مشاهده نسخه کامل
: Asus Fonepad ME371 - فبلت هوشمند ایسوس (تاپیک بررسی و تبادل اطلاعات و رفع مشکلات)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tablet with Phone Functions , 7" IPS Screen, and Sleek Metallic Finish
Full 3G phone functions
Elegant metallic finish
7" IPS display with wide viewing angles
New Intel® Atom™ CPU for up to 9 hours battery life
Micro-SD slot for up to 32GB expandibility
محصول دیگر شرکت Asus که در MWC 2013 معرفی شد Fonepad نام دارد. یک تبلت ۷ اینچی با صفحه نمایش IPS و رزولوشن ۸۰۰*۱۲۸۰ که از ۳G HSPA+ پشتیبانی میکند. پردازنده این تبلت Intel Atom Z2420 تک هسته ای با سرعت ۱٫۲GHz میباشد. ۱ گیگابایت رم دارد و GPU آن از نوع PowerVR SGX540 میباشد. این تبلت با اندروید ۴٫۱ عرضه خواهد شد. (منبع: alldigitall.ir)
نمایشگر 7 اینچی این تبلت در واقع در میان نمایشگرهای 5 و 10 اینچی پدفونهای قبلی این شرکت است. این تبلت آندرویدی ساختار سبکی داشته و به راحتی در دست کاربران قرار میگیرد. به طور کلی این تبلت با ضخامت بدنه 4/10 میلیمتری و وزن 340 گرمی طراحی باریک و قابل حملی دارد. پردازنده این دستگاه مدل Z2420 از سری Atom شرکت Intel بوده و کم مصرف است. این پردازنده سرعت عملکرد معمولی دارد. درست به همین دلیل هم هست که شرکت Asus مدعی شده است این تبلت در هر بار شارژ کامل امکان کارکرد مداوم تا بیش از 9 ساعت را دارد.
نمایشگر 7 اینچی این تبلت از نوع IPS است که تصاویر را با وضوح 800 در 1280 پیکسل برای کاربرانش به نمایش میگذارد. این نمایشگر امکان دریافت 10 نقطه لمسی به صورت همزمان را دارد. این تبلت در دو نسخه 8 و 16 گیگابایتی تولید شده است و امکان ارتقاي حافظه از طریق کارتهای حافظه را تا 32 گیگابایت در اختیار کاربرانش قرار میدهد.
پشت بدنه تبلت Fonepad فلزی است و در دو رنگ نقرهای و طلایی طراحی شده است. این بدنه فلزی باعث شده تا این تبلت ظاهری مدرن و جالب داشته باشد. همچنین این تبلت یک دوربین 3 مگاپیکسلی در پشت و یک دوربین 2/1 مگاپیکسلی در جلو برای مکالمه تصویری دارد. (منبع: khabarfarsi.com)
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: - وزن 340 گرم
پردازنده: Intel Atom Z2420 1.2GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی 16 / 8 GB
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 7.0 اینچ
امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - قابلیت مکالمه تلفنی سیم کارت - WiFi - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - microUSB
سایر مشخصات: Google Android v4.1 JellyBean - کارکرد باتری تا 9 ساعت پخش ویدیو با کیفیت HD - تا 10 ساعت جستجو در اینترنت ساعت
نام ها ديگر : ME371MG
Asus Fonepad ME371 - 8GB
منبع: دیجی کالا
سایر تصاویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eed.ic.7UwSGU10ie.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eed.ic.8XWKBPAZ5p.jpg
تمام دوستان محترم می توانند سئوالات، مشکلات و نطرات خود را در مورد این فبلت در همین تاپیک ارسال فرمایید ...
خواهشمند است:
از تکرار سوالات خودداری کنید
سوالات در مورد رام هایی که نصب میکنید در تاپیک همون رام مطرح کنید
سوالات به صورت کامل مطرح کنید تا به درستی پاسخ داده بشه
برای تشکر از کلید تشکر که پایین هر پست قرار داره استفاده کنید
رفع مشکل اتصال کابل OTG برای اتصال فلش مموری و هارد و...:
ابتدا باید چک کنید که Build Number تبلت حداقل 3.2.2 باشه
برای چک کردن:
Setting/About tablet/
اخرین عبارت...
اگر 3.2.2 نبود، باید از طریق Setting/System update آپدیت کنید دستگاهتون رو، (بار اول که آپدیت کامل شد برید چک کنید که بیلد نامبر شد 3.2.2 یا نه، اگه نه بازم سعی کنید...)
