ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مانیتور led

ali_phd71
10-06-2013, 02:22
سلام دوستان
مانیتور کامپیوترم مدلش samsung syncmaster T1900 هست سمت راستش هم نوشته 2ms....20000:1 dynamic contrast
نظرتون در موردش چیه؟من اینو 3 یا 4 سال پیش گرفتم اگه اشتباه نکنم تازه lcd اینا مد شده بود بنظرتون مشخصاتش چجوریه مانیتوری اومده که خیلی بهتر از این باشه و ارزش تعویض داشته باشه؟
این مدل خودم 19 اینچه خیلی زیاد هم پای کامپیوتر میشینم یه چیزی که اذیت میکنه رنگ سیاه رو خوب نشون نمیده به قول دیجی کالا کنتراستش هم پایینه...حالا دنبال یه چیز هستم ال ای دی فول اچ دی مناسب برای فیلم دیدن زیادم فیلم میبینم با وب گردی....و اینکه اگه بخوام اینو بفرشم چقدی می ارزه؟
یا بنظرتون صبر کنم مانیتوری بهتری با فناوری های جدید به زودی معرفی میشه معرفی شه؟

وی سایت asus دو مدل دیدم نظرتون چیه؟
PA248Q و PA246Q
ای بابا این ک فقط 4تا پورت یو اس بی داره:n05:قیمتو نگاه 350 دلار به عبارتی 1میلیون و 300:n04::n04:امکانات اضافی زیاد داره مهم کیفیته
این مانیتور AOC i2367fh چطوره؟
البته خودم یه سرچی زدم برای بهترین مانتور توی سایت های خارجی اکثرا رده ی اول و دوم مانتور های dell و asus بودن!
با تشکر فراوان

Ali*Reza
10-06-2013, 09:29
چقدر ميخواين هزينه کنين؟

ali_phd71
10-06-2013, 10:47
چقدر ميخواين هزينه کنين؟
اگه بتونید دو مورد پیشنهاد کنید عالی میشه یه حالت که محدودیت پولی رو در نظر نگیرید و یه حالت که ویژگی های مد نظرم رو داشته باشه و ارزون ترین هم باشه یعنی بهترین و ارزون ترین:n02:
راستی نظرتون در مورد مانیتور الانم و قیمتش برای فروش هم بگید توی بهترین حالتش
با تشکر فراوان:n16:

Ali*Reza
10-06-2013, 10:52
پيشنهاد من LG LED IPS 226V با قيمت تقريبى 630. که از پنل ips هم هست که کيفيت و وضوح بالايى داره.
در مورد مانيتور فعليتون نظرى ندارم.

persiantoolsbaz
10-06-2013, 15:46
سلام دوستان
مانیتور کامپیوترم مدلش samsung syncmaster T1900 هست سمت راستش هم نوشته 2ms....20000:1 dynamic contrast
نظرتون در موردش چیه؟من اینو 3 یا 4 سال پیش گرفتم اگه اشتباه نکنم تازه lcd اینا مد شده بود بنظرتون مشخصاتش چجوریه مانیتوری اومده که خیلی بهتر از این باشه و ارزش تعویض داشته باشه؟
این مدل خودم 19 اینچه خیلی زیاد هم پای کامپیوتر میشینم یه چیزی که اذیت میکنه رنگ سیاه رو خوب نشون نمیده به قول دیجی کالا کنتراستش هم پایینه...حالا دنبال یه چیز هستم ال ای دی فول اچ دی مناسب برای فیلم دیدن زیادم فیلم میبینم با وب گردی....و اینکه اگه بخوام اینو بفرشم چقدی می ارزه؟
یا بنظرتون صبر کنم مانیتوری بهتری با فناوری های جدید به زودی معرفی میشه معرفی شه؟
وی سایت asus دو مدل دیدم نظرتون چیه؟
PA248Q و PA246Q
ای بابا این ک فقط 4تا پورت یو اس بی دارهقیمتو نگاه 350 دلار به عبارتی 1میلیون و 300امکانات اضافی زیاد داره مهم کیفیته
این مانیتور AOC i2367fh چطوره؟
البته خودم یه سرچی زدم برای بهترین مانتور توی سایت های خارجی اکثرا رده ی اول و دوم مانتور های dell و asus بودن!
با تشکر فراوان

