي سيم كارتت ايرانسل هست يا مخابرات يا چي؟

راديو هم بايد HandsFree رو وصل كني و دكمه Search رو بزني تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه و كار كنه.

در مورد فايل هاي Ota هم جواب رو نميدونم.

در مورد كپي كردن اس ام اس ها به گوشي هم، فكر نمي كنم گوشي 1100 قابليت اتصال به كامپيوتر رو داشته باشه. اما اگه داشته باشه، شايد با نرم افزار MyPhoneExplorer يا ديگر نرم افزارهاي مديريت گوشي بتوني اين كارو بكني. اگه خواستي لينك MyPhoneExplorer رو بدم بهت.

arash2006
05-04-2007, 00:52
آرش جان
من كه جوابتو در مورد اس ام اس تصويري و اس ام اس فارسي تو پست 621 دادم كه. ولي شما نگفتي سيم كارتت ايرانسل هست يا مخابرات يا چي؟

راديو هم بايد HandsFree رو وصل كني و دكمه Search رو بزني تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه و كار كنه.

در مورد فايل هاي Ota هم جواب رو نميدونم.

در مورد كپي كردن اس ام اس ها به گوشي هم، فكر نمي كنم گوشي 1100 قابليت اتصال به كامپيوتر رو داشته باشه. اما اگه داشته باشه، شايد با نرم افزار MyPhoneExplorer يا ديگر نرم افزارهاي مديريت گوشي بتوني اين كارو بكني. اگه خواستي لينك MyPhoneExplorer رو بدم بهت.

ممنون بابت جواب
گوشي من الان k750i است فارسي ساپرت
و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم

Farbod_h
05-04-2007, 01:15
ممنون بابت جواب
گوشي من الان k750i است فارسي ساپرت
براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
میخوای پیکچر مسیج بفرست؟ یعنی همون تصاویر سیاه سفی درسته
اولن پیکچر مسیجای سونی اریکسون مخصوصن من یه تاپیک براش زده بودم الان در زیر خروارها خاکه
بعد شما اونا رو به عنوان text مسیج باید بفرسی نه پیکچر مسیج ! پیکچر مسیج همون mms هستش

ravi
06-04-2007, 01:57
باسلام
قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟

raha_k750
06-04-2007, 13:08
یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
ممنون

V3X
07-04-2007, 01:30
salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran

iman_s
07-04-2007, 02:50
باسلام
قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟

تاریخ گوشی شما عوض شده.تاریخ رو مجددا تنظیم کنید دوباره همه چیز درست میشه.

iman_s
07-04-2007, 02:53
ممنون

برنامه Total Video Convertor یا Virtual Dub مخصوصا اولی که تقریبا همه کارست.با یک سرچ تو انجمن یا در قسمت نرم افزارها میتونی پیداش کنی.

sara_a
07-04-2007, 12:55
کسی می دونه چطوری میشه حافظه مربوط به مسیج ها را افزایش داد تا تعداد بیشتری پیغام را بتوان روی گوشی نگه داشت؟

virangar666
07-04-2007, 15:22
سلام خدمت همه سروران
من یه گوشی دارم که قاب فابریک رو تعویض کردم و یه قاب پلاستیکی روی گوشی انداختم تا اینکه دیروز دوباره بردم که قاب فابریک روانداختم روی گوشی.حالا یه مشکلی برای دوربین پیش اوده اینه که وقتی سر پوش لنز رو کنار میزنم که فیلمبرداری کنم پیغامی روی صفحه میاد که میگه پوشش لنز را بردارید.
لطفا منو راهنمایی کنید که چرا اینجوری شده و چطور درستش کنم
ممنون

javad2625
07-04-2007, 15:22

اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.

در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.

براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:

خيلي نرم افزار خوبيه.

باسلام

از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

ممنون

من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.

اين هم لينك دانلودش:

اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.

منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).

javad2625
07-04-2007, 15:28

اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.

در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.

براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:

خيلي نرم افزار خوبيه.

باسلام

از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

ممنون

من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.

اين هم لينك دانلودش:

اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.

منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).

virangar666
07-04-2007, 16:19
سلام خدمت همه سروران
من یه گوشی دارم که قاب فابریک رو تعویض کردم و یه قاب پلاستیکی روی گوشی انداختم تا اینکه دیروز دوباره بردم که قاب فابریک روانداختم روی گوشی.حالا یه مشکلی برای دوربین پیش اوده اینه که وقتی سر پوش لنز رو کنار میزنم که فیلمبرداری کنم پیغامی روی صفحه میاد که میگه پوشش لنز را بردارید.
لطفا منو راهنمایی کنید که چرا اینجوری شده و چطور درستش کنم
ممنون

javad2625
07-04-2007, 17:10

خيلي نرم افزار خوبيه.

باسلام

ممنون

اين هم لينك دانلودش:

ravi
08-04-2007, 00:57
از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به Pc وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

دوست عزیز ممنون از راهنمائیتو ن اما قبلا تاریخ به این شکل تنظیم کرده بودم : روز و ماه به تاریخ شمسی و سال به تاریخ میلادی یعنی مثلا : 18( روز)/ 01(فروردین)/ 2007 و هیچ مشکلی هم نداشتم و تماسها و مسیجها هم به ترتیب ثبت میشد اما حالا تاریخ و ساعت مثل قبله یعنی شمسی - میلادی بدون ثبت به ترتیب؟؟؟

ravi
08-04-2007, 01:02
ممنون از دوستان

faryad_ml
08-04-2007, 02:00
سلام و دورود / من اولین باره به قسمت k750 اومدم البته لازم بذکر است که خودم p990i دارم ولی دادشم k750 دارد و برای حل مشکلات او به اینجا اومدم که امیدوارم راهنمایی ام کنین و مشکلاتشو واسم حل نمایید که قبلا نیز از این بابت سپاسگذاری می کنم و اما سواالات :
1)طریقه آپدیت نمودن k750 به چه صورت است ؟
2)آیا نرم افزاری برای k750 سراغ دارید که با آن بشود فایلها /پوشه ها ووو... را به دلخواه قفل نمود و رمز شخصی داد ؟
3)آیا برای k750 نرم افزاری که کار منشی تلفنی را بکند موجود است ؟
ممنونم منتظر پاسختان هستم / یا حق / بدرود

iman_s
08-04-2007, 02:55
سلام و دورود / من اولین باره به قسمت k750 اومدم البته لازم بذکر است که خودم p990i دارم ولی دادشم k750 دارد و برای حل مشکلات او به اینجا اومدم که امیدوارم راهنمایی ام کنین و مشکلاتشو واسم حل نمایید که قبلا نیز از این بابت سپاسگذاری می کنم و اما سواالات :
1)طریقه آپدیت نمودن k750 به چه صورت است ؟
2)آیا نرم افزاری برای k750 سراغ دارید که با آن بشود فایلها /پوشه ها ووو... را به دلخواه قفل نمود و رمز شخصی داد ؟
3)آیا برای k750 نرم افزاری که کار منشی تلفنی را بکند موجود است ؟
ممنونم منتظر پاسختان هستم / یا حق / بدرود

