مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید گوشی تا 650 ، آندروید یا ویندوز مساله این است :|
A L I E N
06-06-2013, 22:24
سلام هم فرومیا
اقا (خانوم) گوشی میخوام بخرم بالاخره :n02:
یه گوشی تر تمیز ، ( صفحه گنده و تاچ خوب ، دوربین بدرد بخور ، وایرلس جوندار ، و سیستم عامل سر پا داشته باشه
عصری خیر سرم توی سایت جی اس ام که گشت میزدم از لومیا 520 خوشم اومد
قسمت نقد کاربرا عموما از ویندوز و برنامه خوریش به قول ما راضی بودن
بعد رفتم توی شهر موبایل فروشا همه نظرشون اندروید خوبه و ویندوز فارسی نداره ، برنامه سخت پیدا میشه براش پس بده:n27:
حالا نظر مهندسای اینجا چیه ؟
کسی داشته ؟ ویندوز بهتره یا اندروید ؟
اصن چه مدلی بخرم ؟
مدل هم پیشنهاد بدید لطفا :n11:
A L I E N
07-06-2013, 10:11
افسرده شدم ، هیشکی جوابمو نمیده :n28:
rezas60v5
07-06-2013, 11:00
به نظر من اندروید بهتر چون نرم افزار هاش سریع تر گیر می اید
Ali_softcenter
07-06-2013, 11:35
شهر موبایل فروشا کجاس؟ :n02:
rezas60v5
07-06-2013, 11:56
این قسمت برای جواب دادن به سوال اندروید یا ویندوز است نه اپم های الکی
A L I E N
07-06-2013, 13:27
به نظر من اندروید بهتر چون نرم افزار هاش سریع تر گیر می اید
چه مدلی پیشنهاد میدی دوست عزیز ؟:n13:
یه مجتمع گنده ی چند طبقه (یه نمونه کوچیکتر از علاالدین تهران ) ما بش میگیم شهر موبایل فروشا:n02:
سیستم عامل اندروید بهتره هیچ شکی هم توش نیست
rezas60v5
07-06-2013, 14:21
چه مدلی پیشنهاد میدی دوست عزیز ؟
بستگی داره چه مشخصاتی دوست داری داشه باشه
اگه صفحه 3.7 با دوربین 5 و حافظه داخل 150 مگ و سی پی یو 800 و اندروید 2.2 خوب برات glaxy ace رو بردار قیمتش هم 550 هزار تومن
اگه نه هم مشخصات دلخواهت رو بگو تا بگم چی بخری بهتر:n09:
ol.mansoor
08-06-2013, 16:46
مسلما اندروید با این قیمت هم xperia mini خوبه
Iloveu-ALL
09-06-2013, 18:19
اندورید بهتر نباشه یا باشه، که هست براش خیلی نرم افزار هست. ولی برای وین فون برنامه کمه حدود 100 هزار تا! در صورتی که اندروید بیشتر از 700 هزار تا برنامه داره
maziarzar
10-06-2013, 23:36
درسته در حال حاضر اندروید خیلی بهتره اما هرچی میگزره وین فون بهتر میشه وفاصله کمتر میکنه
به عنوان یه گوشی برای3-4سال خیلی پیشنهاد نمیشه بیشتر برای تنوع هست
واینکه گوشی های تکی هستند وهر کسی نمیخره
من اگر جای شما بودم ویندوز میخریدم,با گوشی های اندرویدی هممون کار کردیم میدونیم چه مشکلاتی داره و چه خوبیهایی داره,اما من چند دفعه که با 620 دوستم کار کردم واقعا عاشق win phone 8 شدم,فوق العادس این سیستم عامل و کار کردن باهاش لذت بخشه,در ضمن تمامی نرم افزارهای تاپ برای ویندوز فون اومده و هر روز هم برنامه هاش زیادتر میشه
خودتون با هر دو سیستم عامل کار کنید بعد تصمیم بگیرید
مسلما اندرويد خيلي بهتر از ويندوز فونه
دليلشم كه دوستان اشاره كردن
يكيش اينه كه نرم افزاراش زياده حتي مي توني نرم افزاراشو مي توني از بقالي سركوچه تون بگيري بعدشم الآن هر كسي رو كه مي بيني گوشي اندرويد دستشه دليلشم ارزون بودنشه
من تا 650 گوشي HUAWEI G510 رو بهت پيشنهادميكنم چون واقعا معركه س قيمت روزشم با گارانتي حدودا 620
مسلما اندرويد خيلي بهتر از ويندوز فونه
دليلشم كه دوستان اشاره كردن
يكيش اينه كه نرم افزاراش زياده حتي مي توني نرم افزاراشو مي توني از بقالي سركوچه تون بگيري بعدشم الآن هر كسي رو كه مي بيني گوشي اندرويد دستشه دليلشم ارزون بودنشه
من تا 650 گوشي HUAWEI G510 رو بهت پيشنهادميكنم چون واقعا معركه س قيمت روزشم با گارانتي حدودا 620
دوست عزیز این معیاری که شما گفتید به تنهایی نمیتونه باعث برتری اندروید بشه! عین این هست بگیم آتاری بازیهاش از سگا بیشتره پس موفقتره! و همچنین دلیل نمیشه چون ما اندروید داریم بهتر باشه!
