ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید هارد

ahmad gh
09-06-2013, 18:54
سلام میخواستم هارد بخرم از نوع sata3 میخوام بدونم با مین بورد من همخوانی داره یا نه و بهترین پیشنهادتون برای خرید هارد چه مارکی هست ممنون
اینم لینک مین بوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سی پی یوم هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein019940
09-06-2013, 18:56
به نظر من هاردت از نوع سیگیت باشه بهتره

ata.royalfalcon
09-06-2013, 20:49
سلام میخواستم هارد بخرم از نوع sata3 میخوام بدونم با مین بورد من همخوانی داره یا نه و بهترین پیشنهادتون برای خرید هارد چه مارکی هست ممنون
اینم لینک مین بوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سی پی یوم هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بستگی به میزان بودجه و نوع کاربرد شما داره . اگر هارد پرسرعتی میخواهید و بودجه کافی برای خرید در نظر گرفتید میتونید WD Black بخرید در غیر اینصورت 7200.14 Seagate با توجه به قیمت مناسب انتخاب خوبی هست .

ahmad gh
09-06-2013, 20:49
میخوام بدونم مین من ساپورتش میکنه چون این سیستم رو 5 سال پیش خریدم

ata.royalfalcon
09-06-2013, 21:00
میخوام بدونم مین من ساپورتش میکنه چون این سیستم رو 5 سال پیش خریدم

حتی اگر هارد با اینترفیس SATA 6Gb/s هم بخرید بازهم مادربردتان ساپورت میکنه و مشکلی ندارید .

ahmad gh
19-06-2013, 01:21
هارد باراکودا سیگیت خریدم ساپورت کرد و بدون مشکل هم ویندوز نصب شد اما مشکل اینجاست که نمیتونه از سرعت 6gb/s استفاده کنه چون مادربوردم تا 3gb رو ساپورت میکنه

ata.royalfalcon
19-06-2013, 06:46
هارد باراکودا سیگیت خریدم ساپورت کرد و بدون مشکل هم ویندوز نصب شد اما مشکل اینجاست که نمیتونه از سرعت 6gb/s استفاده کنه چون مادربوردم تا 3gb رو ساپورت میکنه

اگر datasheet هارد سيگيت 7200.14 رو بررسي كنيد Max Sustained Data Rate براي هاردهاي 1 و 2TB حدود 210MB/s هست . در صورتيكه پهناي باند SATAII حدود 300MB/s و براي SATAIII حدود 600MB/s هست . در نتيجه حتي SATAII هم كفايت ميكنه .

ahmad gh
19-06-2013, 12:50
روی مادربردم غیر از 4 تا سوکت ساتا دو تا سوکت دیگه هم داره به نام sata e1 و sata e2 هارد قبلیم رو وصل کردم روی یکیش جواب داد نمیدونم همون e sata یا نه به نظرت تو سرعت تاثیر داره ؟ یه عکس از اون قسمت برات میزارم یه نگاه کن ببین سر در میاری؟ مممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
19-06-2013, 14:16
روی مادربردم غیر از 4 تا سوکت ساتا دو تا سوکت دیگه هم داره به نام sata e1 و sata e2 هارد قبلیم رو وصل کردم روی یکیش جواب داد نمیدونم همون e sata یا نه به نظرت تو سرعت تاثیر داره ؟ یه عکس از اون قسمت برات میزارم یه نگاه کن ببین سر در میاری؟ مممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ايندو پورت براي raid0 و يا raid1 هستند . فقط در raid0 هست كه باعث افزايش سرعت read/write ميشه . براي بهره مندي ار raid0/1 در اين مادربرد بايد از دو عدد هارد استفاده كنيد . raid0 بدون خطر نيست و در صورتيكه يكي از هاردها خراب بشه كليه اطلاعات رو از دست ميديد (اطلاعات موجود بر روي هارد دوم كمك كننده نخواهد بود) . حتي اگر مادربردتان هم خراب بشه و نتونيد همين مادربرد رو در بازار پيدا كنيد ممكنه اطلاعات رو از دست بديد .