ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرتروز در سنین جوانی ممکن است؟

Mahziar-7
11-06-2013, 09:42
سلام
بیش از یکساله که به طور مزمن در مفصل ران پای راستم احساس درد می کنم. اوایل یک بار این درد چنان شدید شد که راه رفتن و نشستن برام عذاب آور و دردناک بود و نزدیک به یک ماه خانه نشین شدم.
تحرک و پیاده روی خوبی داشتم همیشه. 25 سال سنمه و مدت هاست خیلی اذیت نشدم به خاطر این درد. ولی هفته ی پیش که کوهنوردی مختصری داشتم دوباره درد پای راست به مدت یک روز کمی اذیتم کرد و بعد آروم شد و این بار در پای چپ هم خیلی خفیف احساس درد مشابه کردم. اکثر اوقات وقتی دراز می کشم، با کمی خم شدن مفصل ران به بیرون و عقب اصطلاحا مفصلم میشکنه خیلی راحت و صدای تق میده!
دلیل این درد چیه؟ احتمالش هست آرتروز باشه؟

raana
11-06-2013, 17:56
سلام دوست عزیز.....

علائم آتروز...درد-کم شدن دامنه ی حرکتی اون مفصل-گاهی اوقات تورم و.....

باید یه پزشک متخصص مراجعه بشه...در مرحله اول..معاینات بالینی انجام بشه....تا پزشک ببینه چرخش و حرکت مفصل در چه حد هست....

رادیوگرافی انجام بشه....

شما تا زمانی که به پزشک مراجعه کنید.....از ایستادن طولانی مدت -پیاده روی در مسیرهای سربالایی و سر پایینی-استفاده از پله خودداری کنید....

کوهنوردی نباید انجام بشه....باید عضلات قوی بشه....با شنا..پیاده روی در مسیر صاف و همین طور آب درمانی-دوچرخه ثابت با زاویه ی خاص -

علت این مشکل میتونه به خاطر کار کشیدن زیاد از این مفصل....چزخش داشتن لگن-جنس بد غضروف(که ارثی هست و باعث بروز آرتروز در سنین پایین میشه)..........

برای تسکین درد میتونید از داروهای ضدالتهاب استفاده کنید........و همین طور موقع درد مفصل رو سرد نگه دارید چون به شدت تو کاهش درد موثر هست.....کمی یخ رو داخل حوله بپیچید و روی جایی که درد میکنه قرار بدید....چون گرم کردن باعث پرخونی عضو و در نتیجه باعث افزایش
درد میشه....

البته احتمال اینکه مشکلتون آتروز نباشه هم هست....ولی بهتره توسط متخصص معاینه بشه.....
اون صدای تق که میگید.....تو مفصل اکثر افراد ایجاد میشه......ولی باید دید همراه با این صدا درد و کاهش دامنه ی حرکت مفصل هست یا نه...