ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کپی با پرینتر 3 کاره

MAZIARDM
03-06-2013, 22:37
با سلام و شب خوش
من یه پرینتر سه کاره hp1120 دارم.
وقتی می خوام یه برگه آچهار کپی بگیرم تقریبا یه 3 یا 4 سانتی از صفحه را کپی نمی گیره (خالی می اندازه).
هر کاری هم می کنم متاسفانه درست نمیشه. کاغذو هر جوری میزارم و تنظیم می کنم باز درست نمیشه.
دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند. چطوری برگه آچهار کامل کپی بگیرم؟
با تشکر دوباره

h_khozooei
05-06-2013, 18:59
با سلام و شب خوش
من یه پرینتر سه کاره hp1120 دارم.
وقتی می خوام یه برگه آچهار کپی بگیرم تقریبا یه 3 یا 4 سانتی از صفحه را کپی نمی گیره (خالی می اندازه).
هر کاری هم می کنم متاسفانه درست نمیشه. کاغذو هر جوری میزارم و تنظیم می کنم باز درست نمیشه.
دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند. چطوری برگه آچهار کامل کپی بگیرم؟
با تشکر دوباره

عزیزجان این مورد و شش امین بار هست که توضیح می دهم بهتر اول سایت رو یه نگاهی بکنی بعد سوال رو مطرح کنی
کاغذ رو از حال letter به A4 تبدیل کن. اگر متوجه نشدیی تو همین قسمت بگرد مشکل دوستان هم بوده

MAZIARDM
05-06-2013, 19:51
عزیزجان این مورد و شش امین بار هست که توضیح می دهم بهتر اول سایت رو یه نگاهی بکنی بعد سوال رو مطرح کنی
کاغذ رو از حال letter به A4 تبدیل کن. اگر متوجه نشدیی تو همین قسمت بگرد مشکل دوستان هم بوده

با سلام و شب خوش

اول اینکه چرا انقدر عصبانی هستی. دوم اینکه ممنون که پاسخ دادی. سوم اینه که هر چی تو منو پرینترش گشتم گزینه لتر یا آ4 رو پیدا نکردم. هرچقدر هم باهاش ور رفتم کماکان همون مشکل رو باهاش داشتم. با تشکر

h_khozooei
06-06-2013, 18:02
عزیزم من عصبانی نیستم
ولی حتما سایز کاغذ رو داره تو منواش
من دستگاه جلوم نیست ولی نمی شه سایز نداشته باشه
دقیق چک کن
یه قسمتی که مربوط به این مطلب باشه تو دستگاه 3030 hp این تو قسمت common setting هست
default paper size
برو بگرد پیدا می کنی ناامید نشو
منم عصبانی نیستم
:)

MAZIARDM
09-06-2013, 23:00
با سلام و شب خوش

ممنون از جوابت. شوخی کردم.
امتحان کردم. تو منوی کپی گزینه اش رو پیدا کردم. و رو آ4 گذاشتم. درست شد. کپی آ4 گرفتم. شد. ممنون
ولی یه مشکل دیگه پیش اومد. این بار تو اسکن. هر کاری می کنم اسکن لتر می گیره. ویندوزم 7 هستش و از خود نرم افزار پرینتر سه کارم استفاده می کنم. ولی هرکاری می کنم نمیتونم گزینه تغییر سایزش رو پیدا کنم. همش به اندازه لتر میگره و به خاطر همین پایین صفحه رو نمی گیره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

h_khozooei
10-06-2013, 17:36
با سلام و شب خوش

ممنون از جوابت. شوخی کردم.
امتحان کردم. تو منوی کپی گزینه اش رو پیدا کردم. و رو آ4 گذاشتم. درست شد. کپی آ4 گرفتم. شد. ممنون
ولی یه مشکل دیگه پیش اومد. این بار تو اسکن. هر کاری می کنم اسکن لتر می گیره. ویندوزم 7 هستش و از خود نرم افزار پرینتر سه کارم استفاده می کنم. ولی هرکاری می کنم نمیتونم گزینه تغییر سایزش رو پیدا کنم. همش به اندازه لتر میگره و به خاطر همین پایین صفحه رو نمی گیره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

گفتم بهت عزیزم من این دستگاه رو ندارم ولی حتما جایی داره که تنظیم کنی
هم تو منو های خود دستگاه هم تو نرم افزاری که دارای اسکن می کنی
اصلا یه کاری کن مثلا تو فتو شاپ اسکن کن ببین چطوری می شه