ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کوکاکولا، چرخ‌های میانمار را می‌چرخاند

wichidika
07-06-2013, 10:31
کوکاکولا، چرخ‌های میانمار را می‌چرخاند :n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت کوکاکولا به میانمار می رود و چرخ های اقتصادی میانمار را به حرکت درمی‌آورد.

کوکاکولا تنها در کوبا و کره شمالی کارخانه ای ندارد. این شرکت بزرگ تولیدکنندۀ نوشیدنی های گازدار در 200 کشور جهان حضوری فعال دارد و پس از 60 سال غیبت، به میانمار بازگشته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از از پایگاه اینترنتی روزنامۀ فیگارو، کوکاکولا پس از کودتای نظامیان در سال 1962 میانمار را ترک کرده بود. با توجه به اینکه صفحۀ جدیدی در تاریخ حکومتداری نظامیان در میانمار گشوده شده این برند معروف آمریکایی روز چهارشنبه پس از 6 دهه غیبت اولین کارخانۀ تولید نوشیدنی های گازدار خود را در حومۀ رانگون، پایتخت برمه بازگشایی کرد؛ بازگشتی سمبولیک که بیانگر اشتیاق و بهتر است بگوئیم تشنگی مضاعف سرمایه گذاران برای حضور در میانمار است.
پس از انحلال شورای نظامیان، طی دو سال اخیر با برداشته شدن تحریم های بین المللی علیه دولت برمه- که البته همچنان توسط نظامیان اداره می شود- این کشور استقبال زیادی نسبت به اقتصاد بازار آزاد از خود نشان داده است.
میانمار سالهای متمادی از سوی سرمایه گذاران بین المللی تحریم شده بود و جمعیت 60.1 میلیونی این کشور در حوزۀ زیربنایی حمل و نقل، خدمات و صنعت بسیار عقب مانده بود. اما کوکاکولا قرار است این خلأ و عقب ماندگی را با سرعت بالایی پر کند. این شرکت بزرگ آمریکایی نه تنها با بطری های نوشابه بلکه با سرمایه گذاری و همچنین ایجاد مشاغل در یکی از فقیرترین کشورهای دنیا قرار است وارد میدان اقتصادی شود.
این غول اقتصادی قرار است با سرمایه گذاری 150 میلیون دلاری طی 5 سال، در میان مدت نزدیک به 20.000 شغل در شبکۀ تأمین ایجاد کند. در حال حاضر کارخانۀ جدید کوکاکولا نزدیک به 2500 نفر را در شهر هماوبی با مشارکت گروه تولیدی پینیا (Pinya Manufacturing)- شرکت محلی تولیدکنندۀ نوشیدنی های گازدار- ایجاد کرده است. موهتر کنت، مدیرعامل شرکت پینیا در مراسم افتتاح کارخانه جدید گفت: "از اینکه در این کشور فوق العاده، پس از 60 سال تولید محلی کوکاکولا را از سر گرفتیم و در این لحظۀ تاریخی شرکت داریم، خوشحالیم".
گفتنی است کوکاکولا در سپتامبر گذشته با ارسال اولین محموله کوکا به رانگون از کشورهای همسایه گام اول را در این مسیر برداشته بود. کوکاکولا امیدوار است نه تنها بازارهای جدید را تصاحب کند بلکه قرار است در روند بازسازی کشور نیز مشارکت داشته باشد. بنیاد کوکاکولا در سپتامبر گذشته از اعطای کمک 3 میلیون دلاری جهت ایجاد شغل برای زنان میانماری خبر داده بود. طبق اظهارات مدیرعامل کوکاکولا لوگوی قرمز و سفید کوکاکولا برای بسیاری از میانماری‌ها بیانگر خوش‌بینی نسبت به آینده‌ای درخشان و روزهاش روشن است.
لازم به یادآوری است که روزانه نزدیک به 1.8 میلیون نوشیدنی از تولیدات کوکاکولا در سراسر جهان مصرف می شود و این گروه نزدیک به 700.000 شغل در سراسر جهان ایجاد کرده است. میانمار نیز بدین ترتیب به شبکۀ بزرگ کوکاکولا پیوسته است.

NorthBridge
07-06-2013, 11:45
مبارک باشه!:n19:
Say hello to Osteoporosis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این ببعد مردمان برمه هم سلام کنند به مرض قند، پوکی استخوان،بیماریهای گوارشی معده و....!

shabe.saket
07-06-2013, 11:57
کشوری که از مردماش از گشنگی میمیره بهتره یا کشوری که بواسطه سرمایه گذاری کوکاکولا و باز شدن راه برای سرمایه گذاری های بعدی سطح رفاهش میره بالا و مردماش مرض قند هم میگیرند؟
منکر مضرات نوشابه نیستم ولی انتقاد دارم به اینکه رفاه عمومی رو فدای مرض قند و پوکی استخوان کنیم.....

اصولآ لذت نوشیدن یک کوکای بسیار گازدار بسیار سرد بر همه چیز می ارزد.....

wichidika
08-06-2013, 13:42
جسارت نباشه، انجمن زیست شناسی پزشکی هست گمون کنم:46:

اتفاقاً چون انجمن پزشکی و زیست شناسی هست مربوط به همین جاست.
تغذیه مهمترین رکن در پزشکی و زیست شناسی هست.