اندروید چند اشکال عمده هم داره که ویندوز فون توی اونها خیلی بهتر عمل کرده,مصرف بی رویه باطری,عدم ایجاد هماهنگی بین سخت افزار و سیستم عامل در بسیاری از گوشیها(خیلی از گوشیهای اندروید بعد یک هفته استفاده معمولی دچار لگ میشن! google services frame work force close که فکر کنم دیگه ته ارورهای سیستم عامل اندروید بود که کاربرارو بیچاره کرده بود)
و حتی روی اندرویدی که اخیرا منتشر شد (ورژن 4.2) چند ایراد اساسی که باهاش برخورد میشه :
Bluetooth Problem
Random reboot Problem
Extreme Battery Usage and Slow Charging Problem
Lock screen Widgets and Camera App Problem
و در نهایت من حرفم اینه که به صحبت کسی کاری نداشته باشید,هر سیستم عامل نقصهای خاص خودش رو داره مهم این هست که شما با کدوم بیشتر حال میکنید!وگرنه از هرکی سوال کنید حتی اگر یک بار با سیستم عامل رقیب کار نکرده باشه باز هم طرف چیزی که خودش دیده رو میگیره!من پیشنهاد میکنم شما با هر دو سیستم عامل حداقل برای مدتی کوتاه کار کنید مطمئنا نتیجه بهتری میگیرید
1376MAXIMUM
19-06-2013, 16:43
من میگم چون بودجه خیلی بالا نیست ویندوز فون رو بردارید چون گوشی های اندروید سخت افزار قوی میخواد و بعدا به نظرم دجار مشکل میشید ولی ویندوز فون این طور نیست سخت افزار قوی نمیخواهد و موقع اجرا برنامه ها خیلی امکان کم اوردن گوشی کم تره
Iloveu-ALL
19-06-2013, 17:38
دوست عزیز این معیاری که شما گفتید به تنهایی نمیتونه باعث برتری اندروید بشه! عین این هست بگیم آتاری بازیهاش از سگا بیشتره پس موفقتره! و همچنین دلیل نمیشه چون ما اندروید داریم بهتر باشه!
