مشاهده نسخه کامل
: موزیک های مناسب برای سیستم صوتی خودرو
حمید جان خیلی از لینک هایی که دوستان زحمت کشیدن موزیک اپلود کردند از کار افتاده یا فایل ها حذف شده.
و به همین خاطر یه پیشنهاد داشتم.
ازونجا که مدیافایر تو این زمینه خیلی عالی هست (من از حدود 2-3 سال پیش حدود 37 گیگ آلبوم و دیسکوگرافی رااک و متااال تو یه اکانتم در مدیافایر آرشیو و آپلود کردم و هنوزم دارمشون و تو این زمینه خیلی عالیه)
یکی از فولدر ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل 453 تا آهنگ راک و متال که آرشیو کردم.
اینم یه فولدر دیگه که شامل دیکسوگرافی کامل بعضی از گروه های رااک و متااال هست:
------------
به همین خاطر گفتم برای اینکه موزیک هایی که آپلود میشن هم اینکه راحت قابل دسترسی باشند هم اینکه میشه با همون مدیافایر آنلاین پخششون کرد (فایل هایی که کپی رایت شامل حالشون نشه)و هم اینکه حذف نمیشن (محدودیتش خیلی خیلی کمه) و هم اینکه موزیک هایی که دوستان قرار میدن تو یه فولدر آرشیو بشه و دانلودش هم براشون راحت تره اینو ایجاد کردم که اگر صلاح بدونید به پست اول اضافه کنید تا ازین به بعد دوستان ازین بریا اپلود موزیک ها استفاده کنند و خیال همه هم راحت.
یوزر و پس اکانت هم برای حمید و حسین جان ارسال میکنم
رو لینک زیر کلیک کنید میتونید موزیک هاتون رو آپلود کنید تا در این فولدر اپلود بشه - قابلیت درگ اند دراپ رو هم داره یعنی فایلتو نرو بکشید رو اون باکس و ول کنید اپلود میشه:
آپلود موزیک به فولدر کالکشن موزیک برای ماشین - p30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a6376b8c543f5045aff5f6736c6fa5bc8e06d47)
اینم لینک اون فولدر و میتونید به فایل های اون پوشه دسترسی داشته باشید:
فولدر کالکشن موزیک برای ماشین - p30world
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تذکر: ازونجا که بعضی از موزیک ها قانون کپی رایت شامل حالشون میشه و بقیه نمیتونن دانلودش کنند حتما موزیکتون رو فشرده کنیدبه فرمتی مثل zip یا rar سپس اپلودش کنید.
موفق باشید.
Ludacris - Get Back - 4MB
سبک هیپ هاپ - گنگستا رپ.عاشق این موزیکم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2Chainz Ft. Wiz Khalifa - We Own It (Fast & Furious 6) - 3MB
ساند ترک فیلم Fast & Furious 6 .در یک کلام فوقالعاده
50Cent Ft. NeYo - Baby By Me - 4MB
سبک هیپ هاپ.خیلی قشنگه
Notorious B.I.G - Biggie and Az- Brooklyn - 2MB
سبک هیپ هاپ.موقعی که حالم گرفتس خیلی بهم فاز میده.
Armin Van Buuren - (Anhken) Always Look Back - 4MB
سبک پراگرسیو ترنس.موزیک بسیار قشنگیه
New Order - Confusion - 9.2MB
سبک آلترنیتیو دنس.یکی از موزیک های فیلم BLADE 1 در همون اوایل فیلم زمانی که به کلاب ومپایر ها میرن....
موزیک خیلی جالب و باحالیه ولی به خاطر یکنواخت بودنش و اینکه مدت زمانش زیاده یه حالت تکراری پیش میاد که ....:n02:
rafsanjan gsm
31-10-2014, 11:35
Sash - Adelante
DJ Jonick Remix
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamidR15
01-11-2014, 15:56
Ludacris - Get Back - 4MB
سبک هیپ هاپ - گنگستا رپ.عاشق این موزیکم
2Chainz Ft. Wiz Khalifa - We Own It (Fast & Furious 6) - 3MB
ساند ترک فیلم Fast & Furious 6 .در یک کلام فوقالعاده
50Cent Ft. NeYo - Baby By Me - 4MB
سبک هیپ هاپ.خیلی قشنگه
Notorious B.I.G - Biggie and Az- Brooklyn - 2MB
سبک هیپ هاپ.موقعی که حالم گرفتس خیلی بهم فاز میده.
Armin Van Buuren - (Anhken) Always Look Back - 4MB
سبک پراگرسیو ترنس.موزیک بسیار قشنگیه
New Order - Confusion - 9.2MB
سبک آلترنیتیو دنس.یکی از موزیک های فیلم BLADE 1 در همون اوایل فیلم زمانی که به کلاب ومپایر ها میرن....
موزیک خیلی جالب و باحالیه ولی به خاطر یکنواخت بودنش و اینکه مدت زمانش زیاده یه حالت تکراری پیش میاد که ....:n02:
سلام سعید جان ممنونم از شما.بسیار کار جالبی کردید.:n12::n16::n19:
hamidR15
01-11-2014, 16:01
حمید جان خیلی از لینک هایی که دوستان زحمت کشیدن موزیک اپلود کردند از کار افتاده یا فایل ها حذف شده.
و به همین خاطر یه پیشنهاد داشتم.
ازونجا که مدیافایر تو این زمینه خیلی عالی هست (من از حدود 2-3 سال پیش حدود 37 گیگ آلبوم و دیسکوگرافی رااک و متااال تو یه اکانتم در مدیافایر آرشیو و آپلود کردم و هنوزم دارمشون و تو این زمینه خیلی عالیه)
یکی از فولدر ها:
شامل 453 تا آهنگ راک و متال که آرشیو کردم.
اینم یه فولدر دیگه که شامل دیکسوگرافی کامل بعضی از گروه های رااک و متااال هست:
------------
به همین خاطر گفتم برای اینکه موزیک هایی که آپلود میشن هم اینکه راحت قابل دسترسی باشند هم اینکه میشه با همون مدیافایر آنلاین پخششون کرد (فایل هایی که کپی رایت شامل حالشون نشه)و هم اینکه حذف نمیشن (محدودیتش خیلی خیلی کمه) و هم اینکه موزیک هایی که دوستان قرار میدن تو یه فولدر آرشیو بشه و دانلودش هم براشون راحت تره اینو ایجاد کردم که اگر صلاح بدونید به پست اول اضافه کنید تا ازین به بعد دوستان ازین بریا اپلود موزیک ها استفاده کنند و خیال همه هم راحت.
یوزر و پس اکانت هم برای حمید و حسین جان ارسال میکنم
رو لینک زیر کلیک کنید میتونید موزیک هاتون رو آپلود کنید تا در این فولدر اپلود بشه - قابلیت درگ اند دراپ رو هم داره یعنی فایلتو نرو بکشید رو اون باکس و ول کنید اپلود میشه:
آپلود موزیک به فولدر کالکشن موزیک برای ماشین - p30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a6376b8c543f5045aff5f6736c6fa5bc8e06d47)
تذکر: ازونجا که بعضی از موزیک ها قانون کپی رایت شامل حالشون میشه و بقیه نمیتونن دانلودش کنند حتما موزیکتون رو فشرده کنیدبه فرمتی مثل zip یا rar سپس اپلودش کنید.
موفق باشید.
سلام ممنونم سعید جان.
فکر نمیکنم مشکلی باشه. فقط کدون لین رو به صفحه اول اضافه کنم؟
فقط دوستان سعی کنید موزیکهائی که آپ میکنید مخصوص سیستم صوتی باشه وکیفیت بالائی داشته باشه.
اگر همه بتونید مثل سعید جان نوع و سبک موزیک و یا نام آلبوم رو هم ذکر کنید که فوق العاده میشه.
متشکرم
مخلصم حمید جان.بله همین پست رو یه خورده تغیر بدید به پست اول اضافه کنید خیلی لطف کردید.
آقا حسین به من اطلاع داد ودر مورد کیفیت موزیک ها و ازین به بعد موزیکهایی که با فرمت mp3 هستند رو با بیت ریت 320 قرار میدیم.اینایی که گذاشتم 128 هستند:n06:
hamidR15
04-11-2014, 16:57
سلام سعید جان متاسفانه هر کاری کردم نمیشه پستت رو به صفحه اول منتقل کرد.ببخشید :n03:
حمید جان خیلی ممنونم.این چه حرفیه اقایی:n12:.منظورم اصلا انتقال دادن نبود.منظورم این بود که اون محتوا رو کپی کنید تو پست اول حسین عزیز Paste کنید تا کاربران ببینند .همون لینک و توضیحی که دادم برای اپلود و ...:n11:
مخلصم:n16:
hamidR15
05-11-2014, 15:54
حمید جان خیلی ممنونم.این چه حرفیه اقایی:n12:.منظورم اصلا انتقال دادن نبود.منظورم این بود که اون محتوا رو کپی کنید تو پست اول حسین عزیز Paste کنید تا کاربران ببینند .همون لینک و توضیحی که دادم برای اپلود و ...:n11:
مخلصم:n16:
سلام سعید جان.انجام دادم ببین خوبه؟
ممنون حمید جان.لطف کردی.عالی شده.فقط یه نکته هم لطف کنید اضافه کنید که دوستانی که میخوان موزیک آپ کنند چون اکثرا فرمت mp3 هست موزیک با کیفیت بالا و بیت ریت 320 اپلود کنند.:n16:
hamidR15
06-11-2014, 19:23
ممنون حمید جان.لطف کردی.عالی شده.فقط یه نکته هم لطف کنید اضافه کنید که دوستانی که میخوان موزیک آپ کنند چون اکثرا فرمت mp3 هست موزیک با کیفیت بالا و بیت ریت 320 اپلود کنند.:n16:
سلام خواهش میکنم .اونم با قرمز ادیت کردم.
eeeeeeehsan
06-12-2014, 23:30
این آهنگ هم مال سریال Breaking Bad هست، اونجایی والتر واسه پسرش کمرو میخره.
یعنی میترکونه ها!! :n19:
Bonfire_by_Knife_Party | 10.42 MB
لینـک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درودی دیگر خدمت همه دوستان
سبک آهنگ بالا DubStep هست، اگه از این سبک خوشتون میاد تحت هیچ شرایطی این آهنگ های پایین رو از دست ندین.
(MUST DIE! - Zipper (feat. Ragga Twins
(MUST DIE! - Imprint (feat. Tkay Maidza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم Linkin Park چند صفحه قبل که دیدم لینکش پاک شده دوباره آپلود کردم، من هنوز که هنوزه از شنیدنش سیر نمیشم.
(Linkin Park - A Light That Never Comes (Linkin Park X Steve Aoki ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alipencia
13-02-2015, 13:00
inna-diggy-down-feat-marian-hill
eeeeeeehsan
19-02-2015, 20:37
اولین آهنگ از آلبوم 2014 Linkin park - Eminem
Andriod
(به سبک Smash DubStep)
دانلـــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eeeeeeehsan
10-04-2015, 11:44
Skrillex & Diplo
یکی از قوی ترین آرتیست های سبک Dance/Electronic
آخرین آلبومشون (2015) » Present Jack U
یکی از معدود آلبوم هاییه که با آرتیست های سرشناس مثل 2Chinz ، Bunji Garlin و ... فیت دادن.
همه آهنگاشون تکست داره.. می خونن یعنی داخلش.
سبک این آلبوم مشابه DubStepـه یه جورایی.
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | 78 MB
یک ترک رو آپ کردم به صورت امتحانی ببینید پسندتون میشه یا نه. دانلود: Febreze_(feat._2_Chainz).mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها خیلی خیلی ممنون بابت آهنگها
هرچند خیلی هاشون پاک شده بودن
دوستانی که با همین مشکل من (پاک شدن آهنگها) مواجه هستن میتونن از سایتهای زیر واسه پیدا کردن آهنگ مد نظرشون استفاده کنن
فقط یادتون باشه که به این صورت سرچ کنین : Artist Name - Song Name
مثال : John Lennon - Imagine
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم واقعا عالیه.هم میتونی انلاین گوش بدی هم با بیت ریت مورد نظر دانلود کنی.من 10 گیگ آهنگ گلچینمو واسه ماشین ازونجا دان زدم.آرشیو بزرگ و خوبی داره.
---------------------------------------------------------------------------------------------
یه آهنگ با کلاس:n02:مطمئنا این یکی از آهنگ هایی خواهد بود که زمانی که پای ولوم بیاد وسط:n02: همیشه تو ماشینتون پلی میشه.لو بیس خیلی خفنی داره.:32:همه چیش میزان و هماهنگه:n02:
Belly Feat. Snoop Dog - H o t G i r l
با بیت ریت 320
rafsanjan gsm
09-05-2015, 23:27
Ciara - Sophomore
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamidR15
11-05-2015, 17:12
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم واقعا عالیه.هم میتونی انلاین گوش بدی هم با بیت ریت مورد نظر دانلود کنی.من 10 گیگ آهنگ گلچینمو واسه ماشین ازونجا دان زدم.آرشیو بزرگ و خوبی داره.
