مشاهده نسخه کامل
: مادربرد am2+
سلام دوستان
من مادربردم سوکت am2+ داره elite group a780gm
متاسفانه چیپش سوخته و نه تعمیر میشه نه مشابهش هست
اهواز هستم و خیلی جاها سراغ گرفتم گیر نیومد حتی دست دوم
ممنون میشم کسی از دوستان اگر اطلاعاتی داره از قبیل جایی , آدرسی یا شماره ای که بتونم این مادربورد یا مشابهو تهیه کنم بهم بده .
09-06-2013, 13:43
به نظر من صرفا مادربورد برای سوکت AM2+ ارزش خرید یا ارتقا نداره. پیشنهاد میکنم به فکر خرید قطعه دست دوم و کارکرده باشین. میتونین یه سر به بازار بزنین تا ببینین چی گیرتون میاد!
به نظر من صرفا مادربورد برای سوکت AM2+ ارزش خرید یا ارتقا نداره. پیشنهاد میکنم به فکر خرید قطعه دست دوم و کارکرده باشین. میتونین یه سر به بازار بزنین تا ببینین چی گیرتون میاد!
مشکل گیر آوردنشه که سخته
Ali*Reza
09-06-2013, 14:24
مشکل گیر آوردنشه که سخته
میتونین به فکر خرید اینترنتی هم باشین. با یه سرچ ساده میتونین پیدا کنین ، سایتهایی هستند که در این زمینه فعالیت میکنن.
میتونین به فکر خرید اینترنتی هم باشین. با یه سرچ ساده میتونین پیدا کنین ، سایتهایی هستند که در این زمینه فعالیت میکنن.
متاسفانه این راه هم نتیجه نداشت , امتحان کردم سایتی که داشته باشه پیدا نکردم
meysam6541
11-06-2013, 14:18
منم چند وقته پیش یه مادربرد Ecs سوکت am2+ داشتم بخش سی پی یوش خراب شده بود چند جا تهران تماس گرفتم نتونستم پیدا کنم کلا بیخیال شدم و یه نو am3 خریدم و سی پی یوشم رو دستم مونده
hamidrezam57
02-10-2013, 15:18
سلام دوستان
من مادربردم سوکت am2+ داره elite group a780gm
متاسفانه چیپش سوخته و نه تعمیر میشه نه مشابهش هست
اهواز هستم و خیلی جاها سراغ گرفتم گیر نیومد حتی دست دوم
ممنون میشم کسی از دوستان اگر اطلاعاتی داره از قبیل جایی , آدرسی یا شماره ای که بتونم این مادربورد یا مشابهو تهیه کنم بهم بده .
منم چند وقته پیش یه مادربرد Ecs سوکت am2+ داشتم بخش سی پی یوش خراب شده بود چند جا تهران تماس گرفتم نتونستم پیدا کنم کلا بیخیال شدم و یه نو am3 خریدم و سی پی یوشم رو دستم مونده
من سی پی یو 9775 phenom میخوام
شما سی پی یوت چی بوده
قصد فروش ندارید؟
shahvarshop
03-10-2013, 19:49
a785gm-ad3 دارم
اگر خواستی یه اس بده
0936 273 0936
عمو شاپور
21-01-2014, 17:01
باسلام ، آیا مین amd 2 تهیه کردید ؟ اگر نه لطفآ بفرماید مهم چه مارک با چه مدلی باشد ؟
sahamipoor
07-04-2015, 16:20
دوستان بنده مادربوردم amd2 میخوره که سوخته و الان شدیدا نیاز بهش دارم.در ضمن cpu amd2 +2core ویه ram2gag هم رو دستمه .چاره ای سراغ دارید با هزینه کم ؟ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.