مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید بین دو کارت گرافیک 7870 برند msi vs Sapphire با تفاوت قیمت حدود 300 تومن
سلام خواستم بین این دو تا کارت گرافیک ببینم چه فرقی هستش و به نظرتون کدوم توی بازی بهتره و کلاه چه فرقی داره ؟؟؟؟
SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
با قیمت حدود 960 تومن
در مقابل
MSI HD 7870 Twin Frozr 2GB GDDR5
با حدود قیمت 1300
اخه این تفاوت قیمت دقیقا واسه چی آیا خنک کنندگی یعنی ساب فایر توی بازی کم میاره به نرتون چیکار کنم خوب با این قیمت msi خوب ادم میره یک 7950 میگیره ؟؟؟/
نظر دوستان چیه
Ali*Reza
12-06-2013, 00:10
بعضى برندها مثل همين ام اس آى مدلهايى با خنک کننده بهينه و اورکلاک شده هم توليد ميکنند که پرفرمنس بالاترى هم دارن و البته قيمت بيشتر.
بعضى برندها مثل همين ام اس آى مدلهايى با خنک کننده بهينه و اورکلاک شده هم توليد ميکنند که پرفرمنس بالاترى هم دارن و البته قيمت بيشتر.
یعنی این Twin Frozr خنک تر هستش ؟؟؟
و در ثانی هر دور یک جور اور شدن 1000 ghz هستن اگر msi خنک تر باشه کارای بالاتری داره
Ali*Reza
12-06-2013, 13:18
یعنی این Twin Frozr خنک تر هستش ؟؟؟
و در ثانی هر دور یک جور اور شدن 1000 ghz هستن اگر msi خنک تر باشه کارای بالاتری داره
بله خنکتر هست و حدود 50 مگاهرتز هم فرکانسش بيشتر هست.
تنها در خنک شوندگی برتری جزئی دارن چرا که خود سافایر هم خنک کنندگی عالی داره
این تفاوت قیمت تنها به دلیل خنک شوندگی بهتر و کمی قدرت بالاتر که با ghz edition بودن 7870 این مشکل بر طرف میشه
بنابراین شما از خرید 7870 سافایر دریغ نکنین و اگر تا 1.200 میخواین پول بدین بهتره 7950 بگیرین
Prince.Kourosh
17-06-2013, 02:13
سفایر رو خیلی دوسش دارم هم ارزونه هم نسبت به برندهای دیگه کم نمیاره من فکر نمیکنم که 300 تومن فرقش باشه نهایت بخاطر خنک کنندگیش و کمی هم قدرتش شاید عادلانه این بود که 100 تومن بیشتر باشه....
دوستان 7870 GHz رو میشه اورکلاک کرد درسته؟ با اورکلاک عملکردش به MSİ Twin Frozr 7870 میرسه؟
بعد اورکلاکش کنیم خود فنش کفایت میکنه یا اینکه باید فن نصب بشه براش؟
دوستان 7870 GHz رو میشه اورکلاک کرد درسته؟ با اورکلاک عملکردش به MSİ Twin Frozr 7870 میرسه؟
بعد اورکلاکش کنیم خود فنش کفایت میکنه یا اینکه باید فن نصب بشه براش؟
هر دوتاش اور کلاک کارخونه ای هستش فقط فکر کنم msi 50 تا بیشتر از سابفایر هستش
هر دوتاش اور کلاک کارخونه ای هستش فقط فکر کنم msi 50 تا بیشتر از سابفایر هستش
شما مطمئنی؟ چون من فکر میکنم GHz نسخه ی قابل اورکلاک هستش!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.