کوکا کولا تجارت می کند سلامت مردم را می گیرد پولش تو جیب امریکاو بیماریهاش برای مردم همه دنیا

NorthBridge
08-06-2013, 16:17
زوری که نوشابه به خورد کسی نمیده این شرکت هم تو بورسهای توکیو فرانکفورک و... سهامش خرید فروش میشه و یک شرکت بین المللی هست
همه هم از مضرات نوشابه اگاهن ولی همیشه نباید فقط به فیزیک بدن توجه کرد لاکن لذتی که روح انسان از خوردن نوشابه میبره میچربه به مضراتش برای فیزیک بدن و ما ادامه خواهیم داد به خوردن نوشابه:n02:
با تشکر:n16:
مواد مخدر رو هم که بزور به کسی نمیدن. لاکن! مصرفش ممکنه لذتی به روح شما بده که بچربه به مضراتش!
دوست عزیز این منطق که از پایه غیر علمی و غلطه. ضمناً پست پاک شدم رو لازم شد دوباره تکرار کنم : اینجا انجمن متفرقه و نظرات شخصیه یا انجمن زیست شناسی پزشکی؟!

NorthBridge
08-06-2013, 17:01
بله ممکنه! برای همین تو هلند آزاده:n02:
جدای از شوخی خوردن کم و کنترل شده نوشابه هیچ مشکل حادی ایجاد نمیکنه ولی اگه زیاده روی بشه ممکنه مشکل پیش بیاد که این برای همه مواد صادقه حالا نوشابه یکم بیشتر
اینم نظر شخصی نیست نظر میلیون نفر مصرف کننده نوشابه هست
هوا هم الودس و خیلی از موادی هم که روزانه مصرف میشه ضرر زیادی دارن
بخش هم من نمیدونستم همین چند روز پیش عضو شدم هنوز اشنا نشدم به انجمن:biggrin:
نظر شخصی میلیونها مصرف کننده که حتی نام ترکیبات موجود در چیزی رو که دارند مصرف میکنند شرط نیست دوست عزیز
شما به میزان قندی که در تصویر بالا گذاشتیم نگاه کنید
مصرف یک کوکای ی قندی (با در نظر گرفتن اینکه کربوهیدرات زیادی از منابع دیگه هم به بدن داره وارد میشه) نیاز چند روز بدن شما بعنوان یک فرد شهرنشین معمولی(نه ورزشکار) به ساکارز رو برطرف میکنه ولی وقتی یکجا اینهمه ساکارز وارد بدن بشه میره بصورت چربی ذخیره میشه مگر اینکه مصرفش تقسیم بشه بین چند روز!

از طرف دیگه میزان بالای اسید فسفوریک کوکا باعث کاهش ذخایر ارزشمند کلسیم در استخوان میشه. مرض پوکی استخوان از آسمون که نیومده و اینهمه ایرانی جوان تا پیر دچارش هستند از همین شوخی گرفتن توصبه ها و پیروی از امیال ایجاد شده و عوارض سنگینش رو در وهله ی اول خود شخص و در وهله ی بعد نظام بهداشت و درمان کشور داره میده.

بخش هم من نمیدونستم همین چند روز پیش عضو شدم هنوز اشنا نشدم به انجمن
:biggrin:
دانستنش رو خیلی های قبلتر از شما هم میدونند ولی رعایت نمی کنند. مثل مقررات راهنمایی و رانندگی و یا همین مضرات کوکاهای گاز دار هست که همه میدونند ولی خیلی ها باز هم رعایت نمی کنند!:biggrin::biggrin:

FC.Barcelona
08-06-2013, 17:13
نظر شخصی میلیونها مصرف کننده که حتی نام ترکیبات موجود در چیزی رو که دارند مصرف میکنند شرط نیست دوست عزیز
شما به میزان قندی که در تصویر بالا گذاشتیم نگاه کنید
مصرف یک کوکای ی قندی (با در نظر گرفتن اینکه کربوهیدرات زیادی از منابع دیگه هم به بدن داره وارد میشه) نیاز چند روز بدن شما بعنوان یک فرد شهرنشین معمولی(نه ورزشکار) به ساکارز رو برطرف میکنه ولی وقتی یکجا اینهمه ساکارز وارد بدن بشه میره بصورت چربی ذخیره میشه مگر اینکه مصرفش تقسیم بشه بین چند روز!

از طرف دیگه میزان بالای اسید فسفوریک کوکا باعث کاهش ذخایر ارزشمند کلسیم در استخوان میشه. مرض پوکی استخوان از آسمون که نیومده و اینهمه ایرانی جوان تا پیر دچارش هستند از همین شوخی گرفتن توصبه ها و پیروی از امیال ایجاد شده و عوارض سنگینش رو در وهله ی اول خود شخص و در وهله ی بعد نظام بهداشت و درمان کشور داره میده.

