ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل کردن ناگهانی کامپیوتر و Blue Screen

oxblood
05-06-2013, 15:27
با سلام خدمت دوستان
من تقریبا دو سال پیش یه کامپیوتر خریداری کردم که قطعاتش رو خودم انتخاب کردم!
بعد از یه مدت وسط بازی های سنگین، قفل میکرد و Blue Screen میومد! اما بعد دوباره درست شد!الان که دوباره هوا گرم شده وسط کار های عادی یهو کلا سیستم قفل میکنه و دیگه کار نمیکنه! گاهی وقتا هم Blue Screen میاد!
این یه خلاصه از مشخصات سیستم با نرم افزار Speccy :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ارور BlueScreen هم آخرین بار page fault in nonpaged area بود ولی هردفعه فرق میکنه!

با تشکر پیشاپیش

EXTREME
05-06-2013, 21:59
دمای قطعات رو چک کنید که بیشتر به نظر من میتونه از این مورد باشه
اگه از دما نبود ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکتنید و درایورهای سیستم رو آپدیت کنید درست نشد یگین تا بریم سراغ سخت افزار

oxblood
06-06-2013, 14:27
دمای قطعات رو چک کنید که بیشتر به نظر من میتونه از این مورد باشه
اگه از دما نبود ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکتنید و درایورهای سیستم رو آپدیت کنید درست نشد یگین تا بریم سراغ سخت افزار
CPU تقریبا 50 بقیه قطعات هم بین 40 تا 50!
من کیس x3 Gaming گرفتم که داغ نشه ! باید چیکار کنم ؟!

EXTREME
06-06-2013, 22:25
CPU تقریبا 50 بقیه قطعات هم بین 40 تا 50!
من کیس x3 Gaming گرفتم که داغ نشه ! باید چیکار کنم ؟!

اگه دمای قطعات مناسب است همانطور که گفتم از نرم افزار باید شروع کنید تعویض ویندوز اسکن ویروس و آپدیت درایور

درست نشد باید سخت افزار مثل هارد رم و پاور سیستم رو چک کنید
درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید بازم بلو اسکرین دارین یا نه

oxblood
07-06-2013, 13:14
اگه دمای قطعات مناسب است همانطور که گفتم از نرم افزار باید شروع کنید تعویض ویندوز اسکن ویروس و آپدیت درایور

درست نشد باید سخت افزار مثل هارد رم و پاور سیستم رو چک کنید
درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید بازم بلو اسکرین دارین یا نه
دمای 55 CPU مناسبه ؟!دما باید چقدر باشه ؟!
از نظر نرم افزاری کاملا بروز هستم هیچگونه ویروسی هم نداره!
همونطور که حدس زدید با غیر فعال کردن درایور گرافیک دیگه سیستم دیرتر قفل کرد!:n16:

یعنی خیلی دیرتر ازقبل بلو اسکرین اومد!

EXTREME
07-06-2013, 15:29
دمای 55 CPU مناسبه ؟!دما باید چقدر باشه ؟!
از نظر نرم افزاری کاملا بروز هستم هیچگونه ویروسی هم نداره!
همونطور که حدس زدید با غیر فعال کردن درایور گرافیک دیگه سیستم دیرتر قفل کرد!:n16:

یعنی خیلی دیرتر ازقبل بلو اسکرین اومد!

دمایی نیست که مشکل ساز باشه
با ورژن های مختلف درایور گرافیک تست کنید ببینید چی میشه

oxblood
13-06-2013, 21:40
دمایی نیست که مشکل ساز باشه
با ورژن های مختلف درایور گرافیک تست کنید ببینید چی میشه
اومدم ویندوز عوض کنم دیگه نشد عوض کنم!
یه بار که وسط نصب بلو اسکرین اومد زد fatal error ! دفعه های بعد دیگه وقتی صفحه مادربرد میاد یهو بعدش دوباره ریستارت میشه دوباره صفحه مادربرد میاد!
به نظرتون مشکلش چیه ؟ خرجش چقدره ؟! خودم میتونم کاری کنم؟!