---------------------------------------------------------------------------------------------
یه آهنگ با کلاس:n02:مطمئنا این یکی از آهنگ هایی خواهد بود که زمانی که پای ولوم بیاد وسط:n02: همیشه تو ماشینتون پلی میشه.لو بیس خیلی خفنی داره.:32:همه چیش میزان و هماهنگه:n02:
Belly Feat. Snoop Dog - H o t G i r l
با بیت ریت 320
سلام سعید جان خوبی؟
آقا این فایل RAR که گذاشتی دانلود نمیشه؟!لطف کن مجدد قرار بده.ممنونم
eeeeeeehsan
11-05-2015, 19:34
Moby - A Long Time
MUST DIE! - Together ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H.Operator
13-05-2015, 15:38
درود دوستان
متاسفانه متوجه شدم لینکهای صفحه اول همگی پاک شدن سعی می کنم در اسرع وقت اصلاحشون کنم:n40:
اینم داشته باشید(فقط اگر سرعت رفتید چپ کردید نندازید گردن من:n02:)
سبک موزیک سمفونیک متال هست و از اونایی که داد و فریاد می کنن نیست:n09:
Within Temptation - Paradise ft. Tarja
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ft.%20Tarja).mp3/download?dff7
Altay - Bay Bay
hamidR15
16-05-2015, 22:02
سلام
دوستان بیس موزیکی که آقا سعیدs_7_sh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتن رو شنیدین؟از این نوع موزیکها که بیس نرم دارن بیشتر بزارید.:n19:
H.Operator
18-05-2015, 14:36
درود
ممنون از دوستان:n40::n12:
اینو بندازید رو سیستم بترکونید:n20:
خعـــــــــلی میکوبه لامصب :n30:
سبک : Trance
7Sky Music - F i g h t t i m e
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rafsanjan gsm
19-05-2015, 21:19
Shadows - Lindsey Stirling
eeeeeeehsan
22-05-2015, 05:59
سلام
دوستان بیس موزیکی که آقا سعیدs_7_sh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتن رو شنیدین؟از این نوع موزیکها که بیس نرم دارن بیشتر بزارید.:n19:
حمید آقا این آهنگ هایی که شما دوست دارین اسم سبکشون Trap هست، یه نوع سبک ریمیکسه.
برید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرچ کنید Trap یا Trap DubStep، کلی نتیجه میاد واستون. گوش کنید و دانلود کنید.
اینو گوش کنید: Jay-Z ft Kanye West & Rihanna - Run This Town (Onderkoffer Trap Remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fer_Trap_Remix_.mp3.html)
H.Operator
24-05-2015, 15:39
آهنگ های پیش فروش شده فیلم Furious 7 محصول سال 2015 …
لیست آهنگ ها
Kid Ink, Tyga, YG, Wale & Rich Homie Quan – Ride Out
T.I. & Young Thug – Off-Set
Sevyn Streeter – How Bad Do You Want It
Wiz Khalifa, Meek Mill, French Montana & Trey Songz – Go Hard Or Go Home
دانلود از منبع:n01: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
آهنگ با بیس عمیق و آروم. خوانده هم نداشته باشه یا اگه داره آروم بخونه. مثلا انگار داره یه چیزی درباره تکنولوژی یه ماشین توضیح میده و در پس زمینه یه آهنگ هست که بیشتر بیس آرومش میاد تا بقیه صداهای دیگش. مثلا تو معرفی محصول بنز یه همچین چیزی بود. من میخوام اون آهنگه که توی پس زمینه هست داشته باشم! داریم؟
سلام حمید جان.اون موزیک که مدیافایر آپ کردم چندین بار تست کردم و قابل دانلود هست مشکلی نداره.دوباره چک کن اگر نتونستی دانلود کنی امر کن جای دیگه آپ کنم.:n11:
hamidR15
05-06-2015, 19:10
سلام حمید جان.اون موزیک که مدیافایر آپ کردم چندین بار تست کردم و قابل دانلود هست مشکلی نداره.دوباره چک کن اگر نتونستی دانلود کنی امر کن جای دیگه آپ کنم.:n11:
سلام سعید جان
کدوم گلم؟:n13:
سلام سعید جان
کدوم گلم؟:n13:
سلام حمید جان.خدمتت:
hamidR15
06-06-2015, 16:00
سلام حمید جان.خدمتت:
سلام
ممنونم سعید جان اما بازم نشد که!!
اون آدرس رو میزارم تو آدرس بار اینتر میزنم یه صفحه مدیا فایر باز میشه نوشته از آمازون دانلود کن. درسته؟میری اونجا میزنه .89 سنت یعنی پولیه؟
شما که اینقدر گلی لینکش رو آپ کن اینجا
دستت درست:n12::n16:
H.Operator
06-06-2015, 16:22
سلام.
آهنگ با بیس عمیق و آروم. خوانده هم نداشته باشه یا اگه داره آروم بخونه. مثلا انگار داره یه چیزی درباره تکنولوژی یه ماشین توضیح میده و در پس زمینه یه آهنگ هست که بیشتر بیس آرومش میاد تا بقیه صداهای دیگش. مثلا تو معرفی محصول بنز یه همچین چیزی بود. من میخوام اون آهنگه که توی پس زمینه هست داشته باشم! داریم؟
درود
دوست عزیز این سبکی که شما دوست داری New Age هست که فوق العاده موزیکهاش فاز میده البته بیس موزیکها کمه ولی خیلی دلنشینه چون شلوغ نیستن و آرومه و میبره تو یه دنیای دیگه:n33:
روی کلیپهای شرکت voseen که سازنده رینگ هست اکثرآ از این سبک موزیک استفاده می کنند.
nigel stanford یکی از خوره های این سبکه آلبوم solar echoes هم یکی از بهترین کارهاشه اگر پیدا نکردی بگو برات آپ کنم خودم خیلی گشتم تا پیداش کردم.
درود
دوست عزیز این سبکی که شما دوست داری New Age هست که فوق العاده موزیکهاش فاز میده البته بیس موزیکها کمه ولی خیلی دلنشینه چون شلوغ نیستن و آرومه و میبره تو یه دنیای دیگه:n33:
روی کلیپهای شرکت voseen که سازنده رینگ هست اکثرآ از این سبک موزیک استفاده می کنند.
nigel stanford یکی از خوره های این سبکه آلبوم solar echoes هم یکی از بهترین کارهاشه اگر پیدا نکردی بگو برات آپ کنم خودم خیلی گشتم تا پیداش کردم.
دوست عزیز اگه امکانش هست آپ کن ببینیم چیه منم دنبال موسیقی های خلوت با بیس سنگین و عمیق هستم
Amir200x
28-06-2015, 10:34
بچه ها چرا دیگه آهنگ های جدید برای سیستم صوتی تو تایپیک آپ نمی کنید؟
saeedsh7j
01-07-2015, 00:26
از دست ندین. محشره Sarah Blasco - All I want
saeedsh7j
01-07-2015, 00:42
من تازه این تاپیکو دیدم. تمام اهنگ هایی که تو 4shared اپلود کردین پاک شده. چه جوری دانلود کنم اینارو؟ حیفه واقعا
rafsanjan gsm
08-07-2015, 15:51
YG Feat Young Jeezy -- The Homie
rafsanjan gsm
08-07-2015, 16:22
▂▃▄▅▆▇█▓▒░HOUSE MUSIC░▒▓█▇▆▅▄▃▂[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rafsanjan gsm
08-07-2015, 16:49
Lemon & Einar K Feat Paul Johannessen -- Everlasting
▂▃▄▅▆▇█▓▒░ TRANCE MUSIC ░▒▓█▇▆▅▄▃▂
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.html)
حمید صفت - بخشش
Zaghan_13
13-07-2015, 21:56
Iggy Azalea - Beg For It (feat. Mo)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MGZmYzJjZmEyNTU3MGNkNWM3YjMwMjk1ZjI2NWZjOTFkMDI5Yz JkM2Q3Y2QwZTUxYmRiNTY1NWRiODZmMDI5NDk1NzJmZjk0ZmZj OThmIjtzOjQ6InNpdGUiO3M6NzoibXAzY2xhbiI7czozOiJrZX kiO3M6MzI6IjUzOTJhM2RmMWYwMWI5OTUxOWRmYTY5MzcwM2U5 ZTUzIjtzOjM6InRpZCI7czoyMDoiMjAwMDEyNTA0Nl8zMTU5Mz EzMjgiO30=&get)
Iggy Azalea Feat. Rita Ora - Black Widow
Yellow Claw feat. Iggy Azalea - Fancy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Yellow_Claw_Remix).html)
سلام.
درود
من هرچی New Age دانلود میکنم آهنگ آرامش بخش و نمیدونم طبیعت و از این حرفاس. اصلا بیس عمیق رو نداره!
darush 00
17-07-2015, 15:05
بیس خوبی داره! و از ریتمش خوشم میاد
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
darush 00
19-07-2015, 17:52
Pimpin As* Bass
بیس عالی
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eeeeeeehsan
21-07-2015, 13:47
یه آهنگ خیلی شاخ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ آخر فیلم TMNT
(Shell Shocked (feat. Wiz Khali, Artist: Juicy J
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iz_Khalifa_Ty_Dolla_ign_Free_music_download_Listen _to_music_online_on_the_best_mp3_player.mp3.html)
H.Operator
31-07-2015, 14:01
دوست عزیز اگه امکانش هست آپ کن ببینیم چیه منم دنبال موسیقی های خلوت با بیس سنگین و عمیق هستم
بفرمایید :
ashkan1q
31-07-2015, 17:25
-کالکشن ۱۵تایی واسه هیپ هاپی ها.
-دوستان فقط لطف کنن به خودشون ، دیگران و ماشین آسیب نرسونن.
-آهنگ ها فقط در صورتی توصیه میشه که یه سیستم حرفه ای داشته باشید.
-امیدوارم لذت ببرید. تا کالکشن بعدی...
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
hamidR15
01-08-2015, 10:47
Iggy Azalea - Beg For It (feat. Mo)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MGZmYzJjZmEyNTU3MGNkNWM3YjMwMjk1ZjI2NWZjOTFkMDI5Yz JkM2Q3Y2QwZTUxYmRiNTY1NWRiODZmMDI5NDk1NzJmZjk0ZmZj OThmIjtzOjQ6InNpdGUiO3M6NzoibXAzY2xhbiI7czozOiJrZX kiO3M6MzI6IjUzOTJhM2RmMWYwMWI5OTUxOWRmYTY5MzcwM2U5 ZTUzIjtzOjM6InRpZCI7czoyMDoiMjAwMDEyNTA0Nl8zMTU5Mz EzMjgiO30=&get)
Iggy Azalea Feat. Rita Ora - Black Widow
Yellow Claw feat. Iggy Azalea - Fancy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Yellow_Claw_Remix).html)
سلام
آقا دستت درد نکنه ولی من فقط تونستم موزیک سوم رو دانلود کنم. دوتای اولی مشکل دارن. لطفا اصلاح نمائید.
Zaghan_13
01-08-2015, 12:31
سلام
آقا دستت درد نکنه ولی من فقط تونستم موزیک سوم رو دانلود کنم. دوتای اولی مشکل دارن. لطفا اصلاح نمائید.
خدمت شما دوست عزیز
Iggy Azalea Feat. Rita Ora - Black Widow ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Iggy Azalea - Beg For It (feat. Mo) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)
hamidR15
01-08-2015, 15:46
بفرمایید :
سلام حسین جان.
آقا چطوری دانلود کنیم؟صفحه سایت باز شده ولی لینک برای دانلود ترکها نداره که؟!!:n13:
H.Operator
01-08-2015, 23:00
سلام حسین جان.
آقا چطوری دانلود کنیم؟صفحه سایت باز شده ولی لینک برای دانلود ترکها نداره که؟!!:n13:
درود حمید جان
لینکا پاک شدن خودم براتون آپلود می کنم:n39:
hamidR15
06-08-2015, 17:52
درود حمید جان
لینکا پاک شدن خودم براتون آپلود می کنم:n39:
سلام بر حسین عزیزم.
فک کنم یادت رفت نه؟:n08:
H.Operator
07-08-2015, 00:07
سلام بر حسین عزیزم.
فک کنم یادت رفت نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود حمید جان
نه به جان خودم خیلی گرفتارم :n02:
Nigel Stanford - Solar Echoes
این دو موزیک هم عالی هستن :n19:
eeeeeeehsan
11-08-2015, 16:47
ده روز دیگه اعزامیم به سلامتی
این آهنگ تقدیم به همه مردهای روزهای اجباری
مال آلبوم جدید Muse
Muse - Psycho
,I'm gonna make you
,I'm gonna break you
!I'm gonna make you, a fucking psycho
H.Operator
31-08-2015, 15:00
این موزیک واقعآ دوست داشتنیه :n20:
Mr Probz Waves Robin Schulz Remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H.Operator
04-09-2015, 02:27
انرژی خوبی میده این:n20:
John Newman I Need To Know Now Can You Love Me Again ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خدمت همه ی دوستان و کاربران عزیز.
