ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرای - GRID 2

ALI . R
03-06-2013, 13:31
سلام .
دوستانی که با این بازی مشکل دارن سوالات رو در این تاپیک مطرح کنید . :n01:
برای دریافت این بازی به تاپیک زیر مراجعه کنید : :n01:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

rasoul2005
03-06-2013, 16:56
رود

بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور زیر رو میده کسی میدونه چیکار باید کرد؟

نسخه من Black Box است

ممنون

SADEGH 7
03-06-2013, 18:22
رود

بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور زیر رو میده کسی میدونه چیکار باید کرد؟

نسخه من Black Box است

ممنون

آخرین ورژن DirectX رو نصب کنید درست می شه.

Eldarion
03-06-2013, 19:55
اقا بازی رو نصب کردم من , اجرا میشه ولی وقتی وارد مسابقه میشه تصویر خیلی تار و بلور ,,,
فک کنم ماله کرکش باشه , کسی کرکک سالم داره ؟
ممنون .

bina22
03-06-2013, 21:31
دوستان من بازی رو نصب کردم و بعد خاموش کردن آنتی ویروس کرک رو ریختم و تقریبا هرکاری که لازم بود و هرچیزی که میخواست رو نصب کردم، اما رو بازی که کلیک میکنم فقط آرم گرید رو نشون میده و بعد هیچی نمیاد. استیم رو هم آپ کردم. واقعا خستم کرده، خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین

rasoul2005
03-06-2013, 21:38
آخرین ورژن DirectX رو نصب کنید درست می شه.

اخرین نسخه DirectX_9.29.1974 هست؟

xperiah
03-06-2013, 21:53
سلام ببخشید حجم بازی نسخه بلک باکس بعد از اکسترکت و نصب چه قدر میشه؟من نصب کردم روی بازی کلیک میکنم چیزی نمیاد؟؟:n13:

Eldarion
03-06-2013, 22:28
اقا یکی منو راهنمایی کنه , کرک proper reloaded رو هم امتحان کردم , بازم نشد , اشکال از کجاست ؟
صفحه همچنان سیاه و فقط کیلومتر شمارو بقیه گیج ها معلومن , محیط و ماشین مات و سیاه هستن ,,, :n03::n28:

meha
03-06-2013, 23:18
سلام

بازی رو نصب کردم بعضی موقع ها تار میشه بعضی موقع ها نور بنفش میاد و هیچی دیگه معلوم نمیشه!!

چکار کنم؟

SADEGH 7
04-06-2013, 00:02
اخرین نسخه DirectX_9.29.1974 هست؟

بله همین ورژن هستش.

rasoul2005
04-06-2013, 09:34
ممننون از کاربر SADEGH 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من لینک اس ان دانلود را دانلود کردم و و اخرین DirectX رو از س افت گذر دانلود کردم و نصبشون کردم بدون هیچ مشکلی باز شد

xperiah
04-06-2013, 12:19
سلام من نسخه بلک باکس رو نصب کردم و این خطا رو داد:
MSVR100.DLL is missing from your computer
برنامه Microsoft Visual C++ 2008 هم نصبه و هم Directx

SADEGH 7
04-06-2013, 14:13
ممننون از کاربر SADEGH 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من لینک اس ان دانلود را دانلود کردم و و اخرین DirectX رو از س افت گذر دانلود کردم و نصبشون کردم بدون هیچ مشکلی باز شد
خواهش می کنم دوست عزیز

سلام من نسخه بلک باکس رو نصب کردم و این خطا رو داد:
MSVR100.DLL is missing from your computer
برنامه Microsoft Visual C++ 2008 هم نصبه و هم Directx
شما اگه Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package رو نصب کنی مشکلت حل می شه.
لینک دانلود برای 32بیت:

WOLF PACK
05-06-2013, 13:11
دوستان من بازی رو نصب کردم و بعد خاموش کردن آنتی ویروس کرک رو ریختم و تقریبا هرکاری که لازم بود و هرچیزی که میخواست رو نصب کردم، اما رو بازی که کلیک میکنم فقط آرم گرید رو نشون میده و بعد هیچی نمیاد. استیم رو هم آپ کردم. واقعا خستم کرده، خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
منم همین مشکل رو دارم همه چی ریخته شده بازی تا دیشب اجرا میشد اما الان میزنم ارم بازی میاد ولی ران نمیشه!

shoojats
05-06-2013, 13:47
بازی GRID2 رو دانلود کردم ، بازی خیلی دست فرمان تندی داره و با کوچکترین اشاره‌ی صفحه کلید ماشین دور خودش میچرخه!

