مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد اسپیکر Edifier DA5000PRO
whoknowshimself
01-06-2013, 21:51
سلام به همه
1. دارندگان Edifier DA5000PRO نظرتون در مورد این اسپیکر چیه؟ کیفیت صدا، حجم صدا و باسش چه جوریه؟ C6 بهتره یا این؟ در ضمن ورودی دیجیتال برام مهمه که این نداره فکر کنم. پس یه مدل دیگه با این قیمت با این حجم صدا گیرم میاد؟
2. در ضمن یه سوال اگه HDMI بدم به مانیتور از مانیتور صدا بگیرم، دیجیتال میشه یا آنالوگ؟ کیفیت صدا افت میکنه؟
3. کلا تو این قیمت، بهترین اسپیکری که میتونم بخرم، با 6 کانال که شیشه ها رو بریزه پایین رو صدای کم چیه :n04: ؟ البته کیفیتش هم مهمه. مصرف: فیلم، موسیقی
سوسول بازی برام مهم نیست. فقط کنترل داشته باشه بسه. صدای مردونه با طول عمر خوب
مرسی که سریع جواب میدین
whoknowshimself
07-06-2013, 05:37
مرسی بابت پاسخ هاتون دوستان. یعنی هیچ کی؟
@ramtin@
19-08-2013, 13:51
مرسی بابت پاسخ هاتون دوستان. یعنی هیچ کی؟
سلام من برای انتخاب راحت تره شما خصوصیات این اسپیکرو که به نظره من خوبه نوشتم خوبه مطالعش کنید راستی قیمتش در حدود 550 تا 600 به نظر من ی خورده گرونه که اگه بخواین با این قیمت ی لاجتیک یا کریتیو که عالی هستن رو بخرین به نفعه تونه.... با زم نظر و میله خودتون
اینم خصوصیاتش:
8 inch ‘long throw’ professionally designed wooden subwoofer to ensure 60 watts of deep powerful bass
5 two-way satellites each with 3 inch mid-range and ¾ inch tweeter provide exceptional crisp and clear response
Multi function remote controller to adjust master volume, channel control and adjustment, CD/DVD mode selection – Music/ Movie, Customized EQ selection
Magnetically shielded speaker drivers
Triple line input, 5.1 RCA line-in-stereo (auxiliary) RCA line-in PC RCA line-in
Spring-clip speaker out connectors
Total power output:
farzadiii
23-08-2013, 16:38
به نظر من شما سینما خانگی ال جی که خودم دارم بگیر
صداش و کیفیتش در حد اسپیکر 1 میلیون و صد هست
تازه فلش می خوره و دی وی دی پخش می کنه و اچ دی ام ای می خوره و از همه مهمتر ورودی اپتیکال داره
خیلی هم از اسپیکر قشنگ تره
قیمت 600
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ramtin@
24-08-2013, 09:30
به نظر من شما سینما خانگی ال جی که خودم دارم بگیر
صداش و کیفیتش در حد اسپیکر 1 میلیون و صد هست
تازه فلش می خوره و دی وی دی پخش می کنه و اچ دی ام ای می خوره و از همه مهمتر ورودی اپتیکال داره
خیلی هم از اسپیکر قشنگ تره
قیمت 600
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای فرزادی ی سوال به نظر شما اسپیکر کامپیوتر رو میشه به lcd وصل کرد؟؟؟
farzadiii
24-08-2013, 14:27
تو تاپیک خودتون جواب دادم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.