مشاهده نسخه کامل
: کدام ماوس بهتر است
سلام دوستان :n18:، میخوام یه ماوس بخرم رو رنج 30 تومن (برای لپتابم):n19:
3 تا مدل تو دیجی کالا پیدا کردم بینشون شک دارم که کدوم بهتره:n13:
ضمن این که میخوام نظر بدید که کدوم بهتره !،
میخواستم بدونم تفاوت عملی موس اپتیکال با لیزری چیه:n06: ،کسی هست تجربه استفاده از این دو مدلو داشته باشه؟
:n11:
Logitech M100
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 33.000 تومان
اتصال با سیم
• نوع حسگر :اپتیکال
• دارای دقت 1000 DPI
Acron Mouse LM303
قیمت 32.000 تومان
اتصال با سیم
• حسگر لیزری
• دقت پردازش 1600dpi
Acron Mouse OM158
قیمت 28.000 تومان
اتصال با سیم
• حسگر اپتیکال
• دقت پردازش 1600dpi
• قابلیت تنظیم دقت پردازش از 600dpi تا 1600dpi
• دارای کلید میانبربرای استفاده از اینترنت
rostamiani
10-06-2013, 15:10
اگه من بودم فقط لاجیتک می خریدم ولی یک مدل شبیه این ماوس هم هست که اسکرول افقی داره که به عنوان Back و Forward عمل می کنه. اونو بخر :)
منم تعریف لاجیتک رو خیلی شنیدم لی تا حالا اصلا ازش استفاده نکردم
آکرون مگه بده؟
کاش اون مدلی رو هم که میگید میگفتید چیه !
ضمنا من تفاوت اپتیکال و لیزری رو هم نمیدونم ( تئوریشو میدونم ولی این که چقدر عملا بهتره رو نمیدونم ) اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
همین الان کاشف به عمل آوردم که آکرون همون فراسو خودمونه
!!!
rostamiani
10-06-2013, 19:31
منم تعریف لاجیتک رو خیلی شنیدم لی تا حالا اصلا ازش استفاده نکردم
آکرون مگه بده؟
کاش اون مدلی رو هم که میگید میگفتید چیه !
ضمنا من تفاوت اپتیکال و لیزری رو هم نمیدونم ( تئوریشو میدونم ولی این که چقدر عملا بهتره رو نمیدونم ) اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
من قبلا فقط A4tech داشتم که انصافا عالی بود ولی از وقتی چند تا Logitech گرفتم سراغ چیز دیگه ای نرفتم :)
قدیم اپتیکال دقتش کم تر بود ولی لاجیتک اپتیکال های خوبی داره. همین ماوسی که میگی رو روی قالی تست کردم به خوبی کار می کرد !
خودتو زیاد درگیر DPI «کن که ملاک دقیقی نیست.
اون مدل لاجیتک هم که گفتم تست کردم Logitech B110 بود .سایت لیون کامپیوتر به قیمت خوب یداره میفروشه
Logitech B110 خیلی شبیه همون مدلیه که نوشتم قیمتشم کمتره ، شما اینو داری؟ تو دست راحته؟
اسکرول 2 طرفه دقیقا چیکار میکنه؟
rostamiani
10-06-2013, 19:48
Logitech B110 خیلی شبیه همون مدلیه که نوشتم قیمتشم کمتره ، شما اینو داری؟ تو دست راحته؟
اسکرول 2 طرفه دقیقا چیکار میکنه؟
بله ... هم تو دست من راحت بوده هم روی قالی کار می کرد. قیمتش باید کمی بیشتر باشه . این به دلیل نوسان بازار هست
اسکرول افقی یعنی چرخ روی ماوس رو به چپ بشار بدی یا راست به طور پیش فرض Back و Forward کار می کنه که میشه عوضش کرد
اگه عادت کنی خیلی کاربردیه
به دو مثلث کوچیک دو طرف Wheel دقت کن :
بله ... هم تو دست من راحت بوده هم روی قالی کار می کرد. قیمتش باید کمی بیشتر باشه . این به دلیل نوسان بازار هست
اسکرول افقی یعنی چرخ روی ماوس رو به چپ بشار بدی یا راست به طور پیش فرض Back و Forward کار می کنه که میشه عوضش کرد
نه مدلی که بالا عکسشو گذاشتم m100 هست که هم لیزریه و هم دقتش 1000 33تومنه
اینی که شما فرمودید b110 که اپتیکاله و دقتش 800 ولی اسکرول افقی داره 28 تومنه
rostamiani
11-06-2013, 04:24
اولا هر دو اپتیکال هستند.