میخواستم از دوستان بپرسم میشه تنظیماتی چیزی دستکاری کرد یا فایلی برای این کار باشه؟، درست بشه؟!

ممنونم

SADEGH 7
05-06-2013, 14:18
بازی GRID2 رو دانلود کردم ، بازی خیلی دست فرمان تندی داره و با کوچکترین اشاره‌ی صفحه کلید ماشین دور خودش میچرخه!

میخواستم از دوستان بپرسم میشه تنظیماتی چیزی دستکاری کرد یا فایلی برای این کار باشه؟، درست بشه؟!

ممنونم

همونطور که تو خیلی از Review ها گفته شده کنترل در بازی گرید یه چیزی بین بازی و شبیه سازی هستش.شما باید یه مدت بازی کنی تا قلق بازی دستت بیاد.بعد دیگه هیچ وقت فراموشش نمی کنی.مثلا من گرید1 رو چند سال پیش بازی کردم، ولی الآن گرید2 رو راحت دارم بازی می کنم.

xperiah
05-06-2013, 16:10
سلام من این بازی رو روی سیستم زیر اجرا کردم ولی وقتی به ماشین یا دیوار یا درخت میخوری نویز های بنفش دیده میشه انگار گرافیک کم میاره؟؟:n08::n08:
i7
ram 8
gpu:2
گرافیک بازی رو هم تغییر دادم ولی بازم درست نشد!!!

SADEGH 7
05-06-2013, 16:36
سلام من این بازی رو روی سیستم زیر اجرا کردم ولی وقتی به ماشین یا دیوار یا درخت میخوری نویز های بنفش دیده میشه انگار گرافیک کم میاره؟؟:n08::n08:
i7
ram 8
gpu:2
گرافیک بازی رو هم تغییر دادم ولی بازم درست نشد!!!
دوست عزیز این نور های بنفش به خاطر کم اوردن گرافیک نیست، بلکه جزو افکت های خود بازی هستش.
چون شما اگه با سرعت 100 کیلومتر، ماشین رو بکوبی به درخت و دیوار، مطمئنن یا سرت گیج می ره، یا چشمت سیاهی می ره.
تو بازی این نورهای بنفش رو به همین دلیل قرار دادن.

xperiah
05-06-2013, 17:59
دوست عزیز این نور های بنفش به خاطر کم اوردن گرافیک نیست، بلکه جزو افکت های خود بازی هستش.
چون شما اگه با سرعت 100 کیلومتر، ماشین رو بکوبی به درخت و دیوار، مطمئنن یا سرت گیج می ره، یا چشمت سیاهی می ره.
تو بازی این نورهای بنفش رو به همین دلیل قرار دادن.
من از دوستم پرسیدم گفت مال من نداره!!!!
شما چطور؟

SADEGH 7
05-06-2013, 22:54
من از دوستم پرسیدم گفت مال من نداره!!!!
شما چطور؟
احتمالا دوستتون یا فکر کردن این مشکل کم اوردن گرافیک هست و خواستن بگن که سیستمشون قویه، یا (شاید) چون تنظیمات گرافیک رو، روی حداقل ها گذاشتن، این افکت فعال نشده.
شما خودت حساب کن ببین وقتی ماشین داره تند می ره و گرافیک مجبوره مناظر مختلف و جاده رو سریع پردازش کنه، بار بیشتری روش هست یا وقتی ماشین تصادف می کنه و تو همون منطقه که قبلا پردازش شده فقط باید ماشین رو نگه داره؟(البته یه مقدار ماشین باید خراب بشه ولی از لود کردن اون همه منظره سخت تر نیست.)
تو ورژن قبلی هم همچین حالتی بود، حالا یادم نیست بنفش می شد یا رنگ دیگه، تو یه ورژن NFS هم وقتی تصادف می کردی راننده سرش گیج می رفت و صفحه یه کم سفید می شد.
شما خیالت راحت باشه گرافیکت کم نیاورده.

xperiah
06-06-2013, 09:22
احتمالا دوستتون یا فکر کردن این مشکل کم اوردن گرافیک هست و خواستن بگن که سیستمشون قویه، یا (شاید) چون تنظیمات گرافیک رو، روی حداقل ها گذاشتن، این افکت فعال نشده.
شما خودت حساب کن ببین وقتی ماشین داره تند می ره و گرافیک مجبوره مناظر مختلف و جاده رو سریع پردازش کنه، بار بیشتری روش هست یا وقتی ماشین تصادف می کنه و تو همون منطقه که قبلا پردازش شده فقط باید ماشین رو نگه داره؟(البته یه مقدار ماشین باید خراب بشه ولی از لود کردن اون همه منظره سخت تر نیست.)
تو ورژن قبلی هم همچین حالتی بود، حالا یادم نیست بنفش می شد یا رنگ دیگه، تو یه ورژن NFS هم وقتی تصادف می کردی راننده سرش گیج می رفت و صفحه یه کم سفید می شد.
شما خیالت راحت باشه گرافیکت کم نیاورده.
داداش ...میدونم چون نمیخوام خیلی به گرافیک فشار بیاد چون مکال خودم نیست!!!!
من قبلا گرافیک خودمو بیش از حد اور کردم یه دفعه چیزای بنفشی اومد و صفحه بهم ریخت منظور من از این نویزهای بنفشه!!!مشکلی نیس؟:n17:

SADEGH 7
06-06-2013, 18:31
من قبلا گرافیک خودمو بیش از حد اور کردم یه دفعه چیزای بنفشی اومد و صفحه بهم ریخت منظور من از این نویزهای بنفشه!!!مشکلی نیس؟:n17:

اون نویز های بنفش اگه فقط هنگام تصادف میاد، هیچ مشکلی نیست.
تا وقتی دمای گرافیک در حد مناسب باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.

aaltaier
06-06-2013, 19:15
سلام.

دوستان من نسخه ی repack رو دان کردم ولی وقتی وارد بازی می شه می گه Sync. out of Range . راهی سراغ ندارین که بدون اینکه وارد بازی بشم رزولوشن رو تغییر بدم؟

ممنون

.Ali007.
07-06-2013, 18:59

دوست عزیز اگر این مشکل خط ها رو توی بازیهای دیگه هم داشته باشید، مربوط به کمبود ولتاژ کارت گرافیک هستش که علت بیش از اندازه اورکلاک کردن و پایدار نبوده اون در هنگام پردازشه...

xperiah
08-06-2013, 10:02
دوست عزیز اگر این مشکل خط ها رو توی بازیهای دیگه هم داشته باشید، مربوط به کمبود ولتاژ کارت گرافیک هستش که علت بیش از اندازه اورکلاک کردن و پایدار نبوده اون در هنگام پردازشه...
نه منظور من رو نگرفتید من میخواستم بدونید منظورم از اون خط های بنفش چیه گفتم که گرافیک رایانمو زیاد اور کرده بودم این بنفشا اومد ...
حالا این خط های بنفش تو بازی روی لپ تابم میاد که اصلا تا حالا اور نشده چه در حالت گرافیک بالا و چه کم؟!
OK:n13:

رامینم
08-06-2013, 10:41
نه . ali007 راست میگه . مربود به کمبود ولتاژ کارت گرافیکه.:n02:

Subaru
08-06-2013, 15:05

منم همین مشکل رو دارم همه چی ریخته شده بازی تا دیشب اجرا میشد اما الان میزنم ارم بازی میاد ولی ران نمیشه!