من چند سال پیش دوباره یه آرشیو بزرگی از موزیک های خفن برای ماشین و سیستم درست کرده بودم تو اکثر سبک ها مثل پاپ - هیپ هاپ - راک و متال و تکنو و ترنس و هارد استایل و ...
چون چند سال پیش هاردم خراب شد و هرچی داشتم به فنا رفت:n02:
ازونجا که امکان آپلود این همه موزیک برای من وجود نداشت به خاطر اینترنت زغالی برای اینکه بیام موزیک ها رو برای کاربران قرار بدم من اومدم حدود 200 تا از موزیک های خیلی شاخ واسه ماشین که تو PC خودم داشتم رو تو این سایت (freemp3.cc) دوباره جستجو و پیدا کردم و تو یه playlist قرار دادم همچنین حدود 80-90 درصد اهنگ هایی که دوستان تو این تاپیک زحمت کشیدن رو نیز تو این playlist اضافه کردم چون لینک دانلود اکثر موزیک هایی که دوستان معرفی کردند اکسپایر و خراب شده.
الان این playlist چیزی در حدود 400 آهنگ داره که تقریبا 95 درصدشون گلچین شده هستند و خوراک ماشین:n02:
به نظرم بهترین روشی بود که میشد انجام داد.:n02:
اینم لینک playlist موزیک های گلچین شده خارجی:
حدود 5 تا اهنگ ایرانی هم تو یه Playlist جدا قرار دادم:
شما راحت میتونید موزیک ها رو آنلاین گوش بدید و اگر خوشتون اومد دانلود کنید:n02: اگر نتونستید آنلاین گوش بدید با پ.ر.و.ک.س.ی آمریکا یا کانادا وصل بشید میتونید گوش بدید .البته برای دانلود مشکلی نیست و راحت میتونید دانلود کنید
سمت راست روی دکمه ی download از جلوی اسم هر موزیک کلیک کنید و در صفحه ی بعد روی دکمه ی آبی continue کلیک کنید تا موزیک دانلود شده (اگر IDM نصب داشته باشید موزیک رو پلی کردید هم میتونید دانلود کنید)
اکثر موزیک ها هم با بیت ریت 320 هستند یه تعدادی هم 256 و 192 و یه تعداد انگشت شمار هم 128 چون با کیفیت تر رو نتونستم پیدا کنم.
این سایت موتور جستجوی موزیک خیلی خفنی هست هرسبکی و ... ای بخواد براتون میاره! موزیک های ایرانی هم سرچ کنید براتون میاره!!!!
موفق باشید
hamidR15
07-09-2015, 17:36
سلام سعید جان.
واقعا زحمت کشیدی دوست خوبم. دوستان آقا سعید گلچین خوبی رو براتون جمع آوری کردن که ازشمند هستند.
من میخواستم همین پست رو تو صفحه اول کپی کنم اما نشد.لذا کل مطلبتون رو تو صفحه اول تو پست ابتدائی حسین اپراتور عزیز (با اجازه ایشون) اضافه کردم.چون این صفحه به مرور به صفحات قبلی خواهد رفت.
باز هم تشکر از دوست خوبم آقا سعید گل:n16::n12::n16::n12::n16::n12::n16::n12:
hamidR15
10-09-2015, 18:43
سلام
آخرین قدم از آخرین کارهای حامد زمانی با کیفیت 320K رو خیلی خوشم اومد گفتم دوستانی که نشنیدن هم لذت ببرن.موزیک آرام با کیفیت ضبظ خیلی خوب همراه با مید بیس عالی.
آخرین قدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza137333
22-09-2015, 20:31
این play list رو نمیشه یک جا با هم دانلود کرد نه تک تک؟
hamidR15
22-09-2015, 21:31
این play list رو نمیشه یک جا با هم دانلود کرد نه تک تک؟
سلام
منظورتون کدوم پلی لیست هست؟
reza137333
22-09-2015, 22:38
سلام
منظورتون کدوم پلی لیست هست؟
این چهار صد تا اهنگی که اقا سعید گذاشتن
خیلی طول میکشه دانلود شه
hamidR15
23-09-2015, 19:21
خیلی طول میکشه دانلود شه
سلام
نه متاسفانه نمیشه.
خیلی طول میکشه دانلود شه
سلام.همونطور که حمید عزیز فرمودند نمیشه.ولی من170 تا از تاپ ها رو براتون نوشتم از نظر بنده حقیر (موزیک های تاپ تر به قولی:n02:) .البته خوب یک سری رو که دیگه همه جا هست و اکثرا دارن.تعداد زیاده دیگه سعی کردم فیلتر کنم رو 400 تو اون پلی لیست و اینجا هم فیلتر تا 170 تا دوستانی که حجم اینترنتشون محدودیت بیشتر داره ....
2Chainz Ft. Wiz Khalifa - We Own It
50Cent - Candy Shop
50Cent - Get Up
50Cent - In Da Club
50Cent - Just A Lil Bit
50Cent - Window Shopper
50Cent Ft. Eminem & Rihanna - If It's Loving That You Don't Know
50Cent Ft. NeYo - Baby By Me
666 - Megamix
666 - Paradox ('99 Club Mix)
666 - Supadupafly
666 - Alarma!
Ace Hood Ft. Rick Ross - My Speakers
Ace Hood - Go Get It
Ace Hood - Bugatti (Heroes x Villains Remix)
Akon - On Some Bullshit
Akon - Right Now
Akon Ft. Snoop Dog - I Wanna Love You
Alice Dj - Do You Think You're Better Off Alone
ATB - Ecstasy
ATB - 9Pm (Till I Come)
William Orbit - Barbers Adagio For Strings (ATB Remix)
All Deez - Buku
Alonzo - Determine
Avernus -Sirya (Original Mix)
Antiloop - Autoload
Antiloop - Start Rockin'
A.R.D.I. & Ren - Infinity
Armin Van Burren - Anhken - Always Look Back
Armin Van Buuren feat. Cindy Alma - Beautiful Life (Radio Edit)
Armin van Buuren feat. Fiora - Waiting for the Night
Baauer - Harlem Shake
Baauer - Slip
Baauer - Girls On Tour
Flosstradamus-Roll Up (Baauer Remix)
Beyonce Ft. Shakira - Beautiful Liar
Beyonce - Partition
Basto-Again And Again (Radio Edit)
Basshunter - Now You're Gone
Benny Benassi - Satisfaction (RL Grime Remix)
Cesqeaux - Justice (Original Mix)
Chingy - Bounce That
Chingy - Check My Swag
Chris Brown - Forever
Darude - Sandstorm
Dj Khaled Vs All RNB & Rap Stars - Out_Here_Gridin_Production (Prod. By Andrey Holodov)
DJ Bobo - Everybody's Gonna Dance (Bryce Remix Edit)
DJ Snake & Dillon Francis - Get Low (Original Mix) (Radio Record)
Dj Snake & Yellow Claw & Spanker - Slow Down
Lil Jon x Dj Snake - 2014
William Orbit - Barbers Adagio For Strings (Tiesto Remix)
DJ Tiesto - Traffic
Dj Unk ft. T - Pain. Jim Jones. E-40 - 2 Step (remix)
Trick Trick feat. Eminem & Royce Da 5’9″ - Twerk Dat Pop That
Flo Rida Feat. Sia - Wild Ones
Ferry Corsten - F The Bull$h1t (Original Mix)
Ferry Corsten - Festival Crash (Original Mix)
Ferry Corsten - Pogo (Original Mix)
William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten Remix)
Gorilla Zoe Ft. Big Block - I Got It
Grandtheft & Smalltown DJs - Flying
Grandtheft & Smalltown DJs - Get Based
Grandtheft - Mobbin (feat. Hedspin)
Hardwell - Spaceman (Carnage Festival Trap Remix)
Carnage & Borgore - Incredible (Heroes X Villains Remix)
Heroes x Villains - Flex
Hucci - Roll It Up
Ice Cube - It Was A Good Day
Ice Cube - Smoke Some Weed
Ice Cube - The Nigga Trapp
Ice Cube-The Nigga Trapp
Ice Cube feat. Snoop Dogg & Lil Jon - Go To Church
Joe Budden - Pump it up
J Wiley - I'm A Beast
j-wiley_l-m-k-feat-bobby-sohrabi-prod-by-sawyer-beats
Kanye West Ft. Big Sean , Pusha T , 2 Chainz - Mercy
Katy Perry ft Kanye West - ET
Keri Hilson - Turn My Swag On
Keri Hilson Ft. J.Cole - Buyou
T.I. Ft Keri Hilson - Got Your Back
Kakaya to didzhejskaya rabota-Sound Edit by BAchu
Lil Jon - Get Low
Lil Jon - Act A Fool
Lil Jon & Dj Snake - Turn Down For What
Lil Jon - That Baby Dont Look Like Me
Lil Wayne feat. Chris Brown & Ester Dean - Drop It Low
Kat DeLuna-Unstoppable (ft Lil Wayne)
Lil Wayne - ft. Rick Ross - John (Explicit)
Lil Wayne - My Homies Still (feat. Big Sean)
Kat DeLuna Drop It Low
Ludacris Ft. Ciara & Pitbull - How Low
Ludacris Feat. T-Pain - One More Drink
Ludacris - Get back
Ludacris - If I Aint Fucked Up
Ludacris - Act A Fool
Ludacris - Last Of A Dying Breed (Ft. Lil Wayne)
Ludacris Ft. DMX - Put Your Money
Leona Lewis - I See You (OST Avatar)
Major Lazer Feat. Tyga, Bruno Mars & Mystic - Bubble But
Meek Mill feat. Drake - Amen
Meek Mili Ft. Rick Ross -Im A Boss
Ne-Yo ft. Juicy J - She Know
Nicole Scherzinger - Poison (Radio Edit)
New Order - confusion (OST -Blade-)
Nayer feat Pitbull & Mohombi - Suavemente
Pitbull Ft Lil Jon and Chris Brown - Its Official
RLS & Rose - Close To Heaven
Jack Holiday & Sash! - Encore Une Fois (Radio Edit)
Sash - Adelante
Sash! (feat. Rodriguez) - Ecuador
SASH! feat. Stunt - Raindrops
Medina - Ki. 10
OneRepublic - Counting Stars (TwoGuyz Trap Twerk Remix)
The Turtles - So Happy Together
Rakim - Guess Who's Back
Rick Ross - Usual Suspects (Feat. Nas)
Rick Ross - 911
Rick Ross - Aston Martin Music
Rick Ross - B.M.F. [Blow Money Fast] (feat. Styles P)
Rick Ross - Box Chevy
Rick Ross - Maybach Music (featuring Jay-Z)
Rick Ross feat. Drake & Wale - Diced Pineapples
Rick Ross Feat. Nicki Minaj - You The Boss
Rihanna - We Found Love
Rihanna Ft. Rick Ross - Rude Boy (Remix)
Rihanna ft. Young Jeezy, Rick Ross, Juicy J & 2 Chainz - Pour It Up (Remix)
TC ft. Rihanna - Birthday Cake
Rihanna - Cockiness (Love It)
Rihanna - Fresh Off The Runway
Serebro - Mama Lover
Scooter - Ramp! (The Logical Song)
Scooter - Maria (I Like It Loud)
Scooter - Weekend
Scooter - Valle De Larmes (Re-Incarnation by the loop!)
Belly feat. Snoop Dogg - Hot girl
Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot (Trap Rmx)
Tim Berg - Bromance (Avicii's Radio Edit)
Tech N9ne - So Dope
The Pussycat Dolls - Buttons
The Pussycat Dolls - Bottle Pop
The Pussycat Dolls - Stickwitu
The Saturdays - All Fired Up
The Saturdays - Get Ready,Get Set
Ariana Grande - Problem (feat. Iggy Azalea)
Corey Charron-Long Way To Go
Diplo - Revolution (feat. Faustix & Imanos and Kai)
Timbaland - Bounce
TNGHT - Top Floor
Travis Barker - Let's Go (feat. Yelawolf, Twista, Busta Rhymes & Lil Jon)
Tyga-Rack City Bitch
Terror Squad - Lean Back (OST NFS Underground 2)
Need For Speed- Most Wanted - Hyper - We control
Usher - More
Usher - Scream
Usher - Yeah
Usher Feat. Ludacris-She Don't Know
Waka Flocka Flame - Karma
Wiz Khalifa, Juicy J & Ty Dolla $ign - Shell Shock
Wiz Khalifa - Say Yeah
Wiz Khalifa - Black And Yellow
Xzibit - Paparazzi
Xzibit - LAX
Dirtcaps - Hands Up (Yellow Claw Remix)
Yellow Claw - Till It Hurts (feat. Ayden)
Yellow Claw ft. Rochelle – Shotgun
YellowClaw - DJ Turn It Up
Ying Yang Twins - Make It Jump (D!RTY AUD!O Remix)
Young Jeezy feat. Rick Ross - I'm A Boss
Young Jeezy - I Luv It
M&C - SELF CONFIDENCE (DEHOUSY REMIX)
شماره 81 لوبیس خیلی خوفی داره و به شخصه عاشقشم.
