مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره برای خرید تبلت ویندوز دار
sepand_salehi
07-06-2013, 21:28
با سلام
من قصد خرید یک تبلت رو دارم و می خواهم ازش استفاده های زیر را بکنم:
اول از همه سیستم عامل تبلت حتما ویندوز باشد. ویندوز 7 یا 8.
قصد استفاده از تبلت ، استفاده از آفیس در درجه ی اول می باشد.
از آنجایی که می خواهم از این تبلت برای آموزش در کلاس و اجرای فایل های پاورپوینت استفاده کنم ، این تبلت تا حد امکان دارای خروجی ای باشد که بتوان کابل های پروژکتور را به آن وصل کرد و یا اینکه با یک مبدل این کار را انجام داد.
تا حد امکان هم سخت افزار قوی ای داشته باشد. زیرا ایل های پاورپورنت من انیمیشن زیاد دارند و بهتر است که موقع اجرای آن ها لگ ندهد.
ممنون می شوم که من را در این زمینه راهنمایی نمایید.
با تشکر
sajjad_doost
09-06-2013, 11:50
با سلام
من قصد خرید یک تبلت رو دارم و می خواهم ازش استفاده های زیر را بکنم:
اول از همه سیستم عامل تبلت حتما ویندوز باشد. ویندوز 7 یا 8.
قصد استفاده از تبلت ، استفاده از آفیس در درجه ی اول می باشد.
از آنجایی که می خواهم از این تبلت برای آموزش در کلاس و اجرای فایل های پاورپوینت استفاده کنم ، این تبلت تا حد امکان دارای خروجی ای باشد که بتوان کابل های پروژکتور را به آن وصل کرد و یا اینکه با یک مبدل این کار را انجام داد.
تا حد امکان هم سخت افزار قوی ای داشته باشد. زیرا ایل های پاورپورنت من انیمیشن زیاد دارند و بهتر است که موقع اجرای آن ها لگ ندهد.
ممنون می شوم که من را در این زمینه راهنمایی نمایید.
با تشکر
دوست عزیز برای شما تبلت ویندوزی rt به نظرم بهترین انتخاب هست.
برند های asus و microsoft عالین در این زمینه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه نظر منو بخواید بهتون میگم که دارید پولتونو دور میریزید ! به جای اینکار برید لپتاپ لمسی هم وزن این تبلت ها بگیرید .(دوست عزیز با اینکار شما هم کمتر پول میدید هم دستگاه قدرتمند تری میخرید ! تنها فرقشون با تبلت های ویندوزی اینه که کیبوردشون جدا نمیشه ! در بقیه موارد این لپ تاپ سرترن کاملا.) چند نمونه پیشنهاد میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیجیکالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیجیکالا
و این مدل از لنوو که لمسی نیس اما سبکه
ولی من بازم اون لپ تاپ های asus بالا رو بیشتر قبول دارم .
دوست عزیز شما فقط به خاطر نشون دادن فایل های پاور پوینت تو کلاس دارین تبلت ویندوز میخرین؟
mrmostafa
02-07-2013, 12:20
بين تبلت هاي ويندوزي پرو تو بازار كدام بهتر هستن براي خريد؟؟؟ كلا تمام نرم افزارهاي ويندوز 7 بهش بخوره و اينكه براي كار در كلاس و غيره استفاده ميخوام بكنم ولي ميخوام تبلت باشه البته اگر قابليت استفاده از سيمكارت هم براي اينترنت داشته باشه عاليه ميشه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
badboys_87
27-07-2013, 08:11
Acer Iconia W510 - 64GB
مشخصات کلی: - وزن 680 گرم
پردازنده: Intel Atom Dual Core Z2760 CPU دیسک درایو: حافظه داخلی 64 GB
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10.1 اینچ
امکانات: WiFi - بلوتوث - دوربین - وب کم - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - USB - microUSB
سایر مشخصات: Microsoft Windows 8 Pro 32-bit
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.