مشاهده نسخه کامل
: نیاز به برنامه ای برای کم رنگ پرینت گرفتن
IntelCentrino
31-05-2013, 19:39
من به برنامه ای نیاز دارم که بشه توسط اون از بک فایل پرینت گرفت.
البته به این صورت که در هنگام ارسال درخواست پرینت، این امکان وجود داشته باشه که بدون تغییر در فایلی که میخواهیم پرینت بگیریم، شدت رنگ پرینتر را کاهش دهیم.
در حال حاضر این کار را با ویرایش فایلی که میخواهم پرینت بگیرم انجام می دهم. مثلا اگر عکس باشد آن را در فتوشاپ کم رنگ تر می کنم و اگر هم متن باشد و در فایل Word، رنگ فونت متن را از مشکی به خاکستری متمایل می کنم.
تو تنیظمات پرینتر باید باشه. من قبلا سوال کرده بودم دوستان جواب داده بودن ولی تست نکرده بودم. درست الان حضور ذهن ندارم کجا بود.
شما تو گوگل مثلا جستجو کن: چطوری کم رنگ پرینت کنم
فقط همین. یه چند تا صفحه میاد معلوم میشه.
اگه جواب گرفتی اینجا هم بگو تا بقیه هم بدونن.
موفق باشی.
M A S 0 U D
31-05-2013, 21:01
تو تنظیمات پرینترت همون موقع که CTRL+P رو میزنی وارد Properties شو و دنبال گزینه Economic (اقتصادی و به صرفه) باش
IntelCentrino
01-06-2013, 00:36
تو تنیظمات پرینتر باید باشه. من قبلا سوال کرده بودم دوستان جواب داده بودن ولی تست نکرده بودم. درست الان حضور ذهن ندارم کجا بود.
شما تو گوگل مثلا جستجو کن: چطوری کم رنگ پرینت کنم
فقط همین. یه چند تا صفحه میاد معلوم میشه.
اگه جواب گرفتی اینجا هم بگو تا بقیه هم بدونن.
موفق باشی.
چیز خاصی پیدا نکردم. فقط یک مورد بود که اونهم زیاد ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تنظیمات پرینترت همون موقع که CTRL+P رو میزنی وارد Properties شو و دنبال گزینه Economic (اقتصادی و به صرفه) باش
در لینک بالا یکی از دوستان گفتند که استفاده زیاد از گزینه Economic به پرینتر آسیب میرسونه.
h_khozooei
01-06-2013, 13:46
اگر تو پرینتر properties نباشه و دگمه ای روی پرینتر نباشه تقریبا امکان پذیر نیست
البته می تونی تو پرینتر لیزر دستگاه رو باز کنی و شدت لیزر رو کم کنی و کمرنگ پرینت بگیره
h_khozooei
01-06-2013, 13:49
البته یه کار دیگه هم می تونی بکنی
تو قسمت نوع کاغذ اگر draft انتخاب کنی اتوماتیک کیفیت و رنگ رو کم می کنه
H_O_S_E_I_N
07-06-2013, 07:10
میری توی گوگل این برنامه رو سرچ میکنی: INKSaver و دانلود میکنی این برنامه تا 75 درصد میتونه صرفه جویی کنه توی مصرف جوهرت
IntelCentrino
08-06-2013, 08:56
میری توی گوگل این برنامه رو سرچ میکنی: INKSaver و دانلود میکنی این برنامه تا 75 درصد میتونه صرفه جویی کنه توی مصرف جوهرت
این برنامه در مورد پرینتر های لیزری سیاه و سفید (پودری) هم کارایی لازم را دارم یا فقط با پرینتر های جوهری سازگار است؟
H_O_S_E_I_N
16-07-2013, 09:48
این برنامه در مورد پرینتر های لیزری سیاه و سفید (پودری) هم کارایی لازم را دارم یا فقط با پرینتر های جوهری سازگار است؟
این برنامه با تمام پرینترها سازگار است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.