مشاهده نسخه کامل
: چه نوع ویندوز 7 ی برای نصب روی یک سیستم خیلی ضعیف خوبه؟
narcis3435
11-06-2013, 19:53
سلام دوستان:n13:
توی یک سایت قدیمی مدرسه که شبکه هم هست و باید به اینترنت وصل باشه . چه نوعی از ویندوز 7 نصب کنم که سرعت سیستم خیلی پایین نیاد؟
البته شبکه سرور نداره فقط همه به سوئیچ وصلند و با مودم USB بیسیم اینترنت گرفتن الان XP نصبه.:n03:
چه راهکاری وجود داره که بشه این کارو بهتر انجام داد؟
البته می خوام نرم افزار های دیگه و آنتی ویروسم بریزم.
soroosh_cz
11-06-2013, 20:53
سلام دوستان:n13:
توی یک سایت قدیمی مدرسه که شبکه هم هست و باید به اینترنت وصل باشه . چه نوعی از ویندوز 7 نصب کنم که سرعت سیستم خیلی پایین نیاد؟
البته شبکه سرور نداره فقط همه به سوئیچ وصلند و با مودم USB بیسیم اینترنت گرفتن الان XP نصبه.:n03:
چه راهکاری وجود داره که بشه این کارو بهتر انجام داد؟
البته می خوام نرم افزار های دیگه و آنتی ویروسم بریزم.
چه اصراری هست به استفاده از ویندوز 7؟ به نظر من یه ویندوز 7 نصب کن و تمام تنظیمات گرافیکیش رو دستی بردار تا بشه مثل ویندوز 98... سبک تر هست خیلی.... ویندوز 7 به خودی خودش سنگین نیست ولی از XP سنگین تره.
ضدویروس؟ اگر سیستم رو بگی شاید قضاوت راحت تر باشه، شما از طرفی میخوای یه ویندوز 7 نصب کنی که سرعت سیستم کم نشه، از طرفی میخوای ضدویروس نصب کنی که خودش سرعت رو کم میکنه...:n13:
چه اصراری هست به استفاده از ویندوز 7؟ به نظر من یه ویندوز 7 نصب کن و تمام تنظیمات گرافیکیش رو دستی بردار تا بشه مثل ویندوز 98... سبک تر هست خیلی.... ویندوز 7 به خودی خودش سنگین نیست ولی از XP سنگین تره.
ضدویروس؟ اگر سیستم رو بگی شاید قضاوت راحت تر باشه، شما از طرفی میخوای یه ویندوز 7 نصب کنی که سرعت سیستم کم نشه، از طرفی میخوای ضدویروس نصب کنی که خودش سرعت رو کم میکنه...:n13:
به نظر من نسخه ی Starter ویندوز 7 نصب کن
soroosh_cz
11-06-2013, 23:18
به نظر من نسخه ی Starter ویندوز 7 نصب کن
چرا من رو نقل قول کردی :n02:
من رو سیستم سه تا x64 Ultimate SP1 دارم :n02:
چرا من رو نقل قول کردی :n02:
من رو سیستم سه تا x64 Ultimate SP1 دارم :n02:
اشتباهی نقل قول کردم. ولی کلن نسخه ی starter ویندوز 7 نسبت به بقیه ی نسخه ها خیلی سبک تره و اصلا برای نصب روی سیستم های ضعیف عرضه شده.
narcis3435
14-06-2013, 21:59
ممنون از همتون دوستان :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.