مشاهده نسخه کامل
: خرید LED 3D LG زیر 3 میلیون تومان
mkIANI_en
05-06-2013, 17:48
سلام
من زیاد تخصص ندارم تو تلویزیون ها به نظر شما تو رنج قیمت 2 تا 3 میلیون تومان چی باید بخرم بهترین گزینه چیه ؟؟ ترجیحاً LG باشه !:n16:
یه تحقیقی کردم می گن بدون قاب و با قاب ؟؟ فرقش چیه ؟
بعضیا میگن کنترل هوشمند داره و عینک روش هست ؟؟ کنترل هوشمند چه امکاناتی داره ؟ :n13:
اگه معمولیا رو بخریم آیا میشه بعداً کنترل هوشمند براش تهیه کنیم قیمتش چنده ؟ :n13:
خلاصه نظر شما چیه چی بگیرم ؟؟:n16:
mkIANI_en
21-06-2013, 21:51
واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13::n13:
سلام
2 تا 3 میلیون که بازه نیست رقم دقیق تر باید بگید اگر برای شما بین 2 و 3 میلیون فرقی نیست پس یه کم بیشتر هزینه کنید 76100 که بالاترین مدل ال جی تو 42 اینچ هست رو با قیمت 3.300.000 بخرید. ( البته چون ترجیح خودتون ال جی )
با قاب و بدونه قاب هم رده بندی کاسب هاست همشون قاب دارند اصلا از این اصطلاح با قاب و بدونه قاب بیاد بیرون .
ال جی از مدل 66100 به بالا کنترل هوشمند هم داره کنترل هوشمند یه کنترل با شکل خاص که تو دست می گیرید با تکان دادن اون علامت فلش مانندی روی صفحه تی وی حرکت می کنه چنتا هم کلید داره مثل موس توی پی سی با این تفاوت که موس رو روی یک سطح تکان می دید اون کنترل رو تو هوا کاری رو می کنه که موس پی سی شما می کنه و کاربردش هم تو بخش اینترنت تی وی شماست.
الی جی 3 تا مدل دی گه هم داره 57000 و 62000 و 64100 که این سه مدل هم می توانند با کنترل جادوئی کارکنند اما همراه خود تی وی نیست باید بخرید .
از سه تا مدلی هم که الان گفتم اولی فقط به اینترنت وصل میشه و دو تای بدی علاوه بر این 3 بعدی هم هستند.
بدون قاب منظور این هست که لبه اطراف تی وی بسیار باریکتر شده که انگار لبه ای وجود ندارد
.
در واقع تی وی شیکتر شده
توی فروشگاه بین دو مدل قابدار و بدون قاب تفاوت رو از نزدیک حس کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.