بعدشم ماوس های جدید لاجیتک خیلی هاشون اپتیکال هستند . حتی ماوس های گرون . مایکروسافت هم دیگه لیزری کار نمی کنه ( من ندیدم ! یک جور اپتیک خاص ابداع کرده )
دقت DPI هم واحد دقیقی نیست چون معلوم نیست چطور اندازه گیری میشه و نمیشه تستش کرد. من ماوس A4tech مخصوص بازی با DPI 3600 دارم ولی روی فرش نمی تونه کار کنه !!! ولی این 800 DPI می تونه. تفاوت 1000 و 800 هم کاملا قابل چشم پوشی هست :
و در نهایت تصمیم با شماست :)
اولا هر دو اپتیکال هستند.
بعدشم ماوس های جدید لاجیتک خیلی هاشون اپتیکال هستند . حتی ماوس های گرون . مایکروسافت هم دیگه لیزری کار نمی کنه ( من ندیدم ! یک جور اپتیک خاص ابداع کرده )
دقت DPI هم واحد دقیقی نیست چون معلوم نیست چطور اندازه گیری میشه و نمیشه تستش کرد. من ماوس A4tech مخصوص بازی با DPI 3600 دارم ولی روی فرش نمی تونه کار کنه !!! ولی این 800 DPI می تونه. تفاوت 1000 و 800 هم کاملا قابل چشم پوشی هست :
و در نهایت تصمیم با شماست :)
جالبه ! خب تو سایت دیجی کالا نوشته لیزری و داره به اسم لیزری میفروشه ! منم تعجب کردم چرا این مدل 33 تومنه ، ولی یه مدل کپ این که اپتیکاله 38 تومن
احتمالا همین مدلو میخرم ولی انگار نمیشه اینترنتی خرید! ضمنا الان همه موس های بازار یو اس پی هستن؟
آخه تو مشخصات بعضی هاشون نوشته اتصال از طریق یو اس پی ، ولی تو بعضیاشون نوشته نشده!
rostamiani
11-06-2013, 08:09
من که سال هاست غیر USB ندیدم :)
الآن تقریبا همه ماوس های بی سیم لاجیتک اپتیک هستند به دلیل مصرف کمشون. تکنولوژی اپتیک لاجیتک به نظر من از لیزری های مدل های دیگه ای که دیدم بهتر عمل می کنه
از لیون کامپیوتر چرا نمی تونی بخری ؟
من که سال هاست غیر USB ندیدم :)
الآن تقریبا همه ماوس های بی سیم لاجیتک اپتیک هستند به دلیل مصرف کمشون. تکنولوژی اپتیک لاجیتک به نظر من از لیزری های مدل های دیگه ای که دیدم بهتر عمل می کنه
از لیون کامپیوتر چرا نمی تونی بخری ؟
اتفاقا دیروز تو یه مغازه چند مدل پرت کلاسیک دیدم برای همین شک کردم که شاید معمولی باشه
همین الان logitech m100 رو خریدم ، که همونطور که شما گفتید اپتیک بود و به دیجی کالا هم گفتم که اصلاح کنن
من معمولا از دیجی خرید میکنم ، این مدلایی هم که تو این تاپیک مطرح شد تو دیجیکالا از 1000 تا 3000 تومن از قیمتای لیون کامپیوتر ارزونتر بود
من هم چون سابقه خرید از دیجی کالا دارم یه کم (1000 تومن) تخفیف دارم که با خرید بیشتر درصد اونم بیشتر میشه
تحویل کالای دیجی در تهران هم رایگانه ، برای همین دلیلی برام نموند که از لیون خرید کنم
همین الان رسید به دستم :n19:
logitech m100
واقعا تو دست راحته ، طراحی خیلی خوبی داره ، با این که سادست ولی واقعا راحته
حرکتش کاملا راضیم کرده:n20: ، (دارم رو فرش ازش استفاده میکنم ) در کل الان که خیلی راضیم ازش
الانم رو آینه امتحانش کردم ولی کار نکرد ( آخه مریضی رو آینه تست میکنی؟؟):n08:
rostamiani
11-06-2013, 18:50
همین الان رسید به دستم :n19:
logitech m100
واقعا تو دست راحته ، طراحی خیلی خوبی داره ، با این که سادست ولی واقعا راحته
حرکتش کاملا راضیم کرده:n20: ، (دارم رو فرش ازش استفاده میکنم ) در کل الان که خیلی راضیم ازش
الانم رو آینه امتحانش کردم ولی کار نکرد ( آخه مریضی رو آینه تست میکنی؟؟):n08:
مبارکه
خوشحالم که شما هم تجربه منو داشتی :)
واقعا ماوس راحتی هست...