دانستنش رو خیلی های قبلتر از شما هم میدونند ولی رعایت نمی کنند. مثل مقررات راهنمایی و رانندگی و یا همین مضرات کوکاهای گاز دار هست که همه میدونند ولی خیلی ها باز هم رعایت نمی کنند!:biggrin::biggrin:
اضافه وزن که خوب ممکنه با هر غذایی و برای هر فردی پیش بیاد برای همین باید وزنش را کنترل کنه همینطور میزان کالری موادی که مصرف میکنه ورزش هم که نیاز ضروری هست
ایرانی ها هم به این علت خیلی دچار پوکی استخوان میشن که کلسیم کافی مصرف نمیکنن(که حتی اگه نوشابه هم مصرف نکنن ممکنه پوکی استخوان را بگیرن) اگه کلسیم کافی مصرف بشه نوشابه هم کنترل شده مصرف بشه مشکل خاصی پیش نمیاد چون تعادل کلسیم برقرار میشه

shabe.saket
08-06-2013, 17:28
من فقط خواستم اثرات اقتصادی و بیان کنم.....

و هدفم بیان این مورد بود که بگم درسته با ورود کوکا کولا به رژیم غذایی مردمی ممکنه پوچی استخوان رخ بده
ولی چرخیدن اقتصاد ممکن هست باعث بالارفتن سطح رفاه عمومی و کاهش هزینه های درمان در آن کشورها بشه

یعنی هدفم بیان این بود که بگم پوچی استخوان میاد
ولی اقتصاد قوی تر باعث درمان و جلوگیری از بیماریهای گرسنگی و... میشه که بمراتب جدی تر از پوکی استخوان هست...

بنظر خودم هدفم انحراف تاپیک نبود ولی مثل اینکه نتیجه پست 3 خوب در نیومده.....

درهرصورت من خودم هم منکر مضرات نوشابه نیستم.....

NorthBridge
08-06-2013, 18:07
عوارض شناخته شده ی کوکاکولا:

1.افزایش وزن که منجر به:
- عوارض قلب
- استرس در عملکرد ارگان های بدن
- فشار خون بالا- دیابت نوع 2
- مشکلات تنفسی
- کبد چرب و احتمال سیروز
- عدم تعادل هورمونهای مختلف
- افسردگی
- ناباروری
- کاهش عملکرد سیستم ایمنی

2. افزایش سطح اسیدیته در بدن که منجر به:
- سوء هاضمه / سوزش سردل
- تعادل اسید / قلیایی که شاه کلید سلامتیست را بهم می زند
- تخلیه ی مواد معدنی از استخوان که منجر به پوکی استخوان و استخوان ترد و شکننده می شود
- خورده شدن مینای دندان و افزایش حفرات آن- مشکلات بهداشت دهان و دندان از جمله دندان زرد و بوی بد دهان
- کاهش عملکرد سیستم ایمنی

3. اختلالات روانی که ممکن است شامل:
- اعتیاد و وابستگی به دلیل کافئین
- الگوهای خواب نامنظم و مشکلات به خواب رفتن
- نوسانات خُلقی
- افسردگی
- افزایش علائم ADD / ADHD4.

اثرات قلبی عروقی به دلیل کافئین بالا که ممکن است منجر شود به:
- ضربان قلب نامنظم
- فشار به قلب
- تنگی عروق
- افزایش فشار خون

5. سرطان به دلیل وجود آسپارتام و احتمالا acesulfame-potassium

6. مشکلات جذب ریز مغذی ها و مواد معدنی ضروری و بروز ناراحتی های گوارشی

مزید بر علت و افزون بر موارد فوق، عوارض بی توجهی به کیفیت آب استفاده شده در مناطق مختلف جهان و به ویژه در جهان سوم که معمولاً آلوده به سموم کشاورزی و... است و نیز کیفیت نازل ظروف پلاستیکی و آلومینیومی که در حجم انبوه برای استفاده مصرف می شود را نیز نباید از نظر دور داشت...

تا اینجا ترجمه شد از این صفحه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مواردی از آسیب کوکاکولا به دندانها از

Coca Cola Erosion

Stream
09-06-2013, 14:09
دلیل اینکه نوشابه ها، با اینکه مضر هستند، برعکس چیزهایی مثل سیگار و مشروب سعی در کنترلشون یا مثل مواد مخدر سعی در جلوگیری ازشون نمیشه، بحث ضرر نیست، بحث اعتیاد هست که اون ها اعتیاد زا هستند ولی کسی که 60 سال روزی یک لیتر نوشابه بخوره فرداش نوشابه نخوره هیچ اتفاقی براش نمی افته.

درباره کافئین و بحث اعتیاد زایی، یک استکان قهوه می تونه بین 15 تا 200 میلیگرم کافئین داشته باشه یا یک استکان چای حدود 20 تا 60 میلیگرم، در حالی که یک قوطی نوشابه فقط بین 30 تا 40 میلیگرم کافئین داره. میزان کافئین نوشابه چیز خاصی نیست و ماکسیمم میزان توصیه شده دریافت کافئین 500 میلیگرم روزانه است. خوردن نوشابه ربطی به ضررهای مربوط به کافئین بالا نداره یا پایین اومدن سطح pH بدن (که در لینک wiki answers گفته شد و دوستمون هم ترجمه کرد) در حالی که تاثیری که سرخ کردنی ها یا قهوه یا آرد سفید و گوشت قرمز و بعضی میوه ها دارند ده ها برابر نوشابه است.

درباره قند و اضافه وزن هم صحبت ها صحیحه ولی هزار جور غذای دیگه هم هستند که سالم نیستند و باعث اضافه وزن میشن، طوری نباید صحبت بشه که گویی همه ضررهای مربوط به اضافه وزن به دلیل مصرف نوشابه است! نوشابه هم کمک می کنه ولی دلیل اضافه وزن اکثر افراد صرفا نوشابه نیست و اگه کالری نوشابه در میزان مصرف روزانه محاسبه بشه به هیچ وجه باعث اضافه وزن نمیشه و اگه کالری هر چیز دیگه (حتی میوه) در میزان مصرف روزانه محاسبه نشه باعث اضافه وزن میشه.

ضررهای دیگه هم کاملا صحیحه، درست کردن یک لیست بزرگ ساده است ولی باید دید واقعا چقدرشون مهم و در شرایط عادی محتمل هستند که قطعا بعضی هاشون هستند، ولی همینطور ضررهای صدها و هزاران محصول غذایی دیگه که کمتر از نوشابه نیست.

عکس هایی هم که گذاشته شد مربوط به محافظت بزاق دهان از دندان ها در محیط های اسیدی است که در سفید ها بزاق بوده و در دندان های خراب نبوده (در هر دو نوشابه مصرف شده)، قرار دادنشون به عنوان شواهد برای ضررهای نوشابه مغالطه است. عکس اولی هم که گذاشته شده حالت بسیار شدیدی است که شخص روزانه 6 قوطی کوکاکولا می خورده، خوردن هر چیز اسیدی به این شدت هم تاثیرات مشابهی می گذاشت و صرفا چیزی منحصر به نوشابه نیست.

کشوری که از مردماش از گشنگی میمیره بهتره یا کشوری که بواسطه سرمایه گذاری کوکاکولا و باز شدن راه برای سرمایه گذاری های بعدی سطح رفاهش میره بالا و مردماش مرض قند هم میگیرند؟
منکر مضرات نوشابه نیستم ولی انتقاد دارم به اینکه رفاه عمومی رو فدای مرض قند و پوکی استخوان کنیم.....

اصولآ لذت نوشیدن یک کوکای بسیار گازدار بسیار سرد بر همه چیز می ارزد.....

کاملا صحیحه. در کارخونه ای که احتمالا ده ها هزار نفر کار می کنند و زندگیشون می چرخه، کمی نوشابه خوردن هم ضرر اونچنانی نیست به علاوه اینها همگی که مصرف داخلی نیست، اکثرشون صادر میشه که به دلیل دستمزد کمتر و هزینه انرژی و مالیات پایین تر، نوشابه های مصرفی کشورهای اروپایی و آمریکا رو در چنین کشورهایی تولید می کنند و خودش به نوعی صادراتی است برای اون کشور که به اقتصادش کمک می کنه.

من مطمئنم اکثر کشورهای فقیر از خداشون هست که چنین کارخانه هایی در کشورشون تاسیس بشه و حتی حاضر هستند با این شرکت ها قراردادهای مالیاتی ببندند که کمتر مالیات پرداخت کنند ولی ده ها هزار نفر رو در اون کشور سر کار بگذارند.

V E S T A
09-06-2013, 15:52
درباره ضرر نوشابه گازدار

حتی اگر قند و افزایش وزن رو هم در نظر نگیریم .. اسید فسفریک نوشابه های گازدار وقتی وارد روده کوچک می شن کلسیم، منیزیم، روی رو جذب می کنن.

کافین مدر هست و باعث دفع سدیم پتاسیم کلسیم( گاهی بازجذب از استخوان ها )منیزیم و روی و خیلی از الکترولیت های مورد نیاز بدن به همراه مقدار زیادی

آب می شه این فرایند هیچ ارتباطی به زیاد و کم خوردن نوشابه نداره و در هر بار خوردن نوشابه تکرار می شه ...

به صورت طبیعی دفع پتاسیم کمتر از 200 میلی گرم باید باشه و میزان نیاز روزانه هم 200 میلی گرم هست برای کلسیم به 800 تا 1500 میلی گرم در روز نیاز داریم

و میزان طبیعی دفع بین 50 تا 200 میلی گرم هست در صورتی که به خاطر متابولیسم بالا و زیاد بودن قند خون دفع این املاح معدنی و الکترولیت ها افزایش پیدا میکنه

و ممکن هست بیشتر از میزان مصرفی دفع وجود داشته باشه

NorthBridge
09-06-2013, 17:28
پایین اومدن سطح pH بدن در حالی که تاثیری که سرخ کردنی ها یا قهوه یا آرد سفید و گوشت قرمز و بعضی میوه ها دارند ده ها برابر نوشابه است.