سپس نرم افزار nexus-media-importer-4.1.2 رو دانلود و نصب کنید
یه نکته جالب دیگه بگم که بعد از اینکه از آنتی ویروس bit defender استفاده کردم، دیگه می تونم از طریق File Manager خود فون برم تو فلش مموری و هارد و...
(نکته جالب اینکه تونستم ماوس هم بهش وصل کنم .... به راحتی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه فبلت من با استفاده از نرم افزار تخصصی AnTuTu Benchmark:
(رتبه اول گلکسی اس 4 هست، تو عکس جا نشده،همچنین فون در رده آخر نیست، چند تا دیگه بودن که تو عکس جا نشدن)
اطلاعات سخت افزاری فبلت من با استفاده از نرم افزار تخصصی AnTuTu Benchmark:
با آپدیت Build Number به 3.2.3 مشکل اتصال کابل OTG برای اتصال فلش مموری و هارد و...، بدون نیاز به هیچ نرم افزار و یا آنتی ویروسی حل خواهد شد
سلام بر دوستان و اساتید محترم.چنتا سوال داشتم اگه زحمتتون نیست جوابمو بدین کمکم میکنه تو تصمیم گیری.۱ـتا حالا کسی از خرید این تبلت پشیمون شده؟2ـمشکل کابل otgبه همین راحتی که میگین قابل حله؟3ـتفاوت قیمت 8گیگ و 16گیگ چقدره؟4ـباگ داشته یا نه؟هنگ نمیکنه؟4ـبا توجه به تک هسته ای بودن سی پی یو میشه به سرعت و قدرتش اطمینان کرد؟5ـتبلت میخوام فقط واسه اینترنتش.سیمکارت خور هم میخوام تا هم بتونم باهاش پیام بدم هم بتونم دائم اینترنت در دسترس داشته باشم.گزینه ی بهتری باهمین رنج قیمت هست؟پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم.
تا حالا کسی از خرید این تبلت پشیمون شده؟ خودمو و چندتا از دوستام 8 گیگش رو خریدم، تا حالا که دو هفته اس داریم نه ...
2ـمشکل کابل otgبه همین راحتی که میگین قابل حله؟ بله، به همین راحتی
تفاوت قیمت 8گیگ و 16گیگ چقدره؟ دوست عزیز فکر نمی کنم 16 گیگش تو بازار اومده باشه، الان 8 گیگش 999 هست
باگ داشته یا نه؟هنگ نمیکنه؟ تا حالا که نداشتم چیزی
با توجه به تک هسته ای بودن سی پی یو میشه به سرعت و قدرتش اطمینان کرد؟ بله
تبلت میخوام فقط واسه اینترنتش.سیمکارت خور هم میخوام تا هم بتونم باهاش پیام بدم هم بتونم دائم اینترنت در دسترس داشته باشم.گزینه ی بهتری باهمین رنج قیمت هست؟ دقیقا پاسخگوی تمام نیازهاتون هست ...بالاتر هم گالگسی نت 8 داریم
با تشکر از دوست خوبم inen.طبق تحقیقات من بعضیا تهران هم 32 و 16 گیگش رو خریدن.از ایسوس سنتر.میگن که انگار cpu16 و 32 گیگش 1.6 دوهسته ایه.البته مطمئن نیستم.اگه کسی در باره هم چیزی میدونه و میتونه اطلاعاتی بده ممنون میشم در اختیارم بذاره.من تو سایت mobile.ir دیدم که گفته بودن این موارد رو.راستی مثل اینکه نماینده ایسوس مدعی شده این تبلت رو باید با چهار هسته ایهای بازار مقایسه کرد.واقعا ادعای وسوسه انگیزیه
با تشکر از دوست خوبم inen.طبق تحقیقات من بعضیا تهران هم 32 و 16 گیگش رو خریدن.از ایسوس سنتر.میگن که انگار cpu16 و 32 گیگش 1.6 دوهسته ایه.البته مطمئن نیستم.اگه کسی در باره هم چیزی میدونه و میتونه اطلاعاتی بده ممنون میشم در اختیارم بذاره.من تو سایت mobile.ir دیدم که گفته بودن این موارد رو.راستی مثل اینکه نماینده ایسوس مدعی شده این تبلت رو باید با چهار هسته ایهای بازار مقایسه کرد.واقعا ادعای وسوسه انگیزیه
از نظر فیزیکی سی پی یو نسخه 16 گیگی 1.2 گیگاهرتز تک هسته ای و نسخه 32 گیگی 1.6 گیگاهرتز تک هسته ای هست اما از تکنولوژی hyper-thread بهره میبرد و در واقع کارایی سی پی یو دو هسته ای را دارند. و اصلا با سی پی یو های 4 هسته قابل مقایسه نیستند.
