ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دریم ویور در برنامه نویسی html

Mohammad Yek110
10-06-2013, 16:35
سلام ، من از همین امروز شروع کردم ، یه کد توی دریم ویور نوشتم و سیو کردم ، وقتی بازش می کنم مرورگر همون کد رو نشون میده ، ولی وقتی همون کد رو توی نوت پد کپی می کنم و HTML سیو می کنم درست نشون میده
دریم ویور رو چیکار باید بکنم؟
اینم کد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سوال دیگه اینکه برای یاد گرفتن CSS باید HTML رو کامل یاد بگیرم؟
ممنون:40:

hamedarian2009
10-06-2013, 18:08
من کدتون رو دریم ویور هم اجرا کردم مشکلی نداشت به نظر باید نرم افزار دریم ویور شما مشکلی داشته باشه .بهتره از مشکلتون یه عکس بگیرید تا ببینیم چیه.
بله واسه css حداقل باید با تگ های html آشنایی داشته باشید چون css واسه زیبایی و فونت و رنگ و... عناصر داخل تگ ها بکار میره

Mohammad Yek110
10-06-2013, 19:05
من کدتون رو دریم ویور هم اجرا کردم مشکلی نداشت به نظر باید نرم افزار دریم ویور شما مشکلی داشته باشه .بهتره از مشکلتون یه عکس بگیرید تا ببینیم چیه.
بله واسه css حداقل باید با تگ های html آشنایی داشته باشید چون css واسه زیبایی و فونت و رنگ و... عناصر داخل تگ ها بکار میره

ممنون
مشکل اینجاست که اصلا دریم ویور بلد نیستم ، وقتی از منوی file روی preview in browser کلیک میکنم و مرورگر رو انتخاب میکنم مرورگر باز میشه ولی یه صفحه سفید نشون میده که کد ها توش نوشته شدن ( یعنی تگ های html نشون داده میشن )

hamedarian2009
10-06-2013, 19:16
احتمالا مشکل شما اینه که با فرمت htm. یا html. فایلتو ذخیره نمیکنی
تو دریم ویور اول باید فایل جدید html باز کنی بعد کدهاتو توش بنویسی و در نهایت باید از گزینه file گزینه save as فایلتو با یک اسم و فرمتهایی که گفتم ذخیره کنی مثلا با اسم index.html و بعد preview in browser رو بزنی دیگه نمایش میده

tabriz-info
10-06-2013, 19:21
نخیر

مشکل شما اینه که کد رو در قسمت source نمینویسید

اونجایی که کد ها رو مینویسید بالای اون قسمت 3 تا تب وجود داره اولی source هست وسطی دوتاش رو نشون میده سومی هم ویژوال بود یه همچین چیزی

شما کد رو باید در قسمت source بنویسید

Mohammad Yek110
10-06-2013, 19:21
احتمالا مشکل شما اینه که با فرمت htm. یا html. فایلتو ذخیره نمیکنی
تو دریم ویور اول باید فایل جدید html باز کنی بعد کدهاتو توش بنویسی و در نهایت باید از گزینه file گزینه save as فایلتو با یک اسم و فرمتهایی که گفتم ذخیره کنی مثلا با اسم index.html و بعد preview in browser رو بزنی دیگه نمایش میده
نشد :(

نخیر

مشکل شما اینه که کد رو در قسمت source نمینویسید

اونجایی که کد ها رو مینویسید بالای اون قسمت 3 تا تب وجود داره اولی source هست وسطی دوتاش رو نشون میده سومی هم ویژوال بود یه همچین چیزی

شما کد رو باید در قسمت source بنویسید
ممنون ولی فقط Code داره و Split و Design که Design برای برنامه نویسیه

rostamiani
10-06-2013, 19:59

تو حالت Split یک طرف کد رو می نویسی یک طرف نتیجه رو می بینی. نهایتش همون HTML که کار می کنه رو توی Dreamweaver باز کن انشاالله معلوم میشه مشکل ااز کجاست :)

tabriz-info
10-06-2013, 21:22

بله همون code جایی هست که باید کدهاتون رو بنویسید
design یک جایی که شما نیاز به کدنویسی ندارید و میتونید از ابزار استفاده کنید که نهابتا کدش رو خودش تولید خواهد کرد
split هر دوی این محیط ها رو نشون میده