------------------------------------------------------------------------
اینم لیست هم برای دوستانی که سبک هارد استایل رو دوست دارند. 30 تا از تاپ ترین های این سبک رو قرار دادم.از ویژگی های این سبک که بنده خیلی ازش خوشم میاد اون ملودی ای هست که تقریبا اواسط اهنگ شروع میشه.
Adrenalize-Island of Adventure (Wish Outdoor Anthem 2014)
Adrenalize - Forest Interlude
Adrenalize-Cloudy Memory
Adrenalize-Crystal
Atmozfears & Adrenalize -She Goes
Nicky Romero-Toulouse (Headhunterz Remix)
Headhunterz & Wildstylez & Noisecontrollers - World Of Madness
Headhunterz Ft. Krewella - United Kids of the World
Headhunterz - The Power of Music (extended mix)
Kaskade-Lessons In Love (Headhunterz Remix)
Headhunterz & Wildstylez - Down With The Hardstyle (Credible Mix)
Headhunterz-Dragonborn (Skyrim Game OST)
Headhunterz - End Of My Existence
Headhunterz - From Within
Headhunterz - Just Say My Name
D-Block & S-Te-Fan - Music Made Addict (Headhunterz & Wildstylez Remix)
Headhunterz - Psychedelic
Headhunterz and Noisecontrollers - Robot's Dream mp3
Headhunterz - Rock Civilization
Headhunterz - Subsonic
Headhunterz & Brennan Heart - The MF Point Of Perfection
Chuckie & Gregor Salto-What Happens In Vegas (Headhunterz Remix)
SMD - All for the Thrill
Andrew Rayel _ Jonathan Mendelsohn - One In A Million (Mekanikal Decibel DJ Tool)
Coone-Survival Of The Fittest (Defqon 1 Anthem 2014)
Alice Dj-Better off Alone ( Neilio Remix )
Killer Clown-Silentium
Sylence-Infinite Dream
Wildstylez - Rush
Wildstylez -Daydreamer (Sound Rush Vocal Edit)
البته یک سری ازین ها (چه از لیست اولی چه دومی) تو اون پلی لیست وجود نداره و سرچ بزنید تو همون سایت پیدا میشن.
یک موزیک Hard Dance جالب و باحال
Topmodelz When You're Looking Like That - Backslash Vs Mikkas Remix
یکی ورژن کاملش هست یکی دیگه ورژن ادیت شده که از دقیقه 1.32 اون اهنگ اصلی شروع میشه:n02:
-------
متاسفانه اون سایت دیگه نمیشه لاگین کرد تا در اون پلی لیست موزیکی اضافه کرد.
hossein.asghari
29-09-2015, 18:56
سلام دوستان
این اهنگ از صادق هستش به اسم نپرس
بیسش عالیه ...
البته آهنگ هم فوق العاده احساسی هست
اگه مایل بودین نظر هم بدین...:n16:
Pourya-pc
30-09-2015, 21:25
با توجه به کیفیت ریکوردینگ موسیقی ایرانی در کشورمون چنتا از آلبومهای بسیار عالی با تنظیم و ریکورد بسیار با کیفت رو خدمت شما دوستان عرض میکنم .
آلبوم مدار بی قراری از بابک جهانبخش
آلبوم عاشقانه ها از احسان خواجه امیری
آلبوم ۹۴ بنیامین
آلبوم کما ۳ و از عشق حمید عسکری ( کلا حمید عسکری و بنیامین با کیفیت ترین ریکوردز ها رو دارن )
آلبوم از این ساعت مهدی احمدوند
تک ترک محمدرضا هدایتی به نام از من سیری
تک ترک حبیب به نام دنیا ( کیفیتش بی نظیره )
کلیه آهنگ های سیروان خسروی
تک ترک ملامین به نام دیوونه :n02:
تک ترک بارون از بابک مافی
تک ترک های بابک جهان بخش ـ جدیداش
تک ترک رویای من از شهاب رمضان ( حتما میترکونه از هر نظر یکه )
اکثر خواننده هایی که نام بردم کیفیت واسشون بی نهایت مهم هست و تک ترک هاشون هم ۹۹٪ بالاترین کیفیت و بیس و خلاصه همه چی تمام هستن .
درود بر شما
البه اگر بخوایم تخصصی تر نگاه کنیم به موضوع ، این مهم برمیگرده به میکس و مستر اصولی . ( کات کردن فرکانس ها و...)
چند تایی که بولد کردم.. به جز بابک مافی ، کارهایی هستن که آقای خسروی میکس و مستر کرده ( با شهاب رمضان ....آهنگ ماه عسل امسال هم ....) ایشون نابغه ای هستن تو این امر.
بابک مافی هم که از قدیم تنظیم کننده ای خوب و کاراش هم میکس و مستردر حد مطلوب بوده
مرسی
با توجه به کیفیت ریکوردینگ موسیقی ایرانی در کشورمون چنتا از آلبومهای بسیار عالی با تنظیم و ریکورد بسیار با کیفت رو خدمت شما دوستان عرض میکنم .
آلبوم مدار بی قراری از بابک جهانبخش
آلبوم عاشقانه ها از احسان خواجه امیری
آلبوم ۹۴ بنیامین
آلبوم کما ۳ و از عشق حمید عسکری ( کلا حمید عسکری و بنیامین با کیفیت ترین ریکوردز ها رو دارن )
آلبوم از این ساعت مهدی احمدوند
تک ترک محمدرضا هدایتی به نام از من سیری
تک ترک حبیب به نام دنیا ( کیفیتش بی نظیره )
کلیه آهنگ های سیروان خسروی
تک ترک ملامین به نام دیوونه :n02:
تک ترک بارون از بابک مافی
تک ترک های بابک جهان بخش ـ جدیداش
تک ترک رویای من از شهاب رمضان ( حتما میترکونه از هر نظر یکه )
اکثر خواننده هایی که نام بردم کیفیت واسشون بی نهایت مهم هست و تک ترک هاشون هم ۹۹٪ بالاترین کیفیت و بیس و خلاصه همه چی تمام هستن .
rafsanjan gsm
01-10-2015, 15:39
سلام دوستان
این اهنگ از صادق هستش به اسم نپرس
بیسش عالیه ...
البته آهنگ هم فوق العاده احساسی هست
اگه مایل بودین نظر هم بدین...:n16:
مرسی عالی بود :n18:
Pourya-pc
01-10-2015, 19:13
درود بر شما
البه اگر بخوایم تخصصی تر نگاه کنیم به موضوع ، این مهم برمیگرده به میکس و مستر اصولی . ( کات کردن فرکانس ها و...)
چند تایی که بولد کردم.. به جز بابک مافی ، کارهایی هستن که آقای خسروی میکس و مستر کرده ( با شهاب رمضان ....آهنگ ماه عسل امسال هم ....) ایشون نابغه ای هستن تو این امر.
بابک مافی هم که از قدیم تنظیم کننده ای خوب و کاراش هم میکس و مستردر حد مطلوب بوده
مرسی
بله سیروان توی کارش واقعا استادهست و به نظرم ایشون ۱۰۰٪ موسیقی رو درک میکنه . مثلا ترک کجایی تو سیروان یکی از بینظیرترین آهنگ هایی هست که شنیدم یا
عاشق ترم نکن از امیریگانه با تنظیم سیروان عمق لذت یک موسیقی رو به کسی که واقعا از موسیقی سردربیاره با نهایت احساس تقدیم میکنه .
کارهای برادر سیروان یعنی زانیار خسروی هم جزو تاپ هاست.زانیار اگه از سیروان بالاتر نباشه پایینتر هم نیست تو خوانندگی.فوق العادست:n01:
سبک: Trap!
MP3 320 Kbps
این موزیک خیلی باحاله و بیس جالبی هم داره
Inpetto & Manufactured Superstars & Natalie Peris - Let Me Be Your Fantasy - Bare Remix
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Me_Be_Your_Fantasy_Bare_Remix_.mp3.html)
لینک دانلود تصحیح شد. 5 نوامبر 2015
-----------------------------------------------------------------------------
4 تا از تاپ های سبک HardStyle:
Nicky Romero Toulouse - Headhunterz Remix
Headhunterz بهترین DJ سبک هارد استایل هست
این موزیک به شدت زیباست مخصوصا از دقیقه 2:00 و ریتم خیلی باحال و قشنگی داره
-----------------------
Dash Berlin-Till The Sky Falls Down - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Isaac Remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک از موزیک های بسیار زیبا در این سبک هست. از دقیقه 3:30 که دیگه حرف نداره.
-----------------------
Adrenalize - Island of Adventure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم از Dj های خیلی تاپ این سبکه
از دقیقه 2:20 ملودی به شدت زیباش شروع میشه.این موزیک حرف نداره
--------------------------
Coone - Survival Of The Fittest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم از دقیقه 2:50 ملودی بسیار باحالش شروع میشه.خیلی باحاله
هر چهارتا MP3 320Kbps هستند.
کلا اگر این سبک رو میپسندید اون 30 تا ی صفحه ی قبلی رو هم دانلود کنید پشیمون نمیشید:n06:
rafsanjan gsm
23-10-2015, 11:44
دوستان نمیدونم ادرس سایت دادن خلاف قوانینه یا نه ، من تمام اهنگ های این قسمت رو دارم میزارم تو این سایت (my-song.ir) میتونید اونجا دانلود کنید هر کدوم که لینکش اینجا پاک شده
دوستان نمیدونم ادرس سایت دادن خلاف قوانینه یا نه ، من تمام اهنگ های این قسمت رو دارم میزارم تو این سایت (my-song.ir) میتونید اونجا دانلود کنید هر کدوم که لینکش اینجا پاک شده
سلام کاربر عزیز.دم شما گرم.من البته قبلا ترک هایی که کاربران تو این تاپیک معرفی کردن (اکثرشون) و یه سری دیگه هم خودم تو اون پلی لیستی که تو امضام هم هست قرار دادم که به صورت مستقیم کاربران میتونند دانلود کنند.
--------------------------------
یک آهنگ معروف به نام Rack City از Tyga که خیلی لو میزنه و خوراک ساب ووفره
یه کلیپ زیبا هست تو yt که یه نفر رو ماشینش 2 تا Gladen SPL 15 داشت و ماشینشم Honda Type R تیونینگ شده و خیلی خفن و خوشگل بود.تو نمایشگاه ماشین دانمارک "Skandinavisk Motor Show" 2012 این آهنگ رو گذاشته بود.
این رو سرچ کنید تو گوگل و تو ی و ت ی و ب کلیپش رو حتما ببینید.خیلی باحاله.صاحبش همون پسره تی شرت آبی با کلاه کپ هست.
Awsom Honda Type R with Alpine Audiosystem and Gladen loudspeakers
دانلود موزیکش:
Tyga - Rack City B.i.t.c.h
320kbps
---------
یک موزیک رپ خیلی باحال از Ace Hood
بیت ریت 256kbps
Ace Hood - Balin Like A B.i.t.c.h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------
این موزیک خیلی خفن و باحاله.مخصوصا اوایلش
Ying Yang Twins Ft. Lil John - Make It Jump - D!RTY AUD!O Remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیت ریت 320kbps
hamidR15
05-11-2015, 19:19
MP3 320 Kbps
Inpetto & Manufactured Superstars & Natalie Peris - Let Me Be Your Fantasy - Bare Remix
در صفحه ی دانلودش روی دکمه ی سبز رنگ کلیک کنید.سمت چپش پلیر هم هست میتونید انلاین نیز گوش کنید.
سلام سعید جان
ممنونم از زحمتی که میکشید. :n16:فقط این لینک مشکل داره. نه میشه گوش کرد نه دان میشه.:n13:
- - - Updated - - -
MP3 320 Kbps
در صفحه ی دانلودش روی دکمه ی سبز رنگ کلیک کنید.سمت چپش پلیر هم هست میتونید انلاین نیز گوش کنید.
سلام سعید جان
ممنونم از زحمتی که میکشید. :n16:فقط این لینک مشکل داره. نه میشه گوش کرد نه دان میشه.:n13:
درود حمید جان.مخلصم.لینک تصحیح شد.تو picofile آپلود کردم.کیفیت 320
hamidR15
09-11-2015, 08:16
سلام سعید جان.
متاسفانه دانلود مشکل پیدا کرده.لطف کن یه بررسی بفرما.ممنونم.:n16:
سلام سعید جان.
متاسفانه دانلود مشکل پیدا کرده.لطف کن یه بررسی بفرما.ممنونم.:n16:
سلام حمید جان.لینک ها سالمه.اگر اینترنتت مال مخابراته تو بعضی جاها باید چند بار ریفرش کنی صفحه رو.مشکل از اینترنت مخابراته.مخابرات bump میکنه (غیر قانونیه این حرکتشون!) و این مشکلات پیش میاد
hamidR15
13-11-2015, 22:05
سلام حمید جان.لینک ها سالمه.اگر اینترنتت مال مخابراته تو بعضی جاها باید چند بار ریفرش کنی صفحه رو.مشکل از اینترنت مخابراته.مخابرات bump میکنه (غیر قانونیه این حرکتشون!) و این مشکلات پیش میاد
سلام
بله درست شد.ممنونم سعید عزیز.
از دست ندین. محشره Sarah Blasco - All I want
فوق العاده بود مرسی.