آقا منم همین مشکلو دارم :(

xperiah
08-06-2013, 23:06
نه . ali007 راست میگه . مربود به کمبود ولتاژ کارت گرافیکه.:n02:

درست ولی فقط روی این بازی خط های بنفش میاد!!!!!
فکر کنم باید کارت گرافیک رو آپدیت کنم!!!:n02:

aeIII
09-06-2013, 22:12
من نسخه ی black box این بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور میده.
میگه:
The program can't start because steam_api.dd is missing from your computer.
Try reinstalling the program to fix this problem

دوباره نصبش کردم اما درست نشد. مشکل از استیمه؟
همین استیم اصلی رو بریزم کار میکنه یا باید نسخه ی خاصی از استیم رو باید داشته باشم (نسخه ی کرک شده ای چیزی داره؟)

SADEGH 7
09-06-2013, 23:31
من نسخه ی black box این بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور میده.
میگه:
The program can't start because steam_api.dd is missing from your computer.
Try reinstalling the program to fix this problem

دوباره نصبش کردم اما درست نشد. مشکل از استیمه؟
همین استیم اصلی رو بریزم کار میکنه یا باید نسخه ی خاصی از استیم رو باید داشته باشم (نسخه ی کرک شده ای چیزی داره؟)

این کرک رو دانلود کنید و تو محل نصب بازی کپی کنید فکر می کنم مشکل حل می شه.

Hadijooon
11-06-2013, 14:14
سلام... نسخه که دارم نصبی نیست . بازی سیو نمی کنه فقط پروفایل ایجاد کرد و یکبار سیو کرد بعد از اون دیگه سیو نمیکنه پیغام save data failed میده مشکل از کجاست

hossein57amani
11-06-2013, 22:05
منم مشکل سیو شدن دارم
فقط دو مرحله سیو شد و دیگه مراحل سیو نمیشه

soroosh_cz
11-06-2013, 23:17
فکر کنم آدرس سیو عوض میشه بعد از یه آپدیت خاص... افرادی که نخسه ی اصلی و بدون آپدیت و DLC گرفتن مشکلی ندارن...

jahangir1400
13-06-2013, 01:30
دوستان من با گیم پد بازی کنم تو بازی که میرم دکمه هارو تنظیم که میکنم از بازی میام بیرون دوباره بخوام بازی کنم دوباره باید تنظیم کنم کسی میدونه چجوری حل میشه؟

bahman.pdf
14-06-2013, 07:48
سلام... نسخه که دارم نصبی نیست . بازی سیو نمی کنه فقط پروفایل ایجاد کرد و یکبار سیو کرد بعد از اون دیگه سیو نمیکنه پیغام save data failed میده مشکل از کجاست

منم مشکل سیو شدن دارم
فقط دو مرحله سیو شد و دیگه مراحل سیو نمیشه

فکر کنم آدرس سیو عوض میشه بعد از یه آپدیت خاص... افرادی که نخسه ی اصلی و بدون آپدیت و DLC گرفتن مشکلی ندارن...
دوستان کسی تونست این مشکل رو حل کنه؟؟:n03:

Shadow-Man
14-06-2013, 11:28
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
کرک صفحه قبل رو ریختم.
همه برنامه های همراه بازی رو هم نصب کردم ولی باز هم هیچی نمیشه

malof
14-06-2013, 12:25
دوستان عزیز من هیچ مشکلی ندارم به راحتی هم سیو میشه .درضمن برنامه steamرو نصب وحتما اپدیتش کنین وگرنه سیو نمیشه

namjo11
14-06-2013, 18:53
سلام موقع نصب گرید2 این ارور رو میده نسخه بازی هم بلکس بکس هست ویندوز هم 8 و اخرین اپدیت دایرکس رو نصب کنم

hossein57amani
14-06-2013, 19:51
دوستان کسی میدونه این بازی کجا سیوهاش ذخیره میشه / یعنی کدوم پوشه تو ویندوز؟

hesam_g59
16-06-2013, 12:18
یعنی واقعا چرا این مشکل سیو حل نمیشه ؟

hossein57amani
20-06-2013, 00:11
شما به این دو تا مسیر که میگم برو . اونجا دو تا پوشه هست هردو رو CUT بده به دسکتاپ . حالا برو تو بازی که میگه حساب جدید باز کن . حالا بیا بیرون و اوندوتا پوشه رو برگردون سرجاشون . به همین راحتی . اگه درست شد تشکر فراموش نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