از وقتی کی برد مایکروسافت و ماوس لاجیتک داشتم چیز دیگعه ای رو قبول ندارم تازه فهمیدم چرا قیمتشون زیاد تره :n05:
سلام
یه موس وایرلس میخوام تا 50 تومن(یا یه ذره بیشتر).
برای کار کردن با اتوکد میخوام.بازی هم نمی کنم.
دوستان چی پیشنهادی می کنین؟
سلام
یه موس وایرلس میخوام تا 50 تومن(یا یه ذره بیشتر).
برای کار کردن با اتوکد میخوام.بازی هم نمی کنم.
دوستان چی پیشنهادی می کنین؟
M175
من بین مدلای وایرلس زیاد نگشتم
ولی این به نظرم خوب اومد کلید اضافه نداره ، ولی خوش دسته و برندش هم معتبره
قیمتش پنجاه و دو ، سه تومن باید باشه
M175
من بین مدلای وایرلس زیاد نگشتم
ولی این به نظرم خوب اومد کلید اضافه نداره ، ولی خوش دسته و برندش هم معتبره
قیمتش پنجاه و دو ، سه تومن باید باشه
سلام
این ماوسی که گذاشتین برای اتصالش باید حتما قسمت USB رو هم به سیستم وصل کرد یا بولوتوث لپ تاپ هم بدون وصل کردن USB وصل میشه؟
rostamiani
13-06-2013, 12:06
سلام
این ماوسی که گذاشتین برای اتصالش باید حتما قسمت USB رو هم به سیستم وصل کرد یا بولوتوث لپ تاپ هم بدون وصل کردن USB وصل میشه؟
این ماوس با بلوتوث کار نمی کنه و dongle الزامی هست :)
Arash4484
13-06-2013, 15:55
به دو مثلث کوچیک دو طرف Wheel دقت کن :
اسکرول افقی طبیعتن نوار طولی پیمایش رو به چپ و راست حرکت میده که شاید با برنامه همراه ماوس بشه به بازگشت و بعدی و... تغییرشون داد.
برای من که به این صورت بود...
rostamiani
13-06-2013, 16:08
اسکرول افقی طبیعتن نوار طولی پیمایش رو به چپ و راست حرکت میده که شاید با برنامه همراه ماوس بشه به بازگشت و بعدی و... تغییرشون داد.
برای من که به این صورت بود...
برای من که پیش فرضشون همه Back ,Forward بوده !
Arash4484
13-06-2013, 21:38
معمولن وقتی اسکرول ویلتون رو به چپ و راست حرکت میدید اگر بصورت دکمه ای(کلیکی) حرکت کنه مدلهای مد نظر شماست و اگر بصورت نرم و اسکرول وار(به سبک اسکرول عمودی) عمل کنه مدلهای که من اشاره کردم. البته در اونصورت عبارت اسکرول افقی به نوع دوم بیشتر میخوره.