pH کوکاکولا بین 2 تا 3 ذکر شده (کاغذ pH دم دست دارم ولی افسوس که این سم سیاه رو ندارم تا آزمایش عینی کنم) و این عدد خیلی زیاده پس با مصرف کوکاکولا اسیدیته ی خون بلافاصله افزایش شدیدی پیدا میکنه اما چون خون مثل یک بافر عمل میکنه در عوض ذخایر کلسیم استخوان رو مجبوره تخلیه کنه و همین یعنی پوکی استخوان
منابع غذایی که نام بردید همگی دارای گوارش هستند و هیچوقت باعث افزایش شدید یا سریع اسیدیته ی خون نمیشن. اخیراً تحقیقات متعددی نشون داده گوشت قرمز هم (احتمالا)در اثر بالا بردن اوره باعث کاهش pH (اسیدی شدن خون) میشه و همین در مرگ سریع موثره
در حالیکه هیچ جا گفته نشده مصرف گوشت قرمز و یا لیموناد و... مشابه با اسید فسفریک کوکا میتونه ذخایر معدنی بدن رو تخلیه کنه یا حداقل با چنین شدتی

در مجموع در هیچ منبع علمی فایده ای کلی از کوکاکولا برای بدن عموم افراد ذکر نشده و شاید با ارفاق بشه تولید انرژی زیادش در اثر میزان بالای قند ساکارز رو بشه یک مورد در نظر گرفت. در حالیکه اکثراً همون افزایش ناگهانی قند خون رو هم مضر و اسباب ابتلا به دیابت نوع 2 در نظر گرفتند
متأسفانه همین ساده انگاری ها و کوچک در نظر گرفتن عوارض باعث شده دیابت نوع 2 در جهان و بخصوص در ایران بشدت افزایش پیدا کنه که نیاز به توضیح و ذکر آمار نیست چون هر روز داریم می شنویم

ضررهای دیگه هم کاملا صحیحه، درست کردن یک لیست بزرگ ساده است ولی باید دید واقعا چقدرشون مهم و در شرایط عادی محتمل هستند که قطعا بعضی هاشون هستند، ولی همینطور ضررهای صدها و هزاران محصول غذایی دیگه که کمتر از نوشابه نیست.

اکثرش محتمل هست و جدی.مثالی می زنم تا بیشتر برای شما ملموس باشه
من مدتی بود Coca Cola Zero که فاقد هر نوع کربوهیدرات و قند هست(با لوگوی سیاه بجای لوگوی قرمز) برای خانه می گرفتم و با وجود وسواس در رعایت بهداشت دندان متوجه شدم دندانهام تا حدودی مشابه تصویر اول صفحه ی قبل شده! واقعاً برام دردناک و غیر قابل باور بود و تازه متوجه شدم این نوشیدنی مضر رو هر طور که بخوایم تغییر و تحول بدیم تا مضراتش کم بشه باز هم از جای دیگری بشما آسیب خواهد زد و خوشبختانه با کنار گذاشتن مصرف این ماده ی مضر دوباره سلامت ظاهر دندانهام برگشت گرچه آسیبهایی که در ایجاد حفره و غار (دقیقاً مشابه فرایند ایجاد غارهای آهکی) به دندان بزنه دیگه هرگز قابل برگشت نیست

ضمنا اینکه ما در اینجا اختصاصاً کوکاکولا رو در نظر گرفتیم پس دلیل نمیشه چون تن ماهی بدلیل لعاب ظروفش باعث نئوپلازی میشه یا گوشت قرمز باعث مرگ زودرس میشه یا بقول شما سرخ کردنی ها و آرد سفید و چه و چه دارای مضراتی چشمگیری هستند اونوقت ما در این مبحث مضرات کوکاکولا رو کم اهمیت نشون بدیم! (کاری که بنظرم شما میکنید)
میتونید برای تک تک اونها در جای خودش بحث کنیم.

NorthBridge
09-06-2013, 17:44
این وسط بحث بظاهر اقتصادی هم جالبه گرچه میزان ربطش به انجمن پزشکی هم واضحه (الانه که با یک دنیا عدد و رقم بمبارون بشیم!)
جای سواله که چرا یکی از اولین صنایعی که به چنین کشور رو میکنه یک صنعت مضر و مصرف گراست؟ عده ای رو در ظاهر وارد چرخه ی تولید و توزیع میکنه و توجیه خوبی هست برای اینکه مضراتش رو عده ای نادیده بگیرند ولی باز هم سود اصلی نصیب شرکت مادر میشه که فرمول اصلی محصولش رو بعد از دهه ها همچنان در انحصار نگهداشته
واقعاً نمیشد صنایع مفیدتری فقط برای مثال، صنعت ساخت نیمه هادی ها که در کشورهای اون منطقه زمینه ی بسیار مناسب و ریشه داری رو داره برای قشر تحصیلکرده ی اون مملکت راه انداخت که هم باعث بهبود وجهه ی اونها بشه و هم خودش باعث به ارتقای سطح علمی مردمانش و سوق دادن جوونها به رشته های مهمتر بشه
اگر با این دید بخوایم نگاه کنیم کشوری مثل افغانستان بیشترین پتانسل رو برای صنایع و لابراتوارهای فراوری افیون داره