aliy2324
14-06-2013, 00:14
lمن این تبلت خریدم ولی احساس می کنم سریع شارژ تموم می کنه. شایدم احساس من اشتباه باشه. دوستان باتری تبلت بر اساس زمانی که خود تبلت در بخش تنظیمات نشون می ده برای شما بدون بازی و فقط وب گردی چند ساعت می ره؟ ( ببینم تبلت من در چه وضعی هست ) لطفا بگید چند ساعت کار کرده و هنوز چند درصد شارژ داره
من قبل از اینکه بزارم شارژ اولیه وصل کردم کامپیوتر و روش برنامه ریختم ممکنه این کار به باتری صدمه زده باشه
lمن این تبلت خریدم ولی احساس می کنم سریع شارژ تموم می کنه. شایدم احساس من اشتباه باشه. دوستان باتری تبلت بر اساس زمانی که خود تبلت در بخش تنظیمات نشون می ده برای شما بدون بازی و فقط وب گردی چند ساعت می ره؟ ( ببینم تبلت من در چه وضعی هست ) لطفا بگید چند ساعت کار کرده و هنوز چند درصد شارژ داره
من قبل از اینکه بزارم شارژ اولیه وصل کردم کامپیوتر و روش برنامه ریختم ممکنه این کار به باتری صدمه زده باشه
تنظیمات فبلت من به این صورت هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من حداقل یک روز نگه می داره، دیگه یه سره بازی کنم و ... ، 12 ساعتو نگه می داره ...
من دیشب 11 فول شد، تا حالا که خیلیم بازی کردم صبح تا حالا شده 67%
بدجور توی دوراهی گیر کردم و نمیتونم تصمیم بگیرم.بین فون پد و نکسوس 7 3gگیر کردم.بزرگترین چیزی هم که داره وسوسم میکنه واسه فون پد قابلیت برقراریه تماسه.اما نکسوس از لحاظ کیفیت تصویر و سی پی یو از فون پد سرتره.رفقایی که تجربه و تخصص دارن میشه کمکم کنین.من تا حالا تبلت نداشتم واسه همین یکمم حساسم و سخت میتونم تصمیم بگیرم.
بدجور توی دوراهی گیر کردم و نمیتونم تصمیم بگیرم.بین فون پد و نکسوس 7 3gگیر کردم.بزرگترین چیزی هم که داره وسوسم میکنه واسه فون پد قابلیت برقراریه تماسه.اما نکسوس از لحاظ کیفیت تصویر و سی پی یو از فون پد سرتره.رفقایی که تجربه و تخصص دارن میشه کمکم کنین.من تا حالا تبلت نداشتم واسه همین یکمم حساسم و سخت میتونم تصمیم بگیرم.
ساپورت خوب نکسوس 7 رو فدای تماس نکن... من نکسوس 7 داشتم.دقیق یادم نمیاد که با کاستوم رام میشد تماس گرفت یا نه..
دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردی.ببین من نسخه 3gمیخوام تابتونم باهاش تماس بگیرم.هرچند که استفاده از اینترنت همراه از تماس تلفنی هم برام اهمیتش بیشتره.نکسوس پشتیبانی خوبی داره ولی واسه کسی که از رام اورجینال استفاده کنه.یعنی پشتیبانی چندان اهمیتی واسه کسی که میخواد روت کنه نداره.بدنه ی فلزی فون پد هم واسم اهمیت داره چون کارم جوریه که احتمال ضربه یا افتادن هر لحظه داره تبلت رو تهدید میکنه.نمیدونم که اخر چیو فدای چی کنم.بازم اگه دوستان نظری دارن کمک کنن ممنون میشم.راستی من دنبال فون پد 32گیگ خیلی گشتم کسی نداشت.اگه کسی سراغ داره لطف کنه شماره فروشگاه رو برام بذاره ممنون میشم.اگه حتی قیمتش رو هم بگین بازم کمک زیادی بهم کردین.ممنون دوستان
سلام به همه
دوستانی که این فبلت رو دارن لطفا بگن که برای کیفش چه کردن؟
اگه خریدید آدرس بدید لطفا...
یکی از کاربرا می گفت تو سالن دوم پاساژ رضا یک کیف چرمی با مارک Asus خریده 60 تومن...
