مشاهده نسخه کامل
: دراومدن دنده پراید و افتادن روی لوله اگزوز ؟ خواهشآ راهنمایی کنید
milandada
08-06-2013, 14:44
سلام خسته نباشید
دوستان من هیچ آشنایی با مسائل فنی ماشین ندارم این پراید داغون ما روی یه دست انداز دنده اش از جا در رفته و حدود 10-15 سانت پایین رفته و روی لوله اگزوز که از وسط ماشینه افتاده ..
خواستم بدونم علت چیه ؟ آیا قطعه خاصی هست که بشه خودم بخرم و درستش کنم بست خاصی داره
لطفآ یه راهنمایی کنییییییییید :n16:
heinrich_himmler
08-06-2013, 19:23
سلام خسته نباشید
دوستان من هیچ آشنایی با مسائل فنی ماشین ندارم این پراید داغون ما روی یه دست انداز دنده اش از جا در رفته و حدود 10-15 سانت پایین رفته و روی لوله اگزوز که از وسط ماشینه افتاده ..
خواستم بدونم علت چیه ؟ آیا قطعه خاصی هست که بشه خودم بخرم و درستش کنم بست خاصی داره
لطفآ یه راهنمایی کنییییییییید :n16:
عزیزم دنده در نیومده. دسته دنده به یه اهرم وسله به اسم اهرم دنده. اون کنده شده. خیر کار شما نیست باید ببرید تعمیرگاه و یه اهرم دنده هم بخرید. اگه پین نشکونده باشه!
NorthBridge
08-06-2013, 20:41
فکر نکنم اشکال از داغونی خودروی شما باشه چون کیفیت مونتاژ فوق بالای خودروهای داخلی گاهی منم متحیر میکنه.چند روز بعد از اینکه چند سال قبل 206 صفر رو تحویل گرفته بودم توی خیابون موقع عوض کردن دنده متوجه شدم دسته دنده توی دستم هست و کاملاً روی هواست! یعنی بهمراه اهرم زیرینش از جاش مثل آب خوردن در اومده بود.شما بودید چه حالی بهتون دست میدید؟ عصبانی میشدید؟ فحش میدادید؟ هول میکردید و بجایی میزدید؟ .... نمیدونم ولی من چون حتی توقع داشتم ماشین توی روز اول که زا کارخونه بیرون اومده کلاً منهدم بشه پس خیلی خونسرد گذاشتم سرجاش و با مشت کوبیدم روی کله ی دسته دنده و جا خورد! شما هم با مشت اگه جواب نداد لگدی چیزی بزن جا میخوره! کارها توی این کشور معمولاً با مشت و لگد حل میشه همیشه:n06:
shadows_funeral
08-06-2013, 20:50
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای هر موضوعی نیاز به ایجاد تاپیک جدید نیست. اینطوری زودتر به جوابتون می رسید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.