1- با استفاده از نرم افزار SEUS که داخل CD گوشی هستش میشه از طریق اینترنت عمل آپدیت را انجام داد یا نرم افزارهایی مثل Phone XS++ که می توان گوشی را فلاش کرد و فریم وار آن را ارتقا داد.
2- با استفاده از نرم افزار MobyExplorer میشه فقط روی فایلها قفل گذاشت.من هنوز نرم افزاری برای قفل کردن فولدرها ندیدم.
3- نه تنها برای K750 بلکه برای همه گوشیهای جاوا نرم افزار منشی تلفنی موجود نیست.

ashkan1360
08-04-2007, 09:15
1- با استفاده از نرم افزار SEUS که داخل CD گوشی هستش میشه از طریق اینترنت عمل آپدیت را انجام داد یا نرم افزارهایی مثل Phone XS++ که می توان گوشی را فلاش کرد و فریم وار آن را ارتقا داد.
2- با استفاده از نرم افزار MobyExplorer میشه فقط روی فایلها قفل گذاشت.من هنوز نرم افزاری برای قفل کردن فولدرها ندیدم.
3- نه تنها برای K750 بلکه برای همه گوشیهای جاوا نرم افزار منشی تلفنی موجود نیست.

با سلام
اگه گوشی رو آپدیت کنیم چی گیرمون میاد؟

n_yaghmaei
10-04-2007, 00:45
دوستان گلی پی سی ورد آیا این گوشی راهی داره که بدون زدن کلید تایید بلوتوث رو بگیره ( یا مثل نوکیا فقط یک بار لازم باشه کلیدشو بزنیم؟

iman_s
10-04-2007, 03:05
با سلام
اگه گوشی رو آپدیت کنیم چی گیرمون میاد؟

با انجام آپدیت فریم وار گوشی شما به جدیدترین ورژن ارایه شده ارتقا پیدا می کنه. در هر فریم وار جدید اشکالات فریم وارهای قبلی اصلاح میشه و گوشی با مشکلات کمتری مواجه میشه.اگر فریم وار گوشی شما خیلی قدیمی است آن را ارتقا بدید.سعی کنید بدید بیرون براتون جدیدترین فریم وار رو فلش کنند چون SEUS با توجه به سرعت اینترنت خیلی وقت گیره مثلا برای خطوط دایل آپ حدود 2 ساعت.در ضمن اگه گوشیتون رجیستر دستیه رجیسترتون میپره و باید بدین دوباره براتون رجیستر کنند.
من که خودم از R1ca021 استفاده می کنم و خیلی راضیم چون اکثرا از این فریم وار استفاده می کنند و پچهای زیادی داره.

ashkan1360
10-04-2007, 08:49
با انجام آپدیت فریم وار گوشی شما به جدیدترین ورژن ارایه شده ارتقا پیدا می کنه. در هر فریم وار جدید اشکالات فریم وارهای قبلی اصلاح میشه و گوشی با مشکلات کمتری مواجه میشه.اگر فریم وار گوشی شما خیلی قدیمی است آن را ارتقا بدید.سعی کنید بدید بیرون براتون جدیدترین فریم وار رو فلش کنند چون SEUS با توجه به سرعت اینترنت خیلی وقت گیره مثلا برای خطوط دایل آپ حدود 2 ساعت.در ضمن اگه گوشیتون رجیستر دستیه رجیسترتون میپره و باید بدین دوباره براتون رجیستر کنند.
من که خودم از R1ca021 استفاده می کنم و خیلی راضیم چون اکثرا از این فریم وار استفاده می کنند و پچهای زیادی داره.

ممنون از جوابت
البته گوشی من یک ماه نیست که خریدمش و رجیستر اصلی هم هست و خط adsl 128 هم دارم .
حالا منظور شما از اینکه میگی بده بیرون اینه که ریسکش زیاده و یا فقط برای سرعت خط و غیره گفتی؟
کلا" میخوام بدونم که این آپگرید چقدر ریسک داره و ورژن فرمویر گوشی و بالاترین ورژن موجود رو از کجا بفهمم ؟

ashkan1360
10-04-2007, 08:57
دوستان سلام
در زیر متن مکاتباتم با سونی اریکسون راجع به منشی تلفنی و فلش رو براتون میذارم ::2:

من نوشتم :
To: questions.ae@support.sonyericsson.com

From: ashkan1360@yahoo.com
Product: K750i

Opinion: hello
with great thanks to your team
i have a few problems with my K750i :
1-can i have answering machine program with java on my K750 ?
2-can i set my camera's flash to automatically ?

جواب دادند :

Dear Sir or Madam,

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center.

below you can find the answer to your two questions:

1) Java compiled applications compliant with Java 2 Micro Edition and Java 3D. With file extensions of .JAR or .JAD
Please note that for activating answering machine on your phone you may need to contact the Network Operator in your country for the availibility of service.

2.If you want to set up the camera flash to automatic such that when there is enough light it does not flash and when it is dark it flashes, it would not be possible as there is no light sensor avialble on your phone.

P.S. For assistance on another issue, please send us a new e-mail to register your case with a new reference number.

To find out more on Sony Ericsson latest amazing new products: W810i and Sony Ericsson 3G W950i- P990i visit our web site. Also, if you wish to receive the latest news on Sony Ericsson products visit: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Select the "Sign Up" option and register to receive Sony Ericsson e-mail newsletter.

Best regards,
Ayesha

دوباره من پرسیدم :

From: ashkan forootan ashkan1360@yahoo.com
hello dear ayesha
i want to know if there is any based java app. for answering machine and in other words is this case available?
someone here told me that a java based app. can't do this
please help me

دوباره جواب دادند :

Dear Sir,

Please note that Sony Ericsson does not have such applications available on the website or any other resources.
You may find a third party application by searching google.

P.S. For assistance on another issue, please send us a new e-mail to register your case with a new reference number.