بنظر من پیش کشیدن بحث اقتصادی در این میان بیشتر سفسطه آمیز هست تا واقعیتی قابل اعتنا

Stream
09-06-2013, 19:36
pH کوکاکولا بین 2 تا 3 ذکر شده (کاغذ pH دم دست دارم ولی افسوس که این سم سیاه رو ندارم تا آزمایش عینی کنم) و این عدد خیلی زیاده پس با مصرف کوکاکولا اسیدیته ی خون بلافاصله افزایش شدیدی پیدا میکنه اما چون خون مثل یک بافر عمل میکنه در عوض ذخایر کلسیم استخوان رو مجبوره تخلیه کنه و همین یعنی پوکی استخوان
منابع غذایی که نام بردید همگی دارای گوارش هستند و هیچوقت باعث افزایش شدید یا سریع اسیدیته ی خون نمیشن. اخیراً تحقیقات متعددی نشون داده گوشت قرمز هم (احتمالا)در اثر بالا بردن اوره باعث کاهش pH (اسیدی شدن خون) میشه و همین در مرگ سریع موثره
در حالیکه هیچ جا گفته نشده مصرف گوشت قرمز و یا لیموناد و... مشابه با اسید فسفریک کوکا میتونه ذخایر معدنی بدن رو تخلیه کنه یا حداقل با چنین شدتی

در مجموع در هیچ منبع علمی فایده ای کلی از کوکاکولا برای بدن عموم افراد ذکر نشده و شاید با ارفاق بشه تولید انرژی زیادش در اثر میزان بالای قند ساکارز رو بشه یک مورد در نظر گرفت. در حالیکه اکثراً همون افزایش ناگهانی قند خون رو هم مضر و اسباب ابتلا به دیابت نوع 2 در نظر گرفتند
متأسفانه همین ساده انگاری ها و کوچک در نظر گرفتن عوارض باعث شده دیابت نوع 2 در جهان و بخصوص در ایران بشدت افزایش پیدا کنه که نیاز به توضیح و ذکر آمار نیست چون هر روز داریم می شنویم

اکثرش محتمل هست و جدی.مثالی می زنم تا بیشتر برای شما ملموس باشه
من مدتی بود Coca Cola Zero که فاقد هر نوع کربوهیدرات و قند هست(با لوگوی سیاه بجای لوگوی قرمز) برای خانه می گرفتم و با وجود وسواس در رعایت بهداشت دندان متوجه شدم دندانهام تا حدودی مشابه تصویر اول صفحه ی قبل شده! واقعاً برام دردناک و غیر قابل باور بود و تازه متوجه شدم این نوشیدنی مضر رو هر طور که بخوایم تغییر و تحول بدیم تا مضراتش کم بشه باز هم از جای دیگری بشما آسیب خواهد زد و خوشبختانه با کنار گذاشتن مصرف این ماده ی مضر دوباره سلامت ظاهر دندانهام برگشت گرچه آسیبهایی که در ایجاد حفره و غار (دقیقاً مشابه فرایند ایجاد غارهای آهکی) به دندان بزنه دیگه هرگز قابل برگشت نیست

دوست عزیز من نگفتم ضررها کمه، گفتم ضررها باید واقعی بیان بشن. اغراق شدید در بیان این مطالب (که در اون لینکی که شما ترجمه اش کردید وجود داشت) فایده ای نداره، مثل عکس هایی که گذاشتید که از مطالب کاملا بی ربط بود. مدرک سازی و اطلاعات اشتباه دادن برای زیاد نشون دادن ضررهای چیزهایی که شما، یا بعضی افراد، معتقد هستید ضرر دارند (چه حق با شما باشه و چه نباشه) کار اشتباهی است.

اینکه تمام ضررهای چاقی رو لیست کنیم به عنوان ضررهای نوشابه، می تونیم همون لیست رو برای ضررهای هر غذایی لیست کنیم حتی سالم ترین غذا ها چون در نهایت خوردن بیش از حد هر چیزی می تونه باعث چاقی بشه و مصرف نوشابه در صورتی که در میزان کالری مصرفی روزانه لحاظ بشه به هیچ وجه باعث چاقی نخواهد شد. اینکه تمام ضررهای مصرف زیاد کافئین رو لیست کنیم به عنوان ضرر نوشابه، باز هم به همون شکل.

من نگفتم نوشابه ضرر نداره که شما شروع کردید به توضیح دادن ضرر ها، صحبت هایی که در پست قبلی کرده بودید موارد قابل اعتمادی از ضررهای نوشابه نبودند و بسیار غیر منطقی بیان شده بودند، درباره این توضیحات شما من اطلاعی ندارم که با شما بحث کنم ولی می تونم بفهمم (برعکس پست قبلی) حداقل ممکنه پایه و اساس منطقی داشته باشند.

