PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطف کنید یک کتاب (و یا مجموعه) برای تمرین Reading و Writing و افزایش دامنه لغات معرفی کنید

reza,n
31-05-2013, 20:22
با سلام:
دوستان بنده در خصوص Listenig و Speaking مشکل خاصی ندارم و قصد دارم مهارتهای Reading و Writing ام رو افزایش بدم برای همین میخواستم درخواست کنم یک کتاب (و یا مجموعه) برای تمرین Reading و Writing و افزایش دامنه لغات به من معرفی کنید که از سطح مبتدی تا پیشرفته رو شامل بشه . البته ممنون میشم بهترین کتاب (و یا مجموعه) رو در این زمینه معرفی کنید که متد درست و کاربردی رو داشته باشه و همچنین کاملا" کاربردی بوده و فایل صوتی هم داشته باشه. البته خودم بیشتر ترجیح میدم لغات رو در قالب داستانهای کوتاه معرفی کرده باشه و همچنین لغات بصورت ادواری در درسهای بعدی هم تکرار بشه. اینو هم ذکر کنم که بنده قصد شرکت در آزمون تافل, آیلتس و .. رو ندارم و هدفم مسلط شدن کامل در مهارتهای Reading و Writing و افزایش دامنه لغات برای مطالعه کتاب و روزنامه و مجلات و.. هستش.
خواهش میکنم در این زمینه راهنمایی کنید.
ارادتمند
رضا

danial_848
31-05-2013, 20:34
کتاب خاصی ندارم که معرفی کنم، ولی اگه مهارتت در انگلیسی تا یه حد نسبتا خوبی هست، توصیه میکنم کتابای تمرین رو دیگه ول کنی و مستقیما بری سراغ اصل مطلب، یعنی مطالعه کتاب و روزنامه و مجله و ... که گفتی. یا حتی بحث تو فروم های انگلیسی زبان که یکی از بهترین جاها برای تقویت reading و writing هست (تجربشو داشتم) که هم سرگرم میشی هم مهارت کسب میکنی، چون تعاملی هم هست خیلی تاثیر داره. خیلی چیزا هستن که زبان آموز فقط از برخورد مستقیم با nativeها و محتوای انگلیسی یاد میگیره که تو هیچ کتاب تمرینی آموزش داده میشه

reza,n
01-06-2013, 14:11
کتاب خاصی ندارم که معرفی کنم، ولی اگه مهارتت در انگلیسی تا یه حد نسبتا خوبی هست، توصیه میکنم کتابای تمرین رو دیگه ول کنی و مستقیما بری سراغ اصل مطلب، یعنی مطالعه کتاب و روزنامه و مجله و ... که گفتی. یا حتی بحث تو فروم های انگلیسی زبان که یکی از بهترین جاها برای تقویت reading و writing هست (تجربشو داشتم) که هم سرگرم میشی هم مهارت کسب میکنی، چون تعاملی هم هست خیلی تاثیر داره. خیلی چیزا هستن که زبان آموز فقط از برخورد مستقیم با nativeها و محتوای انگلیسی یادمیگیره که تو هیچ کتاب تمرینی آموزش داده میشه
با سلام مجدد:
ضمن تشکر از شما دوست عزیزم میخواستم قید کنم که بنده این روشی رو که جنابعالی ذکر کردید انجام میدم منتها صرفا" هدفم اینه که یه مطالعه منظم و منظبط رو در پیش بگیرم برای همین هم میخوام از مجموعه مدونی استفاده کنم. البته ممنون میشم بفرمایید جنابعالی عموما" توی کدوم فرومهای انگلیسی زبان فعالیت میکنید و پیشنهادشون میکنید.
سپاسگذارم
رضا

mohana khanom
01-06-2013, 14:57
من کتابهایselect reading رو معرفی میکنم و شما از سطحpre-intermediateشروع کنید بهتره چون ساده است ولی سطح های بعدی سخت میشن که pdf هم موجود هست و همچنین کتابReading and Writing Skillsاینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n18: