مشاهده نسخه کامل
: ORC
ALI3DMAXAMATOR
06-06-2013, 16:14
فکر کنم یه چهار پنج سالی بشه که من دیگه تو اینجا کار نذاشتم و سه چهار ساله کار نکردم.....دیدن بعضی از کارا تو اینترنت بهم انگیزه داد یه کار بزنم...شاید این اولین مدلی باشه که به صورت جدی تو زیبراش میزنم و جوری پیش میرم ک اناتومی و .. رو یاد بگیرم بیشتر واسم به عنوان یه تمرینه و امیدوارم کارم بهتر شه.....:n02:
بیس کار تو مکس بوده میزارم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ALI3DMAXAMATOR
06-06-2013, 16:17
هنوز دارم روش کار میکنم چون پایین تنه اش مونده....هفت هشت ساعت طول کشیده این مدل
smspersia
06-06-2013, 16:31
تا اینجا که خیلی خوب شده
ادامه بده تا یه کار ناب بشه
منتظرم ادامه کارت هستم
ALI3DMAXAMATOR
07-06-2013, 09:22
تا اینجا که خیلی خوب شده
ادامه بده تا یه کار ناب بشه
منتظرم ادامه کارت هستم
ممنون...چقد انجمن سوت و کوره :n29:
rostamiani
07-06-2013, 11:27
قبل از اجرا طرح رو روی کغذ می کشی یا ذهنی درست می کنی ؟
ALI3DMAXAMATOR
07-06-2013, 12:11
قبل از اجرا طرح رو روی کغذ می کشی یا ذهنی درست می کنی ؟
کغذ !:n02:نه از تو اینترنت چند تا کانسپت گیر اوردم فقط واسه اناتومی و عضلات همینجور ک کار میکردم ایده به ذهنم میومد
rostamiani
07-06-2013, 12:40
کغذ !:n02:نه از تو اینترنت چند تا کانسپت گیر اوردم فقط واسه اناتومی و عضلات همینجور ک کار میکردم ایده به ذهنم میومد
حدس زدم طرح کلی نداشتید و آنلاید طراحی می کنید
هر چند برای تمرین بد نیست ولی مطمئن باشید اگه طرح کلی روی کغذ :D داشته باشید خیلی کار پخته تر میشه چون سریع تر می تونید ایده های مختلف رو تست کنید
ALI3DMAXAMATOR
07-06-2013, 13:21
حدس زدم طرح کلی نداشتید و آنلاید طراحی می کنید
هر چند برای تمرین بد نیست ولی مطمئن باشید اگه طرح کلی روی کغذ :D داشته باشید خیلی کار پخته تر میشه چون سریع تر می تونید ایده های مختلف رو تست کنید
طراحیم خوب نیست متاسفانه :n27: خیلی دیجیتال پینتینگو دوست دارم ولی طراح خوبی نیستم:n26:
rostamiani
07-06-2013, 13:28
طراحیم خوب نیست متاسفانه :n27: خیلی دیجیتال پینتینگو دوست دارم ولی طراح خوبی نیستم:n26:
به نظر من حد اقل اصول اولیه طراحی رو یادبگیرید و شروع کنید. با دونستن یه سری اصول سریع راه میفتید. و مطمئن باشید تاثیر زیادی توی کارای سه بعدیتون میزاره
با این همه علاقه حیفه روی این مورد وقت نگذارید
منتظر کار های بعدی شما هستم
ALI3DMAXAMATOR
07-06-2013, 17:06
به نظر من حد اقل اصول اولیه طراحی رو یادبگیرید و شروع کنید. با دونستن یه سری اصول سریع راه میفتید. و مطمئن باشید تاثیر زیادی توی کارای سه بعدیتون میزاره
با این همه علاقه حیفه روی این مورد وقت نگذارید
منتظر کار های بعدی شما هستم
مرسی :n20:
ALI3DMAXAMATOR
12-06-2013, 08:20
کسی کانسپت از مغول خان هیروی بازی فروزن نداره؟؟:n17:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.