مشاهده نسخه کامل
: Samsung LED 40ES6960 یا SHARP LED LC-40LE8300X
سلام .
من قصد خرید یک ال ای دی 40 اینچ دارم
بین این دوتا کدوم کیفیت تصویر خیلی خوبی داره؟ نور محیط خونه نسبتا زیاده.
کدوم زاویه دید کمتری داره چون تو مشخصات شارپ نوشته زاویه دید داره ولی تو مشخصات سامسونگ چیزی ننوشته .
3D کدوم بهتره؟
با تشکر
Tech-man
26-06-2013, 08:49
سلام .
من قصد خرید یک ال ای دی 40 اینچ دارم
بین این دوتا کدوم کیفیت تصویر خیلی خوبی داره؟ نور محیط خونه نسبتا زیاده.
کدوم زاویه دید کمتری داره چون تو مشخصات شارپ نوشته زاویه دید داره ولی تو مشخصات سامسونگ چیزی ننوشته .
3D کدوم بهتره؟
با تشکر
خوب ببینید
من قیمت این د محثول رو نمی دونم ولی مسلما قیمت هم در انتخاب شرطه
ولی چون هر دو را نوشتی بدون توجه به قیمت میگم:
شارپ پنلش ژاپنیه و از نظر دوام و کیفیت و شفافیت تصویر به نظر من یک پوان مثبت داره نسبت به 6960
از نظر ظاهری هر کس یک سلیقه ای داره . من نظرم رو مدل خاص تره LE8300 هست. ضمنا اون جریان 4 رنگش هم از نظر من خیلی تاثیر داره تو کیفیت رنگش
از نظر قیمت فکر کنم سامسونگ یک پوان مثبت داره نسبت به شارپ
ولی کلا راستشو بخوای به نظرم مقایسه ناعادلانه ایه چون خدمات پس از فروش شارپ هم خیلی بهتره
در مورذ زاویه دید: چون هر دو پنل تلویزیون هست زاویه دید ها خوبه . برای خرید مانیتور باید زاویه دید را بررسی کرد وگرنه تلویزیون ها تقریبا جدیدا همشون زاویه دید خوبی دارن
در مورد نور خونه که زیاده: اسکرین شارپ خیلی براق هست که به زیبایی تصویر کمک می کنه ولی اگر از پنجره
آفتاب بتابه به صفحه احتمالا رفلکس زیادی خواهد داشت و شاید کمی اذیتت کنه
باید بررسی کنی
از نظر 3D هم بی شک LE8300 چون سه بعدیش بسیار با کیفیته
فقط اون نور زیاد خونتون و براق بودن اسکرین منو به شک انداخته . باید حداقل پرده های ضخیلی داشته باشید که اگر نور توی تلویزیون زد بتونید پرده را بکشید
alilosting
06-07-2013, 15:53
به نظرم شارپ رو باید با سونی مقایسه کنی چون اینجوری حداقل هردوشون با یه پنل مرغوب و با کیفیت مقایسه میشن . من خودم زیاد با کیفیت تصویر سامسونگ حال نمیکنم . به نظرم رنگها اغراق شده و مصنوعیه . شخصا" کیفیت تصویر سونی و شارپ رو می پسندم . توی کیفیت 3d هم که دیگه هیچی کم ندارن. من باشم بین این دو مدلی که گفتی فقط روی همون شارپه فکر میکنم . به خصوص اینکه این مدلش جزء مدلهای پنل 4رنگشه که کیفیت تصویرشون واقعا" خوبه .
Tech-man
13-07-2013, 12:51
راست میگه آقا علی
بین سونی وشارپ انتخاب کن
نهایتا یه خبر هم بدی که چی خریدی و نتیجه خودت از مقایسات چی بوده بد نیست
اینجا همه سئوال میپرسن ولی هیچ کس نهایتا فیدبک نمیده که چی کار کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.