ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد سیم گذاشتن برای دندان ها

masoudtr
01-06-2013, 08:38
اینو تو تاپیک بهداشت و زیبایی پرسیدم .قفل اش کردن.هر چند به زیبایی بیشتر مربوطه تا بیماری
کسی اینجا هست که تا بحال برای دندون هاش سیم گذاشته باشه؟
چه مدت باید رو دندان ها باشه؟
هر وقت خواستیم میشه برداریم و دوباره بگذاریم؟
من دندون های فک پایینم جلوتره با سیم گذاشتن درست میشه؟

یکی هم جواب داده بود ولی سوال من بیشتر اینه که دندان هام عقب جلو نیست .فک پایین ام یکم جلوتره با سیم گذاشتن بهتر میشه

ms368
01-06-2013, 20:09
اینو تو تاپیک بهداشت و زیبایی پرسیدم .قفل اش کردن.هر چند به زیبایی بیشتر مربوطه تا بیماری
کسی اینجا هست که تا بحال برای دندون هاش سیم گذاشته باشه؟
چه مدت باید رو دندان ها باشه؟
هر وقت خواستیم میشه برداریم و دوباره بگذاریم؟
من دندون های فک پایینم جلوتره با سیم گذاشتن درست میشه؟

یکی هم جواب داده بود ولی سوال من بیشتر اینه که دندان هام عقب جلو نیست .فک پایین ام یکم جلوتره با سیم گذاشتن بهتر میشه

سلام
من سیم گذاشتم قبلا حدود 2 سال که خیلی هم راضی ام
قبل از سیم حتما حتما باید دندونای خرابتون رو شناسایی کنید تا در مدتی که سیم روی دندوناتون هست نیازی به عصب کشی یا غیره نداشته باشید
خصوصا و خصوصا دندون عقل رو اگه دارید قبل از ارتدونسی بکشید تا نزنه ارتدنسی رو خراب کنه درمانتون رو عقب بندازه

ارتدنسی 2 نوع داریم
یکی رو میشه درآورد و یکی هم دائمی هست که بعد از دوره درمان براتون درش میارن
به نظر من هم دائمی بهتره
بعد از دائمی هم دندوناتون رو از پشت یه سیم میچسبونن که اونم بستگی به دکترش داره و ممکنه براتون چسب بزنه یا همون سیم رو سیار براتون نصب کنه که درمانتون کاملتر شه

دندونای فک پایینتون هم با معاینه و عکس برداری و ... دکتر تشخیص میده که باید ارتدنسی کنید یا اینکه فکتون رو عمل کنید که اگه دندوناتون مشکل نداشته باشه توی اغلب اوقات حتما عمل جراحی براتون انجام میدن

برو حتما 2 یا 3 جا معاینه انجام بده چون بعضی از دکترا برای جیب خودشون هم که شده میگن با ارتدنسی شانستون مثلا 80 درصده و یه جوری بهتون میقبولونن که ارتدنسی کنید و برعکس بعضی ها هم سرشون شلوغه میگن برو عمل جراحی .

سوالی بود در خدمتم .