To find out more on Sony Ericsson latest amazing new products: W810i and Sony Ericsson 3G W950i- P990i visit our web site. Also, if you wish to receive the latest news on Sony Ericsson products visit: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Select the "Sign Up" option and register to receive Sony Ericsson e-mail newsletter.

Best regards,
Ayesha

HAMDER
10-04-2007, 09:11
سلام دوستان من یک موبایل مدل vodafone k750 میخوام بخرم میخواستم دوستان راهنمایی کنند فرق k750 معمولی(مشکی دور نقره ای) با vodafone تمام نقره ای چیست و اگر فرق دارند معایب و مزایا را برام بگویید
ممنون و متشکر

Admiral
10-04-2007, 12:17
چطور ميشه محدوديت 60 ثانيه اي فيلم برداري رو حذف كرد ؟!

H A M A S
10-04-2007, 18:04
تنظیمات>حالت تصویر برداری>تصویر برداری با کیفیت عالی

samorzm
10-04-2007, 21:40
salam
goshi man k750i motasefane ramam viros dare onam NEW FOLDER.exe
hala chikar bayad bokonam
be ram reder ham vasl mikonam varede kampiuteram mishe chikar konam??
:19: :19: komak
merc

javad2625
11-04-2007, 03:23
دوستان سلام
در زیر متن مکاتباتم با سونی اریکسون راجع به منشی تلفنی و فلش رو براتون میذارم :

من نوشتم :

From: ashkan1360@yahoo.com
Product: K750i

Opinion: hello
with great thanks to your team
i have a few problems with my K750i :
1-can i have answering machine program with java on my K750 ?
2-can i set my camera's flash to automatically ?

جواب دادند :

Dear Sir or Madam,

below you can find the answer to your two questions:

1) Java compiled applications compliant with Java 2 Micro Edition and Java 3D. With file extensions of .JAR or .JAD
Please note that for activating answering machine on your phone you may need to contact the Network Operator in your country for the availibility of service.

2.If you want to set up the camera flash to automatic such that when there is enough light it does not flash and when it is dark it flashes, it would not be possible as there is no light sensor avialble on your phone.

Best regards,
Ayesha

دوباره من پرسیدم :

From: ashkan forootan ashkan1360@yahoo.com
hello dear ayesha
i want to know if there is any based java app. for answering machine and in other words is this case available?
someone here told me that a java based app. can't do this
please help me

دوباره جواب دادند :

Dear Sir,

Please note that Sony Ericsson does not have such applications available on the website or any other resources.
You may find a third party application by searching google.

Best regards,
Ayesha

هر دو ايميلي كه در جواب شما نوشته اند نشون دهنده اين هست كه منظورتون رو خوب متوجه نشدند.

komak
merc

فكر مي كنم اگه گوشي رو با كابل USB به PC (كه درايور گوشي روش نصب هست) متصل كرده و اون رو فرمت كنيد، مشكل حل بشه. فقط نميدونم آيا MemoryStick رو فرمت كنند مشكلي پيش نمياد؟ اصلاً ميشه MS رو فرمت كرد؟

ashkan1360
11-04-2007, 08:32
salam
:19: :19: komak
merc

با سیم وصل کن به کامپیوتر و مموریت رو ویروس یابی کن اگه نشد از طریق خود گوشی اون رو فرمت کن

payam2200#
11-04-2007, 21:17
دوستان گوشی من صداش خیلی ضعیفه چی کار کنم ؟ تا بهتر بشه !!!!!!!!

javad2625
11-04-2007, 23:46
دوستان گوشی من صداش خیلی ضعیفه چی کار کنم ؟ تا بهتر بشه !!!!!!!!

اولاً كه با دكمه هاي ولوم كنار گوشي ميتوني صدا رو زياد كني. (فقط حين پخش فيلم و آهنگ اين دكمه ها كار مي كنند). صداي معمولي k750 ضعيف نيست مگر اين كه ولوم رو كم كرده باشيم. اما اگه منظورتون اينه كه در مقايسه با سري w صداش ضعيفه، اين موضوع رو تاييد مي كنم و فكر هم نمي كنم راه حلي داشته باشه.

faryad_ml
12-04-2007, 02:43
ضمن تشکر از راهنماییتون اگه امکان داره لینک نرم افزار mobyexplorer واسم اینجا بزارین تا دانلوادش کنم / ممنونم

igi_2305
12-04-2007, 11:09
با سلام خدمت اساتید محترم قیمت k750 سریال اصلی بدون گارانتی چنده؟ در ضمن چرا گوشی های جدید k750 زرد عکس میگیرن و آیا راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ با تشکر

payam2200#
12-04-2007, 11:14
اولاً كه با دكمه هاي ولوم كنار گوشي ميتوني صدا رو زياد كني. (فقط حين پخش فيلم و آهنگ اين دكمه ها كار مي كنند). صداي معمولي k750 ضعيف نيست مگر اين كه ولوم رو كم كرده باشيم. اما اگه منظورتون اينه كه در مقايسه با سري w صداش ضعيفه، اين موضوع رو تاييد مي كنم و فكر هم نمي كنم راه حلي داشته باشه.
نه کلا در مقایسه با دیگر گوشی های سونی اریکسون خیلی ضعیفه اما اینو هم بگم که وقتی که شارژش می کنم و برای اولین بار بازش می کنم صداش فوق العاده بالا میره اما دوباره !!!!!1:(

ary_sani
12-04-2007, 14:14
با سلام خدمت دوستان عزیز...
می خواستم ببینم مموری کارت k750 چقدر جا داره و قیمتش چقدر است...؟
با تشکر

M A T I N
12-04-2007, 16:46
ضمن تشکر از راهنماییتون اگه امکان داره لینک نرم افزار mobyexplorer واسم اینجا بزارین تا دانلوادش کنم / ممنونم
برات آپلودش کردم ...

با سلام خدمت اساتید محترم قیمت k750 سریال اصلی بدون گارانتی چنده؟ در ضمن چرا گوشی های جدید k750 زرد عکس میگیرن و آیا راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ با تشکر

تقریبا 180 تومن .... شایدم ارزون تر هم بتونی گیر بیاری ...
برای دوربین هم اگه تنظیماتشو عوض نکردی به احتمال زیاد مشکل از خود دوربینشه ... به یه جا نشونش بده...

38 تا حافظه ی داخلیشه + یه کارت 64 مگا بایتی ...
قایمتش هم بالا تقرببی گفتم ...

...موفق باشید....