خب توی سه چهارسال پیش مانیتور بدی نبوده ولی الان مانیتورهای خیلی خوبی به بازار اومده که رنج قیمتی خیلی متفاوتیم دارن و برای همه جور قشری الان مانیتور وجود داره . انقدر امکانات جانبی و دیزاین مانیتورها تغییر کرده که اگه قصد خرید داری الان میتونی انتخابای خوب زیادی داشته باشی .
این مدلی که داری کنتراستش پایینه . کنتراست در واقعا همون میزان اختلاف رنگ سفید و مشکی هست و هرچی بالاتر باشه رنگ سفید رو سفیدتر نشون میده و مشکی رو مشکی تر . واسه همین اگه یه مانیتور کنتراست بالا بگیری مشکل رنگ مشکی هم برات حل میشه .
حالا فقط میمونه اینکه حدود بودجتو بگی تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم ؟؟؟

ali_phd71
11-06-2013, 00:03
خب توی سه چهارسال پیش مانیتور بدی نبوده ولی الان مانیتورهای خیلی خوبی به بازار اومده که رنج قیمتی خیلی متفاوتیم دارن و برای همه جور قشری الان مانیتور وجود داره . انقدر امکانات جانبی و دیزاین مانیتورها تغییر کرده که اگه قصد خرید داری الان میتونی انتخابای خوب زیادی داشته باشی .
این مدلی که داری کنتراستش پایینه . کنتراست در واقعا همون میزان اختلاف رنگ سفید و مشکی هست و هرچی بالاتر باشه رنگ سفید رو سفیدتر نشون میده و مشکی رو مشکی تر . واسه همین اگه یه مانیتور کنتراست بالا بگیری مشکل رنگ مشکی هم برات حل میشه .
حالا فقط میمونه اینکه حدود بودجتو بگی تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم ؟؟؟
با تشکر بخاطر راهنماییت
توی پست قبلیم هم گفتم دوست عزیز شما دو حالت برام مد نظر بگیر یکیش محدودیت پولی نباشه:n19: حالت دوم هم بهترین ال ای دی با کمترین قیمت:n09:...البته نیازی به امکانت اضافی ندارم نمی خوام که باهاش کار خاصی انجام بدم همون فیلم نگاه میکنم:n05: ...نظرت درمورد اون ایسوس و دل چیه که توی سایت های خارجی زیاد تعریف میکنن:n23:

gamekhor2007
12-06-2013, 14:36
شما میتونید با هزینه 500-530 مانیتور AOC 2243fw2k بردارید که نسبت به قیمت و مشخصاتش مانیتور خوبی هست.با بودجه بیشتر هم میتونید سمت ASUS برید

ali_phd71
12-06-2013, 15:51
شما میتونید با هزینه 500-530 مانیتور AOC 2243fw2k بردارید که نسبت به قیمت و مشخصاتش مانیتور خوبی هست.با بودجه بیشتر هم میتونید سمت ASUS برید
خوب این مدل چجوریاس؟من دنبال یه چیز تاپ و خیلی جدید میگردم که از لحاظ کیفیت برای دیدن فیلم حرف نداشته باشه اکثر فیلمارو 1080 دانلود میکنم ولی ال سی دی قدیمی و ناتوان در نشان دادن صحیح رنگ سیاه بخاطر همین روی تکنولوژی جدیدش تاکید میکنم میخوام تا 5 یا 6 سال دیگه تامین باشم:n02:تعریف پنل ips هم زیاد شنیدم خوب اگه ایسوس کیفیت بهتری داره پیشنهاد بدید ولی جدید باشه و امکانات اضافی نمیخوام که خرج الکی کنم:n16:
اون aoc که خودم پست اول نوشتم هم خیلی جدیده و توی سایت های خارجی تعریف داشت ولی نمدونم چقدر خوبه و ایا جدیده و در وقابل با ایسوس و دل چطوره؟
عمق رنگ مشکی مدل الجی واین aoc که خودم گفتم 250 بود همینجوری توی مدلای ایسوس تو سایتش نگاه کردم بعضی مانیتوراش 300 و حتی 400 بود!ولی گرونن و اصلا نمیدونم با اینا چقد تفاوت داراه

