مشاهده نسخه کامل
: htc cha cha ya rhyme?
nazgolgh
07-06-2013, 14:38
سلام من می خوام گوشیمو عوض کنم نمیدون lcha cha بگیرم یا rhyme :n13:لطفا راهنمایی کنید.ممنون!
nazgolgh
07-06-2013, 18:17
عزیزم HTC Rhyme بهتره
ممنون فقط لطفا میشه دلیلش هم بگین؟!ممنون!
HTC Rhyme :صفحه نمایش 3/7 اینچی با رزولوشن 480 × 800
سی پی یو 1گیگا هارتزی-دوربین 5مگاپیکسلی با کیفیت فیلمبرداری hd
4گیگ حافظه داخلی- حافظه رم 768 مگابايتی گوشی-تا 32گیگ هم رم بهش میخوره
در کل بخوای حساب کنیHTC Rhyme خیلی سرتره
nazgolgh
07-06-2013, 19:01
HTC Rhyme :صفحه نمایش 3/7 اینچی با رزولوشن 480 × 800
سی پی یو 1گیگا هارتزی-دوربین 5مگاپیکسلی با کیفیت فیلمبرداری hd
4گیگ حافظه داخلی- حافظه رم 768 مگابايتی گوشی-تا 32گیگ هم رم بهش میخوره
در کل بخوای حساب کنیHTC Rhyme خیلی سرتره
خیلی ممنون!راستی اینکه میگن chacha زود باتری تموم میکنه ماله همشونه یا فقط اونایی که اصل نیستن؟!
اول از همه طراحی فوقالعاده زیبایی داره، تو دست خوش دسته.
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیتتر با رابط کاربری بروز شده Sense UI 3.5
4 GB فضای داخلی و پشتیبانی از microSD
قابلیت ارتفاع به Ice Cream Sandwich
باطری قدرتمندتر.
از لحاظ سخت افزاری هم برتری داره.
nazgolgh
07-06-2013, 19:05
اول از همه طراحی فوقالعاده زیبایی داره، تو دست خوش دسته.
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیتتر با رابط کاربری بروز شده Sense UI 3.5
4 GB فضای داخلی و پشتیبانی از microSD
قابلیت ارتفاع به Ice Cream Sandwich
باطری قدرتمندتر.
از لحاظ سخت افزاری هم برتری داره.
مرسی از اصلاعات!
Facon_Archi
07-06-2013, 19:07
خیلی ممنون!راستی اینکه میگن chacha زود باتری تموم میکنه ماله همشونه یا فقط اونایی که اصل نیستن؟!
همشون زود باطری خالی میکنن نسبت به بقیه.
nazgolgh
07-06-2013, 19:10
همشون زود باطری خالی میکنن نسبت به بقیه.
status چی؟چون یجا نوشته بود نسبت به cha cha دیرتر تموم میکنه!؟درسته؟
من نمیدونم چرا انقدر از این مدل خوشم اومده و گیر دادم به این مدل گوشی!!:)
هیچ گوشی الان پیدا نمیکنی که مشکل باطری نداشته باشه، مگر اینکه بری گوشی دوران خیارشورشاه بگیری! نموم گجت ها هوشنمد که الانم همه استفاده میکنن این پرابلم رو دارن، امکان نداره به اسمارت فون پیدا کنی که با وبگردی، تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی روزی یبار شارژ نشه، تازه اینکاروهم نکنی بازم باید شارژشون کنی
nazgolgh
07-06-2013, 19:37
هیچ گوشی الان پیدا نمیکنی که مشکل باطری نداشته باشه، مگر اینکه بری گوشی دوران خیارشورشاه بگیری! نموم گجت ها هوشنمد که الانم همه استفاده میکنن این پرابلم رو دارن، امکان نداره به اسمارت فون پیدا کنی که با وبگردی، تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی روزی یبار شارژ نشه، تازه اینکاروهم نکنی بازم باید شارژشون کنی
خب پس chacha خوبه دیگه؟!اگه همش همینه پس چه کاریه چیزی رو که خوشم اومده می گیرم! :)
nazgolgh
07-06-2013, 19:40
خب پس با این حاب مشکل از chacha نیست و میشه خریدش!؟!!! :)
خب پس chacha خوبه دیگه؟!اگه همش همینه پس چه کاریه چیزی رو که خوشم اومده می گیرم! :)
شما باید یه گوشی از سری اولی که شرکت نوکیا داد بیرون تهیه کنی! :n01:
شوخی میکنم دوست عزیز، ولی این مشکل باطری جدا آزاردهنده است، دائم الشارژ باید باشی
nazgolgh
07-06-2013, 19:43
شما باید یه گوشی از سری اولی که شرکت نوکیا داد بیرون تهیه کنی! :n01:
شوخی میکنم دوست عزیز، ولی این مشکل باطری جدا آزاردهنده است، دائم الشارژ باید باشی
:) status هم همین طوریه؟!
:) status هم همین طوریه؟!