2299
13-04-2007, 11:46
سلام برنامه براي قفل كردن منوي اصلي k750i مخام اگر كسي داره ممنون ميشم

2299
13-04-2007, 11:54

كليد 0 را بگير وچند ثانيه نگه دار تا علامت ستاره ظاهر شود:11:

2299
13-04-2007, 12:00

من دارم ولي بلد نيستم بزارم شرمنده :41: :41:

hossein-p30-f
13-04-2007, 12:45
سلام
اینجا همه K750 دارن درسته!!!!!!!!!!!!!!
بابا به این سوال من هیشکی جواب نداد ((قبلا پرسیدم))

وقتی کسی بهت زنگ می زنه ((که اون شماره رو با اسم ذخیره کرده باشی)) هم اسم طرف رو می ندازه هم شماره اونو حالا من می خوام کاری کنم که فقط اسم طرف نشون داده بشه ((اصلا میشه))
لطفا کمک کنید

ممنون از زحماتی که می کشین

msa d820
13-04-2007, 17:21
سلام عزيزان من يه مشكل با بلوتوث k750دارم اينكه كه وقتي سرج مي كني فقط يه كوشي رو مي شناسه وديكه هيج كوشي ديكه رو نمي شناسه مي خواستم راهنمايي ام كنيد مرسي

shantiya
13-04-2007, 19:52
سلام دوست عزيز.بي دردسرترين وسيله بلوتوث.هرچند رم ريدرهاي چند كاره با قيمت 4 تا 5 هزار تومن هم كارتو راه ميندازه.

shantiya
13-04-2007, 19:57
سلام دوست من.ولي تمام ابهت k750 به طراحي منحصر به فردشه.استفاده از قاب كريستالي مثل بو كردن گل با ماسكه.

s_n
14-04-2007, 00:32
اقا من رم یک گیگ انداختم زرتی باطری خالی میکنه

javad2625
14-04-2007, 00:41

يعني ظرفيت حافظه به مصرف باطري ربط داره؟

rasool222
14-04-2007, 09:54
دوستان آيا رم 512 براي k750 مشكل ساز هست؟( از نظر هنگ كردن و شارژ كم كردن)

igi_2305
14-04-2007, 09:59
MATIN جان مطمئنی سریال اصلی بدون گارانتی در حدود 180 تومنه؟؟؟؟؟ اگه اینطوره پس رجیستر دستیش چنده؟ در ضمن صدای k750 در مقایسه با w800 و w700 چطوره؟

ashkan1360
14-04-2007, 12:45
نه کلا در مقایسه با دیگر گوشی های سونی اریکسون خیلی ضعیفه اما اینو هم بگم که وقتی که شارژش می کنم و برای اولین بار بازش می کنم صداش فوق العاده بالا میره اما دوباره !!!!!1:(

من اینو قبول ندارم که با باطری صداش تغییر کنه
اگه صدات ضعیفه بهتره چند تا آهنگ مختلف رو چک کنی ، من فکر میکنم تو داری یه آهنگ با صدای ضعیفو تست میکنی
در مقابل w ها هم اگه کمبودی داره توجه داشته باش که چقدر هم قیمتش ارزون تره

ashkan1360
14-04-2007, 12:53

منم این مشکل زردی رو بعضی وقت ها دارم
البته توی خونه که عکس میگیرم
کسی نمیدونه چرا؟

ashkan1360
14-04-2007, 12:54
با سلام خدمت دوستان عزیز...
با تشکر

512=13 هزار تومان
1000=17 هزار تومان

ashkan1360
14-04-2007, 13:08

من این حرف رو قبول ندارم
خودم مموری یک گیگ دارم و زرتی هم باتری خالی نمیکنه
ولی بهتره بگی منظورت از زرتی دقیقا" چند روزه؟ و توی این مدت چه کار با گوشیت میکنی؟ همین طور عادی هست یا همش باهاش ور میری؟

در ضمن دوستان عزیز کلمه رم کاملا" برای این مموری ها غلطه و باید از مموری استفاده کرد چون رم یک حافظه در کامپیوتر است که بر خلاف مموریهای مختلف قابلیت ذخیره اطلاعات را نداره و با اولین خاموش شدن اطلاعات پاک میشه

M A T I N
14-04-2007, 15:15
MATIN جان مطمئنی سریال اصلی بدون گارانتی در حدود 180 تومنه؟؟؟؟؟ اگه اینطوره پس رجیستر دستیش چنده؟ در ضمن صدای k750 در مقایسه با w800 و w700 چطوره؟

من تهران نیستم ...ولی خودم اینجا گوشیمو با سریال اصل بدون گارانتی 190 خریدم ....( اگه چونه میزدم ارزون تر هم میداد )
ولی یکی از همکلاسی هام چند هفته قبل از تهران 180 خرید ....
من هم چون احتمال دادم تهران هستید قیمت 180 رو گفتم ....
رجیستر دستیشو نمیدونم ولی برای صدا واضحه که W ها قوی تر هستن ....

....موفق باشی....

hossein-p30-f
14-04-2007, 22:07
سلام

وقتی کسی بهت زنگ می زنه ((که اون شماره رو با اسم ذخیره کرده باشی)) هم اسم طرف رو می ندازه هم شماره اونو حالا من می خوام کاری کنم که فقط اسم طرف نشون داده بشه ((اصلا میشه))
لطفا کمک کنید

چرا هیشکی جواب ما رو نمی ده :19: :19: :19: :19:
ناسلامتی همه اینجا K750 دارن

Razel
15-04-2007, 00:19
من تهران نیستم ...ولی خودم اینجا گوشیمو با سریال اصل بدون گارانتی 190 خریدم ....( اگه چونه میزدم ارزون تر هم میداد )
ولی یکی از همکلاسی هام چند هفته قبل از تهران 180 خرید ....
من هم چون احتمال دادم تهران هستید قیمت 180 رو گفتم ....
رجیستر دستیشو نمیدونم ولی برای صدا واضحه که W ها قوی تر هستن ....

....موفق باشی....
آقا من دیروز برا دوستم k750 گرفتم (از اردبیل) 173 تومن. شنیدم که چند روز آینده ارزونتر هم میشه. البته تو تهران ارزونتر هم میشه خرید.

من 6ماه پیش خریدم 230 تومن. 60 تومن تو 6 ماه اینجوری بره تا آخر سال 100 تومن هم میشه خریدش.

