مشاهده نسخه کامل
: مشکل بزرگ شدن صفحه نمایش تلویزیون سامسونگ
mehdi313
01-06-2013, 19:21
سلام
من تلویزیون سامسونگی دارم که مدتی قبل روشن نشد (سوخت) و تعمیرش کردم بعد از تعمیر دیدم که تصویرش از 4 طرف بزرگ شده بطوریکه نیمی از آرم شبکه ها دیده نمیشود.
پرسیدم گفتند باید از طریق منوی مخفی درستش کنی. اما منوی مخفیش پیچیده است می ترسم دستکاریش کنم بدتر بشه. کسی میدونه چطوری باید درستش کنم.:n27:
l
منوی مخفی رو اینطوری زدم:
"Info", "Menu", "Mute", "Power"
مدل تلویزیون:
Samsung SlimFit CS-29z40mh
منوی مخفی شامل این موارده:
Deflection
Video Adjust1
Video Adjust2
Video Adjust3
Option B1 2B 00 06 07
Option2
YC Delay
Test Pattern: 0
EEPROM
Bus stop
Check sum: 0000
Reset / 2006-5-16
G2 Adjust
matinpour
01-06-2013, 22:49
سلام
من تلویزیون سامسونگی دارم که مدتی قبل روشن نشد (سوخت) و تعمیرش کردم بعد از تعمیر دیدم که تصویرش از 4 طرف بزرگ شده بطوریکه نیمی از آرم شبکه ها دیده نمیشود.
پرسیدم گفتند باید از طریق منوی مخفی درستش کنی. اما منوی مخفیش پیچیده است می ترسم دستکاریش کنم بدتر بشه. کسی میدونه چطوری باید درستش کنم.:n27:
l
منوی مخفی رو اینطوری زدم:
"Info", "Menu", "Mute", "Power"
مدل تلویزیون:
Samsung SlimFit CS-29z40mh
منوی مخفی شامل این موارده:
Deflection
Video Adjust1
Video Adjust2
Video Adjust3
Option B1 2B 00 06 07
Option2
YC Delay
Test Pattern: 0
EEPROM
Bus stop
Check sum: 0000
Reset / 2006-5-16
G2 Adjust
دوست عزیز
شما می توانید از قسمت منو ----> تصویر ------> اندازه تصویر اندازه تصویر تان را تنظیم کنید . و در ضمن بعضی وقتها این مشگل از پخش شبکه ها ست .
mehdi313
02-06-2013, 06:55
دوست عزیز
شما می توانید از قسمت منو ----> تصویر ------> اندازه تصویر اندازه تصویر تان را تنظیم کنید . و در ضمن بعضی وقتها این مشگل از پخش شبکه ها ست .
نه عزیز
نمیشه یا باید یه پیچ تنظیم داشته باشه که باید تلویزیون رو باز کنم یا از طریق منو مخفی!!!:n27:
matinpour
02-06-2013, 13:35
نه عزیز
نمیشه یا باید یه پیچ تنظیم داشته باشه که باید تلویزیون رو باز کنم یا از طریق منو مخفی!!!:n27:
دوست عزیز
اول اینکه پیچ تنظیمی ندارد یا لاعقل ما ندیدیم پس بهتره پشت تلویزیونتان را باز نکنید.دوم اینکه آیااگر از دستگاه جانبی مانند سینما خانگی و یا فلش و غیره فیلم نگاه می کنید همان وضعیت هست یا نه و اگر می توانید از همه منوی مخفی خود عکس تهیه کنید و برای من ارسال کنید تا ببینم چی تغییر کرده اینم ایمیلم alimatinpour@yahoo.com
smhsh121
02-06-2013, 14:59
من قبلا تو منوی مخفی رفته بودم یادمه یه جا بود می شد میزان تورفتگی حاشیه تصویر رو تنظیم کرد. الان یادم نیست کجا بود فکر کنم توی گزینه ها دنبال کلمه Margin بگردید پیداش کنید.
matinpour
02-06-2013, 18:40
من قبلا تو منوی مخفی رفته بودم یادمه یه جا بود می شد میزان تورفتگی حاشیه تصویر رو تنظیم کرد. الان یادم نیست کجا بود فکر کنم توی گزینه ها دنبال کلمه Margin بگردید پیداش کنید.
دوست عزیز
فکر می کنم منظور شما این قسمت است منوی مخفی SVC-----> tuner margin چون بیشتر اتفاقات تلویزیون در قسمت SVC رخ می دهد.و معمولا عدد tuner margin باید شماره 10 باشد.
smhsh121
02-06-2013, 20:23
دوست عزیز
فکر می کنم منظور شما این قسمت است منوی مخفی SVC-----> tuner margin چون بیشتر اتفاقات تلویزیون در قسمت SVC رخ می دهد.و معمولا عدد tuner margin باید شماره 10 باشد.
آره احتمالا همینه.
mehdi313
03-06-2013, 07:38
دوستان با تشکر از همگی
رفتم تو قسمت
Deflection اونجا کلی منو در مورد افقی و عمودی بودن تصویر بود دستکاری کردم درست شد. یک تجربه جدید
فقط XRAY رو نزنید که تلویزیون میپره!
matinpour
03-06-2013, 19:37
دوستان با تشکر از همگی
رفتم تو قسمت
Deflection
اونجا کلی منو در مورد افقی و عمودی بودن تصویر بود دستکاری کردم درست شد. یک تجربه جدید
فقط XRAY رو نزنید که تلویزیون میپره!
دوست عزیز
این قسمت یعنی Deflection کجای منوی مخفی قرار دارد ما که همچین گزینه ای را پیدا نکردیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.