اندروید کلاً سیستم عامل باطری خوریه status هم اندرویده خب :n13:
شما باید یه گوشی تهیه کنی که اصلاً چیزی بنام سیستم عامل پنداشته باشه، اونوقته که هر ده روز یکبار نیاز به شارژر پیدا میکنی
nazgolgh
07-06-2013, 19:53
اندروید کلاً سیستم عامل باطری خوریه status هم اندرویده خب :n13:
شما باید یه گوشی تهیه کنی که اصلاً چیزی بنام سیستم عامل پنداشته باشه، اونوقته که هر ده روز یکبار نیاز به شارژر پیدا میکنی
خب ینی ارزشه خریدن نداره؟! :(
نه دوست عزیز حرفام جنبۀ طنز داشت، شما مختاری هر گوشی یکه دلت خواست تهیه کنی و استفاده کنی، HTC Rhyme هم گوشی خوبیه
nazgolgh
07-06-2013, 20:05
نه دوست عزیز حرفام جنبۀ طنز داشت، شما مختاری هر گوشی یکه دلت خواست تهیه کنی و استفاده کنی، HTC Rhyme هم گوشی خوبیه
بله می دونم! ;) شما خودتون cha cha دارین؟
بله می دونم! شما خودتون cha cha دارین؟
HTC ChaCha گوشی خوبی بود در زمان خودش، قابل مقایسه با Rhyme نیست از هر لحاظ پیشنهاد نمی شه، دورانش گذشته
راستی من فروشنده موبایلم و الانم چاچا موجود نداریم ;)
nazgolgh
07-06-2013, 20:27
HTC ChaCha گوشی خوبی بود در زمان خودش، قابل مقایسه با Rhyme نیست از هر لحاظ پیشنهاد نمی شه، دورانش گذشته
status از cha cha بهتره یا بدتر؟!من بدجوری به این 2تا موبایل گیر دادم!! :)
htc statusفقط دوربین دومش 1.3 مگا پیکسل هستش htc chacha دوربین جلویش با کیفیت vga هستش فرقشون در همینه
و اینکه htc chacha رادیو داره ولی status نداره فرقشون همینه:n01:
فکر نکنم این گوشی ها در حال حاضر تو بازار پیدا بشنا:n13:
nazgolgh
07-06-2013, 21:06
htc statusفقط دوربین دومش 1.3 مگا پیکسل هستش htc chacha دوربین جلویش با کیفیت vga هستش فرقشون در همینه
و اینکه htc chacha رادیو داره ولی status نداره فرقشون همینه:n01:
فکر نکنم این گوشی ها در حال حاضر تو بازار پیدا بشنا:n13:
واسه چی؟تفاوتی تو کاکرد باتریشون نیست؟هر کدوم چقدر باتریشون کار میکنه؟!
قدیمی هستن به خاطر این- این 2مدل گوشی تو رشت جایی ندیدم داشته باشن حالا شما بگرد ایشالا پیدا میکنی
اکثر گوشی های اندرویدی باید هر روز یک بار بزاری تو شارژ دیگه از این نظر مشکلی نیست که
nazgolgh
07-06-2013, 21:13
قدیمی هستن به خاطر این- این 2مدل گوشی تو رشت جایی ندیدم داشته باشن حالا شما بگرد ایشالا پیدا میکنی
اکثر گوشی های اندرویدی باید هر روز یک بار بزاری تو شارژ دیگه از این نظر مشکلی نیست که
مرسی خیلی ممنون!
nazgolgh
08-06-2013, 09:05
خب حالا یکی بگه status یاchacha?
nazgolgh
08-06-2013, 13:37
حالا از باتری بگذریم chacha بهتره یا status?:n02:
nazgolgh
08-06-2013, 20:44
میشه بگین سر جمع chacha بهتره یا status?ممنون!
میشه بگین سر جمع chacha بهتره یا status?ممنون!