خدا این چینیا رو بگم چیکار کنه که 60تومن ضرر رو دستم گذاشتن.(تا امروز)

s_n
15-04-2007, 00:25
من این حرف رو قبول ندارم
خودم مموری یک گیگ دارم و زرتی هم باتری خالی نمیکنه
ولی بهتره بگی منظورت از زرتی دقیقا" چند روزه؟ و توی این مدت چه کار با گوشیت میکنی؟ همین طور عادی هست یا همش باهاش ور میری؟

در ضمن دوستان عزیز کلمه رم کاملا" برای این مموری ها غلطه و باید از مموری استفاده کرد چون رم یک حافظه در کامپیوتر است که بر خلاف مموریهای مختلف قابلیت ذخیره اطلاعات را نداره و با اولین خاموش شدن اطلاعات پاک میشه
عزیزم اگه باهاش ور نرم 3روزم میده ولی وقتی که مشتی باهاش بولوتوس بازی و موزیک گوش میدم هر شب باید شارژ بزارم در صورتی که رم فابریکش این جوری نبود در ضمن من رم یک گیگ رو 13.500 خریدم با گارانتی تعویض که یکبار هم تعویضش کردم رایگان

igi_2305
15-04-2007, 11:06
matin جان از پاسختون متشکرم

rasool222
15-04-2007, 12:41
دوستان آيا رم 512 براي k750 مشكل ساز هست؟( از نظر هنگ كردن و شارژ كم كردن)

arash_a
15-04-2007, 13:55
دوست عزیز والا من با مموری یک گیگ خودم که خیلی وقته دارمش هیچ مشکلی ندارم .
( البته من اونو 41 تومن گرفتم و اصل ژاپن هست )

javad2625
15-04-2007, 19:28
نوشته شده توسط hossein-p30-f
سلام

لطفا کمک کنید

فكر نكنم راهي داشته باشه. No way.

در ضمن اون دوستي كه پرسيدند رم 512 مشكل ساز هست يا نه، من 512 دارم مشكلي هم ندارم.

hossein-p30-f
15-04-2007, 20:24
فكر نكنم راهي داشته باشه. No way.

هیچ نرم افزار خاصی هم وجود نداره:41:

javad2625
15-04-2007, 21:18
هیچ نرم افزار خاصی هم وجود نداره

تنها نرم افزاري كه براي ورود به قسمت هاي ممنوعه گوشي هاي سوني اريكسون و دستكاري برنامه اون از طريق زبان برنامه نويسي (فكر كنم جاوا) سراغ دارم FarManager هست كه لينك دانلود و لينك آموزش انگليسيش رو دارم اگه خواستيد. اما كار با FarManager يه خورده حرفه اي هست و خودم هم بلد نيستم.

hossein-p30-f
15-04-2007, 22:22
تنها نرم افزاري كه براي ورود به قسمت هاي ممنوعه گوشي هاي سوني اريكسون و دستكاري برنامه اون از طريق زبان برنامه نويسي (فكر كنم جاوا) سراغ دارم FarManager هست كه لينك دانلود و لينك آموزش انگليسيش رو دارم اگه خواستيد. اما كار با FarManager يه خورده حرفه اي هست و خودم هم بلد نيستم.

ممنون میشم اگه لینکشو بزارین((اموزش هم بزارین))
اموزش فارسی نداره:13:

javad2625
16-04-2007, 00:09
اين يه سرچ گوگل هست كه فهرست تعدادي از آموزش هاي FarManager رو داده:

من خودم از آموزشي كه در اولين لينك اومده بود استفاده كردم و مراحل رو هم طي كردم. لينك دانلود FarManager و پلاگين مخصوص سوني اريكسون براي FarManager هم توي همون قسمت بود. ولي چون حين كار يكدفعه به يك پيغام خطا برخوردم كه باعث شد حسابي بترسم و فكر كنم كه گوشي رو سوزوندم (كه البته اينطور نبود) ديگه سراغ FarManager نرفتم.

در ضمن آموزش فارسي هم حتماً بايد داشته باشه. اما من سراغ ندارم. شايد توي همين فروم سرچ كنيد بيابيد.

iman_s
16-04-2007, 01:05
ممنون از جوابت
البته گوشی من یک ماه نیست که خریدمش و رجیستر اصلی هم هست و خط adsl 128 هم دارم .
حالا منظور شما از اینکه میگی بده بیرون اینه که ریسکش زیاده و یا فقط برای سرعت خط و غیره گفتی؟
کلا" میخوام بدونم که این آپگرید چقدر ریسک داره و ورژن فرمویر گوشی و بالاترین ورژن موجود رو از کجا بفهمم ؟

اینکه گفتم بدین بیرون براتون فلش کنند چند دلیل داره:
اولا اینکه با اینکار اگه گوشی شما رجیستر دستی باشه رجیسترش میپره و باید بدید براتون با باکس رجیستر کنند.
بعدش هم به خاطر سرعت اینترنت بود.حالا که شما ADSL دارید خودتون هم میتونید آپگرید کنید.
اگه از طریق SUES آپگرید کنید ریسک نداره و فقط مسئله رجیستر هستش.

rasool222
16-04-2007, 07:21
آيا كيفيت عكس دوربين k750 رو وقتي ميخواي چاپش كني خوب در مياد؟
البته كيفيت عكس توي كامپيوترش كه عاليه

2299
16-04-2007, 09:19
سلام برنامه براي قفل كردن منوي اصلي k750i مخام اگر كسي داره ممنون ميشم

نمي خواين جواب من رو بدين:37: :37: :37:

javad2625
16-04-2007, 10:55
سلام

من نميدونم منظورتوناز قفل كردن منوي اصلي چي هست، اما همونطور كه مي دونيد با زدن كليدهاي *+Menu ميشه صفحه كليد رو قفل كرد. در ضمن يه برنامه به نام Locker هم توي قسمت برنامه هاي جاواي اين سايت هست:

كه دقيقاً‌ نميدونم چكار مي كنه اما شايد هموني باشه كه مي خواهيد.

hossein-p30-f
16-04-2007, 13:12
اين يه سرچ گوگل هست كه فهرست تعدادي از آموزش هاي FarManager رو داده:

من خودم از آموزشي كه در اولين لينك اومده بود استفاده كردم و مراحل رو هم طي كردم. لينك دانلود FarManager و پلاگين مخصوص سوني اريكسون براي FarManager هم توي همون قسمت بود. ولي چون حين كار يكدفعه به يك پيغام خطا برخوردم كه باعث شد حسابي بترسم و فكر كنم كه گوشي رو سوزوندم (كه البته اينطور نبود) ديگه سراغ FarManager نرفتم.

در ضمن آموزش فارسي هم حتماً بايد داشته باشه. اما من سراغ ندارم. شايد توي همين فروم سرچ كنيد بيابيد.