ضمنا اینکه ما در اینجا اختصاصاً کوکاکولا رو در نظر گرفتیم پس دلیل نمیشه چون تن ماهی بدلیل لعاب ظروفش باعث نئوپلازی میشه یا گوشت قرمز باعث مرگ زودرس میشه یا بقول شما سرخ کردنی ها و آرد سفید و چه و چه دارای مضراتی چشمگیری هستند اونوقت ما در این مبحث مضرات کوکاکولا رو کم اهمیت نشون بدیم! (کاری که بنظرم شما میکنید)
میتونید برای تک تک اونها در جای خودش بحث کنیم.

مسئله اینجاست که باید دید مصرف معقولانه یک چیز، چقدر در نهایت نقشی خواهد داشت در بروز اون مشکل ها. سوار هواپیما شدن می تونه باعث کشته شدن آدم بشه، اما خطر مرگ در سوار شدن به هواپیما از خطر ده ها و صدها کاری که ما روزانه می کنیم کمتره و برای همین لیست کردن "احتمال مرگ" به عنوان یک ضعف سفر با هواپیما کار معقولی نیست.

این وسط بحث بظاهر اقتصادی هم جالبه گرچه میزان ربطش به انجمن پزشکی هم واضحه (الانه که با یک دنیا عدد و رقم بمبارون بشیم!)
جای سواله که چرا یکی از اولین صنایعی که به چنین کشور رو میکنه یک صنعت مضر و مصرف گراست؟ عده ای رو در ظاهر وارد چرخه ی تولید و توزیع میکنه و توجیه خوبی هست برای اینکه مضراتش رو عده ای نادیده بگیرند ولی باز هم سود اصلی نصیب شرکت مادر میشه که فرمول اصلی محصولش رو بعد از دهه ها همچنان در انحصار نگهداشته
واقعاً نمیشد صنایع مفیدتری فقط برای مثال، صنعت ساخت نیمه هادی ها که در کشورهای اون منطقه زمینه ی بسیار مناسب و ریشه داری رو داره برای قشر تحصیلکرده ی اون مملکت راه انداخت که هم باعث بهبود وجهه ی اونها بشه و هم خودش باعث به ارتقای سطح علمی مردمانش و سوق دادن جوونها به رشته های مهمتر بشه
اگر با این دید بخوایم نگاه کنیم کشوری مثل افغانستان بیشترین پتانسل رو برای صنایع و لابراتوارهای فراوری افیون داره

بنظر من پیش کشیدن بحث اقتصادی در این میان بیشتر سفسطه آمیز هست تا واقعیتی قابل اعتنا

شما دقت نکردید، این تاپیک اصلا حرف پزشکی درباره کوکاکولا نزد و دقیقا درباره تاثیرات اقتصادی بود و اگه چیزی بحثش رو منحرف کرده باشه، همین بحث پزشکی است. جای این خبر اصلا در انجمن پزشکی نبود وگرنه بحثی که در راستای موضوع تاپیکه دقیقا همون بحث اقتصادی است، و بحث های پزشکی هم در راستای انجمنی که تاپیک به اشتباه در اون ارسال شد.

NorthBridge
09-06-2013, 19:56
اینکه تمام ضررهای چاقی رو لیست کنیم به عنوان ضررهای نوشابه، می تونیم همون لیست رو برای ضررهای هر غذایی لیست کنیم حتی سالم ترین غذا ها

خیر بهیچوجه اینطور نیست عزیز. تفاوت اساسی کولا ها با خوراکهای سالمی که مد نظر شماست رو یکبار قبلاً گفتم. مقادیر بسیار بالای قند ساکارز و بسیار زود جذب بودنش که همین تنش زیادی به بدن وارد میکنه چون حجم بالایی قند به ناگهان وارد خون میشه و بدن باید با اجرای مکانیسم های متعدد و پیچیده جلوی این سیل خروشان قند رو بگیره. بنابراین خیلی سریعتر از بسیاری از خوراکهای سالم در بدن تبدیل به چربی در کبد و بروز عارضه ی کبد چرب و عوارض سنگین اون میشه
عارضه ی کبد چرب هم که بشدت سیر صعودی در ایران داره(با هزینه ی درمان بالغ بر 250 میلیون تومان) و برام جالبه دو تن از دوستانم یکی اندام ظاهراً متناسبی داره و دیگری مثل چوب خشک لاغره هم دچار این عارضه هستند.یعنی اینکه حتی عوارضش رو با چاقی و اضافه وزن هم نباید لزوماً مرتبط کنید بلکه عوارضش رو فوری و روی هر فردی با هر نوع فیزیک بدنی میذاره درست برخلاف خوراکهای نسبتاً سالم که اشاره کردید

من نمیدونم اینها اغراقه؟ صد یک مضرات رو هنوز برنشمردیم. کافیه شما یک جستجوی ساده در اینترنت بکیند تا دهها میلیون مأخذ جلوی روتون قرار بگیره.
اغراق کجاست؟

همونطور که قبلاً گفتم شما هیچ منبع علمی رو نمیتونید پیدا کنید که اندرفواید این نوشیدنی برای افراد سالم قلم فرسایی کرده باشه
مَخلص کلام اینکه هدف وسیله رو توجیه نمیکنه
شما با فرض اینکه کمکی ناچیز به اقتصاد یک جامعه ی فقیر شاید بکنه نباید بیاید توجیه کنید که میتونه براشون مفید باشه. هر چه از این راه به اقتصادشون بخواد کمک بشه چند برابرش رو دولت و معالاً مردم اون کشور باید از کیسه بپردازند برای درمان عوارضش

اینه صرفه ی اقتصادی؟
خوبه شما و بعضی دوستان اقتصاد دان و یا پزشک نشدند...

