مشاهده نسخه کامل
: افزایش دمای لپ تاپ در حد ذوب شدن
saeidperak1
31-05-2013, 16:16
سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان محترم بنده یک عدد لپ تاپ دل مدل 5010
را خریدم (یه دوسالی میشه) تا الان مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا هی هاردش میسوزه حالا بگذریم چند وقت پیش چند تا از قسمت های هارد بد سکتور شده بود که درست کردم ولی چند مدت قبل اون و تا الان لپ تاپ رو که روشن میکنم یه کم باهاش کار کنم
داغ میکنه هاردش میره به 55 اصلا افتضاح قبلا با همین سیستم بازی کال اف 6 رو مث اب میاورد الان ولی وسط بازی خاموش میکنه تورا خدا بگین من چیکار کنم
اینم مشخصات لپ تاپ :
hdd : 600
ram : 6
cpu :2.53
گرافیک : ATI 4650
کمکم کنید
hasanoooooooo
31-05-2013, 19:49
شاید عملکرد فنتون دچار مشکل شده.... شما اول باید مطمعن بشی که سیستمت ویروس نداره. و هیچ برنامه ای از cpu استفاده الکی نمیکنه...
اگر خودتون نمیتونید حتما بدین یه نگاهی بهش بندازن..... کول پد هم برا مرحله بعدی میتونه کمی کارساز باشه.
saeidperak1
01-06-2013, 12:48
مطمینن سیستمم ویروس نداره کول پد هم دارم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده شاید باید بدم برام خاک گیری کنن
3aman021
03-06-2013, 13:24
دلیلش گرافیک ati که داغ میکنه و باعث خرابی بقیه قطعاتت شده
سعید1400
03-06-2013, 16:02
مشکل از اینایی که پایین نوشتم به چند نفر دیگه هم گفته ام.
اگه می خوای که یه سیستم سالم و پر سرعتی داشته باشی سعی کن کارای زیر رو انجام بده
در سرچ ویندوزت تایپ کنmsconfigبعد به startupبرو بعد برنامه هایی که نیاز نداری موقعه اجرا بیاد بالا و مقدار رم و سی پی یو زیادی رو اشغال میکنه رو غیر فعال کن
در ضمن انتی ویروست رو اپدیت کن و یه اسکن از کل سیستم بگیر
نرم افزار ویندوز منیجر رو نصب کن و با برنامه هاش به خصوص 1-ClickCleaner سیستم رو تمیز کن
هیچ وقت فایل های نصب شده رو پاک نکن بلکه به وسیله فایل حذف برنامه حذفش کن
همیشه درایور هاتو اپدیت کن
دسکتاپت رو همیشه خلوت کن
سعی کن فایل ها رو تو هاردت با نظم خاصی بچینی
نرم افزار های اضافی که نیازی بهشون نداری رو حذف کن
اگه سیستمت نمیکشه بازی های سنگین تر از خودش روش نصب نکن و اگه نصب کردی حذف کن
Dark_Night48
03-06-2013, 16:59
سلام
شاید درست نباشه اینجا بپرسم ببخشد:n16:
برای شارژ لبتاب اگر از یک محافظ که چند وسیله دیگر هم همان لحظه در حال استفاده هستند وصل کنی مشکلی پیش نمیاد:n13:
NorthBridge
03-06-2013, 17:33
سلام
شاید درست نباشه اینجا بپرسم ببخشد:n16:
برای شارژ لبتاب اگر از یک محافظ که چند وسیله دیگر هم همان لحظه در حال استفاده هستند وصل کنی مشکلی پیش نمیاد:n13:
آره اینجا جاش نیست!
ولی برای اینکه سوالت بی جواب نمونه:
این محافظهای آشغال که توی بازار ریخته چه ارزانش چه گرانش همگی بدون استثناء فقط بدرد یخچال و TV و... میخورند حتی اگر بدورغ روی اونها نوشته باشه برای کامپیوتر.چرا چون کار این محافظه ها طوریه که تا ولتاژ برق شهر دچار افت بشه این محافظها میزنن برق خروجی رو بلافاصله قطع میکنند. درسته؟
پس به هیچوجه بدرد کامپیوتر نمیخورند و بلکه بسیار برای کامپیوتر خطرناک هستند چون کامپیوتر با یخچال و TV و... فرق داره و اگه یهو خاموش بشن دچار آسیب سخت افزاری از بدسکتور هارد گرفته تا سوختن گرافیک (موقع بازی) میشند
پس این محافظ ها رو هرگز نباید برای هیچ نوع کامپیوتری استفاده کنی تأکید میکنم: حتی اگر به دروغ روی اون نوشته باشه برای کامپیوتر.