EXTREME
13-06-2013, 21:54
اومدم ویندوز عوض کنم دیگه نشد عوض کنم!
یه بار که وسط نصب بلو اسکرین اومد زد fatal error ! دفعه های بعد دیگه وقتی صفحه مادربرد میاد یهو بعدش دوباره ریستارت میشه دوباره صفحه مادربرد میاد!
به نظرتون مشکلش چیه ؟ خرجش چقدره ؟! خودم میتونم کاری کنم؟!

وسط نصب ویندوز هم بلو اسکرین اومده مشکل بیشتر سخت افزاری است باید رم و اسلات رم و هارد و پاور فعلا با یک قطعه دیگه تست بشه تا بشه نظر داد

oxblood
13-06-2013, 22:04
وسط نصب ویندوز هم بلو اسکرین اومده مشکل بیشتر سخت افزاری است باید رم و اسلات رم و هارد و پاور فعلا با یک قطعه دیگه تست بشه تا بشه نظر داد
بعد یادم رفت بگم یهو ریستارت که کردم کارت شبکه م غیرفعال شد!درحالی که سیستم من فریز هست!
خب من اگه هر کدوم رو تعویض کنم از کجا بفهمم درس شده یا نه ؟! باید بشینم ببینم بلو اسکرین میاد یا نه ؟!

----

روی کیس یه هولوگرام بود زده بود در صورت مخدوش شدن گارانتی ابطال میشه!من اینو از یه شرکت خریدم!ولی یه سری ضمانت نامه داخلش هس که مال شرکت سازنده قطعاته مث مادربرد و این چیزا! الان گرانتی اونا هم باطل شده؟!
ممکنه یه قطعه سوخته باشه کامل ؟

EXTREME
13-06-2013, 22:33
بعد یادم رفت بگم یهو ریستارت که کردم کارت شبکه م غیرفعال شد!درحالی که سیستم من فریز هست!
خب من اگه هر کدوم رو تعویض کنم از کجا بفهمم درس شده یا نه ؟! باید بشینم ببینم بلو اسکرین میاد یا نه ؟!

----

روی کیس یه هولوگرام بود زده بود در صورت مخدوش شدن گارانتی ابطال میشه!من اینو از یه شرکت خریدم!ولی یه سری ضمانت نامه داخلش هس که مال شرکت سازنده قطعاته مث مادربرد و این چیزا! الان گرانتی اونا هم باطل شده؟!
ممکنه یه قطعه سوخته باشه کامل ؟

قطعه نسوخته باید با قطعه سالم سیستم رو چک کنید چون شما قطعه برای اینکار ندارین بهتره ببرید همونجا که براتون سیستم رو بستن با قطعه سالم براتون چک کنند تا مشکل معلوم بشه از کجاست

oxblood
17-06-2013, 09:52
قطعه نسوخته باید با قطعه سالم سیستم رو چک کنید چون شما قطعه برای اینکار ندارین بهتره ببرید همونجا که براتون سیستم رو بستن با قطعه سالم براتون چک کنند تا مشکل معلوم بشه از کجاست
دوباره سلام!
من کیس رو بردم یه جایی جریان رو بهش گفتم بعد گفت که کابلا جابه جا بود برات درس کردم و Bios و درایور ها رو هم آپدیت کرد گفت مشکلی نداره!اگه دوباره اومد بیارش!
الان کیس رو آوردم خونه 3-4 ساعت روشن بود خبری نشد ولی خودم با برنامه Aida64 به تک تک قطعه ها استرس وارد کردم دو سه بار موقع وارد کردن به RAM ارور داد یعنی زد failure بار بعدی بلواسکرین اومد!
الان رم من اشکال داره ؟! باید عوض شه ؟!
راستی رم من دوال هست!
با تشکر

اسکرین شات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
17-06-2013, 10:01
دوباره سلام!
من کیس رو بردم یه جایی جریان رو بهش گفتم بعد گفت که کابلا جابه جا بود برات درس کردم و Bios و درایور ها رو هم آپدیت کرد گفت مشکلی نداره!اگه دوباره اومد بیارش! 20 تومن هم گرف!
الان کیس رو آوردم خونه 3-4 ساعت روشن بود خبری نشد ولی خودم با برنامه Aida64 به تک تک قطعه ها استرس وارد کردم دو سه بار موقع وارد کردن به RAM ارور داد یعنی زد failure بار بعدی بلواسکرین اومد!
الان رم من اشکال داره ؟! باید عوض شه ؟!

با تشکر

اسکرین شات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با mem test هم ببینید مشکل است یا نه ؟

oxblood
17-06-2013, 10:23
با mem test هم ببینید مشکل است یا نه ؟
اونی که باید بوت شه بیاد بالا که کار نکرد ولی تحت ویندوزه فعلا 9 تا ارور پیدا کرده که همش یکیه عدداش فرق میکنه ! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعداد زیادی هم از این نوع داد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از حدود 250 تا ارور که شامل دوتای بالایی میشد بلواسکرین اومد و ریستارت شد!

---
جابجا کردن رم ها یا افزایش ولتاژ یا نصب 64 بیتی کمکی میکنه ؟!
---

اینم مشخصات رم :

oxblood
17-06-2013, 11:03
اشتباه شددد

EXTREME
17-06-2013, 13:04
جای رم رو عوض کنید اسلات رو تمیز کنید و با یک دهم افزایش ولتاژ تست کنید درست نشد رم مشکل داره ولی بهتره قبلش با یک رم سالم تست کنید تا معلوم بشه مشکل 100% از رم است

oxblood
17-06-2013, 13:24
جای رم رو عوض کنید اسلات رو تمیز کنید و با یک دهم افزایش ولتاژ تست کنید درست نشد رم مشکل داره ولی بهتره قبلش با یک رم سالم تست کنید تا معلوم بشه مشکل 100% از رم است
ولتاژ رو دقیقا از کجا باید تغییر بدم ؟!
روی رم نیگا کردم زده بود 1.6 میخواد ولی الان با نرم افزار نیگا کردم زده 1.5 بهش وصله!
رفتم تو بایوس یجایی بود واسه ولتاژ DRAM تغییرش دادم ولی تغییر نکرد!
در ضمن 28 9 9 9 چیه ؟! روی رم این زده شده بود ولی تو بایوس همچین چیزی ندیدم!

چنتا عکس از صفحات Bios :

عکس 1 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس 2 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس 3 :

عکس 4 :

EXTREME
17-06-2013, 14:28
ولتاژ رو دقیقا از کجا باید تغییر بدم ؟!
روی رم نیگا کردم زده بود 1.6 میخواد ولی الان با نرم افزار نیگا کردم زده 1.5 بهش وصله!
رفتم تو بایوس یجایی بود واسه ولتاژ DRAM تغییرش دادم ولی تغییر نکرد!
در ضمن 28 9 9 9 چیه ؟! روی رم این زده شده بود ولی تو بایوس همچین چیزی ندیدم!

چنتا عکس از صفحات Bios :

عکس 1 :

عکس 2 :

عکس 3 :

عکس 4 :

تغییرات تو بایوس فکر کنم اعمال شده یک دور بایوس رو دیفالت کنید و با 1.5 ولت چک کنید

oxblood
18-06-2013, 10:11
سلامم!
مشکل از Device هایی بود که به کیس وصل بود!(فک کنم کیبورد!!!) و خود کیس هیچ مشکلی نداره!درحالی که با Memtest اررور میداد!
عجیبه نه ؟!:n02:

از شما هم بابت پاسخگویی ممنونم!:n16: