مشاهده نسخه کامل
: ال 90 یا پارس سال
payan_zaman
08-06-2013, 15:25
می دونم این بحث قبلا شده ولی خیلی قدیمی بود من امروز یک پارس سال از کارخانه تحویل گرفتم البته ال نود ثبت نام کرده بودم ولی تحویل ندادند تبدیل به پارس کردم بعد 7 ماه انتظار تحویل گرفتم
حالا موندم ماشینم رو همینطور صفر بفروشم یک ال نود صفر از بازار بخرم یا همین رو استفاده کنم قبلا خودم ال نود داشتم حقیقتا از کارخونه تا پارکینگ منزل که بردم از ماشین خوشم اومد تفاوت چندانی با ال نود نداشت جادار تر بود امکاناتش از جمله سنسور عقب صندوق پران و... هم که روی ال نود نبود داشت البته شتاب اولیش کمی از ال نود پایینتر بود ولی توی سرعت بالا خوب میرفت ولی شنیدم پارس خوب نیست و برام مشکل ایجاد می کنه هم از نظر افت قیمت هم از نظر قطعات فنی حالا از اونهایی که تجربه پارس سال رو داشتند و ازش استفاده کردند بگند ارزش داره ماشین رو عوض کنم و یک ال نود صفر بخرم یا اینکه از همین استفاده کنم ممنون
shahrammc
08-06-2013, 15:56
می دونم این بحث قبلا شده ولی خیلی قدیمی بود من امروز یک پارس سال از کارخانه تحویل گرفتم البته ال نود ثبت نام کرده بودم ولی تحویل ندادند تبدیل به پارس کردم بعد 7 ماه انتظار تحویل گرفتم
حالا موندم ماشینم رو همینطور صفر بفروشم یک ال نود صفر از بازار بخرم یا همین رو استفاده کنم قبلا خودم ال نود داشتم حقیقتا از کارخونه تا پارکینگ منزل که بردم از ماشین خوشم اومد تفاوت چندانی با ال نود نداشت جادار تر بود امکاناتش از جمله سنسور عقب صندوق پران و... هم که روی ال نود نبود داشت البته شتاب اولیش کمی از ال نود پایینتر بود ولی توی سرعت بالا خوب میرفت ولی شنیدم پارس خوب نیست و برام مشکل ایجاد می کنه هم از نظر افت قیمت هم از نظر قطعات فنی حالا از اونهایی که تجربه پارس سال رو داشتند و ازش استفاده کردند بگند ارزش داره ماشین رو عوض کنم و یک ال نود صفر بخرم یا اینکه از همین استفاده کنم ممنون
سلام ... صندوق پران و سنسور که قیمتی نداره میشه رو هر ماشینی نصب کرد ... به ایناش دقت نکن ... تنها ماشینی که الان کیفیت داره و چینی نیست همین ال 90 هست !!
206 سمند پرشیا همشون چینی شدن اصلا به درد نمیخورن ...
Pourya-pc
08-06-2013, 18:07
ال 90 خودروی بسیار خوبی بیشتر به لحاظ موتوری محسوب میشه ، نمای داخلی دلچسب نیست نمای بیرونی هم عموما نمیپسندن ، نقطه ضعف ال 90 به نسبت پارس هندلینگ پایین و ناپایداری درسرعت های بالاست همینطور یکسری نقطه ضعف های دیگه در تاپیک من ( در امضا قسمت تست خودرو ) مختصری از رانندگی با ال 90 نوشتم شاید کمکتون کنه
در نهایت من پارس رو ترجیح میدم
و اگر قصد تعویض دارید پارس ال ایکس گزینه بهتریست
موفق باشید
خوب معلوم دیگه ال 90 جای بحثی هم نیست البته اگر با قیافه زشتش کنار بیایی
shadows_funeral
08-06-2013, 20:52
مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای هر موضوعی نیاز به ایجاد تاپیک جدید نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.