ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعد از فرمت کردن هارد هنوز اطلاعات موجوده - امنیت شخصی - راهنمائی فوری

jojonice
07-06-2013, 05:15
سلام
لطفا راهنمائی کنید
چند وقت قبل هارد را با انواع روش ها چندین بار فرمت کردم
و گفتم حتما همه اطلاعات پاک شدن اند و ویندوز جدید نصب کردم و بردمش پیش یکی از دوستام چون گفته بود میتونه با روش هائی و برنامه هائی اطلاعات را دوباره برگردانه
اما گفتم چگونه ممکنه
تا اینکه بردم پیشش باور کنید یک سری اطلاعات در آورد مربوط به چن سال قبل که اصلا نمیدانستم
خوب آخه چگونه میشود کل هارد و درایوها را چندین بار حتی با فرمت خود ویندوز فرمت کنیم اما هنوز اطلاعاتی در آن باشد
حالا چکار کنیم مثلا هاردی داریم و میخواهیم بفروشیم خوب اگر نباید بدست کسی برسد
لطفا بهترین و کامل ترین روش را برای حذف کامل هارد بگید
ممنون
خداحافظ

rostamiani
07-06-2013, 09:31
از یکی از این برنامه ها استفاده کن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
07-06-2013, 10:16
هارد رو فرمت سطح پایین کنید

میتونید از نرم افزارهایی مثل eraser هم استفاده کنید فرمت با این نرم افزار معمولا باعث میشه که به صورت نرم افزاری نشه ریکاوری کرد

یا روی هارد اطلاعات الکی و بیخودی بریزید تا احتمال ریکاوری کم بشه

rostamiani
07-06-2013, 10:18
من یک دفعه می خواستم فرمت سطح پایین بکنم دیدم چند روز طول می کشه !!!
برنامه های Erase تحت ویندوز که لینکشون رو دادم بیشتر توصیه می کنم

toufan
07-06-2013, 10:28
سلام
لطفا راهنمائی کنید
چند وقت قبل هارد را با انواع روش ها چندین بار فرمت کردم
و گفتم حتما همه اطلاعات پاک شدن اند و ویندوز جدید نصب کردم و بردمش پیش یکی از دوستام چون گفته بود میتونه با روش هائی و برنامه هائی اطلاعات را دوباره برگردانه
اما گفتم چگونه ممکنه
تا اینکه بردم پیشش باور کنید یک سری اطلاعات در آورد مربوط به چن سال قبل که اصلا نمیدانستم
خوب آخه چگونه میشود کل هارد و درایوها را چندین بار حتی با فرمت خود ویندوز فرمت کنیم اما هنوز اطلاعاتی در آن باشد
حالا چکار کنیم مثلا هاردی داریم و میخواهیم بفروشیم خوب اگر نباید بدست کسی برسد
لطفا بهترین و کامل ترین روش را برای حذف کامل هارد بگید
ممنون
خداحافظ

از من به شما نصیحت. اگه هاردت چیز خصوصی داشته و پاک شده . قطعا برمیگرده. پس اصلا هارد رو نفروش.
یه هارد 120 داشتم از ترسم سوزوندمش. با ولتاژ پالا سوزوندمش.

jojonice
07-06-2013, 15:13
ممنون از راهنمائی
در مورد حذف اطلاعات هارد این کار را هم لپ تاپ و هم برای کامپیوتر رو میزی میخواهم استفاده کنم
راستی این نرم افزارها در حالت ویندوز کار میکنند و یا داس ؟
چون میخواهم کل درایو ها و کل هارد باشه
راستی بعضی ها میگن این نرم افزار ها حتی پارتیشن ها را هم حذف میکند خوب اگر اینطوری است بعد از اینکه پارتیشن ها و درایو ها را فرمت کرد میتونیم بعد دوباره راحت ویندوز نصب کنیم ؟

البته هم برای فروش هارد گفتم هم برای اینکه بعضی مواقع خونه نیستم و نمیخواهم در موقعی که نیستم کسی بیاد و اطلاعات مربوط به خیلی قبل را دربیاره

EXTREME
07-06-2013, 15:26
ممنون از راهنمائی
در مورد حذف اطلاعات هارد این کار را هم لپ تاپ و هم برای کامپیوتر رو میزی میخواهم استفاده کنم
راستی این نرم افزارها در حالت ویندوز کار میکنند و یا داس ؟
چون میخواهم کل درایو ها و کل هارد باشه
راستی بعضی ها میگن این نرم افزار ها حتی پارتیشن ها را هم حذف میکند خوب اگر اینطوری است بعد از اینکه پارتیشن ها و درایو ها را فرمت کرد میتونیم بعد دوباره راحت ویندوز نصب کنیم ؟