اندروید چند اشکال عمده هم داره که ویندوز فون توی اونها خیلی بهتر عمل کرده,مصرف بی رویه باطری,عدم ایجاد هماهنگی بین سخت افزار و سیستم عامل در بسیاری از گوشیها(خیلی از گوشیهای اندروید بعد یک هفته استفاده معمولی دچار لگ میشن! google services frame work force close که فکر کنم دیگه ته ارورهای سیستم عامل اندروید بود که کاربرارو بیچاره کرده بود)
و حتی روی اندرویدی که اخیرا منتشر شد (ورژن 4.2) چند ایراد اساسی که باهاش برخورد میشه :
Bluetooth Problem
Random reboot Problem
Extreme Battery Usage and Slow Charging Problem
Lock screen Widgets and Camera App Problem
و در نهایت من حرفم اینه که به صحبت کسی کاری نداشته باشید,هر سیستم عامل نقصهای خاص خودش رو داره مهم این هست که شما با کدوم بیشتر حال میکنید!وگرنه از هرکی سوال کنید حتی اگر یک بار با سیستم عامل رقیب کار نکرده باشه باز هم طرف چیزی که خودش دیده رو میگیره!من پیشنهاد میکنم شما با هر دو سیستم عامل حداقل برای مدتی کوتاه کار کنید مطمئنا نتیجه بهتری میگیرید
منطقتون رو برم! ئه حالا اینجا اندروید شده آتاری ویندوز فون شده سگا؟؟
اگر میبینی تو بعضی از گوشی ها اندروید مشکل پیدا کرده برای اینکه بخاطر گسترده بودن زیادی گوشی develop کردنشون مشکله
منطقتون رو برم! ئه حالا اینجا اندروید شده آتاری ویندوز فون شده سگا؟؟
اگر میبینی تو بعضی از گوشی ها اندروید مشکل پیدا کرده برای اینکه بخاطر گسترده بودن زیادی گوشی develop کردنشون مشکله
در مثال مناقشه نیست دوست عزیز!باز من یه منطق داشتم شما بری, شما که برای خالی نبودن عریضه یه چیزی گفتی و رفتی :)))),10 خط نوشتم یه مثال رو بولد میکنی!! اصل متن جاهای دیگش بوداا :n09:
بخاطر گسترده بودن develop مشکله!؟!! ببخشید که htc و samsung که بزرگترین سازنده های گوشی اندرویدی هستند این مشکلات رو دارند!
Iloveu-ALL
20-06-2013, 11:21
در مثال مناقشه نیست دوست عزیز!باز من یه منطق داشتم شما بری, شما که برای خالی نبودن عریضه یه چیزی گفتی و رفتی :)))),10 خط نوشتم یه مثال رو بولد میکنی!! اصل متن جاهای دیگش بوداا :n09:
بخاطر گسترده بودن develop مشکله!؟!! ببخشید که htc و samsung که بزرگترین سازنده های گوشی اندرویدی هستند این مشکلات رو دارند!
برو بالا ببین که من اصلا گفتم که اندروید بهتر از وین فونه!؟
بعدش هم develop اندروید باید توسط خود گوگل صورت بگیره که این کار برای تک تک گوشی ها، با توجه به تنوع در اندازه و قابلیت ها و سخت افزار و چیز های دیگه تقریبا غیر ممکنه!
بعدش هم develop اندروید باید توسط خود گوگل صورت بگیره که این کار برای تک تک گوشی ها، با توجه به تنوع در اندازه و قابلیت ها و سخت افزار و چیز های دیگه تقریبا غیر ممکنه!
دوست عزیز سیستم عاملها خودشون توانایی تطبیق با سخت افزار رو باید داشته باشند,یکی از مشکلات اندروید هم همونطور که بالا اشاره کردم همینی هست که الان شما گفتید,اصلا یکی از تعاریف اصلی OS مدیریت و تخصیص منابع برای بالا بردن بهره وری هست(طبق تعریف سیلبرشاتز و تننباوم نه شخص من!) که اندروید تو این زمینه بسیار ضعیف کار کرده
1376MAXIMUM
20-06-2013, 11:48
برو بالا ببین که من اصلا گفتم که اندروید بهتر از وین فونه!؟
پس با توجه به حرف شما بهترین گوشی های اندرویدی همون هایی هست که خود گوگل میده یعنی سری نکسوس پس ویندوز فون خیلی بهتره
پس با توجه به حرف شما بهترین گوشی های اندرویدی همون هایی هست که خود گوگل میده یعنی سری نکسوس پس ویندوز فون خیلی بهتره
آره دقیقا به نظر من هم گوشیهایی که خود گوگل اندروید خالص براشون گذاشته فوق العاده بهتر ظاهر شدن
ویندوز فون این مشکل رو نداره روی گوشیهای مختلف به خوبی جواب میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.