PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای LG E2260V یا AOC e2243fw2k یا X.Vision XL2220AIH

newhamedpc
03-06-2013, 18:55
سلام
تو رنج حدود 500 به این سه تا رسیدم
شما دوستان کدوم رو پیشنهاد می کنید.
LG خوب Super LED هست هم دو سال گارانتی داره . و 5 میلی ثانیه
AOC دو تا HDMI میخوره . 2میلی ثانیه هست کنتراست 1 به 50K گارانتی هم یک سال
X Vision هم 2 میلی ثانیه هست بلندگو داخلی داره و گارانتی یک ساله

بین این سه تا نمی دونم کدوم رو بگیرم .
کاربردهم واسه بازی ، فیلم دیدن و وبگردی که کارهای اصلی هست .
واسه طراحی هم استفاده می کنم که زیاد مهم نیست رنگ ها صد در صد واقعی باشه عین IPS .

تفاوت دو میلی ثانیه AOC یا X Vision با LG پنج میلی ثانیه خیلی زیاده؟

soroosh_cz
03-06-2013, 22:34
نمیدونم مانیتور با نسبت 16:10 میتونی پیدا کنی یا نه، ولی AOC چند مدل داشته قبلا، خیلی عالی هستن.
من خودم از سه برندی که گفتی، AOC رو به همه ترجیح میدم. نسبت به قیمتی که پرداخت میکنی، واقعا عالی هستن، مانیتور من AOC 2230FM هست، سه ساله دارمش، انگار نووه هنوز. هیچیش نیست.
راستی، بلندگو داخلی اصلا چیز خوبی نیست... یعنی به کارت نمیاد. :n09:

NOR-1
03-06-2013, 23:20
LG خوبه من سال 82 از شرکت مادیران یه LCD مدل 17 سری سیه فام گرفتم هنوز هم داره کار می کنه رنگش عین روز اول و با کیفیت

Joaquin
03-06-2013, 23:42
LG کیفیت سخت افزارش حرف نداره. گارانتی مادیران هم که دیگه بهترینه.
چرا ال جی مدل IPS 226 رو نمیگیری؟؟ یکی از فامیلامون داشت. بدون شک میتونم بگم بهترین مانیتوریه که دیدم. پنلشم IPS

ENZO 000
04-06-2013, 07:56
چرا ال جی مدل IPS 226 رو نمیگیری؟؟ یکی از فامیلامون داشت. بدون شک میتونم بگم بهترین مانیتوریه که دیدم. پنلشم IPS

واقعا؟ منم میخوام مانیتور بخرم حالا موندم همین ips رو بگیرم یا lg 2281vr
حالا شاید بتونم این مدل ایسوس رو پیدا کنم نظرتون چیه دربارش ؟ ML 229 H

gamekhor2007
04-06-2013, 14:32
بهترین انتخاب AOC 2243fw2k هست

soroosh_cz
04-06-2013, 18:44
دوستانی که تبلیغ LG رو میکنن، فکر میکنم کیفیت AOC رو ندیده باشن هنوز. :n01:

newhamedpc
08-06-2013, 10:09
نمیدونم مانیتور با نسبت 16:10 میتونی پیدا کنی یا نه، ولی AOC چند مدل داشته قبلا، خیلی عالی هستن.
من خودم از سه برندی که گفتی، AOC رو به همه ترجیح میدم. نسبت به قیمتی که پرداخت میکنی، واقعا عالی هستن، مانیتور من AOC 2230FM هست، سه ساله دارمش، انگار نووه هنوز. هیچیش نیست.
راستی، بلندگو داخلی اصلا چیز خوبی نیست... یعنی به کارت نمیاد. :n09:
16:10 نمیخوام همون 16:9 رو میخوام

LG خوبه من سال 82 از شرکت مادیران یه LCD مدل 17 سری سیه فام گرفتم هنوز هم داره کار می کنه رنگش عین روز اول و با کیفیت
LG داشتم که هنوز هم داره کار می کنه بعد از 4 سال آخ نگفته 2261

هزینه ای که واسه اینکار در نظر گرفتم حدود 500 تومان و اینها هست .

بهترین انتخاب AOC 2243fw2k هست
اولا AOC این مدل سخت تر گیر میاد
و از یه چیز AOC خوشم نیومد اینکه گارانتی 1 ساله داشت اما LG ها دو ساله که فکر می کنم واسه کیفیت و ماندگاری LG باشه
نظر شما چیه
بعد هم اینکه شما LG 2260 رو دیدید ؟

persiantoolsbaz
16-06-2013, 10:28
سلام
تو رنج حدود 500 به این سه تا رسیدم
شما دوستان کدوم رو پیشنهاد می کنید.
LG خوب Super LED هست هم دو سال گارانتی داره . و 5 میلی ثانیه
AOC دو تا HDMI میخوره . 2میلی ثانیه هست کنتراست 1 به 50K گارانتی هم یک سال
X Vision هم 2 میلی ثانیه هست بلندگو داخلی داره و گارانتی یک ساله

بین این سه تا نمی دونم کدوم رو بگیرم .
کاربردهم واسه بازی ، فیلم دیدن و وبگردی که کارهای اصلی هست .
واسه طراحی هم استفاده می کنم که زیاد مهم نیست رنگ ها صد در صد واقعی باشه عین IPS .