یه اهنگ حرفه ایی
badvirus3000
08-12-2015, 19:26
سلام دوستان اینم یه اهنگ فاز و بیس بالا:n19:
هم متن اهنگش قشنگه هم بیس عالیش که دقیقه 02:07 شروع میشه:n01:
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین اهنگهای ریحانا(هر جند قدیمیه)ولی بسیار زیبا با بیس و وکال عالی .حتما دانلود کنید.
پشیمون نمیشید.نظر یادتون نره:n18:
لینک دانلود :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اهنگ ریتم خیلی خوبی داره.بیسش خیلی نرمه
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر؟
یه اهنگ قدیمی از BUSTA ریتمش خیلی خیلی جالبه حتما دانلود کنید.
لینک :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _Rhymes.mp3.html
3 ترک از کنسرت سال 1994 گروه EAGLES با بیت ریت 320
Nokia_My_Life
21-01-2016, 02:16
Mediafire
Ovnimoon-Galactic-Mantra-Liquid-Soul-Remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Uploadbaz
Ovnimoon Galactic Mantra Liquid Soul Remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسی لذت بردم از این آهنگ دم شما گرم . خواهشا اگر باز هم توی این سبک میشناسی معرفی کن ممنون
Nokia_My_Life
21-01-2016, 02:23
ضمن عرض ادب و احترام به شما دوست گلم باید بکم که سبک این صعیفه به هیچ وج ترنس نیست و ترنس نخواهد بود و در حد وکالیستی سبک ترنس نیست!:20:
سبک ترنس زیرشاخه هاش گسترده هستش
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آهنگ اولی در سبک Uplifting Trance معرفی کردم که توصیه میکنم دانلود کنید و تفاوت ترنس رو با دنس دریابید:20:
متعصفانه در کشور ما استایل ترنس زیاد برای عموم شناخته شده نیست و در مورد تفکیک این سبک بسیار اشتباه میشه!
نمونه های دیگری از این سبک برای اطلاع و شناخت شما از این سبک (پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید)
*در سبک Uplifting Trance آهنگی از Avernus بنام Siya که بسی زیبـــاســـت و البته خوراک ماشین!
Avernus - Sirya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F5w92d1f2s0rk8pt)
*آهنگی در سبک Progressive Trance
(Andrew Rayel - 550 Senta (Aether Mix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp8ej6ir6s8dk8r8)
+
آهنگ فوق العاده رویایی و دلربا از گروه Super8 & Tab
Super8 & Tab Feat Alyna - Perfect Day ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fdbd8pkdx44pn27e)
آهنگهایی که بهتون معرفی کردم رو حتما، حتما دانلود کنید (زیبا هستن)
ممنون بابت اطلاع رسانیتون .
ممنون میشم تو سبک Progressive Trance مثل آهنگ Andrew Rayel با میکس عالی باز هم معرفی بفرمایید.
Die_evil
30-01-2016, 11:00
سلام دوستان عزیز به نظرم این اهنگ ها هم کیفیتی محسوب میان خیلی قدیمی هست
از خواننده به اسم : AYO
بیشتر متن اهنگاش عاشقانه هست ولی قشنگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ey_say_it_s_not_good_to_let_them_know_everyt_(mp3. pm).mp3.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mp3.pm).mp3.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hSomething_inside_of_me_something_inside_(mp3.pm). mp3.htm
لینک ها اگر باز کار نکرد به ترنیب اینجا آپ کردم
در یک آپلود سنتر دیگر آپلود گردید
مجدد ویرایش شد :n01:
hamidR15
31-01-2016, 17:56
سلام دوست عزیز.
هیچ کدوم از لینکها دانلود نمیشن.لطفا لینکها رو اصلاح نمائید.
alipahlavi
11-02-2016, 13:21
سلام اسم اهنگو کسی میدونه?
hamidR15
11-02-2016, 14:22
ویرایش شد امیدوارم درست شده باشه
سلام
لینکاهی اول که همون مشکل رو دارن.
لینکهای آپلود سنتر دوم هم صفحه دانلودش باز میشه ولی هیچی دانلود نمیکنه و روی صفر بایت میمونه!!!:n13:
hamidR15
11-02-2016, 14:26
سلام اسم اهنگو کسی میدونه?
سلام
Bass I Love You
برای تنظیم گین آمپیلی چه موزیکی برای تست استفاده کنم صدا را تا ته میبرم بالا ؟ لینک میذارید
سلام عزیزان
تو این سبک کسی اهنگ سراغ داره؟
16-02-2016, 23:23
برای تنظیم گین آمپیلی چه موزیکی برای تست استفاده کنم صدا را تا ته میبرم بالا ؟ لینک میذارید
سلام
شما باید از ترکهای Audio استفاده کنید. اگر موجود ندارین از mp3 با کیفیت 320 واقعی که از روی CD کپی شده باشه.
زیاده از این نوع موزیک.با چنتا موزیک مختلف ایرانی و خارجی باید تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ey_say_it_s_not_good_to_let_them_know_everyt_(mp3. pm).mp3.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mp3.pm).mp3.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hSomething_inside_of_me_something_inside_(mp3.pm). mp3.htm
اهنگ اولی رو دانلود کردم.پشیمون شدم.بابا این چیه بود .دیگه بقیه رو نمیدونم چطورین:n30:
- - - Updated - - -
اهنگ اولی رو دانلود کردم.پشیمون شدم.بابا این چیه بود .دیگه بقیه رو نمیدونم چطورین:n30:
دوستان قلبا ازتون تشکر می کنم بابت موزیک های زیبایی که قرار دادید:n12:
negaheaval
25-05-2016, 17:19
سلام برو بچ
آهنگ بسیار زیبای Ying Yang Twins Ft. Lil Jon - Salt Shaker رو قبلا تو صفحه 4 گذاشته بودید ولی لینکش پاک شده . کسی این آهنگ رو داره دوباره بزاره ؟
ممنونم
rafsanjan gsm
31-05-2016, 13:32
سلام برو بچ
آهنگ بسیار زیبای Ying Yang Twins Ft. Lil Jon - Salt Shaker رو قبلا تو صفحه 4 گذاشته بودید ولی لینکش پاک شده . کسی این آهنگ رو داره دوباره بزاره ؟
ممنونم
سلام
rafsanjan gsm
22-06-2016, 22:12
Marilyn Manson - Bitxx Party Sxx
chaharnazm
04-09-2016, 09:35
درود
آهنگ آرام احساسی کسی داره بذاره؟ یه ریتم تو مایه های Blank & Jones - Mind of the Wonderful
kambiz18
02-10-2016, 07:38
سلامـــــ
در این تاپیک دوستان موزیک خارجی و ایرانی می تونن قرار بدن که بقیه هم استفاده ببرن و لازم به ذکره که کل موزیک های تاپیک در پست دوم و سوم تاپیک جمع می کنم به صورت مرجع و تفکیک شده و خودم یک بار دیگه اگر لازم باشه آپلودشون می کنم با ماندگاری همیشگی:8:.
در ضمن به این دلیل از 4shared استفاده می کنیم که میشه قبل از دانلود موزیک رو گوشش داد و فضای خیلی زیادی رو به صورت رایگان ارائه میده:11:.
-------------------------------------------------------------------
با اجازه حسین جان ، پست ایشون رو ادیت میکنم،مطالب مربوط به دوست عزیزمون سعید با آیدی SaEeD هست که کپی کردم تو این صفحه.ممنون از سعید عزیز:
سلام خدمت همه ی دوستان و کاربران عزیز.
من چند سال پیش دوباره یه آرشیو بزرگی از موزیک های خفن برای ماشین و سیستم درست کرده بودم تو اکثر سبک ها مثل پاپ - هیپ هاپ - راک و متال و تکنو و ترنس و هارد استایل و ...
چون چند سال پیش هاردم خراب شد و هرچی داشتم به فنا رفت:n02:
ازونجا که امکان آپلود این همه موزیک برای من وجود نداشت به خاطر اینترنت زغالی برای اینکه بیام موزیک ها رو برای کاربران قرار بدم من اومدم حدود 200 تا از موزیک های خیلی شاخ واسه ماشین که تو PC خودم داشتم رو تو این سایت (freemp3.cc) دوباره جستجو و پیدا کردم و تو یه playlist قرار دادم همچنین حدود 80-90 درصد اهنگ هایی که دوستان تو این تاپیک زحمت کشیدن رو نیز تو این playlist اضافه کردم چون لینک دانلود اکثر موزیک هایی که دوستان معرفی کردند اکسپایر و خراب شده.
الان این playlist چیزی در حدود 400 آهنگ داره که تقریبا 95 درصدشون گلچین شده هستند و خوراک ماشین:n02:
به نظرم بهترین روشی بود که میشد انجام داد.:n02:
اینم لینک playlist موزیک های گلچین شده خارجی:
حدود 5 تا اهنگ ایرانی هم تو یه Playlist جدا قرار دادم:
شما راحت میتونید موزیک ها رو آنلاین گوش بدید و اگر خوشتون اومد دانلود کنید:n02:
سمت راست روی دکمه ی download از جلوی اسم هر موزیک کلیک کنید و در صفحه ی بعد روی دکمه ی آبی continue کلیک کنید تا موزیک دانلود شده (اگر IDM نصب داشته باشید موزیک رو پلی کردید هم میتونید دانلود کنید)
اکثر موزیک ها هم با بیت ریت 320 هستند یه تعدادی هم 256 و 192 و یه تعداد انگشت شمار هم 128 چون با کیفیت تر رو نتونستم پیدا کنم.
این سایت موتور جستجوی موزیک خیلی خفنی هست هرسبکی و ... ای بخواد براتون میاره! موزیک های ایرانی هم سرچ کنید براتون میاره!!!!
موفق باشید
تذکر: ازونجا که بعضی از موزیک ها قانون کپی رایت شامل حالشون میشه و بقیه نمیتونن دانلودش کنند حتما موزیکتون رو فشرده کنیدبه فرمتی مثل zip یا rar سپس اپلودش کنید ضمنا وستانی که میخوان موزیک آپ کنند چون اکثرا فرمت mp3 هست موزیک با کیفیت بالا و بیت ریت 320 اپلود کنند.
موفق باشید.
موزیکهای معرفی شده از پست 4 تا پست 54 (از تاریخ افتتاح تاپیک تا تاریخ 1389-2-19) به طور کامل در یک فایل فشرده پارت شده
تاریخ 23-2-1389 - حجم حدود 450 مگابایت
لینک 4shared کار نمیکنه
کسی فول ارشیو نکرده اهنگای این تاپیکو بزاره ؟
H.Operator
15-08-2017, 16:22
درود به همگی:n02:
بندازید رو سیستم حالشو ببرید:n19::n20::8:
Busta Rhymes – Toch it (Deep Remix)
slow motion! & hot light - dynamite (original Mix)
hamidR15
16-08-2017, 13:30
سلام حسین جان. کجائی جوون؟به ما پیرمردا سر نمیزنیا....:n02::n40:
دمت گرم ریتم جالی میکس کردن من ترک اصلیش رو هم شنیدم LOW خوبی میزد با R15 خدا بیامرز:n10:
H.Operator
16-08-2017, 15:24
سلام حسین جان. کجائی جوون؟به ما پیرمردا سر نمیزنیا....:n02::n40:
دمت گرم ریتم جالی میکس کردن من ترک اصلیش رو هم شنیدم LOW خوبی میزد با R15 خدا بیامرز:n10:
درود حمید عزیز و مهربون:n12:
فدایی داری زیر سایتیم:n11:
حمید جان خواستم پستای اول تاپیک رو ویرایش کنم دیدم نمیشه ضد حال خوردم:n14:هیچ راهی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg
Cpnsoul Trainin Feat. Eneli - No Saint (Extended Mix)
hamidR15
17-08-2017, 23:06
سلام ممنونم حسین جان لطف داری. زیر سایه امام زمان(عج) باشی:n40:
چرا میشه یعنی کلید ویرایش رو نداری؟چی رو میخوای ویرایش کنی؟
Alijo0on
18-08-2017, 10:54
درود به همگی:n02:
بندازید رو سیستم حالشو ببرید:n19::n20::8:
Busta Rhymes – Toch it (Deep Remix)
slow motion! & hot light - dynamite (original Mix)
سلام حسین جان
عزیز ما رو از این آهنگ هات بی نصیب نزار بازم بزار ....
ضمنا یه کانال تلگرام زدم اسپیشیال برای موزیک های ماشین البته رنج حمید پسند ، واقعا با معرفی قطعاتش سلیقه شنیداری منو عوض کرده
یسری از آهنگ های صرفا 320 و البته با دیتیل بالا رو سلکشن میزاریم تو کانال ... افتخار بدی اونجا ادامه بدیم:n16:
H.Operator
18-08-2017, 15:09
سلام ممنونم حسین جان لطف داری. زیر سایه امام زمان(عج) باشی:n40:
چرا میشه یعنی کلید ویرایش رو نداری؟چی رو میخوای ویرایش کنی؟
آره حمید جان کلید ویرایش رو ندارم آخه کل لینکا از کار افتادن خواستم احیاشون کنم:n03:
سلام حسین جان
ضمنا یه کانال تلگرام زدم اسپیشیال برای موزیک های ماشین البته رنج حمید پسند ، واقعا با معرفی قطعاتش سلیقه شنیداری منو عوض کرده
یسری از آهنگ های صرفا 320 و البته با دیتیل بالا رو سلکشن میزاریم تو کانال ... افتخار بدی اونجا ادامه بدیم:n16:
درود علی جان:n18:
حتماً :n11:
یه لطفی کن برام تو پ.خ بفرستش ببینم چیا اونجا دارید:n19:
farshad0123
18-08-2017, 20:35
bass boosted by vaka ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولومو خیلی زیاد نکنید که وقتی از ماشین پیاده شدید حالتون خراب نشه:n06:
kambiz18
18-08-2017, 22:54
سلام حسین جان
به منم اسم کانال رو بگید لطفا
H.Operator
20-08-2017, 00:39
درود
لو بیس تمیز با کیفیت ۳۲۰ :n33::n19:
Rasheeda – Yeah [bassboosted by Pashko]
Tyga Ft. The Game – Switch Lanes
Alijo0on
20-08-2017, 17:20
آره حمید جان کلید ویرایش رو ندارم آخه کل لینکا از کار افتادن خواستم احیاشون کنم:n03:
درود علی جان:n18:
حتماً :n11:
یه لطفی کن برام تو پ.خ بفرستش ببینم چیا اونجا دارید:n19:
به منم اسم کانال رو بگید لطفا
چشم حتما
الان یکم درگیرم در اولین فرصت میفرستم خدمتتون :n16:
rafsanjan gsm
21-11-2017, 21:05
Honey Claws -Digital Animal
''Breaking Bad S04E02 Music''
H.Operator
05-12-2017, 17:47
سه موزیک زیبا با سبک رپ:8::دی
G-Eazy feat. A$AP Rocky & Cardi B – No Limit
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg
juicy j ft wiz khalifa amp ty dolla $ign – aint nothing
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aint_nothing.png
Post Malone – rockstar (feat. 21 Savage)
rafsanjan gsm
17-01-2018, 23:04
Boney M Ma Baker remix 2016
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
rafsanjan gsm
20-02-2018, 14:39
Young Dolph - its my time
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)
rafsanjan gsm
20-02-2018, 16:01
eeeeeeehsan
09-03-2018, 15:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UYHSggGBolGxUVITEhJSkrLi4uFx8zODMtNygtLisBCgoKDg0O GBAQFSsdFx0tKysrKysrLS0tLSsrLS0rKystKzc3Ky0tNysrNy s3LSstLTcrLS0tKysrKystKysrK//AABEIAK4BIgMBIgACEQEDEQH/xAAbAAABBQEBAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBAUGB//EADwQAAEDAwIEBAQEBAUEAwAAAAEAAhEDBCESMQVBUWEGInGBE 5GhsTJCUsEHFNHhI2Jy8PEkc4KSM0NT/8QAGAEAAwEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAECAwT/xAAgEQEBAAIDAAIDAQAAAAAAAAAAAQIREiExA0ETIjJR/9oADAMBAAIRAxEAPwDyGEuE2UqlilaYE7nolg6ZUWlWGOAZ3lK nDGvkQUgCYApmPhBztb4NTmoJ2nK634dP4NR7jkHA6wB/dcpaPh7SFp3ALo1GBqGOymtZ4xKzZcSBAlOp0iup49Y02Mbojq VnUAC0gwMI2XFktGFbo0i6FPXawMBjKsWMOYeSW1HUrKSGgiey v07V4hpyAqdPy5bv1W1wys4GXZCi3Q9b9g3ygdlcZQjKq2NTU4 HZbVShATnabFZxEZWVchrJIEkrTdGxVV9AEppMoucW91NVsGuE uAJSUbOXTJ9Fe0Rg7JByPE ECZgwuauqQk9l6ZxFgLCB0XDXlu3SZ3CZy9MKlM856hSUy4ugm O5V2jZujUxsqLiFF4AcWgJ2r1Tby2czMyFm1pIW3/Ml9GABAVAWbyJjBTSbYucW6YK3LCi9okjCdwoNENgTGVduXuOG xhIrWlbVH6IaPmoKlV ZIE8lUF69mHOGeQWLxeu4Zk9igpF24ZTacjPVQ3HE2s8tMepWR UuKrmwTsqrahj7p6Vp1VresdTl0kyqwaxzppvjq1YFKvGOSrCq WunIRotOyIpFvmiQd8KnxC4YTNMgYgtC50XBdjUUrWTsYMo0D3 MZ0KEpt3fqQgMGE5iaErVbKLrqA5bHmq4p5hWaNbTn6JtWr5RG ZKlfSs0JwA6p9EyCI5J9ShEQDsjY10kt3iQOpGfdbLQ4VQ0jzN dEf5gseytA8GTEGFtXXFiHghrXPDWgvO5LRAPrAkpWNMfGv4ys dNJlUuAdAlo6rkaNTUQDzwt1vEjXGiq0H5x98LWsuCUqtGWtDK tN8tdH4hE6XdUC4smvwumAGl5nmni3bTb5cq3etkCduqr0aYay TJz9FAiJ1QEeULpOC0Q nJ3WBRsKlUlzMN5roOB0nMYeeVOc6VhZL22aVPRCvOuCVSFCQD Kx N8Xq0qmhhAGkGYk59UfHLo89XLpqkEnCqXN09hy1QeGuImo5za jpdu04HqFu1atPm5vpIJ SvVZWaZdDi2kgv8AKO6sXHHaTvwk/JYnHbJ9Wq1zHMFNjSAJdJcTkxERAHNVafDHAyH6nDIbpjblOpN XFuP4u3aFj1yC84wVOLhgwQqPEr7Ty91MKLNa9FJkMWZcVw mXOPXCovu9eEy7aRjcI49rmVk0z6tyQCBgJ9O cQGTgKC42WrYWNEsa7VLychaIWOE8OfUl qIU1417TDXHuVr2Vjoac gWbxa/bQg1KPxNW3nLBjr5ZPzSLcZ7KpkOdkd1FU11dRH4QVrcBt/wCfc4MaykGRLAXukHY YnO Z6LrWeF2hhaHZgxgRKNDbzscOrOZqDXOHQAn7KrQtnbEHfI5pv E3XbXOZUdU8pII1O046DaF0nA7dpt2OLtwinK5i6JGAEMDnNhX rm4c1zmBuqTh0LPddwciD0TgpKlF4GRHdR0qLnZak/mXHDjjomOuyBDcDmmnbUbfwIgIWcK7OhQlobjPYU6cpoQ5UziV rsJhcklPjVskezqJWxw qX U7EQsunQMTIUtlWIcBySsXi1uDcLqF9QNY5w5EAnZaB8M3GSaT pwV03D7mpXt2Nta4bUYPNRAaxxPVrvzLJr1eJwS74 kfiJ1RHP2U7awzhPhOrUaHgAN5OcQ0Lp F2FOkdLrilqMYBnO2SFyHDrevcuFOm AMnU6GgTk5XR2FChZS pUbWqj8DW5aD1JQKy/ENr8Ko9syJ/3Cj4VS1sLKgjoeygvuM/Hc5zzLuqn4XcF8AjA59lCUlkDTY9gPMwtfhQOgNO5Ve5u6LNoK ns6uuHgQEUlwFwGndYnjG0LWMeO7SfaR9iuip1Gqn4mZ8S1eBv uE4J65zgNYvpDtLT7LUYw5TPDHBKjGkuGlrognAlbxsKY3qsHu q2pjBhUtKkZB7yrbH0WuMu1MH5m9uibU8R0WiKdOTyLs/RAUvEVsGgPaN8 6wNTajDrwQu1tXvq0pexukZDtt/ygc1xniK1h3kEKSZry04akuLaADPsqVoC10q7cXOoKgrX5aYDR 6qnQaWuBHVTOKY8ph2XCL9rxB3AWb40OqmwxgO/ZVeG0i1wdOFe8QUnVaIawFx1DAEn6JeI0Tw54mtrZpilULnASR o5Z5laFf JI/ ug4/6ngfYFckzg9SI0mfQpr EvES05wMHfoq2ri0r7xbWqO1NbTZ/wCOo 5OD8lJw6u oAWNAaDLm8pOTH3U1j4IuXQ4s0N6vIYPqtQeHhb27qgq6vMGua z8APTVzPolTVa1s55AiM9Mqq/hVLV58ZkkqStxNzoLSGxieap1eJGo46oPKVMJM lbO8jgBGQ5U3eHm1JNJw6gdlVNozVl CrVG5p0gQ0meqrsrEjfDzIy8ShVvit6u qE y05hKAgJZVMgn0nQVGiUCLdOnOFcbQaABzG6oUa0CE m4yoayrb7h1JwcxxHPG4K0j4tr6NPxXREbk4O/3WDWeIVYFOQXPTVZxUtnSTneMJlbijnLO1jolD/MDEZzCNFzroaVEtpCWnV1W1Z1qlOkYbON1hP4uHOiPKNt103Be Jte3QB2IWdX9Ma2pue6Scyuv4fbu0gThOFiw4jPVaVlb6WxMpC 02lZBo3SX9X4dMO6ObM5GTGyuGSoOKWnxKL6YwS3B/zfl qZSmXtq64GqnVDzH4Pwn2b/Rc5W4RckloY4wY2P2WHR406m4sdLXNMEHqOkLctPEjy3LzBJnz fVOxpDbag m3RUBBBMg9DlaXDOB0Q3XUqYMkNbvHcrm63iJri41X5a4hpgkl s4 6qV/EzdmBx9YARoWz/XdcR4wwMDWnSxg 3M91kXtVrocRBIBI6E5XJ0r91xVYwiG6gXCZkDOV0txLjthCOn O3Za1xIG6rmrHorvFacLP C5wwMKopDUIKWg2SApm8OdEwqtJ5BQToLt4aGtbuVvcJ4iLdzK j50jDoOYOFyltDyCTsr7z8QFp2iEqHecW4jc6BWtXNrUiQMMaX tJ5PAz7rkPEHGL0hvx2uY3VLSWaPMBIIMZ2XO0eJ17V8Me9hwc Eiekjmm8X8SV7gBtWq54BkBxkTt7bp6HKR1lpw66uWCvWuGtpn IdUqAEjnDd1R8WceYQy3tz/hUxvtqdzcQuQ/n3Rp1GBsJOPRPpU3FpdBPMkZgd iNFy2ZVqmd0wv7pdPVAoznkmmlpEqxUAjBz0VAzKv0raSC0gGJ MoE2BrSIc2pO6EbNltClZSnbdObRGTKJTtZ60idSIwkhXaZ2zl JUsyZcCO4CNnx/wAVWlO IkeyFGhO9BxlIlSJkEBCVAO1xzWjwriPwn6iJGJG095WaEqVm1 S6enU PMLA8Hce6k4Zxgl5nbkuF4FdN1aKn4TsehXbWNgZ1NyFlZprLN OmoXGoKxTbK5q64gaQkjErbs7rW0FvMJQcftzPjXwuamqvSy8D LP1AdO684L43 X9l6jW4k2nVcalYQ38oMk9gOq878RXbKtZz6bdDTmP3PcrSXYz x1PTba3plup7w3OBz5ZhSCtbtBEOf32 6ypSSq0z5uv8ABHDPivqVW7NGkAkTJgn9vmt66a9ogjO2x36Ll/DDwGOcHaXtOodxsVpt8UXDKzTIcAC1wcDp6gzyKizbSebVOIAn dVW0asQwYXV0b nBbXoazkamw4iGiY05AxMnqsfjt1QY0G2rTq3pEGWepRo7TLe4 fTB1ZkLFqwXap57KL becStGz4Yd3eqYavDOBPe34kBrf1OIAjqtVte3oUyabmvqifxg 6cb6RzXOO4iDScHVcgjRTzBHUEfZVq7nvptjzAh0ZYYaMmBuEB lcVvXVajqjzLiST09AOQVKVLWyVCqYX0upbPh29NN8zuC0t3Dg SPKexWIp6TkU8b27ajfUXOHxaTPMzyiB5Dq2wNiQD1XOcZcW1i QGg7ENw2W4JHYxKrXF4S2DiIjeTM/OBH0VV1Wd9959SlpeWUW2V5OUXtF7CJ5iQqrT3TzUH5iT2T0Wy fHclUZuihGiRqRjFCnMQmVZoN3kxulD4xseqgaevumz8ktK3o6 4KilK9yaqibQhCVBESpQEkoBClJQkQElIwQe69U4De6qTSOYz6 rylq63wPxDz/wAudnSWnuBMKM40xrqfEVZraDpzP3XPnilV1FoZqbBgvDtBdh0 6AT5m43hdRxThQq09DtucY q80rVmguYZLZLRk4DSYjp7KMJttcrMdfTQvqby7TUeHaW5cHNe BOdMjE9crBuRn/f3U9OOZd/7R6eqS5pw1p7/AHWrK9xSShCXSmyW7Cu5hkRBEGRPurF8XnzyIloOg77kb7Hyn0 hNosAwTiPqpK1JobLXFzs/EaGkBrNTWtJJ/NJ5du6TbyGW10GukkkaQMHcQB7bKKi3WS780kx1neFTeeidTfB kIRy7avDLJ1SoABtlb3GHaKb zYHqVDwaqAzUNz91T8RPIpAO3LvoB/wp 13xzuvZX6VzhpdDg0kaZLd5OS3KzU5j4KpnMk90yD7qsVI92/ruo0FQnNO3ywmoQSesCWNd/mLT2IAIEcpEfJQNUoqHSW9XAn8MYmOU/mPzUIKDpyarD6R06 RMe6rlMXpdp1qMCaRJgSZ580KkhAPhPY0Qc5TJ/wCU6iUhErxLZHJQNep2xnMSotOk9UHUb3JEFATSAlSIlAOSFCE gENEkDukT6B8w9QgQPaWkg4IwrvBrj4dem Yh4z7wfoSrXiKkCW1B bBHWNishiXsV5XsHGK72UajmCYY4z6NlePtcvUXX5fwp7pk/wAu9pPeC37ryxThPV/JfG3cXzajGBrGMLG6fKILu5PVUqsFp29VVozPz 0pwctCl3ESfSGQmHBVnh1LU OxPb1PQJInqemwkw0ZPXYDqewTbqt RhJE Y83u/p0Cfd3YALKe35n83R9m9AqgfpE/mMR27 v9ULtScQpMboDTJLZfBkaiTj5AKsExKChm2 DXEAg oCj8R3et4bya0fM5P7KtwupFVs7EgH35pONH/GeBsDH7Ja7aW/qoohBRKpmUoSIQCpJSpCgFKRCEE2vDgDy6m7IjUPbdUeLU2tqE MGFoeEKJfXLOrHSfSFR4yzTWc3oYUT nRbPxqKEJVfTDZJRKEICVjxsfmm1egymJznk7o0ezUoSAK1Up XcYE4RRIqoQhBBEoQgBDQiEIDTtKJf/hkOMNLuwIGCOyoNXdcBtTUpNfsNMd4hcTcU9L3NPJxH1WeOXbT KakdPZX0cKrs5h4b7Pc2f3XIlaTbnTbPpz/8AJUZ7BgcSfmWrMKqQs7tJRMOB7j5TlP1aXGRiTI7KIjCluT5i euR7hUky4LS4luylFQtpwMaidR5kCIE9M7KuVOBNL/S76Ef1hIiUnASTy2b1PqonmSSUiQIPZ2nE9Pt/uE0JzDmOuFYqWThSbW/K4lvo4dUwibPJFxOozvuUlMnkUP7oP6RlC2eH8GdUt31QJIPl9 t1jQlsrLIUJEqRMghCEAKWqyD7A/MBRBW72gWOg/pB/ZBzxr Bh/wBUP 2/9lU4ywPrO07kmfmtP H7Aa7yeVMgHuf FjcVfFVzdjqMn32Uz ml/jSm6gRjCEnwh oIT0jSNCEJpCEIQAl1JEIAQiEIAQhCAErUiAUB3vAbx7Q1keXA nssDxSxhuT8LJdGoD9fZW FX5bAmRC6HhHhG3qA1aoc4vJc0anCB2jusvK6LjuPO7hhBggg9 CCD9VCVveMbBtC4NJhcWhjTDiXETJiTy2WCVpGGXV0UlSVdmnq PsSP2T7u1NMMn87A8YiAeSaR5G pH2P7oCEqzY51M/U0x6jIVYp1J8OB6FMjZTtJieUxy3T7lsOI7/AHyokAoOZXTW9tr4dVP6KuoehHm 65ldz4EAq21zQOZ5di3H1U1eLiUO2TnMgkHcEg owlpAahqMNkaj0bOUyep F7QMtabSMluo/wDln7LzfxHQDLmq0baj9YML1ijUaWNLMtLRp9IwvPPH1o1lcPa Pxgl3qMLPG96a/JP1cwhBQtWAQhCAAtK8LnvDntfp0tAc1pj8I5xG8qrw2kHVWNO QXNBHXOy9Qtb6mab2ENYGv G0GMwB/VTldNvj PlHNeBabWvcXHGqIOPmqfjmyYKgrU9nlzXD/O3dZvEK7qdd4BwHE79chLxLi4q09Lm bXqJ9oP2S 9qtnHiyUIQrc2qEIQg0lvS1ODdpV93DQ1tSckCWnoQcj5Kha1d LgVMysdXmJIIznkd0q1w467VEqUjKCmyCRBQgBCEIAQEICA2bO YB7Lsadw4VaOh8NFOHDltMri H0i5oWq65eQ7B IRoHQDYn5LLJ14VkeIrs1bio8mcgT2aNI yz7eiXvawbuIb8yn3bNL3NO4Mf3Wt4NttVwHH8g1e/JXvUc97zXPHtINfQaOVOPkQFzZ/AP8AWfs1dX45uWPqsYcFrSSefm2C5ao2KbTOS52Om0T8kY DOdoEIQqQlr8v9IUbd05z5AHSUlM7yJx7DIyeqAbK9C/h3wwNYbgk6ny0N5AA7 q4J7HadZBAmJ5eg6rvP4cXLjTewkFrXYbnUC7J9lGXjT4/XG8VI NVLRA1uge6u GOH06z3irMNaHDIGdQABndVONU9NxVb0e77qTglRupzagMOadJ buHgEtntITvh4a59vWKRGhukQNIgDkuL/iPTxSdOZcI7LruEPmjTn9MfLH7Llv4kW5LKdQbNJB99lnj60 TyuBQhKtnMRCEIC3weqG1mOcJAMxMZG2VvX9 6sdFOmSRJ8oJ853PtyWX4Ztm1K4a8S3S7t2C9Gs6LKbQ2m0NHQ fuVnnXT8W PTzd/A7k5 E/33hZ9akWktcCCNweS9arVQ2XSB1leY8erh9eo4EGTuE8crWfyY Sd7Z6EIWumRUIQpAT2vwRAM/MeiaEsIEIAkITtkjkgEiEiYOaJSOCfTRVCD10YhCEE2 GXDWtAO/Va7HzBBELJs3A0wyB6q9bWWkHzHYn6dFjZ26cZXO3zpqPPV5 66XwNbEa6p2jSPbJKww 1bMtr1CJmXU2D2hpPzWxwbiH/TXBY3Toa4s66TMA9T3V5eM8J 3bG4tdmpUe8/mcY9BgKhOI7ygkcpjvEoVM7SISpEyCdTfBmAexEj3CYEqAlrXD n/AInE9Og9Aul/h9dFtZ7JgvpmPVuR75XKrY8JNm6YdtOp2OcN/ulfFYerdThlzTe rUthVDiSZEjfeG5Cn8PUqVzVcxtD4TtJJc1xIbED8LtjJAgciV 39jcfEotfH4hsq1vaMbWdUDRqI0lwwYmc/JZ3L6dP4tXa1YW5p02smYG6z/FFv8S2qN56dQ9W5WmXKtVMyOREKJdHe48bQrvGrL4NZ9OZgzPr lUlvHJZqhCEJk3/C9k4zUGBJA7rrqdQgZWWyaVJjWgABo69JJUVaqdMyeqwvdduGO sWV4p4oXv G0w0b9z3WAn1nS4k9StPglAZqOzBgDvtK18jm7zy0qDhdb/wDN/wAkLsRfnq75oU861/DH/9k=
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UYHSggGBolGxUVITEhJSkrLi4uFx8zODMtNygtLisBCgoKDg0O GBAQFSsdFx0tKysrKysrLS0tLSsrLS0rKystKzc3Ky0tNysrNy s3LSstLTcrLS0tKysrKystKysrK//AABEIAK4BIgMBIgACEQEDEQH/xAAbAAABBQEBAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBAUGB//EADwQAAEDAwIEBAQEBAUEAwAAAAEAAhEDBCESMQVBUWEGInGBE 5GhsTJCUsEHFNHhI2Jy8PEkc4KSM0NT/8QAGAEAAwEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAECAwT/xAAgEQEBAAIDAAIDAQAAAAAAAAAAAQIREiExA0ETIjJR/9oADAMBAAIRAxEAPwDyGEuE2UqlilaYE7nolg6ZUWlWGOAZ3lK nDGvkQUgCYApmPhBztb4NTmoJ2nK634dP4NR7jkHA6wB/dcpaPh7SFp3ALo1GBqGOymtZ4xKzZcSBAlOp0iup49Y02Mbojq VnUAC0gwMI2XFktGFbo0i6FPXawMBjKsWMOYeSW1HUrKSGgiey v07V4hpyAqdPy5bv1W1wys4GXZCi3Q9b9g3ygdlcZQjKq2NTU4 HZbVShATnabFZxEZWVchrJIEkrTdGxVV9AEppMoucW91NVsGuE uAJSUbOXTJ9Fe0Rg7JByPE ECZgwuauqQk9l6ZxFgLCB0XDXlu3SZ3CZy9MKlM856hSUy4ugm O5V2jZujUxsqLiFF4AcWgJ2r1Tby2czMyFm1pIW3/Ml9GABAVAWbyJjBTSbYucW6YK3LCi9okjCdwoNENgTGVduXuOG xhIrWlbVH6IaPmoKlV ZIE8lUF69mHOGeQWLxeu4Zk9igpF24ZTacjPVQ3HE2s8tMepWR UuKrmwTsqrahj7p6Vp1VresdTl0kyqwaxzppvjq1YFKvGOSrCq WunIRotOyIpFvmiQd8KnxC4YTNMgYgtC50XBdjUUrWTsYMo0D3 MZ0KEpt3fqQgMGE5iaErVbKLrqA5bHmq4p5hWaNbTn6JtWr5RG ZKlfSs0JwA6p9EyCI5J9ShEQDsjY10kt3iQOpGfdbLQ4VQ0jzN dEf5gseytA8GTEGFtXXFiHghrXPDWgvO5LRAPrAkpWNMfGv4ys dNJlUuAdAlo6rkaNTUQDzwt1vEjXGiq0H5x98LWsuCUqtGWtDK tN8tdH4hE6XdUC4smvwumAGl5nmni3bTb5cq3etkCduqr0aYay TJz9FAiJ1QEeULpOC0Q nJ3WBRsKlUlzMN5roOB0nMYeeVOc6VhZL22aVPRCvOuCVSFCQD Kx N8Xq0qmhhAGkGYk59UfHLo89XLpqkEnCqXN09hy1QeGuImo5za jpdu04HqFu1atPm5vpIJ SvVZWaZdDi2kgv8AKO6sXHHaTvwk/JYnHbJ9Wq1zHMFNjSAJdJcTkxERAHNVafDHAyH6nDIbpjblOpN XFuP4u3aFj1yC84wVOLhgwQqPEr7Ty91MKLNa9FJkMWZcVw mXOPXCovu9eEy7aRjcI49rmVk0z6tyQCBgJ9O cQGTgKC42WrYWNEsa7VLychaIWOE8OfUl qIU1417TDXHuVr2Vjoac gWbxa/bQg1KPxNW3nLBjr5ZPzSLcZ7KpkOdkd1FU11dRH4QVrcBt/wCfc4MaykGRLAXukHY YnO Z6LrWeF2hhaHZgxgRKNDbzscOrOZqDXOHQAn7KrQtnbEHfI5pv E3XbXOZUdU8pII1O046DaF0nA7dpt2OLtwinK5i6JGAEMDnNhX rm4c1zmBuqTh0LPddwciD0TgpKlF4GRHdR0qLnZak/mXHDjjomOuyBDcDmmnbUbfwIgIWcK7OhQlobjPYU6cpoQ5UziV rsJhcklPjVskezqJWxw qX U7EQsunQMTIUtlWIcBySsXi1uDcLqF9QNY5w5EAnZaB8M3GSaT pwV03D7mpXt2Nta4bUYPNRAaxxPVrvzLJr1eJwS74 kfiJ1RHP2U7awzhPhOrUaHgAN5OcQ0Lp F2FOkdLrilqMYBnO2SFyHDrevcuFOm AMnU6GgTk5XR2FChZS pUbWqj8DW5aD1JQKy/ENr8Ko9syJ/3Cj4VS1sLKgjoeygvuM/Hc5zzLuqn4XcF8AjA59lCUlkDTY9gPMwtfhQOgNO5Ve5u6LNoK