PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرورگر اندرويد براي فيس بوك

E-Masood
07-06-2013, 11:33
سلام دوستان من قبلا براي فيس بوك از UCBrowser استفاده ميكردم و الان از كار افتاده اگر برنامه اي سراغ داريد كه بتونم بدون ----- شكن برم توي فيس بوك لطفا معرفي كنيد و ورزنش رو هم بگيد.
با تشكر

King Abbas
02-07-2013, 11:48
سلام
می تونی از اپرا مینی استفاده کنی البته سرور اونم فیلتر شده باید با سرور تصحیح شده استفاده کنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehmet khoshtip
27-07-2013, 04:28
سلام
می تونی از اپرا مینی استفاده کنی البته سرور اونم فیلتر شده باید با سرور تصحیح شده استفاده کنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورژن چنده ؟

mohsen_gh1991
27-07-2013, 12:44
بهترین و پر سرعت ترین مرورگر انتی فیلتر puffin هست. من استفاده کردم خیلی خوبه.

havzhini
27-07-2013, 13:07
من همین حالا هم از اپرامینی و هم یوسی بروزر استفاده میکنم و راحت فیسبوک رو لاگین میکنه
Opera.Mini.web.browser.7.5
UC.Browser.Mini.8.6.0

soranstar
01-08-2013, 21:05
من همین حالا هم از اپرامینی و هم یوسی بروزر استفاده میکنم و راحت فیسبوک رو لاگین میکنه
Opera.Mini.web.browser.7.5
UC.Browser.Mini.8.6.0

اگه امکانش هست uc browser رو لینک بدید، ممنون میشم.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

havzhini
01-08-2013, 21:09
اگه امکانش هست uc browser رو لینک بدید، ممنون میشم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****gozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2226&Title=UC-Browser-Mini-8.6.0-for-Android ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

علامت **** ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بردارید

soranstar
01-08-2013, 21:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****gozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2226&Title=UC-Browser-Mini-8.6.0-for-Android ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

علامت **** ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بردارید

تنظیمات خاصی می خواد یا همینطوری کار میکنه؟

havzhini
01-08-2013, 21:16
تنظیمات خاصی می خواد یا همینطوری کار میکنه؟

خیر تنظیمات خاص احتیاج نداره و من راحت استفاده میکنم
ولی ممکنه بعضی isp ها ایپی ها ور بسته باشن که باید دستی تنظیم کرد ولی معمولا بدون تنظیمات خاصی کار میکنه