مشاهده نسخه کامل
: ریکاوری - دیسک ناشناخته (پریده شده) قبل فرمت
سلام.
بچه ها من لپ تاپم رو اومدم ویندوز xp بریزیم چون پر از ویروس شده بود....4 تا درایو داشتم. اطلاعات شخصیم رو بردم روی درایو D بعد از بوت سی دی اکس-پی، ابتدا درایو سی رو پاک کردم و یکی دیگه ساختم. درایو F رو هم همینطور، ولی چون تنها درایو D رو می خواستم نگه دارم پس فقط میموند یک درایو اونم E.
E رو وقتی پاک کردم که دوباره بسازمش، قاطی کرد و حجم درایو رو که مثلا 20 گیگ بود رو 2000 گیگ نشون میداد. وحشت کردم و وقتی back کردم و پارتیشن بندی ویندوز xp دیدم که کلا همه درایو ها پریده و دیسک شده یک درایو با حجم کل هارد دیسکم. یعنی درایو هارو از دست دادم و وضعیتش ناشنناخته بود که می تونستم دستور فرمت بدم.
- ولی دستور فرمت ندادم و همینطوری خارج کردم خاموش کردم و دیسک درایو رو از لپ تاپ بیرون آوردم به اکسترنال تبدیلش کردم وصلش کردم به این یکی کامپیوتر.
- همچنان درایو ناشناخته هست و قابلیت انجام هیچ کاری رو نداره.
- کمک کنید لطفا، چطور بازیابی کنم درایو D دیگه موجود نیست و همه اش به یک درایو ناشناخته ی قبل فرمت تبدیل شده؟
- با چه برنامه ای احتمال بازگشت حداکثر اطلاعات هست؟ (هیچ تغییری مثل جابجایی و کپی در هارد قبل پارتیشن بندی اکس-پی روی درایو دی انجام نشده بود).
لطفا کمک کنید. فایل های چندین ساله ی خانوادگیم درش بودن.
:n16:
سلام.
بچه ها من لپ تاپم رو اومدم ویندوز xp بریزیم چون پر از ویروس شده بود....4 تا درایو داشتم. اطلاعات شخصیم رو بردم روی درایو D بعد از بوت سی دی اکس-پی، ابتدا درایو سی رو پاک کردم و یکی دیگه ساختم. درایو F رو هم همینطور، ولی چون تنها درایو D رو می خواستم نگه دارم پس فقط میموند یک درایو اونم E.
E رو وقتی پاک کردم که دوباره بسازمش، قاطی کرد و حجم درایو رو که مثلا 20 گیگ بود رو 2000 گیگ نشون میداد. وحشت کردم و وقتی back کردم و پارتیشن بندی ویندوز xp دیدم که کلا همه درایو ها پریده و دیسک شده یک درایو با حجم کل هارد دیسکم. یعنی درایو هارو از دست دادم و وضعیتش ناشنناخته بود که می تونستم دستور فرمت بدم.
- ولی دستور فرمت ندادم و همینطوری خارج کردم خاموش کردم و دیسک درایو رو از لپ تاپ بیرون آوردم به اکسترنال تبدیلش کردم وصلش کردم به این یکی کامپیوتر.
- همچنان درایو ناشناخته هست و قابلیت انجام هیچ کاری رو نداره.
- کمک کنید لطفا، چطور بازیابی کنم درایو D دیگه موجود نیست و همه اش به یک درایو ناشناخته ی قبل فرمت تبدیل شده؟
- با چه برنامه ای احتمال بازگشت حداکثر اطلاعات هست؟ (هیچ تغییری مثل جابجایی و کپی در هارد قبل پارتیشن بندی اکس-پی روی درایو دی انجام نشده بود).
لطفا کمک کنید. فایل های چندین ساله ی خانوادگیم درش بودن.
:n16:
هارد رو به یک سیستم دیگه زدین از disk managment سیستم عکس بدین
هارد رو به یک سیستم دیگه زدین از disk managment سیستم عکس بدین
سلام. با تشکر عکس مورد نظر رو گرفتم.
Disk 1
Unknown
Not initialized
این اون هارد دیسک لپ تاپ هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از دیسک پارت
اصلا هارد رو نمی شناسه، ولی در Device and Printers اتصال USB رو درست تشخیص داده و Storage Device شناخته شده. اما چون بنظر هارد Initialized نیست، اجراش نمی کنه !
اگر فرمتش کنم و initialized شه، میشه بعد از فرمت ریکاوریش کرد با این شرایط؟
لینک عکس ها
disk mang.
disk part
NorthBridge
08-06-2013, 20:32
دوست عزیز اگر میخواید اطلاعات رو بازیابی کنید پس بی جهت خودتون رو معطل کارهای متفرقه نکنید
برنامه ی MiniTool Power Data Recovery رو یا روی همین سیستم و یا روی سیستم دیگری ک این هارد رو بهش وصل کردید نصب کنید و از بخشهای مشخص شده در تصویر زیر کمک بگیرید والسلام.
لینک عکس ها
disk mang.
disk part
همون پارتیشن که اطلاعات توش است رو با نرم افزار acronis home director ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه میخواین
انجام دادم نشد -
با اتصال usb هارد رو کلا نمی تونه initialized کنه
نرم افزار ریکاوری تحت داس چی هست؟ که بتونه USB External Hard Drive ام رو شناسایی کنه که به عنوان مقصد انتخابش کنم و هارد لپ تاپ رو ریکاوری کنم !
انجام دادم نشد -
با اتصال usb هارد رو کلا نمی تونه initialized کنه
نرم افزار ریکاوری تحت داس چی هست؟ که بتونه USB External Hard Drive ام رو شناسایی کنه که به عنوان مقصد انتخابش کنم و هارد لپ تاپ رو ریکاوری کنم !
اون عکسی که گذاشیتن که initialized شده بود و فایل سیستم Raw بود !
کلا پارتیشن الان unlocated شده ؟
یه تک درایو ازش ساختم و فرمتش کردم که از حالت ناشناخته خارج شه. حالا باید تحت داس ریکاوری کنم.
نرم افزار تحت داس چی میشناسین؟
NorthBridge
09-06-2013, 17:34
خارج از محیط ویندوز میخواید کار کنید؟ مجموعه برنامه های داخل CD بوت Hiren همینکار رو میکنند گرچه انتخاب اگر با من بود هارد رو Slave می بستم و تحت ویندوز با برنامه ای که قبلاض ذکر کردم کار رو انجام میدادم
یه تک درایو ازش ساختم و فرمتش کردم که از حالت ناشناخته خارج شه. حالا باید تحت داس ریکاوری کنم.
نرم افزار تحت داس چی میشناسین؟
acronis home director که بهتون معرفی کردم نرم افزار تحت داس برای ریکاوری پارتیشن داره بوتیبل هاش
من با برنامه acronis از داس بوت کردم (روی usb) و هاردی که پریده بود در برنامه با حجم کلی 149.1 GB شناخت و همچنین هارد اکسترنال با حجم 931.5 GB رو برای ریختن فایل های بازیابی وصل کرده بودم رو همچنان شناخت.
اما طبق عکس زیر اونهارو Unsupported زده. تو این شرایط چیکار کنم؟
وقتی این مرحله رو جلو میرم برای ریکاوری (searching for deleted volumes) چیزی پیدا نمی کنه و یعنی اصلا ریکاوری امکان پذیر نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.