ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی کتاب جهت آموزش VB.net و SQL

am_merman01
08-06-2013, 22:02
با سلام خدمت دوستان عزیز:n11:

من فکر کنم که چند سالی هست که تو این انجمن نیومدم ... (خیلی دلم برای اینجا تنگ شده)
راستی مدیر بخش دات نت الان فکر کنم استاد H2 باشه هنوز؟
...
ممکنه سوالم به انجا مربوط نشه ولی خوب پیشاپیش معذرت خواهی میکنم

.
.
.
راستش من چند وقتی هست که تو ایران نیستم ... الان هم برای یه مدت کوتاهی دارم میام ایران ... واسه همین اطلاع دقیق از کتاب های فارسی ندارم...
به همین خاطر اگه ممکنه دوستان لطف کنن و بگن کامل ترین و جامع ترین کتابی که در زمینه برنامه نویسی VB.Net و Sql تو ایران هست چیه؟
در مورد وی بی ترجیحا مربوط به آخرین نگارش باشه بهتره.... چون فکر کنم فریم ورک نسخه جدید خیلی نسبت به گذشته تغییر کرده...
.
.
البته خوب امیدوارم متوجه شده باشید که مظورم کتاب فارسی هستش...

پیشاپیش از همه دوستانی که کمک میکنن تشکر میکنم.
البته اگه استاد H2 هنوز من رو به یاد بیارن . دورادور ارادت خودمون رو نسبت به ایشون اعلام میکنیم:n16:

am_merman01
12-06-2013, 22:29
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان عزیز:n11:
کسی تو این انجمن پیدا میشه که بتونه به داد دل من بی نوا برسه؟
اگه کسی کمک کنه خیلی خوشحال میشم.

مهسا70
13-06-2013, 22:24
سلام دوست عزیز.
دردمون مشترکه:n03:
آخه کسی به داد من هم نمیرسه.
می خوام برنامه نویسیم خوب بشه می تونی کمکم کنی ؟؟؟؟
می تونم ID شمارو داشته باشم؟؟؟؟

anvar.net
14-06-2013, 08:44
در چند سال اخیر کتاب خوبی در این زمینه منتشر نشده , حداقل تا جایی که من اطلاع دارم

الان در کنار Ado.net تکنولوژی های جدیدتری مثل LINQ و Entity Framework هم اضافه شده اند.ولی کتابی ندیدم

به هر حال می تونی از کتاب زیر استفاده کنی : البته من مطالعش نکردم و از کیفیتش هم آگاه نیستم
1 - آغاز کار با ado.net 3.5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه زبان انگلیسیت خوبه بهتر از کتاب های زبان اصلی استفاده کنید:n13:

am_merman01
16-06-2013, 02:08
خیلی ممنون انوار جان
کتاب مناسبی هم در زمینه VB.NET ممکنه بشه پیدا کرد؟
راستیاش این اواخر بعد از یه مدت چند ساله دوباره به خاطر یه کاری مجبور شدم که برنامه نویسی کنم ولی وقتی خواستم از فریم ورک استفاده کنم متوجه شدم که خیلی از دستورات تغییر کرده (یا شاید من اینطور فکر میکنم) . و البته چیز زیادی هم از قبل یادم نمونده و مجبورم که از صفر شروع کنم واسه همین گفتم چی بهتر از این که با نسخه به روز شده شروع به یادگیری مجدد کنم.
در مورد زبان انگلیسی هم باید بگم که خوندنش انرژی زیادی از من میگیره و من بیشتر اوقات وقتی از کار برمیگردم خونه میخوام مطالعه کنم و معمولا توی اون ساعات دیگه انقدر انرژی در بدنم ندارم که بخوام هم صرف یادگیری کنم و هم صرف ترجمه . از طرف دیگه خیلی هم نمی خوام تخصصیه تخصصی کار کنم . شغل من در اصل یه کار ماشین آلاتیه و به برنامه نویسی به عنوان یک ابزار جهت پیش برد کارم نگاه میکنم . به همین دلیل انقدرا هم نمی خوام تخصصی روش کار کنم.
ولی در کل از معرفی کتاب بسیار تشکر میکنم.:n16:

am_merman01
17-07-2013, 13:59
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز :n11:
من اومدم ایران و تونستم یه کتاب خوب پیدا کنم
اسمش : راهنمای کاربردی Visual Basic.NET 2010 هستش
نام ناشر : انتشارات مهرگان قلم
مولف : محسن مد حج
تعداد صفحات : 1191 به همراه یه عدد CD ضمیمه
جالبیش اینه که خیلی کاربردی توضیح داده و از دادن توضیحات بیخودی صرف نظر کرده
در ضمن آموزش های نسبتا خوبی هم در ضمینه کار با LINQ ، اتوماسیون نرم افزار های آفیس ، کار با بانک داده SQL و ... داره
امیدوارم دیگران هم بتونن مثل من از این کتاب استفاده کنن.

Life24
17-07-2013, 15:17
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز :n11:
من اومدم ایران و تونستم یه کتاب خوب پیدا کنم
اسمش : راهنمای کاربردی Visual Basic.NET 2010 هستش
نام ناشر : انتشارات مهرگان قلم
مولف : محسن مد حج
تعداد صفحات : 1191 به همراه یه عدد CD ضمیمه
جالبیش اینه که خیلی کاربردی توضیح داده و از دادن توضیحات بیخودی صرف نظر کرده
در ضمن آموزش های نسبتا خوبی هم در ضمینه کار با LINQ ، اتوماسیون نرم افزار های آفیس ، کار با بانک داده SQL و ... داره
امیدوارم دیگران هم بتونن مثل من از این کتاب استفاده کنن.

سلام
شما تمام کتاب رو خوندید؟

am_merman01
20-07-2013, 01:42
سلام مجدد
نه بابا:n04: کل کتاب:n04:
بابا منم آدمم یه روزه که نمیشه کتاب 1000 صفحه ای رو خوند
ولی خوب باتوجه به یکم برنامه نویسی که از قبل یادم مونده بود و باتوجه به چند تا کتابی که قبلا خونده بودم متوجه شدم که به نظر کتاب بدی نیست.
البته با توجه به نگاه گذرایی که به تمرین برنامه که در تمام طول کتاب ادامه داره و نوشتن یه برنامه کاربردی هستش متوجه شدم که باید کتاب مفیدی باشه.
حالا اگه همش رو خوندم و مفید نبود به شما هم خبر میدم:n02::n08: