مشاهده نسخه کامل
: ترفندی برای دورزدن محدودیت سرعت در بازه رایگان شاتل
Milad_Sky
10-06-2013, 19:05
با سلام خدمت دوستان
حدود 1 هفته هست که بعلت دانلود زیاد در بازه مصرف رایگان شاتل! از طرف این شرکت محدودیت شدیدی روی سرعت اعمال شده،بطوریکه سرعت دانلود از 10KB/s بالاتر نمیره:n14:
میخواستم بدونم آیا ترفندی هست که بشه این محدودیت سرعت رو برداشت؟:n13:
آخه من حتی یه چیزایی در مورد اینکه میشه کاری کرد در بازه مصرف رایگان با همون سرعت روزانه دانلود کنیم شنیدم،ولی نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم
خواهشا اگر کسی میدونه از ما دریغ نکنه(اگه نخواستید پابلیک بشه با پیام خصوصی بهم بگید)
soroosh_cz
10-06-2013, 19:28
یه ترفند هست به اسم تغییر ISP :n02: خوب کار میکنه.
اگر اینترنتت رو برای دانلود میخوای، برو یه سرویس دهنده ی دیگه.
mahyarSAMSUNG
12-06-2013, 03:25
یادش بخیر منم از این ترفند استفاده کردم ... 2 سال پیش بود وقتی شاتل گفت ما برای کاربرای پرمصرفمون محدودیت میزاریم دیگه گفتم این شرکت مفت نمی ارزه :n08:
Milad_Sky
12-06-2013, 11:39
دوستان ممنون از ترفندتون!!!
ولی نگفتید اگه بخوام شاتل رو عوض کنم،از کدوم isp (اصفهان) سرویس بگیرم؟؟؟؟
a6543210
12-06-2013, 18:18
با سلام خدمت دوستان
حدود 1 هفته هست که بعلت دانلود زیاد در بازه مصرف رایگان شاتل! از طرف این شرکت محدودیت شدیدی روی سرعت اعمال شده،بطوریکه سرعت دانلود از 10KB/s بالاتر نمیره:n14:
میخواستم بدونم آیا ترفندی هست که بشه این محدودیت سرعت رو برداشت؟:n13:
آخه من حتی یه چیزایی در مورد اینکه میشه کاری کرد در بازه مصرف رایگان با همون سرعت روزانه دانلود کنیم شنیدم،ولی نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم
خواهشا اگر کسی میدونه از ما دریغ نکنه(اگه نخواستید پابلیک بشه با پیام خصوصی بهم بگید)
منم اون اوایل که شاتل خردیم یه مدت می زاشتم شبا تا صبح واسه دانلود مثل شما محدودیت 10 کیلو خوردم.زنگیدم همین حرفای شمارو گفت!
یه مدت استفاده نکردم و شب دیگه سیستمو روشن نمی کردم.حدودا یه هفته شد.بعد دیدم دوباره راه افتاده و برگشته رو سرعت دانلود قبلی:n02:
الانم دارم شاتل استفاده می کنم و تو شهر خودمون خیلی خوب جواب داده بهم!
شمام یه مدت استفاده نکن شاید اکی شه:n17:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.