C:\ProgramData\Steam
C:\Program Files\Steam\userdata
( نقل از بازی سنتر)

hossein57amani
21-06-2013, 20:13
دوستان من در پست قبلی مطلبی رو که نوشتم خودم انجام دادم / بعد رفتم steam رو اپدیت کردم حدود 100 مگ بود/ بعد یه اکانت جدید ساختم( یادتون باشه باید بعد از ساختن اکانت تو steam برید به ایمیلی که بهش دادین و اکانت ر و فعال کنید) .بعد از فعال کردن اکانت steam ..steam رو اجرا کنید و بازی رو بهش بشناسونید و بازی رو از داخل steam اجرا کنید/ و راحت بازی کنید و بازی سیو میشود/ شخصا انجام دادم و عمل کرد و بازی سیو شد

D N A
18-07-2013, 11:44
سلام به همگي.......
ديروز نسخه بلك باكسblack box) grid 2) رو دانلود كردم
توي سيستم پيشنهادي سايته ويندوز 64بيتي رو پيشنهاد كرده ولي سيستم من 32يه.....
بعد از اكستركت كردنش يه فايل به نام بلك باكس فقط اكستركت ميشه كه وقتي بازش ميكنم همچين اروري ميده:

ok رو كه ميزنم همچين پنجره اي باز ميشه:

چيكار بايد بكنم
خواهش ميكنم كمك كنيد.....:n28:

D N A
18-07-2013, 12:05
يعني هيچكس هيچي نمي دوووونه؟؟؟؟؟:n28:

mehdy.z
19-07-2013, 03:37
يعني هيچكس هيچي نمي دوووونه؟؟؟؟؟:n28:
دقیقا چی دانلود کردی(یه عکس بگذاری خویه)؟؟...فرمت و حجم دقیق فایل چیه؟؟

D N A
19-07-2013, 18:59
دقیقا چی دانلود کردی(یه عکس بگذاری خویه)؟؟...فرمت و حجم دقیق فایل چیه؟؟

سلام ممنونم كه حداقل تو جواب دادي.....:n06:
بازي grid 2 رو با حجم3.1 گيگي در نسخه بلك باكس دانلود كردم
سيستم من 32بيتيه
تمام شرايط لازم رو به جز همين داره....

ولي وقتي4تا پارت رو اكستركت مي كنم همين فقط مياد:

چيكار بايد بكنم
خواهش مي كنم جواب بدين
راستي فكر كنم فايلش iso هه چون موقع اكستركت كردنش مينويسه....

mehdy.z
19-07-2013, 19:31
سلام ممنونم كه حداقل تو جواب دادي.....:n06:
بازي grid 2 رو با حجم3.1 گيگي در نسخه بلك باكس دانلود كردم
سيستم من 32بيتيه
تمام شرايط لازم رو به جز همين داره....

ولي وقتي4تا پارت رو اكستركت مي كنم همين فقط مياد:

چيكار بايد بكنم
خواهش مي كنم جواب بدين
راستي فكر كنم فايلش iso هه چون موقع اكستركت كردنش مينويسه....

خواهش میکنم...
اولا که هیچ بازی که بر اساس کد 64 بیت اصلا ساخته نشده(به جز یکی دو مورد خاص!)، و اینکه بازی میگه به ویندوز 64 بیت احتیاج داری تبلیغه و بس!، پس بهش گیر نده!
اما در مورد اکسترکت کردن بازی،اگه تمام پارتها بدون اخطار اکسترکت میشه شما باید فایل iso رو بوسیله برنامه daemon tools به صورت mount اجرا کنی....وقتی اینکار رو کردی ایندفعه تمام فایلهای نصبی به صورت درایو مجازی روی سیستمت نمایش داده میشه که باید setup رو اجرا کنی(ترجیحا به صورت run as administrator)...