تفاوت دو میلی ثانیه AOC یا X Vision با LG پنج میلی ثانیه خیلی زیاده؟

اگه بخوام یه مقایسه فنی بین مشخصات این مدلها کنم باید بگم:
کنتراست مانیتور aoc ای که گفتی عالیه و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره . از طرفی 2 تا ورودی hdmi داره که این خودش یه مزیته برای کساییکه میخوان دستگاههای صوتی تصویری مختلفی به مانیتورشون وصل کنن . برای بازیهای سریع هم جواب میده چون زمان پاسخدهیش 2 میلی ثانیه هست . کلا" این مدل aoc جز مدلهای خفن 22 اینچ aoc هست .
در مورد مدل lgای که گفتی باید بگم برای بازیهای خیلی خفن جواب نمیده ولی اگه گیمر حرفه ای نباشی و یه مانیتور با یه دیزاین قشنگ و کیفیت تصویر خوب بخوای انتخاب خوبیه . یادمه اون زمان که اومده بود جزء برنده های بین المللی جایزه طراحی های لوکس و متفاوت مانیتورا شده بود . من از ظاهرش خوشم میاد.
این مدل ایکس ویژن رو تازگیا از نزدیک دیدم البته 20 اینچشو دیدم . کیفیت تصویر خوبی داشت انصافا" نمیشد بگی کیفیتش خوب نیست . بهتر از چیزی بود که تصورش رو میکردم . این مدلم برای بازیهای خفن جواب میده چون زمان پاسخدهی خوبی داره . اسپیکرهای داخلیشم برام تست کرد . بلندگوش یاماهاس و کیفیت صداش از بلندگوهای داخلی بقیه مدلهایی که دیده بودم به مراتب بهتر بود . راستی مدل ایکس ویژن حدود 60 تومن از اون دوتا ارزونتره .

alilosting
29-06-2013, 15:29
توی این رنج قیمت از aoc مدل e2243 خیلی خوبه و از lg مدل ips226 .
من کیفیت تصویر هردوی اینارو از نزدیک دیدم . انقدر کیفیت تصویرشون خوبه از نمایش تصویر و رنگهاش لذت می بری .

saeed afshar
29-06-2013, 15:34
16:10 نمیخوام همون 16:9 رو میخوام

LG داشتم که هنوز هم داره کار می کنه بعد از 4 سال آخ نگفته 2261

هزینه ای که واسه اینکار در نظر گرفتم حدود 500 تومان و اینها هست .

اولا AOC این مدل سخت تر گیر میاد
و از یه چیز AOC خوشم نیومد اینکه گارانتی 1 ساله داشت اما LG ها دو ساله که فکر می کنم واسه کیفیت و ماندگاری LG باشه
نظر شما چیه
بعد هم اینکه شما LG 2260 رو دیدید ؟
من همون اول که e2260 اومد گرفتمش . کنراستش بالاس و از کیفیت تصویرشم راضیم. اگه از مدلای جدید lg بخوای بخری خوش قیمتشون همینه . از طرفیم از نظر کیفیت و مشخصات چیزی از بقیه کم نداره . مدلشم بامزس !! پایه مانیتورش با بقیه مدلای lg متفاوته . من خوشم میاد .

onlypayam
04-11-2013, 13:43
سلام،
این مدلها تو بازار هست الان؟
چندجا سوال کردم ، نداشتند.
فقط ایکس ویژن بود که قیمتش 600 تومان شده بود!

hamid_IT63
16-11-2013, 16:17
سلام،
این مدلها تو بازار هست الان؟
چندجا سوال کردم ، نداشتند.
فقط ایکس ویژن بود که قیمتش 600 تومان شده بود!
e2243 aoc یکم توی نمایندگی ها کمیاب شده ولی ممکنه شرکتشون موجودی داشته باشه . یخ تماس بگیر بهت اعلام موجودی میکنن . تا جاییکه من قیمت این مدل ایکس ویژن رو دارم قیمتش بین 530 تا 550 هست .
در مورد وضعیت موجودی e2260 اطلاعات کاملی ندارم ولی از دیزاین و کیفیت تصویرش خیلی خوشم میاد.