مشاهده نسخه کامل
: چطوری یک قسمت از فیلم رو حذف کنیم؟
sahar_lady021
10-06-2013, 08:06
من میخوام یه قسمتهایی از یک فیلم رو حذف کنم میشه بگید با چه نرم افزاری و چطوری اینکارو بکنم؟
مثلا میخوام از دقیقه 2 تا 4 و 34 تا 36 یک فیلمی رو حذف کنم بقیش رو مشکلی نداره .
قبلا با EzVideoCutter انجام میدادمش ها مثلا اگه بخوام دقیقه دو تا چهار حذف بشه تا دقیقه دو رو برش میدادم و بعد از چهار به بعد رو برش کمیدادم با همون نرم افزار هم دوباره این دو تا رو متصل میکردم ولی برای زمانهای کمتر در حد چند ثانیه کم و زیاد میشه اون .به خاطر همین یه نرم افزار دیگه اگه میشه معرفی کنید . مرسی
mhdotcom
12-06-2013, 18:59
آره VCD Cutter و EzVideoCutter و اینا دقت خوبی ندارن
برنامه های استودیو زیاده آخرین ورژن اونها رو از سایتهای ایرانی دانلود کن. از 200 مگ تا 5 گیگ
خیلی سادس معمولن یه قیچی یا تبر به عنوان cutting tool دارن و شما برای بریدن قسمت مورد نظر کافیه سر و ته اون قسمت رو با برش مشخص کنی و بعد delete کنیش و در قسمت make movie فرمتها و اندازه های مختلفی برای save کردن وجود داره که بهتره با سایز اصلی فیلم یکی باشه و از نظرحجم هم خیلی زیاد نباشه.
برای نرم درومدن فیلم برش خورده هم میتونی بینش transition بندازی.
تعدادی نرم افزار ادیت فیلم (شاید) به ترتیب راحتی:
Corel Videostudio
Pinnacle Studio
Edius
Premier
Sony Vegas
...
دوست عزیز نرم افزارهای زیادی در این مورد هست...
windows media marker که در ویندوز xp هست...
این لینک هم میتونید انواع ویرایشگرهای فیلم رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
javan22ac
17-12-2013, 20:17
با سلام وخسته نباشید
میخواستم بدون که چرا باتوجه به اینکه زیرنویس درون فیلم با فرمت mkvهست ولی دستگاه ----- من اون را اصلا" پخش نمی کنه ولی فیلم با فرمت mkv بدون زیرنویس را به راحتی پخش میکنه ممنون میشم اگر راهنمائی بفرمائید
Guidance
18-12-2013, 12:39
اون فیلم رو چک کنید ببینید توی دستگاه دیگه ای پخش میکنه؟ شاید فیلم کلا مشکل پیدا کرده باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.