ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیاه شدن صورت و گردن در آفتاب



banii
04-06-2013, 11:01
درود .
من به خاطر کارم متاسفانه حول و حوش ساعات 9 تا 1 بیرونم دیروز توی حموم بودم داشتم توجه میکردم پوست صورت و گردنم خیلی رنگش عوض شده :n03: با اینکه مدت زیادی هم نیست ... چند هفتست که کارمو (بازاریابی) شروع کردم.
الان دقیقا باید چیکارا بکنم ؟ که اولا به حالت اولی برگرده هر چه زودتر و دوما دیگه شاهد این موضوع نباشم ؟
از این کلاههایی که همه ی سر و صورت و گردن رو میگیره برم بخرم خوبه ؟ (هر چند واقعا ضایعس توی خیابون با اونا بری) عینک آفتابی هم میزنم .

پ ن : واقعا" که لعنت به این تابستون یعنی متنفرم ازش ... :mellow:

S0R3N4
10-06-2013, 12:53
یک چیز اجتناب ناپذیزه که بخوایم از آفتاب فرار کنیم...

خود من هم سر این موضوع خیلی حساس بودم؛ولی به مرور حساسیتم کاملا بر طرف شد!

هر 2 ساعت یک بار از کرم های ضدآفتاب (مخصوص آقایان) با فاکتور حفاظتی بالا استفاده کن...
حتما از کلاه و عینک آفتابی استفاده کن...
تا اونجا که میتونی از مواجه شدن با آفتاب اجتناب کن و زیر نور مستقیم آفتاب نمون...


عموما با شروع فصل پاییز و زمستان ؛ رنگدانه هایی که پوستت برای حافظت خودش در برابر آفتاب تولید کرده کم میشند و پوستت روشن تر میشه؛ولی اگه این اتفاق رو بخوای تسریع کنی؛میتونی از کرم های حاوی آربوتین و AHA و BHA و ... استفاده کنی...(در طول تابستان استفاده ی از این محصولات برای شما که ساعات زیادی رو زیر تابش نور مستقیم آفتاب هستی؛توصیه نمیکنم)