V E S T A
09-06-2013, 20:10

اوره نه اسیدی هست و نه قلیایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اسیدی شدن خون به واسطه اسید های غیر کربنیک هست که از اکسیداسیون آمینو اسید های دارای ترکیبات فسفر و سولفور و کلر ایجاد میشه که

زمینه ایجاد اسید هایی مثل اسید هیدروکلریک و اسید فسفریک و اسید سولفوریک هستن( در صورت عدم دفع مرگبار هست ) میوه ها مثل مرکبات هم تو مسیر متابولیسم بدن بیشتر

خاصیت قلیایی دارن تا اسیدی بعضی مواد معدنی مثل سدیم ، پتاسیم و کلسیم به سیترات متصل هستن (سیترات موجود در مرکبات و سبزیجات )و در متابولیسیم اسید ها رو خنثی می کنن ..

تقریبا تمام میوه ها( بجز رغال اخته، آلو و آلو برقانی) خاصیت بازی دارن(قلیا)

NorthBridge
09-06-2013, 20:23

چرا از میوه های با طعم ترش دارای مقادیر بالای اسید سیتریک اسم نبردید؟

>>ضمناً درباره ی اوره، چون در منابع قید نشده بود علت افزایش خصلت اسیدی خون در اثر کدام مادست منم با احتمال گفتم اوره.همونطور که میدونید در حیوانات، اوره و اسید اوریک از متابولیسم گوشت و سایر پروتئین ها ایجاد میشن

V E S T A
09-06-2013, 20:28
چرا از میوه های با طعم ترش دارای مقادیر بالای اسید سیتریک اسم نبردید؟

میوه های ترش لزوما خاصیت اسیدی ایجاد نمی کنن زبان توانایی تشخیص طعم باز ها رو نداره و بیشتر طعم اسید (ترشی) رو تشخیص میده

این بخاطر وجود مواد معدنی به مقدار زیاد هست که تو میوه ها به سیترات متصل شدن و با متابولیزه شدنشون اسید ها رو خنثی میکنن

shabe.saket
10-06-2013, 00:53
همونطور که قبلاً گفتم شما هیچ منبع علمی رو نمیتونید پیدا کنید که اندرفواید این نوشیدنی برای افراد سالم قلم فرسایی کرده باشه
مَخلص کلام اینکه هدف وسیله رو توجیه نمیکنه
شما با فرض اینکه کمکی ناچیز به اقتصاد یک جامعه ی فقیر شاید بکنه نباید بیاید توجیه کنید که میتونه براشون مفید باشه. هر چه از این راه به اقتصادشون بخواد کمک بشه چند برابرش رو دولت و معالاً مردم اون کشور باید از کیسه بپردازند برای درمان عوارضش

اینه صرفه ی اقتصادی؟
خوبه شما و بعضی دوستان اقتصاد دان و یا پزشک نشدند...

در مورد تاثیرگزاری اقتصادی اونجوری که میفرمایید که شاید کشور را در آینده وابسته اقتصادی در درازمدت کنه شاید منطقی بنظر برسه...

ولی باید اثرات جانبی این حرکت رو هم درنظر گرفت
باید توجه کرد که کوکا کولا باارزش ترین برند در کل جهان برای 11 سال متوالی از 2000 بوده

که ارزش برند این شرکت بالغ بر 700 میلیارد دلار آمریکاست

وقتی چنین شرکت معظمی چنین حرکتی میکنه ناخوداگاه توجه بسیاری از شرکتهای بزرگ جهانی رو به میانمار جلب میکنه
و اون شرکتها ظرفیت های اقتصادی و تولید با کمترین هزینه در میانمار رو مدنظر میگیرند

طبیعتآ اگر حکومت میانمار تسهیلاتی رو برای سرمایه گذاری ایجاد کنه در درازمدت (حتی کوتاه مدت) باعث سرازیر شدن سرمایه گذاری های کلان به کشور میشه

ما نباید فکر کنیم که چنین حرکتهایی الزامآ به وابستگی اقتصادی کشور ثانی می انجامه
که اگر اینگونه بود الان آمریکا وابسته شدید به بولیوی میشد
چون بزرگترین تولید کننده گیاه کوکا در جهان بولیوی هست
و آمریکا بزرگترین وارد کننده
و کوکا کولا بزرگترین مصرف کننده

نمونه این حرف در مورد فاکس کان صدق میکنه که این شرکت به تنهایی باعث مقداری پیشرفت اقتصادی تایوان و به طبع آن چین شد
حالا منکر خودکشی کارگرانش کسی نیست که آن هم بی تدبیری سیاست گزاران کشور ثانی شاید باعثش بود

در هر صورت انتقاداتی به کوکا کولا وارده همیشه.....