تفاوت محسوسی با هم ندارن دوست عزیز غیر از موارد بالا که بهش اشاره شد در سایر جزئیات در یک سطح هستن حالا دیگه انتخاب با خودتونه
اگه این گوشی ها از نزدیک دیدین ببینین از کدوم خوشتون میاد اون انتخاب کنین:n01:
nazgolgh
08-06-2013, 20:58
htc desire hd نسبت به rhyme چطوره؟
nazgolgh
08-06-2013, 20:59
تفاوت محسوسی با هم ندارن دوست عزیز غیر از موارد بالا که بهش اشاره شد در سایر جزئیات در یک سطح هستن حالا دیگه انتخاب با خودتونه
اگه این گوشی ها از نزدیک دیدین ببینین از کدوم خوشتون میاد اون انتخاب کنین:n01:
ممنونم از کمکاتون
htc desire hd: سی پی یو 1گیگاهارتزی-صفحه نمایش 4.3اینچی- دوربین 8مگاپیکسلی -فیلمبرداری با کیفیت hd-بلوتوث نسخه 2-حافظه داخلی 1500 مگابایت
htc rhyme: سی پی یو 1گیگاهارتزی -صفحه نمایش 3.7 اینچی- دوربین 5مگاپیکسلی با کیفیت فیلمبرداری hd- بلوتوث نسخه 3- حافظه داخلی 4گیگ
nazgolgh
09-06-2013, 18:18
htc desire hd: سی پی یو 1گیگاهارتزی-صفحه نمایش 4.3اینچی- دوربین 8مگاپیکسلی -فیلمبرداری با کیفیت hd-بلوتوث نسخه 2-حافظه داخلی 1500 مگابایت
htc rhyme: سی پی یو 1گیگاهارتزی -صفحه نمایش 3.7 اینچی- دوربین 5مگاپیکسلی با کیفیت فیلمبرداری hd- بلوتوث نسخه 3- حافظه داخلی 4گیگ
شما میدونین نمایندگی htc تو تهران کجاست؟
شما میدونین نمایندگی htc تو تهران کجاست؟
شرمنده اطلاع دقیقی ندارم خودم ساکن رشت هستم
nazgolgh
09-06-2013, 18:24
شرمنده اطلاع دقیقی ندارم خودم ساکن رشت هستم
مرسی.ببخشید من هی سوال می کنم می خواستم بدون شما قیمت htc incredible s ro midunin?:n02:
مرسی.ببخشید من هی سوال می کنم می خواستم بدون شما قیمت htc incredible s ro midunin?:n02:
توی چند تا سایت رفتم قیمتش موجود نبود زده بودن توقف تولید
دنبال چه گوشی هایی هستین شما:n04:همین htc rhymeخوبه که جدیدم هست
nazgolgh
09-06-2013, 18:35
توی چند تا سایت رفتم قیمتش موجود نبود زده بودن توقف تولید
دنبال چه گوشی هایی هستین شما:n04:همین htc rhymeخوبه که جدیدم هست
مگه incredible هم بده؟
مگه incredible هم بده؟
نگفتم بده که اتفاقن گوشی خوبی هم هست تو مایه های desire hd
ولی مال 2سال پیشه چرا دنبال گوشی های جدید htc نیستین:n01:
nazgolgh
09-06-2013, 18:43
نگفتم بده که اتفاقن گوشی خوبی هم هست تو مایه های desire hd
ولی مال 2سال پیشه چرا دنبال گوشی های جدید htc نیستین:n01:
به غیر از rhyme دیگه چی هست؟اصن مگه rhyme ماله کی هست؟
شما سقف بودجتون مشخص کنید در چه حدی هست:n13:
nazgolgh
09-06-2013, 18:49
700 این طورا!البته فقط گیر دادم به htc!دوربین و فلش هم واسم مهمه! :)
nazgolgh
10-06-2013, 18:27
شما قیمت desire hd رو میدونین؟و میدونین ماله چه سالیه؟
شما قیمت desire hd رو میدونین؟و میدونین ماله چه سالیه؟
desire hd قیمتش باید طرفای همین 650-700 باشه البته اگه الان بتونین آکش جایی پیدا کنین گوشی مال 2سال و نیم قبله
اگه بتونین تا 800 هزینه کنین HTC Desire X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم گوشی خوبیه سی پی یو 2هسته ای هم روشه بدون گارانتیش دیجی کالا زده 805تومان
اینم مشخصاتش:
پردازنده: Dual Core Cortex-A5 CPU, Qualcomm MSM8225 Snapdragon S4 Chip 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت و حافظهی در دسترس کاربر 1126 مگابایت - حافظه رم 768 مگابایت -تا 32گیگ هم رم میتونین بهش اضافه کنین
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی SuperLCD Capacitive TouchScreen - اندازه 4 اینچ - 480 × 800
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.0.4 Ice-Cream Sandwich - جاوا
nazgolgh
10-06-2013, 19:32
desire hd قیمتش باید طرفای همین 650-700 باشه البته اگه الان بتونین آکش جایی پیدا کنین گوشی مال 2سال و نیم قبله
اگه بتونین تا 800 هزینه کنین HTC Desire X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم گوشی خوبیه سی پی یو 2هسته ای هم روشه بدون گارانتیش دیجی کالا زده 805تومان
اینم مشخصاتش:
حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت و حافظهی در دسترس کاربر 1126 مگابایت - حافظه رم 768 مگابایت -تا 32گیگ هم رم میتونین بهش اضافه کنین
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی SuperLCD Capacitive TouchScreen - اندازه 4 اینچ - 480 × 800
مرسی خیلی ممنون
nazgolgh
13-06-2013, 11:18
اینم مشخصاتش:
ببخشید یه سوال امروز موبایل فروشی ها بازن؟تا ساعت چند؟ممنون!
ینی من شیفته این سوالاتیم که این دوستمون پرسیده! :دی
واقعاً اعصاب آروم میخواسته جواب دادن بهشون...همینه دیگه واسه ما دخترا حرف در میارن!...
خدا بیامرزه اون فروشنده ای رو که ایشون ازش گوشی خریده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.