D N A
19-07-2013, 22:47
خواهش میکنم...
اولا که هیچ بازی که بر اساس کد 64 بیت اصلا ساخته نشده(به جز یکی دو مورد خاص!)، و اینکه بازی میگه به ویندوز 64 بیت احتیاج داری تبلیغه و بس!، پس بهش گیر نده!
اما در مورد اکسترکت کردن بازی،اگه تمام پارتها بدون اخطار اکسترکت میشه شما باید فایل iso رو بوسیله برنامه daemon tools به صورت mount اجرا کنی....وقتی اینکار رو کردی ایندفعه تمام فایلهای نصبی به صورت درایو مجازی روی سیستمت نمایش داده میشه که باید setup رو اجرا کنی(ترجیحا به صورت run as administrator)...

دوباره ازت ممنونم به خاطره راهنماييات
آخه كلي صبر كردم تا دانلود شد واسه همين دلم نمياد حروم شه
راستي موقع اكستركت كردنش اين اخطار رو ميده:

راستي اروور corrupt چيه؟
چيكار كنم؟؟؟
چقدر من بدشانسم!!!!

mehdy.z
20-07-2013, 00:26
دوباره ازت ممنونم به خاطره راهنماييات
آخه كلي صبر كردم تا دانلود شد واسه همين دلم نمياد حروم شه
راستي موقع اكستركت كردنش اين اخطار رو ميده:

راستي اروور corrupt چيه؟
چيكار كنم؟؟؟
چقدر من بدشانسم!!!!خواهش میکنم...
از قرار معلوم فایلهای دانلودی شما خرابه(به شرطی که اگه پسورد داره درست وارد کرده باشی!) که در 90 درصد موارد این مشکل غیرقابل رفع هست!!
فکر کنم باید بازی رو از یه جای مطمئن دانلود کنی یا اینکه به فکر تهیه نسخه فیزیکی بازی باشی!!

D N A
20-07-2013, 13:49
خواهش میکنم...
از قرار معلوم فایلهای دانلودی شما خرابه(به شرطی که اگه پسورد داره درست وارد کرده باشی!) که در 90 درصد موارد این مشکل غیرقابل رفع هست!!
فکر کنم باید بازی رو از یه جای مطمئن دانلود کنی یا اینکه به فکر تهیه نسخه فیزیکی بازی باشی!!

پس در اين حالت:
بدبخت شدم.........:n30:
بابت راهنماييات ممنون....:n11:

137777
26-07-2013, 12:57
سلام عزیزان
من بازی Grid 2 رو نصب کردم اما زمان اجرای بازی نرم آفزار Steam اجرا میشه !!
چی کار کنم؟؟
ممنون
windows 7
direcx 11 رو هم نصب کردم.

nois3
01-08-2013, 16:13
این بازی با DX 10 هم اجرا می‌شه؟

D N A
05-08-2013, 14:10
این بازی با DX 10 هم اجرا می‌شه؟

آره......
من اين طور شنيدم.....

hosein4646
06-11-2013, 16:35
سلام من بازی رو وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده
the program can,t start becayse xinput1-3dll is missing from your computer . try renistalling the program to fix this problem …..
لطفا راهنمایی کنید . ویندوز قبلیم ۸ و ویندوز الان هم ۷ . کارت گرافیکم رو هم ابدیت کردم
مشخصات سیستم :
processor: pentium(R) Dual-core cpu e5300 @ 2.60 GHz
ram: 2.00GB
نسخه ویندوز هم ۳۲ بیت

jahangir1400
06-11-2013, 19:15
سلام من بازی رو وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده
the program can,t start becayse xinput1-3dll is missing from your computer . try renistalling the program to fix this problem …..
لطفا راهنمایی کنید . ویندوز قبلیم ۸ و ویندوز الان هم ۷ . کارت گرافیکم رو هم ابدیت کردم
مشخصات سیستم :
processor: pentium(R) Dual-core cpu e5300 @ 2.60 GHz
ram: 2.00GB
نسخه ویندوز هم ۳۲ بیت

آخرین نسخه DirectX رو نصب کنید