ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایستادن یا دست به کار شدن

Armakillthem
02-06-2013, 17:00
سلام به همه
من قصد دارم که یه لپ تاپ از بین این 3 مدل Asus N56VZ , Lenovo Y500 , MSI GE60 یک مدل رو انتخاب کنم و بخرم.
حالا سوالم اینکه که به نظر شما با توجه به اینکه نسل جدید پردازنده های اینتل داره وارد بازار میشه و از این نسل مطمئنا قوی تر هست من صب کنم یا بخرم لپ تاپ رو
تاریخ مورد نظر خودم 20 خرداد هست

حالا خوشحال میشم که راهنمایی کنین من رو که
1. این لپ تاپ ها با پردازنده های جدید کی وارد بازار ایران میشه؟؟
2. اگه صبر کنم مث تابستون پارسال قیمت ها بالا نمیکشه؟؟؟؟

msf66
02-06-2013, 21:03
سلام
درابطه خرید و قیمت بستگی به خودت داره چون قابل پیشبینی نیس
لپ تاپ با پردازنده هاسول 14 خرداد وارد بازار میشه تا برسه اینجا نمیتونم چقدر طول میکشه......
تفاوت هاسول با پردازنده فعلی 50 درصد مصرف کمتر و چیپ گرافیک قویتر هستش
راستی کسی نمیتونه تفاوت قدرت سی پی یو هاسول با پردازنده فعلی چقدره؟؟؟:n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

3aman021
03-06-2013, 13:11
هر چقدر صبر کنی گزینه های خوب رو از دست میدی .به نظرم اگه پولشو داری عجله کن و بخر.این پردازنده های جدید که دارن وارد بازار میشن درسته عملکرد بهتری دارن اما به همون اندازه گرونترن.تو جدید ترین چیز ها رو هم بخری فرداش یه چیز جدیدتر میاد و اون از مد میره.پس الان بخری بهتره.به نظرم n56 گزینه بسیار مناسبیه

hossein pc 2011
03-06-2013, 13:31
درسته .همون n56vz رو بخر . این لپ تاپ ها تازه نزدیک کریسمس وارد بازار میشه و تا به ایران برسه و دلارو .....

mohammad varaste
06-06-2013, 08:52
من شنیدم قیمتا داره افت میکنه با توجه به برداشته شدن تحریم قطعات و نرم افزارهای رایانه ای

hossein pc 2011
06-06-2013, 14:29
من شنیدم قیمتا داره افت میکنه با توجه به برداشته شدن تحریم قطعات و نرم افزارهای رایانه ای
اینجا ایرانه !دلار پایین نمیاد.:n05:

Thor God
06-06-2013, 15:15

یه چیز راحت میره بالا ولی سخت میاد پایین
برداشته شدن تحریم ها هم زیاد تو قیمت ها تاثیر نداره چون جنس های تایوانی که راحت با گارانتی وارد بازار میشد حتی زمانی که تحریم بود، جنس های آمریکایی مثله اپل و اچ پی هم که گارانتی شرکتی داشتن قاچاقی از دبی میومدن که با این اوضاع شاید قیمت هاشون پایین بیاد. اما مهم قیمت دلار هست که همچنان بالا مونده

در مورد پردازنده های جدید هم نظری ندارم که کی وارد میشه یا کی نمی شه ( هر چی بگم رو هوا گفتم ) این مورد رو میزارم به عهده خودتون اما بین این گزینه ها که گفتین کیفیت n56vz تایید میشه اما کمی گرمای زیاد داره که حل میشه ( با کولپد ) با y500 هم کار نکردم اما نداشتن بک لایت حداقل برای بنده عیب محسوب میشه
در مورد ge60 هم نظرم مثبته و مدل خوبی هست اما n56 به خاطر دیزاین ارجعیت داره ge60 با کیفیته و برای گیم ساخته شده ( البته الان که 650 ضعیف شده )

در مورد بالا رفتن قیمت ها هم، اون جور که معلومه آمریکا نمیدونم چه مرگش شده دوباره داره تحریم ها رو زیاد می کنه ( جدا از اینکه تحریم لپ تاپ و موبایل رو برداشت) حالا با توجه به بازار نظر خودتونه که دلار بالا میره یا نه.

پ.ن:
دوست عزیز اینجا جای بحث های اقتصادی نیست که بنده بگم دلار بالا میره یا پایین میاد. صرافی هم نیست. بنده فروشنده هم نیستم که بگم کی پردازنده جدید وارد می کنم فقط باید قیمت و کاربرد بگی مقایسه مدل ها تحویل بگیری. پردازنده های نسل جدید هم نصبت به نسل قبلی خیلی بهتر هستن و کارایی بالاتری هم دارن.