شما باید از محافظهایی استفاده کنی که بهش میگن استابیلایزر. اینا برق رو در صورت افت ولتاژ قطع نمیکنند بلکه ولتاژش رو برمیگردونند به میزان استاندارد ولی آمپراژش رو کم میکنند پس باید خود وسیله ی حساس رو مثلاً فقط لپتاپ یا خود کیس رو بهش وصل کنی نه نمایشگر کامپیوتر و... رو.نمایشگر طوریش نمیشه اون کیس هست که مهمه.
استابیلایزر هم از انواع ارزان فکر کنم حدود 50-60 تومان یا شاید کمی بیشتر در انواع 500 وات شروع میشه تا میرسه به انواع پیشرفته تر و خیلی گران قیمت که فکر نکنم به کار شما بیاد
ولی همین نوع ارزان هم به ار شما میاد.
از نظر ظاهری بزرگتر (در اندازه ی یک جعبه ی کفش حدوداً) و خیلی سنگینتر از این محافظهای زپرتی هست.چون توی محافظ های زپرتی رایج فقط یک برد الکترونیکی هست که کارش قطع کردن ناگهانی برقه ولی توی استابیلایزرها یک ترانس تقویت ولتاژ بزرگ هست و هیچوقت برق رو قطع نمیکنند و بهمین جهت خیلی سنگینتر هستند
من زیاد با اینا کار کردم و کارایی بسیار قابل توجهی دارند.
البته اگر بودجه ی بالاتری خواستید صرف کنید میتونید UPS تهیه کنید که در واقع باتری های بزرگ داخلشه تا علاوه بر کار یک استابیلایزر در تثبیت ولتاژ، در مواقع برق رفتگی هم بتونه چند دقیقه ای کارتون رو راه بیاندازه تا سیستم رو بطور امن خاموش کنید.
NorthBridge
03-06-2013, 17:36
سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان محترم بنده یک عدد لپ تاپ دل مدل 5010
را خریدم (یه دوسالی میشه) تا الان مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا هی هاردش میسوزه حالا بگذریم چند وقت پیش چند تا از قسمت های هارد بد سکتور شده بود که درست کردم ولی چند مدت قبل اون و تا الان لپ تاپ رو که روشن میکنم یه کم باهاش کار کنم
داغ میکنه هاردش میره به 55 اصلا افتضاح قبلا با همین سیستم بازی کال اف 6 رو مث اب میاورد الان ولی وسط بازی خاموش میکنه تورا خدا بگین من چیکار کنم
اینم مشخصات لپ تاپ :
hdd : 600
ram : 6
cpu :2.53
گرافیک : ATI 4650
کمکم کنید
شما بده برات گردگیری کنند بردش رو تمیز کنند و خمیر سیلیکن CPU و گرافیک رو عوض کنند.البته به مراکز تخصصی تعمیر لپتاپ بده نه به هر جایی که بلد نباشند بدتر خرابش کنند چون باز کردنش کار هر کسی نیست. احتمالاً بعلت شروع فصل گرما کثیفی داخلش داره خودش رو نشون میده.
روی سطوح خاکی و پرز دار هم هرگز ازش استفاده نکن. بذار روی سطوح کاملاً صاف و تمیز مثل میز و... هیچوقت حتی برای چند دقیقه هم روی پا یا فرش یا ... ااستفاده نکن.
سیستمت رو هم اسکن ویروس کن و ویندوز اگه مشکل داره عوضش کن.
مطمئن باش با انجام اینکارها مشکلت حل میشه.
saeidperak1
03-06-2013, 23:50
واقعا ممنون از راهنمایی دوستان واقعا به کارم اومد میدم به جایی که خریدم مطمین خودش برام ردیف کنه توشیه هارو هم انجام دادم مو به مو
شایدم اون گرافیکم داغ میکنه ...
یا هم خمیر و ..
همه اینا عوامل نابودی یه لپ تاپ باید مواظب بود منم برم ببینم چیکار کنم
سعید1400
05-06-2013, 13:01
البته این مدل و 5110 خودشون بصورت اولیه خیلی داغ می کنن ولی با کارایی که من گفتم کمتر داغ می کنن در ضمن از کول پد استفاده کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.