مشاهده نسخه کامل
: خرابی dvd-rom
paydar70
12-06-2013, 01:14
سلام...
من میخواستم یه ایمیج(ISO) از طریق ویندوز 7 روی یه dvd رایت کنم..وقتی زدم رایت شروع بشه طول کشید و رایت شروع نشد
منم زدم کنسل بشه نمیشد از طریق تسک منیجرغیر فعالش کردم..بعد هرچی زدم dvd بیرون نیومد..بعد از ریست لپ تاپ dvd رو بیرون آوردم..اما دیگه هیچ سی دی و dvd رو نمیخونه..باید چیکار کنم؟؟؟
ببخشید طولانی شد...
یه دیسک قابل بوت شدن مثل دی وی دی ویندوز داخل لپ تاپ قرار بدید و ببینید میتونید لپ تاپ رو بوت کنید باهاش یا نه
paydar70
12-06-2013, 19:36
هرکاری کردم ویندوز جدید نصب کنم سی دی ویندوز بوت نشد..
Prince.Kourosh
16-06-2013, 19:21
اقا من امروز دی وی دی رایترم حدود 90% سی دی ها و دی وی دی های قبلی رو نمیخونه چیکار کنم راه حلش چیه مرسی من لپتاپم hp pavilion dv6 6070 هستش از همه چیش راضی بودم جز این دی وی دی واموندش خاک تو سر hp با اون دی وی دی درست کردنش!!:n30:
اگه ممکنه دوستان زودتر جوابمو بدید خیلی ناراحتم...ثواب داره ....دلمو شاد کنید....
hossein pc 2011
16-06-2013, 19:30
چراغ علامت کار کردن دی وی دی رایتر روشن میشه؟:n05:
Prince.Kourosh
17-06-2013, 11:49
بله روشن میشه چراغ سبزش کار میکنه ولی اکثر دی وی دی هارو خالی میزنه.... نمیدونم چش شده
کلا این مشکل اچ پی تنها نیست اکثرا درایور اپتیکالشون ضعیفه . .
فک کنم گارانتی هم تموم شده اگه خودت نمیتونی ببر بیرون بده تا لنزش رو تمیز کنن به احتمال زیاد اوکی میشه
Prince.Kourosh
18-06-2013, 00:27
کلا این مشکل اچ پی تنها نیست اکثرا درایور اپتیکالشون ضعیفه . .
فک کنم گارانتی هم تموم شده اگه خودت نمیتونی ببر بیرون بده تا لنزش رو تمیز کنن به احتمال زیاد اوکی میشه
بله گارانتیم 1ساله تمومه...اگه لنزش تعویض بشه چقد هزینه داره؟ دی وی دی اکسترنال قیمتش چنده؟ میصرفه یا نه ؟ تمیز کردن لنز رو خودم نمیتونم انجام بدم؟ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم با این لپتاپ حتی تونستم آساسینس رو اجرا کنم ولی همیشه از دی وی دیش ناراضی بودم !!!!!!! خدا خفش کنه اچ پی رو! سیستم میزنه اندازه لپتاپ گیمینگ ولی از گذاشتن یه دی وی دی درست حسابی عاجزه! با اینکه اصلا گیمینگ نبود ولی انصافا خوب لپتاپی بوده همیشه دلم نمیاد بفروشمش
فروش لپتاپ اشتبها محضه بیخیال..
رایتر اکسترنال حدود 180 تومن در میاد الان
تمیز کردن لنز کار اسونیه منتهی با چیش مهمه که باید اسپری مخصوص بگیری ( اتکلن نزنی ممکنه بدتر شه :دی )
Prince.Kourosh
19-06-2013, 13:45
ok مرسی امروز میبرمش پاساي ایرانیان . به نظرتون اونجا خوبه یا جای دیگه ببرمش؟
sara.mlj
10-07-2015, 01:43
سلام.من چند وقت پیش داشتم با کامپیوتر کار میکرم و مثل همیشه یه cd واردش کردم ولی cd رو نخوند.بعد سعی کرم cd را خارج کنم ولی cd driver هیچ واکنشی نسبت به دکمه eject نشون نمی داد حتی از داخلmy camputer هم eject نمیشد.تو اینترنت جستجو کردم یه سایتی نوشته بود کامپیوتر رو خاموش بعد روشن کنید و در حال روشن شدن کلیک چپ موس رو نگه دارید و اون موقع eject کنید.خب من این کارو کردم و دیسک در اومد بعد که دوباره دیسک دیگه ای گذاشتم همین مشکل بود.بعدم اصلن دیگه باز نشد.بعد یه سایت دیگه نوشته بود کامپیوتر رو خاموش کنید و ازبرق بکشید بعد یک گیره کاغذ رو وارد سوراخ کوچیکی که روی جای دیسک وجود داره فشار بدید تا دیسک خارج شه.خب من اینکارو کردم و حداقل دیسکم رو نجات دادم ولی الان cd driver کلا خراب شده اصلن خارج نمیشه.خودم فک میکنم که مشکل سخت افزاری داره و احتمالا کابل برقش قطع شده.ولی میخواستم بدونم ممکنه مشکل نرم افزاری باشه؟یا میشه تو منزل تعمیرش کرد یا حتما باید بره نمایندگی؟کامپیوتر مدل matris-msi هستش.لطفا کمک!!!
mehrdad8086
15-07-2015, 11:31
اگر فیش برقش قطع باشه!که بعیده تو لب تاب یه همچین چیزی!!!!شما تو my computer و device manager هم نمیبینیش.....
زمانی که دربش رو میبیندی چراغش(درصورت وجود)چشمک میزنه؟
احتمالا نیاز به تعویض داره.تعمیر dvdلب تاب براحتی انجام نمیشه.مواردی همچون پارگی کابل dataflat و اینا باشه چرا میشه ولی ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.