ممنون حالا بگردم ببینم چی میشه:27:

earnofnet
16-04-2007, 13:31
سلام به همه
من میخوام یه K 750 بخرم . چطور بفهمم رجیستره یا نه ؟
thx

AliROCK
16-04-2007, 13:37
اگه تهرانی نرسیده به هفت حوض یه جا گوشی هاش همه ریجستر و توپه
اسم نداره روش نوشته تعمیراته فوق تخصصی موبایل من خودم k750 هم رو از این جا گرفتم

amir_pashe
16-04-2007, 15:52
salam

mikhastam bebinam k750 ram 1GB saport mikone ya na?

asoal dige man mikham k750 bekharam serial asli bekharam ya cheng?

javad2625
16-04-2007, 18:47
اولاً سريال اصلي بودنش رو با كد #06* ميشه فهميد. اين كد رو مي زنيد يه عدد رو نشون ميده اگه اون عدد با SerialNumber‌ روي جعبه گوشي يكي بود يعني سريال اصلي (سريال مخابرات) هست.

در ضمن اگه قيمت سريال اصلي، بيشتر از 10% با غير اصلي تفاوت نداشته باشه به نظرم همون اصلي بهتره. اما اگه تفاوت زياد باشه خوب غير اصلي بهتره. من كه خودم به جاي 205 تومن 230 تومن دادم اصلي رو گرفتم.

rasool222
17-04-2007, 09:59

ashkan1360
17-04-2007, 10:43
salam

mikhastam bebinam k750 ram 1GB saport mikone ya na?

asoal dige man mikham k750 bekharam serial asli bekharam ya cheng?

دوست عزیز فارسی بنویس
رم هم نه بگو مموری
مموری یک گیگ هم میگیره و مشکلی نداره

amir_pashe
17-04-2007, 13:41
ممنون
چشم از این به بعد فارسی مینویسم

amir_pashe
17-04-2007, 13:49
سلام به همه
من میخوام یه k 750 بخرم سریال اصلی بخرم یا چنج؟

M A T I N
18-04-2007, 16:20

من با 1/2 A4 چاپ میکنم تقریبا خوبه .... فقط یه کمی رنگ هارو بد نشون میده ...

....موفق باشی....

amir_pashe
18-04-2007, 21:14
سلام دوستان
میخواستم ببینم FarManager چیه؟

s_n
18-04-2007, 23:44
سلام یه مشکل بزرگ دوستان من یه 6 ماهی میشه که گوشیمو گرفتم و یه ماهه اول به صورت فارسی بود و بد انگلیسی کردم ومشکلی نداشتم اما چند روز پیش یه کا750 دیدم که آک بود و فارسی که وقتی آهنگی رو میخواستی از مدیریت فایل انتخاب کنی برای زنگ گوشی یه هو خاموش میشد . من یه گوشیه دیگه هم امتحان کردم این جوری شد حالا واسه خودمم امتحان کردم روی زبان فارسی این جوری میشه در صورتی که 5 ماه پیش من یه ماه باهاش فارسی کار کردم و مشکی نبود ایراد از کجاست مهندسین جوان؟

khore_64
19-04-2007, 00:46
سلام.من میخوام واسه موبلیلم k750i رم بخرم.
1.قیمتش تو اینترنت سایت shop.ir /34000 بود.آریاشهر 13000 بود512
حالا این ارزونه مشکل داره یا اون سایته قیمتش گرونه؟؟؟؟منظورم از مشکل اینه که تقلبی یاشه یا دسته دوم
2.من شنیدم 512 به بالا گوشی هنگ میکنه.درستههههههههههه؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
لطفا زود جواب بدین

khore_64
19-04-2007, 00:53
حالا این ارزونه مشکل داره یا اون سایته قیمتش گرونه؟؟؟؟منظورم از مشکل اینه که تقلبی یاشه یا دسته دوم
لطفا زود جواب بدین:31:

Farbod_h
19-04-2007, 01:02
سلام یه مشکل بزرگ دوستان من یه 6 ماهی میشه که گوشیمو گرفتم و یه ماهه اول به صورت فارسی بود و بد انگلیسی کردم ومشکلی نداشتم اما چند روز پیش یه کا750 دیدم که آک بود و فارسی که وقتی آهنگی رو میخواستی از مدیریت فایل انتخاب کنی برای زنگ گوشی یه هو خاموش میشد . من یه گوشیه دیگه هم امتحان کردم این جوری شد حالا واسه خودمم امتحان کردم روی زبان فارسی این جوری میشه در صورتی که 5 ماه پیش من یه ماه باهاش فارسی کار کردم و مشکی نبود ایراد از کجاست مهندسین جوان؟
از تم ارجینال خود گوشی استفاده کن

ashkan1360
19-04-2007, 08:33
لطفا زود جواب بدین:31:

یک بار بنویسی کافیه دوست عزیز
من یک گیگ دارم و هفده تومان خریدمش و مشکلی هم ندارم

aa_160
19-04-2007, 10:40
دوستان سلام من چندتا برنامه برای این مدل گوشی می خواستم

برنامه ای برای قفل کردن گوشی و تغییر ودستکاری روی عکس

خیلی متشکر

kazem110
19-04-2007, 12:53
باسلام خدمت همه دوستان
سوال من اینه که برای کا 750 صفعه کلید قفل می شود ولی چطوری روی آن رمز می گذارند

amir_pashe
19-04-2007, 18:21

خیلی متشکر

سلام دوست عزیز فکر کنم سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رفتی ولی فیلتر شکن میخواسته شما میتونی با رفتن به این ادرس
و عضو شدن فیلتر شکن های فیلتر نشده پیدا کنی چون به نظر من از همین سایت ها دانلود کردن برنامه بهتره امید وارم موفق باشی :11:

s_n
19-04-2007, 22:47
یک بار بنویسی کافیه دوست عزیز
من یک گیگ دارم و هفده تومان خریدمش و مشکلی هم ندارم

منم یگ گیگ دارم و 13 تومان خریدم سونی با گارانتی تعویض یه بارم عوضش کردم بدون پرداخت پولی از علائدین طبقه پایین موبایل جنوب

iman_s
20-04-2007, 01:32
سلام دوستان
میخواستم ببینم FarManager چیه؟

فار منیجر یک نرم افزار مدیریت فایل مثل NC هست ولی با اضافه کردن یک پلاگین میشه به یک سری از گوشیهای سونی اریکسون نفوذ کرد.
وقتی شما با گوشی کار می کنید مثلا وقتی میخواین عکس بندازین صدای شاتر دوربین میاد ولی این صدا نه توی حافظه داخلی گوشی هست نه تو مموری! یا فایلهای دیگه مثل درایورهای دوربین و صدا و حتی آیکونهای منو و ...
.به این جور فایلها فایلهای سیستمی میگن که با استفاده از فار میشه به اونا دسترسی پیدا کرد و تو اونا تغییرات ایجاد کرد. برای اینکه بیشتر با این کارها آشنا بشی یک سر به تاپیکهای زیر بزن:

iman_s
20-04-2007, 01:36

خیلی متشکر

بهتره هر سوال در جای خودش مطرح بشه.
شما دوست عزیز هم میتونید به قسمت درخواست نرم افزار موبایل برید 100% زودتر به جواب میرسید.