تو دریم ویور های جدید live هم اضافه شده که برای کد نویسی دینامیک استفاده داره و شما بدون لود توی توی مرورگر میتونید نتیجه کد رو ببینید

Mohammad Yek110
11-06-2013, 13:21
اون مشکل حل شد مرسی ، چجوری میشه فارسی تایپ کرد؟
برعکس مینویسه مثلا تست تایپ فارسی رو مینویسه فارسی تایپ تست
وقتی هم که به مرورگر باز می کنم حروف کلا عوض شدن ... اینجوری میشن:
تست تایپ فارسی

rostamiani
11-06-2013, 17:03
باید Encoding فایلتون رو روی UTF8 تنظیم کنید .
برو به Page Properties و Encoding رو عوض کن ...

hamedarian2009
11-06-2013, 17:54
شما برای فارسی نویسی بهتره برید توی منوی edit و گزینه preferences رو انتخاب کنید و تو قسمت new document بخش default encoding رو UTF-8 بزارید و ok کنید تا دیگه به صورت دائمی نرم افزارتون فارسی رو ساپورت کنه. بعد باید دیگه تو تگ های head از متا تگ زیر استفاده کنید:

Mohammad Yek110
12-06-2013, 07:38
شما برای فارسی نویسی بهتره برید توی منوی edit و گزینه preferences رو انتخاب کنید و تو قسمت new document بخش default encoding رو UTF-8 بزارید و ok کنید تا دیگه به صورت دائمی نرم افزارتون فارسی رو ساپورت کنه. بعد باید دیگه تو تگ های head از متا تگ زیر استفاده کنید:

دقیقا همینجوریه ولی بازم نمشه تایپ کرد

Mohammad Yek110
12-06-2013, 17:20
اون درست شد مرسی
اگه میشه ناظر عزیز لطف کنن و اسم تاپیک رو به "سوالات و مشکلات من در CSS و HTML" تغییر بدن :n16:

یه سوال دیگه ، من هرچی آموزش CSS دیدم درست توضیح نداده بود که تگ های CSS رو چجوری باید توی سند html وارد کرد ، توضیح داده بودن ولی خیلی قابل فهم نبود ، مثلا وقتی مینویسم :

خب مسلما اتفاقی نمیفته و همون متن ساده ظاهر میشه ، چیکار کنم که بتونم از CSS استفاده کنم؟

tabriz-info
12-06-2013, 17:51
اون درست شد مرسی
اگه میشه ناظر عزیز لطف کنن و اسم تاپیک رو به "سوالات و مشکلات من در CSS و HTML" تغییر بدن :n16:

یه سوال دیگه ، من هرچی آموزش CSS دیدم درست توضیح نداده بود که تگ های CSS رو چجوری باید توی سند html وارد کرد ، توضیح داده بودن ولی خیلی قابل فهم نبود ، مثلا وقتی مینویسم :

خب مسلما اتفاقی نمیفته و همون متن ساده ظاهر میشه ، چیکار کنم که بتونم از CSS استفاده کنم؟

بهتره برای هر مشکل جداگانه ای یک تاپیک جدا باز بشه تا برای عموم قابل استفاده بشه
تاپیک و فوروم که شخصی نیست دوست من :n23:
:n16:

tabriz-info
12-06-2013, 17:52
دقیقا همینجوریه ولی بازم نمشه تایپ کرد

خوب این مشکل همیشه تو برنامه های ادوب وجود داره باید به همین مقدارش هم راضی بود

حتی توی notepad++ هم مشکل فارسی نویسی وجود داره

پس باید بسازید :n17:

amin5222106
17-06-2013, 18:01
اون درست شد مرسی

با سلام
دوست عزیز، این بخاطر این هست که شما داری به تگ p که یک تگ html هست کلاسی را اختصاص می دهی. نه اینکه به آن استایل بدی.
شما باید اینجوری استایل بدی.

برای آموزش html و css هم می تونید آموزشهای سایت توس وب رو دنبال کنید. آموزش html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آموزش css ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])