ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خروجی hdmi از کامپیوتر

masouddbcam
10-06-2013, 22:11
سلام
دیروز یه تلویزیون ال سی دی سونی خریدم و تصمیم گرفتم کِیسمُ با یه hdmi وصل کنم به تلویزیون
بدون مشکل انجام شد اما بعدش تصمیم گرفتم همزمان هم رو مانیتور و هم رو تی وی امتحان کنم،پس یه RGB دادم به مانیتور یه hdmi به تی وی
یهو اندازه تصویر رو مانیتور به شدت بزرگ شد رو همین گیر وو دار بودم که دیدم تلویزیون هم هیچ تصویری نشون نمیده و بعد از اون هم تلویزیون نه تنها از کیس بلکه هیچ تصویریُ نشون ندادُ داغون شد!
تلویزیونُ امرو بردم گارانتی و راحت برام عوض کردن اما الان میترسم مجدد اینکارو کنم،از طرفی هم به نظرم اتفاقی که افتاد نباید ربطی به کارِ من داشته باشه،مگه کارت گرافیک کامپیوترم میتونه بزنه خراب کنه خروجیشُ؟!!!
آیا به طور کلی اینکار ایراد داره که من همزمان هم مانیتور و هم تلویزیونمُ به کارت گرافیک کامپیوترم وصل کنم؟من دیگه جرات ندارم امتحان کنم اینکارُ یبار دیگه
سوییچ hdmi هست تو بازار که بتونم هروقت خاستم از tv استفاده کنم بندازم رو اون ولی میخام ببینم اگه بدون سوییچ انجام دادن اینکار مشکلی نداشته باشه بیخودی سوییچ نخرم
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنونتون میشم دوستان

ma3743
11-06-2013, 08:23
دوست عزیز استفاده همزمان از مانیتور و تلوزیون هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه بنده 8 ساله دارم از این روش استفاده میکنم قبلا تلوزیون ال سی دی سامسونگ رو به کامپیوتر متصل میکردم الان هم دو هفته ای هست از lm76100 استفاده میکنم
طبق تجربه شخصی به این نتیجه رسیدم بخصوص برای متن استفاده از کابل d-sub خروجی تصویر بهتری نسبت به hdmi به شما میده

برای استفاده از یک دستگاه هم نیاز به سویچ نیست میتونید از طریق تنظیمات کارت گرافیک تعیین کنید کدام صفحه نمایش فعال باشه

موفق باشید

masouddbcam
11-06-2013, 22:47
سلام و ممنون از راهنماییت
من الان با با dvi به مانیتور وصلم به محض اینکه hdmi که به تلویزیون وصل هست رو به کارت گرافیک وصل میکنم مانیتور یه لحظه خاموش میشه چند ثانیه بعد در حالی روشن میشه که هیچ آیکونی رو دسکتاپ نیست و فقط عکس بکگراندکو اونم با یه رزولوشن نا مناسب نشون میده و اصلا موس و تنظیماتی در کار نیست که بخام چیزیو تغییر بدم
جابه به محض اینکه hdmi رو خارج میکنم همچی درست میشه و رزولوشن و اینا منطبق با مانبتور میشه
واقعا دیگه گیج شدم

ma3743
12-06-2013, 09:30
تنظیمات کارت گرافیک شما روی Extend Desktop قرار داره و شما باید اون رو روی Duplicate Desktop بذارید
توجه داشته باشید که در حالت پیشفرض رزولشن کارت گرافیک روی حداکثر رزولشن صفحه نمایش ضعیفتر قرار میگیره مثلا اگر حداکثر رزولشن مانیتور شما 1680 در 1050 باشه و تلوزیون روی 1920 در 1080 حداکثر رزولشن پشتیبانی شده توسط کارت گرافیک شما در حالت دو صفحه نمایش فعال همون 1680 در 1050 خواهد بود و بیشتر نمیشه مگر اینکه در تنظیمات کارت گرافیک مانیتور رو غیرفعال کنید اگر هم هر دو صفحه نمایش شما فول اچ دی باشه اما کارت گرافیک شما ضعيف باشه باز هم رزولشن بطور اتوماتیک کم میشه

masouddbcam
12-06-2013, 23:49
خیلی خیلی مرسی راهنماییم کردی دوست عزیز
کاملا با duplicate کردن مشکلم حل شد و الان همونی شد که میخاستم فقط وقتی این حالت شده دیگه به نظرم نمیشه واسه هر صفحه بطور مجزا فرکانس کاری تعیین کرد.پیش قرض رو 30kHz بود که رو تی وی تصویر خوب بود اما تصویر مانیتورم خیلی بد و لرزان شده بود،گذاشتم رو 60Khz الان هم مانیور هم تی وی خوبن،فرکانس بیشتر هم هست اینجا انتخاب کنم،خواستم بدونم ضرری واسه صفحه نمایش تی وی یا مانیتور نداره بالا بردن فرکانس؟
مانیتورم AOC 2243 ال ای دی هستش و تلویزیونم sony bx450 ال سی دی
ممنونت میشم بازم کمکم کنی

ma3743
13-06-2013, 08:59
خواهش میکنم خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
60 هرتز حداکثر فرکانس عمودي قابل پذیرش تلوزیون هست بذارید روی همون بمونه

موفق باشید

soheilnouri
13-06-2013, 11:16
دوستان من يه لب تاب dell vostro coe 2 due دارم.مي تونم اونو به lg 76100 وصل كنم؟با چي؟ميشه كامل توضيح بدين؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk