ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رصد یک موش صحرایی روی مریخ

Saeed Dz
01-06-2013, 15:44
دوربین دکل کاوشگر کنجکاوی ناسا تصویر یک موش صحرایی نارنجی رنگ و گرد و خاک خورده را در بین سنگ های سطح سیاره سرخ شکار کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تصویر در روز 28 سپتامبر 2012 از منطقه راکنست گرفته شده جایی که کاوشگر ناسا، شن های آن را نمونه برداری و آزمایش کرده و دریافته بود که این منطقه پر از مواد بازالتی است.

به تازگی سایت UFO Sightings Daily با نمایش دادن این تصویر، این موش صحرایی را در آن شناسایی کرده است.

رنگ کمرنگ بالا و پایین پلک ها، مناطق بینی و گونه ها، گوش ها، پاهای جلویی و شکم این موجود در این تصویر قابل مشاهده است.

این تصویر مانند سنجابی است که در بین سنگ ها و سن های همرنگش گیر افتاده است.

با این حال با در نظر گرفتن شباهت در رنگ و موقعیت دیگر پژوهشگران می گویند به احتمال زیاد این موجود نیز فقط یک سنگ است.

Saeed Dz
01-06-2013, 15:46
البته من به شخصه احتمال میدم که این تصویر مثل موارد پیشین مثل ماجرای اون صورت معروف و ... خطای دید یا تصویری باشه.

Stream
02-06-2013, 06:10
بله قطعا موش نیست (اصلا پدید اومدن موجودی با این شباهت به یه موجود زمینی بسیار بسیار نامحتمل هست).

smahdis
02-06-2013, 06:32
من که چیزی نمیبینم جز یه پاره سنگ.

والا اینا چطوری این رو موش میبینن؟ اون هم با چه جزییاتی: دست ها, پاها, پنجه ها, چرک زیر پنجه ها, عضلات کمر,

Saeed System
02-06-2013, 07:31
من فکرمیکنم به دلیل اینکه دانشمندان ناسا خیلی به دنبال موجود زنده میگردند و تمام فکرشون درگیره..به دلیل این فشار زیاد دچار توهم میشن...

مثل اینکه شما فیلم ترسناک ببینید بعد شب تو خونه تنها باشید و همش فکر کنید که الان روح میاد یا جن میاد..برای همین با کوچکترین صدایی میترسید..

دانشمندان ناسا هم با کوچکترین شباهت توهم میزنند...به نظرم باید برن مرخصی چند وقت تا refresh بشن.

smahdis
02-06-2013, 07:38
دادا دانشمندان ناسا توهم نزدن, این متوهمین UFO Sighting بودن که فکر کردن اون سنگ, موشه. در حالیکه خود ناسا بدبخت چیزی نگفته.