مشاهده نسخه کامل
: پول در آوردن
amirrezanaij
06-06-2013, 19:40
سلام من يه پسر ١٦ ساله هستم و به ٧ميليون پول براي خريدن يه سري چيزا احتياج دارم ولي چون بالام كارمنده اين مقدار براش تخيلي هست و خودمم به طراحي محصولات كامپيوتري و قابل حمل علاقه دارم ولي تو ايران كارش نيست و اگه مهندساش گرفتن كاري هست كه تو تابستون تو اين سن بتونم كاري كنم كه اينقد در بيارم راستش ميدونم عجيبه اينجا مطرح كردم ولي واقعا نمي دونم چيكار كنم
befermatooo
12-06-2013, 08:15
خوب دوست عزیز ، یعنی الان شما خودت سرمایه اولیه نداری و یهو میخوای 7 میلیون داشته باشی ؟
خوب اگه اینطوریه خیلی سخته ....
اما خوب یه راه خوب و بهتر البته شاید کمی صبر درش نیاز باشه شرکت در تعاونی های قلّکی هست .
من خودم الان یه تعاونی 12 درش شرکت کردم با اقساط 30 ماه و امیدوارم تو این 30 ماه اسمم بی افته و امیدوارم زودتر :n02: . خوبیش اینکه نسبت به وام های بیرون خبری از سود های سنگین نیست و اصل پول رو میگیری و میدی . البته اگه بتونی قسطش رو بدی که فکر کنم ماهی 200 الی 250 برات آب بخوره /
خوب دوست عزیز ، یعنی الان شما خودت سرمایه اولیه نداری و یهو میخوای 7 میلیون داشته باشی ؟
خوب اگه اینطوریه خیلی سخته ....
اما خوب یه راه خوب و بهتر البته شاید کمی صبر درش نیاز باشه شرکت در تعاونی های قلّکی هست .
من خودم الان یه تعاونی 12 درش شرکت کردم با اقساط 30 ماه و امیدوارم تو این 30 ماه اسمم بی افته و امیدوارم زودتر :n02: . خوبیش اینکه نسبت به وام های بیرون خبری از سود های سنگین نیست و اصل پول رو میگیری و میدی . البته اگه بتونی قسطش رو بدی که فکر کنم ماهی 200 الی 250 برات آب بخوره /
کجا مثلا ؟
الان این 250 ماهی وامش چقدر هست ؟
befermatooo
18-06-2013, 10:27
کجا مثلا ؟
الان این 250 ماهی وامش چقدر هست ؟
مثلا ما 30 نفر از دوستان هستیم و یه تعاونی باز کردیم و هر ماهی 400 میدم و تو این 30 ماه ممکنه اولین نفر باشم که 12000000 میلیون میگیرم یا اخرین نفر اما میدونم سودهای سنگین بهش نمیچسبه .
من خودم چند وقت پیش 12500000 وام گرفتم که باید طی 10 سال برشگردونم و 5 میلیون هم سود پرداختشه یعنی 17500000 !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.