ali_phd71
12-06-2013, 17:24
دو مدل
asus VS239H-P و Dell S2340M 293M3 چطوره؟

gamekhor2007
12-06-2013, 22:40
مدلی که پیشنهاد دادم رو الان خودم دارم.یه چیز خوب هست.اما اگر میتونی ASUS و مدل بهتر بخری شک نکن

ali_phd71
15-06-2013, 16:46
سلام دوستان
من نهایتا به گزینه asus VS239HR رسیدم ولی نمدونم از کجا باید گیرش بیارم توی سایت های فارسی هم اصلا ازش اسمی نیست!!!!نظرتون چیه :n13:

ali_phd71
17-06-2013, 22:35
دوستان بلاخره نگفتین نظرتون درمورد مانیتور
asus VS239H-p چیه؟البته این نسخه ی 5 میلی ثانیه ایشه
مانیتور الان خودمو بخوام بفرشوم توی بهترین حالت چقد می ارزه؟ samsung t1900

pedrammelle
19-06-2013, 10:30
سلام
مانیتوره ای ایسوس را کجا می شه تو تهران خرید لطفا ادرس بدید

ali_phd71
19-06-2013, 13:08
سلام
مانیتوره ای ایسوس را کجا می شه تو تهران خرید لطفا ادرس بدید
من خودمم نمیدونم کسی هم نیست یه راهنمایی کنه چطور مانیتوریه

ENZO 000
19-06-2013, 22:11
سلام دوست عزیز من خودمم دربدر دنبال مانیتور ایسوس هستم ولی گیر نمیاد متایپسفانه وارد نمیشه فعلا حالا باس ببینیم در دولت جدید خدا کمک میکنه ما به یه مانیتور برسیم یا نه من تهران شیراز مشهد هم ز زدم گیرم نیومد. اگه پیدا کردین به ما هم خبر بدین :n16:

manxxx
27-06-2013, 17:54
من کل تهرانو برا گیر آورد مانیتور ایسوس گشتم پیدا نکردم .ایران رضا پایتخت. تخمشو ملخ خورده. نمایندگی هاش میگفتن دیگه نمیاریم.
مانیتورهای سام سرویس و مادیران ، آشغال به تمام معناست ، حتی کیفیتش نزدیک مدل های مشابه خارجی هم نیست.
به نظر من اگر عجله ندارید صبر کنید بلکه فرجی حاصل بشه. یا اگر خارج اشنا دارید بگید بیاره براتون.

hamid_IT63
29-06-2013, 15:03
مانیتورهای سام سرویس و مادیران ، آشغال به تمام معناست ، حتی کیفیتش نزدیک مدل های مشابه خارجی هم نیست.

آخه این چه حرفیه داداش؟! یه جوری میگی انگار کیفیت این مانیتورها رو از نزدیک توی اروپا و اینجا گذاشتی کنار هم مقایسه کردی !! بابا بیخیال ! یه عمره که مانیتورهای lg و samsung داره استفاده میشه و به نسبت قیمتشون مشخصات خوبیم دارن .
درسته من خودم از خدمات سام سرویس دل خوشی ندارم ولی این دلیل نمیشه خیلی کلی بیای دو تا برند خوب بازار رو زیر سوال ببری ! :n13:

alilosting
29-06-2013, 15:18
با تشکر بخاطر راهنماییت
توی پست قبلیم هم گفتم دوست عزیز شما دو حالت برام مد نظر بگیر یکیش محدودیت پولی نباشه:n19: حالت دوم هم بهترین ال ای دی با کمترین قیمت:n09:...البته نیازی به امکانت اضافی ندارم نمی خوام که باهاش کار خاصی انجام بدم همون فیلم نگاه میکنم:n05: ...نظرت درمورد اون ایسوس و دل چیه که توی سایت های خارجی زیاد تعریف میکنن:n23:

خب اگه بخوام بهترین مانیتور رو با کمترین قیمت بهت معرفی کنم میرم سراغ مانیتورهای سری 60 ال جی چون با وجود طراحی قشنگ و ویژگیهای خوبی که دارن قیمتشون خیلی مناسبه . 19 اینچ و 20 و 22 اینچ داره . من E1960T اشو با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میدم .
اگرم بخوام فکر کنم محدودیت بودجه نداری e2391 lg پیشنهادمه که خیلی خفنه و هرچی بخوای داره . یه تکنولوژی super resolution هم داره که میتونی تثاویر و فیلمها رو با کیفیت و رزولوشنی بیشتر از چیزی که هستن ببینی بدون اینکه افت کیفتیت تصویر داشته باشی .
زمان پاسخدهیشم 2ms هست و برای بازی های اکشن هم جواب میده .
دیزاینشم که خیلی خاص و لوکسه . مانیتورش بدون قاب هست .

manxxx
29-06-2013, 19:41
آخه این چه حرفیه داداش؟! یه جوری میگی انگار کیفیت این مانیتورها رو از نزدیک توی اروپا و اینجا گذاشتی کنار هم مقایسه کردی !! بابا بیخیال ! یه عمره که مانیتورهای lg و samsung داره استفاده میشه و به نسبت قیمتشون مشخصات خوبیم دارن .
درسته من خودم از خدمات سام سرویس دل خوشی ندارم ولی این دلیل نمیشه خیلی کلی بیای دو تا برند خوب بازار رو زیر سوال ببری ! :n13:
نظر هر کسی محترمه. من خودم یه crt lg از مادیران داشتم، نه سال مداوم برام کار کرد. ولی این قضیه مال ده سال پیشه و باعث نمیشه مانیتورای ال جی الانو تایید کنم.
من 2281 پنل مالزی رو مقایسه کردم، تفاوتش با همون نگاه اول کاملا مشخص بود. یه مدل از سامسونگ هم کنار ve228t asus گذاشتم تفاوتشون در حد فاجعه بود.
خیلی از مدلایی که داره الان مادیران به بازار تزریق میکنه ، خیلی وقته خط تولیدشون متوقف شده، ولی من نمی دونم چرا به صورت عمده تو بازار ایران موجوده!
به نظر من ال جی و سامسونگ دو تا از بهترین برند های مانیتورن ولی با پنلی که تو کارخونه های رسمیشون تولید میشه.
دوست دارم به این سوالم جواب بدی: چرا asus dell acer hp viewsonic تو بازار ایران اینقدر کمیاب شدن؟

ali_phd71
29-06-2013, 22:37
واو دوستان نظراتتون عالیه خیلی خوبه قشنگ بگید چی خوبه البته فعلا که نیست و مجبوریم صبر کنیم تا وارد بازار شن
ما که خوزستانیم به دبی دسترسی داریم اشنا داریم که بره بخره فقط میمونه چه مدلی بخرم؟اصلا دوبی برای خرید خوبه؟ازکجا بخرم که مطمئنه و چه قیمتی پام می افته بیشتر از ایران یا ارزونتر؟

manxxx
30-06-2013, 08:16
واو دوستان نظراتتون عالیه خیلی خوبه قشنگ بگید چی خوبه البته فعلا که نیست و مجبوریم صبر کنیم تا وارد بازار شن
ما که خوزستانیم به دبی دسترسی داریم اشنا داریم که بره بخره فقط میمونه چه مدلی بخرم؟اصلا دوبی برای خرید خوبه؟ازکجا بخرم که مطمئنه و چه قیمتی پام می افته بیشتر از ایران یا ارزونتر؟
به نظرم این سه تا عالین :
ASUS VX238H
Asus VS238H
Dell S2340M
البته سومی به درد گیمینگ نمی خوره ولی تو اکثر نقدا و بررسی ها، جزو بهترینا دونستنش IPS به این میگن.
از بازار دوبی اطلاعی ندارم ولی یقینا اگر تو بازار ایران این مانیتورا موجود بود قیمت کاذب فوق العاده ای داشت.
من یه آشنا دارم تو عربستان کارمنده. رفته بود قیمت کرده بود، بین 10 تا 30 دلار با سایتایی مثل amazon و newegg اختلاف قیمت داشت که کاملا معقوله.