shahin666
13-06-2013, 22:08
دوست عزیز بدون شک وقتی حرف از ماوس و کیبرد میشه قطعا لاجیتک هست که حرف اول رو میزنه
من مدل M510 دارم و کاملا هم ازش راضی هستم
به نظرم اگر یکم بودجه تون رو بیشتر کنید و بتونید این مدل رو بخرید
بردش عالیه تا 5 متر رو هم من بردم و جواب داده در کل ماوس خوبی هست
دوست عزیز بدون شک وقتی حرف از ماوس و کیبرد میشه قطعا لاجیتک هست که حرف اول رو میزنه
من مدل M510 دارم و کاملا هم ازش راضی هستم
به نظرم اگر یکم بودجه تون رو بیشتر کنید و بتونید این مدل رو بخرید
بردش عالیه تا 5 متر رو هم من بردم و جواب داده در کل ماوس خوبی هست
چون تجربه کار کردن با موس وایرلس رو ندارم میپرسم
شما چند وقت به چند وقت باطریشو عوض میکنید؟ یا اگه باطریش شارژیه ، شارژش میکنی ؟ یا اگه خودش شارژیه خودشو شارژ میکنی؟
shahin666
14-06-2013, 00:02
دوست عزیز من که از هر نوع ماوس بی سیمی استفاده کردم و دیگه نمی تونم از ماوس های سیم دار استفاده کنم
هم مدلی داشتم که بدون شارژ بود ولی فقط روی پد مخصوص کار میکرد ولی وقتی پدش خراب بشه عملا ماوس بدرد نمیخوره
از اون مدل های هم که خودشون رو شارژ میکنن هم داشتم ولی اصلا خوب نبود
ولی بهترین حالت همین ماوس ها هستند
این ماوس 2 تا باطری قلمی میخوره ، دوتا باطری فابریک روی خودش بود که واقعا یک سال نیم اونم به طور دائم کار کرد
طوری که من اعصابم خرد شده چرا باطری هاش تموم نمیشه:n02:
البته بعد از یک سال نیم دیگه مجبور شدم عوض کنم الان دوتا باطری معولی انداختم و بدون مشکل کار میکنه
در ضمن پشت ماوس یه دکمه داره وقتی سیستم خاموش هست ماوس رو oFF می کنید که از باطری ماوس استفاده نشه
در ضمن اگر نگران باطری هستید خیال تون راحت انقدر مصرف باطریش بالا نیست که فکر کنید باید همش باطری بخرید
rostamiani
14-06-2013, 04:14
چون تجربه کار کردن با موس وایرلس رو ندارم میپرسم
شما چند وقت به چند وقت باطریشو عوض میکنید؟ یا اگه باطریش شارژیه ، شارژش میکنی ؟ یا اگه خودش شارژیه خودشو شارژ میکنی؟
توی مشخصات ماوس عمر باتری رو نوشته . ماوس های لاجیتک و مایکروسافت بیشترشون عمر باتری قابل قبولی دارند به جز بعضی مدل ها مثل Logitech Performance MX و Logitech Anywhere MX که اوونم به دلیل سنسور خاص و فوق دقیقشون هست که روی شیشه هم کار می کنه.
ولی هر کاوسی خواستی بخری توی سایت سازنده عمر باتری رو ببین
bahman30
19-10-2013, 19:27
این عکس به ظاهر فلش چه کارایی داره؟آیا ماوسی هست که بهش usb نصب بشه؟
این عکس به ظاهر فلش چه کارایی داره؟آیا ماوسی هست که بهش usb نصب بشه؟
خب این موس بی سیم هست و اونم دانگلشه ، ! به جای سیم اونو داره
badboys_87
26-10-2013, 17:10
من میخوام موس بی سیم بخرم .میشه کمی در مورد باطری توضیح بدید؟؟؟ این باطری آلکلاین که میگن چیه ؟؟؟چه فرقی با باطری های قلمی دیگه داره در ضمن اگه باطری تموم بشه باطری مدل الکالاین تو بازار گیر میاد؟؟؟
rostamiani
28-11-2013, 03:25
من میخوام موس بی سیم بخرم .میشه کمی در مورد باطری توضیح بدید؟؟؟ این باطری آلکلاین که میگن چیه ؟؟؟چه فرقی با باطری های قلمی دیگه داره در ضمن اگه باطری تموم بشه باطری مدل الکالاین تو بازار گیر میاد؟؟؟
تو بازار فراوون ریخته. احتمالا تا به حال خرید و دقت نکردی.
این باتری ها درست شبیه باتری قلمی معمولی هستند ولی ظرفیت بالا تری دارند و جریان بیشتری میشه ازشون گرفت. روی این باتری ها درست نوشته alkaline.
شما لاجیتک یا مایکروسافت بخر، از شش ماه تا دو سال توی بعضی مدل ها نیاز به تعویض باتری ندارند.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
rostamiani
28-11-2013, 03:30
خیلی ببخشید. انگار تاپیک زیر خاکی بوده. به هر حال اگه کسی اینو دید امیدوارم استفاده کنه. :-)
sara.NET
24-11-2017, 15:44
سلام
میخواستم ماوس راپو این مدلی که تو لینک زیر هست از سایت دیجی کالا خرید کنم:
ماوس رپو مدل N3600به نظرتون ماوس خوبی هست؟
من استفاده گیمینک ندارم و برای کارهای طولانی روزانه مثل ورد و فتوشاپ ( غیر حرفه ای) میخوام
فقط میخوام درباره کیفیتش اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.