ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق سایز پرینت آ4 با کابل یو اس بی و غیر یو اس بی

MAZIARDM
03-06-2013, 22:36
با سلام و شب خوش

ما 2 سه تا پرینتر اچ پی تو شرکت داریم. با کابل یو اسبی به کامپیوتر وصلند. وقتی میخواهیم پرینت آ4 بگیریم یه مقدار از سایز پرینتش که رو آچهار هست کوچکتر می افته.
حالا وقتی همون پرینتر به همون کامپیوتر با کابل سوکت بزرگ (غیر یو اس بی) وصل میشه سایزش درست میشه و آچهار به اندازه واقعیش تو صفحه می افته.
در صورتی که تنظیمات همونه و سایز برگه آ4 هستش.
دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند.

با تشکر دوباره

h_khozooei
05-06-2013, 18:56
با سلام و شب خوش

ما 2 سه تا پرینتر اچ پی تو شرکت داریم. با کابل یو اسبی به کامپیوتر وصلند. وقتی میخواهیم پرینت آ4 بگیریم یه مقدار از سایز پرینتش که رو آچهار هست کوچکتر می افته.
حالا وقتی همون پرینتر به همون کامپیوتر با کابل سوکت بزرگ (غیر یو اس بی) وصل میشه سایزش درست میشه و آچهار به اندازه واقعیش تو صفحه می افته.
در صورتی که تنظیمات همونه و سایز برگه آ4 هستش.
دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند.

با تشکر دوباره

شما دو عدد پرینتر تو کنترل پنل نصب کردید یکی با پورت LPT و دیگری با USB هیچ ربطی به کابل نداره تو یکی از تنظیمات کاغذ A4 هست و تو دیگری Letter
این مورد رو فکر می کنم تا حالا چهار پنج بار توضیح دادم
دقت کن اگر مشکل بود به مورد مشابه که قبلا توضیح دادم نگاه کن و مشکلت رو حل می کنه

MAZIARDM
06-06-2013, 00:54
شما دو عدد پرینتر تو کنترل پنل نصب کردید یکی با پورت LPT و دیگری با USB هیچ ربطی به کابل نداره تو یکی از تنظیمات کاغذ A4 هست و تو دیگری Letter
این مورد رو فکر می کنم تا حالا چهار پنج بار توضیح دادم
دقت کن اگر مشکل بود به مورد مشابه که قبلا توضیح دادم نگاه کن و مشکلت رو حل می کنه

با سلام و شب خوش

نگاه کردم و در هر دوتاش تنظیمات رو آ4 هستش. ولی کماکان همون مشکل وجود داره. راستی کجا توضیح دادید. میشه آدرسشو برام بزارید منم برم ببینم؟؟؟؟ با تشکر

h_khozooei
06-06-2013, 17:59
کجا رو نگاه کردی دیدی A4 هست
هم تو نرم افزاری که پرینت می گیری و هم تو قسمت پراپرتیز properties پرینتر باید a4 باشه
دقت کن هر دوشون
مطمئننا نیست
شک هم نکن

MAZIARDM
09-06-2013, 23:28
سلام و شب خوش

تشکر از پاسخت. ولی نمیشه. هر کاری می کنم نمیشه. برای مثال وقتی می خوام تو آفیس ورد پرینت بگیرم. به قسمت پرینت پریویو میرم و بعد تنظیمات صفحه رو میزارمش رو آ4 و بعد موقعی که می خوام پرینت بگیرم تو پراپرتیس هم آ4 میزارمش ولی وقتی پرینت میگرم باز زیر صفحه رو خالی میندازه. جالبه این مشکل با اتصال یو اس بی هستش بوجود میاد و وقتی با کابل غیر یو اس بی (پارالل) وصل میشیم به صورت آ 4 و کامل میندازه. ممنون میشم راهنمایی کنی. حسابی گیج شدم

h_khozooei
10-06-2013, 17:39
توی ورد کاغذ اولیه چی تعریف می کنه منظورم تو پرینت نیست ها تو page setup
یه کاری دیگه هم می تونی بکنی یه بار دیگه پرینتر رو تعریف کن
ولی حتما داری یه جایی رو اشتباه می کنی وگرنه نمی شه
معلوم دیگه دستگاه تو که یه دونه پرینتر نمی بینه
دو تا می بینیه
مگه تو قسمت printer manager دستگاه دو تا تعریف نکردی

h_khozooei
10-06-2013, 17:41
توی ورد کاغذ اولیه چی تعریف می کنه منظورم تو پرینت نیست ها تو page setup
یه کاری دیگه هم می تونی بکنی یه بار دیگه پرینتر رو تعریف کن
ولی حتما داری یه جایی رو اشتباه می کنی وگرنه نمی شه
معلوم دیگه دستگاه تو که یه دونه پرینتر نمی بینه
دو تا می بینیه
مگه تو قسمت printer manager دستگاه دو تا تعریف نکردی

MAZIARDM
19-06-2013, 10:38
با سلام و شب خوش

ممنون از پاسخت. ولی حسابی گیج شدم. پرینتر ها رو دوباره نصب کردم. این بار رو پاراللم همون مشکلو داره. نمی دونم مشکل از کجاست. به خدا هم تنظیمات پرینتر ها رو آ 4 میزارم و هم برگه رو آ 4 می کنم. حسابی معضلی شده. خودمم حسابی گیج شدم. وردمم پاک کردم دوباره نصب کردم. نمی دونم. با تشکر