البته هم برای فروش هارد گفتم هم برای اینکه بعضی مواقع خونه نیستم و نمیخواهم در موقعی که نیستم کسی بیاد و اطلاعات مربوط به خیلی قبل را دربیاره

اون eraser که معرفی شد تحت ویندوز کار میکنه و نرم افزار خوبی است با این نرم افزار فرمت کنید درایو رو بعد توش اطلاعات بیخودی بریزین بعد دوباره با این نرم افزار فرمت کنید

rostamiani
07-06-2013, 15:48
اگه می خوای کل هارد رو پاک کنی اینجا چند تا برنامه خوب معرفی کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jojonice
07-06-2013, 20:54
ممنون دوستان یک سوال دیگه منظور از اینکه میگید اطلاعات الکی بریزیم و بعد دوباره فرمت کنیم چیه
و بعد چه فایلهائی بهتره که بریزیم و بعد حذف کنیم
حجم بالا بهتره یا تعداد بالا ؟
لطفا هرگونه ترفند دیگری هم میدونید بگید
مرسی

TURBO_BOY2006
07-06-2013, 21:00
معمولا ویدیو های پرحجم خیلی سخت بازیابی می شن، می تونید از فایل های پرحجم ویدیویی به صورت کپی تکراری استفاده کنید.

خودم این کار رو انجام میدم

hamed_yazdani
07-06-2013, 21:12
اره منم شندیدم وقتی جای فایل های قبلی پر بشن دیگه قابل بازیافت نیست. به نظر من کل هارد رو با ویدئو پر کن بعد 2 باره فرمت کنی. عمه ی کسی هم نمیتونه برشگردونه!

rostamiani
07-06-2013, 21:59
ممنون دوستان یک سوال دیگه منظور از اینکه میگید اطلاعات الکی بریزیم و بعد دوباره فرمت کنیم چیه
و بعد چه فایلهائی بهتره که بریزیم و بعد حذف کنیم
حجم بالا بهتره یا تعداد بالا ؟
لطفا هرگونه ترفند دیگری هم میدونید بگید
مرسی

تا آخر که نمی تونی هارد رو پر کنی کلی هم وقت گیر هست... ولی برنامه هایی هستند که این کار رو برات انجام میدن. دقیقا تک تک کلاستر های دیسک رو روش چیزی می نویسن و پاک می کنن که چیزی جا نمونه. بعضی ها می تونن هر چند دفعه مثلا 8 بار روی یک کلاستر بنویسند و پاک کنند !!!

به نظر من بسپار به یک برنامه قوی و بعد سعی کن با برنامه بازیابی مثل file scavenger بایلی رو برگردونی که خیالت هم راحت بشه :)

toufan
08-06-2013, 00:12
جایی خوندم سازمان امنیت آمریکا برای بازیابی نشدن اطلاعاتش. اونارو با فایل های همنام بی اهمین 7 بار OverWrite میکرد.

jojonice
08-06-2013, 12:08
ممنون دوستان راستی یک سوالی این برنامه ها را دانلود کردم اما وقتی میخواهد حذف کند اطلاعات را چند روش داره برای پاک کردن حالا نمیشود گذینه داشته باشد که همه را با هم انجام بدهد چون خیلی زمان میبره که همش نوع روش حذف کردن را تعغیر بدهیم مثلا گذینه داشته باشد که همه را با هم انجام دهد

rostamiani
08-06-2013, 12:10
ممنون دوستان راستی یک سوالی این برنامه ها را دانلود کردم اما وقتی میخواهد حذف کند اطلاعات را چند روش داره برای پاک کردن حالا نمیشود گذینه داشته باشد که همه را با هم انجام بدهد چون خیلی زمان میبره که همش نوع روش حذف کردن را تعغیر بدهیم مثلا گذینه داشته باشد که همه را با هم انجام دهد

ممکنه گزینه ها رو بنویسید ببینیم ؟ شاید یکی کار بقیه رو هم می کرد !

jojonice
08-06-2013, 20:27
در مورد این برنامه ها اولا دقیقا نمیدونم کار باهاشون چطوریه مثلا همین برنامه eraser دقیق نمیدونم چطوری میتونه اطلاعات درایو یا کل هارد را پاک کنه
و این هم عکسی از روش های مختلف پا کردن اطلاعات که در عکس زیر گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این هم عکسی از برنامه active killdisk که روش های مختلفی داره اما نمیدونم کدام بهتره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا اگر آموزش کارهم بگید ممنون میشوم مخصوصا این eraser دقیقا نمیدونم چگونه میشود باهاش کار کرد