این کیف اورجینالش هست توی ASUS Shop:
(دو نوع کیف فعلن در دسترس هست)
saeed258s
05-07-2013, 16:03
با دروود
دوستان در مورد امکان برقراری تماس از این فبلت گفتند،آیا این فبلت سیمکارت می خوره؟یعنی به راستی یک گوشی بزرگ است؟
سلام
بچه ها این درسته که این تبلت باید روت بشه وگرنه هیچ برنامه ای Move to SD نمیشه؟؟ هنوز که روت نشده اما شاید یکی نخواد اصلا روت کنه! میخوام بدونم این حرف چقدر صحت داره؟
عزیزانی که این تبلت رو دارن، میشه بگید:
1- رو اس دی هم نصب برنامه داشتید یا نه؟
2- مموری رو بدون مشکل میشناسه؟ (چند جایی خوندم که گفتن مموری رو نمیشناسه!)
3- مشکل خاصی ازش دیدین؟ لطفا به بقیه هم بگید
مرسی
Meisam.apk
10-07-2013, 11:22
قیمت جدیدا ندارید؟
سلام.من دوشنبه خریدم880.همون موقع هم فروشنده اپدیتش کرد.چنتا otgروش تست کردم جواب نداد.دوستان میشه بگن چه مارکی استفاده کردن که جواب داده؟گرونترین نوعشم امتحان کردم نشد.ممنون میشم راهنماییم کنین
Aref_2008
12-07-2013, 19:44
من 880 تومن چند روز پیش خریدم.
تبلت خیلی خوبیه. ولی کیفش فعلا گیر نمیاد. البته میشه کیف های 7 اینچی دیگه رو روش بگذارید.
Mili_Robo
15-07-2013, 17:18
salam , dostan man ye soal dashtam , to narm afzare super note cheturi mishe direction o avaz kard , baraye farsi type kardan ?
سلام .دوستان من دنبال يه videoplayer هستم که بتونه زيرنويس فارسي رو پخش کنه و به راحتي فايلهاي 720p . 1080p v, رو واسم پخش کنه ؟ کسي مي دونه چه نرم افزاري با چه ورژني موجوده؟
Meisam.apk
22-07-2013, 23:25
Mx Player می تونه اکثر فایل های ویدیوی و همچنین زیرنویس های srt و ... رو پخش کنه.موفق باشید
mehdi289
02-08-2013, 02:20
سلام
من هم تازگي اين فبلت رو گرفتم و راضي هستم فقط يه مشكل هست كه نميدونم بايد انجا جوابش رو پيدا كنم يا جايه ديگه
من استفاده زياد از آفيس دارم و الارغم اينكه اين گوشي فارسي رو ساپورت مي كنه توي تايپ فارسي در آفيس مشكل داره. اگه كسي راه حلي داره بگه متشكر مي شم.
سلام دوستان. یه سوال دارم 'چند وقتیه وقتی با گوگل کروم میخوام فایلی چیزی دانلود کنم فورس کلوز میده. البته فورس کلوزش زیاد شده رو خیلی برنامه ها فورس کلوز میده. کسی نمیدونه دلیلش چیه؟
mehrdad_a
27-10-2013, 12:21
دوستان من این تبلت رو دارم ولی دانشجو هستم و شدیدا نیاز دارم از اسلایدهای پاورپوینت استفاده کنم هر نرم افزاری نصب میکنم اسلایدهای فارسی رو خوب نشون نمیده تو رو خدا اگه میشه راهنمایی کنین ممنون
aliiiiiii
27-10-2013, 19:09
با سلام
دوستان این سرعت تبلت با cpu 1.6 چطوره؟ منظورم در مقایسه با نکسوس 7 ؟
کسی cpu 1.6 32 داره ؟چند خریده ؟ سرعتش چشمگیر هست یا نه؟
این تبلت امکان اتصال به تی وی نداره DLNA نه گید میشه
کلا بشه صفحه تبلت رو تلویزیون دید ؟
تو این صفحه خیلی وقته کسی پاسخگو نیست ولی من بازم یه سوال میپرسم که این تبلت به ۴. ۴اپدیت میشه یا معلوم نیست؟مت چند روز پیش اپدیتش کردم شد 4.1.2
hitman66
01-02-2014, 11:12
سلام
کسی هست من ازش راهنمایی بگیرم؟
6NEM6SIS6
30-08-2014, 17:09
سلام
من یه fonepad me371mg دارم
امروز شارژش کامل خالی شد و خاموش شد.بعد وقتی زدم به برق بعد از اون ویبره ریز آیکن باطری خالی ظاهر شد اما بعد از اون
آیکن باطری که سبز رنگه و نشون میده که تبلت داره شارژ میشه نیومد واسکرین باز خاموش شد و همین جریان پشت سر هم
تکرار میشه و تبلت بوت نمیگیره تا بالا بیاد انگار برق به باطریش نمیرسه.
ممنون میشم اگه کسی راهکاری داره بگه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.