ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی اطلاعاتی در مورد رومینگ ایرانسل و همراه اول در عربستان داره؟

mojtaba2321
10-06-2013, 23:03
این قضیه صحت داره که اگه حتی تماسی هم با همراه اول در عربستان برقرار نشه ، هزینه رومینگ روی قبض میاد؟
واسه ایرانسل چطوریه؟ باید رومینگشو فعال کرد؟
هزینه مکالمه از ایران به این دوتا در عربستان چطوری محاسبه میشه؟
هزینه مکالمه از ایرانسل به زیر عربستان چطوره؟

soroosh_cz
11-06-2013, 00:08
این قضیه صحت داره که اگه حتی تماسی هم با همراه اول در عربستان برقرار نشه ، هزینه رومینگ روی قبض میاد؟
واسه ایرانسل چطوریه؟ باید رومینگشو فعال کرد؟
هزینه مکالمه از ایران به این دوتا در عربستان چطوری محاسبه میشه؟
هزینه مکالمه از ایرانسل به زیر عربستان چطوره؟

داداش من عمره ی دانشجویی بودم.
با رومینگ ایرانسل میتونم بگم خیلی ناجور هزینه داره. یادمه سال پیش اردیبهشت، هر SMS میشد 150 تومن. تلفن هم که تقریبا وصل نمیکنه.
شما بدو ورود به عربستان، بهتره سیمکارت های اونجا رو تهیه کنید هزینه مقداری کاهش پیدا میکنه ولی کیفیت خیلی بهتره(من Zain گرفتم اونموقع، فکر کنم ازم 15000 تومن گرفت)، همه جا هم هست.

برای تماس با دوستان تو عربستان هم از خطوط خودشون استفاده کنید، خیلی ارزون تره. 3G هم ساپورته. برای تماس با ایران، به حالت میس کال، یه زنگ به خونه بزنید، و بذارید از خونه تماس بگیرن، هم کیفیتش بهتره، هم هزینه اش کمتره. گرچه قبض اون دوره ی ما 72000 تومن اومد در حالیکه در حالت عادی بیش از 8000-10000 تومن نیست.

mojtaba2321
11-06-2013, 00:32
خب از ایران؛ ایرانسل یا تلفن ثابت به زین، هزینش چطوری در میاد؟

soroosh_cz
11-06-2013, 06:11
دقیقشو نمیدونم، ولی گفتم بازم گرونه، اگر تماس متوسط باشه، مثلا روزی یه بار یا دو روزی یه بار و خیلی طول نکشه(مثلا 10 دقیقه نشه) ممکنه روی قبض بعدی 75000 تومن اضافه بیاد.
ولی کیفیتش خیلی بهتره. سعی کنید تمام تماس هاتون با تلفن ثابت باشه، اگر با ایرانسل مجبورید تماس بگیرید، در حد پیامک، چون چشم به هم زدی شارژ رفته، باید بدویی دنبال یکی که شارژ میفروشه.

من یادمه، اونروزی که وارد فرودگاه جده شدیم، خیلی از موبایل ها رومینگشون کار نمیکرد(یا بلد نبودن فعالش کنن) منم که فعال کردم، همون روز اول شارژم تموم شد.