ns6uuHgQEUlwFwGndYnjG0LWMeO7SfaR9iuip1Gqn4mZ8S1eBv uE4J65zgNYvpDtLT7LUYw5TPDHBKjGkuGlrognAlbxsKY3qsHu q2pjBhUtKkZB7yrbH0WuMu1MH5m9uibU8R0WiKdOTyLs/RAUvEVsGgPaN8 6wNTajDrwQu1tXvq0pexukZDtt/ygc1xniK1h3kEKSZry04akuLaADPsqVoC10q7cXOoKgrX5aYDR 6qnQaWuBHVTOKY8ph2XCL9rxB3AWb40OqmwxgO/ZVeG0i1wdOFe8QUnVaIawFx1DAEn6JeI0Tw54mtrZpilULnASR o5Z5laFf JI/ ug4/6ngfYFckzg9SI0mfQpr EvES05wMHfoq2ri0r7xbWqO1NbTZ/wCOo 5OD8lJw6u oAWNAaDLm8pOTH3U1j4IuXQ4s0N6vIYPqtQeHhb27qgq6vMGua z8APTVzPolTVa1s55AiM9Mqq/hVLV58ZkkqStxNzoLSGxieap1eJGo46oPKVMJM lbO8jgBGQ5U3eHm1JNJw6gdlVNozVl CrVG5p0gQ0meqrsrEjfDzIy8ShVvit6u qE y05hKAgJZVMgn0nQVGiUCLdOnOFcbQaABzG6oUa0CE m4yoayrb7h1JwcxxHPG4K0j4tr6NPxXREbk4O/3WDWeIVYFOQXPTVZxUtnSTneMJlbijnLO1jolD/MDEZzCNFzroaVEtpCWnV1W1Z1qlOkYbON1hP4uHOiPKNt103Be Jte3QB2IWdX9Ma2pue6Scyuv4fbu0gThOFiw4jPVaVlb6WxMpC 02lZBo3SX9X4dMO6ObM5GTGyuGSoOKWnxKL6YwS3B/zfl qZSmXtq64GqnVDzH4Pwn2b/Rc5W4RckloY4wY2P2WHR406m4sdLXNMEHqOkLctPEjy3LzBJnz fVOxpDbag m3RUBBBMg9DlaXDOB0Q3XUqYMkNbvHcrm63iJri41X5a4hpgkl s4 6qV/EzdmBx9YARoWz/XdcR4wwMDWnSxg 3M91kXtVrocRBIBI6E5XJ0r91xVYwiG6gXCZkDOV0txLjthCOn O3Za1xIG6rmrHorvFacLP C5wwMKopDUIKWg2SApm8OdEwqtJ5BQToLt4aGtbuVvcJ4iLdzK j50jDoOYOFyltDyCTsr7z8QFp2iEqHecW4jc6BWtXNrUiQMMaX tJ5PAz7rkPEHGL0hvx2uY3VLSWaPMBIIMZ2XO0eJ17V8Me9hwc Eiekjmm8X8SV7gBtWq54BkBxkTt7bp6HKR1lpw66uWCvWuGtpn IdUqAEjnDd1R8WceYQy3tz/hUxvtqdzcQuQ/n3Rp1GBsJOPRPpU3FpdBPMkZgd iNFy2ZVqmd0wv7pdPVAoznkmmlpEqxUAjBz0VAzKv0raSC0gGJ MoE2BrSIc2pO6EbNltClZSnbdObRGTKJTtZ60idSIwkhXaZ2zl JUsyZcCO4CNnx/wAVWlO IkeyFGhO9BxlIlSJkEBCVAO1xzWjwriPwn6iJGJG095WaEqVm1 S6enU PMLA8Hce6k4Zxgl5nbkuF4FdN1aKn4TsehXbWNgZ1NyFlZprLN OmoXGoKxTbK5q64gaQkjErbs7rW0FvMJQcftzPjXwuamqvSy8D LP1AdO684L43 X9l6jW4k2nVcalYQ38oMk9gOq878RXbKtZz6bdDTmP3PcrSXYz x1PTba3plup7w3OBz5ZhSCtbtBEOf32 6ypSSq0z5uv8ABHDPivqVW7NGkAkTJgn9vmt66a9ogjO2x36Ll/DDwGOcHaXtOodxsVpt8UXDKzTIcAC1wcDp6gzyKizbSebVOIAn dVW0asQwYXV0b nBbXoazkamw4iGiY05AxMnqsfjt1QY0G2rTq3pEGWepRo7TLe4 fTB1ZkLFqwXap57KL becStGz4Yd3eqYavDOBPe34kBrf1OIAjqtVte3oUyabmvqifxg 6cb6RzXOO4iDScHVcgjRTzBHUEfZVq7nvptjzAh0ZYYaMmBuEB lcVvXVajqjzLiST09AOQVKVLWyVCqYX0upbPh29NN8zuC0t3Dg SPKexWIp6TkU8b27ajfUXOHxaTPMzyiB5Dq2wNiQD1XOcZcW1i QGg7ENw2W4JHYxKrXF4S2DiIjeTM/OBH0VV1Wd9959SlpeWUW2V5OUXtF7CJ5iQqrT3TzUH5iT2T0Wy fHclUZuihGiRqRjFCnMQmVZoN3kxulD4xseqgaevumz8ktK3o6 4KilK9yaqibQhCVBESpQEkoBClJQkQElIwQe69U4De6qTSOYz6 rylq63wPxDz/wAudnSWnuBMKM40xrqfEVZraDpzP3XPnilV1FoZqbBgvDtBdh0 6AT5m43hdRxThQq09DtucY q80rVmguYZLZLRk4DSYjp7KMJttcrMdfTQvqby7TUeHaW5cHNe BOdMjE9crBuRn/f3U9OOZd/7R6eqS5pw1p7/AHWrK9xSShCXSmyW7Cu5hkRBEGRPurF8XnzyIloOg77kb7Hyn0 hNosAwTiPqpK1JobLXFzs/EaGkBrNTWtJJ/NJ5du6TbyGW10GukkkaQMHcQB7bKKi3WS780kx1neFTeeidTfB kIRy7avDLJ1SoABtlb3GHaKb zYHqVDwaqAzUNz91T8RPIpAO3LvoB/wp 13xzuvZX6VzhpdDg0kaZLd5OS3KzU5j4KpnMk90yD7qsVI92/ruo0FQnNO3ywmoQSesCWNd/mLT2IAIEcpEfJQNUoqHSW9XAn8MYmOU/mPzUIKDpyarD6R06 RMe6rlMXpdp1qMCaRJgSZ580KkhAPhPY0Qc5TJ/wCU6iUhErxLZHJQNep2xnMSotOk9UHUb3JEFATSAlSIlAOSFCE gENEkDukT6B8w9QgQPaWkg4IwrvBrj4dem Yh4z7wfoSrXiKkCW1B bBHWNishiXsV5XsHGK72UajmCYY4z6NlePtcvUXX5fwp7pk/wAu9pPeC37ryxThPV/JfG3cXzajGBrGMLG6fKILu5PVUqsFp29VVozPz 0pwctCl3ESfSGQmHBVnh1LU OxPb1PQJInqemwkw0ZPXYDqewTbqt RhJE Y83u/p0Cfd3YALKe35n83R9m9AqgfpE/mMR27 v9ULtScQpMboDTJLZfBkaiTj5AKsExKChm2 DXEAg oCj8R3et4bya0fM5P7KtwupFVs7EgH35pONH/GeBsDH7Ja7aW/qoohBRKpmUoSIQCpJSpCgFKRCEE2vDgDy6m7IjUPbdUeLU2tqE MGFoeEKJfXLOrHSfSFR4yzTWc3oYUT nRbPxqKEJVfTDZJRKEICVjxsfmm1egymJznk7o0ezUoSAK1Up XcYE4RRIqoQhBBEoQgBDQiEIDTtKJf/hkOMNLuwIGCOyoNXdcBtTUpNfsNMd4hcTcU9L3NPJxH1WeOXbT KakdPZX0cKrs5h4b7Pc2f3XIlaTbnTbPpz/8AJUZ7BgcSfmWrMKqQs7tJRMOB7j5TlP1aXGRiTI7KIjCluT5i euR7hUky4LS4luylFQtpwMaidR5kCIE9M7KuVOBNL/S76Ef1hIiUnASTy2b1PqonmSSUiQIPZ2nE9Pt/uE0JzDmOuFYqWThSbW/K4lvo4dUwibPJFxOozvuUlMnkUP7oP6RlC2eH8GdUt31QJIPl9 t1jQlsrLIUJEqRMghCEAKWqyD7A/MBRBW72gWOg/pB/ZBzxr Bh/wBUP 2/9lU4ywPrO07kmfmtP H7Aa7yeVMgHuf FjcVfFVzdjqMn32Uz ml/jSm6gRjCEnwh oIT0jSNCEJpCEIQAl1JEIAQiEIAQhCAErUiAUB3vAbx7Q1keXA nssDxSxhuT8LJdGoD9fZW FX5bAmRC6HhHhG3qA1aoc4vJc0anCB2jusvK6LjuPO7hhBggg9 CCD9VCVveMbBtC4NJhcWhjTDiXETJiTy2WCVpGGXV0UlSVdmnq PsSP2T7u1NMMn87A8YiAeSaR5G pH2P7oCEqzY51M/U0x6jIVYp1J8OB6FMjZTtJieUxy3T7lsOI7/AHyokAoOZXTW9tr4dVP6KuoehHm 65ldz4EAq21zQOZ5di3H1U1eLiUO2TnMgkHcEg owlpAahqMNkaj0bOUyep F7QMtabSMluo/wDln7LzfxHQDLmq0baj9YML1ijUaWNLMtLRp9IwvPPH1o1lcPa Pxgl3qMLPG96a/JP1cwhBQtWAQhCAAtK8LnvDntfp0tAc1pj8I5xG8qrw2kHVWNO QXNBHXOy9Qtb6mab2ENYGv G0GMwB/VTldNvj PlHNeBabWvcXHGqIOPmqfjmyYKgrU9nlzXD/O3dZvEK7qdd4BwHE79chLxLi4q09Lm bXqJ9oP2S 9qtnHiyUIQrc2qEIQg0lvS1ODdpV93DQ1tSckCWnoQcj5Kha1d LgVMysdXmJIIznkd0q1w467VEqUjKCmyCRBQgBCEIAQEICA2bO YB7Lsadw4VaOh8NFOHDltMri H0i5oWq65eQ7B IRoHQDYn5LLJ14VkeIrs1bio8mcgT2aNI yz7eiXvawbuIb8yn3bNL3NO4Mf3Wt4NttVwHH8g1e/JXvUc97zXPHtINfQaOVOPkQFzZ/AP8AWfs1dX45uWPqsYcFrSSefm2C5ao2KbTOS52Om0T8kY DOdoEIQqQlr8v9IUbd05z5AHSUlM7yJx7DIyeqAbK9C/h3wwNYbgk6ny0N5AA7 q4J7HadZBAmJ5eg6rvP4cXLjTewkFrXYbnUC7J9lGXjT4/XG8VI NVLRA1uge6u GOH06z3irMNaHDIGdQABndVONU9NxVb0e77qTglRupzagMOadJ buHgEtntITvh4a59vWKRGhukQNIgDkuL/iPTxSdOZcI7LruEPmjTn9MfLH7Llv4kW5LKdQbNJB99lnj60 TyuBQhKtnMRCEIC3weqG1mOcJAMxMZG2VvX9 6sdFOmSRJ8oJ853PtyWX4Ztm1K4a8S3S7t2C9Gs6LKbQ2m0NHQ fuVnnXT8W PTzd/A7k5 E/33hZ9akWktcCCNweS9arVQ2XSB1leY8erh9eo4EGTuE8crWfyY Sd7Z6EIWumRUIQpAT2vwRAM/MeiaEsIEIAkITtkjkgEiEiYOaJSOCfTRVCD10YhCEE2 GXDWtAO/Va7HzBBELJs3A0wyB6q9bWWkHzHYn6dFjZ26cZXO3zpqPPV5 66XwNbEa6p2jSPbJKww 1bMtr1CJmXU2D2hpPzWxwbiH/TXBY3Toa4s66TMA9T3V5eM8J 3bG4tdmpUe8/mcY9BgKhOI7ygkcpjvEoVM7SISpEyCdTfBmAexEj3CYEqAlrXD n/AInE9Og9Aul/h9dFtZ7JgvpmPVuR75XKrY8JNm6YdtOp2OcN/ulfFYerdThlzTe rUthVDiSZEjfeG5Cn8PUqVzVcxtD4TtJJc1xIbED8LtjJAgciV 39jcfEotfH4hsq1vaMbWdUDRqI0lwwYmc/JZ3L6dP4tXa1YW5p02smYG6z/FFv8S2qN56dQ9W5WmXKtVMyOREKJdHe48bQrvGrL4NZ9OZgzPr lUlvHJZqhCEJk3/C9k4zUGBJA7rrqdQgZWWyaVJjWgABo69JJUVaqdMyeqwvdduGO sWV4p4oXv G0w0b9z3WAn1nS4k9StPglAZqOzBgDvtK18jm7zy0qDhdb/wDN/wAkLsRfnq75oU861/DH/9k=
این آلبوم رو دانلود کنید. مرگ نداره
سبک دابستپ
Black Tiger --- Machine - New Worlds [CD] (2018)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v3igl6yuknuldjudjddrpg/Black%20Tiger%20_%20Machine%20-%20New%20Worlds%20%5BCD%5D%20(2018).zip)
اینو هم سرچ کنید عااالیه
Black Tiger --- Machine – Welcome to Our Church [2016] V0
rafsanjan gsm
15-03-2018, 17:29
Oxygene Part iv - koto
rafsanjan gsm
15-03-2018, 21:39
jean michel jarre - oxygene part 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.html)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.