ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری یک قسمت از فیلم رو حذف کنیم؟

sahar_lady021
10-06-2013, 08:06
من میخوام یه قسمتهایی از یک فیلم رو حذف کنم میشه بگید با چه نرم افزاری و چطوری اینکارو بکنم؟

مثلا میخوام از دقیقه 2 تا 4 و 34 تا 36 یک فیلمی رو حذف کنم بقیش رو مشکلی نداره .

قبلا با EzVideoCutter انجام میدادمش ها مثلا اگه بخوام دقیقه دو تا چهار حذف بشه تا دقیقه دو رو برش میدادم و بعد از چهار به بعد رو برش کمیدادم با همون نرم افزار هم دوباره این دو تا رو متصل میکردم ولی برای زمانهای کمتر در حد چند ثانیه کم و زیاد میشه اون .به خاطر همین یه نرم افزار دیگه اگه میشه معرفی کنید . مرسی

mhdotcom
12-06-2013, 18:59
آره VCD Cutter و EzVideoCutter و اینا دقت خوبی ندارن
برنامه های استودیو زیاده آخرین ورژن اونها رو از سایتهای ایرانی دانلود کن. از 200 مگ تا 5 گیگ
خیلی سادس معمولن یه قیچی یا تبر به عنوان cutting tool دارن و شما برای بریدن قسمت مورد نظر کافیه سر و ته اون قسمت رو با برش مشخص کنی و بعد delete کنیش و در قسمت make movie فرمتها و اندازه های مختلفی برای save کردن وجود داره که بهتره با سایز اصلی فیلم یکی باشه و از نظرحجم هم خیلی زیاد نباشه.
برای نرم درومدن فیلم برش خورده هم میتونی بینش transition بندازی.

تعدادی نرم افزار ادیت فیلم (شاید) به ترتیب راحتی:

Corel Videostudio
Pinnacle Studio
Edius
Premier
Sony Vegas
...

faz2rap
18-06-2013, 08:31
دوست عزیز نرم افزارهای زیادی در این مورد هست...

windows media marker که در ویندوز xp هست...

این لینک هم میتونید انواع ویرایشگرهای فیلم رو دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

javan22ac
17-12-2013, 20:17
با سلام وخسته نباشید
میخواستم بدون که چرا باتوجه به اینکه زیرنویس درون فیلم با فرمت mkvهست ولی دستگاه ----- من اون را اصلا" پخش نمی کنه ولی فیلم با فرمت mkv بدون زیرنویس را به راحتی پخش میکنه ممنون میشم اگر راهنمائی بفرمائید

Guidance
18-12-2013, 12:39
اون فیلم رو چک کنید ببینید توی دستگاه دیگه ای پخش میکنه؟ شاید فیلم کلا مشکل پیدا کرده باشه.