amir_pashe
21-04-2007, 00:59
سلام
کمک
من گوشیمو 1 روزه گرفتم و فقط فکر کنم 2 ساعت زیر شارژ بود(البته شارژش پرشد) بعد کلی باهاش ور رفتم تقریبا از ساعت 12ظهر تا 6 بعد از ظهر یه بند باهاش ور رفتم حدود ساعت 8 شارژم شد 43% میخواستم بدونم باطریم خرابه یا من خیلی شکاکم؟!!

s_n
21-04-2007, 01:07
سلام
کمک
من گوشیمو 1 روزه گرفتم و فقط فکر کنم 2 ساعت زیر شارژ بود(البته شارژش پرشد) بعد کلی باهاش ور رفتم تقریبا از ساعت 12ظهر تا 6 بعد از ظهر یه بند باهاش ور رفتم حدود ساعت 8 شارژم شد 43% میخواستم بدونم باطریم خرابه یا من خیلی شکاکم؟!!

به نظر من نه سالمه

javad2625
21-04-2007, 03:46
سلام
کمک

سلام و مبارك باشه. به جمع K750 ي ها خوش اومديد.
گوشي شما هيچ مشكلي نداره. درسته كه اگه باهاش كار نكنيد، تقريباً 10 روز شارژ داره اما اگه باهاش ور بريد به همين سرعت كه ديديد شارژ تخليه مي كنه.

rasool222
21-04-2007, 08:12
منم یگ گیگ دارم و 13 تومان خریدم سونی با گارانتی تعویض یه بارم عوضش کردم بدون پرداخت پولی از علائدین طبقه پایین موبایل جنوب
بالاخره ما نفهميديم قيمت مموري يك گيگ چنده؟

amir_pashe
21-04-2007, 13:29
بالاخره ما نفهميديم قيمت مموري يك گيگ چنده؟

سلام
من دوستم برام از تهران اورده بود 20
من هم نمیدونم چون امروز 1 نفر از دوستام گفت 14:18:

AliROCK
21-04-2007, 13:39
معمولا 17 تومن میدن
راستی کسی نمیدونه چه جوری بازی نصب کنم رم ریدر هم دارم ولی قسمته games نمیاد نمیدونم چه کنم ولی تو گوشی games هست!!
:)

Razel
21-04-2007, 13:50
معمولا 17 تومن میدن
راستی کسی نمیدونه چه جوری بازی نصب کنم رم ریدر هم دارم ولی قسمته games نمیاد نمیدونم چه کنم ولی تو گوشی games هست!!
:)
سلام
شما فایل Jar یا Jad مربوط به بازی رو در پوشه other که به آدرس MSSEMC\Media files\other هست کپی میکنید.
بعد از داخل گوشی اجراش می کنید.
از شما خواهد پرسید که در Application ذخیره کنم یا Games که شما games رو انتخاب میکنید و بازی نصب خواهد شد.
بعد میتونید فایل jar رو از پوشه other حذف کنید.

موفق باشید.

khore_64
22-04-2007, 00:25
سلام.من رم خریدم.1گیگ.از علایدین،16 تومن هرچی گشتم زیره 16 نبود.فقط وقتی گذاشتم تو گوشیم 968 مگا بایت خالی بود.درسته؟؟؟؟؟فکر نمیکنین زیاد فضاش پره؟؟؟؟؟؟؟؟

Razel
22-04-2007, 00:38
آقا یک سوال:

راهی هست که یک Application رو به قسمت shortcut این گوشی اضافه کرد؟ منظورم خود فایله نه پوشه اون.
با روشهای معمولی که نمیشه ،میخوام بدونم راهی مثل هک وجود داره یا نه؟

خیلی ممنون

mona2006
22-04-2007, 00:51
سلام چطور میشه فایل متنی رو فارسی منظورمه بطور صحیح خوند

s_n
22-04-2007, 01:02
سلام.من رم خریدم.1گیگ.از علایدین،16 تومن هرچی گشتم زیره 16 نبود.فقط وقتی گذاشتم تو گوشیم 968 مگا بایت خالی بود.درسته؟؟؟؟؟فکر نمیکنین زیاد فضاش پره؟؟؟؟؟؟؟؟

نه فضاش خوبه واسه منم همین بود ولی من 13 خریدم از علائدین با گارانتی تعویض هولوگرام دار

javad2625
22-04-2007, 03:00
راهی هست که یک Application رو به قسمت shortcut این گوشی اضافه کرد؟ منظورم خود فایله نه پوشه اون.
با روشهای معمولی که نمیشه ،میخوام بدونم راهی مثل هک وجود داره یا نه؟

تنها نرم افزاري كه براي هك گوشي سراغ دارم FarManager هست. اما طرز كارش رو بلد نيستم. اگه خواستيد لينك آموزش (انگليسي) و لينك دانلودش رو چند تاپيك قبل تر گذاشتم.

سلام چطور میشه فایل متنی رو فارسی منظورمه بطور صحیح خوند

منظورتون از «به طور صحيح خوند» چيه؟ اگه منظورتون كپي كردن فايل txt روي گوشي و بعد هم خوندن متن اون از داخل گوشي هست فكر نكنم راهي داشته باشه. ولي من هميشه فايلهاي متني دلخواهم رو روي MemoryStick ذخيره كرده و با كامپيوتر اونها رو مطالعه مي كنم.

Razel
22-04-2007, 15:07
تنها نرم افزاري كه براي هك گوشي سراغ دارم FarManager هست. اما طرز كارش رو بلد نيستم. اگه خواستيد لينك آموزش (انگليسي) و لينك دانلودش رو چند تاپيك قبل تر گذاشتم.

منظور من هم از راه با استفاده از فار منیجر بود که چجوری میشه شورتکات رو اضافه کرد. خود هک و نفوذ رو بلدم ولی مشکل من بعد از نفوذه که چیکار باید کرد.

