ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترجمه قالب

iMacs
07-06-2013, 08:05
سلام در ترجمه قالب یه مشکلی دارم مثل در قسمت هدر باید از تابع load_theme_textdomain استفاده کنیم قالبی که من دارم هدر و باز کردم کلا PHP بود من میتونم این دستور و در بالای بالا بنویسم مشکلی پیش نمیاد بعد این دستور و باید در تمامی فرم ها بنویسم یا در هدر و function کفایت میکنه؟

tabriz-info
07-06-2013, 21:10
خوب هدر هر جا که لود بشه فانکشن هم اونجا اجرا میشه دیگه

iMacs
08-06-2013, 20:57
اره درست ممنونم مرسی سوال دیگه وقتی من یه قالب انگلیسی دانلود میکنم و میزارم تو وردپرس پوسته ببینمش کامل بهم میریزه یعنی مثل قالب ساده و بی CSS میشه چیکار کنم اون رو ؟مثلا قالب انگلیسی دارم اینقدر قشنگه گذاشتم Themes وقتی پیش نمایش و زدم کامل بهم ریخته بود و مزخرف؟

amin5222106
17-06-2013, 17:35
اره درست ممنونم مرسی سوال دیگه وقتی من یه قالب انگلیسی دانلود میکنم و میزارم تو وردپرس پوسته ببینمش کامل بهم میریزه یعنی مثل قالب ساده و بی CSS میشه چیکار کنم اون رو ؟مثلا قالب انگلیسی دارم اینقدر قشنگه گذاشتم Themes وقتی پیش نمایش و زدم کامل بهم ریخته بود و مزخرف؟

اگر قالب را هم فعال کنید همین مشکل را دارد ؟

tabriz-info
19-06-2013, 10:25

خوب خرابی قالب چند دلیل میتونه داشته باشه

ولی این فکر کنم یا به خاطر راست چین بودن و rtl بودن وردپرس شما و ltr بودن قالب هست
شما باید قالب هاتون فارسی و rtl باشه