AliROCK
22-04-2007, 17:40
ممنون نصب شد ;) اگه بخوایم یه شماره خاص زنگ نخوره تو این گوشی چی کار باید کرد یا همون بزاریمش تو black list

javad2625
23-04-2007, 01:00
ممنون نصب شد اگه بخوایم یه شماره خاص زنگ نخوره تو این گوشی چی کار باید کرد یا همون بزاریمش تو black list

ببينم مگه گوشي k750 هم نرم افزار BlackList داره؟ اگه داره يكي لينك بده دانلود كنيم.

Razel
23-04-2007, 01:42
ممنون نصب شد ;) اگه بخوایم یه شماره خاص زنگ نخوره تو این گوشی چی کار باید کرد یا همون بزاریمش تو black list
شما از قسمت Setting میرید به منوی Calls و از داخلش Manage Calls و از اونجا Accept Calls که انتخاب کردید با 3 تا گزینه روبرو میشید:

All Calls که در حالت پیش فرضه و به تمام تماسها جواب میده
Only From List که وقتی انتخابش کردید به شما اجازه میده تا یک لیست از Contact (دفتر تلفنتون) ایجاد کنید تا فقط به اونها پاسخ داده بشه. یه چیزی مثل برعکس Black list که شاید اسم White List براش بیشتر برازنده باشه.
None که به هیچ تماسی پاسخ نمیده.

این تمام کارایی هست که این گوشی میتونه با تماس گیرنده انجام بده. حالا خودتون میتونید تنظیمش کنید.

موفق باشید.

khore_64
24-04-2007, 01:55
نه فضاش خوبه واسه منم همین بود ولی من 13 خریدم از علائدین با گارانتی تعویض هولوگرام دار

مرسی:10:
آره ماله منم هولوگرام داره

Peeedan
24-04-2007, 11:27
سلام !
اگه یه گوشی K750i قفل بشه چیکار باید کرد ؟
یعنی یکی روش پسورد گذاشته بعد وقتی که بالا میاد بعد از اینکه پین رو وارد میکنیم یه پسورد میخواد !:41:

خواهش میکنم سریع تر پاسخ بدید ( خیلی عجله دارم) .:42:

Razel
24-04-2007, 12:12
سلام !
اگه یه گوشی K750i قفل بشه چیکار باید کرد ؟
یعنی یکی روش پسورد گذاشته بعد وقتی که بالا میاد بعد از اینکه پین رو وارد میکنیم یه پسورد میخواد !:41:

خواهش میکنم سریع تر پاسخ بدید ( خیلی عجله دارم) .:42:
احتمالا اون رمز دومی Pin دوم هست که روی سیمکارته. امتحانش کن.

amir_pashe
24-04-2007, 12:36
سلام میخواستم بدونم سونی اریکسون هم مثله گوشه های نوکیا قفل میشه البته قفل کی برد نه
اگه میشه چطوری؟
ممنون

s_n
24-04-2007, 12:44
نه چون برنامشو نداره نوکیا سیمبیان هست و برنامشو داره

amir_pashe
24-04-2007, 18:38
نه چون برنامشو نداره نوکیا سیمبیان هست و برنامشو داره

ممنون :20:

amir_pashe
24-04-2007, 18:40
سلام
میخواستم بدونم چکار باید کنم تا کسی نتونه وارده گوشیم بشه؟
اگه برنامه یی هست بگید دانلود کنم!

2299
24-04-2007, 21:45
من ميخوام ‍!

mostafa_khan
24-04-2007, 21:50
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو � موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
شاد باشید

ashkan1360
25-04-2007, 08:46
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو � موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
شاد باشید

مصطفی خان باید مقاله جالبی باشه ولی اگه اینکو تصحیح کنی تابتونیم بخونیمش !!!

M A T I N
25-04-2007, 16:58
مصطفی خان باید مقاله جالبی باشه ولی اگه اینکو تصحیح کنی تابتونیم بخونیمش !!! __________________

...موفق باشی...

axilbam
26-04-2007, 01:30
من یه گوشی k750 خریدم بعد 2 روز احساس می کنم صداش کم شده رفتم از تو اکولایزر صدای زیر و بم همه رو بردم بالا ولی در این صورن به قول بچه ها خِرخِر می کنه مشکل کجاست؟
راستی از کجا میشه فهمید گوشی cid چنده؟
از کجا باید فهمید اصل یا قلابیه ؟
چرا آهنگ های wav رو پخش نمی کنه؟
من تازه k750 رو خریدم لطفاً کمک کنید.

H A M A S
26-04-2007, 07:15
پرش آنتن برای چیه؟گوشیم هم نو خریدم ضربه هم نخورده ؟بعضی وقتها یه خونه از آنتن کم میشه باز سریع اضافه میشه سیم هم ایرانسل هست

rasool222
26-04-2007, 07:38
پرش آنتن برای چیه؟گوشیم هم نو خریدم ضربه هم نخورده ؟بعضی وقتها یه خونه از آنتن کم میشه باز سریع اضافه میشه سیم هم ایرانسل هست
اينا ربطي به گوشي نداره و مشكلات شبكه هستش

javad2625
26-04-2007, 12:33
من یه گوشی k750 خریدم بعد 2 روز احساس می کنم صداش کم شده رفتم از تو اکولایزر صدای زیر و بم همه رو بردم بالا ولی در این صورن به قول بچه ها خِرخِر می کنه مشکل کجاست؟
راستی از کجا میشه فهمید گوشی cid چنده؟
از کجا باید فهمید اصل یا قلابیه ؟
چرا آهنگ های wav رو پخش نمی کنه؟
من تازه k750 رو خریدم لطفاً کمک کنید.

اولاً لطفاً توي هر پست، بيش از 2 سوال نپرسيد كه بتونيم جواب بديم. ثانياً براي ولوم صدا اگه در حين پخش صدا يا آهنگ، دكمه ولوم (سمت راست LCD در حاشيه گوشي) رو بزنيد و صدا رو زياد كنيد مشكل حله. اصل و قلابي هم نداره. همه اش اصله. فقط مسئله سريال اصلي و غير اصليه كه با كد #06* سريال نامبر اون رو ميگيريد و با سريال روي قوطي مقايسه مي كنيد اگه يكي بود سريال اصليه. آهنگ هاي wav رو هم پخش نمي كنه. علت رو بايد از سازنده اش بپرسيم. شايد با wav حال نمي كرده!

M A T I N
26-04-2007, 15:07

براتو خوبه که فقط یکیش کم میشه برای من بعضی وقت ها 3 تاش کم میشه و اگه یه کوچولو جابه جاش کنم درست میشه ...
مشکلش هم همون طور که دوست دیگمون گفتن به خاطر خود شبکه است ...

...موفق باشی...